امام صادق علیهالسلام فرمودند:
تقدیرات در شب نوزدهم صورت می گيرد
و در شب بيست و يكم به ثبت می رسد
و در شب بيست و سوم امضاء می گردد.
📚الكافى،ج۴،ص۱۵۹
حلما 🌸
اعمال شب نوزدهم ماه رمضان ✨
یکی از اعمال مهم شب های قدر
دعا برای خادمین کانال هست لطفا فراموش نشه🤍✨️
🪴دستورالعملی مهم از آیت الله فاطمی نیا برای امشب 👇
یک سوره واقعه+ یک سوره توحید + هفت مرتبه یا الله
هرچی میخواهید بخواهید امشب .....
در این ذکر سرّی است که نمیتوانم بگویم
🪴 التماس دعای فرج 🪴
🔑نکات کلیدی جزء نوزدهم قرآن کریم
۱- از خدا همسران و فرزندانی طلب کنید که چشم و چراغ شما و مایه عزت تان باشد. (سوره فرقان آیه 74)
۲- در قیامت دل بی گناه و پاک به کار می آید و هیچ کاری از مال و فرزند بر نمی آید. (سوره شعراء آیه 88_89)
۳- از مخالفت با خدا بپرهیزید و از سبک زندگی اشرافِ اسرافکار تقلید نکنید. (سوره شعراء آیه 150_151)
۴- هر کس شاکر نعمت های خدا باشد، سود می کند و هر کس ناشکری کند دودش به چشم خودش می رود که خداوند بی نیاز است. (سوره نمل آیه 40)
۵- از حق مردم چیزی کم نگذارید که حق الناس است و با سودجویی، نظم اقتصادی جامعه را به هم نریزید. (سوره شعراء آیه 186)
۶- در زندگی اجتماعی متواضعانه رفتار کنید و هنگام برخورد با افراد غیرمودب، با مدارا و ملایمت پاسخ دهید. (سوره فرقان آیه 63)
۷- در دنیا دوست خوب برگزینید، تا در قیامت از انتخابش پشیمان نشوید. چرا که رفیق بد تو را به گمراهی می کشاند. (سوره فرقان آیه 28)
۸- کسی که توبه کند و کار خوب انجام دهد، خدا هم بدی هایش را به خوبی ها تبدیل می کند. (سوره فرقان آیه 70)
۹- آیا می دانید که شیطان بر افراد دروغگو و گناهکار وارد شده و آنها را به بیشتر گناه کردن، تشویق می کند. (سوره شعراء آیه 221_222_223)
👉🏻 ⎾ @helma_sums |حلما 🍃⏌
May 11
#روزه_داری
عادات غذایی غلط در ماه مبارک رمضان
✍️ يكي از عادات غذايي غلط روزه داران اين است كه به دليل تشنگي زياد، افطار را با آب سرد و یا نوشیدنیهای سرد شروع مي كنند.
توصيه ميشود افطار را با نوشیدنی های گرم مانند آب جوش، چاي کمرنگ و شیرگرم آغاز نمایند.
در وعده هاي سحر و افطار از پرخوري اجتناب کنید، و تا حد امکان به جاي مصرف انواع شيريني ها مثل زولبيا و باميه كه فقط حاوي انرژي و فاقد مواد مغذي (ويتامينها و مواد معدنی) هستند، از مواد غذايي طبيعي شيرين مثل خرما، كشمش و انواع ميوه استفاده نمایید. افراط در مصرف انواع شيريني به هنگام افطار چاقي و اضافه وزن را به دنبال خواهد داشت.
پس از آن ميتوانند از خرما يا كشمش استفاده كنند، زيرا اين دو سبب كنترل اشتها ميشود و از پرخوری به هنگام افطار ممانعت مي كند.
علاوه بر آن، مصرف خرما در ماه مبارك رمضان در تنظيم قند خون بسيار مفيد است، از این رو توصيه ميشود كه در وعده افطار 5-3 عدد خرما مصرف گردد (خرما منبع خوبي از مواد مغذي، قند، فيبر و پتاسيم است) از مصرف بيش از حد خرما نيز مانند ساير شيريني ها پرهيز شود.
پدرام مشکین قلم(دانشجوی رشته تغذیه)
👉🏻 ⎾ @helma_sums |حلما 🍃⏌
+امشب بخوایم از خدا
بحق فرق شکافته مولا
اول فرجِ امامزمان💔)))
+رفقا امشب همه مظلومین عالم
بخصوص مظلومین غزه رو
یادمون نره...
#امیرالمومنیندستمومیگیره😭💔...
˹@vsal_313 | وصآل˼