فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ آیا درس عبرت میشود؟!
🔹در یکسالگی حذف #ارز_ترجیحی؛ بازخوانی و عبرتآموزی از آن ضروری است؛ تا از یک سوراخ صد بار گزیده نشویم.
🔸اتفاقی که سالهاست شاهد تکرار آن در موارد مختلف هستیم. ابتدا با بالا و پایین کردن آمارها از حجم قاچاق و رانت و فساد و کسریبودجه میگویند، بعد به جای حل آن کل صورتمسئله را پاک میکنند و نسخه#گرانسازی میپیچند!
🔹این وسط #رسانه_ملی هم به جای ایجاد فضای گفتگو و نقد، به تریبون یک طرفه دولتی تبدیل شد! برخی هم با #قبیلهگرایی یا به عنوان جهاد تببین، این تصمیم دولت را فتح الفتوح اقتصادی معرفی کردند!
🔸اما حالا پس از یک سال فرصت خوبی است تا از بانیان،عاملان و حامیان این طرحها بپرسیم نتیجهی واقعی این سیاستها در سفرهی مردم چیست؟! لااقل بیایید از دستاوردهایش بگویید؟!
🔺تا وقتی تصمیماتی که پیامدهای سهمگین برای #مردم دارد، برای متولیان و حامیان آن تصمیم، بیهزینه باشد و بهجای #پاسخگویی و پذیرش مسئولیت، فرافکنی کنند، این چرخه معیوب ادامه خواهد داشت.
🔺در این ویدئو #محمد_صادق_شهبازی نگاه تک بعدی در حذف ارز ترجیحی را به نقد میکشد و از مصائب آن میگوید.
🇮🇷حیات طیبه🇮🇷
https://eitaa.com/joinchat/2840461424C69a94a5cc0
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❗️خسارت خطای باعرضه ها....
رفسنجانی باعرضه ترین رئیس جمهور ایران...
با عرضه و بی عرضه یا فاسد و غیرفاسد؟
🇮🇷حیات طیبه🇮🇷
https://eitaa.com/joinchat/2840461424C69a94a5cc0
حیات طیبه
⭕️ شهادت پنج مرزبان در سراوان 🔸مرکز اطلاع رسانی و ارتباطات فراجا: 🔹در پی حمله تروریستی ناجوانمردان
🔸 یک مرزبان در عملیات احیا به زندگی بازگشت
🔹گروهبان یکم "رضا برجی" که اعلام شده بود در حادثه تروریستی برجک "مزه سر" هنگ مرزی سراوان به شهادت رسیده، طی عملیات احیاء مجددا به لطف خدا به زندگی بازگشت./ ایرنا
حیات طیبه
🔸ناشکریِ ولایت علی(ع)، کوفیان را به قاتلان حسین(ع) تبدیل کرد 📌اصلاح برداشتهای ناروا از دین، در رسا
🔸رهبر انقلاب از دولت میخواهد که «مشارکت مردم» را افزایش بدهند
🔸افزایش مشارکت مردم همان چیزی که خون اولیاء خدا پایش ریخته شده است
📌اصلاح برداشتهای ناروا از دین، در رسالت و کلمات امیرالمؤمنین(ع)
🔘فاسدشدن برخی دولتمردان، یکی از آثار شوم «تمرکز قدرت در دولت» و عدم مشارکت مردم است
🔘تقسیم مساوی بیتالمال توسط علی(ع) موجب کاهش قدرت رؤسای قبایل و افزایش قدرت مردم میشد
🔘متدیّنی که نقشآفرینی مردم در امور جامعه را جدّی نداند، دین در ذهنش تحریفشده است
______
#علیرضا_پناهیان
چرا مردم آنچنان که باید، سخنان امیرالمؤمنین(ع) را گوش نمیکردند به حدی که حضرت میفرمود: من دیروز آمر شما بودم، ولی الآن مأمور شما شدهام (نهجالبلاغه، خطبه208)؟
امیرالمؤمنین(ع) هم مانند رسولخدا(ص) با مردم کریمانه برخورد میکرد لذا آنها جرأت و جسارت پیدا میکردند. این مسئله فقط در بُعد اخلاقی محدود نیست. موضوع این است که پیامبر(ص) و علی(ع) یک الگوی حکمرانی ارائه میدهند که اگر تمام عالم فدای آن شود، باز میارزد. طبق آن الگوی حکمرانی باید مردم، هم خودشان بفهمند و هم خودشان اقدام کنند.
اگر کسی اهمیت مشارکت مردم را در دین نداند و نفهمد که مهمترین اقدام یک فرد متدین «مشارکت سیاسی» است، دین در ذهن او تحریفشده است. مشارکت مردم آنقدر اهمیت دارد که بهخاطرش امیرالمؤمنین(ع) متهم به عدمسیاستورزی شد و خون امام حسین(ع) به زمین ریخت. با وجود همۀ این غربتها و مظلومیتها اهلبیت(ع) محکم ایستادند و فرمودند که مردم باید نقشآفرینی کنند.
⬅️رهبر انقلاب به دولت فعلی صریحاً فرمودند که #مردم را در تصمیمسازیهای دستگاههای مسئول کشور شریک کنند. ساز و کاری درست کنند که مردم را در اقدام هم شریک کنند. (19/۱۰/1400) تذکر عمومی رهبر انقلاب برای این است که هم دولت و هم مردم چنین مطالبهای داشته باشند.
مشارکت اجتماعی یعنی اینکه در همۀ امور سیاسی، اقتصادی و فرهنگی کارها باید در دست مردم باشد. مردم زمان امیرالمؤمنین(ع) نمیتوانستند بپذیرند که دین اینقدر مشارکت میخواهد لذا امیرالمؤمنین(ع) را تنها گذاشتند.
رهبر انقلاب میفرماید که انتخابات یکی از جلوههای مردمسالاری دینی است، مردمسالاری یعنی بر اساس دین، سالارِ زندگی اجتماعی مردم، خود مردماند. (3/9/1395) ولایت اینگونه تحقق پیدا میکند. اگر تصور کنیم ولایت صرفاً به اعتقاد داشتن است؛ این هم یک نوع تحریف دین است. در آموزشهای دینی ما میگویند: «شما فقط معتقد باش که این آقا ولیّ تو است و باید از حکم او اطاعت کنی» خُب وقتی این آقا ولیّ ما است، قطعاً کسان دیگری نباید ولیّ ما باشند.
گاهی احزاب، کار همان طاغوتچهها را میکنند. امروزه در غرب، احزاب در واقع دارند نقش ابوجهل، ابوسفیان و ابولهبها را بازی میکنند. رسالت ولایت برعکس قاعدۀ «کدخدا را ببین و دِه را بچاپ!» است. تحقق ولایت ولیّ الله الأعظم، با نابودی طاغوتچهها رقم میخورَد. ولی مردم زمان امیرالمؤمنین(ع) نتوانستند از طاغوتچهها و رؤسای قبایل دست بردارند.
تقسیم مساوی بیتالمال توسط امیرالمؤمنین(ع) فقط بهخاطر عدالت نبود. این ماجرا بُعد سیاسی هم داشت. حضرت با این کار، قدرت رؤسای قبیلهها را کم و قدرت تکتک مردم را زیاد میکرد.
امیرالمؤمنین(ع) همۀ بیتالمال را تقسیم میکرد و چیزی نگه نمیداشت. شاید خالی کردن بیتالمال مهمتر از تقسیم عادلانه باشد، چون قدرت مرکزی باقی نمیگذاشت و قدرت را بین مردم توزیع میکرد. این همان سفارشی است که حضرت آقا با تعابیر دیگری به دولت میفرماید. چرا بحثهای سیاسی در جامعۀ ما بالاست؟ چرا سیاسیون برای تصاحب قدرت به جان همدیگر میافتند؟! به خاطر تمرکز قدرت و ثروت؛ چون خزانه، مثل بیتالمال علی(ع) خالی نیست.
با تمرکز قدرت در دولت، بخشی از دولتمردان فاسد میشوند. تمرکز قدرت در دولت، مثل جمع کردن طلاهای یک محله در یک خانه است. بالاخره یک دزد برایش نقشه میکشد. به همین خاطر امیرالمؤمنین(ع) اجازۀ تکاثر قدرت و ثروت را در دولتش نمیداد.
اگر میخواهید بدون مشارکت مردم و با یک حکومت خوب، کارها را درست کنید، در واقع میخواهید نقشۀ خدا را بههم بریزید؛ شما میخواهید چند نفر همۀ کارها را انجام بدهند و بقیه مردم راحت باشند، درحالیکه خدا میخواهد همه را امتحان کند؛ همه باید مشارکت کنند تا امتحان بدهند و رشد کنند.
خداوند متعال اجازه نمیدهد هیچ قانونی و هیچ مدلی برای حکمرانی موفق بشود، مگر اینکه زمینۀ مشارکتِ همه مردم فراهم بشود.
🚩برنامه ماه من؛ شبکه سه
🇮🇷حیات طیبه🇮🇷
https://eitaa.com/joinchat/2840461424C69a94a5cc0
حیات طیبه
🔸رهبر انقلاب از دولت میخواهد که «مشارکت مردم» را افزایش بدهند 🔸افزایش مشارکت مردم همان چیزی که خو
🔸مدیر خوبی که قدرت سازماندهی مردم را ندارد وجودش در بسیاری از مدیریتها سمّ است
📌اصلاح برداشتهای ناروا از دین، در رساله و کلمات امیرالمؤمنین(ع)
🔘 اولین مانع مشارکت مردم، مدیران دلسوز اما سادهاندیشی هستند که میخواهند بدون مشارکت مردم کارها را سامان بدهند
🔘 قدرت سازماندهی مردم، مهمترین ویژگی یک مدیر خوب است
🔘مشارکت مردم با کمک «حلقههای میانی» محقَّق میشود
🔘 ائمه جمعه و جماعت باید توان سازماندهی مردم را داشته باشند
____
#علیرضا_پناهیان
حکومت معاویه به ظاهر، موفّق بود و مردم از معاویه حساب میبردند ولی از امیرالمؤمنین(ع) حساب نمیبردند و به حرف ایشان گوش نمیکردند چون معاویه به تبعیت مردم نیاز داشت، نه به مشارکت مردم. لذا معاویه با تهدید، تحقیر و تطمیع، مردم را به تبعیت از خودش وامیداشت. امیرالمؤمنین(ع) در آیین حکومت ولایی به مشارکت همۀ مردم نیاز داشت که مردم با درک خودشان و بهطور فعالانه مسئولیتها را به عهده بگیرند.
خطر اینجاست که بعضیها فکر میکنند حضرت ولیعصر(ع) بدون مشارکت مردم و صرفاً با کمک 313 نفر جهان را آباد میکنند! این تصورِ نابخردانه موجب میشود مردم، تمرینی برای حکومت حضرت نداشته باشند.
علاوه بر این تفکر نادرست، «سه مانع بزرگ» بر سرِ راه مشارکت مردم وجود دارد: یک؛ مدیران دلسوز، جهادی، خوب امّا سادهاندیش که فکر میکنند بدون مشارکت مردم، صرفاً با چند حرکت قوی از طرف خودشان و همکارانشان میتوانند امور را به سامان برسانند. مثل برخی از مسئولین که برای اربعین، با موکبهای مردمی موافق نبودند و میگفتند خود دولت، کارها را راه میاندازد!
دو؛ مدیران خائنی که با زرنگی جلوی تمرکززدایی را میگیرند. مثلاً اگر شرکتهای بزرگ به استانها واگذار شوند و زیر نظر مردم استان کنترل شوند بهتر از مرکز است، امّا مدیران زرنگ میدانند که در آن صورت نمیتوانند از این شرکتها سوءاستفاده کنند.
سه؛ احزابی که به جای نمایندگی از مردم میخواهند رأی مردم را چپاول کنند. امروزه احزاب برای انتخابات لیست میدهند ولی این کار مانع مشارکت حقیقی مردم است. حضرت امام(ره) با اینگونه کارها مخالف بودند. ایشان حتی به جامعۀ مدرسین هم اجازۀ این کار را ندادند و فرمودند بگذارید مردم خودشان تشخیص بدهند چه کسی صلاح است. ایشان میفرماید: «در امور سیاسی در ایران پانصد نفر دخالت کنند باقیشان بروند سراغ کارشان؟ یعنی مردم بروند سراغ کارشان؟» (صحیفه امام، ج18، ص368) وقتی فقط یک عدّۀ محدود نظر بدهند ملّت حذف میشود.
گاهی به صورت دلسوزانه، مردم از مشارکت کنار گذاشته میشوند؛ گاهی هم به بهانۀ اینکه مردم نمیتوانند. همین نگاه باعث شده است بسیاری از کارخانهها و شرکتها «خصولتی» بشوند.
مدیران خوبی که قدرت ارتباط با مردم را ندارند، برای پستهایی که نیاز به مشارکت مردم دارد سمّ هستند. ملاک مسئولیت در جمهوری اسلامی، قدرت برقراری ارتباط با مردم و سازماندهی مردم است. امام جمعهها و طلبهها هم همینطور هستند. طلبهای که امام جمعه و جماعت مسجد میشود، باید بتواند مردم را سازماندهی کند.
رهبر انقلاب در شرح بیانیۀ گام دوم میفرماید: ایجاد برنامۀ کار، ارائۀ راهکار، برنامهریزی در کارهای مردمی، به عهدۀ حلقههای میانی است، نه به عهدۀ رهبری، دولت یا حتی نهادهای انقلابی، بلکه به عهدۀ مجموعههایی از خودِ ملّت است. (بیانات در دیدار جمعی از دانشجویان؛1/3/1398) حلقههای میانی عناصر فعّال اجتماعی هستند که قدرت تشخیص مسائل استانیِ خودشان و قدرت حلّ آن را با امکانات و سازماندهی استعدادهای مردمی دارند. اینها قدرت شبکهشدن بهصورت ملّی را دارند. جای اینها هم مسجد است.
مساجد ما تا وقتی شبکه نشوند، فایده ندارد. شبکه شدن قدرت ایجاد میکند. باید دولت بخشهایی از وظایف فرمانداران، استانداران و ائمۀ جمعه را به شبکهسازی اختصاص دهد.
حضرت امام میفرماید: «مساجد باید مجتمع بشود از جوانها... اگر بفهمیم اجتماعاتی که اسلام برای ما دستور داده... چه مسائل سیاسیای را حل میکند، چه گرفتاریای را حل میکند، اینطور بیحال نبودیم که مساجدمان بشود برای چند پیرزن و پیرمرد.» (صحیفه امام، ج13، ص325) رهبر انقلاب هم فرمودند که صفوف بههمفشردۀ مساجد محلّ حلّ مشکلات اجتماعی است.
یک امام جماعت میتواند چند برابر یک مدیر کلّ، برای حل مشکلات مردم کار انجام بدهد. ما باید مساجد را احیا کنیم؛ باید ائمۀ جماعات، توانمندی سازماندهی، ایجاد تجمّع و حل مشکلات مختلف مردم را داشته باشد.
🚩برنامه ماه من؛
شبکه سه سیما–27رمضان
🇮🇷حیات طیبه🇮🇷
https://eitaa.com/joinchat/2840461424C69a94a5cc0
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⁉️مسئولانی که تبلیغ #فرزندآوری میکنند، چند فرزند دارند؟
#روز_دختر
🇮🇷حیات طیبه🇮🇷
https://eitaa.com/joinchat/2840461424C69a94a5cc0
هدایت شده از 🚩سربازانقلاب| سیدفخرالدین موسوی
۵ تن از ماموران مرزبانی در مرز سراوان در درگیری با گروهکها به شهادت رسیدند.
اعدام بد است،کشتن حافظان مرز چطور؟
امنیت زدایی از س و ب و ممانعت از توسعه پایدار و محرومیت ماندن منطقه چطور؟
ج.ا بد است، دستور و سلاح از بیرون گرفتن چطور؟
توقع هست جناب #عبدالحمید در خطبه تبیین نماید
🗣عبدالله گنجی
روز دختر♡.mp3
5.06M
میلاد حضرت معصومه(س)
و روزِ قشنگ دختر مبارکتون باشه🌱
#روز_دختر
#دکلمه
#دختر
آرامشو رفاقت:
🎙 ʀᴀᴅɪᴏ ᴀɢɴᴇꜱ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 🔻انتقاد یک تولیدکنندهٔ محصولات #حجاب از نبود حمایت #مسئولان
🇮🇷حیات طیبه🇮🇷
https://eitaa.com/joinchat/2840461424C69a94a5cc0
⭕️ قدرت نظام یا ضعف عدلیه!
🔹 ریاست محترم قوه قضائیه !
اخیرا اخبار نگران کننده ای از محتوای لایحه قوه جهت مقابله با بی حجابی بگوش می رسد مثلا :
▪️مبلغ جریمه کشف حجاب معادل قیمت یک ساندویچ معمولی است!
▪️ضابطین قضایی برای جریمه کردن هر فرد بی حجاب باید مستندات مربوطه را تهیه و نگه داری کنند.( چون ممکن است فرد بی حجاب به جریمه اعتراض کند!!)
▪️افراد بی حجاب می توانند به جریمه اعمال شده اعتراض کنند و اعتراض آنها باید در یک کمیسیون خاص بررسی شود و ابراز پشیمانی مجرم موجب لغو جریمه و پاک شدن سوابق آن خواهد شد.
▪️بر اساس این لایحه اگر زنی بدون رعایت پوشش شرعی و حتی در حالت برهنگی بدن در خیابان و اماکن عمومی حاضر شود نه پلیس و نه هیچ نهاد دیگری حق بازداشت یا جلوگیری از ادامه حضور او را نخواهد داشت و این فرد می تواند با آزادی کامل تا هر زمان که بخواهد با همان حالت در جامعه حضور داشته باشد و تنها به پرداخت جریمه ای معادل قیمت یک کیلو گوشت محکوم خواهد شد! ( که می تواند به این جریمه هم اعتراض کند و....)
▪️اگر چند حقوق دان متدین و انقلابی مسئول بررسی این لایحه شوند خطاها و نواقص بسیاری را در این لایحه ۳ صفحه ای خواهند یافت !
بزرگترین مشکل این لایحه آن است که نویسندگان آن نخواسته اند مفهوم «حرام سیاسی» را بپذیرند و به همین علت بی حجابی را در حد یک تخلف ساده رانندگی تنزل داده اند!
▪️این لایحه ( در صورت تصویب در مجلس ) نه تنها موجب بازدارندگی از بی حجابی نمی شود بلکه مسیر را برای عادی شدن بی حجابی و حتی برهنگی زنان هموار خواهد کرد چون بر اساس این قانون زنان می توانند در هرمکان عمومی و به هر شکلی که مایل باشند برهنه شوند و در صورت حضور پلیس و اعمال قانون با ارزانترین قیمت ممکن هزینه برهنگی خود را بپردازند!!
وقتی برخی از این زنان برای سگهای خود گردن بندهای طلا (معادل حقوق چند ماه یک قاضی دادگستری) می خرند ، پرداخت جریمه ای چند صد هزار تومانی برای برهنگی بدون مانع در مملکت امام زمان برایشان در حکم شوخی خواهد بود!
▪️این لایحه چنان دست ضابطان قضایی برای برخورد قانونی با بی حجابی و برهنگی زنان را می بندد که کمتر پلیسی برای اجرای آن رغبت خواهد کرد چرا که پلیس درک می کند نویسندگان لایحه بیش از آن که به فکر مواجهه با یک «حرام شرعی و سیاسی» باشد به فکر آرامش و راحتی بی حجابان بوده و به همین علت لایحه را به صورت یک جانبه به نفع شهوترانی آنها ( و به زیان سلامت روانی و معنوی جامعه) تنظیم کرده اند!
🔹 جناب اژه ای !
در صورت صحت این اخبار لطفا نام این لایحه را به شکل زیر تغییر بدهید:
«لایحه صیانت قضایی از بی حجابان»
و بر اساس سوابق طولانی امنیتی و قضایی خود بفرمایید:
▪️ آیا این لایحه می تواند وعده رهبر انقلاب مبنی بر جمع شدن قطعی بی حجابی را عملی کند؟
▪️نسبت لایحه فوق با این فرمایش رهبرانقلاب ( قدرت نظام باید جلوی فساد و فحشا را بگیرد!) چیست؟ به نظر شما تنظیم کنندگان این لایحه اعتنایی به دغدغه ها و دستورات رهبری داشته اند؟
✍دکتر محمد صادق کوشکی
🇮🇷حیات طیبه🇮🇷
https://eitaa.com/joinchat/2840461424C69a94a5cc0
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 شاه کلید بندگی چیست؟
چقدر پای خدا وایستادی ؟
#صبر
🇮🇷حیات طیبه🇮🇷
https://eitaa.com/joinchat/2840461424C69a94a5cc0
🟢 برنامه کمنظیر و بسیار زیبای صداسیما که خوب تبلیغ نشد!
❗️ برنامه #سندباد: راه حل مهم و جالب برای #رفع_خودتحقیری و نگاه واقع بینانه به کشورهای دنیا
🔹 به طور اتفاقی و به توصیه دوستی برنامه سندباد را دیدم و اصلا نمیدونستم صداسیما برنامه به این خوبی ساخته!
بینظیر!
🔹 حتی کانالهای بزرگ ایتا و ... هرکس حزباللهی و انقلابی است به نظرم میارزه این برنامه را تبلیغ و ترویج کنه. ما هم کمک کنیم به دیده شدن این برنامه ها
حتی باید چندبرابر عصر جدید تبلیغ بشه!
شاید یکی از دلایل سانسورش هم همین باشه که برنامه بسیار عالی در جهت رفع خودتحقیریه!
🔹 با جستجو در اینترنت و تلوبیون به همه قسمتهاش دسترسی پیدا کنید.
👤طلبه
🇮🇷حیات طیبه🇮🇷
https://eitaa.com/joinchat/2840461424C69a94a5cc0
🔴 فوری/ افشاگری تکان دهنده و صریح حسین شریعتمداری از یک لایحه مشکوک و فاجعه بار
⏪ لایحه عفاف یا گسترش بیحجابی؟!
▪️حاج حسین شریعتمداری مدیر مسئول روزنامه کیهان با اشاره به بندهایی از لایحه عجیب و غریب قوه قضائیه برای مقابله با بیحجابی نوشت:
در این لایحه اولاً؛ وظیفه تصریح شده مقابله با جرم مشهود بیحجابی از ماموران سلب شده است!
ثانیاً؛ مجازات کشف حجاب، از دایره جرایم کیفری حذف شده و به جرایمی از نوع «تخلف»! آنهم با مجازات نقدی تقریباً ناچیز تبدیل شده است!
ثالثاً؛ امکان برخورد با این پدیده عفتسوز از سایر نهادهای ضابط قضایی مانند بسیج و سپاه گرفته شده و حال آنکه برخورد آنان با جرایم مشهود یک ماموریت قانونی و مصوب مجلس و فرماندهی کل قواست!
رابعاً مردم از انجام تکلیف دینی و قانونی امر به معروف و نهی از منکر نه فقط منع شدهاند، بلکه اقدام آنها در این زمینه بهگونهای یک اقدام مجرمانه نیز تلقی شده است! و مثلاً حق ندارند از تردد کشفحجابکنندگان در معابر عمومی و انظار عامه جلوگیری کنند!
▪️و اما، حالا به شاه بیت! ماده یک این لایحه نظری بیندازید! چه میبینید؟! مطابق این ماده، نیروی انتظامی در صورت مشاهده جرم مشهود کشف حجاب، حق کمترین برخورد و ممانعتی ندارد! خُب، باید چه کند؟ باید برای کشفحجابکننده پیامک بفرستد و به او تذکر بدهد! اگر مراعات نکرد چه؟ پیامک دوم! اگر بازهم... پیامک سوم! و...
▪️خودتان قضاوت کنید. آیا این فرمول پیشنهادی در لایحه یادشده غیر از رها کردن پدیده خانمانبرانداز و عفتسوز کشف حجاب و تشویق دشمن به بهرهگیری از زنان فریبخورده برای ادامه این راه پلشت، مفهوم و معنای دیگری دارد؟! آیا این ماده خندهدار نیست؟! البته که خندهدار نیست، بلکه بر احوال ملت و خون شهدا و شهید و شهادت و مجاهدتهای ۴۴ ساله ملت و... بایدگریست!
⭕️متن کامل در زیر
https://kayhan.ir/fa/news/265494
♦️شمخانی از شورای عالی امنیت ملی رفتنی شد
🇮🇷حیات طیبه🇮🇷
https://eitaa.com/joinchat/2840461424C69a94a5cc0
هدایت شده از دکتر سعید جلیلی
🔰نشست «آگاهسازی سیاسی»
(بههمراه پرسشوپاسخ)
🔸سخنران: دکتر سعید جلیلی
🕗 زمان: دوشنبه ۱۴۰۲/۰۳/۰۱، ساعت ۸ صبح
🏢 مکان: لویزان، خیابان شعبانلو، دانشگاه صنعتی مالک اشتر، سالن امیرکبیر
🔻حضور برای عموم آزاد است.
✅ پایگاه اطلاعرسانی دکتر سعید جلیلی
@saeedjalily
♦️جهاد، فقط شمشیر گرفتن و جنگ کردن در میدان قتال نیست.
🌹🌹 امام خامنه ای حفظه الله:
آنچه وظیفهی همهی ملّت اسلام و همهی امّت اسلام است، مبارزه برای روشنگری است؛ این در درجهی اوّل. هم علما مسئولند، هم روشنفکران مسئولند، هم تحصیلکردهها مسئولند، هم همهی کسانی که منبری دارند، تریبونی دارند مسئولند که روشنگری کنند و حقایق دنیای اسلام را برای مردمی که نمیدانند بیان کنند؛ این روشنگری جهاد است.
🔺جهاد فقط شمشیر گرفتن و جنگ کردن در میدان قتال نیست؛
جهاد شامل جهاد فکری، جهاد عملی، جهاد تبیینی و تبلیغی، و جهاد مالی است. امروز بهخاطر اینکه این فریضه را -فریضهی تبیین را- ما درست انجام ندادیم، یک عدّهای دچار گمراهیاند و به خیال اینکه برای اسلام دارند کار میکنند، علیه اسلام دارند کار میکنند.
۱۳۹۵/۰۲/۲۹
#امام_خامنه_ای
#روشنگری
#جهاد
🇮🇷حیات طیبه🇮🇷
https://eitaa.com/joinchat/2840461424C69a94a5cc0
دعای عهد.mp3
21.59M
صوت قرائت #دعای_عهد
قرار صبحگاهی منتظران ظهور
سرعت مناسب برای قرائت روزانه