حسینیه کودک
اما نقطه شروع کجاست ⁉️ نقطه شروع ، بچه های ما هستند. تا بهحال به آنها هنگام بازیهای کودکانهشان د
🌿نقش پدرو مادر چطور باید باشه⁉️
نقش پدر و مادر این که ،روی تفکر کودکانشان سرمایه گذاری کنند.
کودکان( به اقتضای سنی که در آن قرار دارند) ممکنه در زندگی روزمره با چالش ها و مسائل مختلفی روبه رو شوند .او باید یاد بگیرد که برای حل مسئله هایش ، راه حل های خلاقانه پیدا کند .در اینجا نقش پدرو مادر پر رنگ تر میشه.
اگر شماهم والدین بچه های پر جنب و جوش و خلاق هستید هرچه زودتر شروع کنید❗️
🌱ما پدرو مادر ها باید حتما قبول کنیم که ، کودکان با زمین خوردن و دوباره برخاستن راه رفتن را یاد می گیرند ، نه با پیروی از قوانین راه رفتن .
مسائل را با بیانی ساده برای کودکان توضیح بدیدتا آن رابه خوبی درک کند.
در این حالت راه حل هایی زیادی به دهنش می رسدکه احتمالا از نظر شما زیاد منطقی نیستن.با این حال شما اجازه بدید بدون هیچ محدودیتی ایده هایش را مطرح کند و آنهارا مورد آزمون و خطا قرار دهد.و در کنارش باشید تا قدم به قدم به تصمیم گیری درستش نزدیک شود و هر وقت توانست به هدفش برسد آن را به خاطر موفقیتش تشویق کنید
به این ترتیب اعتماد به نفس کودک افزایش می یابد و یاد می گیردچطور مسائل اش را حل و فصل کند .
🌱چطور بچه ها رو با دنیای کسب و کار آشنا کنیم ⁉️
ادامه دارد...
https://eitaa.com/hoseynie_koodak
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با دوتا لیوان دایناسور بسازیم🦖
https://eitaa.com/hoseynie_koodak
❤️اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج
✅من مامانمو هوای بچه هامو دارم اونهارو طوری تربیت می کنم که امام زمان دوست داره .
https://eitaa.com/hoseynie_koodak
17.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❤️عشقش رو به سینه سنجاق کنیم.
💚چه زمان با تو صبح و شام می کنیم ...
https://eitaa.com/hoseynie_koodak
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎁هدیه بهترین پدر دنیا به دخترش حضرت فاطمه سلام الله علیها
📿تسبیحات حضرت زهرا
https://eitaa.com/hoseynie_koodak
3⃣درجلسات قبل گفتیم اعتماد به نفس، به معناى احساس ارزشمند بودن است؛ یعنی
اینكه فرزند شما به توانایىها و قابلیتهاى خود، اعتقاد قلبى و درونى داشته باشد؛ وآن رابداند ومعتقدباشدکه هرچه داردازآن خداست .
وخدای مهربان همه امكانات و نیروها را در اختیارش قرار داده تا روى پاى خود بایستد و به دیگران نیازمند نباشد.
اعتمادبه نفس=(یعنی خودباوری)
والدین تا چه حد در افزایش اعتماد به نفس فرزند تأثیر دارند؟
🌸نحوه وچگونگى برخورد مناسب یا نامناسب والدین با فرزند از همان کودکی باعث مىشود که فرزندماخودرا موجودى ارزشمند و در نتیجه داراى اعتماد به نفس بالا یا بىكفایت و بىارزش بداند.
🌸تامین نیازهای عاطفی،مادی وامنیت کودک به عنوان مثال :مراقبت از كودك ،غذا دادن، در آغوش گرفتن، محبت کردن، جاى گرم و رفع نیازهاى مادى نوزاد، باعث احساس خشنودى و زمینهساز اعتماد به نفس او در آینده مىشود؛ همان گونه كه اگر به این خواستههاى مادى توجه نشود (گریه زیاد براى شیر و غذا، جاى سرد و خیس و...) یا از جهت عاطفى مورد توجه نباشد (هنگام زمین خوردن به او بىتوجهى شود) و كتك بخورد و دائم بازخورد منفى را تجربه كند، در آینده، خود را موجودى ارزشمند نخواهد دانست.
🌸والدین باید علاقمندی های ونقاط قوت وضعف فرزندان خودرا بشناسند وزمینه وبستر رابرای رشد آنهافراهم کند.
ادامه دارد...
https://eitaa.com/hoseynie_koodak
حسینیه کودک
3⃣درجلسات قبل گفتیم اعتماد به نفس، به معناى احساس ارزشمند بودن است؛ یعنی اینكه فرزند شما به توانایى
4⃣ اعتمادبه نفس=خودباوری
💎امام علی (ع) میفرمایند:
«بزرگترین نادانی، ناآگاهی انسان از شأن و منزلت خویش است.
❇️چندراهکارجهت افزایش اعتمادبه نفس کودکان
1. شكوفایى استعدادها:
براى این كار، ابتدا باید استعدادهاى او را شناخت. برخى كودكان، هماهنگى بدنى قابل توجهى دارند و مىتوانند به سرعت و به راحتى بدوند؛ بالا روند، و سهچرخه برانند. این كودكان، زمینه رشد در رشتههاى ورزشى را بیشتر دارند؛ اما قادر به تنظیم صداى خود یا نقاشى نیستند و این گونه كارها را به سختى انجام مىدهند.
برخى دیگر، زمینه فعالیتهاى علمى و فنى مانند ساختن چیزى را دارند، و عدهاى از كودكان، در مقایسه با سنشان، توانایى تكلم بالایى را دارا هستند. گروه اول، زمینه رشد در كارهاى فنى و صنعتى را دارند و گروه دوم، مهارتهاى مربوط به خواندن و نوشتن را به سرعت یاد مىگیرند.
برخى كودكان به انجام فعالیتهاى هنرى مثل نقاشى علاقه ویژه نشان مىدهند. این گونه كودكان، اگر اندامى غیر متناسب داشته باشند، انجام ورزشهایى مثل دوچرخهسوارى، شوت كردن توپ یا شنا برایشان كار سخت و ناراحت كنندهاى است.
مادرای عزیزبراى شناخت استعدادهاى فرزندتان، در رفتار او دقت، و به علاقهمندىهایش توجه كنید. اگر علاقهمند است در آشپزخانه به شما كمك كند، استعداد آشپزى، و اگر به خیاطى شما علاقه نشان مىدهد، استعداد خیاطى دارد. اگر قوه تخیل قوى دارد مىتوان رماننویس خوبى شود. اگر قرآن را به خوبى تلاوت مىكند یا سرودى زیبا مىخواند مىتواند در همین زمینهها رشد كند.
پس از شناسایى استعدادهاى فرزند، با فراهم آوردن امكانات و ثبت نام در كلاسهاى مناسب، آن استعدادها را شكوفا سازید.
۲. به کودکان خوداستقلال بدهیم:
استقلال دادن به فرزند در امور شخصى از همان سالهاى اول تولد (غذا خوردن، لباس و كفش در آوردن، لباس و كفش پوشیدن، استحمام و...)، در خرید وسایل شخصى (البته مناسب با سن)، در رفت و آمد به مدرسه و منزل نزدیكان (با فرض ایمنى كودك)، در مراقبت از خود و حضور در اردوها، عامل مهمى در خودباورى او است.
۳. مسئولیت دادن:
مسؤلیتهاى گوناگون متناسب با سن كودكان و نوجوانان (خرید نیازمندىهاى منزل، رزرو بلیت، واریز وجوه آب و برق و تلفن و گاز، آشپزى، خیاطى، شستن خودرو، تعمیر وسایل منزل و...) اعتماد به نفس آنان را بالا مىبرد.
ادامه دارد...
https://eitaa.com/hoseynie_koodak
حسینیه کودک
4⃣ اعتمادبه نفس=خودباوری 💎امام علی (ع) میفرمایند: «بزرگترین نادانی، ناآگاهی انسان از شأن و منزلت
5⃣اعتمادبه نفس=خودباوری
💎امام علی (ع) میفرمایند:
«بزرگترین نادانی، ناآگاهی انسان از شأن و منزلت خویش است.
۴. به فرزندان خود حق انتخاب بدهید:
به فرزندتان به ویژه اگر نوجوان است، حق انتخاب بدهید. انتخاب لباس، كفش، لوازم مدرسه، كلاسهاى فوق برنامه، خرج كردن پول توجیبى و... راهكار خوبى براى خودباورى او است.
۵.به شخصیت کودک احترام قائل شویم.
براى گرامىداشت شخصیت فرزند خود، به او احترام بگذارید. مشورت با فرزند و نظرخواهى از او در نشستهاى خانوادگى، گوش دادن به سخنانش، پاسخ دادن به پرسشهایش، پذیرش احساسات او و... نمونههایى از احترام گذاشتن است
🌱تلقین خودباوری:
تلقین خودباورى به فرزند با جملههایى چون «مىتوانى، تو توانمندى، تو قدرت دارى، به فرزندم افتخار مىكنم، براى داشتن چنین فرزندى خدا را شكر مىكنم و...» به شدت در خودباورى او مؤثر خواهد بود؛ همان گونه كه جملههاى تخریب كننده و یأسآور، اعتماد به نفس او را از بین مىبرد.
🌱افزون بر تلقینهاى مثبت خود، به كودكتان (بالاتر از 8 سال) بیاموزید كه خودگویىهایى مثبت داشته باشد؛ یعنى با جملههایى چون «من مىتوانم این كار را انجام دهم، من وضعیت خوبى در... دارم و...» توانمندى را به خود تلقین كند
ادامه دارد...
https://eitaa.com/hoseynie_koodak