هدایت شده از رسانه سخنرانی ایران صدا
7.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ۳ شباهت امام حسین (ع) به قرآن از دیدگاه عالم سنی
🎙#استاد_فاطمی_نیا
⏱#سخنرانی_کوتاه
📺#تصویری
┄┄┅═✧❁🎙❁✧═┅┄
🔈⃝🇮🇷کانال سخنرانی #ایران_صدا
@sokhan_iranseda
@sokhan_iranseda
🌷یا کاشِفَ الْکَرْبِ عَنْ وَجهِ الْحُسَینِ اِکْشِفْ کَرْبى بِحَقِّ اَخیکَ الْحُسَیْنِ علیهالسلام.
💠علامه طباطبائی (قدس سره):
🔹استادمامىفرمودند:...درب خانه امام حسين علیه السلام را بايد زد و به وى توسل نمود ولى از طريق حضرت ابوالفضل عليه السّلام
📚ثمرات حیات، ج1، ص: 165
میلاد عبد صالح الهی حضرت عباس بن علی (علیهما السلام) و روز جانباز را تبریک عرض می نماییم
هدایت شده از کانال رسمی حضرت آیت الله خوشوقت تهرانی ره
85.06.23.mp3
5.16M
🔊 درس اخلاق مرحوم حضرت آیت اللَّه خوشوقت ره
📖#وَ_اعْمُرْ_قَلْبِي_بِطَاعَتِكَ وَ_لَاتُخْزِنِي_بِمَعْصِيَتِكَ
⬅️#شرح_خطبه_شعبانیه
📌#امتیازات کلاً در اسلام #معنوی است لذا پیامبر کوشش زیادی در #روزه_گرفتن، در قیام به #نماز و سایر #عبادات میکردند
📌#قلب و #دل_من را که مرکز و #مخزن_کمالات_معنوی است با #اطاعت_فرمان خودت و #تقوی آباد کن
📌مرا با #گناه کردن رسوا نکن، گناه #رسوایی می آورد هم در #دنیا و هم در #آخرت
📌#طلبه بیتقوا، #عالِم_بیتقوا نه به درد دنیای اسلام می خورد و نه به درد آخرت لذا بر ما #اوجب_واجبات این است که کنار کتاب تقوا را هم بگذاریم
🔰کانال رسمی حضرت آیت اللَّه خوشوقت تهرانی (ره)
🆔 @Khoshvaght_ir
هدایت شده از پایگاه خبری "حرف کتاب"
🔻مسابقه فرهنگی «منشور روحانیت»
🔹️همزمان با سوم اسفندماه، سالروز صدور منشور روحانیت از سوی حضرت امام خمینی(قدسسره) مسابقه فرهنگی «منشور روحانیت» به همت اداره کل کتابخانههای عمومی خراسان رضوی برگزار می شود
🔹️مسابقه فرهنگی «منشور روحانیت» بر اساس پیام حضرت امام خمینی(قدسسره) به روحانیون، مراجع، مدرسان، طلاب و ائمه جمعه و جماعات از تاریخ ۳ اسفندماه آغاز شده و تا ۱۱ اسفندماه ۱۴۰۱ در خراسان رضوی ادامه خواهد داشت.
🔹️علاقهمندان برای کسب اطلاعات تکمیلی و شرکت در مسابقه میتوانند به سامانه الکترونیکی www.samanpl.ir مراجعه کنند.
🔹️نتایج این مسابقه ۱۷ اسفندماه ۱۴۰۱، همزمان با سالروز تاسیس نهاد کتابخانههای عمومی کشور اعلام خواهد شد. همچنین از برگزیدگان با اهدای جوایز ارزنده تقدیر به عمل خواهد آمد.
___________________________
پایگاه خبری حرف کتاب
@harfeketabir
💌 #پست_مناسبتی | طریق اولیاء
📌سوگند به خدا و مقام عزت و جلال او که با این درسهای متعارف و معمول حوزوی بدون بررسی و محاسبه نفس و طی طریق و منهاج اولیای راستین که صحیفه سجادیه را نصب العین قرار داده و با آن روح خود را صیقل و جلا زدهاند، کار از پیش نمیرود و نه خود و نه دیگران تمتع و بهرهای نخواهند یافت.
📚 کتاب شریف «امام شناسی» ج۱۵ ص۴۸
هدایت شده از نکات و تمثیلات آیت الله حائری شیرازی
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
🔸عقل را جدی و جدی و جدی بگیرید!🔸
💡 چه طور شما #قرآن را دو دستی و بااحترام می گیرید؟ چه طور وقتی #حرم حضرت معصومه (س) میروید، عقبعقب بر میگردید تا پشتتان به ضریح نباشد؟ این #عقل خودتان را هم جدی بگیرید. وقتی فهمیدید چیزی بد است، سرسری نگیریدش. اگر عادت کردید به متابعت عقل، آن وقت یک #استادی مثل آقای بهجت گیرتان می آید و دستتان را می گیرد. دنبال پیدا کردن امثال آقای بهجت، نرو. فایده ندارد. در عوض این عقلی که خدا به تو داده را جدی بگیر.
💡اینهایی که زیاد #استخاره می کنند، [عقلشان ضعیف میشود]. به عقلت رجوع کن! خودت میتوانی فکر کنی، اما به جای فکر کردن، استخاره می کنی! به جای مشورت کردن، استخاره می کنی! خدا استخاره را داده برای #تعطیل_فکر و مشورت؟! برای اینکه با خودت بگویی: «من که می توانم استخاره کنم، چرا مشورت کنم»؟!! مثلاً می خواهد زن بگیرد؛ بدون مشورت، استخاره میکند! خب همین، کار دستش می دهد.
💡اول #مقلد_عقلت باش. اگر عقل تو، دست تو را نگیرد و به امام زمان(ع) نرساند، هیچ عالِمی نمی تواند این کار را برای تو بکند. #واسطه بین تو و امام زمان، این عقل تو است. البته از عقل نپرس چرا نماز ظهر چهار رکعت است. چرا صبح دو رکعت است؟ چرا رکوع؟ چرا سجود؟ عقل می گوید به من چه؟! من برای این کار نیامدم.
💡در #دوستانت هر کسی که دیدی متابعتش نسبت به عقلش بیشتر است، دوستیات را با او تداوم بده. بیشتر کن. فاصلهات با هر کدام از دوستهایت به اندازه فاصله آنها با عقلشان باشد.
💡 خیلی عقل را #جدی بگیرید. عقل را #جدی بگیرید. عقل را #جدی بگیرید.
@haerishiraz
* #امام_سجاد
🔻راجع به امام سجاد عليه السلام دارد که يکی از شیعیانشان گويا هر سال که براى حج از بلخ مى آمد به مدينه؛ خدمت امام سجاد عليه السلام مى آمد و چند روزی خدمت حضرت بود و هرسال يک سرى هدايا هم مى آورد.
🔸يک سال زنش به او گفت تو که هر سال سراغ اين آقا مى روى يک بار ايشان يک هديه به شما نداد؟ گفت اين حرف را نزن ايشان امام ماست و ما عقيده مان اين است که او الآن دارد حرف هاى تو را مى شنود و من ناراحت مى شوم تو راجع به ايشان این حرف را بزنى. ما داريم وظيفه خودمان را انجام مى دهيم.
🔹بعد دوباره يک خورده هدايا جمع کرد و مدينه خدمت امام آمد و هدايايش را گذاشت. حضرت فرمودند امروز ناهار پیش ما بمان. گفت باشد. ناهار ماند موقعی که غذایشان تمام شد، آب آوردند. حضرت ظرف آب را گرفتند تا دست مهمانشان را بشورند. قبول نکرد. گفت یا بن رسول الله! شما آب روی دست من بریزید؟ فرمودند: شما مهمان ما هستی چطور اجازه بدهم آب روی دست ما بریزی؟! عرض کرد: یابن رسول الله! من این کار را دوست دارم. حضرت به همین خاطر اجازه دادند، ظرف را گرفت و برای حضرت جلو برد تا حضرت دستشان را بشویند؛
🔸یک تشت بزرگی بود یک مقداری آب روی دست حضرت ریختند، حضرت فرمودند: چه می بینی؟ عرض کرد: آب، فرمودند: نه این یاقوت احمر است. نگاه کرد دید همه آب ها یاقوت احمر شده، یک مقدار دیگر آب ریخت، حضرت فرمودند: حالا چه می بینی؟ عرض کرد: آب، فرمودند: زمرد سبز است. نگاه کرد دید زمرد سبز است، یک مقدار دیگر آب ریختند، فرمودند: چه می بینی؟ عرض کرد آب، فرمودند: این ها دُرّ است. نگاه کرد دید درّ بسیار عالی است! خلاصه ظرف پر از جواهرات شد.
🔹بعد حضرت فرمودند: شیخ! در نزد ما چیزی نبود تا در عوض هدیه ات به تو هدیه بدهیم، این ها را به خانمت بده و از او عذر خواهی کن. این قضیه ادامه جالبی دارد که خیلی زیباست. (بحارالأنوار ج: 46 ص: 47)
┄┅═✧❁ااا❁✧═┅┄
🔺 کانال رسمی حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری: @nasery_ir
ـ🌸🎊🌸🎊🌸
ـ🎊🌸🎊🌸
ـ🌸🎊🌸﷽
ـ🎊🌸
ـ🌸 #معامله_با_گناهکار
❓حکم معاملهکردن با کسی که گناهکاره و یقین داریم که پولش از راه حرام به دست میآد، چیه؟
📚 همه مراجع: اگه اون فرد درآمد حلال هم داشته باشه (مثل یارانه، هدیه و... ) و ما نمیدونیم اون پولی که به ما میده، از درآمد حلاله یا حرام؛ دراینصورت، معامله باهاش اشکال نداره.
⭕️ نکته: لازم نیست توی زندگی مردم سرک بکشین تا بفهمین مالشون و درآمدشون حلاله یا نه.
✅ سرککشیدن توی زندگی دیگران حرامه؛ هرکسی رو دیدین، اصل اینه که مالش حلاله. بههمین اصل اعتماد کنین و خودتون رو اذیت نکنین.
🔺 استفتا از دفاتر آیات عظام: خامنهای، سیستانی، مکارم شیرازی و نوری همدانی (مدظلهمالعالی).
⬅️ احکام به زبان خیلی ساده
🌸 @ahkam_yar
🎊🌸
🌸🎊🌸
🎊🌸🎊🌸
🌸🎊🌸🎊🌸
هدایت شده از عنترنشنال | antarnational
9.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 عجب نفسی داره این امام جمعه.
🔹 این هم معجزه و نفس شهداست
🔹 بچه ها دارن یاران اخر الزمانی رو غربال می کنند. از قافله جانمونیدا. یا علی
🇮🇷 کانال رسمی #عنتر_نشنال 👇🏻
@antarnational
هدایت شده از شبکه حضرت ولی عصر (عج)
14.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 یادگار بی نظیر امام زین العابدین علیه السلام
💠 زندگانی امام سجاد علیه السلام دارای ابعاد گوناگونی است که برای بسیاری مغفول مانده است، در این کلیپ، استاد عباسی به یکی از یادگار های بینظیر امام سجاد علیه السلام اشاره می کنند.
حجت الاسلام عباسی
#صحیفه #صحیفه_سجادیه #امام_سجاد #زین_العابدین #امام_زین_العابدین علیه السلام
#شبکه_جهانی_حضرت_ولیعصر_عج
وبسایت رسمی: (www.valiasr-aj.com)
ایتا: 🔻🔻🔻
https://eitaa.com/joinchat/2849767479C0d5e53a286
فرمایشات ولی امر مسلمین حضرت آیت الله العظمی خامنهای
مرحوم آقاى قاضى حدود ده سال با مرحوم آسيد مرتضى كشميرى معاشر بوده. آ سيد مرتضى كشميرى از لحاظ مذاق عرفانى بكلى متفاوت است با آقاى قاضى. به نظرم ايشان ميگويد حرام است «فتوحات» دست بگيريد. ظاهراً تا وقتى كه مرحوم آقاى قاضى زنده بوده، به «فتوحات» دست نميزده. آقاى قاضى در عين حال كه مذاقاً با آ سيد مرتضى كشميرى مخالف بوده، اما ميگويد من نماز خواندن را از آسيد مرتضى كشميرى ياد گرفتم. ببينيد، اين خيلى حرف بزرگى است. مرحوم آقاى قاضى وقتى نجف مىآيد، يك آدم بسيطى در اين زمينهها نبوده؛ شاگرد پدرش بوده. ميدانيد پدر مرحوم آ ميرزا على آقا قاضى شاگرد آخوند ملاحسينقلى همدانى بوده است؛ يعنى خود ايشان از طريق پدرش هم به آخوند ملاحسينقلى همدانى وصل ميشود. ايشان تربيت شدهى پدرش بوده و مقاماتى هم داشته؛ در عين حال وقتى كه نجف مىآيد و با مرحوم آسيد مرتضى كشميرى ارتباط پيدا ميكند، ميگويد من نماز خواندن را از آسيد مرتضى كشميرى ياد گرفتم.
به نظرم از قول آقاى طباطبائى نقل شده كه ايشان گفته بودند آقاى قاضى وقتى وارد نماز ميشد، كأنه از همه چيز دنيا غافل ميشد؛ فراموش ميكرد. ميدانيد ايشان چهار تا هم زن داشتند و اولاد متعددى در خانه داشتند و در نهايت فقر هم زندگى ميكردند؛ يعنى گرسنهى به معناى واقعى كلمه. با همهى اين غصهها و مشكلاتى كه ايشان داشت، وقتى مشغول نماز ميشد، تمام ميشد. اين، وضع زندگى آقاى قاضى است؛ همينها را براى طلبهها بگويند، خيلى تأثير ميكند.
همين حاج آقا محمد شاهآبادى شما من خيال ميكنم اهل اين معانى است. از ايشان خواسته شود كه هفتهاى يك بار بيايد و طلبهها را نصيحت كند؛ چون بالاخره پسر آقاى شاهآبادى است ديگر. من شنيدم كه ايشان گفته حرفهاى اساسى مرحوم پدرم پيش من است؛ پيش اينهائى كه ميگويند و ادعا ميكنند، نيست. ديدم ايشان يك چيزهاى مختصرى هم چاپ كردهاند، ليكن بحثهاى علمى مرحوم شاهآبادى مورد نظر نيست. عرفان نظرى اصلاً در اينجا مورد نظر ما نيست و فايدهاى هم ندارد. واقعاً عرفان نظرى فايدهاى ندارد.
حالا آقاى رجبى هم اينجا تشريف دارند، توى مؤسسهى ايشان هم ظاهراً عرفان نظرى تدريس ميشود؛ اما عرفان نظرى هيچ كس را بالا نمىآورد. اين را من به شما آقاى رجبى عرض ميكنم؛ اين را گوش كنيد. من يك شب از امام پرسيدم آقا شما مرحوم حاج ميرزا جواد آقا را درك كرديد؟ درس ايشان رفتيد؟ ايشان بلافاصله گفتند افسوس، نه. بعد گفتند آقاى حاج شيخ محمدعلى اراكى آمد به من پيشنهاد كرد كه برويم درس آ ميرزا جواد آقا. ايشان هفتهاى يك بار جلسه داشت. گفتند با ايشان يكى دو جلسه رفتيم. بعد اينجورى تعبير كردند: آن وقتها ذهن ما پر بود، اين درس را نپسنديديم. آن وقت امام نپسنديده بود؛ اما حالا در هشتاد و چند سالگى كه حتماً ايشان از لحاظ معنوى پختهتر شده بود، افسوس ميخورد كه چرا نرفته. ذهن ايشان آن وقت از چه پر بود؟ از همين حرفهاى عرفان نظرى. يعنى وقتى كه كسى رفت پاى درس شاهآبادى نشست و آن حرفها و آن اصطلاحات و آن زرق و برق الفاظ را شنفت، ولو براى خود آن آدم با معنا همراه است، اما اين حرفها براى هر كسى معنا نمىآورد؛ طبعاً حرفهاى سادهى مثل حاج ميرزا جواد آقا را نمىپسندد؛ در حالى كه لبّ عرفان، همان حرفهاى ساده بوده.
آقاى خوشوقت ميگفتند كه من ميخواستم كتاب «لقاءاللَّه» را چاپ كنم، پيش امام رفتم و گفتم شما يك تقريظ بنويسيد. امام گفتند نه، اين را چاپ نكن؛ برو «المراقبات» را چاپ كن، آن مؤثرتر و بهتر است. ايشان هم آمده بود و چاپ كرده بود. بنابراين عرفان اينهاست. عرفان لفظ نيست. كسى بود كه آشنا و دوست نزديك ما بود و در عرفان هم مسلط بود. حالا بنده كه خودم وارد نبودم، اما كسانى كه وارد بودند، ميگفتند ايشان در عرفان نظرى توى حوزهها نظير ندارد. به اعتقاد من او هيچ حظى از عرفان نداشت. جلسه داشتيم، نشسته بوديم، گفته بوديم، شنيده بوديم؛ اما ميدانستم كه آن آقا واقعاً هيچ حظى از عرفان نداشت؛ در حالى كه عرفان نظرىاش هم از همه بهتر بود.
آنچه كه طلبه را بالا ميبرد، تزكيه ميكند و معراج طلبه ميشود، عرفان نظرى نيست؛ اگرچه عرفان نظرى هم ممكن است كمكهائى بكند. بايد اين عرفان عملى را، اين حالت سلوك را توى طلبه راه انداخت. ما همت كنيم، طلبه را اهل نماز شب كنيم؛ اين خيلى كمك ميكند. برنامهريزى ك نيد كه از ميان پنجاه هزار طلبهى حوزهى قم – حالا با حذف يك عده خيلى پائينترها و يك عده خيلى پيرترها – اقلاً سى هزارتاشان هر شب نماز شب بخوانند. اگر اين شد، به نظر من حوزه از جهت اخلاقى راه مىافتد. بنابراين لازم است نظام جامع در همه اين زمينه ها تهيه شود.