فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 قلمت بشکنه تاریخ اگر ننویسی
اگر از سردار بیدست و سر ننویسی...
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
دکتر سعید جلیلی در گفتگوی زندهای با مردم ایران عزیز،
با بیان اینکه نباید تمایلات مقطعی بر مصالح واقعی مردم ترجیح پیدا کند، گفت: صداقت با مردم این است که اگر کسی مصلحت واقعی کشور را تشخیص میدهد این مصلحت را بدون هیچگونه محافظه کاری بیان کند.
وی عرصه انتخابات را عرصه اقناع مردم دانست و تصریح کرد: حضور پرشور و موثر در انتخابات یعنی فضا را سالم نگه داریم تا مسائل به درستی طرح شوند و پاسخها نیز به درستی جستجو بشوند تا جلوی اغوا گرفته بشود.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه با بیان اینکه 4سال آینده نمی تواند بدون در نظر گرفتن ۸ سال گذشته باشد، اظهار داشت که امروز فرصت خوبی است تا نگرشی به ۸ سال گذشته داشته باشیم.
جلیلی تاکید کرد: فضای انتخابات پیش رو فرصت مناسبتی است تا بدانیم آیا پاسخی که در سال ۹۲ به تبع آن در سال ۹۶ در جواب به مسائل و مشکلات کشور، منتخب مردم واقع شد، چقدر صحیح و موفق بوده است؟
وی با بیان اینکه انتخابات عرصه حضور مردم برای طرح و پیگیری انتظاراتشان است، خاطرنشان کرد: مردم انتظاراتی دارند و بر اساس آن، به پاسخ برگزیده برای رفع مشکلاتشان رأی می دهند و انتخاب صورت میگیرد.
جلیلی افزود: در این هشت سال تمام توان و تمرکز دولت این بود که همان راه حلی را که برای مردم بیان کرده بودند را دنبال کنند اما حالا باید پرسید آیا آن پاسخ یک پاسخ معتبر بود؟
نماینده رهبرانقلاب در شورایعالی امنیت ملی در ادامه سخنان خود خاطرنشان کرد: اگر کسانی پاسخی را ارائه و طرح کردند و هشت سال نیز آن را دنبال نمودند اما نتیجهی مطلوب بدست نیامد، آیا دوباره آن پاسخ می تواند معتبر تلقی و تکرار بشود؟
وی در اینباره تصریح کرد: اگر یک راه حلی اشتباه باشد، اصرار و تکرار آن اشتباه چه توجیه و منطقی دارد؟
عضو شورای راهبردی سیاست خارجی کشورمان در ادامه با اشاره به تجربه تلخ مذاکرات و نتایج برجام، گفت: در همان سال ۹۶ کسانی می گفتند ما با همین پاسخ می توانیم بقیه تحریم ها را هم برداریم. این در چه زمانی بود؟ در زمانی که 5 ماه پیش از آن، ترامپ در آمریکا رئیس جمهور شده بود.
جلیلی افزود: اگر پاسخی اینقدر بی اساس و لرزان باشد که با آمد و رفت یک نفر در یک سر دیگر دنیا بخواهد اعتبارش را از دست بدهد، نمی تواند یک پاسخ معتبر باشد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر لزوم ارائه روایت درست از مسائل اساسی کشور، هر موضوعی را دارای یک گذشته، یک حال و یک آینده ای دانست و عنوان کرد: اگر روایت صحیح را از آن موضوع نداشته باشید، نمی توانید تصویر درست و جامع از آن داشته باشید.
جلیلی با طرح پرسشهایی مبنی بر اینکه روایت مذاکره چیست و چه میزان توانسته است پاسخگو مشکلات و حلال مسائل ما باشد؟، گفت: شما اگر یک روایت صحیح از مذاکرات نداشته باشید آنوقت نمیتوانید درباره راهحل مذاکره یک پاسخ و یک تصویر درست داشته باشید.
عضو مجمع تشخیص نظام، در ادامه با اشاره به لزوم ارائه روایت در سایر زمینهها همچون تحریم و سیاست خارجی، راه حل تحریمها را یک پاسخ جامع دانست و تاکید کرد: تحریمها نه با شعار رفع میشود و نه با گفتگوی تنها؛ تحریمها برنامه جامعی میخواهد که بار آن بر دوش مسئولان است، نه بر دوش مردم.
وی افزود: اگر مسئولان این بار را به دوش نکشند، فشار آن به مردم منتقل میشود. روایت تحریم به خودی خود، یک روایت مهم است. مسئولین باید زیر بار مقابله با تحریم بروند تا این بار از روی دوش مردم برداشته شود.
جلیلی در ادامه سخنان خود برای توضیح روایت درست از سیاست خارجی کشور، مطرح کرد: برای آنکه بدانیم چگونه میتوانیم مشکلات اقتصادی مان را از طریق سیاست خارجی حل کنیم باید به دوگانههای واقعی در این زمینه پاسخ بدهیم: معطل ماندن به مذاکره با چند قدرت یا تعامل گسترده و سازنده با همه جهان؟
وی تشریح کرد: آیا فقط گفتگو با چند قدرت را باید پیش بگیریم یا آنکه راه حل های جامع، پایدار و اصیلی وجود دارد که میتواند کشور را نه تنها از مشکلات اقتصادی الان عبور بدهد بلکه میتواند ارتقا بدهد؟ روایت درست از سیاست خارجی پاسخ این سوالات را خواهد داد.
جلیلی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه برخی از آسیبها و مشکلات معطوف به یک دولت یا جناح خاص نیست، تصریح کرد:برخی از آسیب هایی که امروز وجود دارد، مخصوص یک جناح خاص یا این دولت نیست و ممکن است در دولت بعد یا قوهی دیگری هم رخ بدهد. اگر ما برخی از آسیب هایی که مانع پیشرفت کشور است را درست نشناسیم، آن آسیب اگر خودش را به ما تحمیل بکند، مانع پیشرفت کشور خواهد شد.
وی با طرح این سوال که چه تحولی باید در فرهنگ سیاسی کشور صورت بگیرد که این آسیب ها برطرف بشود و یا به حداقل برسد؟، اداره نمایشی کشور را یکی از این آسیبها برشمرد و خاطرنشان کرد: با نمایش نمیشود کشور را اداره کرد.
کشور را باید واقعی اداره کرد. اگر فرهنگ کار صرفا نمایشی غلبه پیدا کند، در بخش های مختلف، در قوای مختلف، در جناح های مختلف این یک آسیب جدی است.
جلیلی با بیان اینکه کارهای نمایشی یعنی عدم تغییر اساسی به نفع مردم، اظهار داشت: آیا کافیست که ما مثلا 8 سال پیش در اول دولت بگوییم البانک و ما ادراک ماالبانک اما وقتی 8 سال از دولتمان بگذرد، تغییر محسوسی صورت نگیرد و مردم احساس نکنند چه تفاوتی بین سال 92 و 1400 اتفاق افتاد؟
وی افزود: مردم میگویند این برای من چه فرقی دارد. من بانک که میروم همون مسائل قبل کماکان به قوت خودش باقیست؛ حالا آقای سیف یا آقای زید. خب این چه تاثیری در زندگی مردم داشته است؟ باید مشخص بشود که اگر تغییری قرار است صورت بگیرد، این تغییر در چه ابعادی است.
سعید جلیلی در ادامه ضمن اشاره به باقی ماندن گلایههای اساسی مردم نسبت به موضوعات اصلی، گفت: مردم میگویند همه حرفهای شما درست! اما من چهار فرزند دارم و این چهار فرزند من بیکارند. شما چه راه حلی برای این بحث دارید. خب باید معلوم بشود سهم بخش های ما در اشتغال چیست؟سهم وزارت علوم، وزارت خارجه یا وزارت کشاورزی در این مسائل چقدر است.
نماینده رهبرانقلاب در شورایعالی امنیت ملی با بیان اینکه ساختار اداری اجرایی کشور ما به دلایل مختلف دارای ضعف های جدی است، تصریح کرد: یکی از راه های تقویت این ساختار، مشارکت دادن مردم است. عرصه انتخابات فرصت مهمی است تا به این سوالات پاسخ داده شود که چه سازکاری برای مشارکت مردم در حل مسائل کشور اندیشیده شده است؟
وی در جمعبندی سخنان خود با اشاره به گفتمان دولت سایه و همکاران خود، اظهار داشت: در این 8 سال در موضوعاتی کارهایی رو انجام دادیم و روی مسائلی تمرکز کردیم و راه حل هایی را پیدا کردیم. در هر موضوعی به پاسخی رسیدیم، سعی کردیم در اولین فرصت این پاسخ ها را به مسئولین مربوطه انتقال بدهیم.
جلیلی خاطرنشان کرد: امروز هم وظیفه خود میدانیم تا آنچه را که یافته ایم به شما مردم عزیز ایران به شما نخبگان عزیز به شما صاحب نظرانی که در این عرصه ها فعال هستید ارائه کنیم.
وی با ابراز امیدواری نسبت به انتخاب شایسته از سوی مردم در انتخابات 1400، درپایان سخنان خود گفت: انشاءلله آینده کشور بویژه در 4 سال آتی، مملو از پیشرفت با سرعتی در شان ملت ایران و خیز و حماسهای پرشکوه شکل بگیرد.
#ایران_عزیز
#انتخاب_شایسته
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@entekhabeaslahjalily
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#حاجمجتبیرمضانی
🎞 بخون که سردار و فدا کردن؛
ز وحشت و بیم؛ ز ترس تحریم...
حسین حسین شعارمونه
شهادت افتخارمونه
#حاجقاسم♥️
📸 #سعید_جلیلی: روایت صحیح از سیاست خارجی نشان خواهد داد آیا فقط گفتگو با چند قدرت را باید پیش بگیریم یا با راه حل جامع، پایدار و اصیل میتوان کشور را نه تنها از مشکلات اقتصادی عبور داد بلکه ارتقاء هم داد.
#سعید_جلیلی
#انتخابات1400
✅ @saeedjalily
@entekhabeaslahjalily
#خاطرات
📚عاقبت عبرت آموز شوروی پس از عقـب نشینی مقابـل کدخـدا
خیلی ها بودند که رفتند با کدخدا ساختند، اما دیدیدچه به سرشان آمد! همین اتحاد جماهیر شوروی اندیشۀ خودش و تمام آنچه را که داشت، کنار گذاشت. مارکسیسم را به موزه های تاریخ فرستاد. کشور خودش را به چندین کشور تجزیه کرد. بسیاری از سلاح های راهبردی اش را از بین برد. دیگر از ظرفیتهای منطقه ای که در جای جای دنیا مثل کوبا و ویتنام و... داشت، حمایت نکرد و هر کاری میتوانست، انجام داد. نتیجه اش چه شد؟ گفتند حالا باید خود روسیه به سه کشور تجزیه بشود؛ دوم اینکه ناتو باید به سمت شرق توسعه پیدا کند؛ سوم اینکه روسیه را از گروه جی 8 اخراج کردند؛ چهارم اینکه تحریم ها را علیه او وضع کردند؛ پنجم اینکه همین سپر دفاع موشکی را که میگفتند ما نگران آن هستیم، بردند در رومانی و لهستان نصب کردند و همۀ این اقدامات را علیه او انجام دادند.
📌سخنرانی در دانشگاه امیرکبیر؛ 3خرداد 94
#سعید_جلیلی
#انتخابات
@entekhabeaslahjalily
📸 #سعید_جلیلی: آیا کافی است که اول دولت بگوییم "البانک و ما ادراک مالبانک!"، اما در این 8 سال مردم تغییری در عملکرد بانک احساس نکنند؟
حالا آقای سیف یا آقای زید!
#انتخابات1400
#سعید_جلیلی
@entekhabeaslahjalily
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴دکتر ابوالفضل ظهرهوند (سفیر اسبق ایران در ایتالیا و افغانستان):
🔰 در تیم مذاکرهکننده قبلی(تیم دکتر جلیلی) حضور داشتم، هر جا #جدیت لازم داشت کاملا جدی بودیم و فهرست خواستههایمان را ارائه میکردیم، طوری که خانم اشتون جا زد و گفت باید از بروکسل اجازه بگیرم.
مذاکره با شوخی و خنده و دوستت دارم نمیشود!
#سعید_جلیلی_انقلابی
#ظریف
#سرطان_اصلاحات_امریکایی
@entekhabeaslahjalily
📸 #سعید_جلیلی: دولت در این 8 سال با اختیار آنچه را که راه حل میپنداشت، دنبال کرد؛ با این تجربه، تکرار این راه و اصرار بر اشتباه چه توجیهی دارد؟!
#انتخابات1400
#نه_به_تکرار
@entekhabeaslahjalily
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ ملت ایران به شما چه ربطی داره!
قسمتی از گفتگوی صادق خرازی را ببینید و بدانید هر وقت به جماعتی با این ویژگی رای دادید (اصلاحطلب یا اصولگرا) وضع کشور همینی خواهد بود که در هشت سال سیاه حسن روحانی تجربه کردید.
صادق خرازی سالها با پول این ملت سفیر بوده، یار غار محمد خاتمی، حامی سرسخت روحانی و یک غربگرای به تمام معنی است.
#انتخابات1400
توئیت عبدالرضا داوری:
«ظریف گیت»، #کودتای_داخلی «گلوبالیستهای انگلوفیل» علیه «گلوبالیستهای آمریکوفیل» بود تا کلید پاستور از «سرخه» به «لاریجان» برود و تیر و ترکشها هم حواله «مسکو» و «میدان» شود.
#ظریف
#لاریجانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 حواسمان از لاریجانی و #وین پرت نشود!
ما #نامرد_میدان و هم فکرانش را سالها قبل تشخیص داده بودیم!
آیا محمود نبویان چند سال قبل نگفت تعهد دادهاند مرد میدان حاج قاسم را تحویل آمریکا بدهند؟ آیا نگفتند نبویان تهمتزنی میکند با اینکه ایشون متن تعهدشان را منتشر کرد؟
متعجب نباشید!!!!!
#انتخابات
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️برجام؛ آفتاب تابان یا ابر شتابان #جلیلی پاسخ میدهد!
#انتخاب_شایسته
#انتخابات
@entekhabeaslahjalily
📸 #سعید_جلیلی: تحول در فرهنگ سیاسی یک ضرورت است؛ آسیب های فراگیر و فراجناحی میتواند گریبان هر دولت و قوه ای را بگیرد و مانع پیشرفت کشور باشد.
#انتخابات1400
#سعید_جلیلی
@entekhabeaslahjalily
🔴 جمعی از مردم استان بوشهر خطاب به دکتر سعید جلیلی
✅ آنچه که میتواند شما را متمایز از سایرین کند نه صرفا سفرهای استانی و داشتن برنامه یا ویژگیهای خوب شخصی است بلکه شناخت دقیق مسایل اصلی، داشتن پاسخی معتبر و ارایه ضمانتی برای تحقق آنهاست.
#سعید_جلیلی
#اصلح_انقلابی
#انتخابات
@entekhabeaslahjalily
رییسجمهور باید ساده زیست باشه یکی از شاخصه های #اصلح که امام خامنه ای فرمودند
#سعید_جلیلی
#انتخاب_اصلح
@entekhabeaslahjalily
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨🎥اگر کسی مصلحت واقعی کشور را تشخیص میدهد، باید بدون هیچگونه محافظه کاری آن را بیان کند
#سعید_جلیلی
@entekhabeaslahjalily
🔻چرا بعضیها با وجود خوبیهایی که داشتند، یکدفعهای دشمن پیامبر شدند؟
🔻همین دلایل در آستانۀ ظهور هم تکرار میشود
🔴 #تاریخ_بعثت و #عصر_ظهور - جلسه دهم
➖دربارۀ برخی از خوبیهای مردم مکه در جاهلیت، بحث کردیم. اما چرا آنها با وجود خوبیهایی که داشتند به پیامبر(ص) ایمان نیاوردند بلکه با ایشان دشمن شدند؟ به چند دلیل:
۱. کسی که از دین و خوبیهایش برای خود دکّان باز کرده، وقتی ببیند با آمدن یک پیامبر، کاسبیاش دارد کساد میشود، این خوبیها را کنار میگذارد و چنان بد میشود که تعجب میکنید!
۲. بعضیها یک خوبیهایی دارند ولی از یکجایی به بعد میبُرند و میگویند «اگر بخواهی خوبیهایم را بیشتر کنی، دیگر حالم بههم میخورد!» لذا مخالفت میکنند.
۳. بعضیها فقط اهل خوببودنِ تکی هستند و به دورِهمی خوبان علاقه ندارند و نمیتوانند «ولایت عرضی» یا «نظام اخوت» را تحمل کنند. اینها اگر در یک جمع قرار بگیرند، یکدفعهای بد میشوند.
۴. بعضیها حاضرند احکام ثابت دین را اجرا کنند اما دستورات سیّال دین را که مأمور ابلاغش پیامبر است، نمیپذیرند. اینها نمیخواهند پیامبر «صاحباختیار» آنها باشد یعنی «النَّبِيُّ أَوْلَى بِالْمُؤْمِنِينَ مِنْ أَنفُسِهِمْ» را نمیپذیرند.
➖ همین دلایل، قبل از آمدن امامزمان(ع) و بعد از ظهور ایشان هم تکرار میشود.
علیرضا پناهیان
🔸 #عصر_ظهور