هدایت شده از در محضر آیتالله میرباقری
ای که به عشقت اسیر .mp3
9.39M
▪️ای که به عشقت اسیر خیل بنیآدمند/ سوختگان غمت با غم دل خرمند
▪️هر که غمت را خرید عشرت عالم فروخت/ باخبران غمت، بیخبر از عالمند
▪️یوسفِ مصر بقا در همه عالم تویی / در طلبت مرد و زن، آمده با دِرهَماند
▪️خاک سر کوی تو، زنده کند مرده را/ زآنکه شهیدان تو، جمله مسیحا دمند
#روضه
☑️ @mirbaqeri_ir
💥 وقتی ولیّالله به میدان میآید، وقت نماز قضا خواندن نیست...
"باید دید کجای اردوگاه سیدالشّهدا(ع) خالی است، همانجا را پر کرد. دنبال کار خودمان نباشیم، اگر یکی به دنبال آیتالله شدن باشد و آن یکی، به دنبال خانه خریدن باشد، حتماً این تعلقات، ما را از ولی خدا دور میکند.
مؤمن باید اول صبح که بر میخیزد همّت و فکرش این باشد که کجای اردوگاه ولی خدا خالی است، خودش را در آنجا حاضر کند. اگر این آمادگی و حالت انتظار وجود داشت انسان به نصرت ولی خدا موفق میشود، همینکه حضرت پرچم برداشت چنین شخصی آماده است؛ چون همه کارهایش را انجام داده است؛ نه اینکه وقتی جنگ شروع شد تازه به فکر نماز و روزههای قضا و به فکر قرضهایش باشد! حالا که سیدالشّهدا(ع) به میدان آمده، وقت نماز قضا خواندن نیست؛ اینها را باید قبلاً میخواندی!»
آیتالله #میرباقری
♦️کاری که #امام_حسین (علیه السّلام) کردند، یک کار فوقالعادهای است. یعنی ابعاد آن از آنچه که ما امروز محاسبه میکنیم، خیلی بالاتر است. ما جوانبش را، ریزهکاریهایش را غالباً ندیده میگیریم. من یک بار در یک صحبتی، صبر امام حسین (علیه السّلام) را تشریح کردم. صبرش فقط این نبود که بر تشنگی صبر کند، بر کشته شدن یاران صبر کند؛ اینها صبرِ آسان است. صبرِ سختتر این است که دیگران، افراد صاحب نفوذ، افراد آگاه، افراد محترم هی بگویند آقا نکنید، این کار غلط است، این کار خطرناک است. هی ایجاد تردید کنند. کیها؟ افرادی مثل عبدالله جعفر، عبدالله زبیر، عبدالله عباس؛ این شخصیتهای برجستهی بزرگ آن روز دنیا، آقازادههای مهم اسلام، اینها هی بگویند نکن این کار را. هر که باشد، اگر چنانچه آن عزم و آن اراده و آن ثبات در او نباشد، با خودش فکر میکند که من دیگر تکلیفی ندارم، اینها که دارند اینجوری میگویند، دنیا هم که دارد آنجوری حرکت میکند، بگوئیم و بگذریم.
📌آن که در مقابل این اظهارات، در واقع وسوسهها، تردیدافکنیها، راه شرعی درستکردنها بایستد و دلش نلرزد و قدم در این راه بگذارد، او همان کسی است که میتواند این تحول عظیم را به وجود بیاورد. و امام بزرگوار ما در این جهت تشبّه کردند و اقتفاء کردند به سید و سالار شهیدان، که من یک وقتی گفتم و حالا نمیخواهیم وارد این مقوله بشویم؛ شرحش مفصل است. این پاسدارىِ امام حسین است.
بیانات رهبر انقلاب در دیدار فرماندهان سپاه در تاریخ ۹۰/۴/۱۳
@hosseinzafari
#مجید_بذرافکن از جمله جوانان انقلابی، خلاق، پر تلاش و دارای ایده است که اخیرا به سمت معاونت فرهنگی سپاه منصوب شده است.
📌بخشی از سخنرانی ایشان در مراسم معارفه اش، در ادامه آمده است که خود نشان از نگاه درست ایشان به موضوع فرهنگ است:
📌"دفاع فرهنگی سراسری همانند جنگ تحمیلی در برابر هجوم سراسری دشمن در عرصه فرهنگ یعنی مردمیسازی فرهنگ اولویت معاونت فرهنگی-اجتماعی سپاه باید باشد.
در مسیر این مردمی سازی کانون و هسته مرکزی خانوادههای شهدا هستند که به عنوان صیانت کنندگان سلامت، ذخایر و همچنین تولیدکنندگان معارف اصیل انقلاب اسلامی عمل می کنند.
آسیبهای اجتماعی مشمئزکننده ای که امروز در کشور شاهد آن هستیم، برآمده از انحراف برخی برنامههای اداره کشور، تعلل مسئولین و توطئههای دشمنان است. مستضعفین و محرومماندگان سرمایه همیشگی انبیاء، اولیاء و بانیان انقلاب اسلامی ایران بودهاند. اکنون نیاز است با نگاهی فعّال، اراده، امید و توان مناطق محروم مانده از نعمات انقلاب، را به کار گرفت. تا قدرت جهشی گام دوم انقلاب اسلامی را مضاعف ساخته و نقطه آسیب و تهدید را به نقطه قوت و فرصت تبدیل کرد. رویکردهای امدادی و ترمیمی، عاجز از حل مشکلات بوده و لازم است، بازتعریف هویت پایگاه های بسیج در بسیج امکانات، توانها و ابتکارات برای حل مشکلات محله در خود محل شکل گیرد. بلکه بالاتر، باید مشارکت این توان خفته و نهفته در پیشرفت کشور در افق پشتیبانی از جبهه مقاومت و حرکت نهایی جبهه مستضعفین مدنظر مجموعههای سیاستگزار فرهنگی و اجتماعی سپاه و بسیج قرار گیرد".
📍آرزوی خدمت خالصانه را برایش داریم.
@hosseinzafari
💢چارچوب دهی به مساله و تصمیم سازی
🔎فرض کنید بحرانی بوجود خواهد آمد که پیش بینی می شود 1000 نفر را به کشتن دهد. شما برای مقابله با آن دو برنامه دارید. خروجی این دو برنامه این چنین است:
⭕️ برنامه الف) 400 نفر نجات خواهند یافت.
⭕️ برنامه ب) به احتمال 30% کل 1000 نفر نجات می یابند، و به احتمال 70% هیچ فردی نجات نمی یابد.
⚖️ بین الف و ب کدام برنامه را انتخاب می کنید؟
🔎پس از بررسی تیم کارشناسی دو برنامه دیگر نیز پیشنهاد نمود:
⭕️ برنامه ج) 600 نفر کشته خواهند شد.
⭕️ برنامه د) به احتمال 70% تمام 1000 نفر کشته می شوند و به احتمال 30% هیچ فردی کشته نمی شود.
⚖️ بین ج و د کدامیک را انتخاب می کنید؟
💡طبق تحقیقات حدود 72% افراد بین "الف" و "ب"، گزینه "الف"، و بین گزینه "ج" و"د"، 78% افراد گزینه "د" را انتخاب کردند!
🔸درواقع ما در موقعیت های مبتنی بر معیار "منفعت" مانند سود و زنده ماندن گزینه با قطعیت را انتخاب می کنیم، مثلا بین برنامه الف و ب، برنامه الف را انتخاب می کنیم که رفتاری "ریسک گریز" (risk averse) هست. از طرفی ما در موقعیت های مبتنی بر معیار "ضرر" مثل کشته شدن مردم، گزینه ای را انتخاب می کنیم که "ریسک پذیر" (risk taking) هست و مثلا بین برنامه ج و د برنامه د را انتخاب می کنیم.
🔸دوباره به این دو مساله نگاه کنید! این دو مساله دقیقا یک مساله هستند که به دو بیان مختلف گفته شدند؛ در برنامه اولی هدف بر اساس زنده ماندن و در دومی هدف براساس کشته شدن بازگو شد. این ناسازگاری در ترجیحات را در تصمیم ما نشان می دهد که به مساله "چارچوب دهی مساله" (problem framing) معروف است.
🔸مساله چارچوب دهی به این موضوع می پردازد که با تغییر چارچوب مساله از طریق تغییر "شکل مساله" با "حفظ محتوا" تصمیم و ارجحیت ما تغییر می کند. در مسائل روزمره سازمان و زندگی شخصی نیز بارها با چنین تناقضاتی روبرو هستیم.
🔎آیا مسائل تان را با چارچوب های مختلفی ساختاردهی می کنید؟ آیا افرادی با چارچوب های ذهنی متفاوت را برای تعریف و بحث روی مساله درگیر می کنید؟
✍🏻اگر جواب شما آری است، احتمال متوجه شده اید که افراد بر اساس ارزش های ذهنی و پیش زمینه خود گاها نگاه متفاوتی به مسائل دارند و این تعامل ایده ها و دیدگاه ها اغلب منجر به اتخاذ یک تصمیم جمعی بهتر خواهد شد.
🎤کانالی جهت دریافت تحلیلهایی در خصوص #مدیریت_بحران و #آینده_پژوهی
کانال ایتا:
http://eitaa.com/hosseinzafari
سایت :
www.hosseinzafari.ir
اینستاگرام:
http://www.instagram.com/zafari94
🖌هیات و مشارکتمحوری
📌بجز معدود هیاتهایی که در فضای باز برگزار میشود؛ اغلب هیاتها تعطیل شده است. به همین اندک هیاتها نیز خرده میگیرند که چنین هستند و چنان. از طرف دیگر مدام تکرار میکنند که چرا مدیریت بحران، تعاملی و مشارکتی نیست؟!!! خُب بالاخره مگر همین هیاتها، یکی از مهمترین پلتفرمهای مشارکتمحوری نیستند؟!
📌باید به نقاط قوت هیاتها و کارکردهای جدیدی که در ایام کرونا پذیرفتند، توجه نماییم. هیاتها، سمنها و مساجد، کالبدی برای حضور و مشارکت مردم در بحرانها هستند.
📍اینهمه درباره مشارکت و حضور مردمی صحبت میشود، اینهمه درباره مدیریت مشارکتمحور و جامعه محور صحبت میشود؛ خوب یکی از مهمترین کالبدهایی که میتواند مردم را برای مقابله با بحران بسیج کند همین هیاتها، مساجد، سمنها، سازمان داوطلبان هلال احمر و ... است.
مگر همینها در موج اول و دوم، کمکحال کشور نبودند و کشور را با حضور به موقع خود حمایت نکردند؟
📌یکی از اصول ۸ گانه مدیریت بحران یعنی تعاملی بودن آن به همین اشاره دارد که زنجیره خدمات رسانی در بحران شامل حلقه های سازمانهای مسوول و پاسخگوی دولتی، نهادهای نظامی، بخش خصوصی، داوطلبان، گروههای ساماندهی نشده و ... است و هر کدام نباشند زنجیره ناقص میماند.
🖌بالاخره باید هیاتها را با دید فرصتمحور دید، نه اینکه سریع نسخه تعطیلی را برای هر چیز ترویج کنیم.
🖌هیاتها را دریابیم.
🎤کانالی جهت دریافت تحلیلهایی در خصوص #مدیریت_بحران و #آینده_پژوهی
کانال ایتا:
http://eitaa.com/hosseinzafari
سایت :
www.hosseinzafari.ir
اینستاگرام:
http://www.instagram.com/zafari94
تعبیر زیبای یکی از دوستان از این تصویر:
در هیچ شرایطی میدان را خالی نمیکنیم و مقتدرانه ایستادهایم؛ حتی در سختترین شرایط.
#ما_ملت_امام_حسینیم
@hosseinzafari
📌امیدآفرینان و سازندگان فردا.
📝همه تئوریهای #آینده_پژوهی تاکید دارند که #آینده از اقدامات اکنون ما ساخته میشوند و مهمترین قشر سازندهی آیندهی بهتر، نوجوانان و کودکان هستند. استراتژی درستی که حضرت امام راحل، آن را با جملهی "امید من به شما دبستانیهاست" عملیاتی نمود.
📍چند روز پیش نوجوانان و کودکان محله، هیاتی را با رعایت پروتکلهای بهداشتی برگزار کردند. همه کارهایش را جز سخنران که بنده بودم، خودشان انجام دادند. از فراهم نمودن محیط گرفته تا پذیرایی، قرآن خواندن، مداحی و ... خلاصه به نحو احسن این برنامه را برگزار کردند.
♦️این نوجوانها بمب انرژی هستند و مسئولیتپذیر باید آنها را دریابیم و به آیندهشان امیدوار باشیم و امیدوارشان کنیم.
🌷پینوشت: انصافاً کنترل کردنشان، در طول مراسم کار سختی بود❤️
#آینده_نگری
#گام_دوم_انقلاب
وظیفه الهی جوانان.mp3
3.27M
🔉 | وظیفه الهی جوانان #رهبر_انقلاب
⭕️ پ.ن: قدر این آرامش به دست آمده از فداکاریهای انقلابیها را بدانیم و برای رسیدن به اهداف عالی انقلاب تلاش کنیم.
@hosseinzafari
📌نشست نقد کتاب #تصویر_آینده
♦️به همت انجمن آیندهنگری ایران و نیز مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، کتاب تصویر آینده با حضور سه تن از اساتید #آینده_پژوهی مورد نقد و بررسی قرار خواهد گرفت.
🖋این کتاب توسط فرد پولاک (یکی از آیندهپژوهان مطرح) نگاشته شده است و #حسین_ظفری آن را ترجمه و دانشگاه جامع امام حسین ع ترجمه این کتاب را منتشر نموده است.
📢این نشست در روز دوشنبه مورخ ۱۳۹۹.۷.۲۸ ساعت ۱۴ بصورت مجازی برگزار خواهد شد که از طریق لینک زیر قابل دسترسی میباشد.
https://www.skyroom.online/ch/nrisp.ac.ir/tasvire-ayandeh
💎حضور عزیزان علاقمند، مغتنم و مورد امتنان میباشد.
🎤کانالی جهت دریافت تحلیلهایی در خصوص #مدیریت_بحران و #آینده_پژوهی
کانال ایتا:
http://eitaa.com/hosseinzafari
سایت :
www.hosseinzafari.ir
اینستاگرام:
http://www.instagram.com/zafari94
کوین کلی
سردبیر مجله وایرد و نویسنده کتاب آیندهی نزدیک:
"جهان نه از اتمها؛ که از روایتها ساخته شده است."
کانالی جهت دریافت تحلیلهایی در خصوص #مدیریت_بحران و #آینده_پژوهی
@hosseinzafari
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🖌این نشست برمیگرده به چندماه پیش. تقریبا مرداد امسال.
در سال روز دیدار رهبر انقلاب با گروه های جهادی نشستی با حضور دکتر شهاب اسفندیاری (رییس دانشگاه صدا و سیما) در خبرگزاری فارس داشتیم.
♦️تلاش شد تا به مسئله رسانه و نسبت آن با فعالیت حرکتهای زیبا و خودجوش جهادی پرداخته شود. این که گفته میشود دولتها باید تصدیگری خود را محدود کنند تا کارآمدتر شوند؛ همین است که مردم را پای کار بیاورند. قطعا یکی از راهبردهای اثربخش برای مردمی کردن امورات دولتی، استفاده از ظرفیت گروههای جهادی است.
#گروه_جهادی
کانالی جهت دریافت تحلیلهایی در خصوص #مدیریت_بحران و #آینده_پژوهی
@hosseinzafari
هدایت شده از جهادِ نخستین
❌ ✅ #نشر_حداکثری ✅ ❌
#بسته_ویژه_13آبان
مخصوص نخبگان و فعالان مراکز فرهنگی
🔸🔻دریافت مجموعه های تولیدی آمریکامنفی بیست؛«افول امریکا به روایت آمارهای بین المللی» در حوزه های #اجتماعی، #بهداشت_و_سلامت ، #اقتصادی و #سیاسی👇👇👇
📚 #کتاب امریکامنفی20:
http://s6.picofile.com/file/8382369118/Catalog_US_20.rar.html
📸مجموعه #نمایشگاه عکس امریکامنفی20:
http://s16.picofile.com/file/8411456600/%D9%BE%D9%88%D8%B3%D8%AA%D8%B1_%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87_%D8%A7%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7_%D9%85%D9%86%D9%81%DB%8C_%D8%A8%DB%8C%D8%B3%D8%AA.rar.html
📲مجموعه پوستر #اینستاگرام امریکامنفی20:
http://s17.picofile.com/file/8411460718/%D9%BE%D9%88%D8%B3%D8%AA%D8%B1_%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%B3%D8%AA%D8%A7%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%85_%D8%A7%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%86%D9%81%DB%8C20.rar.html
📒 #جزوه امریکا از درون:
http://s17.picofile.com/file/8411461350/%D8%A7%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7_%D8%A7%D8%B2_%D8%AF%D8%B1%D9%88%D9%86.pdf.html
🎥🎞مجموعه #کلیپ تصویری امریکا منفی20:
http://s17.picofile.com/file/8411462726/%D9%85%D9%88%D8%B4%D9%86_%D8%A7%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%86%D9%81%DB%8C20.rar.html
#آمریکامنفی_بیست
#آمریکا_رو_به_افول_است
🔸دریافت سایر تولیدات👇👇👇
@jahade1
✨✨ ۱۰ مهارت مورد نیاز نیروی کار در سال ۲۰۲۰
🌟 موسسه تحقیقاتی دانشگاه فونیکس، موارد دهگانه زیر را به عنوان مهارتهای مورد نیاز نیروی کار در سال ۲۰۲۰ معرفی نموده است:
✅ درک معانی:
توانایی درک عمیق مفاهيم و اهمیت موضوعات تبیین شده
✅ هوشمندی اجتماعی:
توانایی برقراری ارتباط موثر با دیگران بهمنظور جلب واکنشهای مناسب و ایجاد تعامل مطلوب با آنها
✅ تفکر نوین و انطباقی:
توانایی یافتن راهحلها و پاسخهای بدیع و نوآورانه برای مسائل
✅ شایستگی میانفرهنگی:
قابلیت موثر عمل کردن در فرهنگهای مختلف
✅ تفکر محاسبهای:
توانایی تبدیل و تفسیر حجم بزرگی از دادهها و استخراج مفهوم و تحلیلهای لازم از آنها
✅ سواد رسانههای نوین:
توانایی ارزیابی منتقدانه محتواهای رسانههای نوین و توان تولید محتوای مناسب و متقاعدکننده برای آنها
✅ چند رشتهای بودن:
سواد و توانایی درک مفاهیم چندین رشته مختلف
✅ تفکر طراحی:
توانایی طراحی فرایندها و اقداماتی در راستای رسیدن به هدفی خاص
✅ مدیریت بار فکری:
توانایی فیلتر کردن و اولویت بندی مطالب در راستای حداکثر سازی کارکرد شناختی مغز
✅ تشریک مساعی مجازی:
توانایی کار بهرهورانه و همراه با شور و شوق در یک تیم مجازی
🎤کانالی جهت دریافت تحلیلهایی در خصوص #مدیریت_بحران و #آینده_پژوهی
♻️ @hosseinzafari 🍃
4_6028320950255093203.pdf
16.45M
👌پیشنهاد مطالعه
📌کتاب طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن، کتابی است که به شالکه ذهنی انسان نظم میبخشد و سبب درک عمیق و درست از اسلام میشود.
🌿 @hosseinzafari
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔥🔥نفوذ اجتماعی اطلاعات
🎥 این فیلم به خوبی مفهوم "نفوذ اجتماعی اطلاعات" رو توضیح میدهد. بسیاری از شایعات مجازی و انتشار اخبار کذب که باعث خطا و تخریب افکار ما میشود اینگونه شکل میگیرد. این نفوذ بیشتر در فضای هرج و مرج و #بحران و نیز فقدان شفافیت شکل میگیرد.
🌿🌿مردم بدون آنکه بدانند در انتظار چه باید باشند، رفتارهای جالبی را از خود نشان میدهند.
@hosseinzafari
⭕️ جدید ترین پیش بینی از نتیجه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا
📌هرچه به انتخابات آمریکا نزدیک می شویم، بازار پیشبینیها و نظرسنجیها گرمتر میشود.
📢📢در جدیدترین نظرسنجی، سایت Statepoll از معتبرترین سایت های پیش بینی انتخابات در آمریکا، جدیدترین نتایج خود را به روز کرد.
♦️♦️در این نتایج ترامپ با کسب ۲۹۲ رای الکترال در نهایت پیروز انتخابات خواهد شد.
سایت statespoll نتایج انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۱۶ را به درستی و انتخابات میاندوره ۲۰۱۸ را با دقت بالا پیش بینی کرده بود.
🌿🌿 @hosseinzafari
کانال حسین ظفری
⭕️ جدید ترین پیش بینی از نتیجه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا 📌هرچه به انتخابات آمریکا نزدیک می شوی
این در حالیست که میانگین نظرسنجیها حکایت از پیش افتادن بایدن دارد.
🌿🌿 @hosseinzafari
هدایت شده از مبداء «بسیج دانشجویی»
#لایو_اینستاگرام
⭕️ با موضوع: آینده ایران در دستان آمریکا؟!!
🔶 با حضور: دکتر حسین ظفری، دکترای آینده پژوهی و عضو هیئت علمی دانشگاه جامع امام حسین(ع)
🕑 زمان: چهارشنبه ۱۴ آبان۹۹ ساعت ۲۲
📱 آدرس پیج اینستاگرام بسیج دانشجویی دانشگاه جامع امام حسين عليه السلام:
https://instagram.com/bsoihu?igshid=kieiue5javg0
#بسیج_دانشجویی_دانشگاه_جامع_امام_حسین_علیه_السلام
🆔 @Basijihu
📌پنل تخصصی جوانگرایی در دولت اسلامی 📍دبیر پنل: دکتر حسین ظفری (دکترای آیندهپژوهی و عضو هیات علمی دانشگاه جامع امام حسین علیهالسلام
🖋سخنران اول: دکتر حسین روزبه (مسئول مرکز آیندهپژوهی بینالملل دانشگاه جامع امام حسین علیهالسلام)
موضوع: چیستی جوانگرایی در دولت اسلامی
مدت زمان: ۱۵:۰۵ تا ۱۵:۲۰
🖋سخنران دوم: محمد اسماعیل مفتاحی ( مسئول اندیشگاه سیاست پژوهی و راهبرد نگاری سازمان بسیج اساتید)
موضوع: جوان؛ تعاریف، شاخصها و ویژگیها
مدت زمان:۱۵:۲۰ تا ۱۵:۳۵
✏جمعبندی بخش اول ۵ دقیقه
📢📢مشارکت حضار: با موضوع فرآیند نقش آفرینی جوانان
مدت۲۰ دقیقه
📌سخنران سوم: مهندس مهدی دوستی (مجری پالایشگاه ستارع خلیج فارس)
موضوع: مدلهای موفق و کارآمد جهت ورود جوانان به عرصههای مدیریتی
مدت زمان: ۱۶:۰۰ تا ۱۶:۱۵
📍سخنران چهارم: دکتر حسین عرباسدی ( جانشین مرکز نظارت و ارزیابی راهبردی مجمع تشخیص مصلحت نظام)
موضوع: موانع ورود جوانان به عرضههای مدیریتی و راههای برونرفت
مدت ۱۶:۱۵ تا ۱۶:۳۰
مشارکت حضار: ۱۵ دقیقه
جمعبندی: ۱۵ دقیقه
لینک ورود به وبینار:
skyroom.online/ch/da-a/javan
@hosseinzafari
📌#بایدن همان #ترامپ بزک شده است و اگر خاماندیشان به او دل ببندند، در #آینده ایران اثر مخربتری خواهد داشت.
📌ایران آباد، باید مسقل از این و آن باشد.
مجموعه عکس نوشت های قدرت بیمار.
🎤کانالی جهت دریافت تحلیلهایی در خصوص #مدیریت_بحران و #آینده_پژوهی
♻️ @hosseinzafari 🍃