دو روایت از مرحوم حبیبالله صادقی در سالروز تولدش:
از تابلوی فیضیه تا پرترههایی برای شهدا
◽️ از «حبیب» نقاشها چه میدانید؟
« #حبیب_الله_صادقی» از تبار «نقاشان انقلاب» بود. هنرمندی که که در چنین روزی در سال ۱۳۳۶ چشم به جهان گشود. در هنرستان نقاشی را با شاگردی استاد محمود فرشچیان شروع کرد. سال ۵۴ با نمره ممتاز دیپلم گرفت و با رتبه تک رقمی به دانشکده هنرهای زیبای راه یافت.
در دانشکده جریانهای هنر و غیر متعهد و آثاری با مضامین شعارهای سوسیالیستی و چپگرایانه وجود داشت. در این ایام، هانیبال الخاص- هنرمند متعهد و جسور دهه شصت میلادی در پارتمان هنرهای تجسمی کالج مونتسلو- که به با دعوت و رایزنی جلال آل احمد به دانشکده هنرهای زیبا آمده بود. ژوژمانی برگزار کرد و در آن حبیب الله جوان، تابلوی « #فیضیه» را خلق کرد.
◽️ پرترههایی برای شهدا
حبیب الله صادقی، از هر فرصتی که مییافت برای حضور در جبهه های جنگ هم بهره میبرد. به مناطق جنگی میرفت و با رزمنده ها گفت و گو میکرد و از چهرههایشان نقاشی میکشید.
به گفته برخی از دوستان نزدیکش، در خانهاش نیز از فضای جبهه و جنگ فارغ نبود، هر زمان که پیکر به خون غلتیده گلگون کفنی را بر سر دست از جبهه میآوردند و برای تشییع به تابلویی از چهره اش نیاز داشتند عکس سه در چهاری را به دست صادقی میرساندند و او خالصانه و گمنام تا صبح مشغول ترسيم تصویر شهید میشد و پیش از مراسم تشییع، پرترهای از شهید را تحویل خانواده اش میداد.
🔸برشی از«اما حبیب، جوهرش أمن یجیب بود» از محمدرضا وحیدزاده منتشر شده در مجله شماره چهار #سوره
🆔 @hozehonari_ir
🗓 برنامههای #امروز_حوزه_هنری
🔸سهشنبه هجدهم اردیبهشت ۱۴۰۳
🆔 @hozehonari_ir
در مراسم رونمایی از کتاب «رضای انقلاب» مطرح شد:
بیایید مسجدی شوید
🔷 سعید فخرزاده، نویسنده کتاب «#رضای_انقلاب» درباره روند مصاحبههایش با حجتالاسلام مطلبی گفت: در زمان صحبت از خاطرات، وی خلاصهوار از موضوعات رد میشد، بنابراین من با سوالاتم او را مجبور به پاسخ و ارائه جزئیات بیشتر میکردم. در طول مدت هم میگفت «صحبتهای من خیلی پراکنده بود چطور میخواهید آنها را جمع کنید» اما نکته حائز اهمیت این بود که من در تدوین سعی کردم در گویش دست نبرم و نه تنها لحن حجتالاسلام والمسلمین رضا مطلبی را تغییر ندهم بلکه آن را در خاطرات حفظ کنم.
🔷 حجتالاسلام و المسلمین موسیپور نماینده ولیفقیه، درباره حجت الاسلام و المسلمین مطلبی اظهار کرد: او مصداق «مَنْ» در آیه ۳۲ سوره حج است که میفرماید « ذَٰلِکَ وَمَنْ یُعَظِّمْ شَعَائِرَ اللَّهِ فَإِنَّهَا مِنْ تَقْوَی الْقُلُوبِ». مطلبی در عمر طولانی و پربرکت مصداق «مَنْ» در «منْ یُعَظِّمْ شَعَائِرَ اللَّهِ» است.
حوزه هنری انقلاب اسلامی
در مراسم رونمایی از کتاب «رضای انقلاب» مطرح شد: بیایید مسجدی شوید 🔷 سعید فخرزاده، نویسنده کتاب «#رض
🔷 اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز، گفت: حجتالاسلاموالمسلمین رضا مطلبی نیاز به تمجید ندارد بلکه ما به معرفی چنین شخصیتهایی به عنوان مفاخر خود نیاز داریم و خوشحال هستیم که با چاپ کتاب «رضای انقلاب» اولین قدم در این مسیر به ثمر نشسته است.
🔷سرانجام حجتالاسلاموالمسلمین رضا مطلبی با حضور در پشت تریبون توصیهای را مطرح کرد و به حاضران گفت: بیایید مسجدی شوید. گاهی با دوستان خود جلسه داشتیم و دیدم که در وقت نماز میگویند، حالا جلسه است، حالا غذا بخوریم، حالا میهمان داریم. تنها افتخار ما این است که شیعه علی (ع) هستیم، خواندهاید و میدانید اما چرا عمل نمیکنیم نمیدانم.
🔷 مراسم رونمایی از کتاب «رضای انقلاب» که با قلم «حجتالاسلام سعید فخرزاده» به خاطرات «حجتالاسلام رضا مطلبی» امام جماعت مسجد ابوذر تهران پرداخته، با حضور حجتالاسلام والمسلمین محمد قمی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی، محمد مهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، حجتالاسلام رضا مطلبی و نویسنده کتاب «رضای انقلاب» دوشنبه ۱۷ اردیبهشت، در تالار اندیشه #حوزه_هنری برگزار شد.
📌مشروح این گزارش را در این [ لینک] بخوانید.
🆔 @hozehonari_ir
ششمین جشنواره سراسری نقالان علوی فراخوان داد
🔷 مرکز هنرهای نمایشی #حوزه_هنری انقلاب اسلامی، ششمین جشنواره سراسری نقالان علوی را با مدد مولی الموحدین امیرالمومنین امام علی(ع) از عید قربان تا عید غدیر برگزار میکند.
🔷 در بخشی از متن فراخوان این جشنواره آمده:
جشنواره نقالان علوی به عنوان مهمترین و تنها رویداد نقالی و روایتهای دینی در کشور، می تواند ضمن ارتقاء معرفتی و سطح فرهنگ عمومی در کشور، با عنایت به اشتراکات زبانی، مذهبی، فرهنگی و ارائه مفاهیم انسانی با سایر کشورها، در عرصه بینالمللی نیز موثر باشد.
🔷 در این میان، #غدیر به عنوان نقطه عطفی در تاریخ ادیان و بشریت، همواره جایگاهی بی نظیر داشته است.در روایات نیز به تبلیغ و آگاهی بخشی ابعاد معرفتی این واقعه سترگ تاکید فراوان شده است.که این خود تبلیغ ابعاد شخصیتی و سیره حضرت امیر(ع) نیز هست و مصداق بارز حدیث شریف نبوی(ص)است که فرمودند:
"فلیُّبلغ الحاضر الغائب و الوالد الولد الی یوم القیامه"
ابلاغ کنند حاضران به غائبان و فرزند داران به فرزندان تا روز قیامت
🔷 میتوانید درباره این جشنواره و نحوه شرکت در آن در [اینجا] بیشتر بخوانید.
🆔 @hozehonari_ir
🔷 #پژوهشکده_فرهنگ_و_هنر_اسلامی با همراهی مدرسه تفکر و نوآوری نگاه دوره آموزشی «برنامهریزی توسعه در ایران» درآمدی تاریخی بر تجربه برنامهریزی توسعه در ایران معاصر را برگزار میکند.
🎙️مدرس این دوره آموزشی حمید ابدی است و به شرکتکنندگان گواهینامه معتبر آموزشی داده میشود.
🗓️ ۷ جلسه/چهارشنبهها
⏰ از ساعت ۱۶ الی ۱۸
🔷 شروع دوره: ۲۶ اردیبهشت
🔶 برگزاری کلاس به صورت مجازی (اسکایروم) و حضوری ( قم، بلوار غدیر، کوچه ۱۰، ساختمان مفید، مجموعه نگاه)
📲 برای ثبتنام و کسب اطلاعات از طریق پیامرسانهای: بله، ایتا، تلگرام و واتساپ به شمارهی ۰۹۹۱۴۵۴۰۲۴۲ پیام بدهید.
🆔 @hozehonari_ir
جشنواره اتقان، فرصت پرداخت هنری به موضوع فرهنگ کار است
🔷 محمدرضا باقری دبیر جشنواره فرهنگی هنری #اتقان گفت: این جشنواره، فرصت پرداخت هنری به موضوع فرهنگ کار را فراهم میکند و این فعالیت از حیث فرهنگسازی و اثربخشی بر مردم اهمیت دارد.
🔷 محمد چکشیانمعاون فرهنگی و اجتماعی وزارت کار اظهار داشت: ما در برگزاری این رویداد به دنبال کلمهای پرتکرار، زیبا و عمیق بودیم و به همین دلیل هم اتقان را انتخاب کردیم. دوسالی است که کار ستاد نهضت ملی فرهنگ کار شروع شده و ۲۴ مولفه خدامحوری، وجدانکاری و مسئولیتپذیری، خودباوری، امانتداری، کارایی، صداقت، شجاعت، انصاف، منزلتکار، انگیزه، سعه صدر، انضباط کاری، خلاقیت و نوآوری، اتقانکاری، اثربخشی، تعاون و کار گروهی، یادگیرندگی، مهارتآموزی، مشورتمحوری، تلاش و پشتکار، تواضع و فروتنی، نشاط و امیدواری، تکریم و سپاسگزاری و کارآفرینی تعیین شد تا تکلیف ما با فرهنگ کار مشخص شود.
🔷 نشست مدیران جشنواره فرهنگی هنری اتقان با حضور محمد چکشیان معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت کار، مجتبی نورانی دبیر ستاد نهضت ملی ارتقاء فرهنگ کار، محمدرضا باقری دبیر این رویداد فرهنگی هنری در سالن استاد صفارزاده #حوزه_هنری برگزار و احکام دبیران بخشهای مختلف جشنواره به آنها اهدا شد.
🔷 جشنواره فرهنگی هنری اتقان با همکاری وزارت رفاه، کار و تعاون اجتماعی و حوزه هنری انقلاب اسلامی و به دبیری محمدرضا باقری تیرماه برگزار میشود.
در مورد این جشنواره در این [لینک] بیشتر بخوانید.
🆔 @hozehonari_ir
رویداد باغ هنر به ایستگاه پایانی رسید
🔷 نخستین رویداد سال ۱۴۰۳ از سلسله رویدادهای باغ هنر به همت مرکز رشد نوجوان #حوزه_هنری با عنوان «امید فردا» و «تصویر یک پایان» به کار خود پایان داد.
🔷 در باغ هنر «امید فردا» که با مشارکت اداره کل آموزش و پرورش شهر #تهران (معاونت پرورشی و فرهنگی) برگزار شد، حوزه هنری انقلاب اسلامی میزبان بیش از ۵ هزار دانش آموز بود که در این رویداد حضور یافتند.
▫️مشروح کامل این خبر را در این [لینک] بخوانید.
🆔 @hozehonari_ir
🗓 برنامههای #آخرهفته_حوزه_هنری
🔸 چهارشنبه تا جمعه ۱۹ تا ۲۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳
🆔 @hozehonari_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥ببینید| #اختالرضا در شبکه نمایش خانگی و لبنان
🔷 در آستانه سالروز میلاد حضرت معصومه(س) و روز #دختر، فیلم سینمایی «اخت الرضا» به کارگردانی سید مجتبی طباطبایی که به داستان سفر حضرت فاطمه معصومه(س) از مدینه تا قم میپردازد، از امروز از طریق پلتفرمهای فیلیمو، روبیکا، تلوبیون، شاد و آپرا عرضه شد.
🔹 به همین مناسبت، نسخه عربی این فیلم به همت مجموعه «الرسالات»، در کشور لبنان اکران خود را آغاز کرد.
🆔 @hozehonari_ir
انگار نویسنده این کتاب را برای دخترش نوشتهاست!
«من کتاب توخواب میکائیل هستی را دوست داشتم به نظرم کتاب شریفی است. عشق دوره نوجوانی نکتهای است که کمتر نویسندهای جرات کرده تا به حال به آن بپردازد. در حالیکه عشق دوره نوجوانی وجود دارد. وقتی کتاب را میخواندم متوجه شدم که چقدر صریح و نجیب است درحالیکه میتوانست سخیف شود تا بیشتر مورد پسند نوجوان قرار گیرد. از سوی دیگر نگاه نوجوان قهرمان داستان در عین نقادانه بودن شریف است. او به همه چیز نقد دارد اما کسی را مسخره نمیکند.انگار نویسنده این کتاب را برای دختر خودش نوشته است.»
🔷بخشی از صحبت های «بهزاد دانشگر» (مدیر دفتر ادبیات داستانی حوزه هنری) در آئین رونمایی رمان نوجوان «تو خواب میکائیل هستی» نوشته « #تیمور_آقا_محمدی» که سهشنبه هجدهم اردیبهشت، برگزار شد.
📖گفتنی است این کتاب داستان پسری ۱۵ ساله بهنام میکائیل است که سختترین روز زندگیاش را تعریف میکند. او عاشق دختری به نام« آوا» شده و میخواهد با کمک دوستش با او در کافه ملاقات کند و در این مسیر دچار چالشهایی میشود. از نکات جالب در این کتاب، فراوانی نام هنرمندان ایرانی و خارجی از جمله نقاشان، موسیقیدانان و نویسندگان است که با ظرافت در متن داستان گنجانده شده است. ضمن این که در ابتدای رمان کیو آر کدی برای شنیدن آثار آهنگسازانی که نامشان در کتاب برده شده، تعبیه شده است.
📌مشروح گزارش را در این [لینک] بخوانید.
🆔 @hozehonari_ir
چراغ پانزدهمین جشنواره سراسری تئاتر بچههای مسجد روشن شد
🔷 آیین افتتاحیه پانزدهمین جشنواره سراسری تئاتر بچههای مسجد با حضور جمعی از مدیران #حوزه_هنری، مسئولان شهرستان بافق و گروههای تئاتری شرکتکننده در این جشنواره، ۱۸ اردیبهشت در گلزار شهدای گمنام شهرستان بافق برگزار شد.
🔷 کوروش زارعی مدیر مرکز هنرهای نمایشی حوزه هنری در آیین افتتاحیه پانزدهمین جشنواره سراسری تئاتر بچههای مسجد، گفت: امیدواریم که این دوره از جشنواره، اتفاقهای هنری و تئاتری خوبی را برای شهرستان بافق ایجاد کند. همچنین برای مردم عزیز شهرستان بافق، نشاط فرهنگی به همراه داشته باشد.
🔷 این جشنواره کار خود را با حضور و اجرای چهار گروه تئاتری در امام زاده عبدالله (ع)شهرستان بافق، به صورت رسمی آغاز کرد.
◽مشروح این خبر را در [پایگاه خبری حوزه هنری] بخوانید.
🆔 @hozehonari_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥ببینید| معجزه آبنبات لیمویی برای مشکلات!...
📖 «#مهرداد_صدقی» نویسنده مجموعه کتابهای «آبنبات» در سی و پنجمین نمایشگاه بینالمللی با یک آبنبات جدید آمدهاست: آبنبات لیمویی !
.
🔹️ آبنبات لیمویی همچنان ماجراهای محسن را دنبال میکند. محسن حالا تحصیلاتش را در دانشگاه گرگان به پایان رسانده و میخواهد ازدواج کند.
🔷بنا بر اعلام انتشارات #سوره_مهر، سه رمان طنز «آبنبات هلدار»، «آبنبات دارچینی» و «آبنبات نارگیلی» با مجموع ۸۶ نوبت چاپ از پرفروشترین کتابهای این انتشارات محسوب میشوند.
🆔 @hozehonari_ir
«آلا»یی که باید به آن آفرین گفت
🔷 تونس به عنوان معتبرترین و پیشروترین کشور آفریقایی-عربی در تئاتر، چند سالی است که میزبان هنرهای نمایشی ایران آن هم از سوی حوزه هنری است.
🔷 #مرکز_هنرهای_نمایشی حوزه هنری انقلاب اسلامی طی سالهای گذشته به واسطه حضور تولیدات نمایشیاش در کشورهای عربی غرب آسیا به ویژه سوریه و عراق فرصت حضور در جشنوارههای متعدد تونس را یافته است. جشنوارههایی همچون کاف، جندوبه، کارتاژ، تئاتر صحرایی و این بار جشنواره مونودرامای تونس که میزبان نمایش «آلاء» بود.
🔷 نمایش «آلاء» به نویسندگی و کارگردانی محمدکاظمتبار به نمایندگی از حوزه هنری انقلاب اسلامی در این جشنواره شرکت کرد و جایزه دوم بخش منتقدین را دریافت کرد.
حوزه هنری انقلاب اسلامی
«آلا»یی که باید به آن آفرین گفت 🔷 تونس به عنوان معتبرترین و پیشروترین کشور آفریقایی-عربی در تئاتر،
«اکرام عزوز» دبیر این دوره جشنواره مونودرامای کارتاژ تونس با بیان اینکه باید به اجرای خوب نمایشهای ایرانی به ویژه نمایش «آلاء» در این جشنواره آفرین گفت، اظهار داشت: فرهنگ مردمی تونس در بسیاری از موارد شباهتهای بسیاری با فرهنگ عمومی مردمی در ایران دارد از این رو هنرمندان و عموم مردم ارتباط خوب و سازندهای با نمایشهای تولیدی ایران برقرار میکنند. به این ترتیب امید است تا طی سالهای آتی و ادوار گوناگون جشنوارههای تئاتری در تونس به ویژه مونودرامای کارتاژ میزبان گروههای بیشتری از ایران باشیم.
🔷 «رالی الهباهبه» رئیس هیأت داوری بخش نقاد ششمین جشنواره تئاتر مونودرامای کارتاژ تونس نیز گفت: نمایشهای ایرانی ترکیب منسجمی از طراحی حرکت، نور، لباس، صوت، متن و بازیگری هستند. ایرانیها توجه خوبی به جزئیات دارند و تمام تلاش خود را در اجرای لحظه به لحظه موثر جزئیات تشکیل دهنده یک تئاتر به کار میبندند تا روی صحنه همانند قطعات ساعتی دقیق فعالیت کنند.
🔷 میتوانید مشروح این گزارش را در این [لینک] بخوانید.
🆔 @hozehonari_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.🎥 ببینید | الهام چرخنده یکی از اعضای هیات داوران پانزدهمین #جشنواره_سراسری_تئاتر_مردمی بچههای_مسجد: «این جشنواره استعدادهای عالی را به فضای هنری کشور معرفی خواهد کرد.»
🔸 پانزدهمین جشنواره سراسری تئاتر مردمی بچههای مسجد از ۱۸ تا ۲۱ اردیبهشت ماه در شهرستان بافق استان #یزد درحال برگزاری است.
🆔 @hozehonari_ir
از مداوای یک مشت آدمکش تا وصلتی که بالاخره سر گرفت!
🔷روایتهایی دخترانه، برای هدیه #روز_دختر
📖 باید با اسیر مدارا کنیم
یکی از پاسدارها از ما خواست تا به آنهایی که وضعشان وخیم است رسیدگی کنیم. من با نفرت نگاهشان میکردم. از دست تک تکشان کفری و عصبانی بودم اگر مسلح بودم، شاید همگی را به رگبار میبستم. از نگاههایشان متنفر بودم، حتی از سبیلهای گندهشان بدم میآمد. اصلاً دوست نداشتم به آنها کمک کنم، از نظر من آنها یک مشت آدمکش بودند که لیاقت ترحم نداشتند. ولی آن پاسدار حرفی زد که نتوانستم به آنها بی توجه بمانم. گفت: «این توصیۀ دین ماست که باید با اسیر مدارا کنیم و مطمئن باشید خواست امام هم چیزی غیر از این نیست».
حوزه هنری انقلاب اسلامی
از مداوای یک مشت آدمکش تا وصلتی که بالاخره سر گرفت! 🔷روایتهایی دخترانه، برای هدیه #روز_دختر 📖 با
این خرده روایت، برشی از کتاب «دختر حاجی» خاطرات شفاهی صدیقه منصوری امدادگر دفاع مقدس، به قلم زهره محمدی از انتشارات سوره مهر است.
📖 میخواستند این وصلت سر نگیرد
عمه و شوهر عمهام آنجا بودند و میخواستند این وصلت سر نگیرد. میترسیدند حسن در منطقه شهید شود و من بیوه بمانم. نرگس مرتب به اتاق میآمد و برایم خبر میآورد. وقتی عمهام متوجه شد که قضیه سرگرفته خداحافظی کرد و رفت، موقع رفتن تا نزدیک در با آنها آمدم. عمهام گفت: مریم حواست باشه که داری چیکار میکنی و با چه کسی ازدواج میکنی اگه رفت جبهه و ناقص شد، فردا خودت پشیمون میشی شاید هم کشته بشه. گفتم: «عمه جان من خودمم آنجا هستم ممکنه این بلاها سر خودم بیاد، ما این چیزها را قبول کردهایم».
این برشی از کتاب «پوتینهای مریم» نوشته فریبا طالشپور از انتشارات سوره مهر است که در آن خاطرات یک بانوی خرمشهری به نام مریم امجدی از دوران دفاع مقدس روایت میشود.
📖 آقای رئیس جمهور جلسه دارند!
من و زهره خودمان را جلوی نردهها رساندیم. جمعیت جلوی در داد و فریاد میکردند هر کس چیزی میگفت. یکی میگفت: پس چرا بنی صدر رفته تو فرمانداری؟ چرا نمیاد بیرون؟ چرا نمیاد به حرف ما گوش بده تا بهش بگیم اینجا چه خبره؟
آن یکی میگفت آقا صداش بزنید بیاد حال و روز ما رو ببینه بیاد بگیم خونه خراب شدیم، زندگیمون رو از دست دادیم. مأموران داخل فرمانداری فریاد میزدند: چی میخواید؟ اینجا اومدید چیکار؟ آقای رئیس جمهور جلسه دارند»
این برشی از کتاب «چراغهای روشن شهر» ؛ خاطرات زهره فرهادی، به قلم فائزه ساسانیخواه از انتشارات سوره مهر است که در آن تصویری قابل تأمل از جایگاه زنان و دختران در روزهای جنگ تحمیلی تصویر شده است.
📍این کتابها را از سایت یا از غرفه #انتشارات_سوره_مهر در نمایشگاه کتاب به نشانی مصلی امام خمینی(ره)، شبستان اصلی، انتهای راهروی ۲۲ ، خریداری کنید.
🆔 @hozehonari_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ببینید| رونمایی و بررسی کتاب«پری خانه ما» تازهترین اثر #بهناز_ضرابیزاده
🔸با حضور:
▫️ استاد #مرتضی_سرهنگی
▫️ بهناز ضرابیزاده
🗓 پنجشنبه ۲۰ اردیبهشت
⏰ ساعت ۱۸
🏢 شبستان مصلی امام خمینی(ره)، مجمع ناشران انقلاب اسلامی
🆔 @hozehonari_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ببینید | پانزدهمین جشنواره تئاتر مردمی بچههای مسجد در روزهای اردیبهشتی بافق
🔷 «بچه های مسجد» نام آشنایی است که ذیل #مرکز_هنرهای_نمایشی حوزه هنری، در زمینه تئاتر فعالیت میکند.
🔷 این مرکز، ساز و کار آموزشیای طراحی کرده که در آن، هم آموزش بازی و نویسندگی متن تئاتر برای افراد مستعد در سراسر کشور فراهم شود و هم افرادی که در این شاخه هنری فعالیت میکنند با مرکز همکاری داشته باشند.
🔷 این روزها، پانزدهمین جشنواره سراسری #تئاتر_مردمی_بچههای_مسجد به همت حوزه هنری، در شهرستان بافق استان یزد در حال برگزاری است.
🔷 ۱۸۰ اثر در این جشنواره بررسی اولیه شدهاند، از این میان ۴۲ اثر به بازبینی حضوری رسیده و در نهایت ۱۴ اثر به جشنواره سراسری تئاتر مردمی بچههای مسجد راه یافته است.
🔷 جایزه ویژه این جشنواره، به نام «فرج الله سلحشور» است که به ۵ گروه برگزیده اعطا خواهد شد.
🆔 @hozehonari_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ببینید | دختر، رحمت است
🔸میلاد با سعات حضرت معصومه(س) و #روز_دختر مبارکباد
🔸سکانسهایی از فیلمهای سینمایی:
فرشتهها باهم میآیند
هناس
محمد رسول الله(ص)
اختالرضا
🆔 @hozehonari_ir
📚 ۳۰ درصد تخفیف خرید کتاب در بیش از ۱۰۰ ناشر برگزیده نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران تا بیستوششم اردیبهشت
🔸برای استفاده از این تخفیف از طریق این [لینک] ثبتنام کنید.
🔸 #مهرا، باشگاه مخاطبان فرهنگ و هنر
🆔 @hozehonari_ir
فرهنگسازی با #بچههای_مسجد
▫️پانزدهمین جشنواره سراسری تئاتر بچههای مسجد از ۱۸ اردیبهشت در بافق استان یزد آغاز شد و قرار است تا ۲۱ اردیبهشت در امامزاده عبدالله (ع) این شهرستان ادامه داشته باشد.
▫️ اعظم بروجردی ، عضو هئیت داوری پانزدهمین جشنواره تئاتر بچههای مسجد گفت:
«این جشنواره باعث شد با ورود تیمهای جوان و مردمی، انحصار تئاتر از دست عدهای خاص خارج شود و به میان عامه مردم بیاید».
▫️و ادامه داد: «جشنوارههایی همچون تئاتر بچههای مسجد به سمت یک فرهنگسازی خاص پیش میروند. یعنی روی آن فرهنگ قدیمی که شاید همه فکر میکردند #تئاتر ویژه یک عده و قشر خاصی است خط بطلان کشید و حالا شاهد یک فرهنگسازی جدید در این عرصه هستیم».
🔻گفت و گوی کامل را [اینجا] بخوانید.
🆔 @hozehonari_ir
📜بخوانید | روایتی خواندنی و دلنشین از جشنواره تئاتر بچههای مسجد
🔸 پسرکی جوان با لبخندی روی لبانش و همان لهجه زیبای #یزدی خوشامد میگوید.
🔸نوبت به نمایش راز رسیده، نمایشی با کمی بُن مایه طنز. دوباره مردم به صورت خودجوش دورتادور روی زمین نشسته اند. نمایش که شروع می شود ،سکوت محضی همه جا را فرا میگیرد. پیرمردی که کنارم نشسته گوشیاش را در میآورد و شروع میکند به فیلم گرفتن. انگار قرار است شب که به خانه میرود برای اهل و عیال فیلم را پخش کند و بگوید عجب #تئاتر جالبی در امام زاده اجرا شد.
📌مشروح گزارش را در [پایگاه خبری حوزههنری] بخوانید.
🆔 @hozehonari_ir
🗓 برنامههای #امروز_حوزه_هنری
🔸شنبه بیستودوم اردیبهشت ۱۴۰۳
🆔 @hozehonari_ir