eitaa logo
پیر طریقت
1.4هزار دنبال‌کننده
3.2هزار عکس
758 ویدیو
48 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
هو از دیدهٔ سنگ خون چکاند غم تو بیگانه و آشنا نداند غم تو دم در کشم و غمت همه نوش کنم تا از پس من به کس نماند غم تو - رباعی شمارهٔ ۵۷۸
هو هر گه که دل از خلق جدا می‌بینم احوال وجود با نوا می‌بینم وان لحظه که بیخود نفسی بنشینم عالم همه سر به سر ترا می‌بینم
هو درمجلس عشاق قراری دگر است وین باده عشق را خماری دگر است آن علم که در مدرسه حاصل کردند کار دگر است و عشق کار دگر است
هو دل برهید از دغل روزگار در بغل عشق خزیدن گرفت...
هو ز رویِ زرد و دلِ درد و سوزِ سینه مپرس که آن به شرح نگنجد،بیا به چشم ببین
هو گفت: کی باشد که ازین قصه‌ی قربان برهم؟ گفتم: قربان شو تا از قصه‌ی قربان برهی. الله‌اکبر نماز از بهر قربان است نفس را؛ تا کی باشد اکبر؟ تا در تو تکبر و هستی هست، گفتن الله اکبر لازم است، و قصد قربان لازم است. اکنون تا کی بت در بغل گیری به نماز آیی؟! "الله و اکبر می‌گویی و چون منافقان بت را در بغل محکم گرفته‌ای"!!
هو در این عالَم جهت نظاره آمده بودم و هر سخنی می شنیدم بی حرف سین و خا و نون. کلامی بی کاف و لام، الف و میم. و از این جانب سخن ها می شنیدم. می گفتم که ای سخنِ بی حرف اگر تو سخنی پس اینها چیست؟ گفت نزد من بازیچه. گفتم پس مرا به بازیچه فرستادی؟ گفت نی، تو خواستی. خواست تو که تو را خانه باشد در آب و گِل و من ندانم و نبینم. اکنون هر سخنی می شنیدم و نظاره می کردم و مرتبۀ هر سخنی. شمس تبریزی ای خدا جان را تو بِنْما آن مقام کَندرو بی‌حرف می‌روید کلام مثنوی مولانا خدایا جان ما را به آن مقامی برسان که در آن حقیقت و سخن های بدون صدا و کلام بروید.
هو آنک شد هم بی‌خبر هم بی‌اثر از میان جمله او دارد خبر تا نگردی بی‌خبر از جسم و جان کی خبر یابی ز جانان یک زمان!
هو هر گاه مؤذن در اذان به "اشهد انّ محمد رسول الله" میرسید ، خداوندگار مولانا جلال‌الدین به زانو از زمین بر می‌خواست میفرمود : نامت بماند تا ابد ای جان ما روشن ز تو به نقل از (مناقب العارفین)
هو دریغا ندانی که چه می‌گویم! آفتابِ«ألله نورُ السَّمواتِ والأرض» بی آیینه‌ی جمال‌ِ "محمّد رسولُ‌الله"دیدن، دیده بسوزد، به واسطه‌ی آیینه،مطالعه‌ی جمال آفتاب توان‌کردن علی‌الدوام؛ بی‌آیینه، معشوق دیدن محالست و در پرده‌دیدن ضرورت باشد @Analhaghhoo
هو عقل قربان کن به پیش مصطفی حسبی الله گو که الله‌ام کفی مثنوی معنوی مولوی
• پیغمبر اکرم نمود عینی جامع ترین و والاترین فضائل بشریت بود یعنی فضائل به واسطه وجود پیغمبر ما فضیلت پیدا کرده بودند. اینکه اصرار میکنیم که ایشون به مرگ طبیعی از دنیا نرفتن و شهید شدن هیچ فضیلتی رو در شخصیت و مقام معنوی پیامبر اکرم اضافه نمیکنه برای همین یک بحث کاملا بی ارزشی هست.