◀️ اینستاگرام از ویدئوی یک دقیقهای #استاد_حسن_عباسی در مورد هزینهی جنگ سوریه نیز ترسید و این ویدئو را از پیج جنبش مقاومت در جنگ ارزی حذف کرد.
✳️ در طی چند روز گذشته، پیج رسمی استاد حسن عباسی و پیج اندیشه جویان توسط اینستاگرام حذف شد.
✡ آزادی بیان به سبک آمریکایی دروغی بیش نیست....
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
✊️جنبش مقاومت در جنگ ارزی
📱 @currency_war
هدایت شده از رسانه فتن (اخبار خاص)
🔴کدام مدل از دیپلماسی منافع ملی و مردم ما را تامین کرده است؟
@Fetan2
🌐 تحریمهای آمریکا مبادلات تجاری ایران و پاکستان را افزایش داد
➖ محمود تهیدست عضو هیات رییسه اتاق ایران و پاکستان: تحریمهای آمریکا علیه ایران بر روابط ایران و پاکستان بیتاثیر است. به دلیل آنکه سیستم پاکستان قومی و قبیلهای است تحریمها تاثیری نداشته و حتی مبادلات ما بیشتر هم شده است. حتی پاکستان میتواند به عنوان هاب برای ما عمل کند یعنی تجار پاکستان کالاهایی مانند گوشت، پیاز،... را وارد پاکستان کنند تا ما بتوانیم از طریق این کشور آن را وارد ایران کرده و نیاز خود را در شرایط تحریم برطرف کنیم.
✅ کانال آخرین اخبار و تحلیلهای روز اقتصاد ایران↙️
🆔 https://telegram.me/joinchat/EZnefD9kO8xINJK_Z5xVqQ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚘 در حالی که افکار عمومی به #سیل و عواقب آن مشغول است، پشت درهای بسته، کشاکشی بر سر تصاحب #ایران_خودرو در جریان است.
🔰نقشه های #مافیای_خودرو را در #اختاپوس دنبال کنید...
🐙 @octopus_auto
جملاتی از شیخ زاکزاکی درباره حکومت امام زمان :
در حال حاضر صاحب العصر و الزمان (عج), وجود دارد. ما منتظر نمی مانیم تا این که امام مهدی (عج) ظهور کند بعد از او اطاعت کنیم، بلکه ما تابع او هستیم چرا که او سید ماست، رهبر ماست، ما با او بیعت کردیم. هدایتشان را تبعیت می کنیم. ولی امر ما هستند.
پس در حال حاضر دولت و حکومت ایشان وجود دارد، نه این که باید بیاید تا دولت تاسیس کند. ایشان از حکومت پایدار برخوردار است. اکنون دو نوع حکومت روی زمین وجود دارد. یکی حکومت امام مهدی (عج) و دیگری حکومت ابلیس.
نیمه شعبان سالروز تولد حضرت مهدی (عج) و شیخ زاکزاکی را تبریک عرض می کنیم.
🆔 @nigeria_blogfa_com
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ببینید | کربلای تو هنینجاست
🔸روایتی متفاوت از حماسه جهادگران در پلدختر
کانال رسمی اندیشهجویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥#نیمه_شعبان امسال در #جمکران متفاوت بود. حداقل برای شیعیان مظلوم #بحرین کاملا متفاوت بود. به#شیخ_عیسی_قاسم عنوان #مهدی_یاور اعطا شد. از اوج محاصره و غربت زیر سلطه آل صهیون به اوج عزت در #جمهوری_اسلامی. اقلیتی مذهبی که حکومت قبل از ظهور را باطل میدانند یا جماعت کوتهبینی که جمهوری اسلامی را بیحاصل میپندارند باید چنین صحنههایی را نشان داد که چطور با این نظام، عزت به شیعیان جهان برگشت و روز به روز عزتمندتر میشوند. از اعتلای شیعیان لبنان با حمایت از #حزبالله تا مأمن و پناه شیعیان بحرین. جمهوری اسلامی، کیان تربیت سربازان حضرت ولیعصر عجل الله تعالی فرجه الشریف است.
💬 حسین کازرونی
-
کانال #فارس_پلاس:
t.me/joinchat/AAAAAD-0eOhwnRi51xzBzA
هدایت شده از خبرگزاری فارس
سردار سرلشکر پاسدار «حسین سلامی» به فرماندهی کل سپاه منصوب شد
🔹حضرت آیت الله خامنهای، فرمانده معظم کل قوا در حکمی با سپاس از خدمات با ارزش و ماندگار «سردار سرلشکر جعفری» در فرماندهی سپاه، «سردار حسین سلامی» را با اعطاء درجه سرلشکری به فرماندهی کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی منصوب کردند.
🔹رهبر انقلاب اسلامی همچنین در حکم جداگانهای «سردار سرلشکر محمدعلی جعفری» را به مسئولیت قرارگاه فرهنگی و اجتماعی حضرت بقیة الله الاعظم ارواحنافداه منصوب کردند.
@Farsna
هدایت شده از KHAMENEI.IR
با حکم فرمانده معظم کل قوا؛
سردار سرلشکر پاسدار حسین سلامی به فرماندهی کل سپاه منصوب شد
حضرت آیت الله خامنهای فرمانده معظم کل قوا در حکمی با سپاس از خدمات باارزش و ماندگار سردار سرلشکر پاسدار جعفری در فرماندهی سپاه، سردار حسین سلامی را با اعطای درجه سرلشکری به فرماندهی کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی منصوب کردند.
رهبر معظم انقلاب اسلامی همچنین در حکم جداگانهای سردار سرلشکر پاسدار محمدعلی جعفری را به مسئولیت قرارگاه فرهنگی و اجتماعی حضرت بقیةالله الاعظم اروحنا فداه منصوب کردند.
متن احکام فرمانده معظم کل قوا به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
سردار سرلشکر پاسدار محمد علی جعفری
نظر به تمایل جنابعالی به حضور در عرصه های فرهنگی و نقشآفرینی در جنگ نرم و با تقدیر از تلاشهای شایستهتان در دوران فرماندهی کل سپاه، شما را به مسئولیت قرارگاه فرهنگی و اجتماعی حضرت بقیة الله الاعظم ارواحنا فداه منصوب میکنم.
بهرهگیری از ظرفیتهای گسترده و توانمندیهای ژرف در جامعه بویژه علماء دینی و نخبگان فرهنگی و جوانان جهادی و انقلابی برای گسترش و تبیین معارف انقلاب اسلامی بر پایه خطوط ترسیم شده در بیانیه گام دوم، با برنامهریزی عالمانه و مدبرانه و تعامل و همافزایی با مجموعههای فرهنگی سپاه و بسیج از جنابعالی انتظار میرود.
توفیق شما را از خداوند متعال مسألت میکنم.
سید علی خامنهای
۱ اردیبهشت ۱۳۹۸
بسم الله الرحمن الرحیم
سردار سرتیپ پاسدار حسین سلامی
نظر به ابراز ضرورت جابجایی در فرماندهی سپاه از سوی سردار سرلشکر پاسدار محمدعلی جعفری و با سپاس از یک دهه خدمت باارزش و پرحجم و ماندگار معزیالیه، با توجه به شایستگیها و تجارب ارزنده جنابعالی در مدیریتهای کلان و مسئولیتهای گوناگون نهاد انقلابی و جهادی و مردمی سپاه، شما را با اعطای درجه سرلشکری به فرماندهی کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی منصوب میکنم.
انتظار دارد ارتقاء توانمندیهای همه جانبه و آمادگی در همه بخشها و نیز تقویت گوهر درونی سپاه یعنی تقوا و بصیرت و همچنین گسترش مدیریتهای برخوردار از بنیهی معنوی و تواناییهای کارشناسی و اعتلاء فرهنگی که در مدیریت سردار جعفری بدان پرداخته شده است، با ابتکارات جنابعالی افزایش یابد و سپاه در حرکت خود به سوی تکامل گامهای بلند بردارد.
توفیقات شما و همکارانتان را از خداوند متعال مسألت میکنم.
سید علی خامنهای
۱ اردیبهشت ۱۳۹۸
📜 بیانیه جنبش «پیش به سوی ایران ۱۴۴۴»
▫ بسماللهالرحمنالرحیم
🔸 بالندگی چهل سالهی ایران به دلیل ظهور اسلام در این سرزمین است. پیامبر اسلام(ص) روزی بر شانهی سلمان زد و گفت: «اگر علم در ثریا باشد مردانی از سرزمین پارس به آن دست مییابند» ملت ما در تاریخ، نشدنیها را شدنی کرده است و حال به آن بلوغ و تعالی شخصیت دست یافته که در #گام_دوم_انقلاب، در پی تحقق تمدن نوین اسلامی باشد که آن نیز از رهگذر ساخت #نظام_اسلامی، سپس دولت اسلامی، آنگاه جامعه اسلامی ممکن خواهد شد و در نهایت به تحقق تمدن اسلامی منجر خواهد شد. کنون در مرحلهی نظامسازی هستیم. با توجه به اینکه نظام کلان ملی کشور، دارای ۱۴۰ زیرنظام اصلی است بنابراین هر ۱۴۰ زیرنظام اصلی کشور ما در این مرحله میبایست منطبق با رؤیای ایرانی-اسلامی بومی بشود.
✅ آینده، از آن ماست؛ اما آینده به خودی خود اتفاق نمیافتد. کسانی هستند که اراده میکنند به آن افق دور بیندیشند و برای نیل به آن مقصود، کوشش کنند. ۲۳ ماه بعد که وارد قرن جدید میشویم، «پروژه قرن جدید اسلام» قرن پیش رو را مهمترین و سرنوشتسازترین عصر نسبت به اعصار پیشین خواهد نمود. پروژه قرن جدید اسلام، تحقق کامل جامعه مهدوی است که مهمترین گام برای ظهور حضرت ولیعصر(عج) و تشکیل حکومت عدل جهانی خواهد بود، ان شاءالله.
🔰 تمدن آرمانی مهدوی چیز پیچیدهای نیست؛ روح مهدویت، یعنی هر لحظه اراده کنیم خوب شویم. هر آن، در حال هجرت باشیم. و این ارادهی تک تک ما برای خوبتر شدن، جامعه و محیط زندگی ما را هجری میکند؛ همچون شهدا که اراده کردند از خود به سوی خدا گام به گام مهاجرت کنند. اما درد بزرگ جامعهی بشری، تن دادن انسانها به شرایط موجود است. بشر، تسلیم شرایط و صحنهآرایی دیگران میشود و مشکلاتش را هم به گردن خدا و زمین و زمان میاندازد.
💠 ما جوانان مؤمن انقلابی، اهل تغییریم، رسالت و تعهدی بر دوش داریم؛ نبیگونه به میان مردم رفته به آنها چشمانداز ارائه میدهیم و آنان را برای تغییر در خود و سپس تغییر و تحول در جامعه دعوت میکنیم. اگر حتی میل رهایی از مشکلات ریز و درشت نزدیکمان را داریم، بازهم باید افقهای دور را ببینیم تا برانگیزیم و همین قیام و خیز برداشتن ما به سوی آن افق بلند، موانعِ نزدیک ما را هم از میان بردارد. زمانی که فرد فرد ما همچون شهیدان تغییر کنیم، در این صورت تغییر در احوال امت ما از جانب خدا رقم میخورد و آن جامعه آرمانی و نورانی محقق میشود؛ کما اینکه امروز هم نشانههای آن هویداست. در جهانی که مهمترین رؤیای معارض ما یعنی «رؤیای آمریکایی» مُرده است، تنها رؤیای زندهی جهان یعنی رؤیای مهدویت هر روز بیشتر جلوهگری میکند و هر لحظه بیش از پیش، عظمت خود را به رخ جهان میکشد. رؤیایی که ابرانسانهایی چون شهیدان را از ابتدای تاریخ تا امروز پرورانده و برای تمامی دردهای بشر، پاسخ دارد. ارادهی الهیست که این رؤیا تمام و کمال، محقق شود و قصد ما در جنبش «پیش به سوی ایران ۱۴۴۴» قیام برای تحقق آن است که: «وَ نُريدُ أَنْ نَمُنَّ عَلَي الَّذينَ اسْتُضْعِفُوا فِي الْأَرْضِ وَ نَجْعَلَهُمْ أَئِمَّةً وَ نَجْعَلَهُمُ الْوارِثينَ»
▫ از این رو همزمان با خجسته میلاد یگانه منجی عالم بشریت، حضرت امام مهدی(عج) جنبش «پیش به سوی ایران۱۴۴۴» آغاز به کار مینماید.
محورهای اصلی جنبش به این شرح است:
🔸 تعریف و تدقیق پروژه قرن جدید اسلام
🔸 تحلیل گام دوم انقلاب
🔸 طرازگذاری انقلاب اسلامی برای ایران۱۴۴۴ و جهان آینده
🔸 نگرش جامع به انقلاب، تغییر و تحول انسان و جهان
🔸 پیشبرد نظامسازی در دهه پنجم انقلاب اسلامی
🔸 ارتقاء سواد آیندهشناسی و آیندهپژوهی
🔸 بررسی رؤیاهای تمدنی همچون رؤیای آمریکایی و رؤیای چینی
🔸 مطالعه ترندها و نهادهای آیندهپژوهی و ترندگذاری غرب
🔸 پایش افول تمدن غرب
با ما همراه باشید...
👈 پیش بهسوی ایران ۱۴۴۴
🇮🇷 @iran1444_ir
🌐 iran1444.ir
🔴فتنه های آخرالزمانی
اینکه بعد از حملات نیوزلند علیه مساجد این کشور، چند کلیسا در نقاط مختلف #سریلانکا مورد حمله قرار میگیرد، میتواند برنامهای باشد برای داغ کردنِ تنور اختلاف افکنی بین مذاهب و قومیتها و شاید ایجاد یک جریانِ داعش گونه در شرق آسیا !!
➕ دیدنِ مستند #فرشتگان_زمین، که روایت راهبان و راهبه های نجات یافته توسط حزب الله است، شاید بتواند کمی نشان دهد که اگر #حزبالله نبود، پروژه نابودیِ کلیساها، قرار بود چند سال پیش در لبنان و سوریه به چه شدتی رخ بدهد!
✍بیداری ملت
@bidariymelat
@bidariymelat
هدایت شده از کانال رسمی استاد حسن عباسی
1398/01/30
سفیر فرانسه در آمریکا که دوره اش به پایان رسیده است، در گفتگو با نشریه فارن پالسی گفت: از آنجا که دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، به هیچ قید و بند متعارفی پایبند نیست، اروپایی ها در هرگونه تنش با او بختی برای پیروزی ندارند.
این نشریه در پایگاه اینترنتی خود نوشت:
ژرار آرو (Gérard Araud) با پا گذاشتن در مسیر الکسی دو توکویل ( Alexis de Tocqueville)، از مهمترین متفکران قرن نوزدهم فرانسه، در دوره نزدیک به پنج ساله ای که سفیر فرانسه در واشنگتن بود، درباره آمریکا مطالعه کرده است. آرو همچنین به کرات دیدگاههای صریح خود را درباره سرنوشت غرب، گاهی اوقات در توئیتر، بیان کرده است. او پس از یک دوره خدمت درخشان در عرصه سیاست خارجی فرانسه که او را به عنوان مذاکره کننده ای قهار در مسائل خاورمیانه (غرب آسیا) شهره کرد و به سفیری فرانسه در اسرائیل انجامید، و نیز پس از تصدی سمت های عالی در ناتو و سازمان ملل، روز 19 آوریل رسما بازنشسته شد. او قصد دارد امسال کتاب خاطرات و تجربیات خود را منتشر کند. آرو ،66 ساله، در گفتگو با فارن پالسی به تشریح دیدگاههایش درباره چگونگی مواجهه با روسای جمهور آمریکا -- بر اساس تجربیات شخصی خودش با باراک اوباما و دونالد ترامپ -- پرداخت.
مشروح مصاحبه فارن پالسی با آرو بدین شرح است:
سوال: شما به سفیر کشورتان در آمریکا درباره چگونگی مواجهه با دولت ترامپ چه توصیه ای دارید؟
آرو: ابتدا ترجیح می دهم کسی این سمت را بر عهده بگیرد که مشکلات قلبی نداشته باشد. من مثالی می زنم. اواسط ماه مه پارسال بود و همه در دولت به ما می گفتند رئیس جمهور آمریکا قصد ندارد [در خصوص توافق هسته ای ایران] تصمیمی بگیرد چون هیچ جلسه ای در خصوص ایران در کاخ سفید برنامه ریزی نشده است. خب، من هم این را به پاریس اعلام کردم اما دونالد ترامپ سه شنبه بعد [برای خروج از این توافق] تصمیم خود را گرفت چون او برای اتخاذ چنین تصمیمی نیازی به جلسه نداشت.
سوال: آیا هیچ راهی وجود دارد که بتوانیم پیش بینی کنیم ترامپ چه خواهد کرد، خواهد گفت، یا توئیت خواهد کرد؟
آرو: من توصیه ای را که درباره توئیت ها [به پاریس] کردم به شما می گویم. او (ترامپ) یکبار از رئیس جمهور فرانسه [امانوئل مکرون] انتقاد کرد و برخی از پاریس با من تماس گرفتند تا بگویند "ما باید چکار کنیم؟" جواب من روشن بود: "هیچ کار." هیچ کاری نکنید چون او همیشه دست بالا را در برابر شما خواهد داشت. چون او نمی تواند بپذیرد که در چیزی شکست خورده است. شما در طرف خودتان خویشتنداری نشان می دهید، و او خودش را به هیچ نوع خویشتنداری مقید نمی داند، در نتیجه شما می بازید. این یعنی بیرون راندن حریف از میدان به هر قیمت.
سوال: شما به عنوان سفیر با دو رئیس جمهور کاملا متفاوت سر و کار داشتید، اوباما و ترامپ. کمی در این باره به ما بگویید.
آرو: در یک طرف، شما رئیس جمهوری را می دیدید که آخر بوروکرات ها بود، فردی درونگرا، اساسا کمی کناره گیر، و خویشتندار. البته او کمی هم متکبر بود اما اساسا کسی بود که هر شب با 60 صفحه گزارش به رختخواب می رفت و روز بعد آنها را حاشیه نویسی شده تحویل می داد. بعد یکدفعه این رئیس جمهور آمد که فردی برونگرا، واقعا پرحرف است و اساسا چیزی نمی خواند یا تقریبا چیزی نمی خواند، و با آمدن او روند بین سازمانی کاملا متوقف شده است و تصمیمات اصولا واکنشی و فی البداهه اتخاذ می شود. شما به عنوان سفیر با دولت اوباما روابط کاری عادی داشتید. افراد در دفاتر و ادارات قوه مجریه می توانستند به شما توضیح دهند که رئیس جمهور چه فکر می کند یا چه می خواهد بکند. بعد، یکدفعه همه چیز معکوس شد. بسیاری از دفاتر و ادارات هنوز خالی هستند. جالب است -- پس از 55 ماه، خیلی ها دارند یک شبه تعویض می شوند. این چهارمین [نماینده] گروه-7 است که ما در دو سال گذشته در کاخ سفید داریم! بنابراین، مشکل نخست این است که ما هیچکس را در دفاتر و ادارات نداریم، و اگر هم داریم، آنها قصد دارند به زودی کنار بروند. اما در راس همه اینها، حتی اگر شما کسی را در این دفاتر و ادارات داشته باشید، آنها نمی دانند رئیس جمهور آمریکا چه می خواهد بگوید. و اگر هم او چیزی بگوید، آنها نمی دانند منظورش چیست.
خیلی وقت ها حتی وزیر امور خارجه از سخنان و تصمیمات رئیس جمهور شگفت زده می شود. وقتی در 19 دسامبر اعلام شد نیروهای آمریکایی از سوریه خارج می شوند، هیچکس از آن اطلاع نداشت، حتی مدیر سیا. و در مورد [تصمیم به رسمیت شناختن حاکمیت اسرائیل بر] بلندی های جولان، چیزی که من می فهمم این است که حتی وزیر امور خارجه از این تصمیم بی اطلاع بود. در نتیجه، می توان گفت که کار سفیر بسیار پیچیده تر و دشوارتر شده است.
سوال: آیا شما به طور مرتب گزارش می دهید که اصلا نمی دانید آمریکایی ها قصد دارند چه کاری بکنند؟
هدایت شده از کانال رسمی استاد حسن عباسی
آرو: دقیقا. یعنی اینکه خیلی وقت ها کار مرا باید مکرون با تماس گرفتن با ترامپ انجام دهد. خیلی وقت ها من مجبورم به پاریس بگویم، "عذر می خواهم، من نمی دانم. اگر واقعا می خواهید بدانید، رئیس جمهور خودش باید با ترامپ تماس بگیرد."
سوال: مثلا این اواخر وزیر دفاع فرانسه اینجا بود و او باید نزد پاتریک شاناهان، کفیل وزارت دفاع آمریکا، می رفت تا درباره سیاست آمریکا در سوریه روشن شود.
آرو: مشکل سوریه همان مشکلی است که ما در خصوص نحوه عمل رئیس جمهور آمریکا داریم. رئیس جمهور ابتدا می گوید آمریکایی ها سوریه را ترک می کنند -- که این حرف همه از جمله وزیر دفاع که بعد از این اعلان استعفا کرد، و رئیس ستاد مشترک را مبهوت می کند. بعد این مقامات تلاش نمی کنند رئیس جمهور را متقاعد کنند تصمیمش را عوض کند، بلکه می کوشند با شرط و شروط ها سیاست او را تغییر دهند، که این نیز با این شروع می شود که چه تعداد سرباز آمریکایی در سوریه خواهند ماند. اما آنها برای چانه زنی در این خصوص باید بتوانند به رئیس جمهور بگویند که، "اوه، فرانسوی ها می خواهند سهمشان را دو برابر کنند." که این هم معنی می دهد چون در طرف فرانسوی ما می گوییم، "ما واقعا متاسفیم. اگر ما ندانیم شما چه تعداد سرباز مستقر می کنید، ما هم نمی توانیم به شما بگوییم چه تعداد سرباز در آنجا خواهیم داشت." این همان مسئله مرغ و تخم مرغ است. بنابراین، اساسا ما به تنها مذاکره ای که اهمیت دارد عادت کرده ایم -- که همان مذاکره میان وزارت دفاع و ترامپ است.
سوال: آیا به هیچ توافقی درباره تعداد سربازان آمریکایی در سوریه رسیده اید؟
آرو: نه. البته که نه. آمریکایی ها ، به سبب ترامپ، چندان منطقی عمل نمی کنند. آنها اصلا قادر نیستند به ما بگویند آیا این تعداد 200 نفر خواهد بود یا 800 نفر.
سوال: آیا هیچ سیاستی وجود دارد که با آن از دولت ترامپ توضیحی دریافت کنید؟
آرو: فکر می کنم تجارت. این واقعا بسیار روشن است. تجارت به مثابه یک بازی حاصل جمع صفر بر یک مبنای دوجانبه و بر مبنای توازن خام قدرت میان دو بازیگر.
سوال: یعنی مرکانتیلیسم (مکتب سوداگری) قرن هجدهمی.
آرو: بله، دقیقا. شما یک چماق بزرگ دارید و اهمیتی نمی دهید طرف گفتگوی شما کیست. شما با چین همان رفتاری را می کنید که با انگلیس یا اتحادیه اروپا می کنید.
سوال: آیا غرب می تواند این مفهوم بازگشت به مرکانتیلیسم را به سلامت پشت سر بگذارد؟
آرو: رئیس جمهور کنونی آمریکا اساسا اهمیتی برای غرب قائل نیست. او ملی گراست. او می گوید فقط آمریکا.
سوال: من شنیده ام که کتاب خاطرات شما پایان یافته است. آیا می توانید برخی از نکات برجسته آن را برای ما بگویید؟
آرو: چیزی که برای من تکان دهنده بود این بود که متوجه شدم من کارم را کم و بیش زمانی شروع کردم که رونالد ریگان به ریاست جمهوری آمریکا انتخاب شد، و زمانی به کارم پایان می دادم که ترامپ انتخاب شد. بعد یکدفعه به صورت اتفاقی متوجه شدم دوره خدمت من تقریبا به طور دقیق با یک دوره معین از تاریخ سازگاری دارد -- دوره ای که من به این نتیجه رسیده ام که پایان یافته است. من واقعا به این نتیجه رسیده ام که خط مشی ترامپ علامت این است که دوره 40 ساله چیزی که آن را نئولیبرالیسم می نامند، پایان یافته است. این دوره که در آن همه فکر می کردند تجارت آزاد خوب است، بازار خوب است، مالیات ها بد هستند، و مداخله دولت بد است، یکدفعه انتخاب ترامپ و همچنین برگزیت و راه افتادن موج پوپولیسم در کشورهای غربی، از جمله در فرانسه، علامت چیزی را می دهد که برخی از شهروندان ما می گویند. اینکه "دیگر فایده ندارد، تمام شد." تقریبا یک شبه همه یقینیات حیات دیپلماتیک من فرو ریخت. در آمریکا رئیس جمهوری بر سر کار آمده بود که یکدفعه می گفت اتحادیه اروپا تهدید است، ناتو خطرناک است. این برای من سنگ بنای کتاب خاطراتم شد.
سوال: پس اگر این دوره پایان یافته است، دوره بعدی چیست؟
هدایت شده از کانال رسمی استاد حسن عباسی
آرو: من فکر می کنم نکته جالب در جناح راست طیف سیاسی این است که شما یک محافظه کاری جدید دارید که یکدفعه تعریف شده است. حزب جمهوریخواه حزب تجارت آزاد، حزب سیاست خارجی فعال، و حزب محدودیت بودجه ای بود، و حالا یکباره همه اینها تمام شده است. به عبارتی، ترامپ حزب جمهوریخواه را ربود. پس شاید بگویید که پس از دوره رئیس جمهور کنونی، همه چیز به روال سابق برمی گردد، اما من فکر نمی کنم این طور شود. این مزیت خارجی بودن است: شما می بینید که محافظه کاری در همان مسیری پیش می رود که در جاهای دیگر پیش می رود. حزب محافظه کار فرانسه -- من درباره راست افراطی حرف می زنم -- نیز دقیقا در همین مسیر پیش می رود، مرزهای بسته، ضدیت با مهاجرت، ضدیت با جهانی شدن، بنابراین شما به نوعی با یک راست نوین سر و کار دارید، و من کمی ناراحتم که الان دارم از این سمت کنار می روم چون به این نتیجه رسیده ام که انتخابات 2020 لحظه ای بسیار حیاتی برای چپ آمریکایی برای ارائه تعریفی نو از خود است، و البته آنها بر روی بقیه جهان نیز نفوذ دارند.
سوال: مشکل کجا بود؟ چرا این دوره با این واکنش به پایان می رسد که مردم احساس می کنند واقعیت های دوره ای که شما شرح می دهید، در همه جا واقعیت نبود؟
آرو: آمار نشان می دهد نیمی از آمریکایی ها ، تقریبا، شاهد رکود در درآمدهای خود در 30 سال گذشته بوده اند. در مجموع گشودن مرزها برای کشورهای فقیر خوب بوده است، و برای کشورهای ثروتمند نیز بسیار خوب، اما طبقه متوسط رو به پایین و طبقه پایین واقعا از آن آسیب دیده اند؛ و مسئله فقط گشودن مرزها نیست بلکه همچنین ماشینی شدن مشاغل است، و در راس آن، شما طوفان بحران مالی سال 2008 را داشتید. من فکر می کنم این بحران بسیار خوب مدیریت شد، به ویژه توسط اوباما، اما میلیون ها آمریکایی خانه و میلیون ها نفر مشاغل خود را از دست دادند. بنابراین، به نقطه ای رسیدیم که 30 یا 35 تا 40 درصد از آمریکایی ها گفتند، "دیگر تمام شد." و نبوغ ترامپ در این بود که این بحران را احساس کرد.
سوال: آیا انتخاب دوباره ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری سال 2020 فاجعه ای برای غرب خواهد بود؟
آرو: من نمی دانم فاجعه خواهد بود یا نه. اما مطمئنم که این اتفاق خوبی نخواهد بود. اما در عین حال ساده انگاری است که بگوییم ترامپ مسئول همه چیز است. چون در طرف اروپایی هم بحران وجود دارد و این بحران در هر دو سوی اقیانوس اطلس است. شما نمایش عامه پسند (برگزیت) را که انگلیسی ها ارائه کردند، دیدید. نتیجه هر چه شود، این یک باخت-باخت برای اروپاست. این فاجعه است که ما داریم انگلیس و همه ظرفیت ها و قابلیت هایی را که انگلیس به ما می داد، از دست می دهیم.
سوال: حالا ممکن است آنها را از دست ندهید.
آرو: بله. اما حتی اگر آنها را از دست ندهیم، این باز هم بد خواهد بود. چون برای شهروندان انگلیسی این به معنای آن خواهد بود که یک بار دیگر نخبگان آینده آنها را به سرقت برده اند، و این برای دموکراسی انگلیسی بد است. شما ایتالیایی ها را می بینید که کجا هستند. آلمانی ها نیز محافظه کار هستند و دارند به راست تغییر جهت می دهند. مکرون تنها صدا در دفاع از همگرایی اروپا بود، و شما شاهد چالش هایی که او با آنها مواجه است، هستید. ما می توانیم همیشه برای بازگشت امیدوار باشیم، اما در هر دو طرف اقیانوس اطلس ما دلیل واقعی برای نگرانی دارم.
سوال: در آخر، چه توصیه دیگری برای جانشین خود دارید؟
آرو: سفر. سفر. ما درباره واشنگتن دی سی بیش از حد حرف می زنیم. کار یک سفیر سفر کردن به سرتاسر کشور است؛ و به محض اینکه شما از پایتخت خارج می شوید، مردم دیگر چندان توجهی به این ندارند که در واشنگتن چه خبر است.
▪️کاروان طلاب پاکستانی عازم مناطق سیلزده لرستان و خوزستان شد. این کاروان در کمپین جمعآوری کمکهای مردم پاکستان به سیلزدگان ایران به دنبال جذب بیش از یک میلیارد تومان است که تا کنون بیش از ۲۰۰ میلیون از این عدد را جمعآوری کرده و برای اهدای آن عازم مناطق است
#سیل_مهربانی
💬 حسین کازرونی
-
کانال #فارس_پلاس:
http://t.me/joinchat/AAAAAD-0eOhwnRi51xzBzA
پامپئو: عربستان و امارات کمبود بازار نفت را جبران میکنند
🔹آمریکا دیگر استثنائی برای واردکنندگان نفت ایران در نظر نخواهد گرفت.
🔹تحریمها ایران را از ۱۰ میلیارد دلار درآمد محروم کرده است.
🔹واشنگتن تلاش میکند کل صادرات نفت ایران را قطع کند.
🔹عرضه نفت در بازار جهانی در وضعیت مناسبی قرار دارد.
🔹عربستان و امارات به ما تأکید کردند هر گونه کمبود بازار به دلیل تحریمهای نفت ایران را جبران خواهند کرد.
🔹در صورتی که آمریکاییها از جانب ایرانیها مورد حمله قرار بگیرند، به صورت جدی پاسخ میدهیم.
fna.ir/d9i3g9
@FarsNewsInt
نصرالله:
🔹عصر حاضر عصر جنگ میان امید و توکل با یأس و نا امیدی است.
🔹هنگامی که مردم فلسطین نا امید شوند، ممکن است «معامله قرن» نیز بر آن تحمیل شود اما تا زمانی که امید دارند هیچ کس نخواهد توانست چیزی را بر آنها تحمیل کند.
🔹در سال ۱۹۸۲ کسانی در لبنان امیدی به مقابله با دشمن اسرائیلی نداشتند اما نقطه قوت کسانی که پا در راه مقاومت گذاشتند، امید بود.
🔹امروز نیز اگر مردم لبنان تسلیم یأس و نا امیدی شوند، چه بسا در آن صورت ترامپ بخواهد لبنان را نیز به اسرائیل تقدیم کند.
@FarsNewsInt
📸 اعطاء درجه سرلشکری به فرمانده کل جدید سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
🔹فرمانده کل جدید سپاه پاسداران انقلاب اسلامی عصر امروز به دریافت درجه سرلشکری از دست فرمانده معظم کل قوا مفتخر شد.
🔹در این مراسم که فرماندهان عالیرتبه نظامی و انتظامی حضور داشتند، حضرت آیت الله خامنهای پس از اعطاء درجه سرلشکری به فرمانده کل سپاه، ابراز امیدواری کردند سردار سرلشکر سلامی، در مسئولیت جدید با ابتکار، روحیه و نفس تازه، حرکت کند و به پیش برود.
@Farsna
✳️ #رهبرانقلاب: روابط ایران و #پاکستان بر خلاف میل دشمنان آن باید تقویت شود
💢 حضرت آیت الله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی عصر امروز (دوشنبه) در دیدار آقای عمران خان نخستوزیر پاکستان و هیئت همراه، ارتباط ملتهای ایران و پاکستان را ارتباطی قلبی و عمیق برشمردند و تأکید کردند: روابط دو کشور برغم دشمنیها باید هر چه بیشتر مستحکم و تقویت شود.
💢 حضرت آیت الله خامنهای در این دیدار با اشاره به ریشههای تاریخی ارتباطات دو ملت خاطرنشان کردند: اوج عزت و شکوه شبه قاره هند در دوران حکومت مسلمانان بر آن بوده است و بزرگترین ضربه استعمارگران انگلیسی به این منطقه مهم، نابود کردن تمدن برجسته اسلامی در آن بود.
💢 رهبر انقلاب اسلامی با تجلیل از شخصیتهای بزرگ پاکستانی همچون اقبال لاهوری و محمدعلی جناح، گفتند: روابط خوب، به نفع هر دو کشور است اما این روابط #دشمنان جدی دارد که باید بر خلاف میل آنها، همکاریها و ارتباطات در بخشهای مختلف تقویت شود.
💢 ایشان، مسائل #امنیتی در مرزهای دو کشور را مهم خواندند و افزودند: گروههای #تروریستی که عامل ناامنی در مرزها هستند با پول و سلاح دشمنان تغذیه میشوند و یکی از اهداف حرکتهای ضدامنیتی در مرزهای ایران و پاکستان، آلوده کردن روابط دو کشور است.
💢 #رهبر انقلاب اسلامی همچنین با تشکر از کمکهای دولت پاکستان در قضیه سیل اخیر، آغاز سفر آقای #عمران_خان به کشورمان از مشهد و زیارت حرم مطهر حضرت علیبنموسیالرضا علیهالسلام را نشانهای خوب برشمردند و ابراز امیدواری کردند با عنایات آن حضرت، این سفر برای هر دو کشور مفید و سازنده باشد.
✴️ در این دیدار که آقای روحانی رئیس جمهوری نیز حضور داشت، آقای عمران خان نخستوزیر پاکستان، مذاکرات خود در تهران را خوب خواند و گفت: در این مذاکرات بسیاری از مسائل حل شد و وزرای پاکستانی نیز مذاکرات خوبی با همتایان ایرانی خود داشتند.
نخستوزیر پاکستان با اشاره به روابط تاریخی ایران و هند، گفت: مسلمانان ۶۰۰ سال بر هند حکومت کردند و تأثیر ایران بر آنها چنان بود که زبان رسمیِ حکومت هند، فارسی شد.
🌀 آقای عمران خان بزرگترین غارت ثروت هند را مربوط به دوره حضور انگلیس در این کشور خواند و افزود: انگلیسیها همه ثروت هند را غارت کردند، نظام آموزشی آن را نابود و هند را به عنوان مستعمره جواهرنشان نامگذاری کردند.
🌀 نخستوزیر پاکستان با بیان اینکه برخی نمیخواهند روابط تهران و اسلام آباد به یکدیگر نزدیک شود اما میتوانیم بر مشکلات فائق آییم، خاطرنشان کرد: تلاش میکنیم روابط دو کشور مستحکمتر از قبل شود و با دولت جمهوری اسلامی ایران در تماس مستمر خواهیم بود.
@NasimOnline
اندیشهجویان استاد حسن عباسی
🔸 مدتی قبل استاد حسن عباسی در اهواز گفتند، حرکتهایی چون دفاع مقدس و اربعین، به صورت موج در کشور ما
🔺 مدتی قبل، از وقوع یک ابرانقلاب عظیم گفتیم؛ جایی که «پول» رنگ میبازد.. از مردمانی که برای خدمت به زائران حسینی، چرتکه نمیاندازند؛ وقتی تا کمر در گل و لای خانهها مردم فرورفتهاند، سراغ جیب صاحبخانه را نمیگیرند؛ همه هرآنچه در توانشان است، بهتریناش را بیاجر و مزد به میدان میآورند؛ چون برای انفاقشان #بهاء قائلند، نه #قیمت. اما درست چند صد کیلومتر آنسوتر، حرکتی ضدانقلابی در حال وقوع بود. همزمان با میلاد «عدالتگستر جهانی» به نام مبارک او، ضدمهدویترین پروژه اقتصادی در تهران به بهرهبرداری رسید!
🔺 مهدی موعود(عج) ۱۱۸۰ سال قدم به قدم #تغییر عالم را هدایت کرده تا آن لحظه موعود فرا برسد: «إِنَّ اللهَ لاَ یُغَیِّرُ مَا بِقَوْمٍ حَتَّى یُغَیِّرُواْ مَا بِأَنْفُسِهِمْ» (رعد-۱۱) اما #نئولیبرالیسم اقتصادی و مظاهر آن، ضدتغییرند. نقشها از قبل تعریف شده است. تعریف شده که شاهزاده شاهزاده بماند و گدا، گدا! تعریف شده که ۹۹درصد به پای یک درصدیهای برخوردار ذبح شوند. طبقات زیرین جامعه، به نفع طبقه متوسط و طبقه متوسط به سود طبقات بالاتر از بین میروند. تغییری در کار نیست. همه باید به این سرنوشت خود رضا بدهند. باور کنند که فقیر فقیر میماند و غنی، تا ابد غنیست! نئولیبرالیسم اقتصادی، به شکاف میان فقیر و غنی دامن میزند و درهای میان این دو میسازد که جبران کردن آن امکانپذیر نیست. پروژه ایرانمال از این نظر، دهنکجی به تفکر مهدویت است.
✅ جوانان انقلابی مقابل این فرهنگ ضدمهدوی و ضدانقلابی بایستید!
🔺 فرهنگ هایپرمارکتینگ، اقتصاد خُرد را نابود میکند
🔴 هایپرمارکتینگ، بر پایه اقتصاد پول مبناست و هیچ نسبتی با #بازار در نگاه اسلام ندارد؛ با نابودسازی مغازههای خُرد در سطح شهر، به افزایش تصاعدی مصرفگرایی و افزایش مصرف انرژی دامن میزند. کسی که برای خرید به هایپر میرود، برای او دیگر نمیصرفد اندازه نیاز خود خرید کند پس به خرید حجیم رو میآورد و در خانه انبار میکند. در حالی که بقالیهای سر کوچه، حکم همان انباری داخل خانه را داشت که هرکسی به حسب نیاز خود به آن مراجعه میکرد و به صورت خُرد و تکی خرید میکرد.
📷 yon.ir/yCFJW
🔺 روند تطور نطفه شوم #مالسازی
🔴 فرهنگ مالسازی، پیش از انقلاب با ایجاد فروشگاههای کوروش آغاز شده بود؛ این جریان در دهه هفتاد و با روی کار آمدن نئولیبرالیسم اقتصادی دوره #هاشمی، با ساخت فروشگاههای زنجیرهای شهروند و قدس ادامه یافت و در سراسر کشور گسترده شد و در دوره شهرداری محمدباقر #قالیباف، انواع هایپرمارکتها و اولین مال در تهران به بهرهبرداری رسید. تا آنکه امروز یکی از بزرگترین مالهای جهان در تهرانِ پایتخت امالقرای جهان اسلام به بهرهبرداری میرسد! خدا از سر تقصیرات یکیک کسانی که نطفه شوم مالسازی را در ایران کاشتند، نگذرد!
#ایران_مال
کانال رسمی اندیشهجویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students