⛅️ #نردبان_صعود (انسان موفق) ⛅️
پست قبل را اینجا 👇 بخوانید
🔹https://eitaa.com/asz_mirras/3264
⤴️ در پست قبل گفتیم برای اینکه نعمتهای الهی برای ما عادی نشوند لازم است :
1⃣ #ظاهربین_نباشیم و نعمتها را فقط محدود به نعمت مادی ندانیم.
⤵️ در این پست به یکی دیگر از اقداماتی که لازم است تا از عادی شدن نعمتها فاصله بگیریم اشاره خواهد شد.
2⃣ دیگر اقدام پیشنهادی ما برای جلوگیری از عادی شدن نعمتها این است که #شاکرانه_سخن_بگو :
برخی از افراد فقط گله میکنند.
🍃در روایت داریم : «انی لاکره لرجل ان یکون علیه نعمه من الله فلایظهره» یعنی بدم میآید کسی نعمتی از خدا داشته باشد، اما آن را آشکار نکند.
🍃خداوند میفرماید : «و أما بنعمه ربک فحدّث» خدا را شکر کنیم که خانواده خوبی داریم، اهل نماز و روزه هستیم و...
این اقدام، کلید باز شدن انبار #رحمت_الهی است.
🥀 فقیر کسی است که از رحمت الهی بهرهای نبرده باشد. امروز نباید به دلیل اینکه مدرک دکتری نداریم خود را ناموفق بدانیم عیار افراد به مدرک آنها نیست.
💎 ما خدایی داریم که در دامان رحمت او هستیم. اعتماد به نفس، دیدن نعمت است.
#ادامه_دارد...
__________
💐 #اندیشکده_سبک_زندگی_اسلامی
🔍 www.mirras.ir
💠 eitaa.com/joinchat/2804023296C83f7060f0f
💠 #بازخوانی_قرآن_بازسازی_زندگی
🔹 #تحریف_سبک_زندگی
🔑 در مباحث گذشته گفته شد که بذر اصلی و در واقع مرحله اول تحریف در سبک زندگی #استعلا_بر_حقیقت است. در این بخش مرحله دوم را بررسی خواهیم کرد.
____
🔵 فصلدوم: #تحریف ؛ چرا و چگونه؟
2⃣ مرحله دوم : تحریف حقیقت
💠 زمانی که بشریت دچار « استعلا بر حقیقت » بشود و خود را « جایگزین خدا » نماید، به راحتی نمیتواند سیاستهای خودمحورش را پیش ببرد چرا که روحیه خداخواهی ( اعم از عشق به خدا و ترس از دوری خدا) بصورت فطری در وجود همه انسانها هست و نمیتواند، دین این ودیعه الهی در وجود انسانها را به راحتی از میدان مبارزه بیرون نماید، به خصوص که به همراه هر دینی در طول تاریخ مصلحان اجتماعی به نام انبیاء الهی یا اولیاء الهی نیز بودهاند، لذا گروهی از انسانهای استعلاطلب که قصد دارند، خود و هوی نفس خود را بر همه قوم، حکومت یا جهان حاکم کنند، باید برای مقابله با دین و این حریف قدرتمند، راههای مختلفی ایجاد یا اتخاذ کنند. تاریخ مملو از اینگونه انسانها بوده است :
✨ «وَكَذلِكَ جَعَلنا لِكُلِّ نَبِيٍّ عَدُوًّا شَياطينَ الإِنسِ وَالجِنِّ يوحي بَعضُهُم إِلى بَعضٍ زُخرُفَ القَولِ غُرورًا » اینچنین در برابر هر پیامبری، دشمنی از شیاطین انس و جنّ قرار دادیم؛ آنها بطور سری (درگوشی) سخنان فریبنده و بیاساس (برای اغفال مردم) به یکدیگر میگفتند.
💠 « خود خدا پندارن » راههای متعددی برای مقابله اتخاذ کردند مانند « #تمسخر #تحقیر و #تفسید » و یا ... . اما یکی از راهبردهای ابلیسی بسیار تاثیرگذار در طول تاریخ « تحریف حقیقت» میباشد.
🔗 در پست بعد با مثالهای بیشتر این مساله را بررسی خواهیم کرد .
✍🏻 حجتالاسلام حسینعباسیاصل
#⃣ #تحریف_سبک_زندگی
_
💠 #اندیشکدهسبکزندگیاسلامی
🔍www.mirras.ir
🔸️eitaa.com/asz_mirras
🔹sapp.ir/asz_mirras
📣📣اندیشکده سبک زندگی اسلامی برگزار می کند :
چهاردهمین دوره سبک زندگی اسلامی
سرفصل ها :
⚡تحریف زندگی
⚡بازسازی زندگی
⚡رضایت در زندگی
⚡سلامت در زندگی
⚡عزت در زندگی
⚡محبوبیت در زندگی
📋 ثبت نام با ارسال کلمه " زندگی " به سامانه "۳۰۰۰۷۲۰۰۷۲"
🌐آدرس اینستا وکانالها :
@Asz_mirras
📞شماره ها جهت هماهنگی بیشتر :
خانم ها : ۰۹۳۵۶۱۲۱۲۱۰
آقایان : ۰۹۳۳۸۷۵۵۲۰۵
________________________
💐 #اندیشکدهسبکزندگیاسلامی
🔍 www.mirras.ir
💠 eitaa.com/joinchat/2804023296C83f7060f0f
📝 #تاریخ_سبک_زندگی
🔻عمیق ترین راهبرد فرعونیان در مقابل #جریان_حق و رهبری آنها، #تحریف است: «ذَرُونىِ أَقْتُلْ مُوسىَ وَ لْيَدْعُ رَبَّهُ إِنىّ أَخَافُ أَن يُبَدِّلَ دِينَكُمْ أَوْ أَن يُظْهِرَ فىِ الْأَرْضِ الْفَسَاد»↪️
در این آیه فرعون ناامید از قدم های قبل برای تارمار کردن اطرافیان #حضرت_موسی با حالت عتاب می گوید : دیگر اجازه بدهید که موسی را بکشم! چرا که نگرانم: دین شما را عوض کند و در زمین فساد کند»
🔻اگر چه این ادعا فرعون بسیار جای تعجب دارد که موسی متهم به فساد و فرعون مدعی مبارزه با فساد و حفظ دین جامعه است👈اما در آن شرایط کاملا درست و معمولی است؛ چراکه در آن زمان هامان آنقدر نقش خود را به خوبی ایفا کرده است که فرعون، قوانین او، منطق او ، اراده او به عنوان اصول و دین صحیح به مردم ارائه شده است و هر کس که در مخالفت با آن باشد مفسد و منحرف خواهد بود.
🔻مردم در #جامعه_فرعونی آنگونه که فرعون می خواهد فکر می کنند و واقعیات را می بینند.
📎تطبیق این راهبرد با شرایط فعلی
🔻 راهبرد فعلی فرعونیان با الگوگیری از فرعونیان دیروز👈«تبدیل ارزش ها به ضد ارزش و تبدیل ضد ارزش ها به ارزش ها» است.
فرعونیان امروز نیز به گونه ای در جامعه عمل کرده و ذهن مردم را تحت مدیریت خود می گیرند، که هر چه را بخواهند به عنوان ارزش و هر چه نخواهند به عنوان ضد ارزش تعیین و ترویج می کنند و هر کس که مقابل این ارزش های تقلبی، بایستد به عنوان دشمن انسانیت، تروریسم، مخالف #آزادی و ... معرفی کرده و علیه او اقدام نظامی و تبلیغاتی می کنند.
🔻 این قدم فرعونی که منجر به 👈 تغییر بینش جامعه نسبت به حقیقت می شود، باید یکی از کارآمد ترین سیاست های دشمن دانست 👈 چرا که در این راهبرد حتی سلیقه جامعه با سلیقه فرعون های زمان منطبق می شود و افراد جامعه با میل و انگیزه بالا به دنبال تحقق غیر ارزش های هستند که به سلیقه فرعون و با ترفندهای #هامان و برای تامین منافع اقتصادی #قارون تبدیل به ارزش شده است.
📎ارزش شدن « مسائل قبیح جنسی» مانند مساله شنیع «هم جنسگرایی» از این قبیل است.
🔻این مسائل به خوبی نشان دهنده آن است که 👈غرب از طریق هامان ها که رسالتشان، نهادینه کردن و اجتماعی کردن «خدایی فرعون ها» است، به خوبی توانسته «ارزش های حقیقی» مانند «# غیرت و #حیاء» را با «ارزش های_تقلبی» مانند «اصالت لذت» و «آزادی جنسی» جابه جا کرده که در این زمینه دانشگاه ها نقش بسیار موثری داشته اند چرا که به تئوریزه کردن این ارزش سازی تقلبی کمک نموده اند.
🗞جزوه فرعون شناسی- قاعده تحریف
✍نویسنده حجت الاسلام عباسی اصل
_
💠 #اندیشکدهسبکزندگیاسلامی
🔍www.mirras.ir
🔸️eitaa.com/asz_mirras
🔹sapp.ir/asz_mirras
💠 به کم ها قانع شده ایم
🔹 ما در زندگی خود به کم ها قانع شده ایم، تمام زندگی ما به یک حساب بانکی و دو تا خانه و یک ماشین و یک زن و چند بچه و ... ختم شده است .
🔹تمام عمر خود را می دهیم؛ تا همین ها را بدست آوریم و در نهایت هم آنها را می گذاریم و جدا می شویم ، در حالی که تمام دعوت انبیاء این است که: " أَرَضِيتُم بِالْحَيَاةِ الدُّنْيَا مِنَ الْآخِرَةِ فَمَا مَتَاعُ الْحَيَاةِ الدُّنْيَا فِي الْآخِرَةِ إِلَّا قَلِيل"ٌ ﺁﻳﺎ ﺑﻪ ﺟﺎﻯ ﺁﺧﺮﺕ ﺑﻪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺩﻧﻴﺎ ﺩﻝﺧﻮﺵ ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻳﺪ ﻣﺘﺎﻉ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺩﻧﻴﺎ ﺩﺭ ﺑﺮﺍﺑﺮ ﺁﺧﺮﺕ ﺟﺰ ﺍﻧﺪﻛﻰ ﻧﻴﺴﺖ.
🔹به خدا قسم بهره های زندگی دنیا خیلی کم است! همه انبیاء الهی آمدند و ما را صدا زدند ، فریاد زدند ، شمشیر زدند ، زمین گیر و زندانی شدند و فرقشان شکافته شد که به کم ها قانع نشوید ! این دنیا کم است ، آدمی برای زندگی هفتاد سال نیست ، اما ما دعوت آنها را ندیده و فریاد آنها را نشنیده گرفتیم ؛ چرا که زمین گیر و به دنیای کم قانع شده ایم.
📚علیصفاییحائری، اخبات ، ص۳۵۶