🌺نکته ای از جزء شش:🌺
#سطر_ششم
🔸يَا أَيُّهَا النَّاسُ قَدْ جَاءكُم بُرْهَانٌ مِّن رَّبِّكُمْ وَأَنزَلْنَا إِلَيْكُمْ نُوراً مُّبِيناً (نساء /١٧۴)
⚡️ترجمه :
اى مردم! از سوى پروردگارتان براى شما حجّت (و دلیل قاطعی که بهانه ای برای هدایت نشدن باقی نمی گذارد) آمده است و نورى روشنگر را به سوى شما فرود آورديم.
🔴 یکی از ارکان خوشبختی انسان و از عناصر سعادت انسان این است که انسان از ظلمتها نجات پیدا کند و به نور و فروغ حقیقت راه پیدا کند. (رهبر انقلاب)
⭐️ هدایت قرآن، همان نور است که در هر نقطه ای از مسیر، ادامه مسیر را روشن می کند.
#جزء_شش
#مسطورا
💠 شرح دعای روز هفتم
🔹اللَّهُمَّ أَعِنِّي فِيهِ عَلَى صِيَامِهِ وَقِيَامِهِ وَجَنِّبْنِي فِيهِ مِنْ هَفَوَاتِهِ وَآثَامِهِ وَارْزُقْنِي فِيهِ ذِكْرَكَ بِدَوَامِهِ، بِتَوْفِيقِكَ يَا هَادِيَ الْمُضِلِّينَ.
🔸خدایا، در این روز به روزه داشتن و عبادت یاریام فرما و از گناهان و لغزشها دورم کن و توفیقی نصیبم کن تا همواره به یاد تو باشم. به امید توفیقت ای راهنمای گمگشتگان.
✅ شرح اجمالی
۱. امکان #گمراهی، در بین انجام بندگی وجود دارد.
۲. گاهی #لغزشها در لحظات بندگی، صورت عبادت را به هم میزند.
۳. #سالک الی الله برای اینکه در طول عبادت گمراه نشود نیاز به #هدایت_مستمر باریتعالی دارد. این هدایت به برکت #تسدید و محکمسازی #عمل پدید میآید؛ لذاست که درحین روزهداری از خدا میخواهیم که روزۀ ما را روزه قرار دهد؛ یعنی درواقع از او #روزۀ_واقعی را خواهانیم.
۴. #ذکر_مداوم که در این دعا خواسته میشود، نشان میدهد که روزهدار امکان دارد در روز هفتم مبتلا به #غفلت حین عبادت شود. برای جلوگیری از این حال، چارهای جز ذکر مداوم نیست.
۵. ذکر مدام با #توجه_قلبی و #ورد اذکار مشروع به زبان، حاصل میشود. البته کثرت #تلاوت و #قرائت_قرآن نیز ذکر مداوم محسوب میشود.
#محمدعلی_فتحی
#شرح_دعای_روز_هفتم
#ماه_رمضان
https://eitaa.com/hozekarime251
4_5850200186814464188.mp3
4.06M
#تحدیر (تندخوانی) جزء هشتم قرآن کریم با صوت استاد معتز آقایی
زمان : 33دقیقه
🌺نگاهی به دعای روز هشتم ماه رمضان :🌺
🍂 اَللَّـهُمَّ ارْزُقْني فيهِ رَحْمَةَالاَْيْتامِ، وَاِطْعامَ اْلطَّعامِ، وَاِفْشآءَ السَّلامِ، وَصُحْبَةَ الْكِرامِ، بِطَوْلِكَ يا مَلْجَاَ الاْمِلينَ.
🔴 خدایا موفقم کن تا حقوق اجتماعی را ادا نموده و نسبت به همنوعانم بی تفاوت نباشم:
1⃣خدایا روزیم کن تا نیازهای عاطفی و حمایتی جامعه را رفع نمایم و به مصداق بارز این نیاز که یتیم است، توجه و محبت ویژه داشته باشم.
2⃣خدایا روزیم کن تا نیازهای مالی جامعه را نیز رفع کنم، و در تأمین ضروری ترین نیاز مردم که طعام است، بکوشم.
3⃣خدایا کمکم کن که نسبت به مؤمنان و مردم جامعه ام، سلام و رحمت ابراز کنم تا آنچه که از من می بینند، مهر و رأفت باشد نه دشمنی و نفرت.
4⃣خدایا مرا همنشین کریمان کن تا شیوه مردم داری و رسیدگی به جامعه را از آنان بیاموزم و بر انجام خواسته های فوق موفق شوم.
🍃با عطا و بخشش مستمرت، ای پناهگاه آرزومندان.🍃
#دعای_روزهای_ماه_رمضان
https://eitaa.com/hozekarime251
#مسطورا
#زندگی_با_آیه_ها
#سطر_سطر_دلبری
#یکآیه_یک_نکته
📚 این آیه چند نکته مهم دارد:
✅یکی اینکه: صریحاً خدا را خالقِ همه چیز دانسته ؛ یعنی مادری که بچّه میزاید و نجّاری که صندلی میسازد و درختی که میوه میدهد ، دستِ خالقیّتِ خدا هستند و خودِ خداست که - در همهٔ این موارد - خالق است .
✅دوم اینکه: پس از اینکه خلق شدند ، تحتِ وکالتِ خدا هستند ؛ یعنی خداوند امورِ آنها را تدبیر میکند . وکالتِ خدا بر مخلوقات ، کفالتِ تامّ ناشی از مالکیّت است . وقتی کسی سرپرستِ انسان بشود و تدبیر و تربیِتِ انسان به دستِ او باشد ، کفیل نامیده میشود .
✅پدر که کفیلِ بچّه است ، سرپرستِ اوست . چرا او را سرپرستِ بچّه کردهاند؟ چون مهربانتر از او برای بچّه یافت نمیشود . خداوند هم که کفیلِ تامّ تمامِ مخلوقاتِ خویش است ، در نهایتِ مِهر و عطوفت ، ایشان را ربوبیّت و تربیّت میکند و مراقبِ آنهاست و به آنها روزی میرسانَد .
✅البتّه ، کفالتِ خدا بر ما خیلی پُرفتوحتر از کفالتِ پدرِ ما بر ماست ؛ گرچه همان کفالتِ پدر هم پرتوی از کفالتِ خداست ، چنانکه خالقیّتِ پدر پرتوی از خالقیّتِ خدا است . خداوند - حقیقتاً - مالک و سرپرست و مربّی و رازق و تعالیدهنده و - در یک کلام - کفیلِ محض و همهکارهٔ ماست و ما در دستانِ قدرت و لطفش نَشو و نما میکنیم.
https://eitaa.com/hozekarime251
🍃#هفت_سین_قرآنی
۱- سلامٌ قولاً مِن رَبِّ رحیم. (یس/۵۸)
۲- سلامٌ علی نوح ٍ فی العالمین. (صافات /۷۹)
۳- سلامٌ علی اِبراهیم. (صافات/۱۰۹)
۴_سلامُ عـَلی موُسی و هارون. (صافات/۱۲۰)
۵_سلامُ علی آلِ یاسین. (صافات/۱۳۰)
۶_سلامٌ عـَلیکُم طِبتُم فادخـُلوُها خالدین. (زمر/۷۳)
۷_سلامُ هیَ حتّی مَطلَعِ الفـَجر. (قدر/۵)
#امام_زمان
#ماه_رمضان