دغدغۀ اول نمایندگان ملت شریف ایران مسائل معیشتی است. گرچه معدود نمایندگانی وجود دارند که سیاستهای ارزی دولت را تایید میکنند (و بجاست مردم در انتخاب مجدد آنها دقت بیشتری به خرج بدهند)، تاکنون چندین سوال از وزیر محترم اقتصاد به ثبت رسیده و زمزمههای استیضاح ایشان نیز به گوش میرسد.
#دلار
🔸کانال رسمی دکتر حسین صمصامی
همه جهت تحقق اقتصاداسلامی رسانه باشیم.
https://eitaa.com/joinchat/1802830600C66b40c86de
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 بحث استیضاح همتی در مجلس مطرح است؛ تقریبا ۴۸ نماینده پای سوال از همتی را امضا کردهاند/ اغلب نمایندگان معترض عملکرد وزیر اقتصاد هستند
حسین صمصامی، عضو کمیسیون اقتصادی مجلس:
🔹️ توقع دارید وقتی وزیر اقتصاد کشور رسما میگوید کف نرخ دلار ۷۳ هزار تومان است، بازار ارز در مسیر افزایش قرار نگیرد؟
🔹️نرخی که وزیر اقتصاد اعلام کرد، از منظر تئوریک غلط است.
🔸کانال رسمی دکتر حسین صمصامی
همه جهت تحقق اقتصاداسلامی رسانه باشیم.
https://eitaa.com/joinchat/1802830600C66b40c86de
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فرماندهای که خود را سرباز معرفی کرد!
🔹لحظاتی ناب از زندگی حاج قاسم سلیمانی؛ برای مردم از دفاع مقدس و منطقه تا سیل خوزستان
#سرباز_وظیفه
🌷🌷🌷🥺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 پزشکیان در تبلیغات انتخاباتی: نمیخواهم مردم مدام چشمشان به اخبار باشد تا ببینند فردا نرخ دلار بالا میرود یا پایین میآید
✍ ممنون آقای پزشکیان 🤬
#پوپولیسم_اصلاحات
#بزرگداشت
#علامه_مصباح
#حکمت_کودک
🔰دومین ویژهبرنامه بزرگداشت علامه مصباح یزدی (ره)
💢 کارگروه آموزش حکمت به کودکان و نوجوانان مجمع عالی حکمت اسلامی برگزار میکند:
🔹 رویکردی نو به فلسفه برای کودک از دیدگاه علامه مصباح یزدی (ره)
🎤حجت الاسلام دکتر سیدمحمدمحسن میرمرشدی
🗓 چهارشنبه ۱۴۰۳/۱۰/۱۲
⏰ ساعت ۱۸
🖇حضوری و مجازی
💻لینک حضور در جلسه
https://b2n.ir/f.kodak
🏢 قم، خیابان ۱۹ دی، کوچه ۱۰، فرعی اول سمت چپ، اتاق جلسات مجمع عالی حکمت اسلامی
🔰مجمععالیحکمتاسلامی🔰
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
روابطعمومی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره)
🖥 @iki_ac_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥خاطره وزیر راه و شهرسازی از شهید رئیسی
آیتالله رجبی: تکریم علامه مصباح، تکلیف حوزه و نظام است.
💢 چهارشنبه ۵ دی ۱۴۰۳، همایش نکوداشت حوزوی علامه مصباح یزدی(ره) با حضور اساتید، طلاب و شخصیتهای برجسته حوزوی و فرهنگی در سالن اجتماعات دارالشفاء برگزار شد. در این مراسم، آیتالله محمود رجبی، عضو هیأت رئیسه مجلس خبرگان رهبری و شورای عالی حوزههای علمیه، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره علامه مصباح یزدی، به بیان نکات کلیدی در خصوص جایگاه علمی و معنوی این فقیه و حکیم مجاهد پرداخت.
▪️ آیتالله رجبی در آغاز سخنان خود، با قدردانی از دستاندرکاران برگزاری همایش، به اهمیت تکریم علامه مصباح یزدی اشاره کردند و سخنی از مقام معظم رهبری(مدظلهالعالی) را یادآور شدند. ایشان تصریح کردند: «رهبر معظم انقلاب در سال ۱۴۰۱ فرمودند که بزرگداشت علامه مصباح یزدی(ره)، یکی از واجبات حوزه و روحانیت و حتی تمامی مسئولان نظام است. این سخن نشاندهنده مسئولیت سنگین ما در حفظ و ادامه راه و اندیشه ایشان است.»
ضرورت تحول در علوم انسانی اسلامی
🔹 آیتالله رجبی با اشاره به دغدغههای علامه مصباح در حوزه علوم انسانی و نقش ایشان در تحول حوزههای علمیه گفتند: «علامه مصباح از سال ۱۳۵۴ با دوراندیشی و شناخت نیازهای جامعه اسلامی، برای تحول در علوم انسانی برنامهریزی کرد. ایشان معتقد بودند که نظام اسلامی باید بر اساس علوم انسانی اسلامی اداره شود و این علوم نباید بر پایه الحاد و شکاکیت غربی بنا گردد. همین دغدغهها باعث شد که ایشان با طراحی برنامههای جامع، تربیت نیروهای متخصص را آغاز کنند.»
نقش بیبدیل در اسلامیسازی علوم انسانی
🔸عضو شورای عالی حوزههای علمیه افزود: «اگر تلاشهای علامه مصباح نبود، حوزه علمیه نمیتوانست در برابر مسئولیتهایی که امام خمینی(ره) و رهبر معظم انقلاب بر عهدهاش نهادند، پاسخگو باشد. ایشان با تربیت نیروهای علمی و اخلاقی و همچنین تدوین برنامههای جامع برای اسلامیسازی علوم انسانی، زمینهساز تحول در دانشگاهها و حوزهها شدند.»
تربیت نیروهای انقلابی و اخلاقی
▫️رئیس موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) با اشاره به تأکیدات علامه مصباح(ره) بر تربیت اخلاقی و بصیرتی طلاب گفتند: «علامه مصباح(ره) نهتنها در عرصه علمی بلکه در حوزه تربیت اخلاقی و بصیرتی نیز الگویی بیبدیل بودند. ایشان با برنامهریزی دقیق، شاگردانی تربیت کردند که امروز در جایگاههای کلیدی نظام و حوزه علمیه نقشآفرینی میکنند.»
لزوم اهتمام به اندیشههای علامه مصباح
🔰 ایشان در بخش پایانی سخنان خود تأکید کردند: «بزرگداشت واقعی علامه مصباح(ره)، زنده نگهداشتن اندیشهها و جهتگیریهای ایشان است. حوزه علمیه باید هر ساله با محوریت اندیشههای علامه، برنامههای تحولی در علوم انسانی ارائه کند. آثار و اقدامات علامه مصباح(ره) در زمینه فلسفه، اخلاق، و علوم انسانی اسلامی نشاندهنده عمق بینش و دغدغهمندی ایشان برای آینده اسلام و انقلاب اسلامی است.»
۱۴۰۳/۱۰/۵
1403-10-09-OstadJalali.mp3
2.97M
💠 به مناسبت سالگرد رحلت علامه مصباح یزدی (رحمه الله)
🔰 بیان خاطراتی از مرحوم علامه در حیطه قرآن كریم
✅ ماجرای خواب مادر علامه قبل از تولد ایشان
✅ ماجرای هجرت علامه از نجف به قم و حكمت مستجاب نشدن توسلات ایشان برای ماندن در نجف
✅ توصیف عجیب آیت الله سید عزالدین زنجانی درباره كتاب معارف قرآن مرحوم علامه
✅ ماجرای دعای مرحوم علامه در بیت الله الحرام پیرامون كتاب معارف قرآن
✅ ماجرای علاقه شهید حاج قاسم سلیمانی به آثار علامه و تدریس طرح ولایت در لبنان توسط مرحوم علامه
🎙 حجت الاسلام حسین جلالی
🗓 1403-10-09
🕌 نمازخانه پردیسان
┈••••✾•💞🌺💞•✾•••┈┈•
🆔 @farhangimoasese
🆔 @TolidatFarhangi
🆔 @SofreFarhangiReyhane
@AdminFarhangiMoasese
📝خاطرات هاشمی - یکشنبه ۹ دی ۱۳۸۰
🔸پاسخ آیتالله خامنهای به نامه تعدادی از نمایندگان مجلس ششم که از طریق محمدرضا خاتمی ارسال شده بود و پاسخ داده شده مطلوب نمایندگان نبود و روایت محسن نریمان نماینده مجلس از برداشت نمایندگان پس از وصول و اطلاع آنان از این نظر آیتالله
🔸انتقاد تعدادی از مدیران ومربیان امور پرورشی وزارت آموزش و پرورش از ادغام معاونت پرورشی این وزارت خانه در معاونت آموزشی توسط دولت سکولار خاتمی
🔸مشورت قضات و مستشاران دیوان عالی کشور در مورد مجمع تشخیص مصلحت نظام
🔸مشورت حبیبالله عسگراولادی به همراه دیدار اعضای هیات موئتلفه اسلامی
📌متن کامل روزنوشت:
⭕️ آیتالله خامنهاى، امروز جواب نامه نمايندگان مجلس را دادند كه تقاضاىكمك براى رفع اختلافشان با قوه قضایيهكرده بودند؛ ولى بهگونهاىكه ثمرى براى مجلسيان ندارد و كمى هم به نفع قوه قضایيه است؛ چون گفته شده، همه بايد تابع قانون باشند و مجلس و قوه قضایيه، احترام هم را حفظ كنند و جنجال نكنند. قانون روشن است و اگر ابهامى دارند، به مرجع قانونى - شوراى نگهبان- مراجعه كنند كه نمايندگان اين را نمىپسندند.
⭕️ آقاى [محسن] نريمان، نماينده بابل كه براى مذاكره دربارة بعضى از مصوبات ارجاع شده به مجمع [تشخیصمصلحت نظام] آمده بود، گفتکه مجلسيان با شنيدن جواب رهبرى، سرد شدهاند و در جلسه غيرعلنى كه امروز برقرار كردند، اعتراضات مثل جلسه چهارشنبه قبل بود.
⭕️ جمعى از مديران، مربيان و مسئولان امور پرورشى قبل آمدند. به شدت به ادغام معاونت پرورشى [وزارت آموزش و پرورش] در معاونت آموزشى انتقادكردند و آن را يك اقدام سياسى براى طرد نيروهاى متعهد دينى مىدانند كه در بخش پرورشی جمعاند. مقالهاى از اينترنت را مطرح كردند كه در مرداد ماه امسال، در سايت يك ايرانى ضدانقلاب درج شده و مربىهاى پرورشى را تخطئهكرده و آن را مخالف آزادى تحصيلي دانسته است. گفتند، اين اقدام ريشه در خارج دارد. 35 هزار نيروى پرورشى داريم؛ براى هر 330 نفر دانشآموز، يك مربى. از من خواستند كه كمك نمايم. شوراى عالى انقلاب فرهنگى، بناست سهشنبه نظر نهايى را بدهد و مانع حذف آن شود. اين مسأله از ابتدا مورد اختلاف بود. در زمان وزارت آقاى [سیدعلیاکبر] پرورش هم با آقاى [محسن] دعاگو كه معاون پرورشى بود، اختلاف وجود داشت.
⭕️ اعضاى كميسيون [حقوقی و] قضايى پشتيبان مجمع [تشخیص مصلحت] آمدند؛ شخصيتهاى مهمى از مستشاران ديوان عالىكشور و اساتيد دانشگاه و وكلا هستند. در مورد سياستهاىكلى احقاق حقوق عامه و پيشگيرى از جرم مشورتكردند.كميسيون قضايى مجمع از آنها خواسته كه در حد امور قضايى بنويسند، ولى من گفتم جامع بنويسند.
عصر شوراى مركزى هيأت مؤتلفه آمدند. آقاى [حبیبالله] عسكراولادى، [دبیرکل حزب مؤتلفه اسلامی]، گزارش برگزارى مجمع عمومى ششم را داد و من در موارد اهميت تلاش در جهت حاكمكردن اسلام در روند تكاملى اين حركت در تاريخ معاصر و ضرورت توجه به نيازهاى معيشتى مردم و جوانان و سازندگى در برنامههاى حزب صحبت كردم.
⭕️ در يك آتشسوزى در بوليوى، بيش از 200 نفر كشته شدهاند. در مراسم كريسمس نيز همين تعداد كشته شدهاند. در آتشسوزى جنگلهاى استراليا كه بيش از يك هفته است ادامه دارد، مساحت وسيعى از جنگلها نابود شده و فشار زيادى بر مردم سيدنى واردكرده و دولت عاجز از اطفا است. درآتشسوزى نيروگاه اتمى بزرگ فرانسه، خسارات زيادى وارد شده است.
#خاطرات_هاشمی
😶
🔺مشاعره با اشعار ولایت مولاعلی
▫️آیت الله بهجت:
🔹حِمیَری در زمان امام باقر و صادق علیهماالسلام بود و دیوان او معروف است و شعرهای خوب و زیادی دارد. باری از شتر جابهجا میشد، پرسیدند چیست؟ گفتند:«رائیات حِمیَری است». چنانکه مرحوم سید رضی هم همینطور است، یعنی خوب و زیاد شعر گفته است.
🔸میگویند: یک وقت حاجی نوری رحمهالله، صاحب مستدرک، در سفر کربلا، پیاده از نجف تا کربلا با همسفریها مشاعره میکنند و ایشان در تمام این مسافت، در جواب اقتصار میکند بر شعرهایی که در مدح حضرت امیرالمؤمنین علیهالسلام سروده شده است. واقعاً شایسته است انسان شعر را برای این منظور حفظ کند!
📚در محضر بهجت، ج۳، ص۴۸
#محدث_نوری
#حضرت_امام_علی
﷽
#تقویم_علما
📅 دوشنبه
☀️ 10 #دی ماه 1403 شمسی
🌙 28 #جمادی_الثانی 1446 قمری
☀️#شمسی
➕ شهادت میرزاعلی ثقه الاسلام تبریزی مبارز مشروطه و پیشوای شیخیه تبریز توسط عوامل روسیه (۱۲۹۰ش)
➕ درگذشت سید عبدالحسین شرفالدین، عالم شیعه مدافع تقریب مذاهب اسلامی و نویسنده کتاب المراجعات (۱۳۳۶ش)
➕ انتصاب محمدصادق حائری
به امامت جمعه شیراز توسط امام خمینی بعد از شهادت شهید دستغیب (۱۳۶۰ش)
🌙 #قمری
➕ درگذشت میرزا محمد تنکابنی
فقیه و نویسنده قصص العلماء (۱۳۰۲ق)
➕درگذشت سیدمحمدحسین موسوی درچه ای، از مراجع تقلید و محدثین اصفهان (۱۳۳۴ق)
#تقویم_علما
🌺🌺🌺🌺🌺
آیت الله #سیدعبدالحسین_شرف_الدین؛مجتهد، فقیه و متکلم لبنانی
🔹سید عبدالحسین شرفالدین موسوی عاملی (۱۲۹۰-۱۳۷۷ق) مجتهد شیعه و مدافع تقریب مذاهب اسلامی و از رهبران نهضت استقلال لبنان بود.
🔸وی در سال ۱۲۹۰ق در کاظمین متولد شد و از ۶ سالگی وارد مکتب خانه شد و در ۸ سالگی همراه خانواده به جبل عامل رفت و مشغول مقدمات علوم اسلامی شد و در ۱۷ سالگی ازدواج کرد.
🌀ایشان پس از گذراندن دوره سطح، در ۲۰ سالگی عازم حوزه علمیه نجف شد و با عزم و پشتکار در ۳۲ سالگی به درجه اجتهاد رسید و به لبنان بازگشت.
☄از اساتید ایشان می توان به آخوند خراسانی، شیخ الشریعه اصفهانی، شیخ عبدالله مازندرانی و میرزا حسین نوری اشاره کرد.
⚡️وی با ایجاد پایگاهی فرهنگی در شهر صور برای استقلال لبنان تلاشی مضاعف کرده، علیه فرانسوی ها فتوای جهاد صادر کرد و توسط آنان مورد تعقیب قرار گرفت و کتابخانه و قسمتی از دستنوشته هایش آتش گرفت.
🔷ایشان در سال ۱۳۳۸ق در ۴۸سالگی عازم مصر و به فعالیتهای وحدت بخش بین شیعه و سنی پرداخت و دو سال بعد در مسجدالحرام نماز وحدت را اقامه کرد.
📚از وی آثار متعدد و گرانسنگی برجای مانده که مشهورترین آنها دو کتاب المراجعات (شامل ۱۱۲ نامه بین او و مفتی دانشگاه الازهر)
و النص و الاجتهاد (بیان صد مورد از مخالفت های خلفا و صحابه با نص قرآن و کلام صریح رسول خدا (ص) با استفاده از منابع اهل سنت) می باشد.
◾️وی سرانجام در ۸ جمادیالثانی ۱۳۷۷ق(۱۰ دی ۱۳۳۶ش) در لبنان از دنیا رفت و در حرم امام علی(ع) به خاک سپرده شد.
#زندگی_نامه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌀 مختصری از زندگینامه آیت الله #سیدعبدالحسین_شرف_الدین
🌷🌷🌷
برنامه زنده #جهان_آرا
🔻مرد میدان
▪️احمد احمدی صدر
همرزم شهید حاج قاسم سليمانی
⏰دوشنبه ١٠ دی ساعت ۲۲
تکرار: فردا ساعت ١۴:٣٠
🆔 @jahanara_ofogh
🔺ضربه فنی پادشاه سعودی
🔹#سیدعبدالحسین_شرف_الدین در ایام حج و عید قربان، در مهمانی «عبدالعزیز ال سعود» پادشاه وقت عربستان حضور یافته و به او قرآنی با جلدی از پوستین هدیه داد.
▪️ «عبدالعزیز» هدیه را گرفت و بوسید.
▫️شرف الدین گفت: چرا این پوست بز را می بوسی؟
▪️عبدالعزیز پاسخ داد: غرض من احترام به قرآنی است که در داخل این جلد است، نه خود این جلد.
▫️ شرف الدین گفت: احسنت! ماهم وقتی پنجره یا در اتاق پیامبر اکرم(ص) را میبوسیم، غرض ما احترام به آن کسی است که ماورای این چوبها و آهنها قرار دارد، خود سنگ و فلز.
🌀حاضران و مهمانان تکبیر گفتند و او را تصدیق کردند.
⚡️آنجا بود که «عبدالعزیز» ناچار شد اجازه دهد حجاج، به آثار رسول خدا(ص) تبرک جویند، و تا زنده بود بوسیدن در و دیوار و ضریح پیامبر خدا (ص) مجاز بود.
📚کتاب آنگاه هدایت شدم، صفحه 93.
🔺رفتار انبیاء
◽️حضرت آیتالله بهجت قدسسره:
🔹کار مرحوم #سیدعبدالحسین_شرف_الدین و رفتار او مانند رفتار انبیا علیهمالسلام بوده است، [که] در مقابل شتم و سب و لعن آنها سب و لعن نمیکرد! [ بلکه ایشان با احترام و حفظ ادب، با استدلال و منطق، اعتقادات شیعه را بیان مینمود و با همین روش، سبب مستبصرشدن هزاران نفر گردید.]
🔸خدا رحمت کند مرحوم شرفالدین را که مذهب شیعه را نصرت کرد، و مقام اول را در میان انصار مذهب داراست.
📚در محضر بهجت، ج١، ص٢۵۶ و ج ۲،ص ۳۴۰.
🔺نتیجه ادب علامه شرف الدین
▫️شیخ سلیم البِشری در هشتاد و یک سالگی و اوج شهرت و ریاست ازهر مصر، به علامه #سیدعبدالحسین_شرف_الدین دانشمند سی و نُه ساله شیعه می نویسد:
🔹«من تا به حال با شیعیان مواجه نشده بودم و اخلاقشان را نمی شناختم، تا اینکه خدا به من توفیق داد در ساحل دریای علم تو بنشینم و جرعه نوش جام دانش تو گردم، تا عطشم از تو که دست پرورده ی مکتب جدت مصطفی شهر علم، و پدرت علی مرتضی باب آن هستی، سیراب گردد؛ که در طول عمرم شرابی گواراتر از آن نچشیده ام».
▫️علامه شرف الدین در پاسخ میگوید:
🔸«سلام بر مولای ما شیخ الاسلام و رحمه الله؛ در نامه ات بر من چنان منت نهادی که زبان شکر از ادای حقش عاجز است و تا پایان عمرِ دهر، رهینِ منّت! تو قبله ی امیدواران و پناهگاه بی پناهانی! از سوریه به مصر آمدم تا آرزوهایم برآورده شود، به درگاه تو بیفتم و از علمت بهره بگیرم».
🌱با معرفی صحیح مکتب توسط علامه، شیخ سلیم در اواخر عمرش شیعه شد
13.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺محاجه مؤدبانه و مستدل!
▫️آیت الله بهجت:
🔹کسی را ندیدهام اینطور مقید باشد در مُحاجّه مثل شرفالدین رضواناللهعلیه. او (طرف مقابل در بحث) فحش میدهد، شرفالدین میگوید: «استاد اگر مقصودش این است، [جوابش اینطور است] استاد اگر مقصودش آن است [جوابش این است]». فحاش را تعبیر میکند به استاد. آنهم چی؟ حرفهایشان چیست؟ اگر فحش هم ندهد، حرفهایشان فحش عملی است.
⚡️بالأخره شرفالدین کتابش یک کتابی نیست که منصف از آن کتاب بدش بیاید.
خدا رحمت کند آقا شیخ محمدرضا آلیاسین را، گفت: این «فصولالمهمة» او را نمیشود منصف ببیند، مگر اینکه مستبصر بشود. اینطور واضح و آشکار باید مطلب را فهماند.
💢آنوقت ما میگوییم نه، تا فحاشی نکنیم، دست برنمیدارند. بابا! آنکسی که بدون فحاشی دست برنمیدارد، با فحاشی هم دست برنمیدارد، بدتر میشود.
#سیدعبدالحسین_شرف_الدین
🔺معنای حدیث سفینه!
▫️آیت الله شبیری زنجانی:
🔹مرحوم آقای والد می فرمود: قبل از چهلم آقای حاج شیخ عبد الكريم حائری، مرحوم آقای #سیدعبدالحسین_شرف_الدین وارد قم شد و ما از ایشان دیدن کردیم. آقای شرف الدین آدم با ذوقی بود، مخصوصاً در مسائل کلامی ظرافتهای مخصوصی داشت.
🌀 ایشان می فرمود: «من با بعضی از اعلام علمای سنّی گفتگویی داشتم».
▪️ گفتم: «در حدیث سفینه (مثل أهل بيتي فيكم كمثل سفينة نوح، من ركبها نجا، ومن تخلف عنها غرق؛ مثل اهل بیت من میان شما،کشتی نوح است که هر کس به آن پناه برد، نجات یافت و هر کس از آن جا ماند، هلاک شد) درباره عبارت «من ركبها نجا» معنایی به ذهنم آمده است.
▫️آن عالم پرسید: «چه معنایی به ذهن شما آمده است؟».
▪️ گفتم: «به ذهنم آمده است که هر کس سوار کول آنها شود، نجات می یابد!».
▫️آن عالم سنی گفت:«این معنای درستی نیست».
▪️ پرسیدم:«پس معنای عبارت چیست؟».
▫️آن عالم گفت:«منظور این است که اگر کسی از آنها علم اخذ کند، نجات می یابد».
▪️ آقای شرف الدین فرمود: «ما (شیعیان) تا علوممان به اهل بیت منتهی نشود اعتبار و ارزشی ندارد؛ ولی شما فقهتان را از ابو حنیفه ومالك وشافعي واحمد بن حنبل اخذ کرده اید، حدیثتان را از عایشه و ابوهریره، تاریختان را هم از واقدی و طبری و دیگران اخذ کرده اید.
🌱پس کجا علوم شما به اهل بیت منتهی می شود. طبق مبنای شما باید همان گونه که من تفسیر کردم، حدیث را معنا کنید.
📚کتاب جرعه ای از دربا،
حلد سوم، صفحه ۴۷۷-۴۷۸.