*📚 چگونه میتوان از همسایهای که شارژ ساختمان را پرداخت نمیکند، شکایت کرد؟ *
🔹بر اساس ماده ۱۰ قانون تملک آپارتمانها و تبصره یک الحاقی به این ماده، در صورت امتناع مالک یا استفاده کننده از پرداخت سهم خود از هزینههای مشترک، از طریق مدیر یا هیئت مدیران به وسیله اظهارنامه با ذکر مبلغ بدهی و صورت ریز آن، هزینهها مطالبه میشود.
🔹هرگاه مالک یا استفادهکننده ظرف ۱۰ روز از تاریخ ابلاغ اظهارنامه سهم بدهی خود را نپرداخت، مدیر یا هیات مدیران میتوانند به تشخیص خود و با توجه به امکانات از دادن خدمات مشترک از قبیل: شوفاژ، تهویه مطبوع، آب گرم، برق، گاز و ... خودداری کنند و در صورتی که مالک یا استفادهکننده همچنان اقدام به تسویه حساب نکنند، اداره ثبت محل وقوع آپارتمان به تقاضای مدیر یا هیات مدیران برای وصول وجه مزبور بر طبق اظهارنامه ابلاغ شده، اجراییه صادر خواهد کرد.
🔹از طرف دیگر چنانچه عدم ارائه خدمات مشترک موثر نباشد، مستندا به تبصره یک ماده ۱۰ مکرر قانون مزبور، مدیر یا مدیران مجموعه میتوانند دادخواست خود را با عنوان مطالبه شارژ معوقه به مراجع قضایی ارائه کنند.
https://eitaa.com/hdha_ir
بسم الله و بالله و فی سبیل الله و علی ملة رسول الله
انا لله و انا الیه راجعون
خبر شهادت جناب خادم الرضا شهید والا مقام سید ابراهیم رئیسی ، رئیس جمهور باوقار ، نجیب و محبوب و محجوب کشورمان ، بهت و حیرت و تاثر و تاسف را بر ایران ، مستولی ساخت . حیرت از چرائی غفلت از شرایط جوی و نادید انگاشتن دیگر الزامات و بایسته های ایمنی در سفر و ترابری عالیترین مقام اجرائی کشور و تاثر به خاطر فقدان مدیری کوشا ، با اخلاص و شایسته .
از تحلیل اصل سانحه ، عبور می کنم که اینک نه زمان تحلیل است و نه راقم این سطور صالح به پرداختن به این مهم ، می باشد .
اما از این واقعیت نمی توان گذشت که جناب آقای رئیس جمهور ، شخصیتی بی بدیل و کم نظیر ، در عرصه خدمت و میدان کار و تلاش بودند .
ویژگی ها و خصوصیاتی چون سخت کوشی ، خستگی ناپذیری ، اخلاص ، بی ریا و بی هیاهو ، امید آفرینی ، صداقت و نظارت مستمر و مستقیم و پیگیری بی وقفه امور اجرایی از ویژگی های بارز شخصیت اجرایی ایشان بود .
او به علاوه فقط مدیر ستادی و مدیر میز و تلفن و مدیریت از راه دور نبود . او علاوه بر ستاد ، مدیر صف و صحنه نیز بود ؛ آن هم در صف مقدم و در تمام صحنه های خدمت . این روش و رویه ، سبک مدیریت رئیسی را از انواع دیگری که تا کنون دیده بودیم ؛ متمایز می ساخت .آری ! رئیسی مدیر طرح مسئله نبود بلکه مدیر حل مسائل و مشکلات بودند .
رئیسی ، اهل برنامه و هدف بود و هدف او اعتلای ایران ، پیشرفت کشور ، قوی شدن اقتصاد ، کارآفرینی و ایجاد اشتغال و فراهم آوردن رفاه و آرامش و آسایش پایدار برای مردم بود . هدف رئیسی ، تقویت اتحاد ملی و ارتقاء امنیت فراگیر کشور بود . او مدیر تربیت شده مکتب امام خمینی ( ره ) و مدیر تراز انقلاب اسلامی و به معنی واقعی کلمه ، مجاهدی شجاع و با تقوا بود که همواره با جان و دل و با تمام وجود ، در میدان کار و خدمت به کشور و مردم ، حاضر بود و در این مجاهدت ، شب و روز و تابستان و زمستان مانع حضور او نبود . علاوه بر تمام جغرافیای ایران ، هر موقعیت ممکن بین المللی نیز عرصه تلاش و خدمت رئیسی به ایران و ایرانیان بود . از همین رو باید به حق رئیسی را مجاهدی پاک باخته و شهید میدان کار و خدمت به مردم و عزت و سربلندی بیشتر ایران ، دانست . رئیسی خادم ، جازم بود و پاداش اخلاص و خدمت او ، جز با شهادت ، جبران نمی شد .
چون خادم همه ملت بود و برای او شرق و غرب و شمال و جنوب کشور ، هیچ تفاوتی نداشت و خود را بدون استثناء در خدمت همه مردم می دانست و کرد و ترک و فارس و بلوچ و عرب و ترکمن و گیلانی مازندرانی و کرمانی و یزدی ووو برای او کمترین تفاوتی نداشت ؛ از همین رو ، یک ملت در سوگ از دست دادن آن عزیز فرید ، عزادار هستند و بلکه خود را صاحب عزا می دانند . / .
#شهید_سید_ابراهیم_رئیسی
#شهید_میدان_خدمت
دانلود مجموعه #کتاب های علمی #سطح بندی شده Scott Foresman Science
🟪 https://rubika.ir/LGDL_ir/JIIECDFAGIIGJIC
زبان دانلود، مرجع دانلود فایل های رایگان آموزش زبان های خارجی
هر سطح به صورت فشرده
https://rubika.ir/LGDL_ir/JIIECDFAGIIGJIC
طرح اصلاح ماده (۱۰۴) قانون مجازات اسلامی تایید شد
سخنگوی شورای نگهبان از تایید طرح اصلاح ماده (۱۰۴) قانون مجازات اسلامی خبر داد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای نگهبان، دکتر هادی طحان نظیف سخنگوی شورای نگهبان در صفحه شخصی خود در فضای مجازی نوشت:
"طرح اصلاح ماده (۱۰۴) قانون مجازات اسلامی" که در مرحله قبل با اشکالاتی مواجه شده بود، پس از انجام اصلاحات در مجلس شورای اسلامی و بررسی مجدد در شورای نگهبان خلاف موازین شرع و قانون اساسی شناخته نشد
رای وحدت رویه شماره 847 دیوان عالی کشور درباره قابل ابطال بودن معامله وکیل در صورت عدم رعایت مصلحت موکل
طبق ماده ٢۴٧ قانون مدنی مصوب ١٣٠٧/٢/١٨ انجام معامله نسبت به مال دیگری از طریق وکالت تجویز شده است. از سوی دیگر مطابق ماده ۶۶٧ همان قانون وکیل موظف است در تصرفات و اقدامات خود مصلحت موکل را رعایت نماید و از آنچه موکل صراحتاً به او اختیار داده و یا بر حسب قرائن، عرف و عادت که داخل در اختیارات اوست تجاوز نکند. بنابراین هرگاه شخصی وکالت فروش مال خود را به دیگری تفویض کند و در وکالتنامه قید نماید که وکیل اختیار دارد مال او را به هر قیمتی معامله کند عبارت «به هر قیمت یا به هر شخص ولو به خود» محمول بر قیمت متعارف خواهد بود و چنانچه وکیل آن مال را به قیمت کم که عرفاً ثمن بخس و غیر قابل قبول باشد به خود یا دیگری بفروشد، اقدام وی فضولی محسوب و با وحدت ملاک از ماده ١٠٧٣ قانون مدنی معامله انجام شده بدون تنفیذ موکل محکوم به بطلان است. بدیهی است موضوع رأی، شامل مواردی که قبل از تنظیم وکالتنامه، معامله ای صورت گرفته باشد، نمیگردد.
@hdha_ir
کانال حقوقی حقوق دان ها
طرح دعوا به طرفیت تمام مالکین #مشاعی در #خلع ید مشاعی ضرورت ندارد
در دعوای خلع ید مشاعی نیازی نیست همه مالکین مشاعی را طرف دعوا قرار داد و خواهان میتواند دعوا را تنها به طرفیت اشخاصی که خود آنها را خصم و طرف خود میداند طرح کند و چنین دعوایی قابل #استماع است
https://hdha.ir/?p=15846
https://saprint.blog.ir/post/314
حقوق #مدنی یک
#جزوات جعبه #گوجه
#جزوه
توصیه میشه حتما یه نگاه بندازید
👇👇
https://rubika.ir/hdha_ir/BAEEDACCDFIFBHIF
May 11
May 11
مجموعه کارگاه های آموزشی حقوق
👇
بررسی فرایند و آثار ثبت املاک / تدریس دکتر آدابی
جرایم علیه اطفال و نوجوانان / دکتر سعیدی
شرح و تبیین اصلاحیه جدید قانون اصلاح صدور چک / دکتر عابدی
قواعد حاکم بر دیه و ارش / دکتر عابدی
اجرای احکام مدنی و مستثنیات دین/ دکتر موحدیان
مواد مخدر و روانگردان/ دکتر اعظمی
تمبر وکالت در دعاوی حقوقی / دکتر مهاجری
رویه قضایی/ دکتر رحیمی
جعل اسناد و راهکارهای مقابله با آن
بررسي كاربردي و تحليلي جرايم جعل و تزوير و استفاده از سند مجعول / دکتر بارانی
مشاهده در لینک زیر 👇👇👇
https://hdha.ir/?p=15931
طبق تبصره ذیل ماده ۱۵ «قانون جهش تولید دانش بنیان مصوب: ۱۴۰۱/۰۲/۳۱» که به موجب بند (پ) ذیل ماده ۲۰ «قانون تأمین مالی تولید و زیرساختها مصوب: ۱۴۰۳/۰۲/۲۲» به همه اشخاص حقوقی از جمله شرکت های خصوصی تعمیم پیدا کرده
شرکت های خصوصی میتوانند نماینده حقوقی معرفی کنند
ماده۱۵ قانون جهش تولید دانش بنیان ـ شرکتها و مؤسسات دانش بنیان یا اعضای هیأت مدیره و مدیران عامل آنها، در موضوعات مرتبط با همان شرکت یا مؤسسه می توانند علاوه بر استفاده از وکلای دادگستری برای طرح هرگونه دعوا یا دفاع یا تعقیب دعاوی مربوط و همچنین موارد مصرح در ماده (۳۵) قانون آیین دادرسی دادگاههای عمومی و انقلاب (در امور مدنی) مصوب ۲۱/ ۱/ ۱۳۷۹، از کارکنان خود با داشتن یکی از شرایط ذیل به عنوان نماینده حقوقی استفاده نمایند:
۱ـ دارا بودن یکی از مدارک کارشناسی یا بالاتر در رشته حقوق
۲ـ دو سال سابقه کار قضائی یا وکالت یا مشاوره حقوقی به شرط عدم محرومیت قبلی از اشتغال به قضاوت یا وکالت
تبصره ـ ارائه معرفینامه نمایندگی حقوقی به مراجع قضائی الزامی است.
بند پ ماده ۲۰ قانون تأمین مالی تولید و زیرساختها :
مفاد ماده (۱۵) قانون جهش تولید دانش بنیان مصوب ۱۴۰۱/۲/۱۱ در مورد کلیه اشخاص حقوقی خصوصی از قبیل مؤسسات، شرکتها و بنگاهها یا اعضای هیأت مدیره و مدیران عامل آنها، در موضوعات مرتبط با همان مؤسسه، شرکت و بنگاه نیز لازم الاجرا خواهد بود
🔹 رای وحدت رویه جدید صادر شد
بر اساس رای وحدت رویه قضات دیوان عالی کشور مورخ ۱۶ مرداد ۱۴۰۳، مقرر شد که خسارت تأخیر تادیه از این پس بر اساس شاخص سالیانه محاسبه گردد. این تصمیم مهم، تغییری اساسی در نحوه محاسبه خسارتها ایجاد میکند، زیرا تا پیش از این، محاسبات برخب شعب بر مبنای شاخصهای ماهانه انجام میشد.
این تصمیم به منظور هماهنگی بیشتر در سیستم قضایی و افزایش عدالت در محاسبه خسارتها اتخاذ شده است. این تغییر میتواند تاثیرات عمدهای بر روند پرداختها و محاسبه خسارتها داشته باشد و همچنین باعث افزایش شفافیت و دقت در محاسبات شود.
این تصمیم با ۸۶ رای موافق در مقابل ۲۱ رای مخالف تصویب شد که نشان از حمایت قابل توجه قضات دیوان عالی کشور از این تغییر دارد. لازم به ذکر است که این رای وحدت رویه، پس از انتشار در روزنامه رسمی کشور به طور کامل اجرایی خواهد شد و تمامی محاکم و مراجع قضایی موظف به رعایت آن خواهند بود.
------------------
🟢 @Hdha_ir کانال حقوقدان ها
فایل صوتی جلسه هم اندیشی، موضوع قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیر منقول با تدریس جناب آقای دکتر نوریان و جناب آقای دکتر رئیسی.مورخ 1403/05/24
👇👇👇👇
https://rubika.ir/hdha_ir/BAIBBEEDIECDDHIF
جرایم مدیران شرکت های تجاری – دکتر فضلعلی
تدریس جناب آقای دکتر فضلعلی
مدت: یک ساعت و بیست دقیقه
حجم فایل: 30 مگابایت
تاریخ برگزاری: 21 خرداد 1403
خرید این فایل آموزشی
https://hdha.ir/shop/
رای وحدت رویه شماره ۸۵۰ – ۱۴۰۳/۵/۱۶ هیات عمومی دیوان عالی کشور
مستفاد از ماده ۵۲۲ قانون آیین دادرسی دادگاههای عمومی و انقلاب در امور مدنی مصوب ۱۳۷۹/۱/۲۱، در دعاوی مالی که موضوع آن دین و از نوع وجه رایج است، برای جبران خسارت واردشده به داین، با احراز شرایط مندرج در این ماده از قبیل تمکّن مالی مدیون و امتناع وی از پرداخت دین، خسارت تأخیر تأدیه با رعایت تناسب تغییر شاخص سالانه که توسط بانک مرکزی جمهوری اسلامی به صورت جدول ماهانه منتشر میگردد، مقرّر شده است که نحوه محاسبه: حاصل تقسیم عدد شاخص در زمان تأدیه بر عدد شاخص در زمان سررسید ضرب در مبلغ اصل دین شده و عدد به دست آمده، مبلغ دین با احتساب خسارت تأخیر تأدیه خواهد بود.
لذا با توجه به تصریح ماده قانونی مرقوم و عبارات به کار برده شده در آن، محاسبه خسارت تأخیر تأدیه بر مبنای «شاخص سالانه» است. ضمناً خسارت تأخیر تأدیه شامل سودهای مرکّب که فاقد وجه شرعی است، نخواهد بود. بنابراین رأی شعبه دوّم دادگاه تجدید نظر استان یزد تا حدی که با این نظر انطباق دارد با اکثریت آراء اعضای هیأت عمومی، صحیح و منطبق با موازین قانونی تشخیص داده شد.
------------------
🟢 @Hdha_ir کانال حقوقدان ها
📹 برگزاری دوره آموزشی دادگاه های صلح و شوراهای حل اختلاف در نظام نوین تشکیلات قضایی جمهوری اسلامی ایران
🎙 مدرس: جناب آقاب دکتر مجتبی قهرمانی؛ رییس کل دادگستری استان هرمزگان
✅ قابل استفاده تمامی قضات دادگاه های صلح و شوراهای حل اختلاف سراسر کشور
◀️به علت حجیم بودن فایل و محدودیت اینا در ارسال فایل، در کانال حقوق دان ها در روبیکا بارگزاری شد👇
https://rubika.ir/hdha_ir/BAJFJBJDJGECEHIF
فایل صوتی دوره آموزشی با موضوع « #قمار، #شرط بندی، #بخت آزمایی و جرایم مرتبط با آن»
با تدریس جناب آقای دکتر مهدی آقایی معاون محترم دادستان تهران و سرپرست دادسرای فرهنگ و رسانه.1403/06/07
مدت: یک ساعت و پنجاه و پنج دقیقه
حجم فایل: 39 مگابایت
تاریخ برگزاری: 7 شهریور 1403
برگزار شده در استان آذربایجان غربی
مطابق آخرین اصلاحات انجام شده در قانون در مورد جرایم تدریس شده است.
خرید این فایل آموزشی
https://hdha.ir/shop/
درصورتی که خواهان در دادخواست حقوقی در دعاوی مالی تعیین ارزش واقعی خواسته را منوط به نظر کارشناس نماید و تنها در ابتدا هزینه دادرسی مختصری پرداخت کند حال اگر بعدا با جلب نظر کارشناس میزان خواسته مشخص شود آیا قاضی میتواند قبل از صدور حکم خواهان را مکلف به پرداخت هزینه دادرسی طبق خواسته معین شده کند؟ طبق نص قانون وصول و نظریه مشورتی ذیل الذکر نمیتوان خواهان را مکلف به پرداخت هزینه دادرسی نمود و صدور رای منوط به پرداخت هزینه مذکور نیست.
متن استعلام و پاسخ 👇👇👇
https://hdha.ir/?p=16228
📌 تغییر ساعت کاری کارکنان قوه قضائیه از نیمه دوم شهریور ماه
✳️ معاون منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضاییه از تغییر ساعت کاری کارکنان قوه قضاییه از نیمه دوم شهریور ماه خبر داد.
🔵 بدینوسیله به اطلاع می رساند بنابر اعلام دکتر محمدباقر الفت؛ معاون منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضاییه و با عنایت به صدور مصوبه ابلاغی تعیین ساعت کاری ادارات هئیت وزیران، مقرر گردید که ساعت شروع به کار تمامی واحدهای قضایی و اداری تابعه قوه قضاییه در استان تهران و سایر استان ها از روز شنبه مورخ ۱۴۰۳/۰۶/۱۷ مطابق روال سابق از ساعت ۷:۰۰ صبح خواهد بود.
♦️♦️ ضمناً بدین وسیله از مجوزهای اصداری سابق درخصوص تعطیلی روزهای پنجشنبه برخی از دادگستری های تابعه رفع اثر می گردد. لذا از تاریخ مذکور، تمامی کارکنان مکلف به حضور در محل خدمت و اشتغال به کار در شش روز هفته می باشند
🟢 @Hdha_ir کانال حقوقدان ها
فایل صوتی دوره آموزشی با موضوع «بررسی تحلیلی و کاربردی معاملات فضولی»
با تدریس جناب آقای دکتر یوسف یعقوبی رییس شعبه ۱۵ دادگاه تجدید نظر استان تهران. 1401
مدت: دو ساعت
حجم فایل: 57 مگابایت
برگزار شده در استان تهران
28 هزار تومان
بعد از پرداخت هزینه، لینک دانلود در اختیار شما قرار خواهد گرفت.
لینک خرید این محصول
https://hdha.ir/shop/
112_Tabdil Karbariye Sakhteman Maskooni Be Tejari.mp3
4.65M
📌برنامه زنگ پیام حقوقی با همکاری رادیو فارس.
یزدان اکبری پور قاضی دادگستری شیراز
با موضوع: تغییر کاربری ساختمان مسکونی به تجاری
اگر در یک ساختمانی که کاربری آن مسکونی می باشد مالک آن در ساختمان کسب و کار راه اندازی کند یا اصطلاحا کاربری را از مسکونی به تجاری تبدیل کند، لذا همسایگان بایستی موضوع را ابتدا با مذاکره و یا در شوری حل اختلاف مطرح کنند...
امام علی بن موسی الرضا در مورد تمام و کمال عقل میفرمایند:
عقل شخص مسلمان تمام نیست، مگر این که ده خصلت را دارا باشد:
۱ـ از او امید خیر باشد
۲ـ مردم از بدى او در امان باشند
۳ـ خیر اندک دیگرى را بسیار شمارد
۴ـ خیر بسیار خود را اندک شمارد
۵ـ هر چه حاجت از او خواهند دلتنگ نشود
۶ـ در عمر خود از دانش طلبى خسته نشود
۷ـ فقر در راه خدایش از توانگرى محبوبتر باشد
۸ـ خوارى در راه خدایش از عزّت با دشمنش محبوبتر باشد
۹ـ گمنامى را از پرنامى خواهانتر باشد
سپس فرمود: دهمین و چیست دهمین؟ به او گفته شد: چیست؟
فرمود: احدى را ننگرد جز این که بگوید او از من بهتر و پرهیزکارتر است