🔻 در دیدار اعضای شورای عالی حوزههای علمیه مطرح شد:
❇️ توصیههای هشتگانه آیتاللهالعظمی صافی گلپایگانی
🔹 شامگاه یکشنبه ۲۱ جمادی الأولی ۱۴۴۳ (۵ دی ۱۴۰۰) اعضای شورای عالی حوزههای علمیه با حضور در بیت حضرت آیت الله صافی گلپایگانی با ایشان دیدار کردند.
https://hawzahnews.com/xbvXC
📢 پژوهشگران حوزوی باید از حمایت مادی و معنوی برخوردار شوند
🔻حجت الاسلام والمسلمین حمید ملکی قائم مقام مدیر حوزه های علمیه:
🔹رویکردی که در سطح یک حوزه در مورد پژوهش بوده است رویکردی نبوده که پژوهش را رشد چندانی دهد؛ در این رویکرد بیشترین توجه به بخش آموزش بوده است.
🔹 اگر مطالبات مسئولین مدارس از مسئولین ستادی حوزه مستمر باشد، قطعاً نتایجی را هم به دنبال خواهد داشت.
🔹آنچه در آیات و روایات در مورد فهم و اندیشه آمده است فهم عمیق است و صرف خواندن لذت بخش نخواهد بود.
🔹مدارس علمیه باید در اینکه طلاب کدامیک از طلاب در فهم عمیق دین توانمندتر هستند با هم مسابقه داشته باشند.
🔹یکی از سنت های غلط در حوزه های علمیه این است که طلاب به جای اینکه به دنبال آموختن روش های فهم عمیق دین باشند در پی شاگردی اساتید مطرح هستند.
🔹باید حمایت مادی و معنوی از پژوهشگران صورت گیرد تا در مسابقه تولید علم که در جهان وجود دارد دین حق بر همه ادیان پیروز شود.
@ismcir
▫️▫️▫️▫️▫️▫️
@riismc I معاونت پژوهش
سایت | کانال ایتا | ارتباط باما
📢 احیای کانون های علمی مدارس یکی از راههای انگیزه بخشی برای انجام پژوهش است
🔻حجت الاسلام والمسلمین مقیمی حاجی، معاون پژوهش حوزه های علمیه:
🔹پژوهش درسی تنها یکی از ۳۰ برنامه ای می باشد که در آیین نامه پژوهشی مدارس علمیه تعریف شده است.
🔹انگیزه سازی در زمینه پژوهش می تواند با برنامه های الزامی هم اجرایی گردد؛ اجبار همیشه موجب کاهش انگیزه ها نیست؛ اگر بخواهیم الزامات پژوهشی را مخل ترویج این امر بدانیم می بایست الزامات آموزشی را هم مخل تحصیل علم طلاب دانست.
🔹سنجش و ارزیابی پژوهشی مدارس با بیش از ۳۰ شاخص انجام گرفته است و نتایج آن رضایت بخش نبوده است؛ از وزن هرکدام از این شاخصه ها می توان برای برنامه ریزی مدارس استفاده کرد.
🔹در پژوهش نیز همانند هر امر دیگری مشوق های محیطی می توانند تأثیرگذار باشند.
🔹اگر سامانه پژوهشگران آغاز به کار نماید به راحتی می توان خروجی های حمایتی و سوابق پژوهشگران حوزوی را در دسترس آنان قرار داد.
🔹ما امروز باید جهان را بشناسیم؛ جهان منتظر عذرهای ما نخواهد ماند؛ یکی از بسترهای بسیار قابل دسترس برای ما در جهت رساندن پیام امامین انقلاب و شهدای اسلام به سراسر دنیا بستر پژوهش است.
@ismcir
▫️▫️▫️▫️▫️▫️
@riismc I معاونت پژوهش
سایت | کانال ایتا | ارتباط باما
🏴🏴 جــان میـدهیــم ، مـحـبـت زهــرا(س) نمی دهیـم ...
⬛🥀مجلـس عــــزای فاطمیــــــه
🎙سخنـرانان:
آیت الله حسیـنـــی همـــدانـی
حجت الاسلام والمسلمین اویسی
🔉مرثیه سـرا:
♦️حـاج سیــد صـادق عـبــادی
🕗 از شنبه ۱۱ دی مــاه به مدت ۵ شب از ساعت ۱۸:۴۵
⭕️ مصـــلای بــــزرگ امام خمینی(ره) کـــــرج
@emamjomekaraj
@Mosallakaraj
#روضه_تعطیل_نیست
#مصلای_بزرگ_کرج
#فاطمیه
#کرج
#البرز
💢 خواب شیطانی اجانب برای چادر زنان ایرانی
✡مارتین ایندیک
از عناصر اصلی محقق آمریکایی درباره اسلام و خاورمیانه در اظهاراتی آورده : دیگر وقت آن نیست که دانشجویان را به خیابان ها بکشانیم بلکه باید چادر را از سر زنان برداشت و از این طریق میتوان نظام اسلامی ایران را سرنگون کرد
✡میشل هوئلیک
میشل نویسنده اسلام ستیز فرانسوی میگوید : جنگ بر ضد اسلام گرایی با کشتن مسلمانان فایده ندارد فقط با فاسد کردن آن ها میتوان به پیروزی دست یافت پس باید به جای بمب بر سر مسلمانان دامن های کوتاه فرو بریزیم
✡جیمز لادن
خبرنگار رادیو ملی آمریکایی طی گزارشی با خوشحالی اعلام کرد : مردم ایران برای آزادی بیشتر فشار آوردند اکنون انواعی از موسیقی که قبلاً با مخالفت شدید رو به رو بود عمومیت یافته و زنها حجاب را تعدیل میکنند و کت های آنان کوتاه و کوتاه تر میشود
✡دیوید کیو
مامور سابق سیا : مهم ترین حرکت در جهت براندازی جمهوری اسلامی تغییر فرهنگ جامعه فعلی ایران است و ما مصمم به آن هستیم
✡کنت دمارانش
رئیس سابق جاسوسی فرانسه در اظهاراتی به ریگان رئیس جمهور سابق آمریکا گفت : شما نمیتوانید با یک عقیده به وسیله تانک و هواپیما مبارزه کنید شما باید با هر عقیده ای به وسیله عقیده بجنگید این بار دشمن ما مذهب است
✡بنیامین نتانیاهو
به کمیته اصلاح دولتی آمریکا گفت : آمریکا میتواند با پخش سریال هایی که افراد زیبارویِ جوان را در وضعیت های متنوعی از برهنگی نشان میدهند و زندگی های فریبنده و مادی گرایانه دارند و رابطه های بی قید جنسی برقرار میکنند یک انقلاب را علیه حکومت ایران به راه اندازد این [سریال ها] واقعا براندازانه هستند جوانان ایرانی دلشان از لباس های دلپسندی که در این سریال ها میبینند خواهد خواست آن ها استخرها و زندگی های پرزرق و برق را خواهند خواست
✡مستر همفر
جاسوس معروف انگلیسی : زنان مسلمان دارای حجاب محکم هستند و نفوذ فساد در میانشان ممکن نیست به هر وسیله ای شده باید آنها را از حجاب اسلام خارج کرد آنگاه مردان و جوانان فریفته میشوند و فساد در کانون خانواده ها رخنه میکند
✡مقامات آمریکا
یکی از جاسوسان کاخ سفید در گزارش خود آورده است : ما موفق شدیم چادر مشکی زن ایرانی را به چادر توری و گل دار تبدیل کنیم چادر را هم به مانتو و مانتوهای بلند را به مانتوهای رنگین تنگ و خیلی کوتاه اکنون از حجاب برخی زنان مسلمان فقط یک روسری مانده است
↩️ یکی از مقامات بلند پایه آمریکا در ارتباط با پوشش در ایران گفت : هر زن چادری در کوی و برزن ایران به منزله پرچم جمهوری اسلامی ایران است لذا ما برای براندازی این نظام باید حجاب را سست نماییم
حجاب پرچم مبارزه با تهاجم فرهنگی است
چادر جلوه گر شکوه زن مسلمان
↩️ در کل جهان تنها 300 ماهواره تلویزیونی فعال است که از این تعداد رقم بالا و تعجب برانگیز 116 ماهواره فضای ایران را پوشش میدهند شگفت آور اینکه شبکه های ماهواره ای فارسی زبان که فقط برای ایرانی ها برنامه پخش میکنند به رقم حیرت آور 260 کانال میرسد و عجیب تر اینکه تماما توسط دولت های آمریکا و انگلیس و اسرائیل و آلمان و جدیدا سعودی و ترکیه با هزینه های گزاف تولید و سپس بطور رایگان برای ملت ایران پخش میشود
📌نکته جالب توجه اینکه این دولتهای یاد شده برای تماشای تلویزیون و فیلم های خود از هموطنان خودشان پول میگیرند و در صورت عدم پرداخت حق اشتراک آنان را باطل میکنند ولی با سخاوتمندی تمام تولیدات خود را مجانی در اختیار ما میگذارند
💡یادمان نرود که :
پنیر مفت فقط در تله موش پیدا میشود
*سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان صلوات*
*الّلهُمَّ صَلِّ عَلَے مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ*
🔹گروه النَّبَإالعظیم در ایتا👇🏻
https://eitaa.com/joinchat/3406430313C2e723db7c7
❇️ موسسه دارا الاعلام
برگزار میکند
👈وبینار تخصصی با موضوع
🔸 بررسی منابع حدیثی اهل سنت
ارائه دهنده: حجت الاسلام والمسلمین استاد حسن سعادت پرور
🗓زمان برگزاری سه شنبه7️⃣ دیماه
⏰ساعت 14:00
لینک ورود به وبینار
https://c88.ir/ZrG
جهت اطلاع از برنامه های کوتاه مدت و بلند مدت موسسه دارالاعلام در کانال زیر عضو شوید.
https://eitaa.com/darolelam_fars
23.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍃 راه اندازی سامانه جدید #تلبس 🔻 💠 فیلم آموزشی سامانه جامع تلبس- قسمت کاربر (طلبه)
هدایت شده از ادمین کانال مدیریت حوزه علمیه استان البرز
🖤🖤🖤
... در این عالم صوتی که روزانه من میشنیدم و مانوس با آن بودم و همچون صوت قرآن بمن آرامش میداد ...
#حاج_قاسم
🌿رسانه حوزه البرز
🌿مدیریت حوزه علمیه استان البرز
http://eitaa.com/joinchat/1468596238C775c3cf341
🇮🇷 #پویش_سراسری
با توجه به در پیش بودن ایام شهادت سردار دلها شهید #حاج_قاسم_سلیمانی و هفته مقاومت، معاونت معیشت و خانواده مرکز خدمات حوزههای علمیه در نظر دارد مسابقه بزرگ کتابخوانی با عنوان "پویش سراسری کتابخوانی شاخصهای مکتب سلیمانی" را برگزار نماید.
📎 جزئیات👈https://b2n.ir/d59320
📢کانال رسمی اطلاع رسانی مرکزخدمات حوزه های علمیه استان البرز
eitaa.com/csis_24
💠 پویش
#نذر_سردار_فاطمی
👈 جامعه هدف: فرزندان طلاب و روحانیون گرامی استان البرز
💎شیوه اجرا:
♦️برگزاری روضه خانگی
به مناسبت ایام شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها، منزل خود را سیاه پوش نموده(عکس حاج قاسم نیز موجود باشد) و روضه کوچکی برگزار و عکس آن را برای ما ارسال نمائید.
♦️خواندن شعر در وصف حضرت زهرا(س) و شهیدحاج قاسم سلیمانی و
ارسال کلیپ(فیلم)
♦️خوانش زیارت نامه حضرت زهرا سلام الله علیها به نیابت از سردار شهید
و ارسال کلیپ(فیلم)
👈فیلم ها بصورت افقی گرفته شود
♦️نقاشی با موضوع حاج قاسم و فاطمیه
🎁جوایز:
اهدای جوایز نقدی به نفرات برتر
✅ ارسال آثار با هشتک#نذر_سردار_فاطمی به همراه کد خدمات، نام و نام خانوادگی شرکت کننده به آیدی :
@Admin_behesht140
⌚️مهلت ارسال آثار: تا ۱۶ دی ماه ۱۴۰۰
معاونت فرهنگی و معیشت مرکز خدمات استان البرز
eitaa.com/csis_24
🔻آیتالله اعرافی خبر داد؛
❇️ فعالیت ۳۰۰ مؤسسه و نهاد حوزوی در قم
آیتالله اعرافی، مدیر حوزههای علمیه در دیدار حجتالاسلاموالمسلمین مهدی ایمانی پور، رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی:🔻
◻️ بیش از ۱۰ هزار استاد، محقق و پژوهشگر در قم حضور دارند و نزدیک به ۳۰۰ موسسه و نهاد کوچک و بزرگ در حوزه علوم انسانی و اسلامی فعالیت میکنند.
◻️ بیش از ۲۰۰ رشته و گرایش در علوم اسلامی در مجموعه این نهادها عرضه میشود که برخی از آنها دارای مجوز حوزوی و برخی دیگر دارای مجوز وزارت علوم است.
◻️ قم در واقع یک مقر ارتباط و فرماندهی برای حدود ۲۰۰۰ هزار واحد کوچک و بزرگ در ایران و جهان است و حوزه علمیه برادران خواهران امتداد کشوری و جامعهالمصطفی امتداد بینالمللی دارد.
◻️ در قم روزانه بیش از ۲۰۰۰ درس خارج و سطوح عالی و فلسفه و کلام و ... برگزار میَشود و بیش از ۶۰ مدرسه در سطح یک فعال هستند که ۸۰۰۰ طلبه در سطح یک تحصیل میکنند.
hawzahnews.com/xbvTD
▫️▫️▫️▫️▫️▫️
@riismc I معاونت پژوهش
سایت | کانال ایتا | ارتباط باما
#قند_و_پند😇
آیتالله حسنزاده آملی فرمودند: من خدمت آیتالله کشمیری که رسیدم، شکوه کردم که کسی نیست نیاز ما را برطرف کند. کسی نیست ما در محضرش تربیت شویم. دیگر قاضیها و ملّا حسینقلیها نیستند!
🔸ایشان فرمودند: آقای حسنزاده، خودتان را گول نزنید.
من عرض کردم، نمیدانم شما به چه جهتی می فرمائید که خودتان را گول نزنید؟
فرمود: شما وقتیکه وارد حوزه علمیه شدید، نیاز داشتید به استادی که به شما صرف و نحو یاد دهد، نبود که بود. همان زمان به این نیاز نداشتید که کسی به شما کتاب کفایة الاصول یاد دهد. چون شما در آن حدّ نبودید، در حدّ مقام علم صرف و نحو بودید و استاد در کنارتان بود. همینگونه پلّه پلّه که بالا آمدید استاد آن مرحله در کنار شما بود؛ الآن هم نگویید نیست. شما خودتان را یک مقدار نگاه کنید، چه مقدار فاصلهی بین علم و عمل را کم کردید؛ چه مقدار با این ملکوت روراست هستید. مطمئناً اگر آنچه را که میدانید در مقام عمل پای بند باشید، این باب واسع الهی و این دار رحمت ربّانی شما را باز نخواهد داشت؛ و هیچ منع و بخلی نیست. استاد هست، اگر برای ما استاد نیست معلوم میشود که ما شرایط مربوطه را فراهم نکردهایم.
🔹باید فاصلهی بین علم و عمل کم شود و در کنار اینها هم، واقعاً سر به سجده بگذاریم و در نیمههای شب، صادقانه از خدای تبارک و تعالی بخواهیم که راه را برایمان باز کند. درست است که از آن طرف، ناز است اما نیاز ما باید در کنار آن ناز، ضمیمه شود تا بالاخره به جایی منتهی شود. اینکه نمیرسیم، برای این است که مناسب این نظام نیستیم و خودمان را با این نیاز تنظیم نکردهایم.
🇮🇷
بسماللهالرحمنالرحیم
📝سه بهاضافه یک رویکرد در پژوهش
سه رسم و رویکرد در پژوهشهای محققان که فراوان از آنها یاد میشود عبارتند از: ۱)رویکرد موضوعمحوری؛۲)رویکرد مسئلهمحوری؛ و ۳) رویکرد نیازمحوری.
اولی مدل سنتی تحقیق بود که در طول تاریخ پُرسابقه و نتایج آن در کتابخانههای دنیا فراوان است. در این رویکرد یک موضوع طرح شده و مطالب مرتبط با آن موضوع بهصورت درختوارهای و مبتنی برساختار دانشی طرح میشود. اگرچه برخی آن را بدون جهتگیری مشخص و فاقد هدف میدانند، اما بهگمانم این اتهامی ناروا است. هدفگذاری در ذات پژوهش و فحص علمی نهفته است و محققان به صورت هدفمند و همراه با جهتگیری روشن به پژوهش مبادرت میورزند. اگرچه در این رویکرد امکان اتلاف وقت نسبت به رویکردهای بدیل وجود دارد، اما محقق به ابعاد و اضلاع موضوع اشراف بیشتری دارد.
رویکرد دوم مسئلهمحوری است. تمرکز بر یک مسئله خاص و حل مسائل مطرح ویژگی این رویکرد است. گفته میشود یکی از علومی که بهصورت مسئلهمحور شکل گرفته است دانش فقه است که در آن، حکم هریک از افعال مکلفین بهمثابه یک مسئله، مطرح و با روش معیار(اجتهاد)، پاسخ آن از دل منابع اسلامی کشف میشده است. البته همین فقه هم عمدتا در حال حاضر به شیوه موضوعمحور مطرح میشود. مثلا موضوع طهارت برای پژوهش مطرح و همه مباحث مربوط به آن به صورت موضوعی و دائرهالمعارفی تبیین میشود. اغلب درسهای خارج_بهمثابه پژوهش شفاهی_ از جنس موضوعمحور است.
رویکرد سوم نیازمحوری است. مسئلهمحوری نسبت به موضوعمحوری برتریهایی دارد، اما وجود یک اشکال اساسی در آن موجب شد تا رویکرد نیازمحور مطرح شود. روشن است که همه مسئلهها لزوما مبتنی بر نیاز نیستند. چون ممکن است موضوع یک تحقیق مسئله باشد، اما مورد نیاز نباشد. یا دستکم آن نیاز مبتلابه نباشد پس مسئله ممکن است نیازمحور نباشد. این یعنی مسئلهمحوری هرگاه با نیازها منطبق باشد کاربردیتر خواهد بود.
رویکرد دیگری نیز به سه رویکرد پیشین اضافه میشود. این رویکرد را که به مسئلهمحوری و نیازمحوری نزدیک است اولویتمحوری مینامم. براین اساس ممکن است موضوع یک تحقیق مسئله و مورد نیاز، اما فاقد اولویت باشد. اولویتها بر اساس فرایندی با توجه به ابعاد و معیارهای مختلفی تعیین میشوند. سیاستهای سازمانی و منابع مالی و تقاضاها ازجمله ملاکهای پرداختن به اولویتها است.
#محمدصدرامازنی
@pavaragi
🔻نائینی به انحصار افراد خاصی درآمده و مصادره شده است
✔️ استاد ابوالقاسم علیدوست
(رئیس کمیتههای علمی کنگره بینالمللی میرزای نائنیی)
➖ وقتی بحثی از میرزای نائینی مطرح شود به صورت غیرمستقیم نوعی الگودهی صورت میگیرد، وقتی از علم و اخلاق ایشان گفته میشود الگو برای همه مردم است، همچنین بیان مطالب جانبی در مراسم بزرگداشت ایشان از دیگر فواید برگزاری این کنگره است. امروز گاهی شاهدیم که به دانش فاخر و فخیم فقه حملههایی صورت میگیرد که قابل نقد و نادرست است و یکی از اهداف ما این است که بحث اصول آنطور که شایسته است مطرح شود.
➖ میراز گاهی به انحصار افراد خاصی درآمده و مصادره شده است، یکی از سیاستهای کنگره این است که میرزا آن طور که هست معرفی شود بدون اینکه لباس ناچسبی بر او پوشیده شود. همچنین فایده دیگر، ارتباطی است که به این بهانه بین حوزههای ایران و عراق و به خصوص قم و نجف ایجاد میشود. به همین دلیل از روزهای اول، حوزه نجف در جریان قرار گرفت.
➖ کنگره در ۴ بخش فقه و اصول؛ قرآن و حدیث، اندیشه سیاسی و سیره و زندگینامه آمادگی دارد تا آثار را بپذیرد، ایشان در اصول بر قله ایستاده و نظریهپرداز و مؤسس و صاحب مکتب است، در فقه هم همینطور و در تفسیر هم فعالیتهای پررنگی دارد و وارد مباحث مختلف تفسیری شده است.
#میرزای_نائینی
✅ کانال دروس و دیدگاه های استاد علیدوست
@alidost_fiqh
💢 دسیسهها برای مقابله با جوانی جمعیت ایران
💠 موضوع «جمعیت» به اندازهای برای دشمنان ملت ایران اهمیت دارد که برای تداوم روند کاهشیِ فعلی، به هر کاری دست میزنند!
🔸 یک چندم حساسیتی که نسبت به جمعیت ایران وجود دارد، درباره دیگر کشورها وجود ندارد! این در حالی است که سیاستهای تشویقی برای افزایش جمعیت در بسیاری از کشورهای دنیا در حال اجراست... .
🔷 https://btid.org/fa/photogallery/194919
بیشتر بخوانید:
🔹 https://btid.org/fa/news/194429
📎 #گرافیک_ثابت
📎 #سیاست_اجتماع
📎 #سیاست_بین_الملل
🔰 معاونت تبلیغ و امورفرهنگی حوزه های علمیه
🌐btid.org
🌿مدیریت حوزه علمیه استان البرز
http://eitaa.com/joinchat/1468596238C775c3cf341
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌱
احتجاج امام صادق با شاگردش در رابطه با تضمین #رزق و روزی
🔹 اگر من امام صادق به تو بگویم من ضامن رزقت هستم بنشین درست را بخوان، آیا تو آرام میشوی؟
گفت بله!
🔺 حضرت فرمود: خب خداوند متعال متکفل این شده است چرا دغدغه داری؟!
💬 آیت الله العظمی جوادی آملی
🌱
25.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥ببینید| تحلیل مسائل تمدنی، بخشی از سواد حوزوی می باشد!
🔺 حجت الاسلام علی کشوری:
حرف هایی از #نشست_دوره_ای_اساتید در مورد شیوه تحصیل در حوزه شنیده می شود، از جمله اینکه طلبه ها باید "ملا"تر شوند ولی عملا هیچ توجهی به مباحث تمدنی ندارند.
🔹 کمتر برنامه ای در #صداوسیما می بینم که در آن برای جا انداختن یک مفهوم از #سند2030 تلاش نشده باشد!
📎 فیلم کامل نشست، در صفحه آپارات #صدای_حوزه:
aparat.com/v/soQPK
🆔 @sedayehowzeh
🖤🖤🖤
این حرم اگر ماند دیگر حرم ها میمانند...
#حاج_قاسم
🌿رسانه حوزه البرز
🌿مدیریت حوزه علمیه استان البرز
http://eitaa.com/joinchat/1468596238C775c3cf341
هدایت شده از MESBAHYAZDI.IR
12.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔔 #اعلام_برنامه | تیزر آیه مقاومت
🔹️گفت و گوی ویژه حجت الاسلام و المسلمین مجتبی مصباح با حجت الاسلام و المسلمین سید حسن نصر الله دبیرکل حزب الله لبنان
🔺️به مناسبت اولین سالگرد ارتحال مرحوم آیت الله محمد تقی مصباح یزدی قدسسره
🔴 پخش به زودی از شبکه های سیما
#بزرگداشت_علامه_مصباح
💻 @mesbahyazdi_ir
دعوت وزیر اقتصاد از حوزه و دانشگاه جهت همکاری در ساخت کشور
🔹اصلاح سیاست های اقتصادی كشور، با ارائه راهكار ها و پیشنهادهای كاربردی
🔸 احسان خاندوزی در جمع اساتید و پژوهشگران اقتصاد اسلامی قم از آنان خواست برای اصلاح سیاست های اقتصادی کشور، دلسوزانه و راهگشا، با ارائه راهکار ها و پیشنهادهای کاربردی ورود کنند.
🔹وزیر امور اقتصادی و دارایی در این نشست که بعد از ظهر امروز در تالار اندیشه دانشگاه قم برگزار شد، با بیان اینکه انتقادات و توصیف مشکلات و تنگناها به تنهایی چاره مشکلات کشور نیست، اظهار داشت: در راستای به حداقل رساندن مشکلات، نیازمند تلاش حداکثری و همکاری جامعه دانشگاهی و حوزوی در زمینه ارائه راهکارهای اصولی هستیم.
🔹خاندوزی با اشاره به اینکه انتظار ما پیشنهادهای متنوع از سوی صاحبنظران است، افزود: عرضه پیشنهادات کاربردی و تولیدات علمی میتواند در سطوح مختلف کشور به کمک دولت بیاید.
🇮🇷 صدای ایران
🆔 @voifarsi | @voinews
❇️ نشست رئیس جمهور با تعدادی از اساتید، طلاب و فرهیختگان حوزوی در سالن همایشهای پیامبر اعظم(ص) مدرسه علمیه امام کاظم(ع) قم برگزار شد.
رئیسی: صدها مرکز پژوهشی در سطح حوزه علمیه قم وجود دارد.لازم است که تمام مسائلی که امروز پیش روی ما است به صورت مساله محوری بحث شود و طلاب و فضلای حوزه راهکارهای برون رفت از این مشکلات را ارائه دهند.
@HawzahNews | خبرگزاریحوزه
▫️▫️▫️▫️▫️▫️
@riismc I معاونت پژوهش
سایت | کانال ایتا | ارتباط باما
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بیانات آیت الله جوادی آملی حفظه الله درباره وجوب عینی #حفظ_نظام
نفرین آیندگان، دامنمان را نگیرد...
معاون پژوهش حوزههای علمیه در نشست حمایت از طرحها و اولویتهای پژوهشی این معاونت گفت: با توجه به اینکه اعضای جلسه در بخشها و پستهای مهم علمی و پژوهشی در علوم قرآن هستند، هدف ما از این جلسه ایجاد اجماع نخبگانی در توجه بیشتر به رویکرد مسئله محور است.
دوازدهمین جلسه هماندیشی از سلسله نشستهای دبیرخانه حمایت از طرحها و اولویتهای پژوهشی معاونت پژوهش حوزههای علمیه با موضوع «دانش تفسیر و علوم قرآن و مسائل و اولویتهای نظام اسلامی» در سالن آیتالله حائری مرکز مدیریت حوزههای علمیه، برگزار شد.
حجتالاسلام والمسلمین ابوالقاسم مقیمی حاجی، معاون پژوهش حوزههای علمیه در ابتدای این نشست گفت: با نگرش مدیر حوزه، قرار شد، حوزه نقش واسط در پاسخ به سوالات و چالشهای نظام داشته باشد که یک بعد کار شناسایی مشکلات و پاسخ صحیح به آنها است.
وی در ادامه افزود: کمیته قرآن به برخی عناوین و اولویتها رسیده است؛ البته در این کار به دنبال نظام موضوعات و مسائل نبودهایم، پروژههای نیازسنجی نیز در رشتههای مختلفی انجام شده است.
حجتالاسلام والمسلمین مقیمی اظهار داشت: در این کار اولویتهای پژوهشی بر اساس نیازهای جامعه و نظام شناسایی و طبقهبندیشده است و در این جلسه میخواهیم این نظام مسائل بهروز شود.
وی در پایان گفت: با توجه به اینکه اعضای جلسه در بخشها و پستهای مهم علمی و پژوهشی در علوم قرآن هستند، هدف ما از این جلسه ایجاد اجماع نخبگانی در توجه بیشتر به رویکرد مسئله محور است.
مطالعه کامل خبر
▫️▫️▫️▫️▫️▫️
@riismc I معاونت پژوهش
سایت | کانال ایتا | ارتباط باما