4_5829947053781816586.pdf
2.3M
🌐 استاندارد حسابرسی ۲۴۱۰
🆔 @IranAccPlus
Https://Eitaa.com/IranAccPlus
گزارش تفسیری مدیریت-1403.pdf
7.11M
🌐 بررسی گزارش تفسیری مدیریت
🆔 @IranAccPlus
Https://Eitaa.com/IranAccPlus
23.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌐 آموزش استاندارد حسابرسی داخلی جهانی
▫️بخش - ۱
▫️دکتر وحید منتی
🆔 @IranAccPlus
Https://Eitaa.com/IranAccPlus
مروری_جامع_بر_قانون_دایمی_ارزش_افزوده_1.pdf
10.08M
🌐 آموزش و مرور جامع بر قانون دائمی ارزش افزوده
▫️ تهیه و تنظیم : اداره کل امورمالیاتی استان خوزستان
🆔 @IranAccPlus
Https://Eitaa.com/IranAccPlus
1_14053754170.pdf
101.1K
🌐 رای وحدت رویه هیأت عمومی دیوان عدالت اداری در خصوص خواسته های ابطال، نیاز به اعمال تبصره ۴ ماده ۱۶ قانون دیوان عدالت ندارد.
▪️تبصره ۴ قانون (الحاقی 1402/02/10)
▫️دستگاهها و مأموران موضوع بندهای (۱) و (۳) ماده (۱۰) این قانون مکلفند هرگونه تصمیم و اقدام قطعی خود را که در مورد اشخاص ذینفع اتخاد مینمایند، به آنها ابلاغ کنند. در مواردی که اشخاص ذینفع تقاضای انجام امر اداری یا خودداری از انجام آن را از دستگاههای مذکور دارند، ابتدا باید تقاضای خود را به دستگاه مربوط ارائه دهند و آن دستگاه مکلف است ضمن ثبت درخواست و ارائه رسید، حداکثر ظرف سه ماه بهصورت کتبی پاسخ قطعی را (نفیاً یا اثباتاً) به ذینفع ابلاغ نماید مگر اینکه در سایر قوانین ظرف زمانی معینی برای پاسخ گویی دستگاهها و مأموران مذکور مشخص شده باشد یا فوریت موضوع، اقتضای زمان کوتاه تری را داشته باشد.
▫️چنانچه با انقضای مهلت مذکور، آن دستگاه از ابلاغ پاسخ مقتضی خودداری نماید، ذینفع میتواند با رعایت مواعد مذکور در تبصره (۳) این ماده از زمان انقضای مهلت پاسخ و معاذیر قانونی یا شرعی، در دیوان طرح شکایت کند.
🆔 @IranAccPlus
هفته نامه 14030916.pdf
2.33M
🌐 در ۱ هفته اخیر مالیاتی چه گذشت.....
▪️ هفته نامه مالیاتی مورخ ۱۶ آذر ماه ۱۴۰۳
▫️ تهیه و تنظیم: پویا جهان پرور
🆔 @IranAccPlus
Https://Eitaa.com/IranAccPlus
🌐 برخی برگه های مالیات قطعی صادره اخیر که اقدامات اجرائی ندارد
▪️دو نوع برگه های مالیات قطعی که اخیرا زیاد مشاهده می شود برای مودیان مالیاتی صادر شده و می شود که ادارات امور مالیاتی از اقدامات اجرائی جهت وصول بدهی مودی تا زمان قطعی شدن نهایی منع شده اند.
1️⃣ اول . برگ مالیاتی قطعی ناشی از تبصره ماده ۱۰۰ قانون مالیات های مستقیم :
این برگه ها برای اشخاص حقیقی خواهد بود که برای عملکرد موردنظر، نه فرم مالیات مقطوع خود، که سازمان امور مالیاتی در راستای مفاد تبصره ماده ۱۰۰ قانون مالیات های مستقیم برای آنها تنظیم و تعبیه کرده را تا موعد مقرر پذیرفته اند و نه اظهارنامه مالیاتی عملکرد موردنظر را ارسال داشته اند در این صورت سازمان امور مالیاتی. همان مالیات مندرج در فرم مالیات مقطوع را به عنوان مالیات قطعی تلقی و برگ مالیات قطعی صادر می نماید.
2️⃣ دوم : برگه های مالیات قطعی دوره های ارزش افزوده که در راستای قوانین بودجه سنواتی
( چه برای مودیان اظهارنامه داده ها و چه اظهارنامه نداده ها - احکام بودجه سال ۱۴۰۲ و نیز ۱۴۰۳ ) صادر شده و می شود.
▪️در این دو مورد که عموم ادارات امور مالیاتی مبتلابه آن هستند در صورت اعتراض مودی به این برگه ها ، ادارات امور مالیاتی از اقدامات اجرائی خودداری می نمایند و اعتراض آنان قابل رسیدگی در مراجع حل اختلاف مالیاتی ( از جمله ماده ۲۳۸ و ۲۱۶ - بدوی و تجدیدنظر- ) خواهد بود.
🆔 @IranAccPlus
Https://Eitaa.com/IranAccPlus
🌐 دردسر و محکومیت کارفرما بدلیل استفاده نادرست از قرارداد پیمانکاری تک نفره
▫️متاسفانه کارفرما و مدیرانی هستند که بدلیل عدم آگاهی و یا مشاوره های غلط، برای پرسنل از قرارداد پیمانکاری انفرادی استفاده می کنند به تصور اینکه مشمول قانون کار و تامین اجتماعی نیست. اما با شکایت پرسنل محکوم به پرداخت بدهی و جرائم سنگین می شوند.
▫️زمانی می توانیم از این قرارداد استفاده کنیم که ارکان اصلی رابطه کار برقرار نشود ، کار توسط شخص پیمانکار انجام و براساس صورت وضعیت کار، به پیمانکار پرداخت شود و ...
🆔 @IranAccPlus
Https://Eitaa.com/IranAccPlus
🌐 مجلس تکلیف خود را با قانون مشخص کند
👤داریوش صارمی، کارشناس اقتصاد و مدیر مالی روزنامه هممیهن
▫️سالها است که مطبوعات از معافیت مالیاتی مندرج در بنده "ل" ماده 139 قانون مالیات های مستقیم برخوردار هستند. قانون فوق با عنایت به ماده (۵) دستورالعمل اصلاحی موضوع ماده (۱۲) آیین نامه اجرایی تبصره (۳) ماده (۱۳۹) قانون مالیات های مستقیم مصوب 2 ۲۷/۱۱/۱۳۸۰ در خصوص معافیت مندرج در بند (ل) ماده (۱۳۹) ، اجرایی و به مراکز امور مالیاتی ابلاغ شد.
▫️گرچه شوربختانه به کرات این قانون به دلیل تفسیر های شخصی ممیزهای مالیاتی که دفاتر حسابداری موسسات مطبوعاتی را بررسی میکردند، نقض میشد و گاهاً با تفسیرهای به دور از قانون موسسه مطبوعاتی مورد بررسی را از شمول این قانون خارج میکردند و مشکلات فراوانی را برای آنها ایجاد میکردند، ولی خوشبختانه با پیگیری مدیران رسانه این معضل با عقد تفاهمنامه فی مابین وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و وزارت امور اقتصادی و دارایی در خصوص مؤدیان مالیاتی موضوع بند (ل) ماده ۱۳۹ قانون مالیاتهای مستقیم تا حدود زیادی مرتفع شد. این در حالی است که بند "ل" ماده 139 قانون مالیات های مستقیم تنها در مورد مالیات عملکرد روزنامه و موسسات مطبوعاتی صدق میکند، بنابراین نشریات سایر مالیاتهای خود مانند مالیات حقوق خبرنگاران و کارکنان و مالیات تکلیفی را به موقع به سازمان امور مالیاتی پرداخت میکنند.
🔺خبری که روز گذشته در رابطه با عدم معافیت «مالیات عملکرد» نشریات در جریان رسیدگی به لایحه بودجه در محافل خبری نقل شد این نگرانی را برای فعالین حوزه خبر و روزنامه نگاری ایجاده کرده است که توجه به روزگار سخت مطبوعات و مشکلات مالی که این روزها همه نشریات بنا به دلایلی که بارها گفته شده است، با آن دسته و پنجه نرم میکنند، آیا تصمیم روزگذشته مجلس تیر خلاصی بر پیکر نحیف و زخمی مطبوعات است؟
🔺آیا نمایندگان مجلس از درآمدهای عملیاتی روزنامهها و مراکز مطبوعاتی تصویر روشنی دارند؟
🔺آیا آنها می پندارند که روزنامهها و رسانهها درآمدهای میلیاردی از فروش و آگهیها دارند بنابراین با پرداخت مالیات عملکرد میتوانند به بخش درآمدی بودجه کشور کمک شایانی کنند؟
🔺اگر نمایندگان محترم از میزان درآمدهای ناپایدار روزنامه مطلع بودند، هیچگاه این تصمیم اشتباه را نمیگرفتند.
🔺آیا نمایندگان مجلس این اجازه را دارند که هر ساله در هنگام رسیدگی به لایحه بودجه، قوانین اجرایی که کشور را نادیده بگیرند؟
🆔 @IranAccPlus
Https://Eitaa.com/IranAccPlus
❓پرسش:
آیا می توان به جای ابطال صورتحساب الکترونیکی توسط فروشنده، از خریدار درخواست نماییم صورتحساب الکترونیکی را رد نماید؟
▫️پاسخ:
خیر. چنانچه فروشنده پس از صدور صورتحساب الکترونیکی و ثبت در سامانه مودیان، شرایط ابطال صورتحساب را داشته باشد، میبایست نسبت به صدور صورتحساب الکترونیکی ابطالی اقدام نماید؛ در صورت عدم ابطال صورتحساب الکترونیکی توسط فروشنده و رد آن توسط خریدار، صورتحساب رد شده به عنوان فروش برای فروشنده محاسبه میگردد.
🆔 @IranAccPlus
Https://Eitaa.com/IranAccPlus
🌐 مالیات کالاهای آسیبرسان حداقل ۲ درصد و حداکثر ۱۰ درصد
▪️نمایندگان مجلس در جریان بررسی جزئیات بودجه در بخش درآمدی بند «ت» تبصره ۱۶ که به موضوع عوارض کالاها و خدمات آسیب رسان به سلامت میپردازد را تصویب کردند.
▫️براین اساس برای سال آینده مالیات کالاهای آسیبرسان حداقل ۲ درصد و حداکثر ۱۰ درصد خواهد بود.
▫️در بخش درآمدی بند (ت) تبصره (۱۶) ماده واحده این لایحه آمده است: در اجرای بند (۱۰) سیاستهای کلی سلامت ابلاغی مقام معظم رهبری، عوارض کالاهای آسیب رسان موضوع ماده ۴۸ قانون الحاق برخی مواد به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت (۲) مصوب ۴/ ۱۲ /۱۳۹۴، حداقل دو درصد (۲%) و حداکثر ده درصد (۱۰%) تعیین میگردد. سازمان امور مالیاتی کشور مکلف است علاوه بر مالیات و عوارض موضوع ماده (۲۶) قانون مالیات بر ارزش افزوده مصوب ۲ /۳ /۱۴۰۰ نسبت به وصول عوارض موضوع این بند اقدام نماید.
🆔 @IranAccPlus
Https://Eitaa.com/IranAccPlus
🌐 فراهم شدن شرایط درج مزد پایه سنوات و حق تاهل از ابتدای دی ماه امسال
🆔 @IranAccPlus
Https://Eitaa.com/IranAccPlus