🔵 دانلود نرم افزار مشکات
✅ دانلود رایگان نرمافزار «مشكات» (مجموعه آثار علامه مصباح یزدی)
✏️این نسخه برای لب تاب است انشاالله بزودی نسخه اندرویدی اش نیز خواهد آمد.
📚متن ۱۰۰ جلد از آثار آیت الله مصباح یزدی (قدسسره) در موضوعات تفسیر و علوم قرآن، شرح روایات و سیره معصومان، فلسفه و منطق، كلام و فلسفه دین، اخلاق و عرفان، مدیریت، علوم سیاسی، حقوق و مسایل اجتماعی و فرهنگی همراه با امكانات پژوهشی.
🛒جهت دانلود نرم افزار به صورت رایگان:
http://mesbahyazdi.ir/meshkat.zip
هدایت شده از امین
سلام علیکم
یک سایت روایی ؛
Alvahy.com
روی هر سوره اي از قران که کلیک کنید،
ذیل هر آیه روایات را همراه با ترجمه میاورد.
اين سایت در واقع همان
"کتاب ۱۸ جلدی تفسیر اهلبیت علیهم السلام"
تالیف ؛ آقای علی رضا برازش
چاپ انتشارات امیرکبیر است که بعلت کمبود کاغذ دیگر تجدید چاپ نشد و به منظور استفاده عموم به شکل رایگان در فضای مجازی قرار گرفته است.
لازم به ذکر است این کتاب در زمان انتشار خود یعنی در سال ۱۳۹۴ به مبلغ ششصد هزار تومان قیمت خورده است و شما می توانید با مراجعه به آدرس فوق به شکل رایگان و بسیار ساده تر وکاملتر از نسخه چاپی از آن استفاده کنید و فیش برداری فرمایید و فیش های تحقیقاتی خود را در کامپیوتر خود ذخیره کنید.
دوست پژوهشگرمان جناب آقای برازش تلاش کرده اند در ذیل هر آیه تمام روایات مربوط به آن آیه را گردآوری کنند و نکته جالب توجه در این تلاش این است که فقط به روایاتی که به طور صریح در آن آیه مورد بحث ذکر شده اکتفا نکرده اند و روایاتی که مفهوما آن آیه را مورد بحث قرار داده را نیز در ذیل آیه آورده اند.
ان شاءالله این کتاب مورد استفاده دوستان قرار بگیرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#قسمت_اول
💠مصاحبه چالشی و بدون تعارف با آیت الله محمد جواد فاضل لنکرانی پیرامون موضوعاتی از قبیل سیاسی بودن حوزه علمیه و همچنین پیرامون کارکردهای حوزه انقلابی افراد، جریانات و چالش های پیش روی آن...
#مصاحبه
#حوزه_انقلابی
#اندیشه_سیاسی
✅ کانال دیدگاه های آیت الله فاضل لنکرانی
🆔 @j_fazel_lankarani
هدایت شده از خبرگزاری رسا
🔸 راه اندازی تلویزیون اینترنتی «پاسخ» یکی از اقدامات ویژه روحانیت است
✅ قائم مقام حوزه های علمیه در آیین افتتاح رسمی تلویزیون اینترنتی «پاسخ»:
🔹 طی سالهای اخیر اقدامات ارزشمندی از سوی مرکز پاسخ گویی به شبهات دینی #حوزه_علمیه، رقم خورده است که افتتاح تلویزیون اینترنتی پاسخ یکی از این خروجی های بزرگی است که به کارویژه های روحانیت بر می گردد.
🔹همانطور که #روحانیت از گذشته تا کنون مرزبان و دیدبان مسائل دینی و شناسایی شبهات و پاسخگوی آن بودند، امروز این رسانه دیداری با بهره گیری از #فضای_مجازی می تواند نقش ارزشمندی را ایفا کرده و به کمک مرزبانان دین آمدند تا در مقابل هر شبهه که مانند ویروس عمل می کنند، اطلاع رسانی، روشنگری و آگاه بخشی داشته باشد.
#حمید_ملکی
#روحانیت
🆔 @rasanewsagency
هدایت شده از خبرگزاری رسا
🔸 جماران علیه اندیشه امام!
🔹 پایگاه خبری #جماران که این روزها از طرح صیانت مجلس عصبانی است، لزوم ساماندهی فضای مجازی را به کلی زیر سوال میبرد!
🔹 در این راستا کار ارگان رسانهای موسسه تنظیم و نشر آثار امام(ره) به جایی رسید که به یکی از اندیشههای مبنایی امام راحل هجمه کرد!
🔹 این پایگاه خبری توییتی از معاون وزیر ارتباطات را بازنشر داد که در آن آمده است: «این قدر سیاست و دیانت نکنید/ در حق موکلان خیانت نکنید/ ما را بگذارید به حال خودمان/ از ما سر جدتان صیانت نکنید»!
🔹 این درحالی است که امام عظیم الشان در خلال تفسیر سوره حمد تصریح میکنند: «دیانت؛ همان سیاستی است که مردم را از اینجا [ظاهرا مراتب اول انسانیت] حرکت میدهد و تمام چیزهایی که به صلاح ملت است و به صلاح مردم است آنها را از آن راه میبرد که صلاح مردم است که همان صراط مستقیم است.»
🔹 بدون تردید سامان یافتن و مدیریت فضای مجازی مطالبه منطقی و عقلانی دلسوزان خاصه رهبر انقلاب از مسئولان است اما موسسهای که بناست آراء و نظرات امام(ره) را رواج دهد نه تنها در این زمینه ساز مخالفت کوک میکند و به دنبال تقابلسازی بین مردم و مسئولان است بلکه در سایه سوء مدیریت و تفکرات #اسلام_رحمانی تولیت موسسه، اندیشه امام(ره)را مورد هجمه قرار میدهد!
#جماران
#تحریف_امام
🆔 @rasanewsagency
هدایت شده از خبرگزاری رسا
✍️ تفکری که باید برود و دیگر برنگردد
🔹 آنچه که باید برود و دیگر برنگردد نه مردی با ریش های اتو کشیده است، چون ممکن است مردی با محاسن خاکستری برود و دیگری با عبای شکلاتی وارد عرصه مدیریت کشور بشود.
🔹 حتی ممکن است چندی بگذرد و حافظه بلند مدت ملت چنان ضعیف شود و این جماعت هزار رنگ با لشکری از سلبریتی ها و اینفلوئنسرهای حقیقی و مجازی شخصی را با نشانه های جدید و جذاب روکنند.
🔹 مردی با اندام ورزشی و موهای جوگندمی و یا بانوی تحت حمایت فمینیسم داخلی پا به عرصه مدیریت بگذارد و از کوچکترین نقاط ضعف ملت استفاده کرده و مردم را در تقابل و دوراهی دیپلماسی و میدان قرار دهند که آیی چه نشسته اید که اگر فلانی بیاید و ما نیاییم ومدیریت اجرایی را در دست نگیریم نه چرخی می ماند که بچرخد و نه عزتی برای پاسپورت ها باقی می ماند چون فقط ماییم که زبان دنیا را می دانیم.
🔹 آن چیزی که الهی برود و دیگر هیچ وقت برای ایران برنگردد نه شخص و هویت خاص بلکه تفکر لیبرال و تکنوکرات و طنی می باشدکه همه چیز را خلاصه در وابستگی میداند و اگر به جلسات خصوصی شان راه پیدا کنید خواهید دید که به اندازه تهیه آش بزباش هم برای دانشجویان ایرانی ارزش قائل نیستند.
🔹 این تفکر که از مدتها پیش گریبان مملکت ایران را گرفته است و بیش از ۱۰۰ سال گرفتارمان کرده و سبب بسیاری از سرخورده گی ها و عقب افتاده گی ها شده است در زمان قاجار و دوره ناصری میرزا تقی خان امیرکبیر را شهید کاشان کرد و بعدها با امثال مشاطه غرب سیدحسن تقیزاده بزک کردن غرب را بر خود فرض گرفته است تا جایی که می گفتند از نوک پا تا فرق سر باید غربی بشود.
🔹 کسانی که تکنسین های داخلی را در حد یک مونتاژ کار معمولی قبول دارد و به این موضوع افتخار میکند باید هم فرسنگ ها دور از تولید داخلی و نانوتکنولوژی و انرژی هسته ای باشد.
🔹 تفکری که سیمان درون راکتور هستهای می ریزد شاید ادامه همان تفکر وابسته ای است که در دوره پهلوی اجازه اورهال هواپیما راهم به متخصصین داخلی نمیداد.
باور کنید فرقی نمی کند عمامه داشته باشیم یا کت و شلوار، در فیضیه و دار الشفاء درس خوانده باشیم یا شریف و آکسفورد .
🔹 آنچه که مهم است تفکر وابستگی است که الهی برود و دیگر برنگردد.
سید قوام الدین صفوی / مرداد 1400
#روحانی
#دولت
#وابسته
🆔 @rasanewsagency
هدایت شده از خبرگزاری رسا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ببینید| احتجاج صریح مقام معظم رهبری با آقای هاشمی رفسنجانی پیرامون رابطه با آمریکا!
🔹 وقتی هاشمی نتوانست پاسخ استدلالهای رهبری را بدهد.
🔹 وقتی روحانی به طور یکطرفه منافع رابطه با آمریکا را لیست کرده بود!
#عبرت_آیندگان
#مذاکره
#رهبر_انقلاب
#هاشمی_رفسنجانی
🆔 @rasanewsagency
هدایت شده از خبرگزاری رسا
🔸 ترک فعل مسئولان مجازات دارد
✅ حجت الاسلام نوروزی، نایب رئیس دوم کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس:
🔹 در بحث ترک فعل باید گفت که مثلا اگر کسی وظیفه ای دارد که کاری را انجام بدهد ولی این کار را نمیکند درصورتی که مانعی بر سر راهش نیست مستحق مجازات میشود و باید محاکمه شود.
🔹 مثلا حساب داری موظف است حسابها را بررسی کند ولی این کار را نمیکند و خسارت به بار میآید؛ مثلا شخصی شنا بلد است و مقابل او شخصی در حال غرق شدن است و او میتواند او را نجات دهد ولی امتناع میکند و یا مثلا یک کسی با یک عابر تصادف میکند و میتواند او را به بیمارستان برساند ولی این کار را نمیکند و عابر از دنیا میرود.
🔹 این رابطه سببیت که برقرار میشود و مانعی هم برای انجام دادن کار وجود ندارد ولی شخص امتناع میکند، درواقع ترک فعل انجام داده است و درباره ترک فعل ما قانون حقوقی داریم.
#حسن_نوروزی
#ترک_فعل_مسؤولان
#قانون
🆔 @rasanewsagency
هدایت شده از خبرگزاری رسا
🏴 پیام تسلیت رهبر انقلاب به یوسفعلی میرشکاک شاعر و نویسنده حوزه ادبیات در پی درگذشت فرزند وی
🔹 حضرت آیتالله خامنهای در پیامی به آقای یوسفعلی میرشکاک (شاعر و نویسنده) درگذشت فرزند ایشان را تسلیت گفتند.
🏴 متن پیام رهبر انقلاب اسلامی به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
جناب آقای یوسفعلی میرشکاک
▪️ مصیبت درگذشت فرزند عزیزتان را به جنابعالی و همسر گرامیتان و دیگر بازماندگان تسلیت عرض میکنم. از خداوند میخواهم آرامش و صبر بر دلهای شما نازل فرماید و با اجر جزیل شما را تسلّا بخشد و رحمت خود را شامل حال آن جوان عزیز فرماید.
سیّدعلی خامنهای
۱۱ مرداد ۱۴۰۰
#رهبر_انقلاب
#میرشکاک
#پیام_تسلیت
🆔 @rasanewsagency
هدایت شده از خبرگزاری رسا
📑 صفحه نخست روزنامه های کشور
🔹 کیهان: دولت: عالی بودیم!
🔹 فرهیختگان: بگذرد این روزگار
🔹 ایران: فصل نو پاستور
🔹 رسالت: «خسارت محض» هزینه تجربه ای سنگین
🔹 صبح نو: رنج دوران برده ایم / پاستور آزاد شد / علی برکت الله / صبح بدون روحانی / روحانی رفت / دیدار به قیامت
🔹 جام جم: «تعطیلی سراسری» روی میز ستاد ملی کرونا
#روزنامه
#مطبوعات
🆔 @rasanewsagency
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 دکتر غریبآبادی، عضو تیم مذاکرهکننده درگفتگو با khamenei.ir
👈🏻 هفت اقدام ضدتوافق آمریکا در مذاکرات اخیر
🔍 بخوانید👇
https://farsi.khamenei.ir/others-dialog?id=48358
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 خطای راهبردی اعتماد به غرب
📝 یادداشتی از دکتر محمد جمشیدی، عضو هیات علمی دانشگاه تهران
🔺️ دکتر محمد جمشیدی در یادداشتی در KHAMENEI.IR به تشریح خطاهای راهبردی دولت دوازدهم در اعتماد به غرب پرداخت:
- اوّلین خطای راهبردی این بود که تعامل با آمریکا اصالت داشت، نه حل مشکلات تحمیلشده به کشور؛ مثل تحریم از طرف آمریکا. به همین دلیل در طی فرآیندهای مذاکراتی ما این جملات را از تیم مذاکرهکننده میشنیدیم که میگفتند «هر توافقی بهتر از عدم توافق است»؛ یعنی فارغ از اینکه چه توافقی شود، اصل توافق با آمریکا برایشان اهمیت داشت. این در حالی بود که طرف آمریکایی (خانم شرمن) صراحتاً اعلام میکرد که «توافقنکردن بهتر از توافق بد است»؛ حتی بعد از اینکه آمریکاییها تعهداتشان را نقض کردند، برخی از مذاکرهکنندگان اعلام کردند که هدف ما از مذاکرات رفع تحریم نبود و برای رفع کامل تحریم باید مذاکراتی فراتر از هستهای داشته باشیم.
- دومین خطای راهبردی، پرهیز از اهرمسازی در مقابل آمریکا و هزینهمندکردن سیاستهای خصمانهی آمریکا بود؛ اهرمسازی یک اصل در سیاست بین کشورهاست و بهمعنی ایجاد ابزارهای قدرت برای وادارکردن طرف دیگر به تصحیح سیاستهای تهاجمیاش است و در اینجا بهمعنی وادارکردن آمریکا به عمل به تعهدات برجامیاش است که البته در دستور کار دولت آقای روحانی اساساً مشاهده نشد. به همین دلیل هنگامی که آمریکا از برجام خارج شد، با واکنش منفعلانهای از طرف دولت مواجه شد. دولت آقای روحانی سیاست صبر راهبردی را اتخاذ کرد و با گامهای ضعیف هستهای که برداشت، سیگنالهای اشتباهی به طرف مقابل فرستاد.
- سومین خطای راهبردی، برجامیشدن سیاست داخلی و خارجی بود؛ یعنی همه چیز به برجام گره خورد و ابزاری برای تغییر معادلات داخلی شد. در حوزهی خارجی هم دستور کار فقط برجام بود و نسبت به مسائل دیگر بیتوجهی شد. اقدامات اندکی هم که انجام شد، در دورهی خروج آمریکا از برجام بود. به همین دلیل تصور آمریکا این شد که ایران راه یا برنامهای غیر از برجام ندارد و میتوانند به ایران فشار بیاورند.
🔍 ادامه را بخوانید👇
https://farsi.khamenei.ir/others-note?id=48383
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 معرفی کتاب « درآمدی بر اندیشه فرهنگی #آیت_الله_خامنه_ای»
✍🏼 به قلم #مهدی_جمشیدی
🔸 کتاب «اندیشۀ فرهنگی آیتالله خامنهای»:نخستین روایت تحلیلی و منظومهوار از مواضع فرهنگی #رهبر_انقلاب
#استوری_موشن
🆔 @iictchanel
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 اطلاعنگاشت | مروری بر مطالبات رهبرانقلاب در متن تنفیذ حکم ریاست جمهوری
🔹برای اعتلای ایران
🔻 رهبر انقلاب: حضرت آیتالله خامنهای در متن تنفیذ حکم سیزدهمین دوره ریاست جمهوری، ملت ایران را تشنهی خدمت و آمادهی حرکت جهشی در همهی عرصهها دانستند و مهمترین مأموریتهای دولت جدید را برشمردند که در این اطلاعنگاشت مرور میشود. ۱۴۰۰/۵/۱۲
#تنفیذ_سیزدهم
💻 @Khamenei_ir
یکی از مخاطبان:
رئیس جمهور امروز تنفیذ شد؛ شاخصها و قیمتها را یک گوشهی کانالتون یادداشت کنید برای مقایسه و نتیجه سیاست های اجرا شده در دولت
۱. دلار ۲۵۷۰۰ تومان
۲. سکه ۱۱ میلیون و ۳۰۰هزار تومان
۳. شاخص کل یک میلیون و ۳۷۵ هزار
۴. ساینا ۱۵۰ میلیون
۵. نقدینگی ۳۷۰۰ همت
۶. میانگین مسکن تهران ۳۰ میلیون
۷. نان بربری ۲۸۰۰ تومان
۸. کسری بودجه ۴۵۰ همت
۹. بنزین ۳۰۰۰ تومان
۱۰. قیمت نفت ۷۰ دلار
۱۱. بلیط مترو ۲۰۰۰ تومان
۱۲. مرغ کیلویی ۴۰ هزار تومان
۱۳. حداقل حقوق کارگر ۲ میلیون و ۶۵۵ هزار تومان
۱۴. بسته اینترنت ۷۲ گیگ یکساله ۱۵۵ هزار تومان
۱۵. بلیط اتوبوس تهران-مشهد ۱۹۰ هزار تومان
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
🔶 ضرورت رعايت سلسله مراتب علمى
ما آقايانى را در درس و بحثها مى ديديم كه مثلا «مغنى» مى خواند و زمانى كه در كلاس «اسفار» يا «جواهر الكلام» مى نشستيم، مى ديديم همان طلبه مغنى خوان در آن درسها هم حضور دارد! يا مى ديديم بعضى افراد به سرعت درسها را مى خوانند و بدون بحث و تدبّر بالا مى آيند و كتابهاى بزرگ را زير بغل مى گيرند و در محضر فلان عالم بزرگ حضور مى يابند!
چند سال هم در درس خارج حضور مى يابند؛ مثلا در درس خارج فقه يا خارج اصول يا خارج معقول شركت مى كنند و مطالبى از آن درسها يادداشت مى كنند و هر وقت چيزى بخواهند، آن نوشته را نگاه مى كنند، ولى خود نمى توانند به مأخذ رجوع نمايند. به اين صورت آدم ملّا نمى شود.
بعد بعضى ها را ديدم كه به يك نسبت هايى منتسب شدند؛ فرمايشاتى مى فرمايند و گاهى از علم تبرّى مى جويند و مى گويند مثلا درس بخوانيم كه چه بشود؟ اين «چه بشود» گفتن براى آن است كه از «مغنى» آمده، در درس «اسفار» نشسته و حال احساس خستگى مى كند؛ چون سلسله مراتب علمى را طى نكرده است و خواسته جهشى بخواند.
📖 دروس شرح اشارات و تنبيهات (علامه حسن زاده)، نمط نهم (مقامات العارفين)، ص ١٣٧.
⭕️ با این توئیت دو حرف دارم
یادداشت حجت الاسلام قنبریان را بخوانید 👇
☑️ @m_ghanbarian
⭕️ با این توئیت دو حرف دارم:
1⃣ آدرس این شرط ادب :
• مرآت العقول مجلسی ج۹ص۷۹و۸۰: ذیل روایت جواز بوسیدن دست کسی که اراده رسول الله(ص) از او کنی!؛ ائمه اطهار را اجماعا و علماء را به فتوای برخی از فقهاء، مصداق آن شمرده و خود بدان مایل میشود.
از قواعد شهید اول هم استشهاد می کند که هرچه در عادت زمان، تعظیم مؤمن باشد، حتی اگر منقول از سلف نباشد جایز است؛ بخاطر ادله عام. شهید، مثل بلند شدن و خم شدن تا انحناء در مقابل مؤمن را از تعظیم شعائر می داند، که حتی اگر موجب اهانت شود، بسا واجب گردد!
• آقای مطهری وقتی عبدالعظیم حسنی را زیارت می کند ضریح او را نمی بوسد؟! درحالیکه ایشان نه امام معصوم است نه امامزاده بلافصل، بلکه فقیهی از فقهای اهلبیت در ری بود که ائمه(ع) زیارت او را همسنگ زیارت سیدالشهدا(ع) کردند!(کامل الزیارات ص۳۲۴). حکم الامثال فیما یجوز و فیما لایجوز واحد! نوبت به خمینی و خامنه ای که رسید، کار بی مدرک شد؟!
• زکریا بن آدم اصلا سید هم نبود؛ فقیهی از فقهای اهلبیت در قم بود که امام رضا(ع) او را همسنگ قبر پدرش امام کاظم(ع) [نه خود معصوم] کرد و درباره اش فرمود: به بواسطه تو عذاب از اهل قم دفع میشود چنانچه بواسطه قبر پدرم موسی بن جعفر از اهل بغداد!(الاختصاص ص۸۷)
⬅️ پس احترام به فقیه اهلبیت به عادت های مرسوم زمانه و متبرک گرفتن او، کار بی مدرکی نیست.
2⃣ خوف تملق و خدشه به حرّیت!
باید بین "شیء متبّرک" و "جامعه مقدس" فرق گذاشت و بین ایندو تناسب ایجاد کرد.
• امیرالمومنین(ع) فرمود: "رسول الله(ص) دائم می فرمود: جامعه به تقدس نمی رسد [یعنی نقایصش زایل و کمالاتش واجد نمی شود] الا وقتی آدم ضعیف بتواند بدون لکنت حقش را بگیرد"(نامه۵۳ عهدنامه مالک اشتر)
• برخی، عالم جلیل القدر و رهبر عظیم الشان را از تبرّک به تقدّس کشیده، هرگونه سؤال و نقد و انتقاد را منافی آن شان می کنند!
• و برخی(مثل جناب علی مطهری) از اینور افتاده و برای جواز نقد و استقلال رأی و حریت و کاهش تملق و چاپلوسی ، اصل متبرک بودن و تعظیم متناسب شأن کردن را(حتی برای کسی که دلبخواهاً آنرا می خواهد) منکر میشوند!
⬅️ امروز بوسیدن دلبخواهی دست رهبر انقلاب یا آرزوی آن از سوی مقامات یا ورزشکاران و چهره ها همانقدر هو میشود که نقد کردن و انتقاد از ایشان توسط منتقد و معترض!
این حاکی از آنست که در جامعه ما نقد ملازم با اهانت و تبرّک ملازم با تملق شده است!
و هردو غیر اسلامی و غیر شیعی است. شیعه، مذهب عدالت و تعادل است. او که نائب امام می داند، تبرک بگیرد و هو نشود و او که نقدی دارد آزادانه بگوید و طرد نشود.
خود آیت الله خامنه ای هم دست امام را می بوسید و هم به او نامه انتقادی می نوشت! و به امام تذکر می دادند.
http://www.imam-khomeini.ir/fa/c78_60879/
به تکرار این الگوها محتاجیم!
* در اینباره دو یادداشت:
تابلوی قداست
https://eitaa.com/m_ghanbarian/1448
تناسب تقدس جامعه و ولیّ امر
https://eitaa.com/m_ghanbarian/1507
را بخوانید تا بهتر قضاوت کنید.
📝محسن قنبریان ۱۴۰۰/۵/۱۲
☑️ @m_ghanbarian
هدایت شده از 🇮🇷 مجموعهی فرهنگی سنگر 🇮🇷