فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔘 اینجا ایران است 🇮🇷
https://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
⭕️ رئیسِ «جمهور» یا رئیسِ «کانون شعرا»؟!
🔺 سؤال :
اکنون با وجود آنکه بی مایگی و خسارت بار بودن توافق برجام برای اکثریت مطلق مردم آشکار و محرز گشته است، چرا جناب رئیس جمهور باز هم به سنت مألوف خود، این چنین بلبل گونه و بی پروا اندر وصف گل بی بو و بلکه بدبوی برجام غزل می سرایند؟
📍پاسخ :
مختصرا آنکه می خواهند وانمود فرمایند که ریشه ی وضع فلاکت بار برجام، گفتمان حاکم بر دولت، متن برجام و نیز شیوه ی محیرالعقول دولت ایشان در مذاکره با آمریکا نبوده است، بلکه این آمریکا و منتقدان (= دلواپسان!) بوده اند که برجام عزیز را به این روز انداخته اند.
⏬
البته همانطور که گذشت، جناب ایشان سابقه ای دیرینه و ید طولایی در سرودن تغزلات ناموزون و روح خراش برجامی دارند :
🔻 برجام را خدا آورد!
🔻 برجام ابر است!
🔻 برجام آفتاب تابان است!
🔻 برجام باغ سیب و گلابی است!
🔻 و اخیرا: برجام گلی معطر است!
⬅️ اولا به نظر می رسد باید معلوم شود که مردم ما در انتخابات رئیسِ «جمهور» انتخاب کرده اند یا رئیسِ «کانون شعرا»، که به جای بیرون کشاندن حقوق از دست رفته ی ملت از حلقوم غربی ها، تعابیر شاعرانه به مردم تحویل می دهند.
⬅️ ثانیا به جناب روحانی توصیه میکنم که حنجره و زبان خود را مصروف چنین خرزهره ای نفرمایند که قسم به همان برجام و عزت نداشته اش، عاقبت خوشی نخواهد داشت.
بلبل این گل شدن، عاقبتش قار قار
گر تو نخواهی کلاغ، این دَم خود بازدار
ابرشاگرد
🔘 اینجا ایران است 🇮🇷
https://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
⭕️ بعد از الحاق به کنوانسیون مد نظر و
افزایش تورم، کاهش قدرت خرید ملت، چند برابر شدن هزینه سبد معاش خانوار،
افزایش شاخص فلاکت
کاهش ارزش پول ملی از پهن گاو به پشکل گوسفند و ...
اگه بپرسید چرا اینجوری شد، یکیشون میگه به مردم میگوییم چه کسی کشور را تعطیل کرد، یکی میندازه گردن دولت قبل، یکی سپاه، یکی جلیلی، یکی قالیباف، یکی رییسی ،یکی رهبری، یکی دولت پنهان و...
یکی هم میگه پیوستن به "چاه فاضلاب" این کنوانسیون تصمیم تمام ارکان نظام بود اگر که محصول نمیده بمن چه! بعد دور هم به ریش ملت همینجوری( شکل ربیعی در تصویر) میخندن
#برجام
#FATF
🔘 اینجا ایران است 🇮🇷
https://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
⭕️ اخیراً وزیر محترم راه و شهرسازی خبر از طرحی به نام "اقدام ملی تامین مسکن" بمنظور خانهدار شدن متقاضیانی را دادهاند که دارای چهار شرط (تاهل، فاقد مالکیت خصوصی، عدم استفاده از امکانات دولتی یا تسهیلات ویژهی یارانهدار و داشتن سابقهی ۵ سال سکونت در شهر مورد تقاضا) باشند؛ هرچند در نگاه اول گویا هدف دولت ادامهی همان طرح #مسکن_مهر دولتِ قبل اما با نام #مسکن_ملی میباشد اما باتوجه به تفاوت شرایط این دو طرح (لزوم آوردهی ۳۰ میلیون تومانی، سود بالاتر، دوره باز پرداخت کوتاهتر و اقساط سنگینتر) بنظر نمیرسد که قشر محروم و ضعیف جامعه تواناییِ استفاده از این طرح را داشته باشد و در خوشبینانهترین حالت باید آن را صرفاً یک طرح تبلیغاتی برای جذب سرمایهی قشر متوسط جامعه دانست!
تدبیرم آرزوست
مهدی قاسم زاده
🔘 اینجا ایران است 🇮🇷
https://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
⭕️ دادن نسبتهای خلاف واقع به نهادهای عالی کشور ظاهرا تمامی ندارد.
آقای واعظی رئیس دفتر رئیس جمهور مدعی شده است : "پالرمو مهلت یک سالهاش در مجمع تشخیص به پایان رسیده و براساس آئیننامه داخلی مجمع تشخیص مصلحت نظام، پالرمو پس فرستاده میشود. با توجه به اینکه مجلس و شورای نگهبان پالرمو را تصویب کردند، پس رئیس محترم مجلس میتواند این را برای رئیس جمهور ارسال و رئیس جمهور هم برای اجرایی شدن ابلاغ کند".
🔸دو ادعای خلاف واقع در این چند خط وجود دارد. اولی درباره آئین نامه داخلی مجمع است. بر اساس ماده ۲۵ مکرر آئین نامه داخلی مجمع، اگر تا یک سال مجمع درباره اختلاف ارجاع مجلس و شورای نگهبان نظر نداد، نظر شورای نگهبان محکّم خواهد بود. لذا ادعای "پس فرستادن" بر اساس آئیننامه مجمع، کاملا خلاف واقع است.
🔹خلاف واقع دوم در سخنان آقای واعظی، تصویب پالرمو در شورای نگهبان است. طبق سند فوق، آقای کدخدایی قائم مقام دبیر شورا در تاریخ ۱۸ مهر ۹۷ رسما به رئیس مجلس اعلام کرده است که لایحه الحاق به پالرمو، مغایر قانون اساسی است. لذا ادعای تصویب در شورای نگهبان نیز خلاف واقع است.
🔻یک پرسش اساسی که چونان پتکی سهمگین بر فرق آدمی فرود میآید، این است که آیا میتوان سایر ادعاهای آقایان لااقل درباره FATF را صادقانه دانست؟ آیا فقط درباره نظر رهبر انقلاب و شورای نگهبان خلاف گفته میشود؟
https://b2n.ir/07105
سید یاسر جبرائیلی
🔘 اینجا ایران است 🇮🇷
https://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
⭕️ دستگاه قضائی عراق دستور بازداشت رئیس شورای استانی "بابل" را صادر کرد.
🔹 «رعد حمزه علوان الجبوری» متهم است که شهروندان را به آشوبگری و تعرض علیه نهادهای ملی تحریک کرده است.
🔹 استان بابل عراق یکی از استانهایی است که طی روزهای اخیر شاهد بیشترین حجم قانونشکنی و خشونت بودهاند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔘 اینجا ایران است 🇮🇷
https://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
⭕️ شهروند لبنانی از هزینه های نجومی اعتراضات لبنان گزارش میدهد.
📍وی با حضور در جمع معترضین با اشاره به این که تمام وعده های غذایی در این مکان از طرف احزابی خاص تامین میشود، به تلویزیون بزرگی که توسط یک جرثقیل بالا نگه داشته شده اشاره میکند و میگوید حداقل شبی هزار دلار اجاره آن ها است، همچنین با نشان دادن ماشین های معترضین ثابت میکند بهترین ماشین های روز دنیا در این مکان جمع شده اند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔘 اینجا ایران است 🇮🇷
https://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
⭕️ شهادت مجری سرشناس الجزیره به پاکدستی #حزب_الله لبنان
🔘 اینجا ایران است 🇮🇷
https://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
⭕️ اندیشکده صهیونیستی "ممری" در تحلیلی مدعی شد: گفتمان "محور مقاومت" در واقع پوششی است برای پیشبرد "دکترین تشیع" که توسط ایران ترویج میشود. در واقع این سپاه پاسداران است که مأموریتها و سلسله اولویتهای مقاومت را تعیین میکند.
🔸 بنا بر ادعای این وبسایت اسرائیلی، با تقسیم وظایفی که از جانب ایران صورت گرفته، هماکنون #الحشدالشعبی در عراق مأمور ایجاد مزاحمت برای آمریکا، #حزب_الله لبنان مأمور نابودسازی اسرائیل و #انصارالله یمن مأمور مقابله با عربستان سعودی است که هرسه از دشمنان اصلی ایران محسوب میشوند.
4_1144444111042904311.mp3
11.79M
🔘 اینجا ایران است 🇮🇷
https://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
⭕️ اثبات #شهادت پیامبر اسلام حضرت محمد (ص)
رائفی پور
هیئت پیروان مهدی (عج) تهران
۱۱ تیر ۹۴
🔘 اینجا ایران است 🇮🇷
https://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
⭕️ طی دوهفته آتشسوزی بر اثر افتادن کابل برق
دهها هزار نفر آواره شدن
خیلی از خونهها تو آتیش سوختن
چندهزارنفر دیگه مجبور به تخلیه فوری شدن
ومیلیونها نفر هم به برق دسترسی ندارن
این آمار بحران سومالی نیست، این آمار یکی از بزرگترین و ثروتمندترین ایالات مدعیترین کشور دنیا، آمریکاست.
°آدم°
🔘 اینجا ایران است 🇮🇷
https://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
⭕️ درمورد نظام سیاسی عراق
نظام سیاسی کنونی عراق را باید کم و بیش شبیه به وضعی دانست که در لبنان وجود داشت و طی دورانی طولانی و پرتلاطم، از جمله جنگ داخلی ١۵ ساله، بتدریج نهادینه شد: تقسیم قدرت سیاسی میان گروههای متنوع قومی و مذهبی و همزیستی آنان
این نظم سیاسی اگر ریشه گیرد و فرهنگ پذیرش متقابل در چارچوب دولت و قلمرو واحد نهادینه شود، نظمی مطلوب و دمکراتیک است.
ولی آیا در فضای کنونی منطقه، به دلیل تکاپوی چشمگیر کانونهای متنوع تأثیرگذار بر امور داخلی عراق از یکسو و ظهور نوستالژی صدامی در میان نسل جوان تازهرسته از سوی دیگر، دستیابی به چنین دوره طولانی از ثبات ممکن است؟
آشوبهای کنونی عراق امید به تداوم طولانی ثبات و تطور عراق به نظمی کارآمد و دمکراتیک را به مخاطره انداخته است.
هم اکنون قدرتطلبان بیپرنسیب چون مقتدی صدر، صدامیان ذی نفوذ در ساختار دولتی و نظامی و خارج از آن، شیوخ فاسد اهل سنت (همانان که با ابوبکر بغدادی بیعت کردند) و تجزیهطلبان کرد (که در فرصت مناسب بار دیگر بپا خواهند خاست) بزرگترین خطر داخلی برای تداوم نظم سیاسی دمکراتیک در عراق بشمار میروند.
کانون های مداخله گر خارجی، اعم از غربیان و اسرائیل و دولتهای جنوب خلیج فارس، نیز مترصدند تا در فرصت مناسب، بر پایه آشوب داخلی، تحولی چون کودتای ٢٠١٣ مصر را در عراق رقم زنند و ژنرال سیسی جدیدی را به قدرت رسانند. هرچند عراق امروز عراق دهههای ١٩۶٠ و ١٩٧٠ نیست و اقتدار حشد الشعبی احتمال موفقیت کودتای نظامی را به شدت کاهش میدهد.
رویکرد ایران به تحولات عراق قطعاً باید مبتنی بر منافع ملی ایران، به ویژه حفظ دستاوردهای منطقهای ایران و تأمین ثبات و امنیت در محور تهران-مدیترانه، باشد.
در چنین فضایی، عاقلانهترین راهکار برای ایران تقویت ثبات و اقتدار دولت قانونی عادل عبدالمهدی در عراق است.
عبدالله شهبازی
🔘 اینجا ایران است 🇮🇷
https://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
⭕️ نقطه سر خط
🔻آیا درگیری ها در عراق و لبنان، سرنوشت مذاکرات ایران و عربستان را تعیین می کند؟
مواضع و سخنان عادل الجبیر (وزیر مشاور پادشاهی عربستان در امورخارجه) حکایت از عدم تمایل گفتگو بین ایران و عربستان دارد اما زمینه های احتمالی عادل الجبیر برای بیان چنین سخنانی در حالی که پالس های مثبتی از دو طرف مخابره شده بود، چیست؟ اگر این فرض را درنظر بگیریم که اظهارات او موضع رسمی آل سعود باشد باید نکات زیر را مد نظر قرار داد؛
شاید باید پاسخ را در تحولات اخیر عراق و تا حدی لبنان جستجو کرد. اعتراضات اخیر در عراق که روابط نزدیکی با ایران دارد اوضاع را در این کشور متشنج کرده است. در این میان نقش عربستان برای بهره برداری به مطلوب این اعتراضات آشکار است. این موضوع نشان از تلاش عربستان برای تغییر دولت در عراق و نفوذ گسترده در ساختار بعدی حکومت به نحوی که نقش ایران کاهش یابد، دارد. از این رو یکی از جبهه های مهم ایران تضعیف شده و قدرت و شعاع نفوذ این کشور در منطقه کاهش می یابد. این یعنی عربستان گوی سبقت را از رقیب منطقه ای خود گرفته و دست برتر را دارد.
مشابه آن اما به نحوی دیگر در لبنان در حال وقوع است. جهت دهی تظاهرات لبنانی ها که مثل مردم عراق انگیزه معیشتی دارند از سوی عربستان با چند هدف دنبال می شود که یکی از آن ها تضعیف جایگاه حزب الله لبنان است.
شعاردهی ها علیه حزب الله و اصرار برای وارد کردن آن به کف خیابان ها با تحریک و صحنه سازی ها از سوی سعودی ها در همین راستاست. در اینجا نیز با تضعیف حزب الله لبنان، یکی از بال های مهم ایران در منطقه آسیب دیده و از قدرت منطقه ای آن کاسته می شود.
نقش آفرینی عربستان در این تحولات را می توان در چارچوب رقابت منطقه ای و تضعیف نقش ایران در غرب آسیا درنظر گرفت.
شاید از همین رو باشد که عادل الجبیر و هم کیشان او این چنین تصور می کنند که پایان تحولات عراق و لبنان به تضعیف قدرت ایران و تقویت نقش عربستان در منطقه منجر می شود، لذا موضع خود را تغییر داده و به جای بحث درباره مذاکره سخنان و ادعاهای پیشین خود را تکرار می کنند.
حال باید دید که این انتظارات سعودی ها تا چه اندازه می تواند تحقق یابد.
البته باید توجه داشت که در عراق چندپاره و در لبنان بحران زده پیچیدگی های سیاسی و اجتماعی کار را برای این خوش خیالی سعودی ها سخت و تا حدی غیرممکن می کند. چراکه اظهارات و بیانیه های اخیر جریان های رهبری کننده تظاهرات و آنان که وابستگی خارجی ندارند، به نقش عربستان در این زمینه پی برده و هشدارهای لازم را داده اند. پرده ها فروافتاده و صحنه گردانی های گذشته تاثیر به مراتب کمتری نسبت به کارکرد چند سال پیش دارند.
در این میان آنچه که مهم می نمایاند این است که مردم کشورهای جهان سوم به دلیل برخوردار نبودن از مناسبات مدنی و ساختارهای مناسب اجتماعی، اعتراض هایشان نسبت به حاکمانشان به بیراهه رفته و به فرصتی برای نقش آفرینی و منفعت طلبی کشورها و گروه های مختلف برای تغییر ساختارهای حاکمیتی منجر می شود.
پنجاه هفته از اعتراضات پاریس می گذرد، اعتراضات در اسپانیا در صدر اخبار قرار میگیرد، اما هیچکدام نتیجه ای مانند آنچه که در کشورهای غرب آسیا اتفاق می افتد ندارند! در کشمکش های قدرت های جهانی و دخالت های آنها در امور منطقه ما، در نزاع گروه و گروهک های مدعی حاکمیتی، آنچه که مهم نیست جان و زندگی مردم است؛ موضوعی که مجال دیگری برای بحث می طلبد.
حامد حریرفروش
🔘 اینجا ایران است 🇮🇷
https://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
⭕️ آشوبهای عراق و نقش نیروهای خارج از قانون
حوادث تلخ رخ داده در دور دوم اعتراضات عراق، معروف به اعتراضات ۲۵ اکتبر (۲۵ تشرین) به ویژه درگیری مسلحانه برخی گروه های شبه نظامی در استان میسان، عرض اندام شبه نظامیان سرایا السلام وابسته به مقتدی صدر در بغداد و یورش عناصر مسلح آنها به دفاتر برخی احزاب و جریان های عراقی در جنوب و تصفیه حساب با آنها، تأکید دوباره دیگری بر ضرورت خلع سلاح شبه نظامیان و ضرورت انحصار سلاح در اختیار نیروهای مسلح رسمی است.
اشاره من در اینجا به شبه نظامیان سرایا السلام است كه از اواخر سال ٢٠٠٣ با نام جیش المهدی تأسیس شد و پس از آن با عنوان لواء اليوم الموعود و سپس سرایا السلام فعالیت خود را ادامه داد.
شبه نظامیانی که بال نظامی و اِعمال قدرت و فشار جریان صدر در حوادث مختلف عراق به شمار می رفتند و می روند.
این شبه نظامیان که ترکیب متنوعی از افراد متدین، وابستگان فکری به حزب بعث و افراد تبهکار در میان آنان به چشم میخورد هیچگاه به اراده خود در چارچوب نیروهای موسوم به حشدالشعبی قرار نگرفتند و تمایل رهبری آنها از ابتدا حفظ فاصله خود با این نیروها و نیز نیروهای مسلح عراق بوده است.
نوری مالکی نخست وزیر اسبق عراق هرچند که در سال ۲۰۰۸ در عملیات مشهور صولت الفرسان که معروف به عملیات علیه نیروهای خارج از قانون بود، ضربات سختی بر پیکر جیش المهدی وارد کرد و بیش از ۴۰۰ تن از آنان را کشت، ۶۰۰ نفر را زخمی و بیش از ۲۰۰ تن را دستگیر کرد و خود صدر مجبور به فرار به خارج از عراق شد اما این موضوع هیچگاه باعث نشد تا صدر دست از داشتن یک گروه شبه نظامی قدرتمند بردارد.
دید عموم شیعیان عراق در طول آن سال ها به جیش المهدی کاملا منفی بود و این به دلیل مشکلات امنیتی بود که این گروه در مواجهه با نیروهای دولتی و ارتش آمریکا برای ساکنان مناطق به وجود می آوردند که جنگ نجف در سال ۲۰۰۴ تنها یکی از آن مواردی بود که حتی بیم کشته شدن مرجعیت نجف در آن فضای پرالتهاب می رفت.
افزون بر اینکه این شبه نظامیان بازوی جریان صدر برای تصفیه مخالفان خود در مناطق وسط و جنوب عراق نیز بودند.
هرچند که در برهه سال های ۲۰۰۶ و ۲۰۰۷ به دلیل آنکه این شبه نظامیان باعث رعب و وحشت افراط گرایان مسلح سنی شده بودند عملا باعث بروز نوعی از آرامش در میان شهروندان شیعی شده بودند، لیکن این موضوع دوام چندانی نداشت و رفتارهای خشونت آمیز آنان در نهایت تهدیدی برای همگان تلقی می گردید.
صدر که تا پیش از سال ۲۰۱۸ عملا متکی به قدرت شبه نظامیان خود بود پس از انتخابات پارلمانی ۲۰۱۸ و گرفتن رتبه نخست انتخابات و اثرگذاری جدی بر تشکیل دولت، عملا دو بال نظامی و سیاسی خود را برای هرگونه اثرگذاری و بازی در صحنه کامل می بیند و این موضوع می تواند یک مهره برنده برای وی در هرگونه اعمال فشار یا تعیین کنندگی باشد.
در این میان وجود بخشی از گروه های زیرچتر حشد الشعبی و قدرتمندترین آنها یعنی عصائب اهل حق و بدر که هر دو اتفاقا نزدیک به ایران هستند باعث نگرانی و نارضایتی صدر است. تصفیه حساب های مقطعی با وابستگان به عصائب از جمله حوادث تلخ حمله به مقر عصائب در میسان و به قتل رساندن فرمانده آن و برادرش نمونه ای از این ماجراست.
اکنون نگرانی در عراق از بابت وجود شبه نظامیانی است که علاوه بر اینکه مستقلاً سلاح در اختیار دارند و در چارچوب های نظامی رسمی تعریف شده قرار نمی گیرند، به مثابه گروه های فشار عمل می کنند و از به خشونت سوق دادن اعتراضات و تبدیل آن به میدانی برای تصفیه حساب با حشد یا رقیبان و مخالفان ابایی ندارند.
شاید تحقق این موضوع با وجود نفوذ و حضور جدی صدر در بدنه های مختلف ساختار قدرت در عراق سخت باشد اما این تصور برای وی که قدرتی مافوق دیگران یا قانون دارد تهدیدی برای ثبات و قانون در کشور است.
سید رضا قزوینی
🔘 اینجا ایران است 🇮🇷
https://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
⭕️ میلیشیای فتنه #عراق، تربیت شدگان NGO های آمریکایی و رسانه های سعودی هستند که در سایه بی خردی سیاست مدارانی چون جریان #صدر، اعتراضات به حق این مردم را اینچنین به آشوب کشانده است. آمریکا و سعودی می داند که کمربند #مقاومت در منطقه در حال محکم شدن است، دارد تمام زورش را میزند.
(M_Shakeran)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔘 اینجا ایران است 🇮🇷
https://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
⭕️ زیباکلام گفته اینکه میگویند داعش ساخت امریکاست توهم توطئه است! کاش ایشان با کلینتون که اعتراف کرد تکفیریها را امریکا ساخته، مناظره وبه او ثابت کند که خیلی هم اینطوری نیست!
به جز این فیلم، وی در خاطراتش اعترافی مهمتر دارد: "طراحی امریکا برای برسمیت شناختن داعش بلافاصله بعد تاسیس"
امیرحسین ثابتی
🔘 اینجا ایران است 🇮🇷
https://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
⭕️ چندروزی بود که اخبار خوشحال کنندهای درباره برخورد قوه قضائیه با مسئولین فاسد منتشر نشده بود، که امروز خبر بازداشت #خلیل_آقایی معاون وزیر جهاد کشاورزی و رییس سازمان جنگلهای کشور به جرم رشوهگیری تایید شد.
یک روزی همین بزرگوار با ادعای پاکدستی در صحن علنی مجلس یقهدرانی میکرد!
حاج حیدر
🔘 اینجا ایران است 🇮🇷
https://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
⭕️ مُهره موساد در آشوب عراق
خود را روحانی و رزمنده جا زده بود.
✍️ باورش خیلی سخت است که دزد، لباس پیامبر(ص) را هم بدزدد و خود را روحانی جا بزند. اما واقعیت دارد. بدترین نفوذ ها، از جمله با همین عبا دزدی اتفاق افتاده است.
🔹فرد اصلی در این تصاویر، "غیث التمیمی"، از صحنه گردانان اغتشاشات اخیر عراق در فضای مجازی است؛ در قیافه های مختلف؛ از لباس روحانی و رزم، تا صمیمت با یهودیان و زنان افسران اطلاعاتی رژیم صهیونیستی!
♦️او در حوزه «شهید صدر» به عنوان طلبه دروس دینی تحصیل کرد. پس از سقوط صدام، به جریان صدر پیوست و از فرماندهان گروه «جیش المهدی» بود و پس از آن به مدت یک سال و نیم در زندان آمریکاییها به سر برد.
🔹پس از آزادی از زندان، در انگلیس اقامت گرفت و تدریجا، دشمنی با مرجعیت و حوزه های علمیه شیعه را علنی کرد. تحرکات ااتمیمی، از ارتباط وی با سرویس های جاسوسی موساد و ام آی سیکس حکایت می کند.
♦️زنی که التمیمی در کنار او نشسته، همسر «یوسی کبرفارسر» رئیس سابق اطلاعات ارتش اسرائیل است. او عکس های متعددی در کنار برخی یهودیان و صهیونیست ها دارد.
🔘 اینجا ایران است 🇮🇷
https://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
⭕️ واکنش عجیب سازمان حفاظت محیط زیست؛ "شکار کنید اما فیلم آن را منتشر نکنید!"
🔹کیومرث کلانتری که سال گذشته در توجیه صدور مجوز شکار ۲۰۰ هزار پرنده در استان تهران گفته بود غرایز شکارچیان باید ارضا شود حالا در واکنش به فیلم شکار کل در استان یزد میگوید: شکار با مجوز سازمان محیط زیست انجام شده اما انتشار فیلم و عکس از آن ممنوع است!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔘 اینجا ایران است 🇮🇷
https://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
🎥 گروههای تروریستی را چه کسانی ایجاد میکنند؟
هیلاری کلینتون : ۲۰ سال پیش خودمان گروههای تروریستی را به وجود آوردیم.