هو
➖➖➖
«به یاد دارم در همان ماه رمضانی که آقای فلسفی در مسجد شاه دربارهٔ بهائیّت صحبت میکردند، بعد از ایشان مرحوم آقای حلبی واعظ نیز در مدرسهٔ صدر منبر میرفت. من برای استماع منبر ایشان رفتم. جمعیّت، حیاط مدرسه را پر کرده بود. آقای حلبی دربارهٔ وحدت عقل و عاقل و معقول مطالبی گفت که به نظرم به درد هیچ یک از مستمعین نمیخورد. بعد هم به ملّاصدرا و ابن سینا بیاحترامی کرد. من هم اوقاتم تلخ شد و از مجلس بیرون آمدم.
در همان ایّام، مرحوم شیخ محمّدتقی آملی روضه داشت. من هم شرکت کردم. وقتی مدّاحی تمام شد و دیدم آقای حلبی میخواهد منبر برود، من بلند شدم تا از جلسه بیرون بروم. آقای آملی عبای من را گرفت و از رفتن من ممانعت کرد و فرمود: یا از روضهٔ من بدت میآید یا از آقای حلبی! عرض کردم: اوّلی نیست. فرمود: پس نمیگذارم بروی.
نشستم تا اینکه منبر آقای حلبی تمام شد. آقای آملی رو کردند به آقای حلبی و گفتند: آقای حلبی! این آقای شاهآبادی نمیخواست پای منبر شما بنشیند، من نگذاشتم؛ میخواهم ببينم جهتش چیست؟ سپس به من رو کرد و فرمود: چرا شما بدت میآید؟ گفتم: من سؤالی از شما میکنم: الآن کسی را در دنیا میشناسید که مقلّد حاجی سبزواری یا بوعلی سینا یا ملّاصدرا باشد؟ ایشان فرمود: خیر. گفتم: کسی که میخواهد در ماه رمضان برای مردم صائم سخن بگوید، چه مطلبی باید بگوید؟ اگر از قرآن و روایات یا مسائل مربوط به روزه و مبطلات و واجباتش بگوید بهتر است یا مطالبی مثل وحدت عقل و عاقل و معقول که خود آقای حلبی هم بعید است تصوّر درستی از آن داشته باشد؟! آیا درست است که این مطالب فلسفی را بالای منبر بگوید و بعد هم به عدّهای از بزرگان توهین کند؟ بوعلی سینا مقلَّد ما نیست، امّا افتخار ایران و اسلام است. ملّاصدرا و حاجی سبزواری از افتخارات اسلام هستند. آیا جسارت کردن به اینها در بالای منبر درست است؟
وقتی بنده این مطالب را عرض کردم، مرحوم آقای آملی ناراحت شد و آقای حلبی را وادار کردند که توبه کند و او هم توبه کرد و گفت: أستغفر الله ربّي و أتوب إليه! بعد هم آقای آملی فرمود: حالا باهم آشتی کنید. ما هم آشتی کردیم».
📚 حدیث نصر، آیت الله نصرالله شاه آبادی، ص۴۲۴
#بی_مهری(۵)
هو
بگو ای شَمسِ تبریزی،
از آن میْهایِ پاییزی
به خود در ساغَرَم ریزی،
نفرمایی غُلامی را
▪︎مولانا
هدایت شده از جٰامِعُ الْأَسْرار
﷽
🔷اذعان شیخ نقشبندیه به تولد امام مهدی علیه السلام،و اینکه فرزند امام حسن العسکری علیه السلام هستند.
📜[امام] حسن عسکری رضی الله عنه [و علیه السلام ] پسری ظاهر و پنهان از خود به جای نگذاشت. غیر از ابوالقاسم محمد المنتظر[سلام الله علیه] ، که در نزد امامیه قائم نامیده می شود. تولد منتظر رضی الله عنه [و علیه السلام ] شب نیمه شعبان سال دویست و پنجاه و پنج بود. مادر او مادر یک پسر است؛ او را نرگس می نامند.
متن عربی👇
و لم یخلف الحسن العسکری_رضی الله عنه_ولدا ظاهرا و باطنا، غیر ابی القاسم محمد المنتظر؛ المسمی بالقائم عند الامامیه.و کان مولد المنتظر رضی الله عنه لیله النصف من شعبان سنة خمس و خمسین و ماتین. امه ام ولد؛ یقال له نرجس.
📘فصل الخطاب،فصل هفتم، ص592
👤خواجه محمد پارسا نقشبندی
@JAMEOLASRAR110
هدایت شده از علامه حسن زاده آملی
سوم مهر ماه سالروز عروج ملکوتی
علامه دهر، فرید العصر، حکیم المتاله الصمدانی، صاحب کشف محمدی، شیخ العلما و الربانیین و الفقه و المحدثین، قدوه السالکین، صاحب نفس مطمئنه، حضرت ابولفضائل مولانا نجم الدین علامه ذوالفنون حسن حسن زاده آملی" رضوان الله تعالی علیه"
شادی روح ملکوتی حضرت علامه یک حمد و سوره قرائت بفرمایید
@alamehasanzadeamoli
✨هوالشــــــافــــــے✨
🌹ضمن عرض سلام و ادب و عشق بخدمت تمامی فقرا، دوستان و همراهان گرامی...
🍀بدینوسیله از تمامی شما سروران گرانقدر خواهشمندیم بجهت شفای کامل تمامی مرضای این سرزمین، علی الخصوص مریض منظور که امروز تحت عمل جراحی قرار خواهد گرفت، یک حمد شفا و سه صلوات قرائت فرمایید...
🌺خداوند متعال را قسم میدهیم به باطن مبارک بیمار دشت نینوا حضرت سیدنا علی بن الحسین السجاد و باب الحوائج حضرت موسی بن جعفر الکاظم علیهم السلام الساعه لباس عافیت بر تن تمامی مرضای اسلام پوشانده و شادی و شادمانی را نثار خانواده های دردمند نماید، هـــــو آمیـــــــن ❤️
🆔 @safialishahi