🌺 امام صادق (ع) میفرمایند:
«یَنبَغی لِلمُؤمِنِ اَن لا یَموتَ، حَتّی یَتَعَلَّمَ القُرآنَ، اَو یَکونَ فی تَعلیمِهِ»
شایسته است که مؤمن از دنیا نرود، مگر آن که قرآن را فرا گیرد و یا در حال آموختن آن باشد.
(اصول کافی ۲/۶۰۷)
@Hossein_qoran
🔹️فریفته شدن به دنیا
🔹️امام علی علیهالسلام:
❇️ اِحْذَرْ أَنْ يَخْدَعَكَ اَلْغُرُورُ بِالْحَائِلِ اَلْيَسِيرِ أَوْ يَسْتَزِلَّكَ اَلسُّرُورُ بِالزَّائِلِ اَلْحَقِيرِ
✳️ بپرهيز از اين كه فريفته شدن به[اين دنياى] دگرگون شونده ناچيز، تو را گول بزَنَد، يا شاد گشتن به اين فناپذير بى ارزش، تو را بلغزاند.
✅نکته :جز به قرآن دل نبند
📚 غرر الحكم، ح 2612
@Hossein_qoran
روزهایی رو به خاطر بیار
که دعا میکردی،برای چیزهایی که الان داری
پس از ته دلت بگو: خدایا شکرت
@Hossein_qoran
🌿ومَنْ يَعْشُ عَنْ ذِكْرِ الرَّحْمَنِ نُقَيِّضْ لَهُ شَيْطَانًا فَهُوَ لَهُ قَرِينٌ
هرکس از یاد خداوند رحمان رویگردان شود،
برای او شیطانی قرار میدهیم که همواره همدمش باشد
📗سوره زخرف، آیه 36
@Hossein_qoran
وقتی دلت برای یک کار خوب تنگ میشود حتما به سراغ آن کار خوب برو و انجامش بده.
اما وقتی دلت برای یک کار بد تنگ شد آن را به تاخیر بینداز و سعی کن از زیر حرف دلت فرار کنی..
این یکی از مهمترین رمز موفقیت در مبارزه باهوای نفس است.
@Hossein_qoran
آیات مشابه🌹
وقضینا الیه ......... حجر
وقضینا الی ......... اسراء
فلما قضینا علیه ......... سبا
@Hossein_qoran
📚 آموزش قرآن به کودکان به چه روشی کاربردی است؟
برای اینکه مطالب درون کودک نهادینه شود،در کنار تشویق و ایجاد انگیزه نیاز به تکرار و تمرین است.با تکرار آیهها و تمرین منظم بهمرور زمان، آیههای قرآن برای کودک ملکه میشود و در جان او مینشیند.ولی باید کاری کرد که این تکرار مداوم باعث زدگی و خستگی کودک نشود و کودک از آموزش لذت ببرد و با قرآن انس بگیرد. این کار نیازمند آشنایی والدین با اصول آموزش قرآن به کودکان است. در ادامه به برخی از نکاتی که در روند آموزش قرآن مؤثر است و باید به آنها توجه شود اشاره میکنیم:
1⃣ آموزش قرآن به کودکان در قالب بازی و سرگرمی:
🔻یک اصل مهم این است که بازی کودک زندگی اوست و زندگی کودک بازی اوست. پس آموزش به کودکان نباید جدی و خشک باشد بلکه باید همراه با بازی و سرگرمی و در بستر محبت باشد.آموزش قرآن به کودکان همراه با شعر و داستان بسیار موثر است.
🔻باید تلاش کنیم تا فرزند ما از روی اختیار و با انگیزه به سراغ آموزش قرآن بیاید.سعی کنید با بهکارگیری ادبیات شاد و کودکانه در طول روز، در قالب بازی و سرگرمی و تشویق او بعد از هر موفقیت، تصویر زیبایی را از این روند در ذهن او شکل دهید. در انتخاب نحوه انگیزه سازی و تشویق کودک، شما هستید که علایق او را بهتر از هرکسی میشناسید. از این علایق برای تشویق او استفاده کنید.
🔻ازرویکرد انتقادی، امرونهی زیاد و آموزش در مواقع خستگی و بیحوصلگی کودک پرهیز کنید تا ارتباطی خوب و شیرین بین شما و فرزندتان شکل بگیرد.
@Hossein_qoran
❣#سلام_امام_زمانم❣
متولد شدم اصلا که شوم نوکر تو
بی تو عمرم همه باطل، همه دم علافےست...
#اللهمعجللولیڪالفرج
#امام_زمان
@Hossein_qoran
#حفظ_سه_بعدی_قرآن
4_5884474562707457720.mp3
2.05M
🔸ترتیل صفحه 273 قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده_مقام حجاز
🔸به همراه ترجمه گویای فارسی با صدای مرحوم استاد اسماعیل قادرپناه
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن
@Hossein_qoran
#حفظ_سه_بعدی_قرآن
🌷نکته تفسیری صفحه ۲۷۳🌷
مقابله ی اسلام با جنایتی هولناك:
دوران پیش از اسلام كه به «جاهلیت» معروف است دوران خرافات، تعصّب های نابجا، ظلم و بیداد، و جنایت و خونریزی است. به فرموده ی قرآن، مردم بر لبه ی پرتگاه جهنّم قرار داشتند ، و به گفتهی امیر مؤمنان علی، مردم، بدترین راه و رسم زندگی را داشتند. یكی از رسوم بسیار زشتِ دوران جاهلیت در میان برخی از اقوام عرب، زنده به گور كردن دختران است. مورّخان گفته اند كه نخستین قومی كه به این جنایت هولناك دست زد، قـبیله ای به نام «بنی تمیم» بود.
داسـتان از ایـن قرار است که آنان در یكی از جنـگ هایشـان با كسری پادشاه ایران شـكست خوردند، و به دستور كسری، زنان و فرزندان ایشان به اسارت در آمدند و در قصر پادشاه به خدمت گماشته شدند؛ امّا پس از مدّتی، میان این دو گروه، صلح حاكم شد و پادشاه ایران، زنان اسیر بنی تمیم را آزاد گذاشت كه به سرزمین خود بازگردند یا در قصر باقی بمانند. در این هنگام، گروهی از آن زنان، باقی ماندن در قصر پادشاه ایران را به بازگشت ترجیح دادند و نزد قوم خود باز نگشتند. به همین سبب، مردان بنی تمیم خشمگین شدند و تصمیم گرفتند از آن پس نوزادان دختر خود را زنده زنده در خاك قرار دهند تا دیگر دچار چنین سرشكستگی و ننگی نشوند! پس از این تصمیم جاهلانه، برخی دیگر از اقوام عرب نیز از آنان پیروی كردند و این جنایت كم كم در میان بسیاری از قبایل عرب مرسوم شد. البته شاید علل دیگری مانند بی دفاع بودن دختران در جنگ ها و نقش نداشتن در تولید و اقتصاد نیز اعرابِ نادان و دنیاپرست آن روزگار را به چنین كاری واداشته باشد . از آیات قرآن همچنین استفاده می شود كه عرب های مشرك، پسران را فرزند خود می دانستند و اعتقاد داشتند كه دختران، فرزندان خدا هستند، و آنچه برای ایشان ارزش داشت، پسران بودند و نه دختران! اسلام امّا با قاطعیت تمام با این عقیده ی زشت و نابخردانه مبارزه و آن را محكوم کرد. در تاریخ می خوانیم هنگامی كه برخی از مسلمانان با پیامبر در مورد زنده به گور كردن دخترانشان در گذشته سخن می گفتند، آن حضرت به شدّت پریشان شده، می گریست. اسلام نه تنها در مقابل این عمل نفرت انگیز ایستاد و برای دختران نیز مانند پسـران حق حیات قائل شد، بلكه دختر را موجودی پرخیر و بركت معرّفی كرد و او را صاحب احترامی ویژه شناساند.
در روایتی از پیامبر اسلام می خوانیم: «دختر چه فرزند خوبی است؛ هم پرمهر و محبّت است، هم كمك كار است، هم مونس و همدم است و هم غم و اندوه را از دل و جان پاك می كند.» در حدیث دیگری از آن حضـرت می خوانیم: «كسی كه به بازار می رود و تحفه ای برای خانواده ی خود می خرد، همچون كسی است كه می خواهد به نیازمندان كمك كند [و همان پاداش را دارد]، و هنگامی كه می خواهد تحفه را تقسیم كند، نخست باید به دختران و بعد به پسران خود بدهد؛ زیرا هر كس دخترش را شاد كند، چنان است كه گویی یكی از فرزندان اسماعیل را از بند بردگی آزاد كرده باشد.» پیامبر اسلام، خود نیز چنان به دخترش فاطمه احترام می گذاشت که مردم تعجّب می کردند. او با تمام مقامی که داشت، دست دخترش را می بوسید، و هنگام بازگشت از سفر، نخستین کسی را که دیدار می کرد، دخترش فاطمه بود، و هنگامی که می خواست به سفر برود، آخرین کسی که از او خداحافظی می کرد، فاطمه بود.
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن
@Hossein_qoran
#حفظ_سه_بعدی_قرآن