eitaa logo
آموزش مقالہ نویسے
3.2هزار دنبال‌کننده
924 عکس
222 ویدیو
263 فایل
اینجا بهت یاد میدیم چطورے مثل اب خوردن یک مقاله استاندارد بنویسی✍️ ارتباط با مدیر ⬇️ @maghalenevis1401 لطفا اگه مطالب براتون مفید هست یک بار دعای فرج رو قرائت کنید🤩🤲
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آموزش قدم به قدم روش های پارافریز⬇️ 🟣مطلب را چندبار بخوانید تا کاملا متوجه آن شوید. 🟣مفاهیم اصلی که مورد نیازتان است را یادداشت کنید. 🟣بدون نگاه کردن به متن اصلی چیزی که متوجه شدید را بنویسید. 🟣نسخه نوشته شده توسط خودتان را در قیاس با نوشته اصلی بخوانید و اگر قسمت هایی از آن خیلی مشابه است تغییر دهید. 🟣اصلاحات مورد نیاز را روی متن انجام دهید. ممکن است نتوانید تمام عبارات و جملات را تغییر دهید. 🟣منبعی که از آن استفاده کردید و هر اطلاعاتی که برای استناد به آن نیاز دارید را در متن خود اشاره کنید. تکنیک پارافریز⬇️ این مراحل به اندازه کافی ساده هستند اما اینکه بدانید از کجا باید نوشتن یک نظریه به شکلی متفاوت تر از نسخه منتشر شده را شروع کنید می­ تواند دشوار باشد. اما ترفندهایی وجود دارد که می ­تواند به شما در این کار کمک کند. با یک مثال دیگر شروع می­ کنیم. نوشته اصلی : “But the hearing was about more than Facebook; it exposed a critical turning point as the power, sophistication and potential exploitation of technology outpaces what users, regulators or even its creators expected or seem prepared to handle” (Roose & Kang, 2018, para. 11). متن پارافریز شده : The hearing made it apparent that the expectations of creators, regulators and users have been rapidly eclipsed by technology in general, not only Facebook. Such technologies now extend beyond what these parties are able to manage, due to their immense influence, potential for exploitation and sophistication (Roose & Kang, 2018, para. 11). جمله اول خود را از یک نقطه متفاوت از منبع اصلی آغاز کنید. در این مثال، شما می ­توانید ببینید که ما با معرفی موضوع اصلی(the hearing) آغاز کرده ایم که به دنبال آن به آخرین بخش از جمله اصلی می رسیم: the expectations of creators, regulators and users. In fact, the key pieces of information are mentioned in a completely different order. تا جایی که می ­توانید از کلمات هم معنی استفاده کنید👇 در حالیکه قسمت هایی در متن اصلی وجود دارد که نمی ­توان آن ها را با کلمه هم معنی ایده آلی جایگزین کرد (همانند the hearing; creators, regulators and users; technology)، کلمات و جملات دیگر با هم معنی ها جایگزین شده اند. برای مثال : exposed a critical turning point → made it apparent outpaces → rapidly eclipsed power → immense influence ساختار جمله را تغییر دهید⬇️ مثلا اگر جمله به شکل معلوم بیان شده است آن را به جمله مجهول تبدیل کنید.
جمله معلوم زمانی به کار می ­رود که یک فاعل وجود دارد( چیزی که کاری را انجام می­ دهد). زمانی که مفعول( چیزی که کار به روی آن انجام می­ شود) هدایت جمله را در دست می گیرد، آن جمله به شکل مجهول بیان می شود. در این مثال، technology فاعل است و the expectations of creators, regulators and users مفعول هستند. بنابراین، جمله اصلی به شکل معلوم نوشته شده و جمله بازنویسی شده شکل مجهول به خود گرفته است. اطلاعات را به چند جمله تقسیم کنید اگرچه در بازنویسی معمولا باید تعداد کلمات با تعداد کلمات متن اصلی یکی باشد اما شما می ­توانید با تعداد جملات بازی کنید تا نوشته ­تان را متفاوت کنید. در این مثال، یک جمله طولانی به دو جمله تقسیم شده است. عکس این مساله نیز صدق می­ کند، مثلا اگر متن اصلی از دو جمله تشکیل شده شما می ­توانید اطلاعات دوجمله را در یک جمله بیان کنید.
🌿🌿🌿🌿 "هو العلّام" ✅انجمن علمی ادیان و مذاهب حوزه برگزار می کند: ⬅️کارگاه نویسندگی علمی برای کسب مهارت‌های نویسندگی علمی و فنون نگارش خلاق در قالب های مختلف: یادداشت علمی، نگارش و تالیف کتاب، تولید محتوا در فضای مجازی 🔺با استفاده از تکنیک‌های خاص نویسندگی علمی ✅استاد محترم: حجت الاسلام و المسلمین دکتر ابوالفضل هادی منش مدرس مشهور کارگاه‌های نویسندگی و پژوهشی در کشور 📝به میزان ۱۸ ساعت به صورت حضوری و نیمه حضوری 📌همراه با صدور گواهینامه معتبر شرکت برای طلاب و دانشجویان آزاد است. (خواهران و برادران) 🗓آخرین مهلت ثبت نام: پنج شنبه ۲ آذر ⏰زمان برگزاری: ۳ و ۱۰ آذرماه ۱۴۰۲، صبح جمعه ۸ الی ۱۲، ۴ آذر شنبه ۱۵:۳۰ تا ۱۸:۳۰ 🛖مکان برگزاری: جمهوری ، نبش کوچه ۶، مجمع جهانی اهل بیت علیهم السلام، ط همکف 🔗لینک ثبت نام تا روز پنج‌شنبه ۲ آذر: https://formafzar.com/form/50rp3 ☎️تلفن تماس: 02532907982 از ساعت ۱۸ تا ۲۰ انجمن علمی پژوهشی کلام اسلامی جامعه الزهرا سلام الله علیها https://eitaa.com/jzackalampajoohesh
نکاتے درباره نوشتن چکیده مقالہ⬇️ 🟣دقیق باشد: یعنی محتوای مقاله شما را به صورت مناسب نشان دهد. سعی کنید مطالب و یافته‌های مهم خود را حتماً آورده و مطالب زائد را حذف کنید و از نگاشتن نکات مبهم خودداری نمایید. خود را جای خواننده بگذارید و ببینید چه چیزهایی را بیشتر دوست دارد. 🟣مختصر باشد: در بیشتر مجلات چکیده باید بین ۲۵۰ تا ۴۵۰ باشد هرچند برخی مجلات حداکثر ۲۰۰ کلمه و برخی دیگر ۵۰۰ کلمه را نیز جایز می‌دانند. تعداد کلمات چکیده را باید بسته به مجله انتخاب کنید. 🟣بدون ارزشیابے باشد: شما تنها باید همانند یک داور بی طرف نتایج خود را گزارش کنید و از ارزشیابے مقالہ خود پرهیز نمایید. برای مثال نوشتن عبارت “در این مقالہ پیشگام …” یا “ انتخاب نمونه با دقت بسیار انجام گرفت” به بی‌طرفی شما خدشه وارد می‌سازد. 🟣استفاده از افعال مناسب: برای گزارش یافته‌های خود باید از افعال گذشته استفاده نمایید و برای نتیجه‌گیری و ذکر کاربردهای مقاله از زمان حال استفاده نمایید.
دلایل عدم پذیرش چکیده یک مقاله در نشریات علمی⬇️ 🟣ابهام در موضوع مقاله و وجود تعداد زیاد مقالات مشابه پیشین 🟣عدم تبیین زمینه اصلی تحقیق 🟣نمونه گیری نامناسب 🟣عدم رعایت اصول مقاله نویسی مورد نظر نشریه 🟣عدم ذکر صحیح ارقام آماری 🟣فقدان بحث و پرداختن به نتایج 🟣چکیده های خیلی کوتاه و خیلی زیاد 🟣بی دقتی در تهیه متن (غلط تایپی، اشتباهات متن) 🟣عدم ارتباط موضوع مقاله با رویکرد نشریه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 «مردم آینده» 🎙استاد رائفی پور 📖 توصیف یاران امام زمان در قرآن... 🌏 مردمی از شرق قیام می‌کنند و زمینه رو برای حکومت فراهم می‌کنند... @emamzaaaman
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍃بسم الله الرحمن الرحیم 🍃
↙️ پس از عنوان پایان­ نامه، چکیده نقش مهمی در آن ایفا می­ کند چرا که چکیده موجب می­ شود خواننده به مطالعه پایان­ نامه علاقه ­مند شود بنابراین باید بسیار دقیق و صحیح نوشته شود. چکیده باید علاوه بر کوتاه بودن به برخی از اصلی­ ترین سوالاتی که در ذهن خواننده وجود دارد پاسخ دهد. سئوالاتی از قبیل ↙️ 🟣در این پژوهش به چه مساله­ ای پرداخته شده است؟ 🟣ضرورت پرداختن به این مساله چیست؟ 🟣پژوهش به چه روشی انجام شده است؟ 🟣نتایج و کاربرد حاصل از این پژوهش چه بوده است؟ به طور کلی، چکیده باید اهمیت پایان­ نامه را توضیح دهد اما به طور مختصر و حداکثر ۴۰۰ کلمه. چکیده باید قابل خواندن باشد، اطلاعات موجود در عنوان نباید در آن تکرار شوند و رفرنس نیز در این قسمت از پایان نامه داده نمی ­شود.
نمونه چکیده پایان نامه روانشناسی↙️ عنوان پایان نامه : بررسی میزان استرس شغلی در واحدهای کم حادثه و پر حادثه شرکت هواپیمایی هما در سال. ۱۳۸۳ – ۱۳۸۴ چکیده : امروزه استرس یکی از واژه های بسیار معمول و آشنایی است که همه ما با آن به نحوی درگیـریم و در مقابـل حوادث شغلی نیز تاثیر بدی بر روی سازمان و شرکت ها و نیروی انسانی آنها دارند . این تحقیق با هدف بررسی میزان استرس شغلی در واحدهای کم حادثـه و پرحادثـه شـرکت هواپیمـایی همـا صورت گرفته است . با توجه به فرضیات و سوالات مورد نظر در این تحقیق از روش تحقیـق علـی – مقایسـه ای سود جسته است . جامعه آماری ۳۰۶۰ نفرمی باشند که با استفاده از جدول مورگـان تعـداد نمونـه ۳۴۵ نفـری انتخاب شد . در راستای پاسخگویی به فرضیات پژوهشی کار جمع آوری اطلاعات صورت گرفت کـه بـرای جمـع آوری اطلاعات میدانی از پرسشنامه استفاده شد . این پرسشنامه شامل ۳۵ سوال مـی باشـد و براسـاس مقیـاس لیکرت و درجات آن شامل کاملاٌ موافقم ، موافقم ، نظری ندارم ، مخالفم و کاملاٌ مخالفم مـی باشـند . پرسشـنامه در مرحله اول برای تعین میزان اعتبار آن به صورت آزمایشی روی ۴۰ نفر اجرا شد که آلفای بدست آمده برابر بـا۹۱ =./a است . سپس در مرحله دوم پرسشنامه به صورت نهایی اجرا شد و اطلاعـات بدسـت آمـده ابتـدا مـورد تحلیل توصیفی و استنباطی و سپس فرضیات بررسی شدند . نتایج بدست آمده از این تحقیـق بـر پایـه فرضـیات نشان می دهد که : بین کارکنان در واحدهای کم حادثه و پرحادثه از نظر میزان استرس تفاوت وجود دارد . بین ویژگیهای نقش در واحدهای کم حادثه و پر حادثه تفاوت وجود دارد تفاوت معناداری بین واحدهای کم حادثه و پر حادثه از نظر ویژگیهای شغل وجود نداشت . استرس شغلی در زنان و مردان به طور معناداری متفاوت است . میزان درآمد به عنوان عاملی تعدیل کننده نتوانسته تاثیر استرس را کنترل نماید . و بلاخره کارگران و کارکنانی که دوره ها ی آموزشی مرتبط با شغل گذرانده باشند از استرس کمتری نسـبت به کارگران و کارکنانی که این دوره ها را نگذرانده اند برخوردارند .
نمونه چکیده پایان نامه کامپیوتر↙️ عنوان : بهبود مصرف انرژی در شبکه های حسگر بی سیم با استفاده ترکیبی از الگوریتم های مسیریابی EAR و PGR چکیده : یک رویکرد برای طولانی کردن عمر شبکه های حسگر بی سیم، بهبود روشهای مسیریابی است که با بهره گیری از توابع احتمال،هوشمندانه از تمامی عناصر شبکه در انتقال داده ها استفاده نموده و موجب تقسیم بار انتقال داده در شبکه، بر روی همه گره ها و جلوگیریاز اتمام انرژی گره های پرکاربرد و به طبع آن اتمام عمر شبکه می گردد. در این تحقیق یک پروتکل مسیریابی جدید با رویکرد استفادهمشترک از مزایایی الگوریتم های مسیریابی داده محور و الگوریتم های مسیریابی بر پایه موقعیت ارایه می شود و در این الگوریتم جدید ازتابع تعیین هزینه و تابع احتمال انتخاب مسیر الگوریتم EAR به همراه تابع انتخاب زاویه الگوریتم PGR مشترکا استفاده شده و در نهایت تابع احتمال انتخاب مسیر جدیدی برای آن پیشنهاد شده است که هدف آن انتخاب مسیری با کمترین هزینه و بیشترین احتمال در افزایشطول عمر شبکه است. این تابع احتمال با درنظر گرفتن میزان انرژی لازم جهت ارسال داده از یک مسیر و بررسی میزان انرژی باقیماندهدر همان مسیر، بعد از ارسال داده برای ارسالهای بعدی به هر مسیر احتمالی را نسبت داده که بعد از آن مسیری که در موقعیت جغرافیایی انتخاب شده بین گره فرستنده و چاهک قرار دارد و بیشترین عدد احتمال به آن اختصاص داده شده را برای ارسال انتخاب می نماید. کاراییبرتر این پروتکل از لحاظ افزایش طول عمر مفید شبکه و حفظ بهتر پوشش شبکه ای در مقایسه با پروتکل های اولیه EAR و PGR با انجام شبیه سازی به اثبات رسیده است. با نتایج بدست آمده، انرژی باقیمانده در شبکه پس از اتمام شبیه سازی در مسیریابی با پروتکل جدیدحدود ۱۲ % بیشتر از مسیریابی با پروتکل PGR و حدود ۸% بیشتر از مسیریابی با پروتکل EAR است و اگر طول عمر شبکه را زمان خاموش شدن اولین گره در شبکه در نظر بگیریم در پروتکل جدید اولین گره ۷ ثانیه دیرتر از پروتکل PGR و ۱۴ ثانیه دیرتر از پروتکل EAR خاموش می شود و بطور میانگین می توان گفت که حدود ۱۰ % طول عمر شبکه با پروتکل جدید افزایش یافته است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
برای به‌روز‌رسانی منابع مقاله می‌توانید به روش‌های زیر روی آورید↙️ ۱- اگر مقاله شما به یک ژورنال تحویل داده شده است، بررسی کنید که آیا نسخه‌ی نهایی آن منتشر شده یا خیر؛ زیرا اگر منتشر شده باشد، احتمالاً منابع مربوط به آن به روز شده است. ۲- در صورتی که مقاله شما به یک کنفرانس تحویل داده شده است، بررسی کنید که آیا اطلاعات منابع مقاله در سایت کنفرانس به‌روز شده است یا خیر. ۳- می‌توانید با جستجوی منابع مرتبط با مقاله در پایگاه‌های داده‌های معتبر مقالات و مجلات، مطمئن شوید که منابع شما به‌روز است یا نه. به عنوان مثال، می‌توانید از پایگاه‌های معتبری مانند Google Scholar، Scopus و Web of Science استفاده کنید. ۴- بررسی کنید که آیا منابع مقاله‌ی شما در دسترس هستند یا خیر. برخی از منابع ممکن است به دلیل عدم دسترسی یا قفل شدن در دسترس نباشند و باید منابع جایگزینی پیدا کنید. ۵- برای مقالاتی که به‌صورت پی‌دی‌اف منتشر شده‌اند، می‌توانید به وب‌سایت ناشر مراجعه کنید و نسخه‌های به‌روز شده را بررسی کنید. ۶- اگر مطالعاتی جدیدتر در حوزه موضوعی مقاله‌ی شما منتشر شده‌اند، باید منابع خود را به‌روز کنید تا با این مطالعات جدیدتر هماهنگ شوید. ۷- بررسی کنید که آیا تغییراتی در ترجمه‌ی منابع مقاله ایجاد شده است یا خیر؛ زیرا این تغییرات ممکن است تاثیری بر مفهوم مطلب داشته باشند. ۸- در نهایت، می‌توانید با مراجعه به منابع دیگر و مطالعه‌ی مقالات مرتبط، به دانش خود در حوزه موضوعی مقاله اضافه کنید و در صورت لزوم منابع خود را به‌روز کنید
4_5976423743726030712.mp3
11.8M
🎧 صوت کامل بیانات صبح امروز رهبر انقلاب در دیدار مدال‌آوران و قهرمانان ورزش کشور. ۱۴۰۲/۹/۱ 💻 Farsi.Khamenei.ir
برای دیروز هست ولیکن اگه با ذهن پژوهشگر و بادقت گوش کنید حداقل ۱۰ تا موضوع مقاله میتونید پیدا کنید👌😎
کمی خودمونو تحویل گرفتیم😁و پیام تعریف و تمجید گذاشتیم😎
1. مهم‌ترین دلایل عدم پذیرش مقاله مقالات به دلایلی مختلفی مانند سرقت علمی، ارسال هم‌زمان به چند ژورنال، رعایت نکردن شیوه‌نامه‌ها و دیگر موارد فنی رد می‌شوند. اگر این دلایل رد شدن مقاله را بشناسید، می‌توانید احتمال آن را به حداقل برسانید. در ادامه، 9 دلیل اصلی ریجکت شدن مقاله رو براتون توضیح میدیم↙️ 1- رد شدن مقاله در غربال‌گری فنی↙️ قبل از اینکه متن‌تان به دست سرویراستار ژورنال برسد، دفتر ویراستاری بررسی‌های مقدماتی را به عمل می‌آورد. در این مرحله، عوامل زیر می‌تواند سبب رد شدن مقاله شود: وجود احتمال سرقت علمی ارسال همزمان مقاله به دیگر ژورنال‌ها (ارسال همزمان به چند ژورنال مجاز نیست) نبود عناصر کلیدی، مانند عنوان، فهرست نویسندگان، متن اصلی، ارجاعات، یا شکل‌ و جدول‌، در متن بی‌کیفیت بودن زبان متن واضح نبودن جدول‌ها و شکل‌ها رعایت نکردن شیوه‌نامه‌های ژورنال 2- نگنجیدن موضوع مقاله در دامنه کاری ژورنال و اهداف آن↙️ اگر موضوع مقاله‌تان ارتباطی با حیطه پژوهشی ژورنال نداشته باشد، احتمالاً، پذیرفته نخواهد شد. هنگام انتخاب ژورنال برای ارسال مقاله، حتما اهداف و حیطخه کاری آن را بخوانید تا دست‌تان بیاید ژورنال به دنبال چه نوع مقالاتی است. یکی از مهمترین دلایل پذیرش نشدن مقاله این است مقاله را برای ژورنال اشتباهی فرستاده‌اید. به همین سادگی! بنابراین انتخاب ژورنال مناسب می‌تواند احتمال رد شدن ژورنال را کاهش دهد.
چه عواملی شانس پذیرش مقاله رو افزایش میده⬇️ 1⃣اهمیت صحیح و ساده‌نویسی در پیشگیری از عدم پذیرش مقاله⬇️ مارکو کاسولا ، مدیر ویراستاری واتر ریسرچ می‌گوید که باید به برخی بخش‌های خاص متنتان توجه ویژه‌ای بکنید. «من معمولا ابتدا چکیده و نتیجه‌گیری را می‌خوانم؛ بعضی وقت‌ها ممکن است در این بخش‌ها ناهماهنگی‌هایی ببینید و جملاتی به چشمتان بخورد که ساختار عجیبی دارند. چکیده و نتیجه‌گیری بسیار مهم هستند؛ اغلب اوقات خوانندگان برای این که بفهمند مقاله در چه مورد است، به این دو بخش نگاه می‌کنند. برای همین هم خوب نوشتن این قسمت‌ها اهمیتی دوچندان دارد.» البته او اضافه می‌کند که کل نوشته باید خوانا و قابل فهم باشد. به گفته سیمون مونائو، مدیر ویراستاری فیزیک و ریاضی در الزویر، کلید قابل فهم کردن یک نوشته، ساده نوشتن آن است. به گفته وی: «مهم خلاقیت نیست، بلکه رساندن مطلب به شکل ساده و موثر است که مهم است. برای اینکه مقاله‌تان خوب باشد، باید جملات ساده به کار ببرید؛ کار شما رمان نوشتن نیست، مقاله ریاضی نوشتن است.» 2⃣ توجه به خواننده⬇️ به گفته مارکو و سیمون، اشتباهات زبانی در بین نویسندگان غیرانگلیسی‌زبان، رایج‌تر هستند. تعامل با خواننده خیلی مهم است؛ به همین دلیل نویسندگان باید به این مسئله دقت داشته باشند و برای جلوگیری از ریجکت مقاله و بررسی نوشته خود با یک انگلیسی‌زبان بومی مشورت کنند. طبق توضیح سیمون: «خواننده باید بفهمد شما چه می‌گویید – واضح بودن ترجمه متن خیلی اهمیت دارد. ویرایش حرفه‌ای می‌تواند کمکتان کند تا از خوب‌ نوشته ‌شدن متن خود اطمینان پیدا کنید.» از نظر مارکو ادبیات ضعیف می‌تواند حاکی از وجود مشکلات بیشتر در مقاله باشد: «بعضی وقت‌ها خطاهای زبانی زنگ خطری درباره کیفیت کار هستند. اگر متن با انگلیسی ضعیف نوشته شده باشد، کار علمی‌ای که در پس پرده آن نهفته هم ممکن است خیلی خوب نباشد. همیشه اینطور نیست، اما بعضی وقت‌ها ضعف زبانی یک نشانه است [و به احتمال زیاد باعث عدم پذیرش یا ریجکت مقاله می‌شود].» 3⃣ پرهیز از سرهم‌بندی‌ کردن⬇️ یکی دیگر از دلایل عدم پذیرش مقاله سرهم‌بندی کردن و املای ضعیف جملات است. اگر زبان شما ضعیف باشد و این مسئله باعث مبهم شدن متن شما شود، ممکن است مدیر ویراستاری یا سردبیر قبل از داوری همتای مقاله آن را رد کنند. در طول فرایند بررسی هم بررسی‌کنندگان اغلب بخاطر اینکه باید املا و دستور زبان مقاله را اصلاح کنند، درمانده می‌شوند. چاره چیست؟ به گفته سیمون: «خوب است قبل از ارسال اثر، آن را غلط ‌گیری کنید. این کار را همیشه باید انجام داد اما به راحتی ممکن است فراموشتان شود. اگر من بتوانم ایده مقاله را بفهمم و پژوهش هم به نظرم جالب بیاید، آن را برای سردبیر می‌فرستم و آن‌ها ممکن است برای بهترکردن نوشتار، یکی از مراکز خدمات ویرایشی را پیشنهاد کنند. در هر صورت اگر مقاله مناسب نباشد، آن را رد خواهم کرد.»
2. 3- کم‌اهمیت بودن موضوع پژوهش↙️ اگر موضوع‌ انتخابی‌تان کم‌اهمیت باشد، طبیعتاً، عوامل و خوانندگان ژورنال نیز علاقه‌ای به آن نشان نخواهند داد. در نتیجه، احتمال رد شدن آن افزایش خواهد یافت. به‌علاوه، یافته‌های کم‌اهمیت هیچ سودی در پیش‌برد علم نخواهند داشت و بالطبع، رد خواهد شد. بنابراین، سعی کنید به دنبال موضوعات مهم باشید. 4- بلندپروازی بیش از حد محقق↙️ اگر نویسندگان بیش از حد بلندپرواز باشند، ممکن است تفسیر نتایج دشوار باشد یا حتی نتایج اشکال داشته باشند. در این موارد، بهتر است کار را به مجموعه‌ای از پروژه‌های پژوهشی کوچک‌تر تقسیم کنید. به عبارت دیگر، به دنبال انجام پژوهش‌های عجیب و غریب و دشوار نباشید، بلکه به دنبال انجام پژوهشی باشید که از عهده‌اش برمی‌آیید. 5- واضح نبودن فرضیه‌های مقاله↙️ ممکن است پرسش پژوهش مبهم باشد، به خوبی مدون نشده باشد یا ربطی به حوزه پژوهش نداشته باشد. مرور مفصل و جامع پیشینه پژوهش می‌تواند در مشخص کردن فرضیه یا پرسش پژوهشی‌، کمک‌تان کند. 6- ناقص بودن محتوای مقاله↙️ ممکن است مشاهداتی در مقاله ذکر شده باشد، اما مقاله یک پژوهش کامل نباشد. همچنین ممکن است نویسندگان آثار مهم دیگر در آن حوزه را نادیده گرفته باشد. بنابراین، باید به کامل بودن کار فکر کنید و پژوهشی کامل و جامع را ارائه دهید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
3. می‌توانید برای پر بار کردن مقاله‌تان، از مقالات خارجی نیز به عنوان منبع کمک بگیرید. 7- مشکل در فرآیند پژوهش، نحوه ارائه داده‌ها یا تحلیل آن‌ها↙️ از جمله مشکلات بزرگ می‌توان به مواردی همچون نبود گروه‌ کنترل واضح یا دیگر معیارهای مقایسه‌ای، استفاده نکردن از فرآیندها و روش‌شناسی‌های شناخته‌شده (که باعث می‌شود تکرار پژوهش دشوار شود)، یا نبود تحلیل آماری معتبر اشاره کرد. مراقب مشکلات جزئی‌تر هم باشید؛ مثلا نام‌گذاری نادرست، نامناسب یا مبهم جدول‌ها و شکل‌ها. این موارد به علل فنی رد مقالات هم مشهور هستند. مهم‌ترین دلایل عدم پذیرش مقالات از دید فنی عبارتند از: 🟣ناقص بودن داده‌ها؛ مثلا زیادی کوچک بودن نمونه، کنترل نکردن عوامل موثر، یا ضعف در کنترل این عوامل 🟣ضعیف بودن تحلیل‌ها، مثلا استفاده از آزمون‌های آماری نامناسب یا فقدان کامل آزمون‌های آماری 🟣نامناسب بودن روش‌شناسی برای پاسخ به فرضیه‌ها، یا استفاده از روش‌شناسی قدیمی که نسبت به روش‌های جدیدتر و قدرتمندتری که نتایج مستدل‌تر ارائه می‌کنند ضعف دارند. 🟣ضعف در انگیزه پژوهشی که به موجب آن، فرضیه‌های شما روشن یا به لحاظ علمی معتبر نیستند، یا اینکه داده‌هایتان پاسخی برای پرسش مطرح‌شده فراهم نمی‌کنند. 🟣یکی از مهمترین دلایل عدم پذیرش مقاله گرفتن نتایج نادرست بر اساس فرض‌هایی که داده‌هایتان آنها را تایید نمی‌کنند. با برخی کارها می‌توان از رد مقاله در نتیجه این مشکلات جلوگیری کرد. مثلا با صرف زمان کافی برای مطالعه پیرامون حوزه مدنظر، تصمیم‌گیری دقیق درباره موضوع اصلی مورد تمرکز، فرضیه، و طراحی آزمایشی جامع مطابق با اصول کتاب‌های مرجع آموزش مقاله‌نویسی.
4. 8- اشکال داشتن استدلال‌ها یا نتیجه‌گیری‌های مقاله↙️ استدلال‌ها باید منطقی، ساختارمند و معتبر بوده و نتایج مقاله را تایید کنند. اگر نتوان نتیجه‌گیری‌ها را براساس باقی بخش‌های مقاله توجیه کرد یا اگر این نتیجه‌گیری‌ها بخش عظیمی از مقالات قبلی را نادیده بگیرند، مقاله رد خواهد شد. 9- مسائل زبانی، نوشتاری و املایی↙️ کیفیت زبان، ساختار مقاله و تمام جدول‌ها و شکل‌های آن باید به اندازه کافی خوب باشند تا آن مقاله ارزیابی شود. اگر این طور نباشد، مقاله رد خواهد شد. فکر خوبی است که قبل از ارسال مقاله‌تان از دیگران بخواهید آن را بررسی کنند. دیگران ممکن است اشکالاتی را شکار کنند که از چشم خودتان دور مانده‌ بوده است. اگر از مهارت‌ خود در نوشتار انگلیسی مطمئن نیستید، می‌توانید قبل از ارسال مقاله از خدمات ویرایش زبان انگلیسی استفاده کنید که توسط اغلب ناشران بین‌المللی (مانند فروشگاه آنلاین الزویر) ارائه می‌شوند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا