فروکش کردن آب در منطقه آققلا
معاون هماهنگ کننده نیروی زمینی سپاه:
🔹خوشبختانه سیلاب موجود در منطقه آققلا در حال فروکش کردن است و مشکل جدی در این زمینه نداریم.
🔹از روز گذشته در حال ایجاد پل ارتباط زمینی در بندرترکمن و گمیشان هستیم.
🔹سپاه با تمام وجود در خدمت مردم منطقه است و از ورود سیلاب به داخل شهر و روستاهای منطقه جلوگیری خواهیم کرد.
🔹نیاز ضروری مردم شهرستان آققلا به برخی از اقلام ضروری مانند بخاری و فرش و غیره توسط قرارگاه محرومیتزدایی سپاه به زودی وارد منطقه میشود و به دست سیلزدگان میرسد.
fna.ir/d8xhzt
@Farsna
اندیشهجویان استاد حسن عباسی
جنگل تراشی یا امیدتراشی؟
🔸هنوز ساکنان مظلوم پلاسکو داشتند در آتش میسوختند که عدهای با یقین شهرداری را «مقصر» قطعی معرفی و تقاضای استعفای قالیباف را مطرح کردند. مسلم بود هیچ کس در چنین مدت کوتاهی نمیتوانسته تحلیل کارشناسی کند و علت حادثه را کشف. مسلم بود انگیزه این لشگرکشی، سیاسی است. و تحقیق کارشناسی سه ماه طول کشید و مقصر شهرداری نبود.
🔹اینبار هم هنوز چندساعتی از سیل گلستان نگذشته بود که گفتند آیتالله نورمفیدی نماینده ولی فقیه (از وابستگان سیاسی اصلاح طلبان و از اقوام اقای حسن خمینی) به علت ارتباط پسرش با جنگلتراشی و تجارت چوب درختان، مقصر اصلی سیل است. سرعت قضاوت و محکوم کردن شان از سرعت خود سیل بیشتر بود. این نحوه قضاوت و بسیج افکار عمومی، طبیعی و سالم نیست و اینبار هم میشود حدس زد اغراض سیاسی در کار است.
🔸مساله دفاع از نورمفیدی اصلاح طلب یا قالیباف اصولگرا نیست. هرکدام در جای خود قابل نقد و اعتراضند. با جنگلتراشی و #غارتطبیعت هم مماشات نخواهیم کرد. رانتخواری روحانیت و آقازادههایشان هم جرم است و در جای خود جلویش خواهیم ایستاد. اما تحلیل جنجالی و «علتیابی» غیرمسئولانه درباره مصایب ملی و جریحهدار کردن احساس جامعه وقتی دارد با مصیبت همدلی میکند، چیزی جز آمدنیوزی کردن سیاست و #غارتامید نیست.
🔹و غارت امید از غارت منابع طبیعی به مراتب بدتر است. چرا که اگر امید را حفظ کنیم دوباره جنگلها را خواهیم کاشت. اما وقتی اینگونه بالا تا پایین نظام را به فساد متهم میکنیم، ایمان وامید جامعه به اصلاح را از بین میبریم و این قابل برگشت نیست.
🔸 «امیدکشون» و امیدتراشی از جنگل تراشی بدتر است. انگار عدهای جنبش سیاه نشان دادن همه چیز و همه کس راه انداختهاند. ایا اینها نمیدانند که بدون امید، اصلا «ما» یی باقی نمیماند که بخواهد چیزی بکارد یا نکارد؟
🔹همه میدانیم که آمریکا و سعودی و اسراییل و بریتانیا و حتی اروپا پشت در ایستاده اند تا به امید این مردم شلیک کنند و پرندههای امید را دانه به دانه با تک-تیراندازان حرفهای خود بزنند. باورکردنی نیست که عده ای در داخل چه با نیت جناحی چه با نیت خیر، چه با گرایش آزادیخواه چه با گرایش عدالتجو، چه با عقبه اصلاح طلبی چه با عقبه اصولگرایی و انقلابی، در فعالیتهایشان که چه بسا هرکدام به تنهایی مشروع و به حق است، آنقدر پیش بروند که کلیت امید مردم را هدف بگیرند. که نتیجه فعالیتشان نادانسته به همین تفنگهای امیدکش دشمنان خارجی فشنگ برساند.
به کانال تلگرام علی علیزاده بپیوندید: @jedaal
https://www.instagram.com/p/BvWtbH9BpEH/
✍️ این روزها که دل مردم برای سیلزدگان شمال کشور میتپد، یادمان باشد زندگی انسان هم همانند طبیعت، فصل دارد؛ گرما و سرما، تابستان و زمستان دارد. زندگی برخی آدمها خیلی یکنواخت و خستهکننده است؛ یا همیشه پاییزند و یا همیشه بهار.. تکراری و روتین و بیریخت و کسلکننده؛ این آدمها، در روزمرگی خود ماندهاند؛ درگیری و اصطکاک با مفاسد اجتماعی ندارند؛ به معنای بهتر: قصه ندارند..
🔴 زندگی بدون بسامد، یعنی زندگی بدون قصه. حیات اجتماعی نمرودها و ابراهیمها، یزیدها و حسین(ع)ها قصه دارند.. زندگیشان پر از تنش و نوسان است: صالحین، با مفسدین درگیرند؛ و مفسدین، با حدود الهی..
🔺گاهی نظم طبیعت بر اثر «النینو» به هم میریزد؛ مثلاً در زمستان، درختان شکوفه میزنند؛ یا ممکن است در تابستان، برف ببارد. به خاطر داشته باشیم که حیات اجتماعی انسانها هم همینگونه است؛ در هنگامهی درگیری بین صالحین و مفسدین، همین نوسانات عامل تطور شخصیت و تأدیب ما است.
🔸از طبیعت که نباید گریخت؛ بلکه باید آن را شناخت و برای بهرهبرداری و یا مواجهه با آن از پیش آماده شد. همچون حضرت یوسف(ص) که با قحطی نجنگید، بلکه جامعهی خود را برای مواجهه با آن آماده کرد. اما بالا و پایین شدنِ برخی از این نوسانات، به دست خودمان است. چطور؟ زمانی که در میزان، طغیان میکنیم. همچون طغیان رودخانه از بستر خود که منجر به سیل میشود؛ طغیان کردن ما از میزان هم فساد به بار میآورد.
💠 «وَالسَّمَاءَ رَفَعَهَا وَوَضَعَ الْمِیزَانَ*أَلا تَطْغَوْا فِی الْمِیزَانِ» «..از میزان طغیان نکنید» سوره الرحمن
🔻گفته میشود از بین بردن جنگلها و بر هم زدن پوشش گیاهی در مناطق شمالی کشور، منجر به #طغیان آب شده و در برخی مناطق تا سطح یک متر از منازل مردم را آب گرفته است.
📷 yon.ir/Be9be
✅ پس برای مبارزه با فساد در حیات اجتماعی، میباید با زمینههای #طغیان مبارزه کرد؛ یعنی ایستادگی مقابل هرآنچه که موجب طغیان انسانها میشود.
کانال رسمی اندیشهجویان استاد حسن عباسی
📡 @hasanabbasi_students
هوالحکیم💐
🏴 با ابراز تاسف و همدردی با مردم سیلزده در استانهای شمالی کشور،
◀️ برای توضیح مطلب فوق به کودکان در رابطه با "#آیت_طغیان_رودخانه" جلسه ۷۸ از دوره تربیت مربی استراتژی برای کودکان و نوجوانان که در رویکرد آیتمدار در تاریخ ۱۱ بهمن ۱۳۹۳ تدریس شده است را مطالعه بفرمائید.
لینک فایل ویدئویی این جلسه جهت دسترسی سریعتر 🔽🔽
http://strategistkids.ir/ck78
———————
📌 اندیشسرای کودک و نوجوان اندیشکده یقین
🔊 @strategistkids
🔻چرا برخی #انقلابی_پشیمان میشوند؟
🔻راز فرسوده نشدن و حفظ نشاط و انقلابیگری چیست؟
🔻راز به فروپاشی نرسیدن تمدنها چیست؟
🔻چگونه میشود هم مدیر و نظامساز بود، هم انقلابی و اهل تغییر؟
#نظریه_نظام_انقلابی
▪️راز این همه در یک مفهوم است: #أوّاب
انقلابیهایی که اوّاب نباشند، جامعهای که اوّاب نباشد، سرنوشت او حتما افسردگی و پشیمانی و فروپاشی است.
اواب یعنی «بسیار بازگشت کننده»؛ بازگشت کننده به سوی خدا. حضرات داود و سلیمان که از بین تمام انبیاء توانستند حکومت تشکیل دهند با آن همه قدرت و عظمت، در سوره «ص» به عنوان اواب معرفی شدهاند. مردم عصر ایشان هم این ویژگی را داشتند که موفق به تشکیل حکومت دینی شدند. اما وقتی این ویژگی در آنها ضعیف شد، مُلک سلیمان از بین رفت.
▫️مسئول در حکومت دینی خیلی باید محتاط باشد. هر تصمیمی که میگیرد، هر اقدامی که میکند، باید ظنّ فتنه در آن داده و استغفار کند، و بازگشت دائمی به درگاه الهی داشته باشد. این حالت برای انسان مومن را «إنابه» میگویند.
▫️به زنبور عسل «نُوب» میگویند چون هر کجا که رفته باشد، دست آخر به کندویش باز میگردد. مسئول در جمهوری اسلامی هر جا که باشد و در هر سطحی از مسئولیت و اشتغال، بازگشت دائمی به درگاه الهی باید داشته باشد.
شوخی نیست! هر کسی از راه رسید و مراتب اداری را طی کرد و رزومهای تدارک دید، بشود مسئول! ویژگی اصلی مسئول در حکومت دینی، #قلب_منیب است.
▪️امام خمینی اواب بود. آن مرد خدا شبهایی مثالزدنی داشت. این نبوده که چون رهبر و امام جامعه است روز و شب فقط کار کند و با استفاده از تدابیر مدیریتی سکان جامعه را در دست گرفته باشد. هیچ علم مدیریتی نمیتواند امامت را تئوریزه کند. چرا که بخش مهمی از نظام امامت، اواب بودن است. شبها به قدری میگریسته که به جای دستمال مجبور بوده با حوله اشکهای خود را جمع کند؛ امام است که باشد، داود ع هم باشی با آن همه عظمت و قدرت و حکمت، باید به درگاه الهی افتاده، إنابه کرده، و أوّاب باشی. لزوما گناهی نکرده که توبه کند، اما انابه را باید داشته باشد.
راز تداوم مقتدرانه امامت امام خامنهای و #جشن_چهل_سالگی_انقلاب در همین اواب بودن او و مؤمنین انقلابی است.
🔸#اعتکاف یکی از بهترین آوردگاهها برای #قلب_منیب است.
مناسک وارده در سه ماهه رجب، شعبان و رمضان بهترین موقعیت برای انابه را فراهم کردهاند و مسئول در حکومت دینی بیش از همه به آن نیاز دارد.
📷 yon.ir/fFE8s
این مطلب را #استاد_عباسی در جلسه ۳۱۷ کلبه کرامت با عنوان دکترین داوود ع در سال ۹۰ تدریس کردهاند. پیشنهاد میکنم این جلسه را مطالعه کنید:
kolbeh-keramat.ir/Sessions/Single/34
🔸بخش یکم
کانال رسمی اندیشهجویان استاد حسن عباسی
📡 @hasanabbasi_students
4_5818865793344996897.mp3
734.2K
🎙 بشنوید|
آیتالله جوادی آملی
🔰"اجتهاد مدیریتی"، برای مدیریت کشور
ترویج سنت حسنه یک مدیریت اجتهادی است.
از جمله این سنتها، رسم کردنِ ایام اعتکاف، هفته وحدت، هفته دفاع از مستضعفین و.. است.
🔸بخشی از جلسه ۲۵ تفسیر سوره مبارکه نحل
کانال رسمی اندیشهجویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸 تفاوت مدیریت جهادی و مدیریت بوروکراتیک در برخورد با شرایط سخت...
◀️ در این ویدئو فرمانده کل سپاه به مناطق سیل زده سفرکرده و برای حل مشکلات مردم رنج دیده به صورت مستقیم با مردم گفت و گو میکند.
اقتصاد کشور برای حل مشکلات خود نیاز به چنین مدیریتی دارد.
مدیریت بحران از پشت تلفن در تعطیلات نوروزی، از جزیرهی قشم دردی را دوا نمیکند.
◀️ امام خامنهای در روز اول امسال فرمودند، مدیریتهای جهادی باید بر مسائل اقتصادی احاطه پیدا کنند؛ نمونهی بارز آن را در این کلیپ ۴۸ ثانیهای میبینید.
#مدیریت_جهادی
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
✊جنبش مقاومت در جنگ ارزی
📱 @currency_war
🔴 تقی زاده کیست ؟
تقیزاده روشنفکر غربگرایی بود که موافق تقسیم ایران بین روسیه و انگلیس و مخالف ملی شدن صنعت نفت بود.
🔺امام خامنه ای «این افراد و رسانهها که نمیخواهند افکار عمومی متوجه باطن شرارتآمیز دولتهای ظاهر الصلاحی همچون انگلیس و فرانسه شوند، در واقع همان تقی زاده دوران پهلوی هستند که میگفت باید از فرق سر تا نوک پا، غربی شد.کسانی که امروز در داخل بهطور پیوسته به دنبال پمپاژ سبک زندگی غربی، روشهای غربی و لغات غربی در ادبیات، دانشگاهها و مدارس هستند، در واقع تقیزادههای جدید هستند، همچنانکه مدافعان و حامیان سند ۲۰۳۰ نیز در واقع ادامه دهنده تفکر تقیزاده هستند. البته امروز مردم انقلابی و جوانان مؤمن نخواهند گذاشت حرف تقیزادههای جدید به کرسی بنشیند»
سیدحسن تقیزاده استاد اعظم لژ فراماسونری، عاقد پیمان دارسی در سال ۱۳۱۲ و از مشروطهخواهانی بود که به شدت ضددین بود و به مبارزه با دین میپرداخت. او از چهرههای موثر تاریخ مشروطیت و مشهور به غربگرایی است. او معتقد بود که «از ناخن پا تا موی سر باید غربی شد» و میگفت: «اولین بمب تقلید از غرب را در ایران منفجر کرد». نام تقیزاده با فراماسونری نیز گره خورده است.
🔺او از چهرههای صاحب نام و نفوذ در دستگاه ماسونی بود که به مرتبه استاد اعظمی هم رسید و برخی از اهالی قلم و فرهنگ را هم به تشکیلات فراماسونری برد. در جریان مشروطیت هم او عامل انحراف نهضت مشروطه به سوی امیال سیاسی انگلستان بود و از عوامل توفیق نقشههای سیاسی آن کشور در ایران طی دوره ۵۰ ساله پس از مشروطیت بود.
🔺تقیزاده شهریور ۱۲۵۶ در تبریز متولد شد. تحصیلات خود را در دارالفنون تهران گذراند و از جوانی رشتههای مختلف و زبانهای عربی و انگلیسی را آموخت. او از ابتدای جوانی به الگوهای غربی گرایش داشت. تقیزاده گفته است: «از ۱۶ سالگی درصدد رهایی از تقلید و اطاعت کورکورانه تعبدی بوده است.» چند سال بعد او بر اثر آشنایی با آثار نویسندگان تجددخواه به علوم جدید غربی و اندیشههای اروپایی و تفکر تجددطلبانه تمایل پیدا کرد. پس از چند سال تقیزاده به کشورهای مختلف از جمله ترکیه، لبنان و مصر رفت و در جریان جنبش مشروطه به تبریز بازگشت و با پیروزی جنبش و افتتاح اولین دوره مجلس شورای ملی به عنوان نماینده این مجلس انتخاب شد و رهبری جناح اقلیت روشنفکر و تجددخواه مجلس را برعهده گرفت.
🔺تقیزاده در دوران نمایندگی مجلس از قرارداد ۱۹۰۷ میان روسیه و انگلستان برای تقسیم ایران دفاع کرد و مخالف نظارت روحانیون برای انطباق قوانین با موازین شرعی بود
🔺تقیزاده پس از به توپ بسته شدن مجلس توسط نظامیان روس به سفارت انگلستان پناهنده شد اوبه همراه جمعی از نمایندگان مجلس انگلیس «کمیته ایران» را تشکیل دادند تا سیاستهای انگلیس در خصوص مشروطیت را هدفمند سازند. او از همان زمان وارد تشکیلات فراماسونری شد و توانست به میان طیفی از مشروطهخواهان نفوذ کند و به ایفای نقش بپردازد.
🔺شیخ فضلالله نوری به دستور کمیتهای به شهادت رسید که تقیزاده یکی از اعضای آن بود.
تقیزاده به استانبول رفت. او در استانبول با آمریکاییها وارد گفتگو شد و با مورگان شوستر مستشار آمریکایی ۱۲ بار ملاقات کرد. سفری هم به پاریس و لندن داشت که با براون و چهرههای مداخلهگر در مسائل ایران دیدار و گفتگو کرد. در سال ۱۲۹۰ به هنگام اولتیماتوم روسیه به دولت ایران برای اخراج شوستر که موجی از خشم و نفرت مردم و علما را به همراه آورد، تقیزاده از اروپا طی نامهای ضمن حمایت از روسیه از دولت و مجلس خواست اولتیماتوم را پذیرفته و از روسیه عذرخواهی کنند. او در همین سفر بود که در جریان انتخابات دوره سوم مجلس شورای ملی غیاباً به نمایندگی تقیزاده در انتخابات مجلس چهارم و پنجم هم که غیاباً انتخاب شده بود شرکت نکرد و به اقامت در اروپا ادامه داد تا اینکه در سال ۱۳۰۳ به ایران بازگشت. حزبی که در مجلس پنجم طرفدار اندیشههای غربی و مشی جدایی دین از سیاست بود و حامیش رضاخان بود با تقیزاده ارتباط برقرار کرد. حتی رضاخان هم با او دیدار کرد تا در زمینه تغییر سلطنت به پهلوی و اصلاحات و توسعه با او مشورت کند. با قدرت یافتن رضاخان، تقیزاده به مناصب مهمی همچون استانداری و وزارت و سفارت دست یافت. او در همان دوران امتیازنامه دارسی را تجدید کرد. برمبنای این امتیازنامه، امتیاز استخراج نفت بخش عظیمی از ایران به دارسی واگذار میشد.
🔺تقیزاده در نهایت در سال ۱۳۴۶ به دلیل افشاشدن اسامی و اسرار فراماسونهای ایرانی توسط ساواک که برای تضعیف نفوذ انگلیس و تقویت نفوذ آمریکا صورت گرفت، به بهانه کهولت سن، فعالیت سیاسی را کنار گذاشت و دو سال بعد درگذشت.
📡 @Hasanabbasi_students
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سرلشکر جعفری در آققلا: من از اينجا برنميگردم، ميرم روی همين جاده ميشينم، تا بچههای تخريب رو بيارين اين جاده رو خراب كنن!
🔸 دستور قاطع فرمانده كل سپاه سردار سرلشگر جعفری برای تخریب کمربندی آققلا پس از تعلل و مانع تراشی مسئولان استانی
-
کانال #فارس_پلاس:
t.me/joinchat/AAAAAD-0eOhwnRi51xzBzA
🔸و در پس هر حادثهای، #آیت و نشانهایست؛ برای کسانی که اهل اندیشه و تعقلاند..
🔺اشغال بستر رودخانه یا ایجاد مانع بر سر مسیر طبیعی آب، بارش رحمت الهی را به سیلابی ویرانگر تبدیل کرد. #طغیان رودخانه از بستر خود، آیت طغیان انسان است. انسان، چطور طاغی و سرکش میشود؟ زمانی که در #میزان، طغیان کند:
💠«وَالسَّمَاءَ رَفَعَهَا وَوَضَعَ الْمِیزَانَ*أَلا تَطْغَوْا فِی الْمِیزَانِ» ..در #میزان طغیان نکنید..
سوره الرحمن
🔰در روایات آمده است که: " #میزان، علی ابن ابیطالب است." و این بدان معناست که میزان همان #ولایت الله، ولایت رسولالله و ائمه اطهار(ع) و ولایت زعمای شیعه در عصر غیبت نیز هست.
🔴این روزها که همه در تکاپو برای مددرسانی به سیلزدگان و همبستگی زیبا و همیاریِ ملی با مناطقِ در خطر سیلاب هستیم، بیاد داشته باشیم که تبعات و مضررات بلایای طبیعی، با لطف خدا و همت مردمی، جبرانپذیر است؛ اما خسارتِ طغیان در ولایت، شاید هرگز جبرانپذیر، نباشد.. چنانچه خسارتِ طغیان از #ولایت که به عدم تحقق #غدیر منتهی شد، تا ابد جبران شدنی نیست..
کانال رسمی اندیشهجویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
سلام. عرض تسلیت برای فجایع یکی دو روز اخیر. تصاویر فوق مربوط به سیل 2018 ژاپن است با حدود 200 نفر تلفات. بله سال 2018 و 200 نفر تلفات در ژاپن. نمی دانم درختان ژاپنی ها را چه کسی قطع کرده شاید آیت الله تاکاشی یا آیت الله سوزوکی! شاید آن ها هم علم را فراموش کرده اند چون محمد فاضلی در مورد سیل ایران اینگونه گفت. شاید آن ها هم مرگ بر آمریکا گفته اند چون پورعلی گنجی دلیل سیل ایران را گفتن مرگ بر آمریکا می داند(البته شک دارم که امثال پورعلی گنجی و علی کریمی، دبیرستان را به پایان رسانده باشند). نمی دانم چرا نخست وزیر ژاپن با هلی کوپتر به مناطق سیل زده رفت، چون در تصاویر بیشرف نیوزها، همیشه او را زانو زده و در حالت تعظیم نشان می دهند و مسئولین ایرانی را سوار هلی کوپتر! اما از یک چیز مطمئن هستم که ژاپنی ها تصاویر قربانیان را در فضای وب پخش نمی کنند و هر خائنی که با حرف هایش حیثیت مملکتشان را بدون ارائه سند به بازی بگیرد به صلابه می کشند!
🔸پیام دریافتی از مخاطبین
@Hasanabbasi_students
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سرلشکر جعفری در آققلا: من از اينجا برنميگردم، ميرم روی همين جاده ميشينم، تا بچههای تخريب رو بيارين اين جاده رو خراب كنن!
🔺 دستور قاطع فرمانده كل سپاه سردار سرلشگر جعفری برای تخریب کمربندی آققلا پس از تعلل و مانع تراشی مسئولان استانی
ببینید ما الان تو اوضاع فعلی مملکت جوونایی رو نیاز داریم که با این جمله چندتا کار بکنن
١- من میرم همینجا میشینم برنمیگردم تا بانک ها رباخواری نکنن
٢- من میرم همینجا میشینم برنمیگردم تا در ایران خودرو و سایپا تخته بشه
٣- من میرم همینجا میشینم برنمیگردم تا بجای دلار ریال مبنای معاملاتمون با دنیا بشه
٤- من میرم همینجا میشینم برنمیگردم تا علم توحیدی جایگزین علوم سکولار و تثلیثی تو دانشگاه هامون بشه
پس بچه ها... دسا به دست هم ..یاعلی..✊✊✊
✍ انصاری
کانال رسمی اندیشهجویان استاد حسن عباسی
@Hasanabbasi_students
هدایت شده از جدال احسن
جدال احسن:
در ایام بحران که #مدیران_لیبرال و #حقوق_دان در مسافرت خارج به سر میبرند، این سرهنگ ها هستند که در خدمت مردمند.
رهبری که میتواند با این حداقل امکانات #نیروهای_مسلح این همه کار کند اگر بودجه عظیم دولت و امکاناتش در دستش بود چه میکرد؟!
اگر اختیارات #رهبری در #قانون_اساسی بیشتر شود قطعا فعالیت بیشتری از ایشان خواهیم دید
📡 @jdale_ahsan
اندیشهجویان استاد حسن عباسی
🔴 تقی زاده کیست ؟ تقیزاده روشنفکر غربگرایی بود که موافق تقسیم ایران بین روسیه و انگلیس و مخالف ملی
🔺جناب روحاني، تقیزاده در کهنسالی از عقیده فرنگی مآبانه خود و تغییر خط و زبان پارسی به لاتین برائت جست و خود را نکوهش کرد. ملت نیز اکنون منتظر تغییر مشی دولت در موضع ارتباط با غرب، ازجمله برجام ونتایج هیچ آن هستند، دولت را اصلاح کنید و از مواضع غربگرایانه خود برائت جویید.
✍️ جواد کریمی قدوسی - نماینده مجلس
تقیزاده زمانهات را بشناس..
کانال رسمی اندیشهجویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
🔺مقاله ویلیام برنز، قائم مقام سابق وزارت خارجه #آمریکا، رئیس سابق تیم آمریکایی مذاکره کننده برجام و رئیس فعلی بنیاد کارنگی در روزنامه نیویورک تایمز:
💬"آمریکا دیگر قدرت برتر جهان نیست."
#افول_آمریکا
🌐 nytimes.com/2019/03/08/opinion/sunday/diplomacy-trump-state-department.html
✍️فواد ایزدی
کانال رسمی اندیشهجویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
🔺حماسه خدمت
همه حوادث و فتنهها، برای امتحان و آزمایش انسانهاست. ملتی که از امتحانات الهی سربلند بیرون بیاید، یک سطح متعالیتر شده است.
🔸در کنار صحنههای دلنشین #حماسه_خدمت نظامیها به مردمی که گرفتار سیل شده یا مسافرانی که در خطر سیلزدگی بودند، حماسهی کمکهای بیمزد و منت مردم به گرفتارشدگان هم جالب توجه بود.
❓به نظر شما چنین روحیهای، قابل تکثیر در تمام طول سال نیست؟
🔰 #اقتصاد_صلواتی اقتصادی انفاق بنیان و برکتمبناست؛ زمانی که نقش «پول» کنار میرود و همه از بهترین دارایی خود، برای رضای خدا انفاق میکنند؛ خدماتی ارائه میدهند و خدماتی دریافت میکنند.
کانال رسمی اندیشهجویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
هدایت شده از جنبش سینمای استراتژیک
🔻این روزها زد و خورد معرفتی علاوه بر فضای آکادمیک غرب به عرصه سینما نیز سرایت کرده است...
❗️اما محیط دانشگاه کجا و محیط سینما کجا؟
🎞سینما که عقل را به #حس درمی آورد، در نبرد برای تسخیر قلب ها و مغزها، #داروینیسم را به بیننده حقنه می کند.
🔸همانطور که غرب شاهد درگیری نابرابر بین کریشنیست ها یا خلقت گرایان درمقابل گروه تا بن دندان مسلح داروینیست هاست، جبهه خداگرا با محوریت ایران اسلامی اهمیت این موضوع را دیر درک کرده است. اگر روزی پیامبران بزرگ الهی وحی را با لسان الهی خود به عقل امت وارد می ساختند و روزگاری دیگر شاعران بزرگی مانند حافظ و سعدی حکمت الهی را با زبان شیرین شعر برای ما بیان میکرده اند، امروز سینماگران که #فیلسوفان یا حتی پیامبران جبهه کفر می باشند با ابزار هنر سینما، عقل را به #حس درآورده و باطل را به مثابه حق به مخاطبان جهانی خود القاء می کنند!
🔹دیویس اوکویه با نقش آفرینی "دواین جانسون" در این فیلم در نقش ناجی "جورج" یک گوریل نقره ای فوق العاده ظاهر میشود و او را از چنگال انسان هایی نجات میدهد که مادرش را به فجیع ترین شکل سلاخی کرده و در طمع برای فروش او هستند.گوریلی که بعدها ناجی دیویس خواهد بود.
جورج تحت حمایت این انسان متفاوت و البته زیست شناس به طرز شگفت آوری به مثابه انسان های روشندل با اشاره دست سخن میگوید و ارتباط هوشمندانه او، ناخودآگاه فرگشت و داروینیسم را به ذهن متبادر میکند.
🔸از طرفی دواین جانسون سوپر استار این روزهای هالیوود طی لحظات هیجان انگیز این فیلم در جمله ای تکان دهنده بشر را موجودات خطرناک قلمداد کرده که طبیعت را فدای منافع کثیف خود کرده است...
تلقی "برد پیتون" همان نگاه فیلسوفان غرب از ارسطو تا ژان فرانسوا دورتیه و از نیچه تا زیگموند فروید است. ارسطو انسان را "حیوان ناطق" و ژان فرانسوا دورتیه "حیوان شگفت انگیز" خطاب میکند در حالی که نیچه تنها وجه شرور و قدرت طلبانه در شغاف انسان را دیده است؛ اما فروید انسان را موجودی خطرناک می داند که وجه غیر عقلانی اش بر او سیطره یافته است!!
🔰"برد پیتون" پیامبر جبهه کفر نقش خود را در القاء تفکر منحط غربی از انسان به خوبی ایفا کرده است اما سینمای توحیدی کجای کار قرار دارد، آیا می توان در قالب "جشنواره فجر" باقی ماند که آرزویش قرار گرفتن در قالب اومانیستی و داروینیستی سینمای غرب است ؟؟!
✍محمدحسین عظیمی مجد
تصویر: فیلم سینمایی "خشم"
پخش از شبکه پنجم سیما- ۹۸/۱/۳
📷 yon.ir/w8qCz
جنبش سینمای استراتژیک
🎞 @StrategicCinema_ir
⭕️ درآمد حاصل از ستاره مربع ها (که این روزها مدام تبلیغ می شود) از نظر مراجع تقلید، حرام اعلام شد
⭕️ اگر جوایز اهدایی از مبالغ دریافتی از شرکت کنندگان باشد شرعا حرام است
⭕️ یکی از دلایل حرام بودن قمار این است که شما از ضرر کردن دیگران به سود خواهید رسید، شباهت قرعه کشی و مسابقات تلوزیونی و اینترنتی با قمار این است که از همه شرکت کنندگان مبلغی را دریافت میکنند و از درآمد کل، مبلغی اندک به برندگان جایزه داده و بخش اعظمی از مبلغ را برای خود نگه میدارند. درست مثل سازوکار کازینو ها
#قمار
#کازینوی_ملی
___
✊نهضت مردمی ممانعت ازجنگ باخدا
📡 @reba_ir
🔺اینکه گفتید کشور شما نه حکومت دارد، نه اقتصاد دارد، نه مرز دارد، نه امنیت دارد، نه وزارت دارد، نه رهبری دارد، هیچی ندارد، اینکه نیست؛ اینکه درست عکس آن چیزی است که واقعیت دارد. شما ببینید الان وضع ما از لحاظ ادارهی کشور، از لحاظ حضور جوانان، از لحاظ رواج همین چیزی که شما میگویید -یعنی انتقاد- چگونه است. الان روزنامههایی منتشر میشوند، به همه هم انتقاد میکنند؛ شما میگویید چرا به رهبری انتقاد نمیکنند! اوّلاً که عیبجویی از رهبری مگر چه حُسنی دارد؟ رهبریای که در نظام جمهوری اسلامی اشارهی انگشتش باید بتواند در یک لحظهی خطرناک و حسّاس، مردم را به جانفشانی وادار کند، آیا این مصلحت است که یک نفر به میل خودش بیاید بایستد و بدون حق و بدون موجب، نسبت به او بدگویی کند!؟ آیا این به نظر شما کار خیلی خوبی است!؟ این کار بد است؛ رواج نداشته باشد، بهتر است.
🔺راجع به صدا و سیما و قوّهی قضاییّه و بنیاد مستضعفان هم که شما فرمودید، روزنامهها مرتّب مینویسند، این هم اشکالی ندارد، هیچ مانعی ندارد؛ چون رهبری که رئیس صدا و سیما نیست؛ رهبری رئیس صدا و سیما را معیّن میکند. آن چیزی که میشود از رهبری سؤال کرد، این است که آیا شما بهتر از این کسی را نداشتید در آنجا بگذارید؛ یا ندارید بگذارید؟ رهبری هم باید جواب بدهد. اما اینکه چرا فلان برنامه را دارد، یا چرا خبر را تحریف کرد، یا چرا فلان کرد، اینکه از رهبری سؤال نمیشود؛ یعنی طبق هیچ قانونی، هیچ مقرّراتی، هیچ منطقی، از رهبری سؤال نمیشود. البته من نمیخواهم راه سؤال شما را ببندم؛ چون من خودم آدمی هستم که سرم برای گفتگو و سؤال شنیدن و انتقاد شنیدن درد میکند؛ هیچ ناراحت هم نمیشوم. این جلسهای که شما الان اینجا پیش من دارید، من نظایر این جلسه را -البته با غیر جوانان، احیاناً هم با جوانان- مکرّر دارم. افراد میآیند اینجا حرف میزنند، سؤال میکنند، حرف خود را مطرح میکنند، اشکال میکنند، نامه مینویسند، تلفن میزنند؛ به من هم خبرش داده میشود؛ اما توجه داشته باشید که انتقاد کردن به معنای عیبجویی کردن، یک ارزش نیست که ما حالا بگوییم این در جامعهی ما نیست. البته این هست و متأسّفانه به شکل غیرمنطقیاش هم هست! انتقاد معنایش این است که هر انسانی بنشیند عیارسنجی کند، ببیند نقطهی ضعف کجاست، نقطهی قوّت کجاست؛ بعد ببیند این نقطهی ضعف -اگر میتواند علّت یابی کند- به کجا برمیگردد، سراغ آنجا برود؛ یعنی آن ریشه را پیدا کند، اصل را پیدا کند. اگر این کار انجام شد، درست است؛ این همان چیزی است که انسان از جوان توقّع دارد؛ درست همان چیزی که جناحهای سیاسی به این چیزها عقیدهای ندارند. جناحهای سیاسی، یکباره، غالبی، خطکشی شده و بدون تمحیض در مسائل کار میکنند.
🔸امام خامنهای
▫️جلسه پرسش و پاسخ مدیران مسئول و سردبیران نشریات دانشجویی - ۱۳۷۷/۱۲/۰۴
🌐 farsi.khamenei.ir/speech-content?id=7571
کانال رسمی اندیشهجویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
👊 قویترین ضربه، به ضعیفترین نقطه
🏷 #اختصاصی_جنبش
📸 b2n.ir/64422
استاتید هنرهای رزمی، به هنرجویی که بعد از آمادگی جسمانی شروع به آموزش روشهای مبارزهی فردی میکند، یک اصل مهم رزمی را میآموزانند.
آنها به هنرجوی خود میگویند: «قویترین ضربهای را که میتوانی بزنی، به ضعیفترین نقطهی بدن حریف بزن»
در آناتومی رزمی، نقاطی را به عنوان نقاط ضعف بدن مشخص میکنند. مثلا میگویند دیواری بینی یا آبگاه سر دل نقطهی آسیبپذیری است که با یک ضربهی خوب و قدرتمند، حریف را از پا میاندازد.
قدرت پول آمریکا که به واسطهی آن بر جهان سلطه یافته است، قویترین ضربهی اوست که میتواند از آن استفاده کند.
همچنین اقتصاد نفتی و دلار زدهی ایران، ضعیفترین نقطهای است که بیشترین احتمال برخورد ضربه را به خود اختصاص داده است.
برایان هوک نماینده ویژه امورخارجه آمریکا در امور ایران در اجلاس آیپک گفت که در راستای اعمال فشار حداکثری بر رژیم ایران، آمریکا درآمدهای نفتی این کشور هدف قرار داده است.
این یعنی ایالات متحده، در حال وارد کردن قویترین ضربه خود به ضعیفترین نقطه بدن اقتصاد ایران است.
در تمرینهای قبل از مسابقات رزمی، ورزشکاران سعی میکنند آستانهی تحمل ضربات سنگین حریف به نقاط ضعیف خود را افزایش دهند تا در صورت عدم توانایی در دفاع از نقطهی حساس و غافلگیر شدن بتوانند تحمل کنند و مبارزه را ادامه دهند؛ این بدان معناست که عدم وابستگی به درآمد دلاری از ن#فت تمرین ما قبل از صفر شدن درآمدهای نفتی خواهد بود.
دو نقطه ضعف مهم کشور، یعنی وابستگی قیمتگذاری تمامی محصولات به دلار و کاهش توأمان آن به دلیل کاهش فروش نفت، خطری که اقتصاد ایران را در سال ۹۸ تهدید میکند.
✅ لذا امام خامنهای در ۱ فروردین ۱۳۹۸ فرمودند: «فشارِ کاهش درآمد منابع طبیعی، این حُسن بزرگ را نه فقط برای ما، [بلکه] برای همهی کشورهای مشابه ما دارد که آنها را از وابستگی به این منبع طبیعی، از این تک محصولی بودن، از این اقتصاد نفتی -که یکی از بزرگترین مشکلات اقتصاد ما این است که نفتی است، وابسته به نفت است- نجات خواهد داد.»
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
✊ جنبش مقاومت در جنگ ارزی
📱 @currency_war
🔹یکی از شبهات بیاساس اما رایج درباره انتخاب حضرت آیتالله خامنهای به رهبری این است که بر اساس قانون اساسی، یکی از شروط رهبری مرجعیت بوده، اما ایشان در آن زمان مرجع تقلید نبودهاند. اما واقعیت این است که بر اساس قانون اساسی وقت، "صلاحیت مرجعیت" شرط رهبری بود نه "مرجعیت بالفعل".
🔺وقتی در سال شصت و چهار، خبرگان آیتالله منتظری را به رهبری آینده انتخاب کردند، همین مسئله مطرح شد که آیا مرجع تقلید بودن برای رهبری شرط است یا خیر. آقای سید مهدی روحانی از اعضای خبرگان گفت: "آیا آیتالله منتظری الان مرجع است یا مرجع نیست؟ محکم باید جواب این سوال را بدهید". آقای امینی در پاسخ به وی گفت که در قانون اساسی، نه مرجعیت بالفعل، که مرجعیت بالقوه ملاک است و آقای منتظری این صلاحیت را دارند که در آینده مرجع شوند. اکثر اعضای خبرگان معتقد بودند آقای منتظری مرجع تقلید نیست، اما "صلاحیت مرجعیت" را ملاک قرار داده و ایشان را به رهبری آینده انتخاب کردند.
در جریان انتخاب آیتالله خامنهای به رهبری نیز، خبرگان به ملاک "صلاحیت مرجعیت" عمل کرد نه مرجعیت بالفعل، و اینکه گفته میشود ایشان موقت انتخاب شد تا شرط مرجعیت از قانون اساسی حذف شود، کاملا بی اساس است.
🔺چیزی که به نام رهبری موقت مشهور شد، از این جهت بود که قانون اساسی در حال بازنگری بود و شرایط رهبری در قانون اساسی جدید تغییر میکرد. قاعدتا وقتی شرایط رهبری در قانون اساسی تغییر میکند، باید خبرگان انطباق شرایط جدید را بر رهبر مستقر بررسی کنند. این بود که در ابتدای جلسه چهاردهم خرداد، یعنی اساسا پیش از مطرح شدن آیتالله خامنهای، اعلام شد که با توجه به در جریان بودن بازنگری قانون اساسی، هر تصمیمی گرفته شود، موقت خواهد بود. پس از بازنگری، خبرگان تشکیل جلسه داد و شصت عضو از شصت و چهار عضو حاضر به انطباق شرایط جدید بر آیتالله خامنهای رای دادند.
🔹در کتابی که انشاءالله به زودی از سوی دفتر حفظ و نشر آثار آیتالله خامنهای منتشر خواهد شد، سه رویداد ناظر به رهبری در تاریخ انقلاب اسلامی، یعنی رهبری حضرت امام، مسئله آیتالله منتظری، و رهبری حضرت آیتالله خامنهای را بررسی کردهایم که امیدواریم در نمایشگاه کتاب سال جاری بتوانیم در اختیار خوانندگان قرار دهیم. در این کتاب اسناد و خاطراتی آمده است که برای نخستین بار منتشر میشود.
✍️سید یاسر جبرائیلی
🔸مستند «قائم مقام» را در این رابطه ببینید:
📹 yjc.ir/00RkBb
🔸همچنین مستند «روایت رهبری» در سه قسمت به شبههی وارده پاسخ مستدل داده است که توصیه میکنیم آن را هم ببینید:
📹 t.me/hasanabbasi_students/8946
کانال رسمی اندیشهجویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
⭕️مدیریت بحران با آدمهایی که لکنت دارند؟
🔺#مدیریت_بحران، گذشته از آنکه آدمهای ورزیده، باهوش، کاربلد و باتجربه میخواهد، ضمناً آدمهایی میطلبد که بتوانند خوب و دقیق و جذاب حرف بزنند، دایرۀ واژگانی وسیعی داشته باشند، اصول روانشناختی بدانند و جغرافیا و حتی فرهنگ عمومی محیط بحرانی را بشناسند.
🔺مدیران بحران، اگر نتوانند در کمترین زمان، با دقیقترین، رساترین و موثرترین کلمات و جملات، پیامشان را برسانند، ماموریت خود را به شکست میکشانند. بویژه سخنگویان و آدمهای رسانهای مدیریت بحران، اگر چنین ویژگی مهمی را نداشته باشند، تنها تفاوتشان با آدمهای معمولی در کاوری است که بر تن دارند!
🔺تجارب بحرانهای اخیر در کشور ما، این نکته را بیش از هر زمان دیگری آشکار کرد که متولیان مدیریت بحران، فارغ از اینکه چقدر آدمِ تخصصیِ این حوزه هستند، نمیتوانند خوب حرف بزنند. آدمهایی نوعاً کَسل، که با ریتم کُند حرف میزنند و توانایی جذب مخاطب و انتقال پیام و تهییج او برای کنش یا واکنش را ندارند.
پیامِ مدیریت بحران، باید پیامی فکرشده، موثر و برانگیزاننده باشد که دارد از زبانِ آدمهایی تاثیرگذار صادر میشود.
🔺تلفات اندوهبارِ سیل اخیر، میتواند بهانۀ خوبی برای سنجش اثربخشیِ هشدارهای مدیریت بحران باشد.
مسئولان مدیریت بحران میگویند «ما هشدار داده بودیم، اما مردم اعتنا نکردند.» این بیاعتنایی به پیام و هشدار را نمیتوان صرفاً به پای گیرندگان پیام نوشت و قضیه را فیصله داد. باید سوی دیگر قضیه (صادرکنندۀ پیام و خود پیام) را هم بررسی کرد.
روح الله رشیدی
✅ @teribon
🔺جلوهای دیگر از #نورمالیزاسیون اصلاحطلبها
🔻وقتی میگیم اصلاحطلبها در پی #عرفی_کردن_فقه_شیعه هستند، از چی حرف میزنیم
♨️ قصه این است که دولت سبز و بنفش متشکل از اصلاحطلبها و حزب لیبرال کارگزاران و سازندگی با تمام قوا پا به میدان گذاشت. همه عناصر شاخص کارگزاران و اصلاحطلب، جزو کادر مدیریتی دولت هستند؛ ولی هنوز سه سال مانده به پایان دوره هشت ساله خود، رکورد ضعیفترین دولت تاریخ انقلاب را با فاصله از آن خود کرد؛ به پایینترین سطح محبوبیت رسید به طوری که حامیان سرسخت آن هم دیگر روی حمایت از کوه ناکارآمدیاش را ندارند. موجی از افسردگی سیاسی، دامنگیر سرمایه اجتماعی رفورمیستها شده؛ اما از قضاء درست همزمان با اینکه دولت بیشترین اختیارات را در قانون اساسی دارد (٣٨ اصل از #قانون_اساسی) و مدیریت ۹٣درصدی بودجه را هم به دست دارد، هیچ آجری برای مردم روی هم نگذاشت، در آن سو، اما نیروهای نزدیک به رهبری یکی پس از دیگری حماسه میساختند. دیدند هر قدر محبوبیت خودشان رو به افول است، از دیگر سو سرمایه اجتماعی برای نظام تولید میشود؛ پس فرارِ رو به جلو را بر قرار ترجیح دادند. نخست گفتند طوری وانمود و فرافکنی میکنیم تا رهبری را همهکاره و مسئول ضعف و ناکارآمدی خود جلوه دهیم. کمی بعد از لزوم تغییر قانون اساسی و حذف رهبری گفتند و حالا هم همان را در قالب ادغام ریاست جمهوری و رهبری میگویند.
☑️ صد رحمت به مسعود رجوی که وقتی میگفت با قانون اساسی مشکل دارم از حاکمیت کناره گرفت، خارج شد و از بیرون به نظام یورش برد. اصلاحطلبها معترفند اعتقادی به قانون اساسی ندارند؛ زیر بیرق جواد طباطبایی سینه میزنند که معتقد است «اسلام مُرده است»، علیه قانون اساسی و حاکمیت نظام خروج کردهاند؛ اما همزمان که در همه انتخاباتها حضور دارند؛ و در همه مناصب دولتی حی و حاضرند، به نظارت استصوابی میتازند و تز اصلاح قانون اساسی را در قالب #نورمالیزاسیون و عرفی کردنِ فقه شیعه میدهند! از همه مواهب حاکمیت برخوردارند و از بُن میبُرند!
📷 t.me/hasanabbasi_students/9286
کانال رسمی اندیشهجویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students