✳️ آیت الله رجبی در جمع خادمین طرح ولایت:
اساس همه پیروزی ها مسائل معرفتی و فکریست/ تحول فکری و روحی به وجود آمده در نسل جدید مقاومت پیروزی ها را رقم زده است
✅ تحول فکری و روحی خوبی در نسل جدید فلسطین ایجاد شده است و به جای چشم دوختن به سازمان های بین المللی و مذاکره و صلح و سازش به این باور رسیدند که تنها راه دستیابی به حقوقشان مقاومت و نصرت الهی است و این پیروزی ها حاصل این نگرش و اعتقاد است.
1️⃣ قسمت اول
🔷 به گزارش روابط عمومی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره)، آیت الله رجبی در دیدار جمعی از خادمین طرح ولایت که در سالن اندیشه مؤسسه برگزار شد با تبریک پیروزیهای جبهه مقاومت در مقابله با رژیم غاصب صهیونیستی در سخنانی به تبیین اهمیت و جایگاه خدمت رسانی در عرصههای فکری و معرفتی پرداختند و گفتند: پیروزی که در جبهه مقاومت حاصل شد تجلی قدرت خدا بود و همانطور که امام عزیز در فتح خرمشهر گفتند که خرمشهر را خدا آزاد کرد جبهه مقاومت را نیز خدا پیروز کرد و باید شکر آن را به جا آورد.
🌐 کانال مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره)
🔰 @iki_ac_ir
روابط عمومی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی ره
✳️ آیت الله رجبی در جمع خادمین طرح ولایت: اساس همه پیروزی ها مسائل معرفتی و فکریست/ تحول فکری و روح
قسمت دوم
🔷 آیت الله رجبی افزودند: باید دید که چه عواملی باعث این پیروزی شد، چند عامل مهم از منظر دینی در این پیروزی قابل مشاهده است، اول تربیت نیروهایی که در این مدت در سایه جبهه مقاومت رشد کردهاند و با تلاشهای حاج قاسم سلیمانی و سید حسن نصرالله نسل جدیدی از مقاومت به وجود آمده است و در این نسل جدید فلسطین در جبهه مقاومت ایمان به نصرت الهی و اعتماد به نفس قوی حاصل شده است.
🔷 رئیس مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) خاطرنشان ساختند: مسئله دیگر اینکه یک رویکرد جدید در شیوه مبارزه با دشمن به وجود آمده است چرا که قبلا بیشتر تعاملات سیاسی در تفکرات سران فلسطینی بود ولی الان تغییر کرده است و مقاومت را تنها راه گرفتن حق خود میدانند، آنها قبلا امیدشان بیشتر به سازمانهای بین المللی و اتحادیه عرب و امثال آن بود ولی الان این نگرش در نسل جدید مقاومت تغییر کرده است و با همت و اعتقاد به نصرت الهی و اعتماد به نفس به مقابله با دشمن صهیونیستی میپردازند.
🔷 عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در ادامه اظهار داشت: ما باید نگاهمان را الهی کنیم، قرآن کریم هرجایش را که باز میکنیم از خدای متعال میگوید لذا در جمع مؤمنین باید نگاه این گونه باشد.
🔷 عضو شورای عالی حوزههای علمیه با بیان اینکه اساس همه پیروزیها مسائل معرفتی است، گفتند: اگر اینگونه عمل کردیم بسیار سود خواهیم کرد، علامه مصباح (ره) تأکید میکردند که هرجا خالصانه برای خدا کار کردیم خدای متعال فوق آمال و آرزوهای ما عطا میکرد؛ بالاترین پیروزی در حکومت جهانی حصرت مهدی عج خواهد بود و ما بالاتر از آن پیروزیای نداریم، این که حکومتی تشکیل شود که در رأس آن امام معصوم علیه السلام باشد و مسئولین آن حکومت همه از تربیت یافتگان مکتب اهل بیت علیهم السلام باشند ولی حکومت به دست مؤمنان وارسته پدید میآید و نیز هدف آن تحقق عملی دین خدا و عبودیت اوست.
🔷 آیت الله رجبی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اهمیت مسائل فکری و معرفتی در پیروزیها و لزوم تأمین نیازهای فکری و معرفتی مردم گفتند: اینکه برنامهای باشد که نسل جوان ما به دین و آموزههای آن معتقد و ملتزم شود و هم خود متحول شود و همه جامعه را متحول سازد چقدر سودمند و ارزشمند است و این کار از سنخ همان تشکیل حکومت حضرت مهدی عج البته در مقیاس بسیار کوچکتر است و میتواند مقدمات آن حکومت را فراهم کند، ما در باب خدمت به بندگان خدا روایات زیادی داریم که نوعا همین نیازهای روزمره را شامل میشود اما اگر خدمتی باشد که نیازهای فکری و معرفتی بندگان خدا را برآورده سازد بسیار بالاتر، باعظمتتر و با ارزشتر خواهد بود و اساسا قابل مقایسه با نیازهای مادی و روزمره مردم نیست.
🔷 رئیس مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) در بخش پایانی سخنان خود خطاب به همه خادمین طرح ولایت تأکید کردند: خدای متعال این فرصت گرانبها را پیش پای شما گذاشته است که بتوانید در تأمین بخشی از نیازهای فکری و معرفتی مردم و بندگانش سهیم باشید لذا باید قدر آن را دانست و شما خادمین طرح ولایت بدانید که این کار شما ارزش بالایی دارد و این کار نعمت بزرگ خدای متعال است که روزی شما شده است.
🔷 عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در پایان سخنان خود با اشاره به اهمیت اخلاص در همه کارها ابراز داشتند: اخلاص در کار و انجام آن تنها برای خدای متعال بسیار با اهمیت است، وقتی در یک جمعی کسانی باشند که اخلاص داشته باشند وقتی خدای متعال فیضش را نازل میکند همه آن جمع بهرهمند میشوند، انجام این کارها طبعا سختیهای زیادی دارد اما بدانید که زحمات این کار میارزد به همه آن سختیها چرا که این طرح ولایت نیازهای فکری و معرفتی بخش زیادی از جوانان مشتاق را برآورده میکند و این بسیار با ارزش است.
🌐 کانال مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره)
🔰 @iki_ac_ir
#معرفی_کتاب
📚 رهزنان سعادت
🖊 نوشته حضرت علامه آیتالله محمدتقی مصباح یزدی(ره)
📝 تدوین و نگارش: حجت الاسلام و المسلمین دکتر محمدحسین فاریاب، عضو هیئت علمی گروه کلام مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره)
🔷 کتاب پیشروی در پی پاسخ این پرسش کلیدی است که چرا مؤمنان با وجود ایمان به خدا و شناخت دستورهای او، در مقام عمل، به مقتضای ایمانشان عمل نمیکنند. استاد گرانمایه، حضرت علامه مصباح یزدی(ره) بر اساس آیات و روایات، هوای نفس، دنیازدگی و شیطان را سه مانع مهم التزام به لوازم ایمان معرفی میکنند. ایشان همچنین پس از بیان این موانع، به تبیین راهکارهای مقابله با آنها میپردازند.
👈👈مشاهده و خرید اینترنتی
🌐 کانال مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره)
🔰 @iki_ac_ir
#کرسی_علمی_ترویجی253
✳️ گروه فلسفه مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) با همکاری دانشگاه تهران (دانشکدگان فارابی) و دبیرخانه کرسیها برگزار میکند
✅ موضوع: مبانی پیشرفت فناوری هوش مصنوعی در اندیشه مقام معظم رهبری (مدظلهالعالی)
👤 ارائهکننده: حجت الاسلام و المسلمین دکتر #حمید_محسنی
👤 ناقد: آقای دکتر #کاظم_فولادی_قلعه، رئیس دانشکده مهندسی دانشکدگان فارابی دانشگاه تهران
👤 مدیر کرسی: آقای #محمد_میرخانی، دانشآموخته سطوح عالی حوزه علمیه قم
🗓 سهشنبه 25 مهرماه 1402 ⏰ 18:30
🏢 مکان: بلوار جمهوری اسلامی، موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره)، طبقه پنجم، سالن اندیشه
🌐 حضور مجازی👇
🌐 iki.ac.ir/live
#کرسی_علمی_ترویجی #کرسی
🌐 کانال مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره)
🔰 @iki_ac_ir
روابط عمومی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی ره
#کرسی_علمی_ترویجی ✳️ گروه عرفان و معنویت پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه با همکاری گروه عرفان مؤسسه آموزشی
✳️ عضو هیئت علمی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) تبیین کرد:
عقل نظری نه جای ایمان را تنگ میکند نه عقل عملی/ ویژگی معنویت پسامدرن
✅ تعبدگریزی، عقلانیت و ناواقعگرایی از جمله مهمترین شاخصههای معنویت غیردینی است؛ معنویت غیردینی معتقد است که مزاج انسان مدرن و پسامدرن از تعبد فراری است یعنی به نوعی یک پدیدار و حقیقت را توصیف میکنند؛ میگویند انسان مدرن از تعبد فراری و دنبال عقلانیت است لذا ما باید براساس عقلانیت، یک معنویتی تعریف کنیم و این معنویت ما را از رنج فاصله میدهد و به آرامش میرساند.
1️⃣ قسمت اول
🔷 به گزارش روابط عمومی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) کرسی ترویجی با موضوع "انسانشناسی مبنای معنویتگرایی علامه حسنزاده آملی(ره) (نقدی بر معنویت غیردینی)" به همت گروه عرفان و معنویت پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه با همکاری گروه عرفان مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) برگزار شد.
🔷 در این کرسی ترویجی حجت الاسلام والمسلمین دکتر علیرضا کرمانی عضو هیئت علمی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) به عنوان ارائه دهنده در سخنانی گفت: معنویت غیردینی محصول نظرات انسانی است که ربط و وابستگی خود به حق را نادیده گرفته و بدون توجه به جایگاه هستیشناسانه انسان، سعی دارد با عقلی ابزاری راه را برای وصول به معنویتی که آن را در کاستن رنجوری و ملالت خلاصه میکند بجوید.
🔷 وی افزود: این مقاله با روش توصیفی بر آن است که سیر معنویت غیردینی را از دوران مدرن تا دوران پسامدرن همراه با اهم شاخصههای آن که عبارتند از عقلانیت، تعبدگریزی و ناواقعگرایی به تصویر بکشد و سپس با روشی تحلیلی مبتنی بر مبانی علامه حسنزاده آملی ره با محوریت نوع نگاه ایشان به حقیقت و مکانت انسان، به نقد معنویت غیردینی و شاخصههای آن بپردازد.
🔷 حجت الاسلام والمسلمین دکتر کرمانی خاطرنشان ساخت: در این نقد، معنویت، رهایی از قیود و محدودیتهای وجودی انسان تعریف شده است که آدمی برای وصول به آن نیازمند انضباطی واقعی به نام دین است و از این رو تعبد به دین، تعهد به واقع است در حالی که معنویت غیردینی با تعبد به عقلانیت به دنبال امری غیرواقع است.
🔷 وی افزود: حقیقت انسان از منظر علامه حسن زاده آملی ره یک حقیقت ذو مراتب است و نگاه ایشان به انسان یک نگاه وجودی وحدت نگار است و دوئیت را به رسمیت نمیشناسد.
🔷 وی با بیان اینکه معنویت سرگذشتی در تاریخ مسیحیت دارد و این سرگذشت سبب شده است تا روشنفکران ما ناظر به آن اظهارنظر کنند، گفت: معنویت در مسیحیت معنویت ساده و به تعبیری در برابر دنیوی قرار داشت که این نوع معنویت را میتوان روحانیت هم نامگذاری کرد، یعنی معنویت در دو سه قرن اول مسیحی در برابر دنیوی بود ولی وقتی کلیسا روی کار آمد و مسیحیت دین رسمی شد، معنویت در مقابل دنیوی نبود بلکه در برابر مادی قرار گرفت یعنی چیزی که مادی باشد، معنویت نیست.
🔷 حجت الاسلام والمسلمین دکتر کرمانی با بیان اینکه در اینجا کلیسا خود را متصدی به کمال رساندن روح و از بیرون کلیسا متمایز شد، اظهار کرد: لذا معنویت که گفته شد معنویت کلیسایی بود؛ در دوره رنسانس کلیسا تضعیف شد و به تبع آن معنویت کلیسایی هم تضعیف و معنویت شخصی و از اخلاق و عقل نظری دور شد و به تجارب شخصی نزدیک شد.
🔷 وی با بیان اینکه دین شامل دین نهادینه تاریخی یعنی جنبه شعائری دین و دین در تعریف ماهوی خود است، ادامه داد: با این تعریف، معنویت غیردینی هم دو تعریف دارد؛ در ابتدا وقتی سخن از معنویت غیردینی گفته میشد تلاش برای دورکردن معنویت از قید و بند دین نهادینه مسیحیت و کلیسا بود با اینکه این فرد خدا را قبول داشت ولی در ادامه این نگاه عمیقتر شد و به معنویتی تبدیل شد که اساساً به خدا و امور غیردینی باور نداشت.
🌐 کانال مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره)
🔰 @iki_ac_ir
روابط عمومی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی ره
#کرسی_علمی_ترویجی ✳️ گروه عرفان و معنویت پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه با همکاری گروه عرفان مؤسسه آموزشی
2️⃣ قسمت دوم
🔷 حجت الاسلام والمسلمین دکتر کرمانی خاطرنشان ساخت: کمال هر انسانی در بالفعل کردن بالقوه هاست که ما تعبیر میکنیم به جمعیت یا جامعیت انسان نسبت به مراتب وجود.
🔷 عضو هیئت علمی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) تصریح کرد: تعبدگریزی، عقلانیت و ناواقعگرایی از جمله مهمترین شاخصههای معنویت غیردینی است؛ معنویت غیردینی معتقد است که مزاج انسان مدرن و پسامدرن از تعبد فراری است یعنی به نوعی یک پدیدار و حقیقت را توصیف میکنند؛ میگویند انسان مدرن از تعبد فراری و دنبال عقلانیت است لذا ما باید براساس عقلانیت، یک معنویتی تعریف کنیم و این معنویت ما را از رنج فاصله میدهد و به آرامش میرساند.
🔷 وی گفت: برخیها تنها نگاه به بعد انسانی یا مجردی انسان میکنند و برخی نیز تنها به بعد مادی انسان توجه دارند، در تعریف دین به معنای عام باید گفت که دین یک مجموعه دستورالعملها و انتظام ها در زندگیست که انسان را به کمال میرساند و اگر این نحوه سلوک و کمال الهی بود آن دین نیز الهی میشود.
🔷 وی در نقد تعبدگریزی این معنویات از منظر علامه حسنزاده اظهار کرد: اینها گرچه معنویت معطوف به شریعت را نفی میکنند اما به شدت متعبد و متعصب به فرآوردههای عقلانی خود هستند. در نقد این تفکر هم گفته شده است معنویتگرا، متعبد است ولی متعبد به حقیقت است ولو اینکه حکم عقل باشد یا شرع. نکته دیگر اینکه کسانی که عقلانیت نظری را برنمیتابند و سراغ عقلانیت عملی رفتهاند و با تنقیص عقلانیت نظری جایی برای ایمان باز کردهاند که به نظر میرسد تفسیری میتوان از عقلانیت نظری داشت که نه جا را برای ایمان و نه عقلانیت عملی تنگ کند.
🔷 حجت الاسلام والمسلمین دکتر کرمانی با بیان در عقل نظری ما دنبال بیان این مطلب هستیم که مزاج معنوی انسان دارای فضیلت عقلانی شود، ادامه داد: در عقل نظری دنبال تأکید بر این مطلب نیستیم که استدلال عقلی لزوماً انسان را به نتیجه میرساند.
🔶 خاطرنشان میشود: در ادامه این کرسی ترویجی، حجج اسلام والمسلمین دکتر محمد جعفری و حسین مظفری به بیان نقدها و دیدگاه های خود پیرامون ارائه حجت الاسلام والمسلمین دکتر کرمانی پرداختند.
🌐 کانال مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره)
🔰 @iki_ac_ir
📜 💠 نشريه فرهنگی هدهد (شماره 247)
📰 🔹 حقوق بیبشر ...
🔺 کاریکاتورهایی از مظلومیت فلسطین
🖨 برای دریافت نسخه پی دی اف (PDF) مخصوص چاپ اینجا را كلیك كنید
#هدهد #نشریه_فرهنگی #طوفان_الاقصی #فلسطین
🆔@TolidatFarhangi
🌐 کانال مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره)
🔰 @iki_ac_ir
آیت الله رجبی.mp3
8.31M
🎙بشنوید| صوت جلسه سوم درس اخلاق حضرت آیت الله رجبی دامت برکاته
🗓 شنبه ۲۲ مهرماه ۱۴۰۲
🗓 شنبهها بعد از نماز مغرب و عشاء
🕌 شهر مقدس قم، بلوار ۳۰ متری قائم، خیابان شهید قرنی، پلاک ۷۷
ویژه برادران
📝 @mahmoodrajabi_ir
🌐 کانال مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره)
🔰 @iki_ac_ir
درس اخلاق.mp3
13.71M
🔊 صوت جلسه #درس_اخلاق در دفتر مقام معظم رهبری_قم
🔹به کلام حجت الاسلام و المسلمین دکتر احمد فقیهی، عضو هیئت علمی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره)
🗓 چهارشنبه ١۴۰۲/۰۷/۱۹
🔸 موضوعات مطرح شده:
▫️گوش دومین راه نفوذ شیطان و تفاوت آن با چشم 3:14
▫️گوش، دریچهی قلب 8:13
▫️وهمی و خیالی بودن اکثر لذتهای دنیا 14:03
▫️گوش را نباید در اختیار هر کسی قرار داد 22:05
▫️راههای کنترل قوه خیال 24:57
▫️تاثیر گذارترین شنیدنیها بر انسان 30:50
🆔 @KHAMENEI_QOM
🌐 کانال مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره)
🔰 @iki_ac_ir
✅کتاب «راه و راهنماشناسی» اثر آیتالله مصباح یزدی، به زبان اندونزیایی ترجمه و منتشر شد
🔹 به همت مجمع جهانی اهل بیت(ع)، کتاب «راه و راهنماشناسی» اثر مرحوم آیت الله محمدتقی مصباح یزدی، به زبان اندونزیایی ترجمه و منتشر شد.
📱 @mesbahyazdi_ir
🌐 کانال مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره)
🔰 @iki_ac_ir
💠راه بهرهمندی از نصرت الهی و امدادهای غیبی
چکیده بیانات حضرت آیت الله مصباح یزدی در دیدار با جمعی از رزمندگان دفاع مقدس در تاریخ 13 آذر 1397
🔹ما باید ایمان داشته باشیم که فوق قوانین و سنتها و اسباب و وسایل مادی، یک حساب دیگر فوقانی هم وجود دارد، یک دست دیگری هم هست که میتواند یک کارهایی انجام دهد و شرایط را عوض کند و آن، امداد غیبی و نصرت الهی است.
🔸خداوند متعال در قرآن کریم از این سنت الهی در جنگ بدر یاد میکند؛ وَلَقَدْ نَصَرَكُمُ اللَّهُ بِبَدْرٍ وَأَنْتُمْ أَذِلَّةٌ. ما در دوران خودمان هم نمونههای متعددی از این مدد غیبی را شاهد بودهایم؛ در دوران انقلاب، در دفاع مقدس و در جنگ سی و سه روزه.
🔹ما باید تلاش خودمان را بکنیم ولی کار را دست خدا بدانیم و از او کمک بخواهیم آن هم نه با حالت عادی و تعارف بلکه از عمق دل و با حالت استغاثه.
🔸در قرآن میفرماید آن هنگامی که شما به درگاه خدا استغاثه کردید، إِذْ تَسْتَغِيثُونَ رَبَّكُمْ، ما هزاران فرشته را به یاری شما فرستادیم؛ فَاسْتَجَابَ لَكُمْ أَنِّي مُمِدُّكُم بِأَلْفٍ مِّنَ الْمَلآئِكَةِ.
🔹امداد الهی مختص به جنگ بدر و منحصر به میدان جنگ نیست و نصرت الهی و نزول ملائکه در همه زمینهها میتواند شامل حال ما شود به شرطی که به نصرت الهی ایمان داشته باشیم و به درگاه خداوند متعال استغاثه کنیم؛ إِذْ تَسْتَغِيثُونَ رَبَّكُمْ.
🔸 اگر کار را دست او بدانیم و از او بخواهیم او آمادگی دارد که آن تدبیر فوقانیاش را به کار بگیرد اما اگر دلبستگیمان به همین اسباب ظاهری شد خدا ما را به همین اسباب واگذار میکند.
🌐 سخنرانی کامل جلسه را از اینجا بشنوید:
http://mesbahyazdi.ir/node/7771
🌐 کانال مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره)
🔰 @iki_ac_ir
📡 دفتر ارتباطات فرهنگی ویژهبرنامه جریانشناسی گروهها و فرق برگزار میکند
🌹 گفتگویی درباره فعالیت بهائیت و مقابله علما با آن
📋 دوشنبه 1402/7/124 از ساعت 17:00
🗂 موضوع:
🔴 آیتالله العظمی بروجردی و مقابله با فتنه بهائیت (قسمت دوم)
💡 کارشناس: حجتالاسلام دکترعلیاکبر عالمیان، عضو هیئت علمی جامعة المصطفی العالمیه
🔶 نشانیهای ورود به جلسه👇
🌐 https://tekye.net/tekye/live/3856
جدیدباترافیکرایگان👆
🌐http://dpfqom.iki.ac.ir/live
🌐https://heyatonline.ir/kanoon.tolloe
🌐 https://www.aparat.com/dpfqom/live
📢 همچنین میتوانید این برنامه را از طریق برنامه «باد صبا» بخش «هیئات مذهبی»، «پخش زنده هیئات شاخص کشور»، «دفتر ارتباطات فرهنگ» از روی گوشیهای تلفن همراه، نیز ملاحظه فرمایید.
🆔 @difqom
🌐 کانال مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره)
🔰 @iki_ac_ir
پ آیت الله کعبی.mp3
11.19M
🎙مشروعیت مقاومت مردم فلسطین در فقه شیعه و حقوق بین الملل (صوت کامل)
📻 اختصاصی رادیو پاسخ
💠 آیتالله شیخ عباس کعبینسب، عضو هیئت علمی گروه حقوق مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره)
#فلسطین #رادیو_پاسخ
🔻 کانال رادیو اینترنتی پاسخ👇
🆔 @radio_pasokh
🌐 کانال مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره)
🔰 @iki_ac_ir
#معرفی_کتاب
📚 درآمدی بر مدیریت اسلامی و مبانی فلسفی آن از منظر علامه مصباح یزدی(ره)
📝 نوشته حجت الاسلام و المسلمین دکتر محمدمهدی نادری قمی، عضو هیئت علمی گروه مدیریت مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره)
🔷 به اعتقاد بسیاری از اندیشمندان مسلمان و غیرمسلمان، مبانی فلسفی نظریهپردازان بر نظریات و علوم تولیدشده توسط آنان تأثیرگذار است. دانش مدیریت نیز از این قاعده مستثنا نیست. کتاب حاضر کوشيده است ضمن تشریح معنا و مفهوم «مدیریت اسلامی»، با مروری بر مهمترین مبانی معرفتشناختی، هستیشناختی، الهیاتی، انسانشناختی و ارزششناختی اسلامی، بهاجمال تأثیر آنها را بر دانش و عمل مدیریت نشان دهد.
👈👈مشاهده و خرید اینترنتی
🌐 کانال مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره)
🔰 @iki_ac_ir
✅ تحلیل مسائل فلسطین
👤 سخنران: حجت الاسلام رضا مهوشی، دانشپژوه دکتری علوم سیاسی مؤسسه
🗓 سهشنبه 25 مهرماه 1402 بعد از نماز عصر
🏢 نمازخانه ساختمان مرکزی
🌐 کانال مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره)
🔰 @iki_ac_ir
✳️ مرکز تحقیقات اسلامی مجلس با مشارکت انجمن مدیریت اسلامی، پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی برگزار می کند:
✅ کرسی علمی ترویجی اندازه و نوع مداخلات دولت در نظام اداری از منظر آموزه های اسلامی
🎙ارایه دهنده: حجت الاسلام والمسلمین دکتر علی آقا پیروز
🎙ناقدین:
1️⃣ دکتر وحید وثوقی راد، عضو هیئت علمی گروه مدیریت مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره)
2️⃣ دکتر احسان رحیمی
🎙دبیر علمی: دکتر مهدی محمدی نسب
🗓 چهارشنبه 26/7/1402 ساعت 16
شرکت حضوری: مرکز تحقیقات اسلامی مجلس قم، میدان رسالت، خیابان سمیه، خیابان شهید رجایی، پلاک 78
🌐 لینک شرکت مجازی: https://www.skyroom.online/ch/m.faghih64/cmir
#فقه_حقوق #نشست #قم
🔳 با #مفتاح_اندیشه همراه باشید
🆔 @meftahandishe_com
🌐 کانال مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره)
🔰 @iki_ac_ir
✳️ پژوهشگاه مطالعات فرهنگی، اجتماعی و تمدنی برگزار میکند
🔷 عصرانههای علوم انسانی 18
✅ عصرانهای با اندیشههای پروفسور محمد لگنهاوزن
👤 سخنرانان:
1️⃣ پروفسور لگنهاوزن
2️⃣ دکتر محسن جوادی
3️⃣ دکتر منصور نصیری
♻️ دبیر نشست:
👤 دکتر ندا ملکی
🗓 چهارشنبه 26 مهرماه 1402 ⏰ 18 تا 21
🏢 تهران، خیابان پاسداران، خیابان شهید مؤمننژاد، (گلستان یکم)، شماره 124
🖥 پخش زنده
🌐 b2n.ir/icscs
🌐 کانال مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره)
🔰 @iki_ac_ir