هدایت شده از 🍀 حکیمانه 🍀
🎞 فیلم خوب ببینیم
📽 «قلمرو بهشت» فیلمی است از ریدلی اسکات (از معدود فیلمسازان معاصری که در عرصه سینما، سرش به تنش میارزد)...
فیلمی که میتوان در برابر تکنیکپاشیهای عاری از سینما و صرفاً بهتآفرینِ قلابیِ کریستوفر نولانی، از آن سینما آموخت و درامآفرینی یاد گرفت.
کارگردانیِ حسابشده، موسیقیِ فوقالعاده و تدوین دقیق از شاخصههای این اثر هستند... «قلمرو بهشت» یکی از بهترین و صداقتخواهترین فیلمهای تاریخی است که دیدهام ... و چهبسا بهترین اثر سینمایی که درباره مقوله پیوند ادیان و انسانیتِ نشأتگرفته از خداباوری و یکتاپرستی ساخته شده است. فیلمی انسانی و حقیقتطلب...
🎬 کارگردانی مذاکره صلاح الدین ایوبی با بیلیان، مثالزدنی است... این فیلم، با رویکردی کمنظیر، جنگی را میسازد که طرفدار هر دو سویش میشویم و از شکست هر دو سپاه ناراحت... «قلمرو بهشت»، فیلمی است علیه افراطیگری، علیه تجاوز، علیه تحریف و خرافات؛ و حتی در لایههای زیرینش، علیه صهیونیسم، فاشیسم و رویکردهای تکفیری... «قلمرو بهشت» را حتماً باید دید و سرگرم شد و لذت برد تا احساس برآمده از تکنیک و حس برآمده از فرم گاهگاهش، بر جان بنشیند و از پس آن، احیاناً بر خرد اثر کند و دوباره، غنیشده، به جان درآید و دیگرش کند.
«قلمرو بهشت»، چشم به جهان دیگرشدهای دارد که در آن میتوان برای صلح جنگید و قلمرو بهشت را رقم زد.
@HEKMAT_MAAREFAT
🌴 ۱۱۵۱ سال و ۲۳ روز گذشت
بازا که غم زمانه از دل برود
خواب از سر روزگار غافل برود
از آمد و رفت فتنهها دل تنگیم
ای جلوه حق بیا که باطل برود
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
🔰ملاقات امام زمان (علیه السلام) درسامراء
مرحوم حاجی نوری در کتاب نجم الثّاقب از عالم جلیل آخوند "ملّا زین العابدین سلماسی"شاگرد اهل سرّ"سیّد بحر العلوم" نقل می کند که فرمود:
در خدمت سید بحرالعلوم به حرم مطهر عسکرییّن(علیه السّلام) در سامرا مشرّف شدیم، و ما چند نفر بودیم، که با او نماز می خواندیم، در رکعت دوم بعد از تشهد که می خواست برای رکعت سوم برخیزد حالتی به او دست داد که توقفی نمود و بعد از چند لحظه برخاست.
بعد از نماز در حالی که همه ی ما تعجب کرده بودیم و نمی دانستیم چرا آن عالم بزرگ در وسط نماز توقف کرده و کسی از ما جرات نداشت که از او سوال کند.
وقتی به منزل آن بزرگوار برگشتیم و سر سفره نشستیم یکی از سادات به من اشاره کرد که علت آن توقف را سوال کنم؟
گفتم: تو از من به آن جناب نزدیکتری.
سید بحرالعلوم(رضوان الله تعالی علیه) متوجه ما شد و فرمود:
با هم چه می گویید؟ من که از همه رویم به آن جناب بازتر بود، گفتم:
این سید می خواهد بداند، سرّ آن توقف در حال نماز چه بوده است؟
✅ فرمود:
من وقتی در حال نماز بودم دیدم،حضرت بقیه الله اوراحنا فداه برای زیارت پدر بزرگوارش وارد حرم مطهر شد من از مشاهده جمال مقدّسش مبهوت شدم و لذا آن حالت که مشاهده نمودید به من دست داد و من به ایشان نگاه می کردم تا آنکه آن حضرت از حرم بیرون رفتند
🌺@HEKMAT_MAAREFAT🌺
هدایت شده از العبد آیت الله بهجت (ره)
📌 فتح قلعه خیبر به دست توانای امام علی علیهالسلام
🔹 خیبَر، سرزمین حاصلخیزی در ۳۲ فرسخی شمال مدینه، دارای هفت قلعه و بالغ بر بیست هزار سَکنه یهودی بود. در سال هفتم هجری یهودیان خیبر، در نقطه ای حساس در حکومت اسلامی، برضد اسلام عمل میکردند. یهودیان فرصت طلب، علی رغم پیمانی که با مسلمانان داشتند، خیبر را کانون مبارزه با اسلام قرار داده و تا میتوانستند، مشرکان را بر ضد اسلام تحریک و تجهیز میکردند.
🔸 پیامبر اسلام صلیاللهعلیهوآله تصمیم گرفت این آخرین کانون ضداسلامی دشمن در مدینه را نیز نابود کند و ریشه فتنه را درآوَرَد. ایشان با هزار و ششصد نفر، با روش غافلگیرانه، خود را به قلعههای خیبَر رساندند. یهودیان به قلعههای خود پناه برده و راههای نفوذ را سد کردند.
🔹مسلمانان قلعهها را یکی پس از دیگری گشودند ولی فتح دو قلعه آخر ده روز به طول انجامید. پیامبر (ص) پس از این که عدهای از اطرافیانش موفق به فتح آن دو قلعه نشدند، فرمود: «فردا پرچم جنگ را به مردی میدهم که جنگجویی است که فرار نمیکند، خدا و رسولش را دوست دارد، خدا و رسولش نیز او را دوست دارند و خدای تعالی خیبر را به دست او فتح میکند».
🔸طبق وعده پیامبر (صلی الله علیه و آله)، صبح روز ۲۴ رجب، امام علی (علیه السلام) در میدان معرکه حاضر شد و حضرت محمد (صلی الله علیه و آله) پرچم را به دست او سپرد. امیرالمومنین (علیه السلام) به سوی قلعه خیبر شتافت و پس از آن که پهلوانان یهود را به هلاکت رساند، در قلعه خیبر را به دست مبارک خویش از جا کند و آن را فتح کرد.
#تقویم_تاریخ
#رجب_۲۴
#فتح_قلعه_خیبر
✳️ @bahjat_alabd
🔰عاقل چگونه تجارت میکند🤔
♻️ حضرت امام کاظم علیهالسلام دربارۀ چگونگی برخورد خردمندان با مظاهر دنیا فرمودند:
اى هشام! خردمند به دنيا و دنيا پرستان نگريست و دريافت كه دنيا جز با رنج و مشقّت به دست نمىآيد و به آخرت نگاه كرد و پى برد كه آن نيز جز با رنج و زحمت به كف نمىآيد. پس با رنج و مشقّت آن را طلبيد كه ماندگار تر است.»
📚الکافي: ج۱، ص۱۷
@HEKMAT_MAAREFAT