بروسلی:
۱۳-حقیقت در سادگی است.
۱۴-راه بدست آوردن دانش اهمیت دارد.
۱۵-رقابت سازنده جهت دستیابی به هدف به زندگی شما معنی و دوام می دهد.
کتاب:بروسلی چه می گوید،ص۶۷
#بروسلی #پند #انگیزه
@wushucaran
@honarrazmi
یک رزمی کار خوب هرگز هیجان زده نمیشود اما آماده است ،فکر نمیکند و در رویا هم نیست ،آماده است برای هر اتفاقی که ممکن است بیفتد.
منبع: زندگینامه اژدهای طلایی-ص۱۳۳
@honarrazmi
#بروسلی
#نکته
#پند
#رزمی
هدایت شده از آموزش نینجاوهنررزمی
نینجا (یا در ژاپن شینوبی) به مزدوران مخفی در دوران ژاپن فئودال گفته میشود. نینجا در لغت امروزی به هنرجویان رشته نینجوتسو گفته میشود. نینجاها تخصصشان در جنگهای غیرمتعارف بود. آنها معمولاً برای جاسوسی، خرابکاری، نفوذ، ترور، جنگ چریکی و عملیات های مختلف و گاهی هم برای مبارزات مستقیم استخدام میشدند و از مهارت رزمی و روش جنگی نینجوتسو استفاده میکردند.[۱] کاربرد این کلمه به هنرجویان مهارتهای رزمی نینجوتسو اشاره دارد. نینجاها در مقابل ساموراییها بودند. ساموراییها نجیب زادگانی بودند که از طبقه بالای جامعه محسوب میشدند و از لحاظ مهارت و فن، حرفهای بودند. نینجاها از طبقه پایین جامعه و اکثرا کشاورز یا کارگر بودند که تحت ظلم و ستم قرار گرفته بودند و از این رو هنر نینجوتسو را آموخته و به نینجاهایی تبدیل شدند که وحشت بر دل سامورایی ها می انداخت.نینجا ها به دلیل اینکه از طبقه بالا نبودند و نمیتوانستند در مقام های دولتی باشند معمولا برای افراد خاصی کار میکردند و اکثرا عملیات ترور انجام میدادند.
@NIMJARNJR
ماهیت مرموز نینجاها، در قرن اخیر توجه مردم ژاپن و سپس کل دنیا را جلب کرد و آن را به بخشی از فولکلور و افسانههای ژاپن تبدیل کرد. نتیجه این افسانهسازی، مشکلتر شدن جدا کردن افسانه از واقعیت بود تا حدی که قابلیتهای فراطبیعی مثل نامرئی شدن و راه رفتن روی آب، به نینجاها نسبت داده شد و این شخصیت، به شکل فیلم و داستان به فرهنگ عامه تمامی جهان، راه یافت. از واژه نینجوتسو برای توصیف فعالیتهای مختلف نینجاها استفاده میشود.
نینجاها با رنگ لباس تیره خود و پوشیدن نقاب همواره نمادی از ترس و دلهره برای ساموراییها مطرح بودهاند. برعکس ساموراییها که از سلاح کاتانا به عنوان سلاح اصلی خود استفاده میکردند، نینجاها هر ابزاری را که میتوانستند برای رسیدن به هدف خود به کار گیرند به عنوان سلاح در نظر میگرفتند. این تنوع در بکارگیری سلاح از آنان مبارزانی مخوف و راز آلود ساخته بود. شاید معروفترین سلاح یک نینجا شوریکن یا ستاره نینجا باشد که تقریباً نماد این افراد یا این هنر نیز شدهاست. ستاره نینجا یا شوریکن سلاحی بود که از فاصله به طرف دشمن پرتاب میشد و با زخمیکردن یا کشتن حریف و دشمن او را از مقابله با نینجاها بازمیداشت. توانایی این افراد در جاسوسی در گرو تغییر چهره و استتار آنها بود که ایشان از کودکی آن را فرا میگرفتند و استادان این هنر بودند.[۲] یک تفاوت مهم نینجاها با ساموراییها این است که ساموراییها اگر نتوانند مأموریتشان را انجام دهند هاراگیری(خودکشی) میکنند، اما نینجاها هر کاری میکنند که مأموریتشان را به درستی انجام دهند.
@NIMJARNJR
@honarrazmi
هدایت شده از کونگ فو
پژوهشی در هنرهای رزمی چین
مقدمه
ووشو و يا هنرهاي رزمي چين با يك تاريخ طولاني و سير تكويني سبكهاي متنوع درسرتاسر چين و نيز در جهان شناخته شده است . آن براي سلامتي و بخصوص براي دفاع شخصي مفيد ميباشد . اين مقاله در سه بخش تهيه شده ، بخش اول درباره منشاء و سير تكامل است . و بخش دوم درخصوص معرفي سبكهاي مختلف ووشو . و بخش آخر شرح سبكهاي اصلي ووشو ، از قبيل چانگ چوان ( مشت بلند شمالي ) تاي چي چوان ( مشت زني نهائي عظيم ) و شائولين چوان و تشريح ساير هنرهاي رزمي اصيل و معتبر چين .
بخش اول : پيدايش و سير تكامل ووشو چين :
ووشو ، و يا هنرهاي رزمي چين ، ورزشي است که جهت سلامتي و دفاع شخصي بكار برده ميشود ، كه داراي يك تاريخ چند هزار ساله است . و بعنوان قسمتي از ميراث فرهنگ باستاني چين محسوب ميشود . پارهاي از اطلاعات بدست آمده از سنتهاي ادبي و هنري باستانی چين بيانگر اين مطلب است كه ووشو بدوي در ما بين پنج قرن قبل از ميلاد همزمان با اختراع شيشه در چين آغاز شد و در قرن سوم ميلادي يعني زماني كه تمرينات هنرهاي رزمي به آن وابسته است براي اولين بار به ثبت رسيد ، و در ميان اين تمدنها پيشرفت كرده است .
#ووشو #پژوهش #مطالعه
@wushucaran
@KongFoo
هنر رزمی چیزی ماورای هنر است و تنها هنرمندان شایسته و حقیقی میتوانند آن را نشان دهند.
نوشتن چند خط داستان کار هر کسی است اما هنرمند کسی است که بتواند درونیات خود را با هنرش عرضه کند و این چیزی بود که بروس لی برای هنرهای رزمی میخواست.
زندگی هر هنرمند آزمونی است برای خود او که باید با صداقت در آن شرکت کند زندگی بی نهایتی است که برای بودن در آن باید با فشار و باز کردن درها مرزهای خلاقیت و تغییر را یافت، این عقیده صادقانه که در سفرهای هنرمندانه میتوان به لزوم هنر در زندگی پی برد و اینکه هر کدام از ما به نوبه خود میتواند هنرمندی برای زندگی و خواست های خود باشد.
قسمتی از مقدمه جان لیتل بر زندگی اژدهای طلائی (بروس لی).
@KongFoo
@honarrazmi
#بروسلی
1 - اصول و مبانی اولیه ووشو چین
ووشو ، و يا هنرهاي رزمي چين همانطوريكه اشاره گرديد طي قرنهاي متمادي براي تنازع بقاء توسط مردم آن روزگاران ابداع شده ، و به تدريج رشد و گسترش يافته است كه معمولاً به عنوان همسفران مذهب بودا بودند. اصول اوليه آن از قرن سوم ميلادي توسط انجمنهاي پيشين آن زمان تدوين يافته است ، و داستانهای هنرهاي رزمي چين ، معرف پيشرفت تكنيكها، غناي فلسفه و گسترش تدريجي آنها به ساير كشورها است . که امروزه بسياري از آنها در مدارس مختلف بنيان و پايه گذاري شدهاند .
از نقطه نظر ايدئولوژي نيز بايد گفت كه اصول حكمت مذهب بودايي و كنفوسيوئيسم و " تائوئيسم " درچين در طي 500 سال قبل از ميلاد مسيح ، پايه گذاري شده است و به عنوان پايه فلسفي سنن جنگي و رزمي هنرهاي رزمي چين يعني ووشو در چين و سراسر آسيا پذيرفته شده است . بنابراين امر فوق العاده هنر رزمي به چيزي بيش از تمرين بر روي مهارتها و تحمل سختيها ارتباط دارد . هنرهاي رزمي داراي يك محتواي فكري و عقلاني هستند . آنها دربردارنده يكسري ارزش هستند و به چشم اندازهاي خاص جهان و انسان موجود درآن ارتباط دارند . پس فلسفه در ريشه و مباني اوليه هنرهاي رزمي چين بخصوص فلسفه « تائوئيست » ، در ريشه و تاريخ ووشو چيني حائز اهميت است .
#مطالعه #ووشو #رزم #فلسفه
@honarrazmi
آموزش هنر رزمی
1 - اصول و مبانی اولیه ووشو چین ووشو ، و يا هنرهاي رزمي چين همانطوريكه اشاره گرديد طي قرنهاي متمادي
در تمدنهاي باستاني چين ، هنر رزمي ( ووشو بدوي ) در نبرد و ستيز بين قومهاي مختلف آن دوران شايع بود ، و توسط افرادي كه در ميدانهاي رزم براي دفاع و تنازع بقاء نبرد ميكردند ، شكل گرفته و به تدريج مراحل رشد و تكامل خود را آغاز كرده است . گرچه جنگجويان هر قبيله صاحب هنرهاي رزمي مختص به خود بودند . اما از آنجا كه جنگجويان مجذوب تكنيكهاي برتر و عقايد پيشرفته ساير قبايل بودند ، در اين راستا دستخوش تغيير و تحول ميشدند و اين تغييرات منجر به دگرگوني در سيستمهاي رزمي ميشد و به همین علت به هنرهاي رزمي حقيقي بدل ميگشتند .
@honarrazmi
شائولین کونگفو
شائولین کونگفو (چینی: 少林功夫; پینیین: Shàolín gōngfu), یا شائولین ووشو (چینی: 少林武術; پینیین: Shàolín wǔshù) به گروه بزرگی از هنرهای رزمی چینی گفته میشود که خود را وارث حقیقی هنر رزمی تأسیسشده در معبد شائولین معرفی میکنند.[۱]
@KongFoo
@honarrazmi
هدایت شده از کونگ فو
10 نکته در مورد «بروسلی» که شاید نمیدانید؟
بروس لی (۲۷ نوامبر ۱۹۴۰ – ۲۰ ژوئیه ۱۹۷۳) استاد هنرهای رزمی، بازیگر فیلمهای رزمی، نظریهپرداز و بنیانگذار سبک رزمی جیت کان دو است. نکاتی درباره زندگی حرفه ای لی وجود دارد که شاید از آن اطلاعی نداشته باشید.
بروس لی (۲۷ نوامبر ۱۹۴۰ – ۲۰ ژوئیه ۱۹۷۳) استاد هنرهای رزمی، بازیگر فیلمهای رزمی، نظریهپرداز و بنیانگذار سبک رزمی جیت کان دو است. بسیاری او را یکی از تاثیرگذارترین رزمیکاران قرن بیستم می دانند.نکاتی درباره زندگی حرفه ای لی وجود دارد که شاید از آن اطلاعی نداشته باشید.
- حرکات رزمی بروس لی به حدی سریع بود که در فیلمهایش مبارزات به صورت «اسلوموشن» (حرکت آهسته تصویر) فیلمبرداری می شد.
- «چاک نوریس» اعتراف کرده که «بروس لی» در یک مبارزه واقعی قادر به شکست دادن او است
- «بروس لی» یک فیلسوف تیزبین بود و اصول «ین و یانگ» (yin & yang) را در هنرهای رزمی دخالت داد.
- «بروس لی» تنها اجرا کننده شنای روی زمین با یک انگشت و انگشت شصت بود.
- مشتهای سریع او با سرعتی کمتر از ۰/۵ ثانیه فرود می آمد.
- «لی» از ضربه های هوایی با پا متنفر بود و آن را برای مبارزات واقعی بی فایده توصیف می کرد و فقط در فیلمهایش آن را بکار می برد.
- او در مسابقات حرکات موزون سال ۱۹۵۸ هنگ کنگ در رشته «چاچا» شرکت کرد و جایزه نخست را دریافت کرد.
- با ضربه مشت ۱۲ سانتی (یک اینچی» معروفش ، «لی» حتی افراد سنگین وزن را به عقب پرتاب می کرد.
- او سبک رزمی خود موسوم به «جیت کان دو» (Jeat Kune Do) را توسعه داد.
- «لی» با ضربه پای خود قادر بود کیسه بوکس ۳۰۰ پوندی (۱۵۰ کیلوگرمی) را به هوا پرتاب کند.
@KongFoo