زنان جامعه ما به کجا میروند؟
از بین بردن طهارت زنان در خانه و خانواده هدف شیاطین جنی و انسانی است. کاشت ناخن واکستنشن مژه طبق نظر همه مراجع حرام است و وضو و غسل باطل است.
اگر به فعالیت های جدید آرایشگاههای زنانه دقت کنید فضای اسفناک این محیط ها رو نمیتونید تحمل کنید.خدمات کاشت ناخن و مژه ولیفتینگ ها که با چسب انجام میشه، اپیلاسیونهای بکینی و.. پرسینگ ها و... که به سرعت نور در حال افزایشه.
مدیر اسبق شبکه فارسی وان میگه: برای نابودی خانواده باید اول مادر خانواده رو به لجن کشید.
آرایشگاههای ما الان دارن بین زن و طهارت و عبادت فاصله میندازن .دارن تو زمین دشمن بازی میکنن و البته کاسبی خوبی هم دارن.چی به سر ِغسل های حیض و جنابت و استحاضه و نفاس این خانم های ناخن کاشته میاد؟ تکلیف نمازهای قضا شده چی میشه؟
اینکه آرایشگاها تند تند با پکیج های آف خورده و تخفیفات زیاد این خدمات رو میدن و افراد بعضاً متشرع گول فتوا های ساختگی رو میخورن و ... توی بعضی آرایشگاه کتابچه ای هست که نظر همه مراجع درباره کاشت ناخن را بلامانع زده بود. هیچ اسمی از گردآورنده فتواها و حتی اسم و آدرس چاپخونه روش نبود. اون کتابو به ناخن کارها میدن تا به مشتری های ناآگاه و سطحی نگر نشون بدن و اونا هم به راحتی فریب میخورن.
از آرایشگاهها غافل نشید. تا میشه تو دیوار و گروهها اونا به چالش بکشید. فتوای درست مراجع رو تو گروهها پخش کنید و خلاصه سکوت نکنید که اون دنیا در برابر خدا مسئول نباشیم .حواسمون باشه داریم به کجا میریم یادمون باشه فرزندانمون باید از دامن مادرها به معراج برن ؟ زندگیهایمان را دستخوش طوفانی نکنیم که پایانش غفلت از همسر وفرزندان و ویرانی خانواده است
امر به معروف باید همه جا باشه ...
✨بسم رب المهدی (عج)✨ ❤بسم رب الحسین❤:
🔴 شوخی با نامحرم ممنوع
امروزه در فضای مجازی شاهد تشکیل #گروه_های_مختلطی هستیم که به گفتگو های سیاسی و دینی و اجتماعی می پردازند و متاسفانه در این بین #گروه_های_مذهبی با نام اهل بیت(ع) و شهدا دیده می شود که دختران و پسران انقلابی بدون هیچ محدودیتی با هم به #گفتگو_و_شوخی می پردازند. این آسیب بسیار جدیست. عده ای در تلاش هستند این مرزهای حد و حدود شرعی را جابجا کنند و #شوخی_با_نامحرم را در جامعه عادی سازند.
⭕️از این جهت بر برادران و خواهران مومن و انقلابی لازم است مسئله #نهی_از_منکر را فراموش نکنند و به افراد #تذکر_لازم را بدهند.
در مورد شوخی با نامحرم به این روایت توجه کنید..👇👇
ابوبصیر می گوید:
در کوفه برای زنی قرآن می خواندم، یک بار در موردی با او #شوخی کردم.
بعد از مدّتی خدمت امام باقر (علیه السلام) رسیدم،امام مرا مورد مؤاخذه و سرزنش قرار داد و فرمودند:
«کسی که در خلوت مرتکب گناه شود، خداوند به او نظر لطف نمی کند، چه سخنی به آن زن گفتی؟؟!!
وی می گوید:از شرم و خجلت سر در گریبان افکندم و #توبه_کردم.
امام باقر (علیه السلام) فرمودند:
«شوخی با زن نامحرم را #تکرار_نکن.»
📗بحارالانوار ج۴۶ ص۲۴۷ | کانال دلدادگی
🔴اگر به اصطلاح روشنفکری از شما پرسید چرا اینقدر برای #اربعین و امامحسین"ع" هزینه میکنید چرا به فقرا کمک نمیکنین؟ این پاسخ رو حتما تو آستین داشته باشید
🔴سالانه پیش از ۷۰۰ میلیارد تومان خرج هزینهی #کنسرتها میشود که فقرا اجازهی ورود به کنسرت را ندارند زیرا که توان مالی، شرط ورود به کنسرت است.
چرا این هزینه را به فقرا نمیدهید؟
🔵سالانه ۱۰ تریلیون و ۲۰۰ میلیارد تومان لوازم آرایشی خریداری میشود و ایران هفدمین کشور مصرف کنندهی #لوازمآرایشی در جهان است چرا این پول را خرج فقرا نمیکنید ؟!
۱۰ تریلیون پول کمی نیست!!!
🔴ایرانیان در سال ۳۲۵۰ میلیارد صرف خرید سیگار میکنند و تنها درمان به خاطر مصرف سیگار ۷۲۰۰ میلیارد تومان هزینه برای بیماران سیگاری به همراه داشته است، چرا این هزینه را صرف فقرا نمیکنید؟!
🔵 ۲میلیون ایرانی در سال به ترکیه🤮 میروند و ۸۰۰۰ هزار میلیارد تومان هزینه میکنند آیا بهتر نیست این هزینه را به فقرا بدهند؟!
*🔴 بیش از ۲۸۰ هزار ایرانی در سال به امارات میروند و پیش از ۵۰۰ میلیارد هزینهی سفر ایرانیان میشود بهتر نیست این هزینه را به فقرا بدهید.
🔵 بیش از ۸۰ هزار ایرانی در سال به تایلند🤮 میروند و پیش از ۴۰۰ میلیارد هزینهی سفر به تایلند ایرانیان است، بهتر نیست این هزینه را به فقرا داد؟؟؟
🔴 بیش از ۷۲ هزار ایرانی در سال به مالزی میروند و هزینهی سفر ایرانیان حدود ۳۶۰ میلیارد تومان است بهتر نیست این هزینه را به فقرا بدهند؟؟؟؟
🚫 سوال!
✅چرا فقط نزدیک محرم و اربعین، فقرا و نیازمندان برای عدهای دینستیز مهم میشوند؟؟
چرا در هنگام سفر به تایلند و آنتالیا فقرا و نیازمندان مهم نیستند؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_تصویری
📹 اینجا همونجایی هست که چند وقت پیش توی شیراز بی حجاب اومده بودن، ولی الان می بینید تبدیل به موکب شده .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴افشاگری معاون سابق ستاد امر بمعروف و نهی از منکر علیه دبیر ستاد!
🔷دبیر ستاد از من خواست صحبتهای رهبری را از سایت ستاد حذف کنم؛ هرجا که رهبری گفته حجاب جزو اولویتهای امر به معروف و نهی از منکر نیست!
شهدا آسوده بخوابید که بالاخره در دوره دولت انقلابی دخترکان هم مجوز حضور در ورزشگاهها را دریافت کردند و الحمدلله دیگر تمام دغدغه های زنان کشورمان نیز حل شد!
دولت انقلابی عزیز هم خود را برای اجابت درخواستهای بعدی فیفا آماده کند چون این تازه شروع ماجراست و بعد از اینکه دستور خواهند داد تا این حضور مختلط شود، در گام بعدی هم باید مجوز حضور و تبلیغ برای رنگین کمانی های پست را بدهید!!
آنهایی هم که گمان می کردند در دولت انقلابی نمی شود بر خلاف رای و نظر رهبر عزیز عمل کرد، قشنگ تماشا کنند و ببینند که شد!!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌ قابل توجه خانم ها و آقایانی که در اینستاگرام و توییتر برای هم کامنت های عاطفی میذارن و باهم شوخی میکنن‼️
⚠️خطری که مذهبی ها را تهدید میکند⚠️
📛 خلوت پیامکی و واتساپی و تلگرامی و... حرام است..!!
♨️ جایی که امام علی میفرمایند
من از سلام دادن به زن جوان ابا دارم، ما دیگه چی میتونیم بگیم؟؟!!
#خطر
فلسفـهحجاب
تنهابهگنـاهنیفتـادنمردهـانیست!
کهاگرچنینبود ،
چراخداتوراباحجـابکامل
بهحضورمیطلبددرعاشقانهترینعبادتت؟
جنـستوباحیـاخلقشده...
"رعایتحجابتوشرطانتظارحجتابنالحسن(عج) است"
بسمه تعالی
انا لله و انا الیه راجعون
▪️بدینوسیله ارتحال عالم ربانی حضرت آیت الله ناصری قدس سره را به اطلاع عموم مومنین و علاقمندان می رسانیم و از خداوند متعال علو درجات ایشان را خواستاریم.
▪️برنامه تشییع و مراسمات متعاقبا اعلان خواهد شد.
کانال رسمی آیت الله ناصری
@naseri_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❏'حـــجــــاب' چیست...؟!🤔🌱
#حجاب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آیا شأن زن مسلمان ایرانی این است؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 احکام به زبان ساده: سراغ سِحر و جادو نرو!
📚📚📚
یک مدل شبکههای اجتماعی که فقط عکسهای با بیکینی از خودش منتشر میکند نوشته در سوپرمارکتی در کالیفرنیا مورد آزار جنسی قرار گرفتم و به خانمها توصیه کرده مراقب خودتون باشید!
اما با سیل کامنتها مواجه شده که میخواستی با این تیپ نری فروشگاه! وقتی رفتارت اینجوریه یعنی خودت خواستی!
حتی اونی که دینش مسیحیت تحریفشده هست میفهمه اگر پوششت مناسب نباشه مورد تعرض واقع میشی بعد یه سری روغنفکر میگن اگر توی ایران آزادی باشه این مشکلات حل میشه 😐😐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
همه توی هواپیما بلند شدند سوت و کف زدند گفتند: حاجآقا دمت گرم!
ــــــــــــــــــــــــ
حجتالاسلام صالحپرور:
کار اشتباه از شما، فحش خوردنش با ما
ببینید انتقاد درست و مطالبه گری به موقع چگونه میتونه اثرگذار باشه.
#امید_آفرینی
💥 بصیر 💥
🔻حجاب الزامی در دولت اسلامی:
معقولیّت مواجهۀ قانونی با اقلّیّتِ محض
🖋 مهدی جمشیدی
۱. مسئولیّت دینیِ حاکمیّت، منحصر به موارد «سلبی» و «حقوقی» نیست و نباید تصوّر کرد که دین از طریق «ممنوعیّت» و «مقابله»، نهادینه و درونی میشود، امّا سخن دربارۀ «کفایت مطلق و انحصاریِ سازوکارهای سلبی» نیست، بلکه بحث بر سر این است که چنانچه اقلّیّتی خواستند «فضای عمومیِ جامعه» را با ولنگاری و بیبندوباری در پوشش، مسموم و آلوده کنند، دولت اسلامی نباید به آنها چنین مجالی بدهد. اینکه باید مواجهۀ حقوقی باید «فرعی/ جنبی/ ثانوی/ متأخّر/ اقلّی» باشد، سخن دین است و انکارناپذیر، امّا مسأله این است که کسانی از اساس با هر نوع مواجهۀ قانونی و سخت مخالف هستند. دربارۀ همۀ ارزشهای اسلامی میتوان با این توجیه، هر گونه «بازدارندگیِ قهری» را نفی کرد. بنابراین، مسألۀ ما عبارت است از اثبات کارآمدی و مشروعیّت روشهای حقوقی و سخت به عنوان «روش ثانوی»، نه «روش اوّلی».
۲. شاید گفته شود که اگر در سنّت، مجازاتی برای بیحجابی در نظر گرفته نشده است، دولت اسلامی در زمانۀ کنونی هم مجاز به تعیین مجازات نیست. بنابراین، لحاظکردن مجازات برای بیحجابی در عرصۀ عمومی، مأخد اسلامی ندارد و ساختۀ نظام جمهوری اسلامی هست. اهل تحقیق گفتهاند که در سنّت، چنین مجازاتی وجود ندارد، امّا منابع دین ما، فقط سنّت نیست، بلکه اختیارات حاکم اسلامی دربارۀ وضع احکام حکومتی مبتنی بر مصالح جامعۀ اسلامی را نیز باید در نظر گرفت. بر فرض که شرع دربارۀ یک مسألۀ اجتماعی، حکم نداشته باشد، همیشه به «عرف» ارجاع داده نمیشود، بلکه ولیّفقیه بر اساس «مصالح»، تصمیم میگیرد و وجود مصلحت، نافی حکم اباحه است. «احکام حکومتی» در کنار احکام اوّلیّه و احکام ثانویّه، جزو احکام شرعی و مقدس هست. اگر «حکومت اسلامی» باید از «حرام اجتماعی» جلوگیری کند و اگر «کشف حجاب در عرصۀ عمومی»، حرام اجتماعی هست، روشن است که باید «الزام قانونی» و «مجازات رسمی» برای آن وجود داشته باشد. روشن است که اگر مصلحت، جنبۀ اجتماعی داشته باشد، حاکم اسلامی نمیتواند نسبت به آن، بیطرف و منفعل باشد، بلکه به سبب وجوه اجتماعی و عام، باید جانب مصالح عمومی و جمعی را بگیرد و آزادیهای فردی را محدود کند. فلسفۀ حجاب اسلامی نیز، حفظ «عفت» هست و چنانچه ولیّفقیه احساس کند که دشمنان اسلام از این طریق در پی زدودن عفت و حیا و پاکدامنی و اخلاق از جامعۀ اسلامی هستند، بهحتم باید امکانهای حکومتی را در جهت حفظ قوام و کیان جامعۀ اسلامی، بهکار بگیرد. در عمل هم مشاهده میکنیم که کشف حجاب، پیشدرآمدی بر ارتباطات نامشروع و سمپاشیِ ضدّفرهنگی در جامعه و راهاندازی موج اباحیگری و ولنگاری در جامعه هست. اگر به واقع در مسائل سیاسی و اجتماعی، تابع نظر ولیّفقیه هستیم، تکلیف روشن است: هم امام خمینی و هم آیتالله خامنهای، هر دو به الزام حکومتی برای حجاب در عرصۀ حکومتی حکم کردهاند. و روشن است که هر الزام حکومتی، جنبۀ قانونی دارد و قانون نیز با مجازات متخلف، گره خورده است.
۳. مخالفان حجاب الزامی، مخالفان «عقل سلیم» هستند، نه فقط مخالف «منطق دینی». عقل میگوید که «عفاف» بدون «حجاب»، ممکن نیست و «جامعۀ برهنه»، بهطور ضروری، «جامعۀ فاسد» نیز هست. در جایی که دلیل قطعیِ عقلی وجود دارد، حکم شرع، ارشادی است و عقل در تلقّی شیعی، حجیّت ذاتی دارد. انسان به طور طبعی میفهمد برهنگی، معارض با عفت است. در اینجا، شرع به کمک این درک اجمالی میآید و حد را تعیین میکند. پس اصل حجاب، فطری است و حد آن شرعی.
۴. دیگریِ محجبهها در جامعۀ ایران - یعنی بیحجابها - آنقدر اندک هستند که قدرت ایجاد «شکاف اجتماعی» ندارند. تصویر سازی مبالغه آمیز از این «اقلّیّتِ محض»، شرط واقع گرایی و صداقت علمی نیست، امّا اینان آنها را بخش عمدهای از جامعه معرفی میکنند و سپس «دو قطبی شدن جامعه» را ملامت می کنند؛ حال آن که اینان کمّیّتی ندارند که قطب بهشمار بیایند. نمیتوان با روایت، تصویر برهنه از زنان ایران ارائه داد. اکثریّت مطلقِ زنان ایران، عفیف و پاک و محجبه هستند. آری، بعضی از اینها «کمحجاب» و «شُلحجاب» هستند، امّا نه با «اسلام»، سرِ ستیز و ناساگاری دارند و نه با «انقلاب». فقط و فقط، عدّۀ بسیار کمی، لجوج و مغرض و بیماردل هستند و باید با آنها از طریق الزام و اجبار قانونی، مواجه شد. در این میان، اگر «خواص جامعه»، جانب دین پیامبر را بگیرند - نه اینکه در میانه بنشینند و بیطرف باشند - نه فقط هیچ گسل و گسستی شکل نخواهد گرفت، بلکه بی حجابها، وادار به تغییر پوشش خواهند شد. مسألۀ اصلی، سوگیریِ تشدید کنندۀ طیفی از خواص است که انگیزه ها و اندیشه های لیبرالی دارند و به اسلام از دریچۀ لیبرالیسم می نگرند.
⭕️امام جمعه یاسوج: رواج سگ گردانی به دلیل نادانی و حماقت است؛ نکبت را به خانه می برید/ به جای هزینه برای سگ به ازدواج جوانان کمک کنید
حسینی:
🔻سگ گردانی با فرهنگ ایرانی و اسلامی و بومی ما هیچگونه مطابقتی ندارد مگر سگ چه قیمت و ارزشی دارد که آن را در خانه های خودمان جا بدهیم.
🔻هزینه سنگینی هم باید بپردازند ماهانه ۴ تا ۵ میلیون هزینه پزشک و اتاق و غذای آنها می شود آیا انسان عاقل چنین کاری را میکند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
◼️مهدی طحانیان اسیر ۱۲ ساله ی ایرانی که بدلیل بی حجابی خبرنگار هندی از گفتگو با او سر باز میزند. سرانجام آن خبرنگار مجبور به سر کردن روسری ش میشود. هم اکنون او ۵۵ سال سن دارد. او را بردیم در میان مردم. عکس العمل مردم در مواجهه با این قهرمان را ببینید.
کتاب "سرباز کوچک امام" به قلم سرکار خانم دوست کامی سرگذشت این اسیر نوجوان ۱۳ ساله را روایت می کند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢👈 اینطور دینداری به درد نمیخوره!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 نسخه پیچهای شبکه من و تو برای خانوادههای ایرانی حالا از شدت تنهایی توی برنامه زنده زار زار گریه میکنند
🖼 #عکس_نوشت | مهندسی حجاب در عصر نبوی(ص)
👤 حجتالاسلام والمسلمین #محمدحسن_جواهری، عضو هیات علمی گروه قرآنپژوهی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی:
◽️ حکم حجاب با نماز و سایر احکام حتی احکامی که بعد اجتماعی دارند، یک تفاوت بنیادین دارد و آن نماد بودن آن است. اگر فردی نماز نخواند نمیتوان از ترک نماز او مطلع شد مگر این که در وقت کامل نماز با او همراه باشد و به او تذکر بدهد، لیکن اگر زنی در جامعه اسلامی در خیابان بدون حجاب راه برود، غیر مسلمان تلقی میشود؛ بنابراین، ممکن است برای ترک نماز مجازاتی تعیین نشود ولی برای ترک حجاب بشود. البته حجاب در خارج از جامعه اسلامی در حکم احکام فردی است و داستان خود را دارد.
◽️ افزون بر نماد بودن حجاب، این حکم شرعی از بعد اجتماعی نیز برخوردار است و رعایت نکردن آن جامعه را متضرر میکند؛ از این رو، حاکم اسلامی از دو جهت در برابر آن وظیفه دارد: اولاً: از جهت نماد بودن آن که مسئله بسیار مهم است و ثانیاً: از جهت اجتماعی بودن آن؛ مانند شرابخواری علنی و مانند آن.
#یادداشت
#حجاب_عفاف
میزان اعتقاد به خدا در کشورهای اروپایی که تقریبا رابطه مستقیمی با میزان حرامزادگی جمعیت داره
نویتسا بانج
🔻کانال توییتری حاضرجواب🔻
@Haazer_javab1
instagram.com/Haazer_javab1