🇮🇷🇵🇸
📝 گزاره های معرفتی- سیاسی در سیرۀ حضرت فاطمه زهرا علیهاالسلام
🍃🌹🍃
🔻الف) سیره #سیاسی حضرت صدیقۀ طاهره علیهاالسلام
1️⃣ حضور عملی درصحنۀ نبرد با غاصبان: در این نبرد، از نامردان و مسلمان نمایانی چون مغیره، قنفذ و سرانشان، سیلی، تازیانه و لگدخورده بین در و دیوار مسمار به سینهاش رفت و... !
2️⃣ تبیین نظری ولایت: حضرت فاطمه زهرا علیهاالسلام در موقعیتهای مختلف، به تشریح اهمیت ولایت اهلبیت علیهالسلام و غصب شدن این منصب الهی پرداختند. یکی از معروفترین بیانات حضرت، خطبه #فدکیه در مسجدالنبی(ص) است که در عصر خلافت ابوبکر ایراد نمودند.
3️⃣ گریه دفاعی- سیاسی: گریههای حضرت زهرا علیهاالسلام در واقع مبارزه منفی با دستگاه غاصب خلافت بود. در این شیوه به نحوی با برخی از مردمان نیز ارتباط گرفته حقایق را #تبیین مینمودند.
🔸ب) پاره ای از گزاره های #تبیینی در سیره حضرت زهرا علیهاالسلام
4️⃣ توجه دادن مردم به #قرآن و عمل به آموزههای آن «فیکُمْ... الْقُرْانُ الصَّادِقُ، بِهِ تُنالُ حُجَجُ اللَّهِ الْمُنَوَّرَةُ، ...»
5️⃣ توجه دادن مردم به نبوت و ولایت (#رهبری) و اهمیت والای آن: «...اِبْتَعَثَهُ اللَّهُ اِتْماماً لِاَمْرِهِ،...قَذَفَ اَخاهُ فی لَهَواتِها،...سَیِّداً فی اَوْلِیاءِ اللَّه»
6️⃣ گله از ناهنجاریهای فردی- اجتماعی عصر: از قبیل ظهور نفاق (ظَهَرَ فیکُمْ حَسْکَةُ النِّفاقِ)، زبان درازی گمراهان (نَطَقَ کاظِمُ الْغاوینَ)، ظهور افراد فرومايۀ گمنام در صحنه (نَبَغَ خامِلُ الْاَقَلّینَ) و...
✍🏻علی اکبر صیدی
#فاطمیه | #دهه_فاطمیه
🆔http://eitaa.com/hadiyan_basir
💢کاخسفید: به ایران پیام دادهایم
🔹سخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید گفت، این کشور به ایران پیام داده که نمیخواهد شاهد گسترش درگیری در منطقه باشد.
🆔http://eitaa.com/hadiyan_basir
💢برجام ایده انحرافی است
🔹سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان با انتقاد از وتوی قطعنامه آتشبس از سوی آمریکا گفت: «آمریکا نشان داد بخشی از راهحل در جنگ غزه نیست؛ بلکه یک طرف جنگ است. آمریکا نشان داد، یک تنه مقابل جامعه جهانی ایستاده است.»
🔸«کنعانی» در بخش دیگری از این نشست خبری با اشاره به برجام ۲ گفت: «این اظهارات را افرادی مطرح میکنند که در اجرای تعهدات خود در برجام استنکاف کردند و تعهدات خود را انجام ندادند و با گذشت زمان و با طرح ایدههای انحرافی، از مسئولیت خود شانه خالی کردند. ما برای «برجام ۲» ارزشی قائل نیستیم؛ برجام، مسئولیتها و تکالیف طرفین را مشخص کرده است و کسانی که از مسئولیت خود شانه خالی کردند، از موضوعات انحرافی و برجام ۲ صحبت میکنند.»
🆔http://eitaa.com/hadiyan_basir
🔺معافیت تحریمی ونزوئلا به نفع ایران تمام شد
🍃🇮🇷🍃
🔹رویترز نوشت، پس از تعلیق ۶ ماهه تحریم نفتی آمریکا علیه ونزوئلا، نفت تحریم شده ایران و روسیه با قیمت بالاتری برای فروش در بازار چین پیشنهاد میشود.
🔹با کاهش عرضه نفت به بازار چین و افزایش درآمد نفتی تهران و مسکو، تأثیر تحریم غرب علیه این دو کشور کاهش یافته است.
🔹قیمت هر بشکه نفت ونزوئلا قبل تعلیق تحریم ۲۰ دلار کمتر از برنت بوده اما الان این عدد به ۱۱ دلار کاهش یافته و نفت ونزوئلا از بازار چین به پالایشگاههای هندی و شرکتهای ویتول، ترافیگورا و غیره تغییر مقصد داده است.
🆔http://eitaa.com/hadiyan_basir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷🇵🇸
🎥 انتشار تصویر بایدن به عنوان جنایتکار!
🍃🌹🍃
🔸یک شبکه تلویزیونی آمریکایی در گزارشی درباره یک جنایتکار میانسال که به کودکان حمله می کرد، تصویر جو بایدن را نشان داد!
#فلسطین | #طوفان_الاقصی
🆔 eitaa.com/hadiyan_basir
👤 توییت استاد #رائفی_پور
✍️ هیچکدام از این جنایات فراموش نخواهد شد.
🔹این بغض مقدسی است که دیر یا زود با انتقام تسلی خواهد یافت.
#طوفان_الاقصی #امام_زمان
@hadiyan_basir
┄┅═✧❀🔴❀✧═┅┄
🔴 درخواست آمریکا برای تشکیل ائتلاف علیه انصارالله
🔻 رادیو اسرائیل: کشتی نروژی که توسط یمن هدف قرار گرفت، قرار بود روز 4 ژانویه وارد بندر اشدود شود.
▫️ در همین راستا و درپی مقابله با تهدیدهای انصارالله، یک مقام وابسته به حکومت مستعفی یمن از درخواست آمریکا برای تشکیل ائتلاف برای محافظت از کشتیهایی که مقصد آنها رژیم صهیونیستی است، خبر داد.
#طوفان_الاقصی #فلسطین #غزه
@hadiyan_basir
┄┅═✧❀🔴❀✧═┅┄
20.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
انتخابات مجلس با سایر انتخابات در ایران چه تفاوتی دارد؟
🔹عوامل مشارکتساز و مشارکتسوز چه فاکتورهایی میتوانند باشند؟
🔸بخشی از گفتگو با پرویز امینی، استاد دانشگاه و جامعهشناسی سیاسی
📝 فیلم و متن کامل را «اینجا» https://tn.ai/3004840ببینید
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🆔 @hadiyan_basir
💢وظیفه ما ایجاد توازن سیاسی نیست
🗣«طحان نظیف» سخنگوی شورای نگهبان در جمع دانشجویان در پاسخ به این پرسش که چرا شورای نگهبان انتخابات را مهندسی میکند؟ گفت:
🔸شورای نگهبان ناظر بر انتخابات است و نه مجری و اگر سالهای بعد از انقلاب را بررسی کنیم، مشاهده میکنیم که دولتهای متفاوتی روی کار آمدند که از جریانات سیاسی مختلفی بودهاند، درباره مجالس نیز همینگونه است.
🔹آنچه موردنظر شورای نگهبان است، عمل بر اساس قانون است؛ ما اصلاً نگاه سیاسی، حزبی و سلیقهای به افراد نداریم و به افراد فارغ از خاستگاه سیاسی آنها نگاه میکنیم و اتفاقاً هجمهها علیه شورای نگهبان حاکی از این است که بین افراد جریانهای سیاسی، برخی رد و برخی دیگر تأیید شدهاند؛ نگاه شورای نگهبان این نیست که بین جریانهای سیاسی توازن برقرار کنیم.
🆔http://eitaa.com/hadiyan_basir
🔰«دریادار شهرام ایرانی» گفت: «ما هیچ مانعی در هیچ کجای دنیا سر راهمان نیست، ما از طریق دریا با همه کشورهای جهان همسایه هستیم. البته دشمنان دور هستند، اما آنها را رها کردیم و به نزدیک آمدند.» فرمانده نیروی دریایی ارتش با بیان اینکه بسیاری گفتند ناو هواپیمابر برای تغییر معادله به منطقه آمده است، عنوان کرد: «اما باید گفت آنها برای فتنهانگیزی و تأمین نیازمندیهایشان آمدهاند و میگویم ما آنها را به زودی از منطقه بیرون خواهیم کرد.»
🔰«جوزف بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، در سخنانی گفت: «ویرانی که نوار غزه طی حملات و بمبارانهای اسرائیل با آن مواجه شده، بیش از ویرانی است که شهرهای آلمان در جنگ جهانی دوم با آن روبهرو شده بودند.» گزارشها حاکی از آن است که برخی از محلهها در شمال نوار غزه تا ۷۰ درصد به طور کامل ویران شدهاند.
🔰«سردار محمد پاکپور» در حاشیه رزمایش نیروی زمینی سپاه گفت: «در همسایگی ما استان دیاله عراق قرار دارد که همچنان عناصری از داعش در آن حضور دارند و بهطور قطع باید آمادگیهای لازم را داشته باشیم که خدای ناخواسته اگر حرکتی از طرف گروهکهای تکفیری صورت بگیرد، این آمادگی در یگانهای ما در غرب کشور وجود داشته باشد که بتوانند هر حرکتی را در نطفه خفه کنند.»
🔰«علی مطهری» نماینده سابق مجلس در پاسخ به این پرسش که اگر همه چهرههایی که متعلق به جریان اصلاحات و اعتدال تأیید شوند، میزان مشارکت چقدر بالا خواهد رفت؟ گفت: «آن طور نیست که بگوییم خیلی تأثیر میگذارد و میزان مشارکت خیلی بالا میرود. ممکن است پنج درصد میزان مشارکت را بالا ببرد.»
🔰براساس اعلام شرکت گوگل در سال ۲۰۲۳، در بخش اخبار پرجستوجوترین موضوع به «جنگ در غزه» مربوط میشود. در رتبه دوم «زیردریایی تایتانیک» و در جایگاه سوم «زمینلرزه ترکیه» قرار دارد. «طوفان هیلاری» و «طوفان ایدالیا» نیز بهترتیب چهارمین و پنجمین خبر برتر از نظر جستوجو در گوگل بودهاند.
🔰«حسن زرنگار ابرقویی» سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در جده با حضور در دفتر وزارت خارجه پادشاهی عربستان سعودی در مکه مکرمه (جده) روانامه خود را تسلیم «مازنبنحمد الحملی» مدیرکل دفتر وزارت خارجه عربستان سعودی کرد. سرکنسول ایران پس از هشت سال در جده آغاز به کار کرد.
🔰«علی بهادریجهرمی» سخنگوی دولت در جمع دانشجویان دانشکده پزشکی دانشگاه شهید بهشتی گفت: «۵۰۰ پروژه درمانی طی این دو سال تکمیل شده که بیش از ۱۰۰ طرح آن ناظر بر مناطق محروم و کمبرخوردار بوده است.»
#اخبارکوتاه
🆔http://eitaa.com/hadiyan_basir
💢هاآرتص: اسرائیلیها از نتانیاهو خسته شدهاند
روزنامه هاآرتص:
🔹اسرائیل در جنگ است و نتانیاهو کارزار انتخاباتی مجدد خود را آغاز کرده است.
🔸نتانیاهو پس از افت خود در نظرسنجیها، امیدوار است از شوک و خشم اسرائیلیها برای رفع نیازهای انتخاباتی خود استفاده کند.
🔹اسرائیلیها از نتانیاهو خسته شدهاند، اما او به قدرت چسبیده است، اسرائیل را در زمان جنگ گسسته کرده و اتحاد با واشنگتن را به خطر میاندازد.
🆔http://eitaa.com/hadiyan_basir
💢رأی خاتمی؛ به نفع آمریکا به ضرر ایران!
🔹فقط فردی که دلبسته به هویت و سرشت غربی است، میتواند در مواجهه ایران و آمریکا و اقدامات خصمانه دولتهای آمریکا علیه ملت ایران، به نفع آمریکاییها رأی دهد! این ارزیابی و بخشی از سخنرانی جدید آقای خاتمی در جمع مشاوران خود است.
🔸دکتر مصدق نمونه خوبی برای نقض این ادعاست. اولاً مصدق باورهای ایدئولوژیک در او راه پیدا نکرده بود. جدای از این، مصدق از حیث سیاسی نیز متأثر از تحولات زمانه، دل از انگلیس بریده و در آغوش آمریکا غلتیده بود؛ اما آن خصلتی که مصدق داشت و همان هم کافی بود تا آمریکا با کودتا کار دولتش را یکسره کند و سرلشکر زاهدی را به جای او بنشاند، کوشش وی برای ملی کردن صنعت نفت کشور بود.
🔹اصلاً چرا راه دور برویم؛ خود دولت آقای خاتمی مورد مناسبی برای مطالعه است. مگر آقای خاتمی شعار تنشزدایی و نفی ستیزهجویی با غرب را در پیش نگرفت؟ مگر بر مبنای شعار «گفتوگوی تمدنها» سیاست خارجی خود را تنظیم نکرد؟ مگر در سال ۲۰۰۱ پیام همراهی با آمریکا و شراکت در ائتلاف مقابله با تروریسم را به غرب نرساند؟ مگر در سال ۱۳۸۲ غنیسازی اورانیوم را به طور کامل متوقف نکرد؟ پس چرا در نهایت آمریکا به این رفتارها و دستکم سیگنالهای مثبت دولت ایران وقعی ننهاد و با فاصله اندکی پس از ۱۱ سپتامبر، ایران از سوی دولت وقت آمریکا محور شرارت و شیطانی معرفی شد؟ آمریکاییها به همین نامگذاری که خودشان سزاوار آن هستند، بسنده نکردند و مطابق با اسناد و نشانههای آشکار با حمله به افغانستان در سال ۲۰۰۱ و تهاجم نظامی به عراق در سال ۲۰۰۳ تصمیم داشتند به خیال خود حلقه محاصره ایران را تنگتر کنند، تا پس از آن حمله نظامی به ایران کار دشواری نباشد.
🔸بگذارید به مورد اخیر که هنوز تلخی آثار منفی آن در جریان است، بپردازیم. مگر آقای روحانی، آمریکا را کدخدا ندانست و دولتش با آمریکاییها مذاکره مستقیم نکرد و وزارت خارجه دو کشور با یکدیگر پیادهروی نکرده و ایمیل رد و بدل نکردند؟ از آن سو به توافق هستهای نیز حتی تا یکسال پس از خروج آمریکا کاملاً پایبند ماندیم. پس چرا دولت آمریکا این همه همراهی و نفی ستیزهجویی را ندید و در سال ۱۳۹۷ از برجام خارج شد و سیاست فشار حداکثری را برای جنگ اقتصادی با ایران در پیش گرفت؟ حتماً باید عزت و امنیت ملی را با پذیرش برجام موشکی و منطقهای ذبح کنیم تا ستیزهجو با غرب و خاصه آمریکاییها نباشیم؟
#حرفروز
🆔http://eitaa.com/hadiyan_basir