#کلام_امیرالمؤمنین_علیه_السلام
#علمی_اعتقادی
🌕 الْفَقِیهُ کُلُّ الْفَقِیهِ مَنْ لَمْ یُقَنِّطِ النَّاسَ مِنْ رَحْمَةِ اللَّهِ، وَ لَمْ یُؤْیِسْهُمْ مِنْ رَوْحِ اللَّهِ، وَ لَمْ یُؤْمِنْهُمْ مِنْ مَکْرِ اللَّهِ.
🌕 فقیه کامل کسی است که مردم را از آمرزش خدا مأیوس، و از مهربانی او نومید نکند، و از عذاب ناگهانی خدا ایمن نسازد.
📚 حکمت ۹۰
🌤«اللّهمَّعَجِّلْلِوَلِیِّڪَالفَرَج»🌤
✅ معاونت فرهنگی اجتماعی سیاسی حوزه علمیه خراسان
╭┅┅┅┅❀🍃🌸🍃❀┅┅┅┅╮
🆔 @howzehfarhang🇮🇷
╰┅┅┅┅❀🍃🌸🍃❀┅┅┅┅╯
انسان شناسی در قرآن 27.mp3
24.21M
🎙#صوتی
⚠️ جلسه ۲۹
🎤 واعظ: آیت الله #حائری_شیرازی
🌷 موضوع: انسان شناسی در قرآن
🌤«اللّهمَّعَجِّلْلِوَلِیِّڪَالفَرَج»🌤
✅ معاونت فرهنگی اجتماعی سیاسی حوزه علمیه خراسان
╭┅┅┅┅❀🍃🌸🍃❀┅┅┅┅╮
🆔 @howzehfarhang🇮🇷
╰┅┅┅┅❀🍃🌸🍃❀┅┅┅┅╯
#سیره_علما
♻️ تصویر آیت الله شیخ غلامرضا فقیه یزدی رضوان الله تعالی علیه
⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
فتح فرهنگی تبلیغی حوزه علمیه خراسان
#سیره_علما ♻️ تصویر آیت الله شیخ غلامرضا فقیه یزدی رضوان الله تعالی علیه ⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
#سیره_علما
💠 عارف وارسته آیت الله حاج شیخ غلامرضا فقیه یزدی فرزند حاج ابراهیم یزدی ( کوچه بِیُکی) در ۱۲۹۵ ه.ق در یزد متولد شد.
💠 در سال ۱۳۰۹ ه.ق وارد حوزه علمیه مشهد گردید و بعد از تحصیل علوم ادبی و اندکی فقه و اصول و کلام همراه آقا سید حسن قوچانی معروف به آقا نجفی با پای پیاده و رنج فراوان از مشهد به یزد و سپس به اصفهان رفت.
💠 وی پس از پنج سال اقامت در اصفهان و تحمل زحمت و تنگدستی زیاد در سال ۱۳۱۹ ه.ق عازم نجف شد و از محضر علمای بزرگواری چون حاج میرزا حسین فرزند حاج میرزا خلیل، و آیت الله سید محمد کاظم یزدی، و آخوند ملامحمد کاظم خراسانی و شیخ هادی محقق تهرانی و شیخ محمدباقر شیرازی اصطهباناتی بهره مند شد، و به وطن خود یزد مراجعت و در آنجا مقیم گردید.
💠 او، علاوه بر تدریس در حوزه علمیه، اهتمام زیاد، به امر تبلیغ و ارشاد مردم داشت و چون سخنانش از دل بر می خواست ناچار بر دل می نشست.
💠 نفوذ کلام و نیکویی اخلاقش زبانزد خاص و عام بود، بسیاری از اهالی یزد معتقدند که وی اهل کرامت بود.
💠 آیت الله حاج شیخ غلامرضا از آیت الله حائری مؤسس حوزه علمیه قم و حاج میرزا سید علی مدرس لب خندقی اجازه اجتهاد داشت، با اینکه در آن زمان گاهی بیش از صد هزار تومان در سال از سهم مبارک امام (ع) به دستش می رسید هیچ از آنها استفاده نمی کرد و از راه هدایای ناچیزی که مردم در پی تبلیغ و ارشاد به او می دادند، به زندگی ساده خویش ادامه می داد.
💠 وی در روز جمعه ذیحجه (۱۱تیر) ۱۳۷۸ ه.ق در سن هشتاد و سه سالگی رحلت نمود و در مقبره ای کنار مزار امامزاده جعفر یزد به خاک سپرده شد.
📌 مرحوم حاج شیخ غلامرضا فقیه یزدی(ره) در طول اقامت خود در یزد رسیدگی به اوضاع محرومان را سرلوحه کار خود قرار داده بودند.
📌 آقای سید احمد دعایی در این باره می گوید: ایشان یک منزل معمولی داشتند که محل مراجعات مردم بود. یک جوی آب هم در آن روان بود. این منزل را علی الظاهر، آقای حاج شیخ سه مرتبه فروختند و وجه آن را به مصرف فقرا و طلاب و امور دینی رساندند و مردم دوباره خریدند و به ایشان باز برگرداندند تا اینکه آخرین بار، مردم آن را به اسم فرزند ایشان نمودند تا حاج شیخ نتوانند آن را بفروشند.
📌 در گره گشایی از کار مردم خسته نمی شدند، در وجوهی که به ایشان می رسید، خودشان تصرف نمی کردند؛ حتی پاکتهایی را که برای منبر به ایشان می دادند، خیلی وقتها از جلسه خارج می شدند، به دیگران می دادند، فردی که ایشان پاکت وی را به دیگری داده بودند، گفته بود: «آقا اوّل باز کنید و ببینید چقدر است، بعد هدیه بدهید»؛ اما ایشان گفته بودند: «خدا می داند تو به من چقدر دادی دیگر کارت نباشد.»
📌 او حتی در زمان جنگ جهانی دوم به اقلیتهای دینی ساکن یزد که دچار قحطی شده بودند کمک و مساعدت کردند. به همین سبب، آنان در مرگ وی به شدت متأثر بودند.
📌 نقل شده است؛ که زمانی در یزد، هفت شبانه روز باران آمد و بسیاری از بناهای خشت و گلی فرو ریخت، مردم به آب انبارها و ساختمانهای آجری پناه بردند، شب هفتم بود که نیمه های شب دیدم حاج شیخ، عمّامه شان را برداشته اند و زیر باران، در وسط حیات ایستاده اند و با صدای بلند تضرع می کنند و می گویند: «ای خدا! همه مردم به دنبال کسب و کار و اطاعت و عبادت اند. در این شهر فقط غلامرضا گنه کار است؛ اگر این باران برای عذاب غلامرضا است تو او را عفو کن.» خدا شاهد است که پس از نیم ساعت، ابرها به حرکت درآمدند و باران ایستاد.
📌 مرحوم آقا سید رضا بهاء الدینی در مورد یکی از علمای یزد به نام مرحوم حاج شیخ غلامرضا یزدی می گفت: ایشان در یزد از حمالی تا آیت اللهی همه کاری انجام می دهد.
📌 حاج شیخ غلامرضا می فرمود اگر یک ساعت از عمرم باقی مانده باشد، آن ساعت را به خدمت خلق می گذرانم؛ ولو به استخاره گرفتن باشد.
♻️ نظر بزرگان در مورد آیت الله شیخ غلامرضا یزدی
🎤 رهبر معظم انقلاب: رسیدگی ایشان به فقرای زردشتی و کلیمی یزد، خیلی نکته مهمّی است. یک روحانیِ باتقوایِ مقدّسی مثل مرحوم حاج شیخ غلامرضا، برود نان و آرد و غذا بگذارد درِ خانه یهودی بخاطر اینکه او فقیر است. امروز در دنیا این چیزها وجود ندارد.
🎤 آیت الله حاج شیخ مرتضی حائری شیرازی: من فقط دو نفر را دیدم که واقعاً خالی از هوای نفس هستند: یکی مرحوم حاج شیخ حسین زاهد در تهران و دیگر مرحوم حاج شیخ غلامرضا در یزد، اما علوّ همت مرحوم حاج شیخ غلامرضا را هیچ کس ندارد.
🌤«اللّهمَّعَجِّلْلِوَلِیِّڪَالفَرَج»🌤
✅ معاونت فرهنگی اجتماعی سیاسی حوزه علمیه خراسان
╭┅┅┅┅❀🍃🌸🍃❀┅┅┅┅╮
🆔 @howzehfarhang🇮🇷
╰┅┅┅┅❀🍃🌸🍃❀┅┅┅┅╯
#هفته_وحدت
#مدرسه_عباسقلی_خان
🥀 خاطراتی ناب از مسیح بلوچستان؛ شهید نور علی شوشتری 2⃣
♻️ #امام_خامنه_ای(حفظه الله): وظیفه ماست که برای اتحاد دنیای اسلام مجاهدت کنیم، این اتحاد می تواند بسیاری از گره ها را باز کند، می تواند جوامع اسلامی و ملت های مسلمان را عزیز کند.
🌤«اللّهمَّعَجِّلْلِوَلِیِّڪَالفَرَج»🌤
✅ معاونت فرهنگی اجتماعی سیاسی حوزه علمیه خراسان
╭┅┅┅┅❀🍃🌸🍃❀┅┅┅┅╮
🆔 @howzehfarhang🇮🇷
╰┅┅┅┅❀🍃🌸🍃❀┅┅┅┅╯
فتح فرهنگی تبلیغی حوزه علمیه خراسان
🔴 #اخلاقی 🔰 راه تحصیل تقوا 4⃣ ♻️ تربیت دینی در سایهی دستورات دینی 🎤 آیت الله #خوشوقت 🍁 منظور از
🔴 #اخلاقی
🔰 راه تحصیل تقوا 5⃣
♻️ تذکّر به عمل
🎤 آیت الله #خوشوقت
🍁 انبیاء علیه السلام به وظیفهشان عمل میکردند و احتیاجی به تذکر نداشتند. ولی نفس امّارهی ما نمیگذارد عمل کنیم؛ لذا خدا باید مدام به ما تذکر دهد؛ به همین دلیل با عبارات دیگر، کلمات دیگر و در سورهیهای دیگر، دائماً تذکر میدهد. خدا به پیامبرش فرمود: «وَ ذَکِّرْ فَإِنَّ الذِّکْرى تَنْفَعُ الْمُؤْمِنِینَ» گاهی میبینی یک بار میگوید امّا فایده ندارد؛ لذا دوباره میگوید؛ سه باره میگوید؛ چهار باره میگوید تا وقتی که شرایطی در انسان جمع میشود که حرف خدا در او اثر کند و تصمیم بگیرد که عمل کند. امّا چه موقع؟
🍁 بعضی در پیری تصمیم میگیرند؛ بعضی در جوانی و بعضی هیچ وقت تصمیم نمیگیرند؛ چون اجباری در کار نیست و این کار به خود انسانها تفویض شده است و افراد مختلفند.
🍁 انسان نمیخواهد به این راحتی از عادات نفس امّاره دست بردارد، تا حال که اینگونه برخورد کرده است، و از این به بعد هم میخواهد همین را ادامه دهد؛ لذا مشکل شده است.
🍁 آنچه انسانها را نجات میدهد، عمل است. نوشتن و بقیهی کارها، مقدمهی عمل است. اگر اینها را بنویسیم، بگوییم و تحقیق کنیم امّا عمل نکنیم، مثل جُهّالی که عمل نکردهاند محاسبه میشویم و گرفتار عقوبتی که خدای متعال وعده داده خواهیم شد.
🍁 امیدواریم پروردگار متعال به همهی ما توفیق مرحمت کند حرف خدا را همان بار اوّل که گفت، چنان باور کنیم که از آن اطاعت کنیم. امر تکوینی خدا اینطور است.
🍁 «وَ ما أَمْرُنا إِلَّا واحِدَهٌ» یعنی ما یک بار بیشتر امر نمیکنیم، در همان یک بار، کار تمام میشود. در تکوین اینگونه است. امّا در مقام تشریع انسان، کار یک بار نیست؛ صد بار هم نیست؛ بلکه خدا دائماً میگوید و آدمها هم به حرف خدا گوش نمیدهند. آن وقت خدا بلا و مصیبت نازل میکند امّا باز هم فایده ندارد.
🍁 بالاخره خدا در آخر میخواهد چه کند؟! در آخر میخواهد همهی زندگی را به هم بزند. او دنیا را خراب میکند و میخواهد دنیایی دیگر درست کند. امیدواریم کار ما به آنجا نرسد و تصمیم بگیریم خدا را از خودمان راضی نگه داریم و در همین دنیا بار آخرت را ببندیم، إنشاءالله.
🍁 امیر المؤمنین(ع) که مرد عمل بودند، در بسیاری از خطبههایشان مردم را به عمل تذکر دادهاند؛ امّا با تکرار کلمه عمل، فرمودهاند: «العَمَلَ العَمَلَ» باید عمل کرد؛ حرف فایده ندارد.
🍁 خدا خودش حرفها زده و از شما عمل خواسته است، شما باید واجب خدا را انجام دهی و حرامش را ترک کنی، خدا این را از همهی شما خواسته است، همهی مقدمات به خاطر همین است که من به حرف خدا گوش دهم تا هم خودم تربیت شوم، هم جامعهام اصلاح شود و هم فردا جزء سعداء محشور شوم.
🍁 همهی اینها عمل میخواهد؛ و الّا اگر بنشینیم و تنها بگوییم و بنویسیم، فایدهای ندارد.
🍁 هر کس هر جا هست و در هر حالی باید به وظیفهاش عمل کند؛ و الّا سرش کلاه رفته است و «یَضِلُّ عَلَیْها» به ضرر خودش کار میکند. تا دیر نشده باید تصمیم گرفت. هر چه دیرتر شود، بار منفی سنگینتر میشود.
🍁 خدا فرمود: «لا تَزِرُ وازِرَهٌ وِزْرَ أُخْرى» هر کس هر باری دارد، خودش آن را حمل میکند. بار کسی را به دوش دیگری نمیگذارند. بنابراین مسأله، مسألهی عمل است.
🍁 همه باید تابع یک صراط باشند، آن صراط همان است که در برابر فرمان خدا مطیع باشیم؛ یعنی واجبات خدا را انجام دهیم و محرّمات را ترک کنیم. این اولی پلهی شروع حرکت بندگی است. از ادامهی این پله، خیلی کارها بر میآید.
🍁 فقط شروع کردن کافی نیست؛ باید ادامه داد؛ چون هر روز که ما اطاعت فرمان میکنیم، مقداری تأثیر مثبت به نام «رشد ایمان» پیش میآید.
🍁 با استمرار این اطاعت فرمانها، کم کم ایمان ما زیاد میشود و رشد و ترقی میکند. آن وقت است که حجابها برطرف میشود و حرفهای دیگر هم پیش میآید. امّا به شرط اینکه شروع کنیم و بعد ادامه دهیم.
👈 ادامه دارد...
🌤«اللّهمَّعَجِّلْلِوَلِیِّڪَالفَرَج»🌤
✅ معاونت فرهنگی اجتماعی سیاسی حوزه علمیه خراسان
╭┅┅┅┅❀🍃🌸🍃❀┅┅┅┅╮
🆔 @howzehfarhang🇮🇷
╰┅┅┅┅❀🍃🌸🍃❀┅┅┅┅╯
14 عفت و غیرت1.mp3
8.07M
🎙#صوتی
⚠️ #اخلاقی
🔸 درس اخلاق آیت الله #مظاهری با موضوع فضائل و رذائل اخلاقی
🔸 جلسه چهاردهم: عفت و غیرت ۱
🌤«اللّهمَّعَجِّلْلِوَلِیِّڪَالفَرَج»🌤
✅ معاونت فرهنگی اجتماعی سیاسی حوزه علمیه خراسان
╭┅┅┅┅❀🍃🌸🍃❀┅┅┅┅╮
🆔 @howzehfarhang🇮🇷
╰┅┅┅┅❀🍃🌸🍃❀┅┅┅┅╯
🔴 #اخلاقی
🎤 رهنمودهای آیت الله #امینی به طلاب 1⃣
♻️ کسب رضایت پدر و مادر
🔸 برای انتخاب رشته علوم دینی و طلبگی جلب رضایت پدر و مادر نیز لازم است، اگر آنها راضی بودند و اظهار تمایل کردند چه بهتر، ولی اگر تنها شما تمایل داشتید و آنها اظهار مخالفت نمودند کارتان دشوار می شود.
🔸 در مرحله ی اول با زبان خوش و التماس سعی کنید رضایت آنها را جلب کنید، و گرنه در این رابطه با علمای آگاه و دلسوز مشورت نمایید چون اوضاع و شرایط زمانها و مکانها متفاوت است.
🔸 در اینجا به پدران و مادران چنین فرزندانی عرض می کنم اگر فرزندتان به پذیرش رشته ی علوم دینی شدیداً علاقه مند بود شما هم با خواسته ی او موافقت نمایید، یک فرزند علاقه مند و موفّق برای شما بهترین باقیات الصالحات خواهد بود.
👈 ادامه دارد...
🌤«اللّهمَّعَجِّلْلِوَلِیِّڪَالفَرَج»🌤
✅ معاونت فرهنگی اجتماعی سیاسی حوزه علمیه خراسان
╭┅┅┅┅❀🍃🌸🍃❀┅┅┅┅╮
🆔 @howzehfarhang🇮🇷
╰┅┅┅┅❀🍃🌸🍃❀┅┅┅┅╯
🔴 #اخلاقی
🔸 آیت الله #سبحانی: رسول اکرم (ص) فرمود: «مَن أخلَصَ لِلّهِ أربَعينَ صَباحا ظَهَرَت يَنابيعُ الحِكمَةِ مِن قَلبِهِ عَلى لِسانِهِ، هر كس چهل روز خود را براى خدا خالص كند چشمه هاى حكمت از قلب وى بر زبانش جارى مى شود».
🔸 انسانی که چهل روز گناه نکند، قلب او بلا تشبیه، قلب نبوی و قلب علوی خواهد شد و سخنان او فقط حکمت است.
🔸 شیخ عباس قمی(ره) می گوید من این حدیث را امتحان کرده و ۴۰ روز دقت کردم که اصلا گناهی انجام ندهم، ۴۰ روز به پایان رسید و گفتم بروم وادی السلام نجف، فاتحه ای بخوانم که دیدم نعشی را می آورند که برای یکی از چاقوکشان نجف است و داد و فریاد می زند که مرا کجا می برید؟؛ در حالی که افراد تشییع کننده فریاد او را نمی شنیدند؛ ولی من می شنیدم. (او گوش برزخی پیدا کرده بود).
🌤«اللّهمَّعَجِّلْلِوَلِیِّڪَالفَرَج»🌤
✅ معاونت فرهنگی اجتماعی سیاسی حوزه علمیه خراسان
╭┅┅┅┅❀🍃🌸🍃❀┅┅┅┅╮
🆔 @howzehfarhang🇮🇷
╰┅┅┅┅❀🍃🌸🍃❀┅┅┅┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #کلیپ_تصویری
🔸 #مدرسه_عباسقلی_خان
⚠️ جلسه: ۱۴
🔰 دوره آموزشی تحریف از دیروز تا امروز
🎤 حجت الاسلام و المسلمین #بابائی
🌤«اللّهمَّعَجِّلْلِوَلِیِّڪَالفَرَج»🌤
✅ معاونت فرهنگی اجتماعی سیاسی حوزه علمیه خراسان
╭┅┅┅┅❀🍃🌸🍃❀┅┅┅┅╮
🆔 @howzehfarhang🇮🇷
╰┅┅┅┅❀🍃🌸🍃❀┅┅┅┅╯
#حدیث_روز
♻️عاقبت زیاده روی در سرزنش
💐 عن الامام علی (ع): الإفراط في المَلامَة يَشِبُّ نِيرانَ اللّجاجَة.
💐 امیرالمؤمنین علیهالسلام فرمود: زیادهروی در سرزنش افراد موجب برافروخته شدن شعله لجاجت در آنها میشود.
📚 مکاتیب الائمه، آیت الله میانجی، ج1، ص ۵۴۹
🌤«اللّهمَّعَجِّلْلِوَلِیِّڪَالفَرَج»🌤
✅ معاونت فرهنگی اجتماعی سیاسی حوزه علمیه خراسان
╭┅┅┅┅❀🍃🌸🍃❀┅┅┅┅╮
🆔 @howzehfarhang🇮🇷
╰┅┅┅┅❀🍃🌸🍃❀┅┅┅┅╯
#کلام_امیرالمؤمنین_علیه_السلام
#علمی_اخلاقی
🌕 إِنَّ هَذهِ الْقُلُوبَ تَمَلُّ کَمَا تَمَلُّ الْأَبْدَانُ، فَابْتَغُوا لَهَا طَرَائِفَ [الْحِکْمَةِ] الْحِکَمِ.
🌕 همانا این دل ها همانند بدن ها افسرده می شوند، پس برای شادابی دلها، سخنان زیبای حکمت آمیز را بجویید.
📚 حکمت ۹۱
🌤«اللّهمَّعَجِّلْلِوَلِیِّڪَالفَرَج»🌤
✅ معاونت فرهنگی اجتماعی سیاسی حوزه علمیه خراسان
╭┅┅┅┅❀🍃🌸🍃❀┅┅┅┅╮
🆔 @howzehfarhang🇮🇷
╰┅┅┅┅❀🍃🌸🍃❀┅┅┅┅╯
#هفته_وحدت
#مدرسه_عباسقلی_خان
🥀 خاطراتی ناب از مسیح بلوچستان؛ شهید نور علی شوشتری 3⃣
♻️ #امام_خامنه_ای(حفظه الله): وظیفه ماست که برای اتحاد دنیای اسلام مجاهدت کنیم، این اتحاد می تواند بسیاری از گره ها را باز کند، می تواند جوامع اسلامی و ملت های مسلمان را عزیز کند.
🌤«اللّهمَّعَجِّلْلِوَلِیِّڪَالفَرَج»🌤
✅ معاونت فرهنگی اجتماعی سیاسی حوزه علمیه خراسان
╭┅┅┅┅❀🍃🌸🍃❀┅┅┅┅╮
🆔 @howzehfarhang🇮🇷
╰┅┅┅┅❀🍃🌸🍃❀┅┅┅┅╯
#طلبگی
♻️ منش طلبگی
🍁 #امام_خامنه_ای(حفظه الله): مبلّغِ دین و مبیّنِ معارف دینی، باید به زبان اکتفا نکند؛ بلکه عمل او هم باید ایمان و اخلاص و صفایش را در بیان این حقیقت برای مخاطب ثابت کند و نشان دهد.
🍁 اینکه مشاهده میکنید در هر کاری که علمای دین پیشگام باشند، مردم پاسخ مثبت میدهند و اجابت میکنند و جمع میشوند و عمل میکنند، چه جبهه باشد، چه امر سیاست و چه خودِ انقلاب، به خاطر این است که این لباس و شغل و زیّ، به خاطر عمل اخیار و نیکانی که قبل از ما بودهاند، توانسته است ایمان مردم را به خود متوجّه و جلب کند.
🍁 این، اخلاص علمای گذشته و بزرگان ماست و سرمایهی ارزشمندی محسوب میشود، باید این را حفظ کنیم.
🍁 وقتی علمای دین، چنین ایمان و اخلاصی را از خود نشان میدهند و عملاً برای مردم ثابت میکنند، کار هدایت آنها را آسان میسازند.
📆 ۱۳۷۴/۱۰/۲۷
🌤«اللّهمَّعَجِّلْلِوَلِیِّڪَالفَرَج»🌤
✅ معاونت فرهنگی اجتماعی سیاسی حوزه علمیه خراسان
╭┅┅┅┅❀🍃🌸🍃❀┅┅┅┅╮
🆔 @howzehfarhang🇮🇷
╰┅┅┅┅❀🍃🌸🍃❀┅┅┅┅╯
#هفته_وحدت
📌 هفته وحدت چگونه نامگذاری شد؟
🔸 شاید جالب باشد که بدانیم ایدهی نامگذاری هفتهای بهنام «وحدت»، مربوط به دوران پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران نیست.
🔸 این نامگذاری پیش از انقلاب نیز در سیستان و بلوچستان اجرا شده است؛ زمانیکه حضرت امام خامنهای(حفظه الله) در ایرانشهر روزگار تبعید خود را سپری میکردند. روایت این نامگذاری را از سخنان رهبر انقلاب اسلامی بخوانیم.
⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
فتح فرهنگی تبلیغی حوزه علمیه خراسان
#هفته_وحدت 📌 هفته وحدت چگونه نامگذاری شد؟ 🔸 شاید جالب باشد که بدانیم ایدهی نامگذاری هفتهای بهن
#هفته_وحدت
♻️ شکلگیری اولین هفته وحدت در دوران تبعید
🔸 #امام_خامنه_ای(حفظه الله): یکی از ابزارهای همیشه مورد استفادهی دشمنان ملتهای مسلمان برای اختلاف، مسئلهی اختلافات مذهبی، شیعه و سنی از این قبیل بوده. دعوا درست کنند، اختلاف ایجاد کنند، برادران را به جان هم بیندازند، اختلافات را بزرگ کنند، برجسته کنند، موارد اشتراک و اتحاد را ضعیف کنند، کمرنگ کنند، یک چیز کوچک را بزرگ کنند، برجسته کنند.
🔸 این همه نقاط اشتراک را که بین برادران سنی و شیعه هست، کوچک کنند، ضعیف کنند؛ این کاری است که دائم انجام گرفته است، الان هم دارد انجام میگیرد.
🔸 جمهوری اسلامی از اولین روز در مقابل این توطئه ایستاده است؛ علت هم این است که ما ملاحظهی کسی را نمیکنیم؛ این عقیدهی ماست.
🔸 قبل از اینکه نظام اسلامی تشکیل بشود، برادران ما، بزرگان نهضت، بزرگان مبارزهی انقلابی در آن روز که هنوز خبری از حکومت اسلامی و جمهوری اسلامی نبود در جهت وحدت شیعه و سنی تلاش میکردند.
🔸 من خودم در بلوچستان تبعید بودم، از آن زمان تا حالا با علمای سنی حنفی شهرهای بلوچستان ایرانشهر و چابهار و سراوان و زاهدان با آنهائی که بحمدالله زنده هستند، رفیقیم، نزدیکیم، صمیمی هستیم.
🔸 من آنجا تبعیدی بودم، دستگاهها نمیخواستند بگذارند تلاشی از سوی ما انجام بگیرد؛ اما در عین حال ما گفتیم بیائید کاری کنیم که یک نشانهای از اتحاد شیعه و سنی را در این شهر نشان بدهیم؛ که این مسئلهی هفتهی وحدت ولادت نبی اکرم در دوازدهم ربیعالاول به روایت اهل سنت، و در هفدهم ربیعالاول به روایت شیعه آن روز به ذهن ما رسید و در ایرانشهر آن را عمل کردیم؛ یعنی از دوازدهم تا هفدهم جشن گرفتیم. این یک فکر عمیقی بوده است، مال امروز و دیروز نیست.
📆 ۱۳۹۰/۰۷/۲۵
🌤«اللّهمَّعَجِّلْلِوَلِیِّڪَالفَرَج»🌤
✅ معاونت فرهنگی اجتماعی سیاسی حوزه علمیه خراسان
╭┅┅┅┅❀🍃🌸🍃❀┅┅┅┅╮
🆔 @howzehfarhang🇮🇷
╰┅┅┅┅❀🍃🌸🍃❀┅┅┅┅╯