🔸تحقق تسبیح الهی در عملیات وعده صادق
وقتی که خداوند حضرت موسی ع را به رسالت مبعوث کرد و فرمود: "اذهب الی فرعون انه طغی"
حضرت موسی ع برای تحقق این رسالت خطیر و مقابله با بزرگترین طاغوت، از خداوند درخواستهایی کرد از جمله این که برادرش حضرت هارون را نیز با او مبعوث کند و وزیر و پشتیبان او قرار دهد:
وَاجْعَلْ لِي وَزِيرًا مِنْ أَهْلِي ﴿۲۹﴾ هَارُونَ أَخِي ﴿۳۰﴾ اشْدُدْ بِهِ أَزْرِي ﴿۳۱﴾ وَأَشْرِكْهُ فِي أَمْرِي ﴿۳۲﴾
حضرت موسی در پایان درخواست وزیری برادرش، حکمت و هدف این درخواست را تسبیح و ذکر معرفی میکند! کيْ نُسَبِّحَكَ كَثِيرًا ﴿۳۳﴾ وَنَذْكُرَكَ كَثِيرًا ﴿۳۴﴾
سوال اینجاست که این تسبیح و ذکر چه تناسبی با رسالت تقابل با فرعون طغیان کرده، دارد؟
این درخواست بیشتر شبیه درخواست سالکی است که بخواهد رفیق سلوکی اختیار کند که ما با هم تسبیح و ذکر بگوییم تا به خدا نزدیک شویم! تسبیح و ذکر در اینجا به چه معناست؟
به نظر میرسد که حضرت موسی (ع)، در این درخواست در صدد «تحقق تسبیح و ذکر» است. وقتی که قلبها و دلهای قوم فرعون و بنی اسرائیل با وجود هیمنه فرعون دچار شرک شده است و او را قدرت برتر و شکست ناپذیر میدانند، رسالت حضرت آن است که قلوب خلق را از این شرک نجات دهد و مبارزه و شکست هیمنه فرعون یک نوع تسبیح عملی است که باعث میشود دلها از این شرک دست برداشته و متوجه توحید ربوبی شوند.
حال امروزه می توان انقلاب اسلامی و رهبری امامین انقلاب را از سنخ تسبیح عملی و از سنخ رسالت حضرت موسی ع و هارون ع دانست. انقلاب اسلامی با مبارزه با آمریکا و اسرائیل و از بین بردن هیمنه آنها در قلوب، الهه های پوشالی مادی را تضعیف کرده و الوهیت خداوند را در زمین بر سر دست گرفته است و عملیات اخیر "وعده صادق" گام بلندی در تحقق تسبیح الهی و کنار زدن هیبت پوشالی اسرائیل و آمریکا بود. هر چقدر این هیمنه شکست شود و دلها به سوی قدرت خداوند متوجه شود می تواند مقدمه تجلیات رحیمیه و رحمانیه خداوند شود.
همانگونه که سالک در سیر الی الله با انجام تسبیح، اماده پذیرش تجلیات فعلی، صفاتی و ذاتی خداوند میشود جامعه نیز با تحقق تسبیح آماده دریافت تجلیات الهی خواهد شد. مسیری که ظهور ولی خدا را در پی خواهد داشت تا او جامعه را به سوی دریافت این تجلیات به صورت متکامل و مرحله به مرحله سوق دهد.
🔸سوال و جواب قرآنی
❓سوال:
در آیه 12 سوره مائده خداوند متعال مفاد میثاقی را که از بنی اسرائیل گرفته، ذکر می کند:
وَلَقَدْ أَخَذَ اللَّهُ مِيثَاقَ بَنِي إِسْرَائِيلَ وَبَعَثْنَا مِنْهُمُ اثْنَيْ عَشَرَ نَقِيبًا وَقَالَ اللَّهُ إِنِّي مَعَكُمْ لَئِنْ أَقَمْتُمُ الصَّلَاةَ وَآتَيْتُمُ الزَّكَاةَ وَآمَنتُم بِرُسُلِي وَعَزَّرْتُمُوهُمْ وَأَقْرَضْتُمُ اللَّهَ قَرْضًا حَسَنًا لَّأُكَفِّرَنَّ عَنكُمْ سَيِّئَاتِكُمْ وَلَأُدْخِلَنَّكُمْ جَنَّاتٍ تَجْرِي مِن تَحْتِهَا الْأَنْهَارُ
چرا در این میثاق، ایمان به رسولان بعد از نماز و زکات آمده است؟ در حالیکه قاعدتا می بایست ایمان به رسولان مقدم بر فروع عبادی نماز و زکات باشد؟
🔹پاسخ:
مطابق آنچه علامه طباطبایی در تفسیر المیزان ذکر میکنند مراد از "ایمان به رسل" در آیه شریفه ایمان به رسولانی است که بعد از حضرت موسی می آیند اعم از رسولان صاحب شریعت مانند حضرت عیسی (ع) و رسول اکرم (ص) و پیامبرانی که صاحب شریعت نیستند و الا اگر خود حضرت موسی (ع) پیامبر هم عصرشان مراد بود قاعدتا اول می آمد.
بر این اساس خداوند از طریق این میثاق، جریان هدایت و زعامت را برای بعد از حضرت موسی ع را تعیین کرده و مورد تأکید قرار میدهد تا بعد از دوره بعثت ایشان، امت به گمراهی و سردرگمی نیفتد.
🔹چه نکته ای برای ما دارد؟
پیام این میثاق برای امت پیامبر چه میتواند باشد؟
معیت خداوند(انی معکم)، بخشش گناهان(لاکفرن عنکم سیئاتکم) و فوز به بهشت(لادخلنکم جنات) مشروط به آنست که امت به حجج الهی بعد از رسول خدا ایمان بیاورد و ایشان را یاری و پشتیبانی کند(عزرتموه)
و این حجج الهی بعد از پیامبر (ص) در درجه نخست اهل بیت ع هستند و سپس عالمان با ویژگی هایی که اهل بیت ع فرموده اند(صَائِنا لِنَفْسِهِ حافِظاً لِدینِهِ مُخالِفاً لِهَواهُ مُطیعاً لِاَمرِ مَولاهُ)
در واقع پیروی از ولایت اولیاء خدا میثاق و پیمان محکم الهی است
#آیات_سیاسی
14.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سخنان استاد مؤیدی پس از عملیات وعد الصادق:
از پسِ پردهی غیب به این مسائل نگاه کنید، بعد ببینید: «پیامدهای اینها چیست؟»
بخواهیم یا نخواهیم این بادکنک امپریالیزم و فرهنگ شیطانی غرب سوزن آخر را می خورد
انفجار «گرایش به فرهنگ شیعی ناب» رخ میدهد انشاءالله،
و این است که مقدمهی ظهور است.
🔸مصداق "قری محصنه" برای اسرائیل
آیه 14 سوره حشر، شیوه مقاتله و جنگیدن یهود را توضیح میدهد:
لَا يُقَاتِلُونَكُمْ جَمِيعًا إِلَّا فِي قُرًى مُحَصَّنَةٍ أَوْ مِنْ وَرَاءِ جُدُرٍ بَأْسُهُمْ بَيْنَهُمْ شَدِيدٌ تَحْسَبُهُمْ جَمِيعًا وَقُلُوبُهُمْ شَتَّى ذَلِكَ بِأَنَّهُمْ قَوْمٌ لَا يَعْقِلُونَ ﴿۱۴﴾
می فرماید یهودیان فقط از "قری محصنه" یعنی آبادی هایی که دارای استحکامات هستند با شما می جنگند. مصداق قری محصنه در مورد اسرائیل چیست؟
ممکن است منظور آن باشد که اسرائیلیها از نبرد رو در رو در هراسند و در هر شکل جنگ، فقط در حالتی که در حصن باشند می جنگند نیروی زمینی آنها در تانکها و نفربرها به جنگ می آیند و کشورشان با وجود سامانه های متعدد دفاع موشکی وارد نبرد می شود سامانه هایی همچون گنبد آهنین، فلاخن داود و پیکان و...
احتمال دیگر آن است که معنای "قری محصنه" فراتر از ادوات باشد، بلکه منظور آن باشد که اسرائیل جز با حمایت و پشتیبانی غرب و بالخصوص آمریکا نمی جنگد. لذا تمام رفتار جنگی او تابع این حصن یافتن است. از این جهت است که:
- اسرائیل از ابتدای تشکیل تا به امروز خود را در حصن غرب تعریف کرده.
- با "طوفان الاقصی" تمام سران غرب را به نبرد آورده.
- پاسخ عملیات «وعد الصادق» وابسته به حمایت آمریکاست
- و از همه مهمتر آنکه با رفتن آمریکا از منطقه، مضمحل خواهد شد.
به عبارت دیگر "قری محصنه"، فرمول شکست اسرائیل را هم بیان میکند که اگر آمریکا به گونه ای از پشتیبانی او منصرف شود یا قویا تضعیف گردد، پایان تاریخ مصرف اسرائیل خواهد بود.
#آیات_سیاسی
چگونه افکارمان را کنترل کنیم. آیت الله خوشوقت.mp3
465K
چگونه افکارمان را کنترل کنیم
آیت الله خوشوقت (ره)
9.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حجت الاسلام سید حسین هاشمی نژاد:
▪️شرط بندی لاتها برای عصبانی کردن میرزای قمی
▪️غضب نفس، راه بندان برای روزی تون ایجاد می کند
▪️خونه هایی که توش بگو مگو و دعوا و اختلاف هست آن خانواده ها از روزی الهی خودشون، چه مادی چه معنوی، محروم می شوند
#اخلاق_در_خانه
یادگاری آقا فخر تهرانی...!
🔸اثر سی مرتبه قرائت سوره قدر در شب های جمعه
🎙حجت الاسلام محمدحسن الهی:
خداوند آقا فخر را رحمت کند، زمانی من با شوخی به او گفتم آقا! شما چرا درس طلبگی نخواندید؟ شما که در حوزه علمیه نجف بودید؟! ایشان گفت من زمانی در نجف بودم، آنجا از ناحیهی امیرالمومنین -علیهالسلام- عنایتی به من رسید ... . گفتم آقا ممکن است آن عنایت را به ما هم بگویید؟ فرمودند:
شبهای جمعه سی مرتبه سورهی قدر را میخوانم و بعد هم میگویم «اللهم الهمنا الخیر و العمل به» که فرازی از دعای ابوحمزه ثمالی است؛ ایشان میفرمودند:
به این ترتیب من در طول هفته میفهمم چه کاری باید انجام بدهم، کجا باید بروم و کجا نباید بروم!
🔹در شب جمعه آخر ماه قمری سفارش شده سی مرتبه سوره قدر خوانده شود و پس از آن سه مرتبه بگوید: «اللَّهُمَّ أَلْهِمْنِي الْخَيْرَ وَ الْعَمَلَ بِهِ»: خدایا! به من کار خیر را الهام کن و توفیق عمل به آن را به من بِده! (فرازی از دعای ابوحمزه ثُمالی).
🔸شما هر شب جمعه سی مرتبه [سوره] «انا انزلناه» بخوانید. آقای طلبه این یادگاری را از من گوش کن! هر شب جمعه سی مرتبه سورهی قدر بخوان و ببین مطالب را چه طوری میفهمی؛ دیگر مُدام نمیآیی و بگویی من حافظهام کار نمیکند، مطالب سنگین است، نه! میفهمی. ما نمیدانیم اینها چیست!
منبع: کانال فخر پارسایان
🔸نسبت جغرافیای حمایت از فلسطین و جغرافیای حمایت از حضرت حجت (عج)
این سؤال مطرح می شود که واکنش اقوام و ملل مختلف به ندای "انا المهدی" و "یا لثارات الحسین" امام زمان (عج) چگونه خواهد بود. کدام ملتها زودتر و قوی تر و کدام ملتها دیرتر به حضرت می پیوندند؟
کدام ملتها استعداد همراهی بالاتر و کدام ملتها استعداد تقابل بیشتری با حضرت دارند؟
شرق آسیا بیشتر و سریعتر به حضرت گرایش نشان میدهد یا مردم کشورهای غربی؟ آفریقایی ها، آمریکای لاتین، مسلمانان، شیعیان، اهل سنت چگونه واکنش خواهند داد؟
برای پاسخ به این سوالات، دلالتهایی در روایات وجود دارد. اما این متن در صدد پاسخ، از طریق نقلی و روایی نیست.
یکی از طرقی که برای پاسخ به این سوال، بسیار میتواند کمک کننده باشد، شیوه و میزان عکس العمل مردمان جهان به موضوع غزه و فلسطین است. ماجرای فلسطین، آزمون و محک اسلام فطری است.
اگر سوال کنیم که مغرب زمین گرایش قوی تری به حضرت نشان خواهند داد یا مردمان پرکار شرق آسیایی پاسخ چیست؟
در نگاه اول شاید این طور به نظر برسد که مردم کشورهای غربی به واسطه "فسق"، نسبت به شرق آسیایی ها، بیشتر از فطرت فاصله گرفته اند لذا غربی ها به زندگی حیوانی نزدیکترند.
حال آنکه مساله فلسطین چیز دیگری را نمایش میدهد. بیداری و واکنش به مساله فلسطین در غرب پر شمارتر و پررنگ تر است و این قرینه ای می تواند باشد بر افزونی اسلام فطری در غرب.
تحلیل ماجرا چیست؟
چرا با وجود این که علی الظاهر مردم شرق آسیا زندگی سالمتری دارند ولی غربی ها را میتوان به فطرت نزدیکتر دانست؟
دلایل متعددی میتوان برشمرد از جمله اینکه نوع اعتقاد و باورها نقش بارزتری دارند نسبت به اعمال انسان. اعتقادات مردم مغرب زمین نسبت به شرق آسیا به فطرت نزدیکتر است.
نقش اعتقاد بیشتر از عمل است بر این اساس است که در روایات ما شیعه فاسق برتر از اهل سنت عادل تبیین شده است.
🔸دلالتهای قرآنی عملیات وعده صادق
👈در آستانه عملیات تنبیهی «وعده صادق» علیه رژیم صهیونیستی، رهبر انقلاب در یکی از جلسات مرتبط، یک بیت شعر از غزلی که با تلمیح از آیات قرآن مجید درباره رویارویی حضرت موسی علیهالسلام با فرعون و ساحرانِ فرعونی سروده بودند، برای این عملیات خواند:
📝تو را است معجزه در کف زِ ساحران مهراس
📝عصا بیفکن و از بیم اژدها مگریز
جا دارد تأمل بیشتری در آثار عملیات وعد الصادق با توجه به ماجرای سحره فرعون و آیات مرتبط با آن داشته باشیم.
قٰالَ أَلْقُوا فَلَمّٰا أَلْقَوْا سَحَرُوا أَعْيُنَ اَلنّٰاسِ وَ اِسْتَرْهَبُوهُمْ وَ جٰاؤُ بِسِحْرٍ عَظِيمٍ ﴿۱۱۶﴾ وَ أَوْحَيْنٰا إِلىٰ مُوسىٰ أَنْ أَلْقِ عَصٰاكَ فَإِذٰا هِيَ تَلْقَفُ مٰا يَأْفِكُونَ ﴿۱۱۷﴾ فَوَقَعَ اَلْحَقُّ وَ بَطَلَ مٰا كٰانُوا يَعْمَلُونَ ﴿۱۱۸﴾ فَغُلِبُوا هُنٰالِكَ وَ اِنْقَلَبُوا صٰاغِرِينَ ﴿۱۱۹﴾ وَأُلْقِيَ السَّحَرَةُ سَاجِدِينَ ﴿۱۲۰﴾ قٰالُوا آمَنّٰا بِرَبِّ اَلْعٰالَمِينَ ﴿۱۲۱﴾
گفت: «شما بیفکنید.» و چون افکندند، دیدگان مردم را افسون کردند و آنان را به ترس انداختند و سحرى بزرگ در میان آوردند. (۱۱۶) و به موسى وحى کردیم که: «عصایت را بینداز»؛ پس [انداخت و اژدها شد] و ناگهان آنچه را به دروغ ساخته بودند فرو بلعید. (۱۱۷) پس حقیقت آشکار گردید و کارهایى که مى کردند باطل شد. (۱۱۸) و در آنجا مغلوب و خوار گردیدند. (۱۱۹) و ساحران به سجده درافتادند (۱۲۰) [و] گفتند: «به پروردگار جهانیان ایمان آوردیم، (۱۲۱)
▪️به نظر میرسد میتوان پروژه اسرائیل را در آیه 116 خلاصه کرد:
آنچه در صحنه فلسطین و خصوصا غزه اتفاق افتاده یک سری اقدامات عملیاتی است(القوا) همراه با ایجاد وحشت برای همه عالم و بالخصوص مسلمانان منطقه(استرهبوهم) و اغواگری وسیع با ابزارهای مختلف، خصوصا ابزار رسانه (سحر عظیم) این جریان با آمریت و پشتیبانی فراعنه زمان (آمریکا و غرب) رقم خورد
عملیات وعد الصادق، در پی عملیات طوفان الاقصی ضربه کاری و قوی ای بود به این پروژه وارد شد که:
▪️اولا: از ناحیه امام جبهه حق صادر شد(اوحینا الی موسی ان ألق عصاک)
▪️ثانیا: تصویر سازی ساحرانه قدرت هژمونیک آنها را شکست(تلقف ما یأفکون)
▪️ ثالثا: در جهت تقویت جبهه حق و ابطال باطل و خنثی سازی اقدامات چند دهه آنها قدم بزرگی بود(وقع الحق و بطل ما کانوا یعملون)
▪️رابعا: ضربه سختی دریافت کردند(فغلبوا) و نتوانستند پاسخ درخوری بدهند و تحقیر شدند(و انقلبوا صاغرین)
▪️خامسا: موج جدیدی در میان فرهیختگان جریان کفر و جریان غربی ایجاد کرد(وَأُلْقِيَ السَّحَرَةُ سَاجِدِينَ - قالوا آمنا برب العالمین) موج جدید اعتراضات در دانشگاه های آمریکا و غرب - یعنی دقیقا همان نقاطی که عامل اقتدار نرم برای فرعون زمان هستند و این اعتراضات همراه با نشانه هایی از خداخواهی صورت عام و نمادهای اسلامی به صورت خاص انجام می شود.
1.13M
آثار عملیات وعده صادق در پاکستان از زبان یکی از دوستان پاکستانی 👇👇👇
🔹یک لطیفه در فضای مجازی پاکستان:
۵۶ کشورهای اسلامی مثل خواهرها هستند و فقط یک برادر دارند و آن هم ایران است!😁
🔹راننده اهل سنت پاکستانی: ما به ایران و جمهوری اسلامی افتخار می کنیم
🔹بازخورد فوقالعاده در رسانههای پاکستان:این حمله باعث تغییرات در سطح بینالملل خواهد بود
🔹فقط اسرائیل نزدند کل اروپا را زدند
922.2K
🔸فضای پاکستان در زمان آمدن آقای رئیسی بعد از حمله به اسرائیل:
🔹اوضاع انقلابی مثل دهه فجر انقلاب اسلامی ایران
🔹بازخورد عالی سخنان همسر آقای رئیسی در پاکستان
چشم زخم- آیت الله خوشوقت.mp3
1.06M
🔸دیدگاه آیت الله خوشوقت (ره) در مورد چشم زخم
- چشم زخم دلیل ندارد نه دلیل عقلی و نه دلیل نقلی
- خداوند همه چشم ها را شیرین آفریده است چشم شور وجود ندارد
- آیه «و إن یکاد» دلالتی بر چشم زخم ندارد بلکه دلالت بر نفی چشم زخم دارد