📣📣📣اطلاعیه شماره ۸
✅ داوطلبان گرامی که معدل سطح یک( آخرین پایه تحصیلی پنج یا شش ایکه کامل شده است) خود را در زمان ثبت نام اعلام نکردند، لازم است ظرف 24 ساعت آینده نسبت به ارسال معدل، با اعلام نام و نام خانوادگی و کدملی به ادمین روابط عمومی @rimfeqh اقدام نمایند.
🔻درصورت عدم اعلام، از امتیاز ضریب معدل در نتیجه آزمون تستی محروم خواهند شد.
🔻فقط داوطلبان آرمون ورودی سطح دو نسبت به ارسال معدل اقدام نمایند.
🔻 افرادیکه در آزمون تستی غایب بودند نیازی به ارسال معدل نیست.
🔸واحد پذیرش مجتمع فقه، حقوق وقضای اسلامی.
مجتمع فقه، حقوق و قضای اسلامی
📣📣📣اطلاعیه شماره ۸ ✅ داوطلبان گرامی که معدل سطح یک( آخرین پایه تحصیلی پنج یا شش ایکه کامل شده است)
🔻🔺زمان ارسال و اعلام معدل به پایان رسید، لطفا از ارسال معدل خودداری فرمائید.🔻🔺
📣📣📣اطلاعیه شماره 9
🔶🔹زمان اعلام نتایج آزمون مرحله اول (تستی) و برگزاری آزمون مرحله دوم( تشریحی)
✅به اطلاع داوطلبان گرامی می رساند با توجه به اینکه تعدادی از داوطلبان از طریق سامانه مراکز تخصصی حوزه های علمیه(https://paziresh.ismc.ir) ثبت نام کرده اند و آزمون آنها بصورت جداگانه(اواخر تیرماه) برگزار خواهد شد و اعلام نتایج قبول شدگان آزمون مرحله اول(تستی) منوط به رتبه داوطلبان در میان کل شرکت کنندگان است، لذا نتایج آزمون مرحله اول در نیمه اول مرداد ۱۴۰۰ اعلام خواهد شد. زمان برگزاری آزمون مرحله دوم(تشریحی) نیز در نیمه دوم مردادماه است.
🔹واحد پذیرش مجتمع فقه، حقوق و قضای اسلامی🔹
مجتمع فقه، حقوق و قضای اسلامی
🔸🔹سلسله نشست های علمی🔹🔸 با موضوع: ✅ "شاکی خصوصی در جرائم منافی عفت" ✳️ با حضور ارزشمند اساتید محت
✅ نشست علمی « شاکی خصوصی در جرائم منافی عفت» نهم تیرماه 1400 در مجتمع فقه، حقوق و قضای اسلامی برگزار شد.
🔻در این نشست استادان حجت الاسلام و المسلمین غلامی از اساتید دوس خارج حوزه و حجت الاسلام والمسلمین عابدی، مدیر مدرسه عالی قضاوت به ارائه نظرات خود در باره این مساله پرداختند.
در ابتدای این نشست آقای محمد مهدی شعیب از طلاب و دانش آموختگان مجتمع و دادیار دادسرای جرائم اخلاقی تهران، مقاله خود را در باره این موضوع ارائه کرد.
☑️ در ابتدای این نشست استاد عابدی ضمن تشریح ماده 102 آیین دادرسی کیفری، انحصار شاکی خصوصی را در عنف رد کرد. چرا که موارد منافی عفت سازمان یافته در مرئی و منظر و همچنین عنف نیاز به شاکی خصوصی ندارد.در غیر این صورت مورد چهارم که شاکی خصوصی است، قسیم آنها قرار نمی گیرد و مورد شاکی خصوصی لغو می شود. ایشان توضیح داد از آنجا که قانون در تعریف شاکی بحث بزه دیده را مطرح کرده است، دایره شکایت را گسترده نمیداند تا هرکسی به نحوی آسیب و زیان معنوی دیده است، حق شکایت داشته باشد.البته به جهاتی در مواردی مانند شوهر و یا پدر می توان این حق را پذیرفت.مثل اینکه شوهر یا مالک بضع است یا حق استمتاع منحصر در اوست. لذا اولا مورد شکایت منحصر در عنف نیست و ثانیا دایره شاکیان محدود به پدر و برادر می باشد.
☑️ در ادامه استاد غلامی اظهار داشت این ماده مبتنی بر اصل مقبولی به نام اثبات عدم جرم است، که کسی حق ندارد در مورد گناه دیگری تجسس کند. نکته دیگر اینکه در باب حدود و تعزیرات چند مجازات بیشتر نیست. بعضی حق الله است برخی حق الناس و برخی هر دو، و مورد چهارم جنبه عمومی جرم است. در این مساله سوال اصلی این است که آیا جنبه خصوصی مطرح است یا خیر؟ و بحث این است که تا منافی عفت ثابت نشود نمی توان در باره احکام بعدی مانند مهرالمثل سخن گفت. لذا شاکی خصوصی، وصف جرم است و نه اثر مترتب برآن. باید اول ثابت شود که شاکی خصوصی می تواند از جرم زنا شکایت کند یاخیر؟ و آیا اصل این جرم می تواند شاکی خصوصی داشته باشد؟
استاد عابدی ضمن اشاره به مفروض دانستن این نکته از نظر قانون گذار، شروع و انجام تحقیق و تجسس را مجاز دانسته و به تشریح آن پرداخت.استاد غلامی در پاسخ به این مطلب اشاره کرد که این عناوین زمانی مطرح است که شاکی خصوصی در کار باشد.
☑️ استادغلامی در پایان افزود دلیلی وجود ندارد که شوهر حق الناس داشته باشد. مرحوم اردبیلی دلایلی مانند حق قذف را مطرح نموده و همچنین بحث لعان را که این دلایل را به راحتی می توان پاسخ داد. با این حال اگر قاضی بتواند با علمی که از طریق تحقیق و تفحص برای او ایجاد می شود حکم کند و اگر نه حد قذف را بر شاکی جاری نماید و اگر خسارت معنوی ایجاد شده است تعزیر را جاری نماید.
🔸علاقه مندان به موضوع و مباحث این نشست می توانند جهت دریافت فایل صوتی و هم چنین مشروح آن، از طریق آی دی @askari5978 اقدام کنند.
✅ اطلاعیه آزمون تستی گروه دوم
(ثبت نام کنندگان در سامامه پذیرش حوزه های علمیه)
🔻به اطلاع داوطلبانیکه در سامامه پذیرش حوزه های علمیه https://paziresh.ismc.ir ثبت نام نمودند و در آزمون گروه اول(25خرداد1400) شرکت نکردند، می رساند:
📅 زمان آزمون تستی گروه دوم:
دوشنبه 28 تیر 1400 ساعت 9 صبح (حضور نیم ساعت قبل از آزمون در محل الزامی است)
📍 مکان آزمون:
قم - انتهای زنبیل آبادمیدان مفدی- دانشگاه مفید
🔹لیست افراد مجاز به شرکت در این آزمون تستی به همراه شماره صندلی متعاقبا اعلام می شود.👇👇👇
اسامی متقاضیان پذیرش در سطح 2 دوره های مجتمع فقه، حقوق و قضای اسلامی .pdf
491.5K
اسامی متقاضیان پذیرش در سطح 2 دوره های مجتمع فقه، حقوق و قضای اسلامی
جهت شرکت در آزمون تستی گروه دوم 28 تیر 1400
اسامی متقاضیان پذیرش در سطح 3 دوره های مجتمع فقه، حقوق و قضای اسلامی.pdf
511.3K
اسامی متقاضیان پذیرش در سطح 3 دوره های مجتمع فقه، حقوق و قضای اسلامی
جهت شرکت در آزمون 28 تیر 1400
مجتمع فقه، حقوق و قضای اسلامی
اسامی متقاضیان پذیرش در سطح 2 دوره های مجتمع فقه، حقوق و قضای اسلامی جهت شرکت در آزمون تستی گروه دو
داوطلبانی که دارای شرایط جذب ویژه بر اساس مفاد ذیل می باشند و اسمشان در فایل پی دی اف بالا آمده است در صورت ارسال مستندات نیاز به حضور در آزمون تستی(28 تیر) ندارند و باید منتظر اعلام زمان آزمون تشریحی باشند.
1) واجدین پرونده فعال در مرکز نخبگان و استعدادهای برتر حوزه؛
2) برگزیدگان جشنواره علامه حلی سراسری(کشوری)؛
3) طلاب مدرسه فقه القضا و مرکز تخصصی قضای سابق؛
4) حافظان کل قرآن کریم