فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وضعیت اسفبار دانشگاه علامه طباطبائی به بهانه جشن شب یلدا
وای به روزی که بگندد نمک...
♻️ کانال #آخرین_سنگر↙️
@akharin_sangar
امروز به مناسبت هفته پژوهش در موسسه مطالعات راهبردی در خدمت اساتیدبزرگوار حجت الاسلام واسطی و حجت السلام وکیلی بودم و درانتها نیز حجت الاسلام راشد یزدی را ملاقات کردم. بزرگواران موسسه لطف داشتند و برای دومین سال متوالی از بنده به عنوان محقق برتر تقدیر کردند و دو کتاب از کتاب های بنده با عناوین "یادداشت های شهرسازی اسلامی و "مجموعه مقالات شهرسازی اسلامی" رونمایی شد و انشالله تا قبل از سال جدید کتاب "معماری حلال اماکن گردشگری" نیز رونمایی ومنتشر بشود.
پیامبر اکرم (ص):«امت من، سنت بنیاسرائیل را مرتکب خواهند شد؛ به طوری که قدم جای قدم آنان میگذارند و تیر به همانجا که آنان زدند، میزنند و وجب به وجب و ذراع به ذراع و باع به باع کارهای آنان را انجام خواهند داد، تا آنجا که اگر داخل سوراخ حیوانی شده باشند، اینان نیز همراه آنان داخل میشوند. تورات و قرآن را یک نفر از ملائکه در یک ورق با یک قلم نوشته است و مَثَلها و سنتها به یک صورت جاری شده است».
درس های اقتصادی از سقوط بشاراسد 1- سقوط دولت بشار اسد نتیجه سیاستهای اقتصادی اشتباهی بود که از سال 2005 شروع شد و تا سال 2024 ادامه یافت. این سیاستها نهتنها زندگی مردم را سختتر کرد، بلکه اعتماد عمومی را از بین برد و زمینه جنگ داخلی را فراهم ساخت. 2-با تکنرخی کردن ارز، دولت از صندوق بینالمللی پول تقدیر گرفت، اما این سیاست زندگی مردم را سختتر کرد و مشکلات اقتصادی را بیشتر نمود. 3-سه برابر شدن قیمت گازوئیل فشار شدیدی بر مردم وارد کرد و اعتراضها را افزایش داد. عبرتگیری از سوریه:
سوریه از کشوری با گردشگری و اقتصاد نسبتا قوی، کشوری بود که هم منابع زیادی داشت، هم موقعیت استراتژیک عالی. اما اعتراضات کوچیک و سوءمدیریت باعث شد دشمنها وارد صحنه بشن. رسانهها مردم رو تحریک کردن، اعتراضات رو به خشونت کشوندن و گروههای تروریستی رو قهرمان جلوه دادن. نتیجهاش شد نابودی زیرساختها، ترور دانشمندها و آوارگی مردم، عوامل کلیدی این سقوط شامل نارضایتی عمومی، نفوذ گروههای تروریستی مانند داعش و حمایتهای خارجی(مانند عربستان و اسرائیل) بود، استفاده از رسانهها برای تأثیرگذاری بر مردم و ایجاد آشوب نقش مهمی داشته است.
متأسفانه پارادایم های حکمرانی در کشور از ده 90 به بعد سعی در جهت تضعیف جایگاه کشور و مردم بوده در دوران شهید رریسی هم علیرغم اشتباهات درحوزه اقتصادی اما تلاش ها و نگاه های جهادی سبب شد مشکلات کمتر ازآن چه باید باشد حس شود.بعضی مشکلات تو کشور ما هم دیده میشه که شباهتهایی با سوریه،نگرانی از اینکه ایران ممکن است با شرایط مشابه سوریه روبرو شود، مشکلات اقتصادی، نارضایتی مردم، نفوذ در دولت، و ضعف در اطلاعرسانی و رسانه و غلبه دشمن در جنگ شناختی، شکاف و دوقطبی در جبهه انقلاب، ضعیف ترین مقطع از انقلاب در حمایت های حداکثری(کاهش بیش از۵۰٪ رای دهندگان) به عنوان خطرات ذکر شده است. مردم خسته شدند از اصول گرا و اصلاح طلب...مردم نیاز به کسانی ندارند که با آنان صرفا همدری کند و بگوید اوضاع خراب است بلکه نیاز دارند به کسانی که برنامه برای تغییر ریل حکمرانی کشور از لیبرالیسم به اسلام با نگاه حداکثری...در دوران پیش از ظهور حضرت حجت هستیم تمامی مکاتب دنیایی شکست خورده اند و تمدن غرب به بن بست رسیده تنها مکتبی که می تواند انسان را به رستگاری دنیوی واخروی برساند اسلام هست.اسلامی که برای اداره زندگی جمعی وفردی برنامه دارد نه اسلامی که در پارادایم غربی تعریف بشود.
سرمایه داری و لیبرالیسم علیه بنیان خانواده در شهر استاد مطهری فرمودند: "رأس و رئیس مسائل مستحدثه خود سرمایه داری است"
ساختاری که بدون هیچ فسادی باعث ایجاد شکاف طبقاتی و بی عدالتی می شود، باید تفاوت تبعیض و فساد را درک تبیین کرد تبعیض ذیل قانون و فساد خلاف قانون صورت می گیرد. دغدغه ما حتما باید مبارزه با فساد باشد اما چرا تبعیض را نمیبینیم؟
فساد نهایتا دو درصد و تبعیض مربوط به 98 درصد اقتصاد است. تمدن غرب به نام دموکراسی باقی مانده و توانسته محصولات خودش را در قالب های مختلف به کشورها عرضه کند دموکراسی که برخلاف نام زیبایش بدر جهت منافع سرمایه داری حرکت کرده ساختار سرمایه داری به نام قانون توانسته خودش را مستحکم کرده و منافع سرمایه داران را حفظ کند و کسی هم حق ندارد اعتراض کند چراکه قوانین ازدل دموکراسی ایجاد شده. مثال واضح آن این است برخلاف نظر اسلام الان شما به عنوان یک فرد ایرانی اگر بروید در بیایان لایزرع سرپناه و خانه ای بسازید و زراعت کنید دستگاه های دولتی این کار را تخلف می دانند چرا که شما انحصار زمین را شکسته اید، سرمایه داری به این علت زنده مانده که سعی کرده در عرضه انحصار ایجاد کند که این هم مخالف نظر فقها است
این درحالی که در نظر اسلام اگر زمینی را کسی آباد کند حق بهره برداری از آن زمین دراختیار او هست
ما از شرّ رضاخان و محمدرضا خلاص شدیم، لکن از شرّ تربیت یافتگان غرب و شرق به این زودیها نجات نخواهیم یافت.
🔷 اینان برپا دارندگان سلطه ابر قدرتها! هستند و سر سپردگانی میباشند که با هیچ منطقی خلع سلاح نمیشوند
🔶و هم اکنون با تمام ورشکستگیها دست از توطئه علیه جمهوری اسلامی و شکستن این سدّ عظیم الهی برنمی دارند.
صحیفه امام؛ جلد ۱۵ ، صفحه ۴۴۶
تعداد کسانی که حدس می زنند یا می فهمند چه اتفاقی دارد می افتد خیلی خیلی کم است..
🔶ما این افراد را در موقعیتی درمانده قرار می دهیم..
🔷تبدیلشان می کنیم به مضحکه خاص و عام..
🔶 بهشان تهمت می زنیم و آنها را زباله های جامعه معرفی می کنیم.
❌(رییس اسبق سی آی ای) دشمن بخوبی می داند چه می خواهد از جوامع درایران هم همین اتفاق رخ داده اما دست خدا بالای همه دست ها هست و در اخر می شود انچه که خدا اراده کرده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥رونمایی از کارشناسان و متخصصان دولت پزشکیان/ معاون وزیر نیرو: اگر خودتان برق تولید کنید دولت برق شما را قطع نمیکند!
✅️ @Rajanews_com
وضعیت کشور به شکل عجیبی درآمده و مشکلات متعدد روز به روز درحال گسترش است این مسائل ناشی از عدم وجود حکمرانی اسلامی و تمرکزگرایی است متاسفانه شهرها نیز به تبع اقتصاد نفتی تحت تاثیر مشکلات کشور قرار گرفتند. پیش بینی هفته های بعد بسیار سخت است اما درحال حاضر تمرکز من براساس تخصص و تجربه ام بر روی حکمرانی شهری و مدیریت شهری هست سازه های حکمرانی اسلامی در گوشه وکنار کشور درحال تلاش برای نشان دان قدرت اسلام برای زندگی بهتر است این سازه ها قطعا آینده کشور را خواهند ساخت. شورای هفتم مشهد می تواند قطب تمدن اسلامی درحوزه پژوهشی باید هسته نرم و سخت تمدن مشهد می تواند باشد.
محمدمنان رئیسی، نایب رئیس کمیسیون عمران مجلس در گفتگو با مسکننیوز در توضیح جزئیات #مسکن در لایحه بودجه ۱۴۰۴ گفت:
💠 به نظر میرسد دولت و وزارت راهوشهرسازی متوجه اهمیت موضوع مسکن نیستند. در لایحه ارئه شده غیر از مواردی که از سوی #کمیسیون_عمران مطرح شد، مورد چشمگیر دیگری برای رفع مشکل مسکن در کشور وجود نداشت و متاسفانه این لایحه در حوزه مسکن بسیار ضعیف است که ما پیشنهاداتی به آن اضافه کردیم.
💠 یکی از پشنهادات مجلس مبنی بر خرید اوراق رهنی توسط بانکها است. اگر بانکها اوراق رهنیای که در مجلس تصویب میشود را خریداری کنند به عنوان تعهداتی که در نهضت ملی مسکن دارند ما از آنها میپذیریم. مثلا انواع بانکهای مختلف دولتی و خصوصی این اوراق را بخرند، معادل عددی و ریالی چیزی که خریداری میکنند به عنوان تعهداتی که داشتند در #نهضت_ملی_مسکن برای اعطای تسهیلات، همان معادل را مجلس برایشان محاسبه میکند که این روش قطعا میتواند بر معضل عدم تسهیلاتدهی بانکها تاثیرگذار باشد. به نظر من این اتفاق بسیار خوب هست 45 سال سیاست مسکن در دستان لیبرال ها بوده و درهمه دولت ها کارشناسان این ها تصمیم ساز بودند و مردم باید بفهمند که این ها به بن بست رسیده اند. دربرابر این جریان چند متخصص و جوان انقلابی دغدغه مند و مشتاق به تحقق تمدن نوین اسلامی الگوی زیست اسلامی باعقلانیت دینی را دنبال می کنند .
صحبتهای رهبری برای ما عجیب است چون رهبری از آینده صحبت میکنند و گوششان به صحبتهای حضرت حجت است و ما... رهبری با صراحت درباره فتنه پیش به ما گفتند. ایشان در سخنرانی های اخیرشان دو بار به فتنه اشاره کردند، اول زمانی که فرمودند: ملت ایران هر کسی را که -در اغتشاشات شرکت کند- و مزدوری آمریکا را در این زمینه قبول بکند، در زیر گامهای خود لگدمال خواهد کرد.
🔹دوم رهبری در دیدار دو هفته پیش فرمودند: هر کدام از این دو وضعیت-که یکی از آنها هرج و مرج و اغتشاشات داخلی است- در کشور پیش آید، دست دشمن در کار است و «بسیج» باید در مقابل آن بایستد. رهبری به صورت واضحی شکست مسلمانان در جنگ احد را بازگو کردند. درعین حال وعده پیروزیهای بزرگ دادند، لیکن به صورت شفافی شرایط مشخص است، امت حزب الله پیروز می شود اگر...
🔹در آیه شریفه «فَإِنَّ حِزبَ اللَّهِ هُمُ الغالِبونَ» آمده است که «وَمَن يَتَوَلَّ اللَّهَ وَرَسولَهُ وَالَّذينَ آمَنوا فَإِنَّ حِزبَ اللَّهِ هُمُ الغالِبونَ» یعنی کسانی پیروز میشوند که ولایت به خدا و رسول و «کسانی که ایمان» را بپذیرند. ما پیروزیم اما جبهه جدیدی در داخل کشور به زودی گشوده میشود، اما به نظر این فتنه دو بعدی است. احتمالا بخشی از جریان خودی نیز در نسبت با فرمان رهبری تردید خواهند کرد.
🔹 فرمان رهبری صریح است؛ «لگد مال کردن اغتشاشات» است و کمترین تعللی جایز نیست. خود را آماده میکنیم...
استاد درخشان تعریف میکردند در جلسهای که ایشان بودند و رئیس بانک مرکزی و نماینده صندوق بینالمللی پول (دهه هفتاد) بحث بر سر سیاستهای تعدیل و آزادسازی قیمتها بود!
استاد مخالفت کردند و بعد از بیان استدلالهای اقتصادی اشاره کردند که مردم هم تحمل نمیکنند و معضلات اجتماعی و سیاسی به وجود میآید...
اما پاسخ نماینده صندوق چه بود؟
نماینده صندوق میگوید: پس نیروی نظامی و انتظامی برای چیست؟ سرکوب کنید معترضین رو...
#شوکتراپی #مکتب_گرانکن
اما نکته مهم این است که در ایران اتفاق عجیبی در حال رخ دادن است. سیاستی که باور نمیکردند بتوان اجرا کرد به برکت نیروی رسانهای درحال اجراست. یعنی سیاست گران کردن تدریجی.
در حقیقت استدلال برای شوکتراپی این بود که امکان افزایش قیمتها به صورت تدریجی نیست و مقاومت صورت میگیرد و از طرفی اجزاء دیگر اقتصاد هم خودشان را تعدیل میکنند! این وسط هم سوءاستفاده کنندگان زیادی وجود دارد که روی کسب سود از افزایش قیمت تدریجی برنامه ریزی میکنند.
فلذا شوکتراپی بهتر است. ولو اینکه عدهای زیر چرخهای این اصلاحات له شوند و شکاف طبقاتی بیشتر شود.
در ایران اما به شکل عجیبی این اتفاق در حال رخ دادن است و صدایی از هیچ کس در نمیآید.
در حقیقت ما با افزایش قیمتها و جهانیسازی مخالفیم نه با شیوهی آن. اینکه به شوکتراپی نقد وارد میکنیم از باب شوکتراپی آن نیست. ما ماجرای آبان ۹۸ را به خاطر شیوه اجرای آن نقد نمیکنیم برخلاف برخی که فقط به شیوه اجرا و خندههای روحانی ایراد میگیرند.
فلذا این سیاست امروز خطرناکتر از شوکتراپی است! سیاست قورباغهپز کردن مردم و طبقات پایینِ بدون رسانه و بیصدا...
طبقات متوسط را با رسانه سرگرم کنیم. نخبگان را بترسانیم و در شلوغی بازار خبرهای زرد بخشهایی از سفره طبقات پایین را نابود کنیم. دقیقا الان نیاز داریم به حکمرانی در سایه که پلن حکمرانی موافق با نظر اسلام در مواجه با مسائل کشور داشته باشد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گاهی آپارتمانها را که می بینم
گمان میکنم این تجمیع انسانها در یک نقطه آسیب پذیر که با انهدام فقط یک ستون پایینی میتوان کل سقف ها را بر سر ساکنین خراب کرد بدون برنامه ریزی نبوده
آنکه ساخت چنین سکونت گاه هوایی را بعنوان پیشرفت علمی القا کرده بود حالا دارد در جنگ فیزیکی انهدام آنها را به نام خودش ثبت میکند
و جالب اینکه خانه های خودشان اغلب ویلایی است
نکته:
لطفاً اصالت امثال لوکوربوزیه و نورمن فاستر و ... که مبدع چنین ساختمان هایی بودند را بررسی کنید
@buar12
@meamar_313
هدایت شده از بلد طیّب/منان رئیسی
حیف یا میل؟! چرا کَک هیچ کس نمیگزد؟!
🔹به واژه حیف و میل دقت کردهاید؟ مضمون این واژه، سوء استفاده و یا اتلاف منابع است. مثلا اگر مدیری دست کج باشد مصداق میل بیتالمال است ولی اگر به خاطر سیاستهای اشتباه و سوء مدیریت، سبب اتلاف منابع و کاهش بهره وری شود مصداق حیف است.
🔹گرچه میل و مصادیق آن (نظیر اختلاس و ...) کاری بسیار ناپسند است اما آنچه برایم عجیب است این است که طی سالهای اخیر، سیاستهای اشتباه و حیفها ، صدها برابرِ میلها به کشور و ملت خسارت زده است اما برخلاف میلها که جامعه نسبت به آن شدیدا حساس است، نسبت به حیفها و خسارتهای کلان حاصل از آن، حساسیت چندانی وجود ندارد و به تبعش، کسی هم پاسخگوی این حیفها نیست!
🔹برای آنکه کلیگویی نکرده باشم به دو مصداق اشاره میکنم: طی چند ماه اخیر، وزیر محترم اقتصاد با اتخاذ سیاستهای اشتباه و با شعار و ادعای حذف رانت ارزی، ارز نیمایی را حذف کرد اما این سیاست اشتباه سبب جهش بیسابقه ارز در بازار آزاد شد به نحوی که بیشترین جهش ارزی در ۱۰۰ روز اول دولتهای پس از انقلاب، در دولت فعلی و با سوء مدیریت بیسابقه ایشان اتفاق افتاده است. تا جایی که نرخ ارز که در شروع به کار ایشان حدود ۵۷ هزارتومان بود اکنون عدد ۸۰ هزار تومان را هم رد کرده است! معنایش آن است که سیاستهای اشتباه ایشان، ارزش پول ملی ما را طی حدود پنج ماه، بیش از ۳۰ درصد کاهش داده است و فیالواقع یک سوم داراییهای تک تک ما ایرانیان با سوء مدیریت و حیفهای ایشان، ظرف پنج ماه باد هوا شده است!
🔹اگر خدای نکرده وزیر محترم اقتصاد، به جای حیف، از طریق میل و اختلاس، فقط یک هزارم این خسارت عظیم را به ما وارد کرده بود قطعا تاکنون بارها به مراجع قضایی و امنیتی احضار شده بود و احتمالا اکنون در بازداشت به سر میبرد اما عجیب است که اکنون که هزاران برابرِ میل، از طریق حیف به ما خسارت وارد کرده است کَک هیچ کس نمیگزد!
🔹مثال دیگرش، سیاستهای اشتباه وزیر محترم راه در زمینه مسکن است. ایشان از مخالفان جدی افقیسازی و عرضه زمین به مردم است و چه زمانی که معاون وزیر بود (در دولتهای سابق) و چه اکنون که در مسند وزارت نشسته است، با سیاستهای انقباضی و عدم عرضه زمین به مردم، حیفها و خسارتهای زیادی به مردم به ویژه اقشار ضعیف جامعه وارد کرده است.
🔹توضیح آنکه طبق مطالعات مبسوط انجام شده و با استناد به تجارب قبلی، زمان بهرهبرداری و اتمام پروژههای انبوهسازی و عمودیسازی، معمولا دو تا سه سال بیشتر از پروژههای افقی به طول میانجامد. معنایش آن است که اگر ایشان حاضر میشد که به جای عمودی سازی و فشردهسازی شهرها، زمین را به خود مردم واگذار کند تا خودشان با الگوهای یک یا دو طبقه خانهسازی کنند، زمان اتمام پروژهها به جای مثلا سه تا چهار سال، به یک تا دو سال کاهش پیدا میکرد.
🔹واضح است که در کشوری که تورم سالیانهاش طی چند سال اخیر دائما چند ده درصد بوده، کوتاهتر کردن زمان اتمام پروژه چه اهمیتی برای مردم دارد. زیرا هر سال بهرهبرداری دیرتر از پروژههای مسکن به معنای تحمیل تورم چهل پنجاه درصدی و هزینههای بیشتر به متقاضیان است و لذا مثلا پروژهای که میشد دو سال پیش با الگوی افقی سازی با آوردهی چهارصد میلیون تومانی مردم تکمیلش کرد سال بعد با آوردهی حتی یک میلیارد تومانیِ مردم نیز تکمیل نخواهد شد! این نوع تحمیل چند صد درصدیِ هزینههای بیشتر به مردم، مصداق بارز حیف منابع ملت است که نتیجه مستقیم سوء مدیریت خانم وزیر است (چه اکنون و چه زمانی که معاون وزیر و دبیر شورای عالی شهرسازی بودند).
🔹پس ایشان با سیاستهای اشتباهش به هر خانوادهای که متقاضی نهضت ملی مسکن است به طور متوسط چندصد میلیون تومان خسارت وارد کرده است. قطعا اگر ایشان خدای نکرده دست کج بود و یک هزارم این ارقام را میل کرده بود تاکنون بارها دادگاهی شده بود اما عجیب این است که اکنون که نه با میل، که با حیف، هزاران برابر خسارت بیشتری به مردم تحمیل کرده است کَک هیچ کس نمیگزد!
🔹این چند سطر را نوشتم تا اولا از ملت شریف ایران استدعا نمایم تا همانقدر که نسبت به میل (اختلاس و کج دستی و ...) حساس هستند لااقل همانقدر هم نسبت به حیف حساس باشند؛ ثانیا به همکاران ارجمندم در مجلس متذکر شوم که سکوت ما در قبال این حیفها، به معنای شریک شدن ما در اتلاف منابع ملت است و بدیهی است که این نوع سکوت و همراهی با اتلاف منابع ملت و اجحاف به آنها چه عواقب اخروی در پی دارد...
#استیضاح_وزیر_اقتصاد
#استیضاح_وزیر_راه
بلد طیب/کانال رسمی دکتر منان رئیسی
https://eitaa.com/baladetayyeb
کشور روزهای عجیبی را دارد می بیند و جای تاسف هست که بسیاری از خواص و اصحاب رسانه درباره لیبرالیسم سکوت کرده اند هرچه بدبختی هست سر این مکتب منحوس ضد خدایی است.لیبرالیسم منشاء تمام نابسامانیهای کشور از دوران بازرگان و بنی صدر تا به امروز است.
لیبرالیسم ضدیت قطعی با انگارههای دینی و آرمانهای جمهوری اسلامی دارد.
۴۶ سال است که لیبرالیسم در کشور پیاده میشود؛ بعد با وقاحت می گویند اسلام ناکارآمد است!
اساس و بنیان نظام اقتصاد سرمایهداری دئیسم و اومانیسم است. دئیسم به معنای انکار ربوبیت خداست. نتیجه انکار ربوبیت خداوند، اومانیسم است و انسان، محور میشود. وقتی انسان، محور شد به طور طبیعی هر کسی باید به فکر خودش باشد پس تفکر اصالت فرد شکل میگیرد. نتیجه طبیعی اصالت فرد، آزادی اقتصادی نامحدود، مالکیت خصوصی نامحدود، رقابت داروینیستی و عدم مداخله دولت است
▫️در فضای نظری اقتصاد غرب، از ابتدای پیدایش، شعار آزادی مطلق اقتصادی را سر دادهاند و هر زمان که بحران رخ داده است، آن را تعدیل کرده و بعد دوباره آن را گسترش دادهاند. کلاسیکها، شعار آزادی مطلق را سر میدادند. این شعار در مقام تئوری، با آمدن موج مارکسیسمها و سوسیالیستها محدود میشود. بعد نئوکلاسیکها میآیند و همان شعارهای آزادی اقتصادی کلاسیکها مطرح میشود. بعد بحران 1930 به وجود میآید که در آن کینز میآید آزادی اقتصادی را محدود میکند. بعد مکتب شیکاگو و ادامه این روند تا امروز
▫️شهید صدر (ره) در تبیین تفکر سرمایهداری چنین بیان میکند که یکی از نتایج آزادی اقتصادی که مبتنی بر اصالت فرد است مالکیت اقتصادی نامحدود است که در تفکر اسلامی به مالکیت اسلامی محدود تبدیل میشود.
هدایت شده از بلد طیّب/منان رئیسی
برنامه ریزی برای واحدهای ۵۵ متری در بلوکهای ۷ طبقه با تراکم حداکثر ۵۲۰ نفر در هکتار! کجا؟ نهضت ملی مسکن در شهر مقدس قم! برای اینکه عمق فاجعه را بهتر متوجه شویم عنایت بفرمایید که اکنون تراکم تهران به عنوان متراکم ترین کلانشهر کشور، حدود ۱۵۰ نفر در هکتار است. وقتی تهران با تراکم ۱۵۰ نفر در هکتار با این همه معضلات زیست محیطی و آسیبهای اجتماعی و ... مواجه شده است آنگاه با چنین طرحهای متراکمی چه اتفاقی در انتظار قم خواهد بود؟ به علاوه، نسبت این نوع طرحهای عمودی و متراکم با شهرسازی اسلامی ایرانی چیست؟
اگر حتی در قم (به عنوان مرکز علوم دینی) هم قرار نیست به اصول اولیه شهر اسلامی ایرانی پایبند باشیم پس چرا اینقدر این شعار تکرار شود؟! آقایان رسما اعلام کنند که مانیفست ما همان اصول شهرسازی مدرن و مبتنی بر تمدن غربی و نظام سرمایه داری است و تکلیف خودشان با مردم را مشخص کنند.
اساسا مشکل آقایان برای طرحهای با تراکم کمتر و معقولتر چیست؟ در طرح نهضت ملی مسکن که زمین رایگان است و هزینه ای برای مردم ندارد، اصرار بر توسعه عمودی چه توجیهی دارد؟
بر فرض که در برخی استانهای کوهستانی محدودیت زمین داشته باشیم، اما قم که هیچ محدودیت جغرافیایی برای الحاق اراضی ندارد. مدیران مربوطه چه پاسخی برای قضاوت آیندگان خواهند داشت؟
انتظار می رود باتوجه به تاثیر چنین الگوهای شهرسازی بر تضعیف ارزشهای دینی و افزایش آسیبهای اجتماعی و فرهنگی، خود علمای عظام به این فاجعه ورود کنند و اجازه تکرار اشتباهات گذشته را ندهند. در غیر این صورت اگر این اتفاق در قم رخ دهد پس فاتحه سایر شهرها را هم باید پیشاپیش بخوانیم.
@baladetayyeb
بشارت آخرالزمانی - تمدنی رهبر معظم انقلاب
آیت الله محمدمهدی شب زنده دار در درس خارج خود، به دیدار اخیر خود با رهبر معظم انقلاب اشاره کرد و گفت:
شب پنجشنبه در جلسه ای که خدمت رهبر معظم انقلاب بودیم، ایشان بسیار با آرامش قلب در قبال برخی از دوستان که در جریانات اخیر دغدغه خاطر داشتند و ناراحت بودند، مواجه شدند.
رهبر انقلاب با قلبی مطمئن فرمودند: هیچ مسأله ای نیست، از ابتدای پیروزی انقلاب تاکنون از این فراز و نشیب ها فراوان داشته ایم، امروز جنگ اسلام و کفر است، کفر می خواهد مسلط شود و جلوی پیشروی اسلام و ارزش ها و آرمان های الهی را بگیرد، دشمنان ناراحت هستند و این کارها را انجام می دهند و افرادی هم در داخل دارند اما هیچگونه دغدغه خاطری نباید داشته باشیم.
اگر به وظیفه الهی خود عمل کنیم خداوند یاری خواهد کرد، همانگونه که توکل به خداوند متعال و ایمان به نصرت الهی در قلب امام راحل وجود داشت در قلب رهبر معظم انقلاب هم وجود دارد/جهان خبر
اگر انتخابات شورای شهر برقرار باشد انشالله در اسفندماه دوره مدیریت شهری در موسسه مطالعات راهبردی که تلاش گروه شهر اسلامی است رو نمایی و ارائه خواهدشد.
کشور به سرعت در حال نزدیک شدن به دو قطبی سازش- مقاومت هست. منافقین سرخوش از این وضعیت فعلی هستند اما گریه آنها طولانی تر از خنده های مستانه خواهد بود.
هدایت شده از بیداری مدیا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️عبدالعلیزاده نماینده پزشکیان: اینکه صبح بلند شویم و دلمان بلرزد کی میخواهد از کی انتقام بگیرد باید جمع شود
مردم باید با آرامش بخوابند، بلند شوند و به سر کار بروند
✍همینها کنار گوش رئیس جمهور نشستند و مشاوره میدن به جای پاسخگویی به دلار ۸۱ تومنی و قطعی برق و گرانی ها، می گوید پاسخ اسرائیل را ندهیم تا مکران پیشرفت کند با این مواضع ذلیلانه خواهیم دید که دشمن چگونه گستاخ خواهد شد
🎬 #بیداری_مدیا برای بیداری وجدانها👇
@Bidari_Media
عیار ادم ها اینجا مشخص میشه آگاهی تبعات دارد مردم خودشان انتخاب کردند که دلار چند باشد...با شعارهای فریبنده و تهدید و ارعاب جامعه رای جمع کردند ...عذاب اینها در قیامت دوچندان هست چراکه ظلم به جامعه شیعه ای کردند که درحال بستر سازی برای ظهور بوده وهست.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺به مناسبت دلار 82 تومنی یادی کنیم از صحبت های
شمس الدین حسینی رئیس کمیسیون اقتصاد مجلس
در دفاع از عبدالناصر همتی برای وزارت اقتصاد!
#پزشکیان
💥 بصیر 💥
❇️ @basire_basir
شاید مهم ترین نکته در مورد نظام سرمایه داری را شهید مطهری بیان کردند. نکته ای که بسیاری از اساتید اقتصاد اسلامی هم شاید می ترسند آن را بیان کنند!
شهید مطهری به ریشه اصلی نظام سرمایه داری می پردازد؛ مالکیت تکنولوژی !
استاد مطهری با بیانی منطقی و استدلالی عقلی بیان می کنند که تکنولوژی مالکیت خصوصی بردار نیست و حاصل تلاش و تفکر جامعه است. (نظام اقتصادی اسلام و مقدمه ای بر اقتصاد تطبیقی)
نظر #شهید_مطهری در مورد مالکیت معنوی؛
اختراعْ محصول مستقیم نبوغ فکری فرد نیست تا او مالک اثر یا اختراع خویش باشد بلکه طبیعت یا اجتماع به دلیل شرایط و زمینههای خاص در پیدایش چنین اختراعی مؤثر بودهاند.
ازاینرو، اموال فکری مانند اختراع و تألیف سرمایهای عمومی و مملوکی اشتراکی است نه ملک خصوصی.
قائل شدن به حق انحصاری نشر برای پدیدآورنده، موجب کتمان علم و بهعلاوه، نفی جنبه عبادیِ آن میشود؛ در حالیکه، به استناد ادله متعدد نقلی، خدا و پیامبرش از کتمان علم و نگرش صرفاً مادی به آن بیزارند