https://eitaa.com/himayejan/23527
رتبه پنج شده البته.
بله اینم هست، این دوست ما رتبه ۵ کشوری شده
صرفا برای اینکه تصوراتت از خودم رو نابود کنم میگم که این پیام رو در حالی دارم میخونم که هنوز نماز نخوندم، نهارم رو نصفه خوردم چون داشتم به زینب غذا میدادم، دو روزه میخوام حموم برم و هنوز نتونستم برم، هفته گذشته دانشگاه نرفتم (دوباره اومدیم اصفهان)، دیروز هم وقتی زینب برای بار دوم بی دلیل از خواب پرید، از شدت فشار روانی، هایهای زدم زیر گریه و با همسرم بحثم شد😂😂
دخترم، قدم اول اینکه به خودت بیای اینه که دست از مقایسه کردن خودت با من و یا هرکس دیگهای برداری!
موقعیت، ظرفیت، توانایی، مشکلات، نقاط قوت و نقاط ضعف هر آدمی با بقیه آدما متفاوته و نباید با هیچکسی مقایسه بشه.
من که الان به قول تو همه این کارا رو باهم میکنم، یه روزایی توی برنامه ریزیِ روزانهی درسیم میموندم و دوستام برام برنامه مینوشتن🥲 تازه همونم نمیتونستم انجام بدم :)
یکسال اول عروسیم یا مامانم خونه مونو جمع میکرد یا همسرم.
و...
اما یواش یواش قلق خودم دستم اومد.
فهمیدم مشکل من اینه که میخوام خیییلی کارای سوپرقهرمانی توی یه روز انجام بدم و خب طبیعیه که بهشون نمیرسم و بعدشم ناامید میشم و بیخیال. از یه جایی شروع کردم به جای برنامه نوشتن، گزارش روزانه نوشتم. ینی فقط هرکاری که انجام میدادم، حتی کوچیک رو، مینوشتم. بعد اخر شب میدیدم که وا! من بدون اینکه حواسم باشه دارم به یه روتین میرسم و کارای مهمی رو انجام میدم. این روتین یواش یواش بیشتر تثبیت شد و تبدیل شد به یه چارتِ اصلی، که الان دیگه فقط با توجه به شرایط روزانهم جزئیاتش رو تغییر میدم.
بذار مثلا برنامهی دیروز پریروز ام رو براتون بفرستم🌝
هیمآ...♡
صرفا برای اینکه تصوراتت از خودم رو نابود کنم میگم که این پیام رو در حالی دارم میخونم که هنوز نماز نخ
این برنامه دیروز و پریروز منه.
ببین، مثلا برای انجام دادن کارای خونه یه صوت جامعه کبیره دارم که نیم ساعته، به خودم میگم من فقط نیم ساعت کار میکنم، تا وقتی جامعه کبیره تموم شه. و خب اینجوری خودم رو شرطی میکنم. الان دیگه تقریبا هر روز جامعه کبیره رو گوش میدم و اون نیم ساعت جز پربرکت ترین زمان های تو طول روزمه چون معمولا به کلی از کارام میرسم. اینجوری هم روتینِ عبادی دارم، هم کاری.
برای زبان چون نمیتونم هر روز کتاب بخونم یا پادکست گوش بدم یا هرچیزی، روتینام رو با دولینگو حفظ میکنم. حالا اگر برسم کنارش مثلا ویدیو آموزشی هم ببینم که عالیه، ولی اگر نرسم هم خودمو سرزنش نمیکنم و به همون دولینگو اکتفا میکنم. مهم پایبندیِ روزانهست، نه کمیتِ روزانه.
کار که فعلا نمیکنم چون درحال ورود به یک فضای کاری جدید ام و فعلا دارم اموزش میبینم. (گذروندن سطح هاش، توی برنامه هست اگه ببینی)
برای همسری کردن، خب همهی این بار روی دوش من نیست که. اکثر وقت ها تقسیم میشه بین من و همسرم. مثلا همین دیروز وقتی همسرم دید من دارم اونجوری زار میزنم و روحم دچار فرسایش شده، شب گفت بریم بیرون شام بخوریم و دور بزنیم که حال و هوام عوض شه. این بخش خیلی نسبیه، اینجوری نیست که بگم وای من خیلی زن خوب و عالی و کامل و همهچی تمومی ام.
برای دانشگاه هم، با شرمندگی فراوان از مامانم و مادرشوهرم کمک میگیرم که زینبو نگه دارن (میگم با شرمندگی چون بدم از اینکه از دیگران کمک بخوام، البته این اخلاقم هم خیلی بده)
برای رسیدگی به درس ها هم تا جایی که بتونم از وقتایی که زینب خوابه استفاده میکنم و خودمو به روند دانشگاه میرسونم...
حالا خداوکیلی اینارو نگفتم که بگم من الان خیییلی منظم و پرفکتام.
واقعا نه، نیستم. ولی خب سعی میکنم ظرفِ وجودیم رو بزرگ کنم و قدم به قدم به همهچیز رسیدگی کنم.
خیلی وقت ها هم نمیتونم. خیلی وقتا...
خیلی وقتا کلافه میشم، دعوا میکنم، گریه میکنم، از همه فاصله میگیرم، خسته میشم و... ولی خب زندگی همینه دیگه؟ مگه نه؟
مگه زندگی چیزی جز از اینه که هر روز یه قدم بیشتر رشد و پیشرفت کنیم؟
خیلی وقتا هم پسرفت میکنیم ولی خب مهم نیته.
من به معنی واقعی کلمه یقین دارم به اینکه اگر همهی این قدم هارو فقط برای خدا برداریم، خدا خیییییلی برکت میده به همهچیز مون. از وقت و زمان گرفته تا کیفیتِ کار ها و فعالیت هامون.
اینو با چشمای خودم دیدم.
و خیلی خیلی توصیه میکنم که یه بار امتحان کنید توی یه روز هرکاری تون رو با یه نیت انجام بدین.
مثلا اگر غذا درست میکنید، به نیت نذری یکی از ائمه درست کنید. اون غذا در سریعترین و خوشمزه ترین حالت ممکن درست میشه.
اگر درس میخونید به نیت رشد و سربازی برای امام زمان درس بخونید، اون درس سبک ترین و ماندگار ترین درس توی ذهن تون میشه.
اگر همسرداری میکنید، به نیتِ تأسی از حضرت زهرا با همسرتون خوش برخورد باشید و بهش محبت کنید، اون محبت هزااااران برابر میشه و تبدیل به نور میشه و به خودتون برمیگرده.
اگر زبان میخواید بخونید به نیتِ تاثیرگذاری برای نظام اسلامی بخونید، اون زبان دیگه از ذهن تون پاک نمیشه...
درکل، همه چیزو در نهایت برای قربِ الهی انجام بدین، ماندگار ترین میشه✨️
خیلی دیگه حاج خانم جلسهای شدم، بسه🦦
از منبر میام پایین و میرم به نماز و نهارم برسم😂🤌
https://eitaa.com/himayejan/23533
مشکل از هیچ کدوم نیست. مساله خاصیت دنیاست که هیچوقت بینقص و کامل و روون نیست.
همینه. یه موقع هایی همهی نیت آدم هم پاک و درسته، ولی یا شیطون این وسط دم تکون میده و کارو خراب میکنه، یا اونقدر نیت واقعی و زیباست که خدا میخواد طرف رو امتحان کنه و بیشتر سختی میده بهش...
اما اینا مهم نیستن، مهم اینه که ماها جا نزنیم. مهم اینه دقیقا فردای همون روزی که هیچی خوب پیش نرفت و گند زدیم، دوباره شروع کنیم و از جایی که مونده بودیم ادامه بدیم.
مهم ناامید نشدن و رها نکردنه✨️
توصیه شده بود که مادران توی بارداری جامعه کبیره بخونن، منم از دوران بارداری هرروز صوتش رو گوش میکردم و برام خیلی لذت بخش بود، دیگه از اون موقع عادت شده تقریبا هرروز گوش میدم.
اما خب فضائل خیلی زیادی هم داره و جز برنامه روزانه خیلی از بزرگان بوده. مثلا روایتی هست که میگه حضرت امام وقتی توی تبعید نجف بودن، هرشب این دعا رو در حرم امیرالمؤمنین میخوندن.
حاجت شمام شاید خیر نبوده که برآورده بشه، شاید خدا یه برنامه بهتر براتون در نظر گرفته🌝✨️