هدایت شده از گلچین بهترین مطالب فکر زیبا و اندیشه خوب شما
🍚شوید پلو با ماش (غذایی مناسب ماه مبارک)
🟢مواد لازم برای ۴ نفر:
🍃برنج ایرانی ۴ پیمانه
🍃سبوس دوم برنج ۱ قاشق غذاخوری
🍃شوید تازه پاک کرده ۴۰۰ گرم یا شوید خشک ۶ قاشق غذاخوری
🍃روغن زیتون ۴ قاشق غذاخوری
🍃ماش ۳۵۰ گرم
🍃نمک معدنی به مقدار لازم
🟢طرز تهیه:
ابتدا ماش را تمیز کرده و بشویید و بگذارید تا خیس بخورد (بهتر است حبوبات را از شب تا صبح خیس کنید).
سپس به همراه ۲ لیوان آب روی حرارت ملایم بگذارید تا نسبتاً پخته و آبش تمام شود. (بهتر است ابتدا حرارت را زیاد کرده تا جوش آید و کف روی آن را جمع کرده، دور بریزید. بعد حرارت را ملایم کرده و درب ظرف را نیمهباز بگذارید تا بپزد).
سپس برنج از قبل خیس کرده را به همراه سبوس برنج، شوید، ماش و آب را مخلوط کرده و روی حرارت مناسب قرار دهید تا بجوشد و آبش تمام شود. سپس روغن را اضافه کرده، بگذارید دم بکشد. (بهتر است برنج را همراه نمک خیس کنید، آبش را دور بریزید و مجدد آب اضافه کنید.)
✅این غذا برای افراد کمخون و کودکان در حال رشد و افراد مبتلا به چربی خون بسیار مفید بوده و نیز به علت وجود شوید برای ناراحتیهای گوارشی به ویژه نفخ معده سودمند است.
سالم بمانیم
هدایت شده از گلچین بهترین مطالب فکر زیبا و اندیشه خوب شما
┏☘❃🌸❃☘❃🌸❃☘┓
I 💫تعجیل در فرج صلوات
┗☘❃🌸❃☘❃🌸❃☘┛
ألـلَّـھُمَّ ؏َـجــِّلْ لِوَلــیِـك ألفـرَج
✅https://eitaa.com/hlgole
هدایت شده از مداحی های مناسبتی ایام
🏴🌹🏴🌹🏴🌹🏴🌹🏴🌹
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ
🏴🤚سلام، طلوع فجر پنجشنبه آخرین روز از اسفند ماه و نوزدهمین روز از ماه خدا که مصادف است با اولین روز قدر و فضیلت آن کمتر از شب قدر نیست و ضربت خوردن یعسوب الدین حضرت علی ابن ابیطالب(علیه السلام) را به سوگ می نشینیم.
🏴🎤دوستان عزیز در چنین اوقاتی بزرگمرد میدان های نبرد در هنگام انجام فرمان الهی در محراب عبادت فریاد برآورد:
🏴🎤"بسم الله و بالله و علی ملّة رسول الله،فُزْتُّ وِ رَبَّ الْکَعبه"
🏴🎤و خطاب به نماز گذاران در حالی که خون از سر و صورت شریفش جاری بود فرمود:
🏴🎤"هٰذٰا مٰا وَعَدنا الله و رسُوله"
🏴👌«این همان وعده ای است که خداوند متعال و رسولش به من داده اند»
🏴📚مولایمان فرقش شکافته شد تا ما حافظ ارزش های مکتب او باشیم و در مکتب او اجرای #عدالت بالاترین آرمان و ارزش بود و جامعه ای که تاب اجرای این حکم الهی را نداشتند او را به شهادت رساندند. "قُتِلَ علیٌ لِشِّدته عَدْله".
🏴🌹🏴بارالها: بر محمد(صلی الله علیه و آله) و آل محمد(علیهم صلوات الله) درود فرست و دعاهای بندگان خالصت را در این ایام در حق همه مردم مستجاب گردان.
التماس دعا.
https://eitaa.com/hlgole4
🏴🌹🏴🌹🏴🌹🏴🌹
هدایت شده از مداحی های مناسبتی ایام
doa-tahvil-sal-4(music-irani.com).mp3
1.94M
⚜️ دعای تحویل سال 1404
https://eitaa.com/hlgole4
استاد رحیم پور ازغدی .mp3
5.87M
سخنرانی استاد رحیم پور ازغدی
۱- چگونه "شادی کاذب" را از "شادی راستین" تشخیص دهیم و چرا "زندگی شاد" بدون معنویت توحیدی، منطق قابل دفاعی ندارد؟
۲- چرا "طبیعت و طبیعیات" نیز در منطق اسلامی تفسیر توحیدی دارند و مرز "ایمان به غیب" با ایمان به "خرافات شرک آمیز" کجاست؟
۳- چرا اسلام آباد کردن زمین، پاکیزه نگه داشتن هوا، آب و استحصال درست از خاک و منابع طبیعی و... را به فلسفه خلقت گره زده است و حفظ محیط زیست را تکلیف دینی میداند؟
۴-چرا جشن های ملی و اعیاد سنتی باید فلسفهای قابل دفاع داشته باشند؟
۵- چگونه فرهنگ مادی حتی اعیاد دینی و معنوی را تبدیل به مناسبات فساد و لهو و لعب و غفلت اجتماعی کرده است؟
۶- عید نوروز و سیزده بدر و چهارشنبه سوری چه بود و چه شد؟
۷- فرهنگ سرمایه داری غرب، از کریسمس و هالووین و ولنتاین چه چیز ساخته و چگونه اخلاق و معنویت و همه اعیاد مذهبی را سکولاریزه و تبدیل به ضد کرده است؟
روشنا شبکه افق
#استاد_رحیم_پور_ازغدی
تلاوت.mp3
14.75M
سید متولی عبدالعال
سوره شوری ۱ تا ۱۵، حشر ۱۸ تا آخر
#تلاوت
رادیو سحـر .mp3
20.1M
نوزدهمین برنامه رادیو سحر ویژه سحر نوزدهم ماه مبارک رمضان
※ موضوع برنامه : «تقدیرات ما در گروی قدر آرزوهای ماست»
• گوینده: مازیار ربیعی
• نویسنده : سیده حاتمه سید زاده
• تنظیم: پارسا کمالی | صدیقه صدیقی
تهیه شده در «استدیو صدا انسانِ تمام»
#رادیو_سحر #شب_قدر #ماه_رمضان
8.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰کسانی که نمیخواهند گناهانشان را با خود به برزخ و قیامت ببرند این کار را در دنیا انجام بدهند!
🎙#استاد_حسینی_قمی
🔵 زنـدگـی پـس از زنـدگـی | یـاد مــرگ