💢امام خمینی و پایان دادن به یک تبعیض
📌نهضتخوانی؛ بازخوانی گزیدهای از کتاب نهضت امام خمینی/91
🔹امام در اولين ماه رمضان اقامت خود در #نجف_اشرف، در سال 1344 بين عموم روحانيان و محصلان #حوزه_علميه_نجف اعم از #ايرانى، #افغانى، #پاكستانى، #هندى، #عرب و ساير كشورها وجوهى به عنوان مساعدت به طور مساوى تقسيم كرد و به هر نفر اگر داراى همسر بود دو دينار و گرنه يک دينار، كه معادل 20 و 40 تومان آن روز ايران بود پرداخت كه بازتاب وسيع و شگفتآورى در سطح حوزه داشت و براى مدتى افكار را به خود جلب كرد و در هر مجلس و محفلى از آن سخن مىرفت، زيرا براى اولين بار بود كه مرجع تقليدى در حوزه نجف بين روحانيان ايرانى و غيرايرانى در تقسيم وجوهات فرق نمىگذاشت و همه را به طور مساوى مىنگريست، اين در حقيقت نخستين گامى بود كه در حوزه علميه نجف جهت در هم شكستن تبعيض نژادى برداشته مىشد.
🔸اين عمل اسلامى و انسانى امام، جايگاه والايى براى او در دل عموم روحانيان و محصلان كشورهاى اسلامى در نجف اشرف به وجود آورد و محبوبيت ژرف و عظيمى را در پى داشت.
🔹محصلان محروم و بىپناه غير ايرانى بويژه #افغانى و #پاكستانى كه ساليان درازى در حوزه نجف به جرم افغانى و پاكستانى بودن تحقير شده بودند، به امام رو آوردند و او را براى مستضعفان و بىپناهان، پشتيبان و ياور يافتند، از حمايتى كه امام با اين عمل ارزنده و برجسته از آنان كرده بود، نيرو گرفتند، جرأت پيدا كردند و از آنكه ساليان درازى به جرم ايرانى نبودن تحقير شده بودند و درست نصف شهريه محصلان ايرانى را دريافت داشته بودند، سخت خشمگين شدند، در مقام اعتراض برآمدند و براى گرفتن حق خود و پايان دادن به تبعيض نژادى در حوزۀ نجف دست به شورش زدند و كشمكش شديد و تندى با اطرافىهاى بعضى از علمايى كه در نجف با تبعيض، شهريه مىدادند پيدا كردند و سرانجام آنگاه كه امام به جاى تقسيمى گاه و بيگاه، رسماً به شهريه دادن پرداخت و به عموم افراد حوزه بدون تبعيض و به طور مساوى ماهانه داد، ديگر علما نيز ناچار شدند به آن رسم غلط و غير اسلامى كه ساليان درازى بود در آن حوزه حاكم بود پايان دهند و به عموم افراد حوزه به طور مساوى ماهانه بپردازند.(نهضت امام خمینی، ج2، ص271)
#نهضتخوانی
🇮🇷 @IRANeMOASER
📅 چهل سال پیش در چنین روزی
📌 روزنامه #اطلاعات ۳۰ شهریور ۱۳۶۱
🇮🇷 @IRANeMOASER
📅 چهل سال پیش در چنین روزی
📌 روزنامه #کیهان ۳۰ شهریور ۱۳۶۱
🇮🇷 @IRANeMOASER
📅 چهل سال پیش در چنین روزی
📌 روزنامه #جمهوری_اسلامی ۳۰ شهریور ۱۳۶۱
🇮🇷 @IRANeMOASER
9.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 ببینید | حقایق دفاع مقدس باید به گوش جوانها برسد
🔺 بیانات رهبر انقلاب در دیدار جمعی از پیشکسوتان و فرماندهان دفاع مقدس؛ ۱۴۰۱/۰۶/۳۰
farsi.khamenei.ir
📌#روزشمار انقلاب اسلامی
🗓 ۳۱ شهریور ۱۳۵۷
◾️بعد از ظهر امروز آقای #سیدمهدی_گلپایگانی فرزند آیتالله گلپایگانی به همراه عدهای که به منظور کمکرسانی به زلزلهزدگان #طبس راهی این منطقه شده بودند، در 200کیلومتری شهر #یزد در محلی به نام روستای رباط پشت بادام با یک تانکر نفتکش تصادف کرد و به دیار باقی شتافت.
📚منبع: روزهای حماسه و نور، ج1، ص531
🇮🇷 @IRANeMOASER
💢درگذشت دكتر محمد مصدق
📌نهضتخوانی؛ بازخوانی گزیدهای از کتاب نهضت امام خمینی/92
🔹به دنبال درگذشت دكتر #محمد_مصدق در 14 اسفندماه 1346 روحانيان مبارز درصدد برآمدند كه از اين فرصت نيز جهت ضربه زدن به رژيم شاه بهرهگيرى كنند و به مناسبت درگذشت او اعلاميه مشتركى با اعضاى #جبهه_ملى، #نهضت_آزادى و #حزب_ملت_ايران صادر نمايند.
🔸براى اين منظور، ميان آقاى #ربانى_شيرازى و آقاى #داريوش_فروهر ملاقاتى به عمل آمد. در اين نشست كه نگارنده نيز حضور داشت، آقاى فروهر پيشنهاد صدور هرگونه اعلاميهاى را بهكلى رد كرد! و اظهار داشت: «چون در شرايط فعلى #ساواک شاه آماده است كه هرگونه واكنشى را بهشدت سركوب كند، جبهه ملى و نهضت آزادى و نيز حزب ملت ايران به اين نتيجه رسيدهاند كه نيروهاى خود را به خاطر صدور اعلاميهاى نبايد از دست بدهند»! از اين رو، حتى از برگزارى مجلس فاتحه براى مصدق، خوددارى ورزيدند؛ زيرا ساواک موافق نبود.
🔹آقاى فروهر با آنكه به ظاهر موضع مسالمتآميز و سازشكارانه «جبهه ملى» و «نهضت آزادى» را در برابر رژيم شاه بهشدت محكوم مىكرد و ادعا داشت كه حزب ملت ايران به رهبرى او در هر شرايطى به مبارزه ادامه مىدهد، اما در عمل راه و انديشه همسنگران خود را در «جبهه ملى» و «نهضت آزادى» دنبال مىكرد. بنابراين در درگذشت مصدق كوچکترين واكنشى از طرف هواداران او نشان داده نشد. نه مراسم تشييع و فاتحه براى او برگزار كردند و نه اعلاميهاى به مناسبت درگذشت او منتشر ساختند.
🔸تنها در چهلمين روز درگذشت مصدق مراسمى از طرف بازماندگان او در #احمدآباد برگزار شد. در اين مراسم شمارى از اعضاى «جبهۀ ملى»، «نهضت آزادى» و «حزب ملت ايران» شركت داشتند، ليكن آنچنان مرعوب و وحشتزده بودند كه به خود جرأت ندادند تا نام مصدق را بر زبان بياورند! و حتى اعلام نكردند كه اين مراسم به چه مناسبتى برگزار شده است! تنها آياتى از كلاماللّه مجيد قرائت شد، آنگاه دكتر غلامحسين مصدق پشت ميكرفون رفت و يادداشتى را كه در دست داشت قرائت كرد. متن آن يادداشت به اين مضمون بود:
از خانمها و آقايان محترم كه قدم رنجه فرموده، در اين مراسم شركت كردهاند، صميمانه سپاسگزارى مىشود!
🔹در اين مراسم از روحانيان آقاى شجونى و نگارنده شركت كرده بودند. ساواک شاه براى شناسايى و تعقيب نگارنده، هنگام بازگشت از مراسم احمدآباد، به طور سرى عكسى گرفته و در پرونده نگارنده بايگانى كرده است.(نهضت امام خمینی، ج2، صص307-306)
#نهضتخوانی
🇮🇷 @IRANeMOASER
مقام معظم رهبری:
🔹سعی شود #روایتهای_مخدوش و غلط و دروغ از دفاع مقدس و اصل انقلاب پاسخ داده شود. (1401.6.30)
🇮🇷 @IRANeMOASER
📸اطلاعنگاشت: تحریفات کتاب الف لام خمینی
بهمناسبت فراخوان مقام معظم رهبری بهمنظور پاسخدهی به روایتهای مخدوش علیه انقلاب اسلامی/2
🔹شخصیت و مسلک امام خمینی قدس سره الشریف رکن انقلاب اسلامی است و تحریف ایشان به انحراف انقلاب از ریل اصلی خود منجر خواهد شد.
🔸یکی از تحریفات آشکار که با حمایت دولت #شیخ_حسن_روحانی شکل دولتی نیز به خود گرفت، کتاب «الف لام خمینی» بود. پیش از این حجتالاسلام و المسلمین سیدحمید روحانی به صورت تفصیلی بخشی از تحریفات مندرج در این کتاب را آشکار کرده بود.
🇮🇷 @IRANeMOASER
مقاله الف لام1.pdf
4.27M
🔻الف لام؛ خدمت یا خیانت
بهمناسبت فراخوان مقام معظم رهبری بهمنظور پاسخدهی به روایتهای مخدوش علیه انقلاب اسلامی/3
🖊بخشی از مقاله مورخ خبیر انقلاب اسلامی در نقد کتاب الف لام خمینی:
«کتاب الف لام خمینی... به رغم اینکه زیر نظر مؤسسهای رسمی و آشنا به اسناد و مدارک سری و محرمانه تنظیم شده است، متأسفانه نتوانسته است امام را «تعریف» کند، بلکه در مواردی دانسته یا ندانسته سیاهنمایی و نارسایی ساختگی پدید آورده است...»
ضمیمه: مقاله «الف لام، خدمت یا خیانت» بخش اول، حجتالاسلام و المسلمین سیدحمید روحانی، فصلنامه تخصصی پانزده خرداد، ش56، تابستان1397.
#الف_لام_خمینی
🇮🇷 @IRANeMOASER
مقاله الف لام2.pdf
612.6K
الف لام خمینی و ساختن چهرهای لیبرال از امام خمینی
بهمناسبت فراخوان مقام معظم رهبری بهمنظور پاسخدهی به روایتهای مخدوش علیه انقلاب اسلامی/4
🖊بخشی از مقاله مورخ خبیر انقلاب اسلامی در نقد کتاب الف لام خمینی:
«یکی از خدمات! نویسنده الف لام این است که در جای جای نوشتههای خود تلاش کرده است چنین وانمود کند که امام نیز با سبک و سیاق لیبرالها قلم میزده و سخن میگفته است؛ هم از مردم واهمه داشته و هم از دولت پروا میکرده است...»
ضمیمه: مقاله «الف لام، خدمت یا خیانت بخش دوم»، حجتالاسلام و المسلمین سیدحمید روحانی، فصلنامه تخصصی پانزده خرداد، ش57، پاییز 1397.
#الف_لام_خمینی
🇮🇷 @IRANeMOASER
مقاله الف لام3.pdf
213.7K
الف لام خمینی و تخریب امام در پوشش ستایش ظاهری از امام!
بهمناسبت فراخوان مقام معظم رهبری بهمنظور پاسخدهی به روایتهای مخدوش علیه انقلاب اسلامی/5
🖊بخشی از مقاله مورخ خبیر انقلاب اسلامی در نقد کتاب الف لام خمینی:
🔹دست اندرکاران چاپ و نشر کتاب الف لام نشان دادند که از امام تنها نام او را می خواهند تا نان بخورند برای آنها اصولاً مهم نیست آنچه را که به نام امام انتشار می دهند و به بازار عرضه می دارند، چه ضربه های جبران ناپذیری به جایگاه و شخصیت امام وارد می کند و آب به آسیاب دشمن می ریزد. مهم این است که به نوعی سری تو سرها داشته باشند. اگر دستشان از ریاست و وزارت کوتاه است، دست کم، به نام امام و با عنوان چاپ و پخش آثار و اندیشه های امام به نوایی برسند و مقامی کسب کنند و چون خودتوان جستار و پژوهش ندارند و به اعتراف خود، حتی نمی توانند خلاف گویی ها و تحریفگریهای یک نوشته را به درستی بازشناسند ناگزیرند از عناصر معلوم الحال یا مجهول الهویه کمک بگیرند...(فصلنامه تخصصی پانزده خرداد، شماره59-58)
ضمیمه: مقاله ««الف لام، خدمت یا خیانت بخش سوم» حجتالاسلام و المسلمین سیدحمید روحانی، فصلنامه تخصصی پانزده خرداد، ش، 59-58 زمستان 1397 و بهار 1398.
#الف_لام_خمینی
🇮🇷 @IRANeMOASER