هدایت شده از بلد طیّب/منان رئیسی
ورژن معمارانه زن زندگی آزادی:
🔹۱. زن و زایندگی: به ویژگیهای مسکن سنتی دقت کردهاید؟ معمولا خانههای سنتی از حیاطهای بزرگی برخوردار بودند که گوشهای از آن، محل اقامت پدر و مادر و فرزندانشان بود. اما اگر از همین فرزندان، کسی مزدوج میشد برای او در گوشهای از همان حیاط بزرگ، اتاق یا ساختمانی میساختند تا زندگی مستقل خود را داشته باشد و معمولا حیاط خانه آنقدر وسعت داشت که میتوانست محل زندگی چند فرزند از یک خانواده را در خود جای دهد. این ویژگیِ تکثیر و زایندگیِ خانه و خانواده، در واقع همان زایشی است که در عالم طبیعت، متجانس با جنس زن است. برخلاف آپارتمانهای معاصر که فاقد هر نوع امکان انعطاف پذیری برای زایش و تکثیر خانه و خانواده جدید هستند.
🔹۲. زندگی: در کنار این نوع زایش، مفهوم زندگی نیز به غایت در خانه سنتی جاری بود. زیرا حیاط خانه سنتی، مجرایی بود برای امتداد عوامل زندگیبخشی همچون درخت و آب و ... فلذا چنین حیاطی، متجانس با معنای حیات و زندگی بود. برخلاف حیاط آپارتمانها و خانههای معاصر که غالبا از عوامل حیاتبخش تهی هستند و کارکرد اصلی آنها صرفا پارکینگ اتومبیل است.
🔹۳. آزادی: چنان خانهای که مملو از زایش و زندگی بود، برای زن ایرانی قرین آزادی هم بود. زیرا در مسکن سنتی با مکانیابی حیاط مرکزی در دل خانه و استفاده از الگوهای درونگرا، حریم خانه به غایت رعایت میشد و نیازی به پوشاندن پنجرهها و بازشوها با پرده و ... نبود و لذا در چنان خانهای بانوی خانه، هم از مواهب طبیعی نظیر نور و باد طبیعی بهره بیشتری میبرد و هم چون الگوی خانه درونگرا بود و از بیرون به حیاط و درون آن اِشراف بصری از طرف همسایهها و پلاکهای مجاور وجود نداشت لذا بانوی خانه در خانه خود نهایت آزادی را داشت. اما در مسکن معاصر، زن عفیف ایرانی چارهای ندارد جز آنکه پنجرهها و بازشوها را به دلیل برونگراییِ خانه، با پرده بپوشاند و لذا نه امکان بهرهمندی از مواهب طبیعی را مییابد و نه برخوردار از آن آزادیای است که زن سنتی در خانهاش داشت. این چند سطر را نوشتم تا بگویم که خیلی قبل از آنکه عدهای راهزن فرهنگی، شعار زن زندگی آزادی را برای بانوان ما به ارمغان بیاورند زن عفیف ایرانی به خوبی نظارهگر ماهیت این شعار در متن زندگیاش و در بستر معماری اصیل اسلامی ایرانی بوده است.
@baladetayyeb
🔹مقام معظم رهبری فرمودند:
" اگر غیر از امام، هر کس دیگر بود – از همین بزرگان و مقدّسین علما - هیچ کس جرأت نمیکرد بگوید: «زنان باید با #حجاب، بیرون بیایند». امام در همان ماههای اول پیروزی انقلاب گفت «باید با حجاب بیایند!»"
https://khl.ink/f/21948
هدایت شده از سید یاسر جبرائیلی
به همین صراحت با انگیزه تامین کسری بودجه بنزین را گران کردند، اما به مردم گفتند میخواهیم عدالت برقرار کنیم و با رانت و فساد و قاچاق مبارزه کنیم. تمام!
هدایت شده از بلد طیّب/منان رئیسی
آشپزخانه اپن و اقتصاد تکاثری
🔹تصویر راست نمونهای است از تبلیغ آشپزخانه با دکوراسیون آمریکایی در مجله آرشیتکت در اوایل دوره پهلوی دوم در راستای تلاش برای تغییر ذائقه بانوان ایرانی؛ تصویر چپ نیز مربوط به آموزش بانوان ایرانی برای یادگیری کار با وسایل دکوراسیون غربی در دوره تحصیلی «اقتصاد خانه» است که این دوره، ذیل برنامه اصل چهار ترومن در ایران انجام میشد. ذیل این برنامه، آمریکاییها به طور مستقیم برای گسترش سبک زندگی مصرفگرا در ایران تلاش کردند و با تأسیس «دپارتمان اقتصاد خانه» سعی در تغییر شیوه زندگی زنان ایرانی داشتند.
🔹هدف از این دوره آن بود که بانوان ایرانی مهارتهای سنتی خود اعم از شیوه پختوپز، پذیرایی از میهمانان و غیره را با نگاه به الگوهای غربی اصلاحکرده و از دکوراسیون خانههای آمریکایی برای فضای سکونت خود الهام بگیرند. به دنبال چنین برنامههایی و در کنار انبوه اسباب و اثاثیه وارداتی (که همه در راستای تقویت نظام سرمایهداری بود)، فضای سکونت در ایران به تدریج از یک واحد مولّد و دارای استقلال اقتصادی به یک واحد مصرفکننده تبدیل شد.
🔹در چنین خانهای، آشپزخانه (به عنوان مهمترین فضای تجلیِ فرهنگ مصرفگرایی) دیگر نمیتوانست خارج از محدوده پذیرایی واقع شود، بلکه چنین آشپزخانه پرتکلفی میبایست جلوی چشم مهمانان به فضایی برای مانور تجمل و تجلی اقتصاد تکاثری تبدیل شود و لذا آشپزخانه ایرانی به تدریج به صورت آشپزخانه اپن فعلی درآمد. آشپزخانهای که نتیجه تغییر سبک زندگی ما در راستای ترویج فرهنگ مصرفگرایی و اقتصاد تکاثری (در مقابل اقتصاد کوثری) است.
@baladetayyeb
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چند نکته درباره این صحبت های آقای رائفی پور در مخالفت با خروج فولاد و سیمان از بورس کالا
۱_اینکه بگوییم اگر سیمان از بورس کالا خارج شود دوباره برمیگردیم به دوران امضاهای طلایی و رانت و اینها، یک دوگانه سازی غلط است
انگار هیچ راه حل سومی وجود ندارد و اصلا امکان ندارد که ما ساختاری داشته باشیم که هم شفاف باشد ، هم رانت و تعارض منافع نداشته باشد و هم قیمت گذاری عادلانه باشد
۲_ساختار بورس کالا خودش نماد رانت و تعارض منافع هست
یعنی شرکت های فولادی که محصولاتشان را در بورس کالا عرضه میکنند ، خودشان عضو هیئت مدیره بورس کالا هستند
نتیجه این شده که در همین ساختار مثلا شفاف بورس کالا، احتکار داریم، عرضه های قطره چکانی داریم که باعث افزایش قیمت میشود
۳_آقای بذرپاش که خواستار خروج سیمان و فولاد از بورس کالا بودند در صحبت هایشان گفتند که اگر امکان خروج از بورس کالا هم نیست، حداقل فرمول قیمت گذاری را تغییر دهید چرا باید مواد اولیه تولید با نرخ بازار جهانی به فروش برسد؟
۴_حالا چون سیمان تاثیر زیادی در هزینه های ساخت مسکن ندارد، باید اجازه گرانفروشی سیمان را بدهیم؟
برای کاهش هزینههای ساخت مسکن باید تلاش کرد همه عوامل افزایش هزینهها را ازبین برد.
نکته آخر هم اینکه قیمت بسیاری از مصالحی که در ساخت مسکن به کار میرود، از سیمان و فولاد گرفته تا شیرآلات،لولهها،رنگ و ... بطور مستقیم و غیر مستقیم به بورس کالا ارتباط پیدا میکند و به همین دلیل ساختار غلط بورس کالا تاثیر زیادی در افزایش هزینه های ساخت مسکن داشته است.
حسن عباسی
@hassanabbasi1374
هدایت شده از بیداری ملت
بلای جهانیسازی
نتایج جهانیسازی قیمت گاز :
قیمت هفته قبل 70 هزار ت
قیمت امروز 400 هزار ت
اما همچنان اقتصاددانان علت تورم را نقدینگی میدانند!!!
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
هدایت شده از اقتصاد اخلاقی و اخلاق اقتصادی
🔸انسان تنهای عصر سرمایهداری
🔹انسان تنهای امروز، باید خلاء عاطفی خود را با حیواناتی پر کند که قدرت مخالفت با او را ندارند. این بشر خودخواه سرمایهداری، نمیتواند جز خود و نظر خود چیز دیگری را تحمل کند و بنابراین سراغ موجوداتی میرود که کاملاً مطیع او باشند. این تمایل، بهحدی است که همین یک ذره اختیار حیوانات را هم تحمل نمیکند و لذا به دنبال انس با رباتها و هوش مصنوعی رفته است.
🔹بد نیست هزینههای نگهداری یک سگ را هم ملاحظه کنیم:
🐶سگهای کوچک با متوسط طول عمر ۱۵ سال: ۱۵۰۱ دلار (به طور میانگین، سالی ۵ میلیون تومان)
🐶سگهای متوسط با متوسط طول عمر ۱۳ سال: ۱۵۷۸۲ دلار (به طور میانگین، سالی ۵۱ میلیون تومان)
🐶سگهای بزرگ با متوسط طول عمر ۱۰ سال: ۱۴۴۸۰ دلار (به طور میانگین، سالی ۶۰ میلیون تومان)
🌹به اقتصاد اخلاقی بپیوندید👇👇👇
@Economic_Ethics
هدایت شده از اقتصاد فرهنگی
یمنی ها حتی جنگ رسانه ایشان هم مثل بقیه نیست
اما این یک علت مهم دارد
مسئولین و رزمندگان یمنی "فکر" میکنند. آنها دانشگاه نرفته اند. علوم سیاسی و علوم اجتماعی غرب را نخوانده اند تا در چارچوب آنها تحلیل کنند. بلکه استقلال فکری دارند.
تفکر انقلابی که آقا می فرمایند دقیقا همین است.
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
هدایت شده از اقتصاد فرهنگی
برای یک آلمانی سواله که چطوری انار میخورن
ولی توی ایران به تعداد مردم سبک خوردن انار داریم
از آب لمبو کردن گرفته
تا دون کردن
تا گاز زدن
تا قاچ کردن
خود قاچ کردن انار هم شیوههای مختلفی داره که بماند برای شب یلدا 😂
یه انار ۵ دلار؟!!!!
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
هدایت شده از اقتصاد کاربردی - رضا غلامی
عمده درآمد مناطق آزاد از فروش زمین و اجاره ملک است. یعنی بدون گردشگر و سرمایهگذار، منطقه آزاد به فنا میرود. رونق گردشگری در مناطق هم در گرو فروش کالای خارجی است. با ممنوعیت واردات کالای خارجی، عملاً رونق گردشگری و در واقع حیات این مناطق، به واردات کالای #قاچاق گره میخورد.
پس مناطق آزاد یکی از جاهایی است که از واردات کالای قاچاق نفع میبرد.
مبارزه با قاچاق کالا، سخت نیست، کافی است بخواهیم.
https://eitaa.com/DrRezaGholami
هدایت شده از آنسوتر | سید محمدرضا رضی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌🎥 جواب تند رهبر انقلاب به دکتر مرندی درمورد #کنترل_جمعیت
«آقای مرندی، من این بحث کنترل جمعیت شما را هیچ قبول ندارم و مطمئنم پشت این قضیه توطئه است»
واکنش عجیب هاشمی رفسنجانی به موضع رهبری!!
هدایت شده از تمدننگار | شکوهیانراد
🔶🔹 متن نظر شورای نگهبان در مورد لایحهی عفاف و حجاب منتشر شد
🔴 تعداد ایرادها به غیر از موارد شکلی و ویرایشی، ۱۱۶ مورد است.
ایرادها عبارتند از:
🔻 ابهام: ۷۸ مورد؛
🔻 مغایرت با قانون اساسی: ۲۳ مورد؛
🔻 مغایرت با #شرع: ۱۰ مورد؛
🔻 مغایرت با سیاستهای کلی نظام: ۵ مورد؛
💠 پینوشت
طی ماههای گذشته که بارها اشکالات لایحه را مطرح کردیم، بارها با برچسبزنی مواجه شدیم.
بارها عرض کردیم این سبک از نظارت، خودش خلاف شرع هست و پاسخمان بهجای حرف منطقی، تعدادی عبارات ثابت نامحترمانه بود!
حال که شورای نگهبان ۱۰ مغایرت شرعی اعلام کرده، چه پاسخی دارید؟!
⬅️ بارها عرض کردیم اصلا اجرای فریضتین در بعد حجاب و عفاف نیاز به قانون جدید ندارد، فقط قوانین معطله را اجرا کنید.
💎 اساساً کافی است همان نظر امام جامعه مبنی بر احیای کمیتههای مردمی محقق شود و #مردمیسازی صورت گیرد تا مسائل حل شود.
اما ...
اما ...
⭕️ این قانون هم فقط وقت تلف کرد و ثمری که در شأن جامعهی اسلامی باشد و مانع #حرام_شرعی و #حرام_سیاسی شود نخواهد داشت.
✍️ تمدننگار | شکوهیانراد
@SHRChannel
🌐 لینک:
https://eitaa.com/joinchat/2793996420C418ac5a508
هدایت شده از تا 2030
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔙سالها پیش (دقیقاً سال ۱۳۸۸) بود که مستند ظهور، ساختهء مسلمانان اهل تسنن آمریکا را دیدم. مستندی که در سال ۲۰۰۸ ساخته شده و به وقایع آخرالزمان و عصر ظهور میپردازد (آن زمان، این مستند ۵۰ قسمتی، به همت عزیزان گمنام تالار بیداری اندیشه، به فارسی ترجمه و منتشر شد: اینجا).
🔻دیروز، و با شنیدن خبر قانونی شدن صدور رمزریال توسط بانک مرکزی، یاد یکی از قسمتهای آن مستند افتادم که آن موقع، سوالاتی را در ذهنم ایجاد کرد؛ سوالاتی که البته امروز، معماهای حل شدهاند.
🔻در آن قسمت (ویدیو ضمیمه، مربوط به آن هست) عمران حسین (عالم اهل تسنن و یکی از دست اندرکاران ساخت این مستند) به تشریح حدیثی از پیامبر اسلام در خصوص دجال و حکومتش میپردازد. حدیث این است:
🔺«وقتی دجال به این دنیا بیاید، ۴۰ روز در این دنیا زندگی خواهد کرد که ۱ روز آن به اندازهی ۱ سال، روز دیگرش به اندازهی ۱ ماه، و ۱ روز نیز به اندازهی ۱ هفته خواهد بود و دیگر روزهایش مانند روزهای شماست».
🔻نکتهای که عمران حسین، ذیل توضیح این حدیث بدان اشاره میکند (تفسیری که حدود ۱۵ سال پیش ارائه شده و بی ایراد نیست) آن چیزی است که امروز با آن مواجهیم و برایم بسیار جالب بود که وی، سالها پیش بدان پرداخته: حذف اسکناس و جایگزینی آن با پول الکترونیک.
🎞لطفاً ویدیو را ببینید.
🔺پ.ن۱: با خودم فکر میکردم عمران حسین هم عالم اهل تسنن است، ما هم در کشورمان عالم اهل تسنن داریم... و چه قدر بین این دو فاصله است!
🔺پ.ن۲: در تصاویر پس زمینهی صحبتها، به خصوص از دقیقهء ۲:۱۰، نکتههایی است برای اهل فن...
🆔@CoronaDeception
هدایت شده از اقتصاد فرهنگی
4.13M
بورس کالا، سیمان، فولاد و باقی ماجرا...
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
انتقاد رئیس اتحادیه لوازم خانگی از تبلیغات #سرای_ایرانی و #شهر_لوازمخانگی در صدا و سیما :
«اونا میگن در شهر نگردید! ما میگیم اتفاقا در شهر بگردید»
@hassanabbasi1374
هدایت شده از اقتصاد فرهنگی
طرف روزی چند ساعت روی یک صندلی میشینه و با ناخن های لاک زده کارت میگیره و میکشه و میپرسه: رمز؟
بعد به هفده میلیون بانوی هنرمند و سخت کوش و عاشق که در خانه شغل شریف مادری را دارند و 24 ساعته در حال تلاش برای ساخت انسان های شریف هستند می گوید بیکار!!!
#دنیای_وارونه #جاهلیت_مدرن
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
میدونید چرا آمریکا ، یَمَن رو نمیزنه؟
به نظر من آمریکا فهمیده که با موشک نمیتونه حریف جبهه مقاومت بشه
تنها راه شکست یمن اینه که جوانهای یَمَنی رو بورسیه کنه برن دانشگاههای اروپا و آمریکا، اقتصاد و سیاست لیبرالی یاد بگیرن، بعد برگردن و کشورشون رو به گند بکشن
حسن عباسی
@hassanabbasi1374
هدایت شده از اقتصاد فرهنگی
سوال: یک محصول ایرانی بگو که مصرف کننده ش ازش راضی باشه؟
پاسخ: هر چند ایران در بسیاری از حوزه های تکنولوژیک جزء کشورهای برتر دنیاست و بسیاری از محصولات ایرانی به لحاظ کیفیت و قیمت قابل رقابت با موارد مشابه در دنیا هستند اما اگر هدف غایی یک تمدن، انسان سازی باشد شاید برای رسیدن به برخی تکنولوژی ها تردید و تامل کند. لزوما پیشرفت های ظاهری تکنولوژیک نشانه پیشرفت نیست و اگر توسعه نام گیرد و با ذبح عدالت به آن توسعه رسیده باشد پیشرفت نام نخواهد داشت. برای دفاع از جمهوری اسلامی ساخت انسانی در طراز حاج قاسم بس است. ساخت زنان و مردانی که حاضرند برای این نظام و انقلاب جان دهند و 10 میلیون نفر برای رفتن به غزه ثبت نام میکنند کافی است. حفظ و گسترش ارزش ها و آرمان ها نشانه پررنگ تری است برای پیشرفت یا ساخت یک ماهواره با هزاران ظلم و ستم؟ از استعمار و استثمار و برده داری گرفته تا دزدیدن نخبگان کشورهای دیگر با دلارهای بدون پشتوانه؟
غرب باید پاسخ دهد که چه انسان قابل دفاعی ساخته است؟
چه انسانی تربیت کرده است که خدا و خلق خدا از او راضی باشند؟
چه خانواه ای را حفظ کرده است؟
کدام عدالت را تحقق بخشیده است؟
و همه اینها را باید در شرایطی مقایسه کرد که همه ی آنها ایران را تحریم کردند و علیه ایران جنگ نظامی و اقتصادی و امنیتی و فرهنگی راه انداختند ولی ایران هیچ ستمی بر آنها نکرده است.
قرار نیست در مسیر تمدن سازی همان مسیر غلطی را برویم که غرب رفته است. اگر چنین میخواستیم انقلاب نمی کردیم!
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
نامه قدردانی و تشکر زن اسیر شهرکنشین از رزمندگان فلسطینی به خاطر برخورد خوب و انسانی با خود و دخترش...
به ژنرالهایی (فرماندهانی) که در هفتههای اخیر همراه ما بودند، ظاهرا ما فردا از هم جدا خواهیم شد، اما من از صمیم قلبم از شما متشکرم.
به خاطر انسانیت فراطبیعی که نسبت به دخترم امیلیا نشان دادید.
شما برای او همچون پدر و مادر بودید، هر لحظه میخواست او را به اتاق خود راه میدادید.
او احساس میکرد همه شما دوستان او و نه فقط دوست، بلکه از نزدیکان و بستگان حقیقی او هستید، ممنون ممنون ممنون بخاطر ساعات طولانی که برای او همچون مربی بودید.
ممنون که در برخورد با او صبور و شکیبا بودید و شیرینی و میوه و هر چیزی که حتی در دسترس نبود، در اختیارش میگذاشتید، کودکان نباید در اسارت باشند، اما به لطف شما و افراد خوب دیگری که در این راه با آنها آشنا شدیم، دخترم خود را در غزه یک ملکه میدانست.
و به طور کلی احساس میکرد در مرکز جهان حضور دارد.
در این راه طولانی حتی با یک نفر چه عادی و چه فرمانده برخورد نداشتیم مگر اینکه با دخترم با مهربانی و عطوفت رفتار کرد.
تا ابد مدیون شما خواهم بود، زیرا دخترم با آسیب و صدمه روحی از غزه خارج نشد.
رفتار خوب شما را با وجود شرایط سختی که در آن بودید و خسارات و تلفات سنگین شما در غزه، همیشه به یاد خواهم داشت.
ای کاش میشد در این دنیا دوستانی خوب برای هم باشیم.
برای همه شما آرزوی صحت و سلامتی دارم.
سلامتی و عشق برای شما و خانوادههایتان.
بسیار ممنونم.
دانیل و امیلیا
@hassanabbasi1374
هدایت شده از افرا (اقتصاد فردای روشن ایران)
میگوید سیاست افزایش سن بازنشستگی از منظر #کارشناسی قابل دفاع است.
میپرسم از کدام منظر کارشناسی؟!
از منظر کارشناس حسابداری؟
یا کارشناس حکمرانی؟
یا کارشناس اقتصادی؟
یا کارشناس فقهی؟
یا کارشناس حقوقی؟
یا کارشناس سیاسی؟
یا کارشناس اداری؟
یا کارشناس منابع انسانی؟
کدام کارشناس باکدام تخصص و با کدام مبنا و با کدام رویکرد و در چه شرایطی از لحاظ جایگاه و منافع و دستمزد از این سیاست دفاع میکند؟
اگر این سیاست ناکارآمد بود چه کسی محاکمه میشود؟!
الان تکلیف ۸سال معطل کردن کشور توسط محمدجواد ظریف به پای برجام یا تکلیف ضربهفنی صنعت نفت و گاز توسط زنگنه یا تکلیف عباس آخوندی که با افتخار به عدم ساخت یک واحد مسکن در ۸سال و عدم توسعه هیچیک از زیرساختهای جادهای و ریلی و هوایی و خسارت به کشور و به بار آوردن تورمهای گسترده و ایجاد نارضایتی عمومی کشور با تصمیمات قابل دفاع از منظر #کارشناسی کشور را اداره کرد چیست؟!
هروقت به این سوالات پاسخ دادید میتوانید درباره فایده و اثر یک سیاست نتیجهگیری کنید.
✍سیدامیرحسین حسینی
✅به افرا بپیوندید:
@afra_eco
از دیدار #ایلان_ماسک و نتانیاهو تعجب کردید؟
#قارون که جزء یاران حضرت موسی بود،خداوند در قرآن نامش را در کنار فرعون قرار میدهد
طبیعی است که قارون و فرعون امروز هم در کنار هم باشند
قارون امروزت را بشناس
حسن عباسی
@hassanabbasi1374
هدایت شده از اقتصاد کاربردی - رضا غلامی
با وجود اینکه بازار برخی کالاها و دارایی ها بشدت در رکود فرو رفته، در مقابلِ ریزش قیمتها مقاومت میکند. چرا؟
چون هنوز دارندگان آنها، امیدوار به افزایش نرخ ارز هستند.
اگر بر سیاست کاهش نرخ ارز مصر باشیم، بزودی مقاومتها شکسته خواهد شد.
https://eitaa.com/DrRezaGholami
هدایت شده از اقتصاد کاربردی - رضا غلامی
مجلس فعلی نقش مهمی در گرانی و تورم دارد.
چون، دولت نرخ ارز کالاهای اساسی را در لایحه بودجه ۱۴۰۳، ۲۸۵۰۰ تومان پیشنهاد کرده، در حالی که طبق بند "د" برنامه هفتم مصوب مجلس، نرخ ارز کالاهای اساسی در برنامه هفتم باید معادل نرخ مرکز مبادله طلا و ارز (۳۷۵۰۰ تومان) باشد. یعنی 31% افزایش.
https://eitaa.com/DrRezaGholami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پست چنا ورونی ، بازیگر ، مدل، آهنگساز آمریکایی در مورد ترسهاش
«وقتی بچه بودم از تاریکی میترسیدم ، اما الان وقتی قبض برق رو میبینم ، از روشنایی میترسم»
@hassanabbasi1374
هدایت شده از سید یاسر جبرائیلی
هموطن عزیزم
از تو خواهش میکنم زیر بار #مصرف_استقراضی نرو.
با تمام وجود شرایط تو را درک میکنم، اما تمنا دارم در این دام جدید نیفت.
سرمایهداری نئولیبرال، مردم را فقیر و سپس مقروض میکند؛ تا به انقیاد کاملشان درآورد.
#نه_به_نئولیبرالیسم
@syjebraily