📆تقویم #اجرایی چهلویکمین برنامهی شناسایی و معرفی معلم #نمونه در سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳ مرحله #مدرسهای
‼️ #مدیران محترم؛
⏳حداکثر تا ۲۲ دیماه(۱۸ روز دیگر)
🔝نسبت به موارد ذیل اقدام فوری نمایید:
❌لطفا و لطفا موارد را به روزهای آخر موکول نکنید!!!! با توجه به حساسیت موضوع و بازدیدهای وزارتی، ارزیابی مدارس در دستور کار قرار خواهد گرفت.
➖بررسی و تایید/عدم تایید #مشمولین شیوه نامه و اعمال آن در #سامانه
➖اطلاعرسانی مناسب و حداکثری به #دانشآموزان در خصوص نظرسنجی از معلمان نمونه مدرسه
➖تشویق و شرکت تمامی و حداکثری دانشآموزان در نظرسنجی مذکور با همراهی اولیا
➖تشکیل کمیتهی ارزیابی مدرسه توسط مدیر و معرفی و اعمال آن در سامانه
➖ارزیابی فعالیتهای معلمان از لحاظ عملکردی و رفتاری و درج امتیاز آن در سامانه توسط هریک از اعضای کمیته به صورت مستقل در سامانه
➖تجزیه و تحلیل نظرات ارزیابان و دانشآموزان نسبت به هریک از معلمان توسط سامانه و اعلام امتیاز نهایی هریک از معلمان
➖رویت نتایج امتیاز نهایی معلمان در سامانه توسط مدیر و تایید نهایی فرد جهت ورود به مرحله منطقه
📝کارشناسی آموزش نیروی انسانی و تکریم مقام معلم ناحیه۶ اصفهان
#معلم_نمونه #اطلاعیه_مهم
🆔 @ict1730
👥امروزه صحبت از #نسل ها، تفاوت و شباهتهای آنها ترندی جهانی شده است؛ به نحوی که حتی سیاستمداران، رسانهها، سیستمهای آموزشی و اطلاعاتی بیش از پیش این موضوع را برجسته ساختهاند؟!
⁉️اما این نسلها چه هستند و شناخت آنها چه فایدهای دارد؟!
⁉️ترتیب و پیشینهی نسلها به چه اندازه مهم است؟!
⁉️عصر حاضر را چه نسلی میگویند؟!
🔰در ادامه، گذری خواهیم داشت بر این موضوع جذاب و ترند...
♨️با ما همراه باشید...
#آموزشی
🆔 @ict1730
💯به طور کلی شش نسل بر اساس دیدگاههای مختلف از جمله: جامعه شناسی و روانشناسی و فرهنگ وجود دارد که پنج نسل از آنها هم اکنون میداندار هستند:
1⃣نسل خاموش
2⃣نسل بیبی بومرها
3⃣نسل X
4⃣نسلY
5⃣نسل Z
6⃣نسل آلفا
🔘البته نسلی قبل از نسل خاموش نیز وجود دارد که از آن به عنوان بزرگترین نسل یاد میشود؛ اما به دلیل آنکه متاسفانه امروزه تعداد باقیماندههای آنها بسیار اندک هستند، از سلسلهی نسلی حذف شدهاند.
(متولدین ۱۹۰۰ تا ۱۹۲۴)
#آموزشی
🆔 @ict1730
1⃣نسل #خاموش (Silent Generation):
💠 بسیاری از منابع، افرادی را که از سال ۱۹۲۵ تا ۱۹۴۵ متولد شدهاند، نسل خاموش یا سنتگراها نامگذاری میکنند. این افراد وقتی به دنیا آمدند که جنگ جهانی اول تمام شده و جنگ جهانی دوم آغاز شده بود. در آن دوران، بحران اقتصادی در جهان بیداد میکرد. افراد این نسل در ابتدا زندگی دشواری را تجربه کردند.
✔️همین #مشکلات و سختیها بود که به اخلاق این افراد شکل داد و آنها را افرادی #منظم، #صبور، #سختکوش و #وفادار بار آورد. افراد این نسل به ثبات شغلی علاقه زیادی دارند و بههمینخاطر دنبال یک شغل ثابت هستند. از طرفی علاقهی زیادی به آرامش دارند؛ بههمینخاطر هم در برابر حکومتها سکوت میکنند و در نتیجه به آنها نسل خاموش گفته میشود.
#آموزشی
🆔 @ict1730
2⃣نسل رشد جمعیت یا نسل Baby Boomer:
💠 حدودا بین سالهای ۱۳۲۴ تا ۱۳۴۲ متولد شدهاند و این روزها بین ۵۵ تا ۷۳ سال دارند. این نسل بعد از جنگ جهانی دوم و در زمان رشد #رفاه و رونق اقتصادی زندگی کردهاند و به همین دلیل رشد جمعیت زیادی در این زمان اتفاق افتاده است. این شد که این نسل را نسل Baby Boomer صدا میزنیم.
✅ویژگیهای این نسل:
🔹سخت کوش: معمولا ساعتهای طولانی کار میکنند و معتقدند کار کردن زیاد، نسبت مستقیمی با موفقیت دارد.
🔸منظم: معمولا صبحها زود بیدار میشوند و برای صبحانه، نهار، شام ساعتهای نسبتا مشخصی دارند، کارها و حسابوکتابهایشان را مینویسند.
🔹متمرکز: معمولا وقتی مشغول کاری هستند به سختی حاضرند کار دیگری وسط آن انجام دهند.
🔸آرمانگرا: معمولا آرمانهایی مشخص دارند و معتقدند در راستای عملی شدن آنها باید تلاش کنند.
🔹انقلابی: معمولا از تغییرات اساسی استقبال میکنند و معمولا وقتی در مجموعهای هستند بهدنبال ایجاد تغییرات بزرگ هستند.
🔸جمعگرا: معمولا گروه و خواستههای جمعی را نسبت به خواستهها و نیازهای شخصی در اولویت قرار میدهند، باعث انسجام گروهها و تیمها میشوند.
🔹مدیریت دستوری: معمولا زمانی که قرار است مجموعهای را مدیریت کنند، به شیوه دستوری و مستقیم کارها را ارجاع و پیگیری میکنند.
🔸استفاده از رسانه: بیشترین استفاده کنندگان رسانههای سنتی مانند: تلویزیون، رادیو، مجله و روزنامه هستند. برای آنکه با فرزندان، فامیل و گروههای دوستانشان در ارتباط باشند، از پیامرسانها استفاده میکنند.
#آموزشی
🆔 @ict1730
3⃣نسل X:
💠 حدودا بین سالهای ۱۳۴۳ تا ۱۳۵۷ متولد شدهاند و این روزها بین ۴۱ تا ۵۴ سال دارند.این عبارت به واسطه انتشار رمانی با عنوان نسل ایکس معروف شد. این نسل مانند نسل قبل، ویژگی فرهنگی شاخصی نداشت، بهخاطر همین به آن نسل X میگوییم. از این نسل به بعد، نامگذاریها به همین ترتیب است. در این سالها در دنیا تحولات زیادی اتفاق افتاد و در ایران هم شاهد انقلاب بودیم. تغییر برای این نسل تقریبا چیزی عادی و مرسوم است.
✅ویژگیهای این نسل:
🔹کارآفرین: در شرایط پرتلاطم زندگی کردهاند و به تغییر و تلاش عادت دارند، معتقدند همیشه میتوان کار بهتر کرد، گاهی خودشان دست بهکار میشوند تا کاربهتر کنند.
🔸کار و زندگی در کنارهم: معمولا کمتر از نسل قبل کار میکنند، به تفریح اهمیت بیشتری میدهند و در پی ایجاد تعادل بین زندگی شخصی و کاری هستند.
🔹مستقل: در این نسل زندگیها به نزدیکی نسل قبل نیست، معمولا استقلال بیشتری دارند و تصمیمهای دور از انتظار مانند زندگی در شهر یا کشوری دیگر میگیرند.
🔸مادیگرا: در این نسل تنوعها بیشتر شده و زندگیها شباهت نسل قبل را ندارند، معمولا در این نسل به موضوعات مادی اهمیت بیشتری میدهند.
🔹اهل رقابت: معمولا خود را با دیگران مقایسه کرده و با رقابت انگیزه میگیرند.
🔸فردگرا: به خواسته و نیازهای شخصی خود اهمیت میدهند و اهداف شخصی و فردی زیادی دارند.
🔹مدیریت هماهنگی: کمتر دستور میدهند و سعی میکنند افراد و تیمهای مختلف را با هم هماهنگ کنند، گاهی اهداف سازمان را با هماهنگی تیم مشخص میکنند.
#آموزشی
🆔 @ict1730
4⃣نسل Y:
💠 حدودا بین سالهای ۱۳۵۸ تا ۱۳۷۲ متولد شدهاند و این روزها بین ۲۶ تا ۴۰ سال دارند. اینترنت گسترش پیدا کرد و بسیاری از جریانها را تغییر داد، این نسل با اینترنت و جهانی شدن رشد کرده است.
✅ویژگیهای این نسل:
🔹مسلط به تکنولوژی: معمولا افراد این نسل به تکنولوژی مسلط هستند، بسیاری از کالاها و خدمات خود را بهصورت آنلاین دریافت میکنند و ارتباطات مجازی گستردهای دارند.
🔸اعتماد بهنفس بالا: در جمعهای دوستانه حضوری یا آنلاین مورد تایید قرار میگیرند، در دایره گستردهتری دوستان خود را انتخاب میکنند و همنظرتر هستند، تاییدها و موفقیتهای کوچک باعث ایجاد اعتماد به نفس در این نسل شده است.
کار و زندگی در کنار هم: تفریح و کار را مکمل هم میبینند، ابزارهای دورکاری فراهم شده و گاهی در تفریح یا سفر، فعالیت حرفهای خود را دنبال میکنند.
🔹پرسشگر: در شرایطی زندگی کردهاند که پاسخ سوالات مختلف خود را از اینترنت دریافت کردهاند، سوالات زیادی دارند و معمولا برای رسیدن به پاسخ تلاش میکنند.
🔸جهانی: تبادل گسترده اطلاعات و افزایش سفرها باعث شده است بیش از محدوده زندگی خود فکر کنند، در جریان باشند و از خرده فرهنگهای مختلف استفاده کنند.
🔹خود محور: در جریان الگوهای مختلف موفق هستند، کمتر قهرمانسازی میکنند و بیشتر به خواسته و نیازهای شخصی توجه میکنند.
🔸مدیریت همراهانه: سعی میکنند افراد تیم را همراهی کنند، برای کارهای مختلف بهعنوان راهنما حضور دارند و به تکتک افراد تیم اهمیت میدهند.
#آموزشی
🆔 @ict1730
5⃣نسل Z:
💠 حدودا بین سالهای ۱۳۷۳ تا ۱۳۸۷ متولد شدهاند و این روزها بین ۱۱ تا ۲۵ سال دارند. شبکههای اجتماعی گسترش یافته و گوشیهای هوشمند همهگیر شدهاند. تحولاتی که ویژگیهای این نسل را تحت تاثیر قرار داده است.
✅ویژگیهای این نسل:
🔹مستقل: جنس استقلال این نسل با نسلهای قبل تفاوت دارد، این نسل به چشمان خود نتیجه تفکرات قبلی و مسیرهای رفته را دیده است، معمولا تصمیم میگیرند مسیر خود را بروند، مسیری که موفقیت و لذت را در کنار هم داشته باشد.
🔸کارآفرین: مسیرهای مختلف موفقیت در دنیا را دیدهاند، در جریان کسبوکارهایی که در زمان کوتاه به موفقیتهای بزرگ رسیدهاند هستند، با تکنولوژی و شبکههای اجتماعی آشنایی دارند و زندگی اینفلوئنسرها را دنبال کردهاند، معمولا میخواهند هدفی پیدا کرده و کارآفرین شوند.
🔹پذیرا: تفکرات مختلف را میپذیرند، اهل گفتگو هستند و معتقدند میشود درباره هر موضوعی بدون تعصب گفتگو کرد.
🔸اهل کار داوطلبانه: کارهای داوطلبانه گسترده را میبینند و معمولا مشارکت جدی در کارهای داوطلبانه دارند.
🔹طرفدار یکتایی: میخواهند هویت خودشان را داشته باشند، علاقهها و انگیزههای شخصی را دنبال کنند و از اعتقاداتشان صحبت کنند. تجربههای منحصربهفرد برایشان جذابتر از تجربههای صرفا جدید است.
🔸مدیریت آزادانه: معمولا اختیار میدهند و وقتی در جایگاه مدیریت یک تیم و گروه قرار دارند، به افراد مختلف اعتماد کرده و کار را واگذار میکنند.
#آموزشی
🆔 @ict1730
6⃣نسل آلفا:
💠 گروه جمعیتی پس از نسل Z است. صاحبنظران و رسانهها از اوایل دهه ۲۰۱۰ به عنوان سال شروع تولد و از اوایل تا اواسط دهه ۲۰۲۰ به عنوان سال پایان تولد این نسل اشاره میکنند.
🔴این نسل در زمان کاهش جمعیت در بسیاری از نقاط جهان متولد شده و در دوران کودکی اثرات کرونا را تجربه میکند. برای قشر برخوردار، سرگرمی کودکان بهطور فزایندهای تحت سلطه فناوری الکترونیکی، شبکه های اجتماعی و رسانه های جمعی قرار گرفتهاست و همزمان علاقه به تلویزیون به معنای سنتی کاهش یافتهاست.
#آموزشی
🆔 @ict1730
فناوری اطلاعات و توسعه پژوهش ناحیه ۶
6⃣نسل آلفا: 💠 گروه جمعیتی پس از نسل Z است. صاحبنظران و رسانهها از اوایل دهه ۲۰۱۰ به عنوان سال شرو
📲از این نسل به عنوان بومیان دنیای #دیجیتال نیز نام برده میشود.نسل آلفا به دنبال اطلاعات جدید و به روز است و از این طریق، آگاهی خود را افزایش می دهند. نسل آلفا از نظر قومی، مذهبی، فرهنگی و اجتماعی تنوع گرا است و این تنوع، نسل آلفا را به نسلی پذیرا و مُداراگر تبدیل کرده است.
💡نسل آلفا نسبت به مسائل اجتماعی و زیست محیطی حساسیت بالایی دارد و به دنبال ایجاد دنیایی بهتر برای خود و نسلهای آینده هستند.
🔍نسل آلفا با ویژگیهای منحصر به فرد خود، نقشی کلیدی در شکلدهی آینده ایفا خواهد کرد. پیش بینی می شود که این نسل در زمینه های مختلف از جمله: فناوری، کارآفرینی، آموزش، سیاست و فرهنگ تغییرات بزرگی ایجاد کند، در صورتی که شرایط تحقق پتانسیل های آنها فراهم گردد. نسل آلفا به آموزش مهارت های زندگی و شغلی مورد نیاز در دنیای آینده تمرکز دارد.
💻این نسل بهطور طبیعی با استفاده از فناوریهای دیجیتال آشناست و از این ابزارها برای تعاملات خود استفاده می کند. نسل آلفا به دنبال محتوای جذاب و آموزنده است .لذا مخصوصا در امر تعلیم و تربیت به ویژه برای مدارس و آموزش و پرورش رسمی بایستی هشیار بود محتوایی که ارائه می شود باید کوتاه، بصری و سرگرم کننده باشد؛ چرا که میدانیم نسل آلفا تمایل زیادی به یادگیری دارد و در البته در جهان امروز امروز فرصتهای یادگیری متنوع و خلاقانه برای آنها فراهم شده است.
#آموزشی
🆔 @ict1730
🔊 کانال اطلاع رسانی واحد #فناوری اطلاعات و آمار نیروی انسانی، توسعه پژوهش و آموزش نیروی انسانی مدیریت آموزش و پرورش ناحیه ۶ اصفهان
🆔️ shad.ir/ict1730
🆔 eitaa.com/ict1730
👤مسئول واحد:
🔸مهدی شفیعی ورزنه
👤کارشناسان فناوری اطلاعات:
🔸رهام اعظمیفر
🔸احمد ابراهیمی
🔸سید امین اصفا
👨💻 #ارتباط با مسئول واحد:
📞03135253862
☎️ داخلی_258
🧑💻 ارتباط با کارشناسان:
📞03135235657
☎️ داخلی_217
🌐 zil.ink/ict1730