eitaa logo
سازمان قضایی نیروهای مسلح
2.8هزار دنبال‌کننده
31هزار عکس
1.1هزار ویدیو
610 فایل
آرمان سازمان قضایی نیروهای مسلح، تحقق عدالت کیفری و پشتیبانی ازحقوق جامعه،افرادو دفاع از امنیت آنان از راه مقابله با جرائم نظامی وانتظامی می باشد. مارا در سروش و ایتا دنبال کنید splus.ir/imjiran eitaa.com/imjiran
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️آموزش شعار «مرگ بر اسراییل» به فارسی در دانشگاه‌های آمریکا 🔹شعار مرگ بر اسراییل در دانشگاه‌های آمریکا به این شکل به دانشجویان آموزش داده می‌شود eitaa.com/imjiran
🔹 دادستان نظامی استان سيستان وبلوچستان از بند نظام و بررسی ،پیگیری و رفع مشکلات زندانیان 🔹دادستان نظامی استان در این بازدید در خصوص : رفع مشکلات زندانیان، اصلاح رویه ،رعایت قوانین و مقررات زندان،رسیدگی به مشکلات روحی زندانیان، نظارت بر حقوق شهروندی ومتهمان مطالبی را عنوان وپیگیری های لازم انجام گرديد. 🔹حسینعلی میر دادستان نظامی استان در ادامه ضمن بازدید و بررسی وضعیت بهداشتی، فرهنگی و ورزشی با مددجویان بصورت چهره به چهره دیدار و در جریان مشکلات و درخواست آنها قرار گرفت واز زحمات مسئولین زندان تقدير نمود. این مقام قضایی در ادامه فرمودند: در دوران حبس خود در خصوص اعمال، رفتار خود تفکر و تعقل کنید تا ان شالله بعد از اتمام این دوران با یک برنامه ریزی صحیح و اصولی یک راه درست برای موفقیت و عاقبت به خیری در پیش بگیرید. ایشان در پایان بابیان اینکه دیدگاه سیستم قضایی پیشگیرانه واصلاحی میباشدو هدف از اجرای حکم حبس ، عبرت آموزی و اصلاح فرد میباشد.
🇮🇷 دادستان نظامی استان از بازداشتگاه امنیتی، اطلاعات سپاه امام رضا علیه السلام در استان خراسان رضوی 🔷 علیرضا موسایی دادستان نظامی خراسان رضوی، در راستای نظارت بر عملکرد ضابطین نظامی و انتظامی و به تکلیف مقرر در ماده ۶۰۷ قانون آئین دادرسی کیفری و حفظ حقوق شهروندی، به همراه جناب سرهنگ محبی مسئول سازمان اطلاعات سپاه امام رضا علیه السلام استان از بازداشتگاه این یگان امنیتی بازدید کرد. 🔷 دادستان نظامی استان خراسان رضوی ضمن حضور در قسمت‌های مختلف بازداشتگاه‌‎ و رویت دوربین های مداربسته، دفاتر و پرونده‌ها، از نزدیک وضعیت ایمنی و امنیتی بازداشتگاه‌‎ و نحوه پذیرش و مدت نگهداری بازداشت شدگان را مورد بررسی قرار داد و با افراد بازداشتی بصورت چهره به چهره مصاحبه و در خصوص درخواست ها و مشکلات متهمین دستورات لازم را صادر نمود.
💢حضور رئیس و کارکنان دادسرای نظامی ناحیه دزفول در مراسم تشییع و تدفین پیکر مطهر شهید تازه تفحص شده غلامعلی عشیری لیوسی که بعد از ۴۲ سال به آغوش وطن بازگشت
⚖ برگزاری توجیهی-آموزشی کارکنان پلیس راهور بیرجند با موضوع رعایت حقوق شهروندی 🔶 با حضور رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح خراسان جنوبی کلاس آگاهسازی پرسنل پایور راهنمایی و رانندگی بیرجند برگزار شد. 🔶محمدحسین محمدپور، در این جلسه با تأکید بر رعایت حقوق شهروندی و حُسن خُلق در برخورد با متخلفین، فراگیران را به سعه صدر و رعایت احترام در برخورد با مردم در سطح جامعه دعوت نمود. 🔶در پایان این جلسه محمدپور به سوالات مطرح شده حاضرین نیز پاسخ داد.
🇮🇷 آیین افتتاح شورای حل اختلاف ویژه نیروی انتظامی 📣 آیین افتتاح شورای حل اختلاف ویژه نیروی انتظامی و اعطای احکام صلح یاران مستقر در کلانتری ها ✅ با حضور حجت الاسلام والمسلمین علی توکلی رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح کرمان و نادر فرامرز پور دادستان نظامی استان و سایر مسئولین استانی و جمعی از فرماندهان انتظامی شورای حل اختلاف نیروهای انتظامی در محل ستاد فرماندهی انتظامی استان کرمان برگزار شد.
🇮🇷عیادت بیمار سیره پیامبر اسلام(ص) و امامان(ع) بوده و در احادیثِ نقل‌شده از پیامبر(ص) و اهل‌بیت(ع)،عیادت بیمار از حقوقی شمرده شده که لازم است مسلمانان نسبت به یکدیگر رعایت کنند. 🔰 رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح استان با محمد مهدی سرسبز مدیر اداری مالی و پشتیبانی سازمان ✔️محمد زمان مشایخ رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح استان با حضور در بیمارستان حضرت قائم(عج) بخش اورژانس با محمد مهدی سرسبز دیدار و گفت‌وگو کرد. ✔️رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح استان ضمن دیدار با ایشان و آرزوی بهبودی هر چه سریع تر در جریان شرایط درمانی، وضعیت سلامتی و معالجات وی قرار گرفت.
📌 راه کارهای اثربخشی و رفع معایب و نواقص در دستیابی به اهداف سازمان 🖋در جلسه ای با حضور رئیس سازمان قضایی استان، قضات و کادر اداری سازمان قضایی کرمانشاه راه کارهای افزایش بهره وری و اثربخشی و رفع معایب و نواقص مورد بررسی قرار گرفت. 🖋رئیس سازمان قضایی کرمانشاه در ابتدای این جلسه ضمن تقدیر از تلاش های همکاران، با اعلام رتبه های اعلامی و رتبه بندی قسمت های اداری و قضایی و عملکرد شعبه ها، از همکارانی که وظایف محوله را بنحو احسن انجام داده تقدیر و راه کارهای رفع نواقص و معایب قسمت های دیگر را بررسی کردند. 🖋در این جلسه همکاران قضایی و اداری نظرات و پیشنهادات خود را در راستای اثربخشی بیشتر و راه کارهای دستیابی به اهداف را مطرح کردند.
💢 تعاملی مسئولان سازمان قضایی نیروهای مسلح استان آذربایجان شرقی و فرمانده تیپ مکانیزه امام زمان (عج) شبستر ♦️فرمانده تیپ مکانیزه امام زمان (عج) شبستر ضمن حضور در سازمان قضایی نیروهای مسلح استان آذربایجان شرقی با رئیس سازمان ،دادستان نظامی و قضات استان دیدار و گفتگو کرد . 📌عبداله شاکری ؛ رئیس سازمان قضایی استان ؛ضمن عرض خیر مقدم ؛ به نقش سازمان قضایی نیروهای مسلح در صیانت از نیروهای نظامی و انتظامی اشاره نموده و مجموعه فعالیتهای پیشگیرانه این سازمان را در چهار چوب برگزاری کلاسهای آگاه سازی و محاکمه و مجازات ؛ معرفی نمود. 🔷 این مقام قضایی اهداف عالیه سازمان قضایی را حفظ اقتدار و صلابت نیروهای مسلح و تلاش برای پیشگیری از وقوع جرم و تخلفات دانسته و از آمادگی کامل این سازمان در جهت تعامل سازنده با کلیه ی یگان های نظامی و انتظامی ضمن برگزاری کارگاه آموزشی تخصصی در حوزه آموزش های حقوقی و قضایی ؛ خبر داد. 🖋سرهنگ پاسدار جهانگیر علی نژاد ؛ فرمانده تیپ مکانیزه امام زمان (عج)شبستر نیز با اشاره به افزایش تعامل فی مابین سازمان قضایی و تیپ تحت امر خود ؛ به تلاش مجموعه فرماندهی این یگان در پیشگیری از وقوع جرم تاکید نمود.
✳️برگزاری حقوقی و قضایی در فرماندهی انتظامی شهرستان بناب 🔖کلاس آگاه سازی حقوقی و قضایی کارکنان پایور فرماندهی انتظامی شهرستان بناب، با تدریس معاون دادستان نظامی استان آذربایجان شرقی و رئیس دادسرای نظامی ناحیه مراغه برگزار شد. 🔸دکتر رحمان آقایی؛ در این جلسه ضمن تشکر از زحمات شبانه روزی دلاورمردان فراجا در برقراری نظم و امنیت خصوصا اجرای مقتدرانه طرح نور،بیان داشت: سازمان قضایی نیروهای مسلح، پشتیبان فراجا برای ایجاد نظم و امنیت بوده و اقتدار فراجا موجب اقتدار نظام و مایه خشنودی مقام معظم رهبری و ملت است. 🔹این مقام قضایی با استناد به ماده واحده قانون رعایت حقوق شهروندی، قانون اساسی و قانون آیین دادرسی کیفری، به ذکر مصادیق حقوق شهروندی پرداخته و لزوم رعایت حقوق شهروندی را در ماموریت ها متذکر گردید.
⚖رئیس سازمان قضایی استان تهران:بر اساس شاخص های اصلی سند تحول و از سوی دیگر پیشرفت های فناوری اطلاعات نوین، حرکت بسوی فرهنگ دادرسی از سیستم سنتی به نظام الکترونیکی، یک امر ضروری و اجتناب ناپذیر است جلسه بررسی امتیازات مثبت و منفی(قضایی و اداری) شعب دادسرا و دادگاه های نظامی استان تهران با حضور مسئولان، قضات و کارکنان سازمان قضایی استان تهران برگزار گردید.👇
سازمان قضایی نیروهای مسلح
⚖رئیس سازمان قضایی استان تهران:بر اساس شاخص های اصلی سند تحول و از سوی دیگر پیشرفت های فناوری اطلاعا
✅رئیس سازمان قضایی استان تهران در این جلسه گفت: با همت و تلاش تمامی همکاران، سازمان قضایی استان تهران موفق به کسب رتبه اول ارزیابی اداری سالیانه در کل کشور گردید و قطعا این موفقیت با تلاش یک نفر یا به یک باره محقق نگردیده است. ✅علی افتخاری ادامه داد: این موفقیت نتیجه تلاش مجموعه استان تهران و کسب 7 دوره متوالی رتبه برتر در کشور است و پله پله به دست آمده است که در کل نتیجه همدلی و همکاری کلیه کارکنان قضایی و اداری می باشد. ✅این مقام قضایی با بیان اینکه سازمان تهران با تلاش مضاعف بیش از 92 درصد پرونده های مسن و رسوبی را از سال 1400 تاکنون تعیین تکلیف کرده است افزود: در کارنامه درخشان سازمان قضایی تهران برگ های زرینی از قبیل کاهش 73درصدی پرونده های وارده و تعیین تکلیف بیش از 60 درصد پرونده های اجرای احکام می باشد که این به واقع تحقق عدالت کیفری و رعایت حقوق شهروندی است که خواسته مقام معظم رهبری و ریاست محترم قوه قضائیه می باشد. ✅رئیس سازمان قضایی استان تهران تحقق کامل دادرسی الکترونیکی را در سازمان قضایی ضروری دانست وتاکید کرد: بر اساس شاخص های اصلی سند تحول و از سوی دیگر پیشرفت های فناوری اطلاعات نوین، حرکت بسوی فرهنگ دادرسی از سیستم سنتی به نظام الکترونیکی، یک امر ضروری و اجتناب ناپذیر است.👇