📣 صحبت های رهبر انقلاب در دیدار با اعضای کنگره ملی شهدای سبزوار و نیشابور
✏️ رهبر انقلاب: حفظ یاد شهیدپرور جهاد است. شهیدپرور کیست؟ پدر، مادر، معلّم، همسر، رفیق خوب... یاد آن کسانی که از این جهاد در طول دفاع مقدّس یا بعد از آن تا امروز پشتیبانی کردند، جهاد است؛ یاد آن بانویی که در دِه «صد خَرْو» یا هر جای دیگر در خانهاش ده تا تنور میزند که برای رزمندگان نان بپزد، جهاد است...
✏️ این حوادث میتواند موضوعاتی باشد برای نقّاشی، برای رماننویسی، برای شعر، برای ایجاد فیلمهای جذّاب که در سینما از این استفاده بشود، در نمایشهای مردمی استفاده بشود، در هنرهای گوناگون استفاده بشود؛ اینها چیزهایی است که باید انجام بگیرد؛ اینها کارهای مهمّی است.
🚩 همراه کانال #حسینیه_هنر_سبزوار باشید
➕ @hoseinieh_honar_sabzevar
🔶 تقدیر مقام معظم رهبری از تهیه کنندگان کتاب های «شهید آوردند» و «ایام سبزوار»:
«بسیار کار خوب و برجسته ای انجام دادند. نگاه کردم تورق کردم خیلی خوب بود.»
ایشان در سخنرانی خود با اعضای کنگره ملی شهدای سبزوار و نیشابور نیز فرمودند:
یکی از وظایف بزرگ ما این است که #شناسنامههای_شهر خودمان را به جوانهایمان بشناسانیم؛ این کار آنچنان که باید انجام نمیگیرد؛ قبل از انقلاب که این کارها تقریباً صفر و نزدیک به صفر بود. بنده مکرّر به سبزوار و نشابور آمدهام، ماندهام، سخنرانیها کردهام، با مردم مأنوس بودهام؛ آن وقتها این حرفها نبود و اهمّیّتی به گذشتهی باعظمت و پُرشکوه این شهرها داده نمیشد. نشابور و سبزوار دو گنجینهاند؛ گنجینهی تاریخ اسلام و تمدّن اسلامی ما و تمدّن ایرانیِّ ما. دو گنجینهاند که باید حفظ بشوند، بایستی معرّفی بشوند.
«شهید آوردند» و «ایام سبزوار» توسط جمعی از محققان و نویسندگان سبزواری در حسینیه هنر سبزوار تولید و منتشر شده است.
🚩 به کانال #حسینیه_هنر_سبزوار بپیوندید
➕ @hoseinieh_honar_sabzevar
☀️ *حضرت آیتالله خامنهای:* زنده نگه داشتن یاد آن بانویی که در دِه «صد خَرْو» یا هر جای دیگر در خانهاش ده تا تنور میزند که برای رزمندگان نان بپزد، جهاد است.
📸 تصویر: خانم خیرالنساء صدخروی، از بانوان جهادگر روستای صدخرو خراسان رضوی که در ایام دفاعمقدس روستا را تبدیل به پایگاه پخت نان برای ارسال به جبههها کرد.
🌷 ١۴۰۲/۳/۹
🌱 @Khamenei_Reyhaneh
📽«نگهبان» روایتی از عدالت خواهی و مطالبه گری؛
💡مرتضی جوانی تحصیلکرده، نگهبان شهربازی است، که چند ماهی حقوق نگرفته.
▫️او روزی برای صحبت با شهردار به درب منزل شهردار میرود اما ...
🔴 ثبت درخواست #اکران_مردمی
در شهرستان های سبزوار، جوین، جغتای، داورزن، ششتمد، خوشاب و
مدارس، حسینیهها، مساجد، فرهنگسراها و ... :
شماره تماس :
٠٩٠۵٠۶٣۶٨٧٨
آیدی پیامرسان ایتا :
@ekran_mardomi_sabzevar
🚩 به کانال #حسینیه_هنر_سبزوار بپیوندید
➕ @hoseinieh_honar_sabzevar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سخنان دکتر سعید جلیلی درباره «عملیات احیاء»
💢 دکتر سعید جلیلی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، در دانشگاه محقق اردبیلی بیان کرد: «این کارخانه{جمکو} چند وقت یکبار هیئت مدیره ای داشته. مدام در حال ضرردهی و دارای مشکلاتی بوده و به همین خاطر از حدود ۵۰۰ کارگر خود، تعدادی را تعدیل و مابقی را هم شش ماه حقوق نمی دهد. یک جوان، یک فرزند شهید به نام مهندس رستمی، طی چند سال ورق را برمی گرداند و این کارخانه تولید کننده الکتروموتور را با مشکلاتی که داشته، از فساد و ضرردهی به یکی از تامینکنندهها و صادرکنندههای کشور تبدیل میکند؛ به گونهای که از عسلویه تا مپنا و دیگران، تجهیزات مورد نیاز خود را از آنجا تأمین می کنند».
🔰 کتاب «عملیات احیا» به نویسندگی محمد حکمآبادی؛ روایتی است از صعود یک مجموعه دانشبنیان به قلۀ دانش و صنعت.
💠 سفارش کتاب با تخفیف 15درصد و ارسال رایگان (بالای 150هزار تومان):
raheyarpub.ir
@Raheyar97
🚩 همراه کانال #حسینیه_هنر_سبزوار باشید
➕ @hoseinieh_honar_sabzevar
5.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 پخش مستند «خیرالنساء» از شبکه دو سیما
🔻 خیرالنساء، بانوی ۹۲ ساله ای بود در روستای صَدْخَرو سبزوار. او دوران دفاع مقدس، خانه اش را جبهه کرد. با هم روستایی هایش تنور آتش می زد برای جبهه و کمک های مردمی جمع می کرد.
🔺 خیرالنساء، مدیر بزرگترین پایگاه پشتیبانی جنگ بود در شهرستان سبزوار.
🔻 این مستند روایتی ست از جهادگری خیرالنساء و آن ها که پا به پای او آمدند.
📺 پخش از شبکه دو سیما
⏰ حوالی ساعت ۱۷ روز سه شنبه 16 خرداد
#زنان_قهرمان
🚩 همراه #حسینیه_هنر_سبزوار باشید
➕ @hoseinieh_honar_sabzevar
💠 قصه زندگی سراسر تلاش مادر جبههها
🖌️ محمد حکم آبادی
🔖 460 کلمه
⏰ زمان مطالعه: 2 دقيقه
🔷 درِ این خانه را خیلیها میکوبند، روز و شب هم ندارد. اینبار کی پشت در است؟ باز جهاد آرد آورده برای نان یا سیب برای مربا؟! شاید فاطمه است، دوک کاموا آورده برای بافتنی. نکند ماست آوردهاند برای چکیده کردن! پاشو خیرالنساء که درِ «حَولی»ات را میزنند! پاشو که اگر ماست باشد، زود ترش میشود!
🔸 روایت «خیرالنساء» از وقتی کوچک بود شروع میشود. از کوچهباغهای روستا و پای آب و بین خوشههای گندم. برای من که همیشه دوست دارم توی روستا زندگی کنم، بوی روستا را زنده کرد. انگار پهلوی خیرالنساء توی روستا قدم میزنم و به هر کجا میرسیم، خیرالنساء برایم ماجرای آن را تعریف میکند. از حمامشان که روزی آژانها، زنهای چادری را توی آن زندانی کردند و بعداً آیتالله غفاری، کلنگِ ساختِ حمام جدید را زد، تعریف میکند تا مراسم سنگزنی در حسینیه روستا که بعداً میشود انبار کمکهای مردم به جبهه.
🔷 کنار خیرالنساء راه میروم و خیرالنساء با همان لهجه و کلمات خاصِ خودش، از سَحرهایی میگوید که فانوس دست گرفته و به این خانه و آن خانه رفته و خمیر باز کرده، تا دم صبح نان پخته کنند. از ماه رمضان میگوید که سیم برق کشیدند و زیر نور لامپ تا سحر برای جبهه خمیر به تنور میزدند. میگویم: «مادر! قُوّت کم نمیآوردی سحر پا میشدی تا آخر شب؟ بچه هم که کم نداشتی؛ بقیه هم مثل بچهات بودند. اصلاً روزی چند ساعت میخوابیدی؟»
جوابش اما غافلگیرم میکند: «کاش شبها هم بیدار میماندم نَنه.»
🔸 خاطراتش را که میشنوم، خیرالنساء برایم میشود یک زنِ تراز. یک زن خانهدار روستایی خستگیناپذیر که کم نمیگذارد؛ نه برای خانوادهاش، نه برای جوانهای قلعه، نه برای جبهه. جبهه رفتن پسرهایش که بماند، خودش و دخترش هم به مناطق جنگی میروند. من هم مثل بعضیها سؤال میپرسم: «خیرالنساء؛ تو چطور مادری هستی؟» و خیرالنساء برایم جواب دارد.
🔷 پای حکمت و پندهای خیرالنساء با لحن شیرینش مینشینم. با خودم میگویم: «کاراکتر خیرالنساء توی کتاب خوب درآمده.» کتاب «خیرالنساء» راوی زندگی سراسر تلاش خیرالنساء است، تلاشی که با وجود غمها و فشارها، امیدبخش و حالْ خوب کن است؛ حالِ خوبی که به خواننده منتقل میشود و آخرِ کتاب، دلت میخواهد بلند شوی و هر کار از دستت برمیآید حالا بکنی. دلت میخواهد تو هم نخوابی و حالا که تنور نیست، سنگری پیدا کنی و آنجا بجنگی.
🔸 حالا رهبر انقلاب از خیرالنسا یاد میکند: «یاد آن بانویی که در دِه «صدخَرْو» یا هر جای دیگر در خانهاش ده تا تنور میزند که برای رزمندگان نان بپزد، جهاد است؛ یاد او را زنده نگه داشتن خودش یک جهاد است. اینها را بایستی نگه داشت.»
🔷 کتاب «خیرالنسا»، روایت زندگی خیرالنساء صدخَروی، مسئول بانوان فعال در پشتیبانی جنگ روستای صدخرو سبزوار، است به قلم سمانه آتیهدوست که از سوی انتشارات «راه یار» به چاپ رسیده است.
🚩 همراه #حسینیه_هنر_سبزوار باشید
➕ @hoseinieh_honar_sabzevar
9.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 #تماشایی | *کتاب_مجله «ایام» در شبکه مستند*
🎙️ محمدعلی صمدی، پژوهشگر تاریخ دفاع مقدس، در برنامه تلویزیونی «مثبت نگاتیو»، از کتاب_مجله ایام می گوید.
🚩 همراه #حسینیه_هنر_سبزوار باشید
➕ @hoseinieh_honar_sabzevar
🔹حسینیه هنر سبزوار برگزار میکند:
💠 نشستی صمیمی با اهالی رسانه و گفت و گو در موضوع آثار و فعالیت های حسینیه هنر سبزوار
🗓️ چهارشنبه، ۱۷ خردادماه ۱۴۰۲ _ ساعت ۱۷
▪️ خیابان بیهق، بیهق ۱۸، انتهای بن بست فقاهتی
🚩 همراه #حسینیه_هنر_سبزوار باشید
➕ @hoseinieh_honar_sabzevar
♨️ هم اکنون نشست صمیمی با اهالی رسانه
🚩 همراه #حسینیه_هنر_سبزوار باشید
➕ @hoseinieh_honar_sabzevar