هدایت شده از کانال شهید آقا محسن حججی
🔰🔰 خامنه ای خمینی دیگر است
👌✅ #خمینی_امام_کوخ_نشینان 6⃣
🎙🎙 امام خامنه ای:🔊🔊
🌺🌺 امام طرفدار جدّی حمایت از محرومان و مستضعفان بود؛ امام نابرابری اقتصادی را با شدّت و حدّت رد میکرد؛ #اشرافیگری را با تلخی رد میکرد؛ به معنای واقعی کلمه امام طرفدار عدالت اجتماعی بود؛ طرفداری از مستضعفان شاید یکی از پر تکرارترین مطالبی است که امام بزرگوار ما در بیاناتشان گفتند؛ این یکی از خطوط روشن امام است؛ این یکی از اصول قطعی امام است، همه باید تلاش کنند که فقر را ریشهکن کنند؛ همه باید تلاش کنند که محرومان را از محرومیّت بیرون بیاورند و تا آنجایی که در توان کشور است، به محرومان کمک کنند.
❌❌ از آن طرف به مسئولان کشور هشدار میداد دربارهی #خوی_کاخ_نشینی - این نکتهای که در قرآن هم آمده است: وَ سَکَنتُم فی مسٰکِنِ الَّذینَ ظَلَموا - و همه را از #خوی_کاخ_نشینی برحذر میداشت، تأکید مکرّر میکرد بر اینکه به وفاداری طبقات ضعیف اعتماد کنید؛
👌👌این را امام مکرّر میگفت که این کوخنشینانند، این فقرایند، این محرومانند که این صحنهها را با وجود محرومیّتها پر کردهاند، اعتراض هم نمیکنند، در میدانهای خطر هم حاضر میشوند؛ [امّا] آن کسانی که برخورداریهای بیشتری داشتند، در موارد مختلف اگر مشکلی پیش میآمد، اتّفاقاً آنها بیشتر ابراز نارضایی میکردند. این وفاداری طبقات متوسّط مردم و طبقات محروم مردم، از نظر امام یک امر برجسته بود و این را تأکید میکرد. بر مصرف درست بیتالمال تأکید میکرد، بر پرهیز کردن از اسراف تأکید میکرد. این هم یکی از خطوط اساسی است.
❇️❇️مسئلهی #عدالت_اجتماعی، طرفداری از محرومان و دوری از #خوی_اشرافیگری و #خوی_تجمّلگرایی و عمل در این جهت.
-----------------------------
بیانات در حرم #خمینی_امام_کوخ_نشینان در مراسم بیست و ششمین سالگرد رحلت ایشان 1394/03/14
🔶🔷🔶🔷🔶🔷🔶🔷🔶
کانال شهید آقا محسن حججی
🆔@hojajishahid
صدا ۰۰۲-۱۲.m4a
18.07M
🔰منبر هیئت هفتگی
🎙سخنران: شیخ مجید فراهانی
❇️ موضوع: نسبت سبک زندگی فاطمی با دینداری لاکچرانه
🌺 امام خامنه ای:🌺
«ما باید خودمان را به این مرکز نور نزدیک کنیم؛ و نزدیک شدن به مرکز نور، لازمه و خاصیتش، نورانی شدن است. باید با #عمل، و #نه_با_محبت_خالی، نورانی بشویم؛ عملی که همان محبت و همان ولایت و همان ایمان، آن را به ما املاء میکند و از ما میخواهد. با این عمل، باید جزو این خاندان و وابستهی به این خاندان بشویم.» 1370/10/05
🔶🔷🔶🔷🔶🔷🔶🔷🔶
کانال شهید آقا محسن حججی
🆔@hojajishahid
🔰" برای ظهور گل نرگس کاری کنیم ...."
❇️مراسم پرفیض دعای ندبه
🔊مداح:کربلایی هادی خادم حسینی
🎙 سخنران: شیخ مجید فراهانی
🔷 موضوع منبر: کارکرد دیگر #زهد؛ جذابیت دین و دینداران برای عموم مردم
🔰🔰 ....بَعْدَ أَنْ شَرَطْتَ عَلَيْهِمُ #الزُّهْدَ فِي دَرَجَاتِ هَذِهِ الدُّنْيَا الدَّنِيَّةِ وَ زُخْرُفِهَا وَ زِبْرِجِهَا فَشَرَطُوا لَكَ ذَلِكَ
جمعه ساعت ۷ صبح
پایگاه ۱۱ امام خمینی ره
خوهران و برادران
هیئت حمزه سیدالشهداء علیه السلام
@heyat_hamze
🔶🔷🔶🔷🔶🔷🔶🔷🔶
کانال شهید آقا محسن حججی
🆔@hojajishahid
زهد و جذابیت دین و دینداران.m4a
7.46M
❇️ منبر دعای ندبه
🔰🔰 ....بَعْدَ أَنْ شَرَطْتَ عَلَيْهِمُ #الزُّهْدَ فِي دَرَجَاتِ هَذِهِ الدُّنْيَا الدَّنِيَّةِ وَ زُخْرُفِهَا وَ زِبْرِجِهَا فَشَرَطُوا لَكَ ذَلِكَ
🎙 سخنران: شیخ مجید فراهانی
🔷 موضوع منبر: کارکرد دیگر #زهد؛ جذابیت دین و دینداران برای عموم مردم
🚨🚨 موضوع منبر هفته آینده: رابطه زهد و مبارزه با آمریکا و جذابیت این مبارزه
🔶🔷🔶🔷🔶🔷🔶🔷🔶
کانال شهید آقا محسن حججی
🆔@hojajishahid
هدایت شده از حوزه توییت (توییتر طلاب)🇵🇸
👓 والله اگر من از طرف مردم مورد ملامت قرار نمیگرفتم که مرتب ملاحظهی جهات امنیتی را توصیه میکنند، بنده با ماشین #پیکان بیرون میآمدم.
🔹 به حد #ضرورت اکتفا کنید و اندازه نگه دارید؛ اینها ما را از مردم دور میکند، روحانیون را از مردم دور میکند. روحانیون، به تقوا و ورع و بیاعتنایی به دنیا در چشمها شیرین شدند. بدون ورع و بدون دورانداختن دنیا، نمیشود در چشمها شیرین ماند. مردم رودربایستی ندارند؛ خدا هم با کسی رودربایستی ندارد.
۷۰/۵/۲۳
@HozeTwit
هدایت شده از پژوهشگاه فقه نظام
🔰پژوهشگاه فقه نظام با همکاری مرکز جامع علوم اسلامی ولی امر (عج) برگزار می کند
💢سلسله مدارس فصلی «فقه نظام»💢
🔻دوره اول با موضوع
«آشنایی با فقه نظام»
❇️با ارائه اساتید برجسته حوزه و اعطاء گواهی
دوره بصورت حضوری و مجازی ویژه برادران
و مجازی ویژه خواهران برگزار میگردد.
⏱تاریخ برگزاری
چهارشنبه ۲۹ دی لغایت جمعه ۱ بهمن ۱۴۰۰
📝تذکرات
۱. دارندگان مدرک کارشناسی دانشگاه و طلاب محترم سطوح عالی امکان حضور در این دوره را برخوردارند.
۲.جهت ثبتنام ،نام و نام خانوادگی خود را به شناسه کاربری @alibaharii در پیامرسان ایتا ارسال نموده و یا از طریق ارسال پیامک به شماره 0993711614 اقدام فرمایید.
🔅هزینه ثبتنام:
شرکت کنندگان حضوری ۱۰۰ هزار تومان
شرکت کنندگان مجازی ۵۰ هزار تومان
🌷🌷خاطره ای از شهید محمود رضا بیضایی شهید مدافع حرم🌷🌷
🌺🌺اسفند سال ۸۸ بود. مثل هر سال در تالار وزارت کشور برای سالگرد شهادت شهید باکری مراسم گرفته بودند. تهران بودم آنروز. محمودرضا زنگ زد و گفت: میآیی مراسم؟ گفتم: میآیم، چطور؟ گفت: بیا، سخنران مراسم #قاسم_سلیمانی است. گفتم: حتما میآیم. و مقابل ورودی تالار قرار گذاشتیم.
👌👌 محمودرضا زودتر از من رسیده بود. من با چند نفر از دوستان رفته بودم. بیرون، محمودرضا را پیدا کردم و رفتیم و نشستیم طبقه بالا. همه صندلیها پر بود و به زحمت جایی روی لبه یکی از پلهها پیدا کردیم و نشستیم روی لبه. تا حاج قاسم بیاید، با محمودرضا حرف میزدیم ولی حاج قاسم که روی سن آمد محمودرضا سکوت کرد و دیگر حرف نمیزد. من گوشی موبایلم را درآوردم و شروع کردم به ضبط کردن حرفهای حاج قاسم. محمودرضا تا آخر، همینطور توی سکوت بود و گوش میداد.
🚨🚨وقتی حاج قاسم داشت حرفهایش را جمع بندی میکرد، محمودرضا یکمرتبه گفت: «حاج قاسم خیلی ضیق وقت دارد. این کت و شلواری که تنش هست را میبینی؟ شاید اصرار کردهاند تا این کت و شلوار را بپوشد و الا حاج قاسم همین قدر هم وقت ندارد.» بعد از برنامه، از پلههای ساختمان وزارت کشور پایین میآمدیم که به محمودرضا گفتم: کاش میشد حاج قاسم را از نزدیک ببینیم. گفت: «من خجالت میکشم وقتی توی صورت حاج قاسم نگاه میکنم؛ چهرهاش خیلی خسته و تکیده است.» محمودرضا خودش هم این مجاهده و #پرکاری را داشت.
🌺🌺 این اواخر یکبار گفت: «من یکبار پیش حاج قاسم برای بچهها حرف میزدم، گفتم بچهها من اینطور فهمیدهام که خداوند شهادت را به کسانی میدهد که #پرکار هستند و شهدای ما غالبا اینطور بودهاند.»
👌👌بعد گفت: «حاج قاسم این حرف را تأیید کرد و گفت بله همینطور بود.»
🔶🔷🔶🔷🔶🔷🔶🔷🔶
کانال شهید آقا محسن حججی
🆔@hojajishahid
💢 نظر استاد محمدتقی شهیدیپور درباره نظام اقتصادی اسلام
✔️ اینکه ما بگوییم اسلام نظام اقتصادی ندارد؛ یک سری احکام تعبدی است، اینها را مراعات کنید، بعد دیگر هر چی شد مهم نیست، این خلاف مفاد آیات و روایات است.
ما یک علم اقتصاد داریم که روشن است، علم اقتصاد راههای علمی برای مبارزه با تورم یا ایجاد رونق اقتصادی را نشان میدهد که اگر این کار را بکنید تورم پایین میآید اگر آن کار را بکنید رونق اقتصادی حاصل میشود و امثال آن. چقدر سود بدهید اقتصاد رشد میکند سود را کم کنید نتیجهاش چه میشود. این علم اقتصاد است و هیچ کس ادعا ندارد اسلام علم اقتصاد دارد. اصلا علم اقتصاد ناشی از تجربه است و اسلام دین آسمانی است برای هدایت انسانها. اصلا شأن اسلام بالاتر از این است که بخواهد به عنوان دینی که علم اقتصاد دارد یا علم طب دارد، بخواهد کار بکند. چون فراتر از زمانها و مکانها است. در این موارد، شرائط مختلف زمانها و مکانها تاثیر دارد.
اما مکتب اقتصادی که بگوییم اسلام ندارد این درست نیست. بالاخره اسلام وراء این احکام تعبدی، یک ارزشهایی را در مسائل اقتصادی مطرح کرده است. اگر ما فقط بگوییم احکام تعبدی داریم، حیل ربا جایز است، زکات هم اگر همان نُه مورد بود زکات میگیریم، نبود نمیگیریم، حالا مردم مبتلا به فقر بشوند ما وظیفهای نداریم، خدا خودش زکات را در نُه چیز قرار داده، ما بیاییم بگوییم زکات در بیشتر از نه چیز است؟ اگر بگوییم اسلام مکتب اقتصادی ندارد و یک سری احکامی است که ما اجراء میکنیم و به نتیجهاش کار نداریم، در این صورت قطعا اسلام نظام اقتصادی نخواهد داشت چون یک سری احکام تعبدی و شکلی است که باید این شکل را مراعات کنیم.
به قول مرحوم آقای تبریزی که خودشان طبعا طرفدار همین مطلب بودند که یک احکام تعبدی است، ظلم بودن ربا هم ظلم تعبدی بودن آن است چون خدا حرام کرده ظلم شده و الا اگر خدا حلال میکرد ربا را که ظلم نبود. «لاتَظلمون» چون خدا گرفتن سود را در قرض حرام کرده است؛ و لکن از راههای دیگر بیایید، به جای اینکه بگویید قرض به شرط سود میدهیم که ربا است بیایید جعاله بر قرض، مقترض بگوید من اقرضنی فله علیّ کذا و کذا.
ما میگوییم اسلام وقتی میگوید ربا نگیرید ظلم است، این نشان میدهد یک طرز تفکری دارد که این محتوا را ظلم میداند. عرفی نیست بگوییم این شکل ظلم است. این شکل را عوض بکنید ظلم نیست.
اسلامی که میگوید ما زکات را واجب کردیم تا فقر را در جامعه برطرف کنیم، اگر مصادیق زکات -که امروز درهم و دینار وجود ندارد و بقیه موارد هم اندک است- موجب برطرف شدن فقر در جامعه نشد این خلاف این است که «ان الله اشرک الفقراء فی اموال الاغنیاء و لو علم انه لایکفیهم لزادهم» یا آیه «کی لا یکون دولة بین الاغنیاء منکم». هدف از تشریع احکام اقتصادی که از ثروتمندان زکات بگیرند یا احکام دیگر این است که ثروت فقط در بین اغنیاء در گردش نباشد، دیگران هم از این اموال استفاده بکنند. زکات برای رفع فقر فقراء است و اگر وضع طوری بشود که رفع فقر فقراء نشود باید حاکم مسلمین جایگزینی درست کند که رفع فقر فقراء بشود. این اقتصاد اسلام را نظاممند میکند و دیگر نباید با تغییر شکل آن، نظام اقتصادی اسلام مختل بشود.
اینها یعنی نظاممند بودن اقتصاد دین. و این نظام باید حفظ بشود. اگر بناء باشد با تغییر شکل این نظام مختل بشود این کشف میکند آن تغییر شکلها مشکل دارد.
فقهایی که میگویند احکام دین، احکام تعبدی است حالا حکمتهایی دارد سر جای خودش و ما اگر این احکام تعبدی را رعایت کردیم و از راههای دیگری که خدا منع نکرده استفاده کردیم، دیگر کاری نداریم به اینکه نتیجهاش چه میشود. این یعنی اقتصاد اسلام نظام ندارد، مکتب اقتصادی در اسلام نداریم. و ما به نظرمان این خلاف مفاد آیات و روایات است.
(درس خارج فقه پول- 30مهر 99) حجتالاسلام محسن امیدوار، عضو مرکز تخصصی حوزه مشکات
🆔 @ijtihad
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلوک رفتاری ...
نسخه سلوک علامه طباطبایی
#استاد_عالی
🌺🌺قلبی که همیشه (حتی در بیمارستان قلب) برای زاغه نشینان می تپید
🎥📽پیام رادیوـ تلویزیونی به ملت ایران (اولین انتخابات ریاست جمهوری)
پیام رادیو ـ تلویزیونی
زمان: 4 بهمن 1358
مکان: تهران، بیمارستان قلب
موضوع: اولین انتخابات ریاست جمهوری
مخاطب: ملت ایران
🎙🎙 #خمینی_امام_کوخ_نشینان
بسم الله الرحمن الرحيم
❇️من دو كلمه مى خواهم صحبت كنم: يكى راجع به حال خودم كه الحمدلله بد نيست و شايد تشريفات زياد براى من مهيا كردند آقايان اطبا و وزير بهدارى، تشريفاتى كه ما عادت به آن نداريم و ما طلبهها عادى نيستيم به آن،
👌👌 ولى وقتى خوشحال مى شوم كه بفهمم آقايان در صدد اين هستند كه به اين زاغه نشينان شهرها، به اين چادرنشين هاى شهرها كه در زمان طاغوت به آنها هيچ عنايتى نشده بود، در اين زمان عنايت بشود. بهدارى كه اول مرتبه احتياجى است كه مردم به آن دارند طورى باشد كه براى همه باشد، براى يكى تشريفات و براى يكى هيچ، نباشد. و من اميدوارم كه آقايان اطبا هر جا كه هستند و دولت و وزير بهدارى و خود ملت عنايت به اين مطلب داشته باشند كه اين زاغه نشينها و اين فقرا، اينهائى كه عيال خدا هستند اينطور ابتلائات را نداشته باشند.
📚📚 صحیفه امام جلد 12 صفحه126
🔶🔷🔶🔷🔶🔷🔶🔷🔶
کانال شهید آقا محسن حججی
🆔@hojajisha
🌺🌺 امام خامنه ای🌺🌺
✅هیئت یک واحد اجتماعی است، یک مجموعهی اجتماعی است که بر محور مودّت اهلبیت شکل میگیرد؛ محور این اجتماع کوچک یا بزرگ،
👌 مودّت اهلبیت (علیهم السّلام)
👌👌و هدایت به سمت اهداف اهلبیت است؛ حقیقتِ هیئت این است، ماهیّت هیئت یعنی این.
🌺🌺 ریشهی این پدیده هم مال زمان خود ائمّه است؛ صحبت امروز و دیروز نیست؛ هیئت را اصحاب ائمّه تشکیل دادند و آنها شروع کردند؛ بعد از حادثهی کربلا دُور هم جمع میشدند. امام صادق (علیه السّلام) از راوی سؤال میکنند: تَجلِسونَ وَ تُحَدِّثون؟ مینشینید دُور هم، صحبت میکنید، حرف میزنید؟ یعنی مسائل ما را مطرح میکنید؟ او جواب میدهد که بله، این کار را میکنیم؛ یعنی همین مجموعهی هیئات.
💯💯 بعد حضرت میفرمایند: اِنَّ تِلکَ المَجالِسَ اُحِبُّها؛ من دوست میدارم این مجالس را. قربان آن دل! [میفرماید] مجالس شما را دوست میدارم. اِنَّ تِلکَ المَجالِسَ اُحِبُّها و اَحیوا اَمرَنا؛ مسئلهی ما را زنده نگه دارید. «اَمرَنا» در کلمات ائمّه زیاد تکرار میشود؛ یعنی مسئلهی ما -به آن موضوع اساسی و محوریای که ما بر اساس آن حرکت میکنیم، میگویند امر- حالا ما اگر بخواهیم با تعبیرات امروزی مثلاً عرض بکنیم، اگر چه یک مقداری از آن معنای حقیقی فروکاسته میشود، مثلاً بگوییم راه ما، مکتب ما؛ «اَحیوا اَمرَنا» یعنی راه ما را زنده نگه دارید، مکتب ما را زنده نگه دارید. در یک روایت دیگر که این هم در کافی هست، میفرماید که «تَزَاوَروا وَ تَلَاقَوا وَ تَذاکَروا اَمرَنا وَ اَحیُوه»؛(۱۲) این هم همین جور است؛ احیای امر است.
📅 📅 بیانات در دیدار با مداحان1400/11/3
🔶🔷🔶🔷🔶🔷🔶🔷🔶
کانال شهید آقا محسن حججی
🆔@hojajishahid
یک نکتهی مهمّی در باب هیئت هست و آن این است که امام -همان طور که عرض کردم- در این دو روایت میفرمایند: اَحیوا اَمرَنا؛ مسئلهی ما را، مکتب ما را زنده نگه دارید یا زنده کنید. خب، امروز برای شما که در محیط شیعی، در محیط جمهوری اسلامی، در کشور مسلمان و شیعه نشستهاید، شاید اصلاً خیلی مفهوم نیست آن وقتی که امام صادق میگویند «اَحیوا اَمرَنا»، یعنی چه. در آن دورهای که امام صادق فرمودند: اَحیوا اَمرَنا، احیای امرِ اهلبیت جزو سختترین و خطرناکترین کارها بود؛ یک جهاد عظیم بود. حالا آن زمانهایی که ما در این زمینه زیاد بحث میکردیم، کار میکردیم -که آن حرفهای چهل پنجاه سال قبل ظاهراً چاپ شده و در اختیار افراد هست- [توضیح دادهایم.] زندگی مبارزاتی ائمّه و مبارزهی اصحاب ائمّه جزو خطرناکترینها بود؛ چطور است که همهی ائمّه به شهادت میرسند؟ چرا امام جواد در ۲۵ سالگی، امام عسکری در ۲۸ سالگی به شهادت میرسند؟ چرا اینها را میکُشند؟ چرا موسیبنجعفر (علیه السّلام) را چند سال به زندان میاندازند و در زندان به شهادت میرسانند؟ زندگی، زندگی مبارزه بود. در یک چنین شرایطی امام میفرماید: اَحیوا اَمرَنا؛ شما که مینشینید در آن جلسات هیئتی، احیای امر ما را بکنید؛ یعنی امام بزرگترین مبارزات را، خطرناکترین مبارزات را، از اینها مطالبه میکند. پس هیئت جای چیست؟ جای جهاد. هیئت، کانون جهاد است؛ هیئت، کانون جهاد است؛ جهاد فیسبیلالله، جهاد در راه احیای مکتب اهلبیت، مکتب امام حسین (علیه السّلام)، مکتب شهادت. خب ائمّه (علیهم السّلام) چه جور جهادی میکردند؟ ائمّه جهاد نظامی که نمیکردند؛ جز معدودی -فقط حضرت امیرالمؤمنین، امام حسن مجتبیٰ و حضرت امام حسین با شمشیر جنگیدند- بقیّهی ائمّه که با شمشیر نجنگیدند؛ جهادشان چه بود؟ «جهاد تبیین»؛ همین که بنده مکرّر(۱۳) تکرار میکنم تبیین یا جهاد تبیین، تبیین کنید، روشنگری کنید. هیئت، محلّ جهاد تبیین است. به نظر من از این «اَحیوا اَمرَنا» این نکتهی بسیار مهم استفاده میشود.
یک نکتهی دیگر در باب هیئت این است که هیئت یک ساختاری است که هم دارای مغز و معنا است، هم دارای تحرّک و پویایی است؛ فقط فکر و معنویّت و درس و تعلیم نیست، تحرّک و پویایی هم در هیئت وجود دارد. مغز و معنا همان مکتب است؛ تبیین مکتب. در هیئتها تبیینِ مکتب میشود. اینکه عرض میکنیم «میشود»، یعنی باید بشود. طبیعت هیئت این است: هیئت محلّ #تبیین است، محلّ بیان است، محلّ بیان مهمترین مفاهیم معارف اسلامی و معارف علوی است، محلّ پاسخ به سؤالها است. امروز جوانهای ما سؤالهای گوناگونی دارند؛ دربارهی سبْک زندگی سؤال دارند، دربارهی مسائل اصولی سؤال دارند، سؤال [هم] بهجا است. راه مواجههی با سؤال، اندیشیدن و پاسخ دادن است؛ این کار باید در هیئات انجام بگیرد؛ مرکز مهمّ این کار همین هیئات است؛ پاسخ به سؤالات فراوان متعدّدی که روزبهروز به وجود میآید. سؤال ایرادی ندارد، منتها کسی که سؤال دارد بداند که این جهل او و بیاطّلاعی او است که سؤال را به وجود میآورد و ممکن است این را تبدیل کرد به دانش، به علم، به دانایی. کسی که سؤال دارد، این سؤال موجب این نشود که خیال کند همه چیز وارونه است؛ نه، سؤال باید مطرح بشود، اشکالی هم ندارد، باید پاسخ داده بشود و پاسخش باید در هیئتها باشد، در مراکز علم و معرفت باشد؛ این، مغز و معنای هیئت است.
نکتهی بعدی در باب هیئت این است که گفتیم جهاد تبیین؛ خب پس بنابراین قوام هیئت به جهاد است؛ جهاد یعنی چه؟ جهاد یعنی تلاش در مقابلهی با دشمن؛ هر تلاشی جهاد نیست. خیلیها تلاش میکنند، تلاشهای علمی زیادی میکنند، تلاشهای اقتصادی میکنند که خوب و بهجا است، امّا جهاد نیست. جهاد یعنی تلاشی که هدفگیری در مقابل دشمن در آن وجود داشته باشد؛ این جهاد است. در اصطلاح اسلامی و منطق اسلامی، جهاد این [کاری] است که در مقابل دشمن انجام میگیرد. شما [اگر] کار اقتصادی بکنید برای مقابلهی با دشمن، میشود جهاد؛ کار علمی و تحقیقی بکنید برای مقابلهی با دشمن، میشود جهاد؛ حرف بزنید، تبیین کنید برای خنثی کردن وسوسهی دشمن، میشود جهاد؛ اینها همه جهاد است. پس مهم این است که ما عرصهی جهاد را تشخیص بدهیم که در هر زمانی در چه عرصهای باید جهاد کرد؛ این خیلی مهم است.
🌺🌺 امام خامنه ای:🌺🌺
🔰🔰عرصههای جهاد را بعضیها نمیشناسند؛ نمیدانند کجا باید حرکت کرد و اصلاً دشمن کدام طرف است، به کدام طرف بایستی نگاه کرد و کجا را آماج حمله باید قرار داد؛ مهم این است.
🚀🚁💣 یک روز میدان، میدان نظامی است مثل دوران دفاع مقدّس، دوران دفاع از حرم؛ اینجا میدان، میدان نظامی است؛ آن روز خیلیها وظیفه را تشخیص دادند و حرکت کردند و رفتند و وظیفهشان را انجام دادند -البتّه واجب کفائی بود؛ واجب عینی نبود- که البتّه در همین جا هم هیئتها سنگ تمام گذاشتند که قبلاً عرض کردیم، و بسیاری از این رزمندگان ما و شهدای ما بچّههای هیئتها بودند که رفتند و به شهادت رسیدند؛
📚📖📚یک روز عرصهی علم است و جهاد، جهاد علمی است، باید علم را بالا برد؛
🎁🛒🛍یک روز عرصهی فعّالیّتهای اجتماعی است؛ یک روز عرصهی خدمات اجتماعی است و #خدمت_به_مردم. آن روزی که دشمن سعی میکند جامعه را در فشار اقتصادی قرار بدهد برای اینکه مردم را در مقابل اسلام، در مقابل نظام اسلامی قرار بدهد، آن روز اگر شما خدمت اقتصادی و اجتماعی به مردم بکنید، جهاد کردهاید در مقابل دشمن؛
👌👌 لکن از همهی اینها مهمتر عرصهی #تبیین و #روشنگری است. اگر روشنگری بود، همهی این عرصههای گوناگون در وقت خود و جای خود وضعشان روشن خواهد شد و مردان خودشان را پیدا خواهند کرد.
🔶🔷🔶🔷🔶🔷🔶🔷🔶
#خدمت_به_مردم
#تبیین
کانال شهید آقا محسن حججی
🆔@hojajishahid
نکتهی بعدی در باب هیئت این است که گفتیم جهاد تبیین؛ خب پس بنابراین قوام هیئت به جهاد است؛ جهاد یعنی چه؟ جهاد یعنی تلاش در مقابلهی با دشمن؛ هر تلاشی جهاد نیست. خیلیها تلاش میکنند، تلاشهای علمی زیادی میکنند، تلاشهای اقتصادی میکنند که خوب و بهجا است، امّا جهاد نیست. جهاد یعنی تلاشی که هدفگیری در مقابل دشمن در آن وجود داشته باشد؛ این جهاد است. در اصطلاح اسلامی و منطق اسلامی، جهاد این [کاری] است که در مقابل دشمن انجام میگیرد. شما [اگر] کار اقتصادی بکنید برای مقابلهی با دشمن، میشود جهاد؛ کار علمی و تحقیقی بکنید برای مقابلهی با دشمن، میشود جهاد؛ حرف بزنید، تبیین کنید برای خنثی کردن وسوسهی دشمن، میشود جهاد؛ اینها همه جهاد است. پس مهم این است که ما عرصهی جهاد را تشخیص بدهیم که در هر زمانی در چه عرصهای باید جهاد کرد؛ این خیلی مهم است.
صدا ۰۰۲-۱۲.m4a
8.15M
❇️ منبر دعای ندبه
🔰🔰 ....بَعْدَ أَنْ شَرَطْتَ عَلَيْهِمُ #الزُّهْدَ فِي دَرَجَاتِ هَذِهِ الدُّنْيَا الدَّنِيَّةِ وَ زُخْرُفِهَا وَ زِبْرِجِهَا فَشَرَطُوا لَكَ ذَلِكَ
🎙 سخنران: شیخ مجید فراهانی
🔷 موضوع منبر: تواضع و ادب لازمه خدمت به مردم
❇️ ادب در کلام سیدالشهداء
📅 📅1 بهمن 1400
🔶🔷🔶🔷🔶🔷🔶🔷🔶
کانال شهید آقا محسن حججی
🆔@hojajishahid
صدا ۰۰۲-۱۳.m4a
7.49M
❇️ منبر دعای ندبه
🔰🔰 ....بَعْدَ أَنْ شَرَطْتَ عَلَيْهِمُ #الزُّهْدَ فِي دَرَجَاتِ هَذِهِ الدُّنْيَا الدَّنِيَّةِ وَ زُخْرُفِهَا وَ زِبْرِجِهَا فَشَرَطُوا لَكَ ذَلِكَ
❇️ عزیز علی ان ابکیک و یخذلک الوری
🎙 سخنران: شیخ مجید فراهانی
🚨🚨 موضوع منبر : رابطه زهد و مبارزه با آمریکا و جذابیت این مبارزه
📅 📅 8 بهمن 1400
🔶🔷🔶🔷🔶🔷🔶🔷🔶
کانال شهید آقا محسن حججی
🆔@hojajishahid
هدایت شده از KHAMENEI.IR
-45408511_-210977.mp3
8.27M
🎙 بشنوید | صوت کامل بیانات رهبر انقلاب در دیدار دستاندرکاران همایش بینالمللی حمزه سیدالشهداء(ع)
💻 @Khamenei_ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
25.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 ببینید | فیلم کامل بیانات رهبر انقلاب در دیدار دستاندرکاران همایش بینالمللی حمزه سیدالشهداء(ع)
💻 @Khamenei_ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📝 متن کامل بیانات رهبر انقلاب در دیدار دستاندرکاران همایش بینالمللی حمزه سیدالشهداء(ع)
🔍 بخوانید👇
https://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=49537
رابطه زهد و پرکاری.m4a
7.52M
❇️ منبر دعای ندبه
🔰🔰 ....بَعْدَ أَنْ شَرَطْتَ عَلَيْهِمُ #الزُّهْدَ فِي دَرَجَاتِ هَذِهِ الدُّنْيَا الدَّنِيَّةِ وَ زُخْرُفِهَا وَ زِبْرِجِهَا فَشَرَطُوا لَكَ
🔰🔰 نهج البلاغه:مَنْ قَصَّرَ فِي الْعَمَلِ ابْتُلِيَ بِالْهَمِّ، وَلاَ حَاجَةَ لله فِيمَنْ لَيْسَ لله فِي نَفْسِهِ وَمَالِهِ نَصِيبٌ.
❇️ دعای عهد: وَ اعْمُرِ اللَّهُمَّ بِهِ بِلاَدَكَ
🎙 سخنران: شیخ مجید فراهانی
🚨🚨 موضوع منبر : رابطه #زهد و #پرکاری
👌👌 باید هرشب در اثر پرکاری جنازه تحویل امام زمان بدهیم
📅 📅 15 بهمن 1400
🔶🔷🔶🔷🔶🔷🔶🔷🔶
کانال شهید آقا محسن حججی
🆔@hojajishahid
🔰حدیثی که علماء باید هر روز بخوانند
🔹عن رسول الله (ص):
مَنِ اِزْدَادَ فِي اَلْعِلْمِ رُشْداً وَ لَمْ يَزْدَدْ فِي اَلدُّنْيَا زُهْداً لَمْ يَزْدَدْ مِنَ اَللَّهِ إِلاَّ بُعْداً .
کسی که علمش زیاد شود، اما بی رغبتیاش به دنیا زیاد نشود، فقط از خدا دورتر میشود.
🔶🔷🔶🔷🔶🔷🔶🔷🔶
کانال شهید آقا محسن حججی
🆔@hojajishahid
هدایت شده از جهان نیوز
🔻نخستین انتشار؛
🔸 توصیه رهبر انقلاب برای مشتاقان محروم از مراسم اعتکاف ۹۹/۱۲/۶
@jahaannews
🌺🌺 امام خامنه ای:🌺🌺
🔰🔰جامعهی بدون آرمان، بدون مکتب، بدون ایمان، ممکن است به ثروت برسد، به قدرت برسد، اما آن وقتی هم که به ثروت و قدرت برسد، تازه میشود یک حیوان سیر و قدرتمند - و ارزش انسان گرسنه از حیوان سیر بیشتر است - اسلام این را نمیخواهد.
🕋🏰 اسلام طرفدار انسانی است که
1⃣هم برخوردار باشد،
2⃣هم قدرتمند باشد،
3⃣هم شاکر
4⃣بندهی خدا باشد؛ جبههی عبودیت بر خاک بساید.
✅✅ انسان بودن، قدرتمند بودن و بندهی خدا و عبد خدا بودن؛ این آن چیزی است که اسلام میخواهد؛ میخواهد انسان بسازد، الگوی انسانسازی است.
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
بیانات در دیدار با مردم خراسان شمالی 1391/7/23
🔶🔷🔶🔷🔶🔷🔶🔷🔶
کانال شهید آقا محسن حججی
🆔@hojajishahid
🌷🌷 شهید مطهری:🌷🌷
✅✅اين مطلب را توجه داشته باشيد که عبادت و پرستش از اسلام جداشدني نيست.
🚫🚫بعضي از افراد که با تعليمات اجتماعي اسلام آشنا شدهاند، اين آشنايي سبب شده است که عبادات را تحقير کنند. ولي خير، اينها از يکديگر تفکيک پذير نيست، عملًا هم تفکيک پذير نيست؛ يعني اين دستورات و عبادات خاصيت خودش را نميدهد مگر اينکه تعليمات اجتماعي به آن ضميمه شده باشد، تعليمات اجتماعي هم خاصيت خودش را نميدهد مگر اينکه عبادتها به آن ضميمه شده باشد.
📚 کتاب اسلام و نیازهای زمان ج1ص40
🔶🔷🔶🔷🔶🔷🔶🔷🔶
کانال شهید آقا محسن حججی
🆔@hojajishahid
چون امروز روز نیمهی رجب و روز عمل و عبادت و تضرّع است، مناسب میدانم که عرض کنم جوانهای ما، عزیزان ما، به تقویت بنیهی معنوی نیاز دارند؛ همهی ما نیاز داریم، جوانها بیشتر و بهتر جذب میکنند عوامل معنویّت را. ممکن است اعمال امروز را یک کسی مثل بنده هم انجام بدهد، امّا وقتی یک جوان انجام میدهد، فیضی که او میبرد و استفادهای که او میکند از فیضی که امثال این حقیر میبریم بسیار بیشتر است؛ این خاصیّت جوانی است. جوانها را توصیه میکنم که فرصت ماه رجب را مغتنم بشمرند، فرصت امروز را که نیمهی ماه رجب است مغتنم بشمرند.
البتّه اعمال امروز را متوقّف دانستهاند یا همراه کردهاند با سه روز روزه، لکن بدون روزه هم به قصد رجاء میشود عمل امّداوود را به جا آورد. این ارتباط با خدا به زندگی شما برکت میبخشد، به کشور هم برکت میبخشد، به آیندهی انقلاب هم برکت میبخشد.
«زنده بودن انقلاب» یعنی چه؟ یعنی دلبستگی نسلهای جدید کشور به آرمانهای انقلاب. امروز مردم دلبستهی همان آرمانهایی هستند که انقلاب مطرح کرد؛ یعنی استقلال ملّی، عزّت ملّی، رفاه ملّی، عدالت اجتماعی، تحقّق جامعهی اسلامی و در نهایت، همان طور که عرض کردیم، ایجاد تمدّن نوین اسلامی؛ اینها هدفهای بزرگ انقلاب است. مردم ما امروز به این هدفها دلبستهاند، علاقهمندند؛ کاری از دستشان بربیاید -هر کسی بتواند کاری انجام بدهد- واقعاً انجام میدهند؛ یعنی یک اکثریّت عظیمی از کشور این [دلبستگی] را دارند. حالا افرادی هم ممکن است گوشهکنار وجود داشته باشند که یک مقداری کُند باشند در حرکت یا در حرکت داخل نشوند، لکن ملّت ایران عموماً دلبستهی به این آرمانها است. ملّت دلبسته است، انقلاب زنده است و دلیل زنده بودن انقلاب هم یکی همین دشمنی جبههی استکبار است که به خاطر ایستادگی نظام بر سر این هدفها است.
سفارش من به جوانهای عزیزمان این است که امروز ببینند دشمن در چه خطّی حرکت میکند، دشمن چه چیزی را هدف گرفته، نقطهی مقابل آن را عمل کنند و حرکت کنند. با نگاه من، آن طور که بنده اوضاع را مشاهده میکنم، دشمن ملّت را هدف گرفته، افکار عمومی را هدف گرفته، فکر جوانها را هدف گرفته؛ میلیاردها دلار دارند خرج میکنند، در این اتاقهای فکرشان -به اصطلاحِ خودشان اتاقهای فکر و گروههای اندیشهورز- دارند تلاش میکنند برای اینکه ملّت ایران را و بخصوص جوانها را از این راه برگردانند. و وسیلهای که آنها دنبال میکنند فعلاً دو وسیله است: یکی فشارهای اقتصادی است برای اینکه مردم را به تنگ بیاورند و از نظام اسلامی جدا کنند، یکی هم لجنپراکنی است؛ لجنپراکنیها، دروغپردازیها، تهمت زدنها، که به ارکان انقلاب تهمت میزنند، به ابعاض(۸) انقلاب تهمت میزنند، به مراکزی که در پیشرفت انقلاب تأثیر دارند تهمت میزنند. یک روز به مجلس شورای اسلامی، یک روز به شورای نگهبان، یک روز به سپاه؛ امروز نوبت سپاه است، به سپاه تهمت بزنند، لجنپراکنی کنند و در ضمن به شهید بزرگ و بزرگواری مثل شهید سلیمانی. اگر جرئت میکردند، از خشم مردم و عکسالعمل مردم نمیترسیدند، به امام هم اهانت میکردند؛ منتها خب جرئت نمیکنند و میدانند که عکسالعمل مردم تند است در مقابل این. بنابراین، این دو وسیله در اختیار دشمن است برای جدا کردن مردم از نظام؛ برای دستکاری کردن فکر مردم و اندیشهی مردم، دشمن این دو راه را در پیش گرفته: فشار اقتصادی -که یکی از طرقش همین تحریم و مانند اینها است- یکی هم لجنپراکنی و دروغپردازیهای رسانهای؛ یعنی دشمنیِ اقتصادی، دشمنیِ رسانهای. جوانها در مقابل اینها باید بِایستند؛ ملّت ایران باید در مقابل این دو حرکت بِایستد. فشار اقتصادی را با تلاش درونی، تلاش داخلی و با خنثی کردن تحریمها و البتّه تلاش دیپلماسی -همان طور که مشغولند برادران خوب ما- [باید خنثی کرد]؛ برادران انقلابی ما در زمینهی از بین بردن تحریمها و مجاب کردن طرف مقابل هم مشغول کارند که این هم خوب است، لکن کار عمده خنثی کردن تحریمها است از طریق ایجاد حرکت تولید داخلی و تحرّک اقتصادی داخلی. این دانشبنیانها خیلی مهمّند و حقیقتاً این حرکت اقتصاد دانشبنیان و شرکتهای دانشبنیانی که تولید شدهاند، حرکت مهمّی است؛ باید این را توسعه بدهند و گسترش بدهند. این از طرفی، و خنثی کردن حرکت رسانهای دشمن و لجنپراکنیهای دشمن [از طرف دیگر].