📡 دفتر ارتباطات فرهنگی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) برگزار میکند
🗓 دوشنبه 1401/9/28 ⏰ 19
🗂 موضوع: رفراندم آری یا نه
👤 سخنران: حجتالاسلام و المسلمین آقای دکتر محمدرضا باقرزاده، عضو هیئت علمی گروه حقوق مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره)
1️⃣ چرا وقتی فتنه و آشوب و مسئله مهمی در جامعه رخ میدهد برخی بحث رفراندوم را مطرح میکنند؟
2️⃣ آیا نظامهای سیاسی دنیا رفراندوم را اجازه میدهند؟
3️⃣ در نظام جمهوری اسلامی رفراندوم با چه شرایطی و چه زمانی؟
4️⃣ آیا رفراندوم برای نظام حاکمیتی باعث هرج و مرج و بیثباتی میشود؟
5️⃣ آیا پس از رأی مردم به انقلاب اسلامی در همهپرسی، میتوان آن را تغییر داد؟
6️⃣ چرا دشمنان جمهوری اسلامی، بر رفراندوم، تجزیه و سقوط نظام اسلامی تأکید دارند؟
🔶 نشانی ورود به جلسه👇
🌐https://heyatonline.ir/kanoon.tolloe
💠 کانال دفتر ارتباطات فرهنگی
🆔 @difqom
💠 کانال و سایت مؤسسه امام خمینی(ره)
🔰 https://eitaa.com/iki_ac_ir
🔰 https://iki.ac.ir
☎️ 02532113627
5.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 بحرانهای ناشی از انقلاب جنسی و شيب تند هرزهگرایی در غرب
👤 حجت الاسلام و المسلمین آقای دکتر ابوالفضل ساجدی، عضو هیئت علمی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره)
🔸دولت آمريكا در كشور خودش خرج میكند برای تقويت خودمهارگری جنسی اما در مورد ايران تبليغ و خرج میكند برای گسترش آزادی جنسی
◾️این است خیانت شیطان بزرگ در حق مردم ایران
📡 شبکه جهانی ولایت
#شبهات_فضای_مجازی
#انقلاب_جنسی #غرب
#نوجوانان #خودمهارگری
🔶 کانال دکتر ساجدی
🌐 https://eitaa.com/sajedi_ir
🔷 فهرست مطالب كانال:
🌐 https://eitaa.com/sajedi_ir/672
💠 کانال و سایت مؤسسه امام خمینی(ره)
🔰 https://eitaa.com/iki_ac_ir
🔰 https://iki.ac.ir
☎️ 02532113627
💬 #تحلیل_و_تبیین
آمریکا بعد از ۴۰ سال هنوز به بیانیه الجزایر عمل نکرده است
👈 گفتوگو با دکتر منوچهر محمدی، استاد روابط بینالملل و مدیر گروه علوم سیاسی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) پیرامون #بیانیه_الجزایر
🔻 پس از تسخیر لانه جاسوسی، اولین مسئله مورد توجه این بود که آمریکا باید شاه و داراییهایش را به ایران برگرداند، آنگاه گروگانها آزاد شوند. ما حاضر نبودیم با آمریکا مذاکره مستقیم انجام دهیم و این کار از طریق الجزایر، شروع شد.
🔹امام خمینی(ره) شرایط چهارگانهای را تعیین کردند؛ اولین شرط این بود که اموال و داراییهای ایران برگردد. دوم، اموال و داراییهای شاه و خانوادهاش برگردانده شود. سوم، آمریکا تعهد دهد که در امور داخلی ایران دخالت نکند و چهارم اینکه هیچگونه ادعایی در رابطه با انقلاب و گروگانگیری لانه جاسوسی مطرح نکند.
🔹در مورد اموال و داراییهای شاه، آمریکا ادعا کرد که هیچ اطلاعی از این موضوع ندارد، که دروغ بود. ما ادعای ۲۰ میلیارد دلار را بابت اموال شاه داشتیم.
🔹آمریکا بر سر اموال نظامی ادعایش این بود که در جنگ ایران و عراق بیطرف است و این اموال را تا پایان جنگ به ایران تحویل نمیدهد، که هیچوقت این کار را نکرد.
🔍 ادامه را بخوانید👇
https://khl.ink/f/51504
💠 کانال و سایت مؤسسه امام خمینی(ره)
🔰 https://eitaa.com/iki_ac_ir
🔰 https://iki.ac.ir
☎️ 02532113627
✅ گزارش تصویری از بازدید تعدادی از طلاب محترم مدرسه علمیه سلیمانیه مشهد مقدس از مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره)
🗓 یکشنبه 1401/9/27
💠 کانال و سایت مؤسسه امام خمینی(ره)
🔰 https://eitaa.com/iki_ac_ir
🔰 https://iki.ac.ir
☎️ 02532113627
🔴نقدی بر کوتاهنوشت دکتر مصلح با عنوان «علوم انسانی اسلامی» و «آیتالله محمدتقی مصباح»
✍️ حجت الاسلام و المسلمین آقای دکتر احمدحسین شریفی
🔷 جناب دکتر علیاصغر مصلح استاد دانشگاه علامه طباطبائی در کوتاهنوشتی ضمن اعتراض به نامگذاری روز رحلت #علامه_مصباح یزدی (۱۲ دی ماه) به روز «علوم انسانی اسلامی»، نکاتی بیان کرده است که بررسی آنها نیازمند فرصتی فراخ است.
در عین حال، ضمن دعوت از ایشان برای حضور در یک مناظره و گفتگوی علمی در این موضوع، در هر مکانی که صلاح میدانند، به اختصار چند نکته را متذکر میشوم:
1️⃣ نکته اول: نوشتهاند: «آیتالله مصباح درکی سطحی و مخدوش از فرهنگ و تمدن غرب داشت» پیشفرض این سخن آن است که شرط طرح ایده #علوم_انسانی_اسلامی این است که درکی عمیق و درست از فرهنگ و تمدن غرب داشته باشیم! روشن است که این پیشفرض، بدیهی نیست! بلکه نیاز به اثبات دارد و ایشان هیچ دلیلی برای اثبات آن بیان نکردهاند! همچنین هیچ توضیحی ندادهاند که به چه دلیل و با استناد به چه شواهدی درک آیتالله مصباح را از آنچه که فرهنگ و تمدن غرب مینامند، سطحی و مخدوش میدانند! ای کاش به جای این سخنان نادقیق و ناسنجیدنی، مورد یا مواردی از سخنان ایشان را برای اثبات مدعای خود ذکر میکردند!
2️⃣ نکته دوم: گفتهاند نظرات آیتالله مصباح «درباره علوم انسانی در حدّ سفارشهایی اخلاقی یا نظراتی کلی و انتزاعی بود.» اولاً، خوب است جناب ایشان بدانند که ایده «علوم انسانی اسلامی» بحثی ناظر به «فلسفه علوم انسانی» است و نه «مسألهای از مسائل علوم انسانی»! ثانیاً نمیدانم جناب ایشان چه فهمی از «علوم انسانی» دارند و چه میزان از آثار علامه مصباح را مطالعه کردهاند که چنین قضاوتی را درباره ایدههای ایشان در علوم انسانی دارند. آیا اطلاعی از اندیشههای ابتکاری ایشان در انسانشناسی اسلامی، حقوق اسلامی، اخلاق اسلامی، تعلیم و تربیت اسلامی، مدیریت اسلامی و امثال آن دارند و با این حال همه آنها را «صرفاً سفارشهایی اخلاقی یا نظراتی کلی و انتزاعی» میدانند؟! فی المثل آیا نظریه تعلیم و تربیت اسلامی علامه مصباح را صرفاً سفارشی اخلاقی میدانند؟!
3️⃣ نکته سوم: گفتهاند علامه مصباح درک درستی از نظریه «ادراکات اعتباری علامه طباطبائی» نداشته است! برای اینکه میزان درستی این سخن را بتوانیم بسنجیم کمترین انتظار از جناب دکتر مصلح این است که اولاً، «درک درست» از نظریه ادراکات اعتباری علامه طباطبائی را مشخص کنند! ثانیاً «معیار درستی درک خودشان» را بیان کنند؛ ثالثاً، معیار نادرستی درکهای دیگران را تعیین کنند. رابعاً، درک علامه مصباح از این نظریه را تقریر کنند؛ خامساً، معیار درستی فهم خودشان از نظریه علامه مصباح را بیان کنند و در گام ششم مشخص کنند که درک علامه مصباح از نظریه علامه طباطبائی نادرست بوده است!
4️⃣ نکته چهارم: گفتهاند عنوان «علوم انسانی اسلامی» در حد یک «تمنا و درخواست» است و یا «ترکیبی متناقض»! چنین سخنی نشان میدهد که ایشان از ادبیات تولید شده درباره این ایده در چندین دهه اخیر، مطلع نبوده و نیستند. تقاضا میکنم دست کم کتاب «رابطه علم و دین» علامه مصباح را، به عنوان یکی از پرشمار کتابهایی که در این موضوع نگاشته شده است، مطالعه کنند و سپس درباره این قضاوت خود به داوری بنشینند!
5️⃣ نکته پنجم: گفتهاند آیتالله مصباح «تصور میکرد که با قدرت عریان و فرمایشی میتوان علوم انسانی را دگرگون ساخت و به خدمت گرفت.» این هم نشان میدهد که متأسفانه جناب ایشان هیچ (یعنی هیچ) اطلاعی از اندیشهها و اقدامات علامه مصباح درباره علوم انسانی اسلامی ندارند! این نسبت چه تناسبی با اقدامات و اندیشههای کسی دارد که نزدیک به پنج دهه از عمر خود را (از سال ۱۳۵۳ تا واپسین روزهای عمرشان) صرف تأسیس نهادهای علمی و آموزش و پژوهش و تربیت دانشجو و پژوهشگر در این موضوع کرده است؟!
6️⃣ نکته ششم: نوشتهاند «اگر ضرورتاً امر دائر بر تعیین روزی با عنوان روز «علوم انسانی اسلامی» باشد، حضرت آیتالله جوادی آملی احقّ عالمان معاصر برای چنین عنوانی است». این بنده مفتخر به تلمذ در محضر آیتالله جوادی آملی بودهام؛ اما این سخن نشان میدهد متأسفانه ایشان اطلاعی از اندیشههای آیتالله جوادی هم ندارند. ای کاش یک بار، فقط یک بار، مهمترین کتاب ایشان در این موضوع یعنی «منزلت عقل در هندسه معرفت دینی» را مطالعه میکردند تا متوجه میشدند اساساً ایده و دغدغه اصلی ایشان در «علم دینی»، علوم طبیعی دینی است و نه علوم انسانی دینی!
🔻مجدداً آمادگی خود را برای گفتگو و مناظرهای علمی با جناب دکتر مصلح در موضوع ایده علوم انسانی اسلامی و بررسی دیدگاههای علامه مصباح یزدی اعلام میکنم. تعیین مکان و زمان این گفتگو را بر عهده جناب دکتر مصلح میگذارم.
🔰 @ahmadhoseinsharifi
💠 کانال مؤسسه امام خمینی(ره)
🔰 https://eitaa.com/iki_ac_ir
✅«استاد فکر» و مصباح اندیشه(ره)
✍️ حجت الاسلام و المسلمین آقای دکتر محمدرضا باقرزاده، عضو هیئت علمی گروه حقوق مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره)
🔷 تفکر، فصل ممیز انسان از حیوان است و انسانیت انسان مرهون اساتید فکر و معلمان اندیشیدن است که رسالتشان شکوفا سازی انسانیت انسان است.
🔶 استاد فکر هم استاد فکر، به معنای «اندیشیدن» است و هم استاد فکر، به معنای «اندیشه».
🔷 استاد فکر صرفا استاد القاء اندیشه نیست. اما در عین حال استاد اندیشه ناب هم هست.
🔶 استاد فکر استاد ریل گذاری مسیر رسیدن به اندیشه صحیح است نه توضیح اندیشه صحیح و صرفا ارائه نتیجه صحیح
🔷 استاد فکر استاد فراهم سازی فضای معنوی دستیابی به اندیشه صحیح اعم از فضای اخلاقی و طبعی و علمی و روانی و محیطی و ... است.
🔶 استاد فکر معتقد به اختیار مبتنی بر تفکر و تفکر مبتنی بر اختیار است.
🔷 استاد فکر خود را استاد ارشاد می داند نه مکلف به ایصال الی المطلوب که کار خداوندی است نه بشری.
🔶 استاد فکر از آیات به آیت آفرین و مشار الیه آیت منتقل می شود. بر خلاف علوم انسانی غربی که انگشت اشاره را می بیند و تحلیل می کند نه صاحب انگشت را و نه مورد اشاره انگشت را.
🔷 استاد فکر یعنی استاد تفکر رسیدن و رساندن به نتیجه از طریق دلیل و برهان مداری؛ یعنی رسیدن به نتیجه مدلل و نه نتیجه معلل.
🔶 استاد فکر مرزهای اندیشه دینی و غیر دینی را به خوبی و با شفافیت برای مخاطب دینی خود به خوبی تبیین می کند.
🔷 استاد فکر گفتمان رقیب را خوب و حتی بهتر از خود رقیب می شناسد و مخاطب خود را از فضای گفتمانی که در آن گرفتار است با بهره گیری از همان گفتمان به بیرون هدایت می کند.
🔶 استاد فکر بیشتر روی روش ها تمرکز دارد و از روشها به نتایج می رسد ومی رساند. لذا روششناسی و تکیه بر اصالت روش مهمترین دغدغه استاد فکر است.
🔷 حرکت دادن قوا به فعلیت و شکوفا کردن استعدادهای بشری و فعال کردن گنجینه عقل در وجود انسان ها مهمترین رسالت مشترک نبی الهی و استاد فکر است.
🔶 استاد فکر؛ یعنی علامه مصباح؛ روحش شاد و راهش پر رهرو باد.
💠 کانال دکتر باقرزاده
🔰 @MohamadRezaBagherzadeh
💠 کانال و سایت مؤسسه امام خمینی(ره)
🔰 https://eitaa.com/iki_ac_ir
🔰 https://iki.ac.ir
☎️ 02532113627
◽️ کنگره بزرگداشت آیت الله العظمی میرزا محمدتقی شیرازی برگزار شد
🔹 این کنگره بین المللی سومین همایش از سلسله همایشهای جهانی با عنوان "المؤتمرات العالمیة لإحیاء تراث علماء کربلاء" بود که با حضور اندیشمندان مختلفی از کشورهای ایران و عراق در کربلای معلی برگزار شد.
💠 در این کنگره، آقای دکتر علیرضا جوادزاده از اعضای هیئت علمی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) با ارائه مقاله "رهبری ميرزا محمدتقی شیرازی در انقلاب اسلامی عراق" (قیادة الميرزا محمدتقی الشیرازی فی الثورة الاسلامیة العراقیة) حضور داشتند.
🔶 اطلاعات بیشتر در👇
🌐 https://iict.ac.ir/2022/12/kongereshirazi
💠 کانال و سایت مؤسسه امام خمینی(ره)
🔰 https://eitaa.com/iki_ac_ir
🔰 https://iki.ac.ir
☎️ 02532113627
✳️ همایش علمی
✅ موضوع: زن در تراز تمدن اسلامی
🔷 محورهای همایش:
1️⃣ زنان و نقش آنان در تمدنسازی
👤 با ارائه: حجت الاسلام و المسلمین آقای دکتر محمد فولادی وندا، عضو هیئت علمی گروه جامعهشناسی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره)
2️⃣ زنان و فمنیسم
👤 با ارائه: حجت الاسلام و المسلمین آقای دکتر چراغی کوتیانی، استاد مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره)
3️⃣ زنان در کشاکش «من» و «تن»؛ تحلیل جایگاه اجتماعی زن معاصر
👤 با ارائه: حجت الاسلام و المسلمین آقای دکتر قاسم ابراهیمیپور، عضو هیئت علمی گروه جامعهشناسی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره)
♻️ همراه با میزگرد و پرسش و پاسخ
🗓 چهارشنبه 30 آذرماه 1401 ⏰ 8 الی 12
🏢 اهواز، دارالقرآن سازمان تبلیغات اسلامی، کوی پیروزی
💠 کانال و سایت مؤسسه امام خمینی(ره)
🔰 https://eitaa.com/iki_ac_ir
🔰 https://iki.ac.ir
☎️ 02532113627