✅ فرازی از خطبه ٢٧ #نهج_البلاغه
🔴 به خدا سوگند، هر ملتی كه درون خانه خود مورد هجوم قرار گیرد، ذلیل خواهد شد...
🔰آگاه باشید! من شب و روز، پنهان و آشكار، شما را به مبارزه با شامیان، دعوت كردم و گفتم پیش از آن كه، آنها با شما بجنگند با آنان نبرد كنید،
💢به خدا سوگند، هر ملتی كه درون خانه خود مورد هجوم قرار گیرد، ذلیل خواهد شد، اما شما سستی بخرج دادید، و خواری و ذلت پذیرفتید، تا آنجا كه دشمن پی در پی به شما حمله كرد و سرزمینهای شما را تصرف نمود، و اینك، فرمانده معاویه، (مرد غامدی) با لشگرش وارد شهر انبارشده و فرماندار من، (حسان بن حسان بكری) را كشته و سربازان شما را از مواضع مرزی بیرون رانده است.
🔰به من خبر رسید كه مردی از لشگر شام به خانه زن مسلمان و غیر مسلمان كه در پناه حكومت اسلام بود وارد شد، و خلخال و دستبند و گردنبند و گوشواره های آنها را به غارت برد، در حالی كه هیچ وسیله ای برای دفاع، جز گریه و التماس كردن، نداشتند، لشگریان شام با غنیمت فراوان رفتند بدون اینكه حتی یك نفر آنان، زخمی بردارد، و یا قطره خونی از او ریخته شود،
💢اگر برای این حادثه تلخ، مسلمانی از روی تاسف بمیرد، ملامت نخواهد شد، و از نظر من سزاوار است.
🔰شگفتا، شگفتا!! به خدا سوگند، این واقعیت قلب انسان را می میراند و دچار غم و اندوه می كند كه شامیان در باطل خود وحدت دارند، و شما در حق خود متفرقید. زشت باد روی شما و از اندوه رهایی نیابید كه آماج تیر بلا شدید.
💢به شما حمله می كنند، شما حمله نمی كنید؟ با شما می جنگند، شما نمی جنگید؟ اینگونه معصیت خدا می شود و شما رضایت می دهید؟ وقتی در تابستان فرمان حركت به سوی دشمن می دهم، می گویید هوا گرم است مهلت ده تا سوز گرما بگذرد، و آنگاه كه در زمستان فرمان جنگ می دهم، می گویید هوا خیلی سرد است بگذار سرما برود، همه این بهانه ها برای فرار از سرما و گرما بود؟ وقتی شما از گرما و سرما فرار می كنید، به خدا سوگند كه از شمشیر بیشتر گریزانید.
#نهج_البلاغه
#جهاد_شهادت
#انتقام_سخت
#شهید_فخری_زاده
🍃🍁🌿🍂🌿🌹🌿🍂🌿🍁🍃
#مدرسه_علمیه_الزهرا_سلام_الله_ساری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 رهبرانقلاب بعد از شهادت #حاج_قاسم_سلیمانی فرمودند: فریاد انتقامی که از ملت بلند شد سوخت موشک های نابودگر پایگاه آمریکایی را تامین کرد.
🔸این یعنی همه باید #انتقام_سخت را مطالبه کنیم. #اگر_نزنیم_میزنند! شهادت #شهید_محسن_فخری_زاده و انتقادات و مطالبات جدی مردم باید زمینه انتقام گسترده را فراهم کند.
🔹بیشک مانع اصلی انتقام خون حاج قاسم عزیز، دولت منفعل و لیبرالمنش داخلی بوده؛ ولی باید بدانیم تنها راه عزت و امنیت، انتقام سخت است. اگر نزنیم میزنند!
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
13900519_3288_128k.mp3
4.51M
🔴امام خامنه ای
♦️در قضیهی ترورهای (دانشمندان هستهای)، من عقیدهام این است که بچههای تشکلهای دانشجوئی در این قضیه کوتاه آمدند؛ یعنی کمعملی نشان دادند. باید این قضیه را بزرگ میکردید. البته نه اینکه بزرگ کنید - چون خودش بزرگ است - همان جور که هست، منعکس میکردید.
♦️ ما حتّی ندیدیم تشکلهای ما پوستر این شهدا را هم چاپ کنند، منتشر کنند، پخش کنند، یادمان اینها را نگه دارند. نه، این موضوع اصلاً نباید فراموش شود؛ این کار کوچکی نیست.
#امام_خامنهای
۱۳۹۰/۰۵/۱۹
@ebratha_ir
نشست افزایش جمعیت با حضور سرکار خانم علیپور از فارغ التحصیلان ومبلغان حوزه علمیه الزهرا س ساری و مدیر موسسه قرانی
سمانه علیپور، رویکرد اسلام به باروری و جمعیت.m4a
27.28M
رویکرد اسلام به باروری و جمعیت،قسمت اول
برگزاری یادوراه شهید مدافع حرم شهید رادمهر با سخنرانی مادر شهید سرکار خانم ملازاده در فضای مجازی به مناسبت هفته بسیج
#مدرسه_علمیه_خواهران_الزهرا س #ساری @mazandaran_hozeh
برگزاری نشست مهدویت با عنوان بسیج پیشگام در ظهور با سخنرانی اقای عبادی در فضای مجازی به مناسبت هفته بسیج
#مدرسه_علمیه_خواهران_الزهرا س #ساری @mazandaran_hozeh