💥چشم طمع رژیم صهیونیستی به داخل ایران!
«مطالعات غرب آسیا»
💥چشم طمع رژیم صهیونیستی به داخل ایران
♻️در جلسه شورای امنیت سازمان ملل که دیشب برگزار شد نماینده رژیم کودک کش و ضد بشری صهیونیستی دوباره به زبان فارسی ملت ایران را به خیابان فراخواند. همچنانکه نتانیاهو قصاب سفاک صهیونیستی نیز چندی قبل برای بار دوم پس از طوفان الاقصی به زبان فارسی شعار زن زندگی آزادی را به زبان آورد و گفت ملت ایران نباید فرصت را از دست بدهند.
اهمیت این فراخوانها از چند زاویه است:
1.کریم سجاد پور عضو موسسه مطالعات کارنگی وابسته به سازمان سیا میگوید 《مهمترین راهبرد آمریکا برای سرنگونی جمهوری اسلامی ایران مردم ایران هستند.》
این بدان علت است که در مطالعات استراتژیک اندیشکده امریکن اینترپرایز که چندی قبل منتشر شد مواجهه مستقیم نظامی آمریکا با ایران را 《پرهزینه و دارای تلفات بالا و آسیب زیاد به پایگاه های آمریکایی در منطقه》برآورد کرده بود. لذا بهترین راهبرد برای آمریکا فروپاشی جمهوری اسلامی بدست مردم خواهد بود.
۲. ماهیت دولت صهیونیستی از تاسیس تا تداوم مبتنی بر فعالیت اطلاعاتی و امنیتی بوده است. ترور اسماعیل هنیه در تهران، شهادت سید حسن نصرالله و هاشم صفی الدین، اسقاط دولت اسد با کمک ترکیه، حمله به سامانههای پدافندی ایران نشان میدهد رژیم صهیونیستی همواره برآورد دقیق اطلاعاتی از اهداف خود دارد.
🔻رژیم صهیونیستی از مواجهه نظامی با ایران وحشت دارد ولی چشم به داخل ایران دوخته است. در این صورت قطعا رژیم صهیونیستی برآورد دقیقی از وضعیت داخلی ایران دارد و احساس میکند این فارسی حرف زدن ها در داخل خریدار دارد و مترصد فرصت هستند تا در یک به هم ریختگی اجتماعی به شیوه غزه، لبنان و سوریه از حقوق کودکان و زنان ایران دفاع نمایند!
🔻دیگر اینکه احتمال دارد رژیم صهیونیستی در ساختار جمهوری اسلامی نفوذی هایی دارد که با ترک فعل ها درصدد عصبانی کردن ملت ایران و آماده سازی زمینه اعتراضات اجتماعی هستند. نمونه آن ترک فعل در ذخیره سازی سوخت نیروگاهها و کمبود گاز و برق در روزهای فصل سرد سال است. هزارن ترک فعل کوچک و بزرگ دیگر از این دست نیز میتوان نام برد...
🔻همه این شواهد و قرائن نشانه های کوچک ولی مهم برای دستگاههای متولیان ضد جاسوسی و ضد اطلاعات است که باید نسبت به این ترک فعلها حساسیت ویژه داشته باشند.
🍀پایگاه تحلیلی غرب آسیا🍀
@iranfact
💥ماهیت بنیادین سلفیه و چالشهای فراروی جولانیسم!
♻️اگر بخواهیم بنیادی ترین مفاهیم که به مثابه دال مرکزی تفکر سلفی در دوره معاصر است را برشماری کنیم قطعا مبارزه با طاغوت یکی از بنیادی ترین مفاهیم خواهد بود که در دو ساحت مبارزه با حکومتها و سلطنت های پادشاهی و دیگری مبارزه با استکبار جهانی که نماد اتم آن آمریکا و رژيم آپارتاید صهیونیستی خواهد بود.
🔻اندیشه های سید قطب با محوریت 《حاکمیت الله》و 《جاهلیت مدرن》بعنوان پدر سلفی جهادی معاصر نیز همواره بر جهاد و مبارزه با طواغیت تاکید دارد.
عبدالسلام فرج نیز بعدا در کتاب《الفریضه الغائبه》بر جهاد بعنوان واجب فراموش شده علیه دشمن نزدیک(حاکمان مسلمان و سکولار غرب گرا) و دشمن دور (آمریکا و رژیم إسرائيل) تاکید کرد.
🔻بدین سان ماهیت بنیادین سلفیه معاصر که جولانی اکنون میراث دار آن است! بر تکفیر، جهاد و مبارزه با طاغوتهای داخلی و خارجی سامانه یافته است و می توان ادعا کرد هویت سلفیه معاصر مبتنی بر جهاد علیه دشمن داخلی و خارجی شکل گرفته است.
🔻در این صورت مسئله اصلی این است که جریان سلفی که بر گرد جولانی حلقه زده به زعم خود برای جهاد علیه بشار الاسد(بعنوان دشمن نزدیک) و بعدا علیه آمریکا و رژیم صهیونیستی (بعنواندشمن دور)تربیت شده است.
🔻عدول جولانی از این ارکان سخت گفتمان سلفی به سمت دموکراسی و انتخابات (که جریان سلفی آنرا مصداق حکم بغیر ما انزل الله میداند)و سازش با رژیم صهیونیستی و آمریکا چالشهای درونی زیادی را در جریان سلفی ایجاد خواهد کرد.
⭕️اگر چه نویسنده به جد معتقد است جریان رهبری جولانی توسط سرویس اطلاعاتی ترکیه بازطراحی شده است ولی بدنه سلفیه و ارتش سلفی جولانی که مرکب از گروههای تکفیری متنوع است تاب عدول از ارزشهای بنیادین سلفیه را نخواهد داشت و ممکن است در مقابل جولانی بایستد یا هسته های خفته داعش در نقاط دورتر عراق، سوریه، اردن و سایر کشورهای اسلامی دوباره به پا خیزد...
از همین زاویه جریان جولانی اگر بخواهد برای مشروعیت بخشی به خود در افکار عمومی دنیا به سمت انتخابات و سازش با رژیم صهیونیستی و آمریکا برود چالشهای درونی اش تازه سر باز خواهد کرد و اگر بخواهد بر هویت بنیادین سلفی پافشاری بکند آمریکا، رژیم صهیونیستی و حتی ترکها چنین جولانی را نخواهند پذیرفت!
🍀پایگاه تحلیلی غرب آسیا🍀
@iranfact
🔸 کانال «مطالعات جهان عرب» منظاری ایرانی به منظر اندیشه در جهان عرب است با تمرکز بر معرفی جریان های فکری، جنبش های اسلامی، اندیشمندان تمدنی، مراکز پژوهشی، اندیشکده ها، متون معیار و...
🔻منظاری ایرانی؛ منظری عربی
@Arabworld2023
https://eitaa.com/joinchat/917045908C8d9086eed1
💥کدامیک وفادار تر بودند؟
♻️هاکان فیدان وزیر خارجه ترکیه در گفتوگو با روزنامه سعودی الحدث مدعی شده:《در طول ۱۳ سالی که ریاست سازمان اطلاعات «میت ترکیه» را بر عهده داشتم، گفتوگوهای زیادی با دوستان ایرانی داشتیم. اینکه بشار اسد در سوریه به عنوان بخشی از جبهه مقاومت علیه اسرائیل تلقی شود، بیشتر به یک شوخی شباهت دارد.》
🔻بشار اسد به مثابه زمین خورده ای است که هرکس از راه میرسد لگدی نثارش میکند. فیدان هم در این بلبشوی منطقه درس اخلاق حمایت از فلسطین میدهد!
🔻اما سوال جدی تر این است که ترکیه بعنوان مدعی جریان اسلام گرایی طی یکسال اخیر پس از طوفان الاقصی جز همان نقشی که محمد رضا شاه در تحریم نفتی ۱۹۶۷ اعراب انجام داد و در انزوای بین المللی به توسعه تجارت خود با رژیم صهیونیستی افزود چه کرده؟
🔻اگر اسد همچون سایر دولت های عربی در روند عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی بود اینک سوریه یکی از زیباترین کشورهای عربی و دولتش يکی از باثبات ترین دولتهای عربی نبود؟
آیا پادشاهی های سعودی، اردن و حتی سیسی مصر دموکرات تر از اسد هستند که هنوز پابرجا هستند؟
🔻نباید فراموش کرد دولت اسد همواره مامن و پناهگاه مقاومت فلسطین و حزب الله بود حتی در آوارگی اخیر لبنانی ها، این سوریه بود که علیرغم مشکلات داخلی باز هم پذیرای بیش از نیم میلیون آواره لبنانی بود.
🔻اما این ترکیه بود که با همدستی سعودی و قطر و چراغ سبز آمریکا جریان تکفیر و جنگ داخلی را در سوریه گستراند و عملا کریدور امن انتقال تروریسم و تجهیزات نظامی به تروریستهای تکفیری از سال ۲۰۱۱ تا کنون بود. که نتیجه آن یک دهه جنگ داخلی، تخریب زیرساختها و فروپاشی اقتصادی و اجتماعی سوریه و در نهایت پاس گل به رژیم موقت صهیونیستی با اسقاط اسد بود.
♻️حال بدون تعصب باید این سوال پرسیده شود که بشار اسد سکولار بیشتر حامی فلسطین سنی مذهب بود یا اردوغان اخوانی که هر بار به رنگی در آمد و از پشت به آرمان فلسطین خیانت کرد!
بشار هر چه کرد و هر چه بود در جای خود، ولی آنچه مسلم است اسد و سوریه بیشاز همه دولتهای عربی و سنی منطقه برای فلسطین هزینه داد و این نباید فراموش شود
🍀پایگاه تحلیلی غرب آسیا🍀
@iranfact
«مطالعات غرب آسیا»
💥کدامیک وفادار تر بودند؟ ♻️هاکان فیدان وزیر خارجه ترکیه در گفتوگو با روزنامه سعودی الحدث مدعی شده:
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥عبدالباری عطوان تحلیلگر برجسته عرب به خوبی هدف اردوغان در سوریه را بر ملا کرد! از بین بردن طوفان الاقصی!!
♻️اگر بشار اسد با رژیم موقت سازش کرده بود الان تاج کشورهای عربی بود!
@iranfact
💥ضرورت تعبیه سرعتگیر در دور تند پیروزی نتانیاهو
♻رژیم صهیونیستی با اتفافات رخ داده در لبنان و سپس اسقاط دولت اسد با همراهی ترکیه، احساس می کند در دور پیروزی افتاده و اکنون سودای تضعیف مقاومت انصارالله یمن و عراق را در سر می پروراند.
اخبار عراق نشان می دهد دولت تروریستی آمریکا در حال فشار به السودانی برای انحلال حشد الشعبی هستند و به او هشدار داده اند در صورت عدم تمنکین ممکن است دولت سودانی هم به عاقبت بشار اسد دچار شود.
🔻حملات شب پیش و شبهای پیشتر به یمن نیز برای تضعیف انصارالله با حمله مستقیم آمریکا در حال رقم خوردن است.
با توجه به داده های بالا باید یکبار دیگر بیانات آبانماه رهبری مورد بازخوانی قرار گیرد که فرمودند«بایستی خطای محاسباتی رژیم صهیونیستی به هم بخورد»
🔻خطای محاسباتی را باید در برآورد اندیشکده "امریکن اینترپرایز" جستجو کرد که ماحصل آن چنین است «جمهوری اسلامی بخاطر محدودیت تکنولوژیکی و تسلیحاتی از رویارویی مستقیم و جنگ همه جانبه با آمریکا و اسرائیل پرهیز خواهد کرد»
مبتنی بر این برآورد، آمریکا و رژیم صهیونیستی بر این باورند که تضعیف پله پله قدرت منطقه ای ایران موجب واکنش مستقیم ایران نخواهد شد و ایران اقدامی نخواهد کرد.
🔻نتیجه آنکه از منظر نتانیاهو و آمریکا، روند تحولات منطقه در دور پیروزی رژیم صهیونیستی و آمریکاست چرا باید چنین روندی را متوقف کرد!؟ همچنان که نتانیاهو پس از سقوط اسد تکرار کرد معادله امنیتی منطقه در حال تغییر است.
لذا این روند باید با تضعیف انصارالله و بعدا درگیر کردن انصارالله با دولت مستعفی آن، پرونده یمن را پیچید و با فشار به سودانی حشد را منحل نمود پس از آن تازه بازی بزرگ شروع خواهد شد.
🔻بازی بزرگ نیز ضربه به رأس مقاومت خواهد بود زمینه ضربه نیز از جانب اروپا و آمریکا با طرح پرونده هسته ای و احیانا گره خوردن آن، در نهایت اقدام نظامی علیه ایران را مشروع خواهد کرد!
از زاویه ایالات متحده نیز پرونده 40 ساله جمهوری اسلامی که با هزینه بیش از 7 تریلیون دلاری آمریکا نه تنها نتیجه نداشت بلکه باعث قدرتمند تر شدن ایران شده بود اینک با هزینه ای به مراتب کمتر و به نام رژیم صهیونیستی در حال پیچیده شدن است در حالی که امریکا کمترین هزینه را متقبل شده است اگر این روند منجر به ضربه جدی به ایران شود چرا باید متوقف شود؟!
🔻مقام معظم رهبری در سخنرانی نماز جمعه امسال خود فرمودند جبهه مقاومت از افغانستان تا لبنان باید یک جبهه متحد شکل دهد، این یعنی شکل گیری ائتلافی که حمله به یک جزء آن به مثابه حمله به کل ان تلقی شود که متاسفانه درست فهم نشد و دیگر اینکه تا زمانی که ایالات متحده در پس حوادث باشد و کمترین آسیب را ببیند قطعا به حمایت حداکثری از رژیم ادامه خواهد داد و به نام اسرائیل قدرت سرسخت منطقه ای خود را از میدان به در خواهد کرد. ایالات متحده نباید در تنش های حداکثری منطقه حاشیه امن داشته باشد.
♻️در نهایت نتیجه این متن توصیه به ورود به جنگ مستقیم نیست ولی جمهوری اسلامی نباید در موضع انفعال قرار گرفته و حلقه های مقاومت را یکی یکی از دست بدهد چرا که در نهایت نوبت به حلقه بزرگ تر خواهد رسید در حالی که دیگر یکی از مولفه های مهم قدرت خود یعنی قدرت منطقه ای را در کنار خود ندارد و یک تنه باید در مقابل ائتلاف عبری اروپایی امریکایی و عربی بایستد.
🍀پایگاه تحلیلی غرب آسیا 🍀
@iranfact
💥جولانی چگونه در مرحله 《ادارة التوحش 》به کراوات رسید!
👌در متن زیر بخوانید:
@iranfact
«مطالعات غرب آسیا»
💥جولانی چگونه در مرحله 《ادارة التوحش 》به کراوات رسید! 👌در متن زیر بخوانید: @iranfact
💥جولانی چگونه در《ادارة التوحش》 به کراوات رسید!
♻️ کتاب ادارة التوحش بی شک یکی از مانیفست های مهم جریان سلفی معاصر است. نویسنده این اثر با نام مستعار ابوبکر ناجی یکی از مهم ترين شخصیت های سلفی جهادی است که کتاب فوق را نه در قالب متون دینی و اسلامی بلکه به مثابه استراتژی اقدام گروههای سلفی برای بدست گرفتن قدرت نگاشته و سالها دستورالعمل مبارزاتی جریان های سلفی بوده است.
🔻نویسنده در مقدمه کتاب، هدف خود از نگارش آن را ارائه «برنامهای برای خروج امت از پستی و خواری و بازگشت مجدد به مسیر نجات و مقام رهبری بشریت به سوی هدایت» معرفی میکند.
از نظر ابوبکر ناجی «نظامی که از زمان موافقتنامه سایس-پیکو جهان را مدیریت میکند» آمریکاست و اکنون آمریکا مهمترین دشمن مسلمانان است و هدف از عملیاتهای جهادی تخریب اعتبار آمریکا، و برملا کردن ضعف نیروی مرکزی آمریکا اعلام شده است که طی این مسیر در نهایت میبایست به تشکیل دولت اسلامی منجر شود.
برپایی دولت اسلامی نیز سه مرحله دارد:
۱. مرحله «قدرت دشمنی و فرسودگی» که در آن قدرت مدیریت یعنی دولت، «در سیطره نظامهای مرتد» است. در این شرایط وظیفه اصلی نیروهای جهادی «فرسوده کردن نیروهای دشمن و نظام های دست نشانده او» است «حتی اگر از طریق عملیات محدود و کم اثری چون کوبیدن عصا بر سر فردی صلیبی باشد»
۲. مرحله «مدیریت توحش» مرحلهای است حدفاصل از بین رفتن «سیطره نظامهای مرتد» و «برپایی دولت اسلامی» [مثلا اکنون از رفتن اسد تا تشکیل دولت اسلامی]
در این وضعیت «قانون جنگل به صورت بدویاش حکمفرماست و نیکان و حتی عقلای بدطینتان در آرزوی کسی هستند که این توحش را مدیریت کند.»
اداره توحش در این جا یعنی《گسترش امنیت داخلی، تامین غذا و درمان، ایمن ساختن منطقه توحش در برابر بمباران هوایی دشمنان، برپایی سیستم قضایی بین مردمی که در منطقه توحش زندگی میکنند، ارتقاء سطح ایمان و قدرت جنگآوری ضمن آموزش جوانان در منطقه توحش، تلاش در راستای گسترش علم شرعی فقهی، اعزام جاسوس و تکمیل دستگاه کوچک اطلاعاتی و...》
۳. تشکیل دولت اسلامی...
♻️ بی شک جریان سلفی یکی از آرمانهای خود را
«مطالعات غرب آسیا»
💥جولانی چگونه در مرحله 《ادارة التوحش 》به کراوات رسید! 👌در متن زیر بخوانید: @iranfact
💥جولانی چگونه در《ادارة التوحش》 به کراوات رسید!
♻️ کتاب "ادارة التوحش" بی شک یکی از مانیفست های مهم جریان سلفی معاصر است. نویسنده این اثر با نام مستعار ابوبکر ناجی یکی از مهم ترين شخصیت های سلفی جهادی است که کتاب فوق را نه در قالب متون دینی و اسلامی بلکه به مثابه استراتژی اقدام گروههای سلفی برای بدست گرفتن قدرت نگاشته و سالها دستورالعمل مبارزاتی جریان های سلفی بوده است.
🔻نویسنده در مقدمه کتاب، هدف خود از نگارش آن را ارائه «برنامهای برای خروج امت از پستی و خواری و بازگشت مجدد به مسیر نجات و مقام رهبری بشریت به سوی هدایت» معرفی میکند.
از نظر ابوبکر ناجی «نظامی که از زمان موافقتنامه سایس-پیکو جهان را مدیریت میکند» آمریکاست و اکنون آمریکا مهمترین دشمن مسلمانان است و هدف از عملیاتهای جهادی تخریب اعتبار آمریکا، و برملا کردن ضعف نیروی مرکزی آمریکا اعلام شده است که طی این مسیر در نهایت میبایست به تشکیل دولت اسلامی منجر شود.
برپایی دولت اسلامی نیز سه مرحله دارد:
۱. مرحله «قدرت دشمنی و فرسودگی» که در آن قدرت مدیریت یعنی دولت، «در سیطره نظامهای مرتد» است. در این شرایط وظیفه اصلی نیروهای جهادی «فرسوده کردن نیروهای دشمن و نظام های دست نشانده او» است «حتی اگر از طریق عملیات محدود و کم اثری چون کوبیدن عصا بر سر فردی صلیبی باشد»
۲. مرحله «مدیریت توحش» مرحلهای است حدفاصل از بین رفتن «سیطره نظامهای مرتد» و «برپایی دولت اسلامی» [مثلا اکنون از رفتن اسد تا تشکیل دولت اسلامی]
در این وضعیت «قانون جنگل به صورت بدویاش حکمفرماست و نیکان و حتی عقلای بدطینتان در آرزوی کسی هستند که این توحش را مدیریت کند.»
اداره توحش در این جا یعنی《گسترش امنیت داخلی، تامین غذا و درمان، ایمن ساختن منطقه توحش در برابر بمباران هوایی دشمنان، برپایی سیستم قضایی بین مردمی که در منطقه توحش زندگی میکنند، ارتقاء سطح ایمان و قدرت جنگآوری ضمن آموزش جوانان در منطقه توحش، تلاش در راستای گسترش علم شرعی فقهی، اعزام جاسوس و تکمیل دستگاه کوچک اطلاعاتی و...》
۳. تشکیل دولت اسلامی...
♻️ بی شک جریان سلفی یکی از آرمانهای خود را تشکیل دولت اسلامی میداند ادارة التوحش یکی از راهکارهای دستیابی به دولت اسلامی تبیین و تئوریزه میکند اما احیانا تن نویسنده اش ابوبکر ناجی باید در گور بلرزد که خلف امروزش جولانی با کراوات در حال تدبیر ادارة التوحش است و میخواهد آرمان جریان سلف یعنی برپایی دولت اسلامی را پس از یک قرن پیاده کند!
اینها چالشهایی است که سوریه به لحاظ گفتمانی با آن درگیر خواهد بود!
✍ادامه دارد ....
🍀پایگاه تحلیلی غرب آسیا🍀
@iranfact
14.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💥هاکان فیدان وزیر خارجه ترکیه در نشست خبری خود پس از دیدار با جولانی ادعا کرد او بعنوان ترکیه در مسیر درست تاریخ ایستاده است .
👌جناب فیدان قطب نمای مسیر درست تاریخ، "قدس و فلسطین" است. اگر دولت پراکسی ات یک تیر به سمت إسرائيل نشانه رفت در سمت درست تاریخ امت اسلام ایستاده ای وگرنه در نامت کنار انور سادات و عرفات و... در زمره خائنین به امت اسلام ثبت خواهد شد.
@iranfact
«مطالعات غرب آسیا»
💥جولانی چگونه در《ادارة التوحش》 به کراوات رسید! ♻️ کتاب "ادارة التوحش" بی شک یکی از مانیفست های مهم
💥از جولانی تکفیری تا جولانی کراواتی!
♻️اگر چه قضاوت عقاید از پوشش شاید چندان علمی نباشد ولی میتواند به عنوان علامت و نشانه ای از تحول باشد.
قصه پوشش جولانی هم از این دست است. نشان از تحول خودساخته یا طراحی شده است به خصوص تحول از سلفی تکفیری به ضد خود که جریان سکولار و غربی گرایی است.
🔻علاوه بر نوع پوشش مواضع کلامی جولانی نیز نشان از تحول است. جولانی در دیدار با سمیرجعج سخنرانی بر زبان آورد که تعجب را چشمان سمیرجعج نیز میشد فهمید. جولانی در این دیدار به صراحت گفت《اتفاقات ۱۴۰۰ سال قبل چه ارتباطی به حال حاضر ما دارد》و 《مسئله فلسطین نباید باعث کشمکش ما بشود!》چنین جملاتی یقینا نه نشان از تحول بلکه تغییر بنیادین اعتقادی یک فرد میتواند باشد.
🔻البته چرخش از سلفی تکفیری به سمت سکولاریسم عریان خیلی بعید هم نیست. دستکم نویسنده این سطور چندین شخصیت برجسته سلفی را میشناسد که چنین تغییرات تندی را تجربه کرده اند. "منصور النقیدان" یکی از این شخصیت هاست. که بخاطر بمب گذاری تروریستی در سعودی زنداني شد ولی بعدا به یک سکولار دو آتشه تبدیل شد.
🔻شاید یکی از مهمترین دلایل کنین چرخشهایی کم عمق بودن مطالعات اسلامی چنین شخصیت هایی است. نه فهم درستی از اسلام دارند نه سکولاريسم. برای فرار از تفریط دچار افراط مفرط میشوند.
جولانی، ترک تحصیل کرده پزشکی است که اسلام شناسی او چندان عمیق نیست همچنانکه ایمن الظواهری نیز پزشک بود و بنلادن مهندسی خوانده بود.
🔻ولی بیش از همه باید در کارکرد سازمان های اطلاعاتی تمرکز کرد. دولت ترکیه که خود مروج اسلام اخوانی سکولار است قطعا سرمایه گذاری عمیق برای ترویج اسلامی مشابه ترکیه برای آینده سوریه کرده است. مشعوف بودن فیدان از دیدار با جولانی و بالعکس نشان میدهد مدت طولانی ایندو رفیق گرمابه و گلستان هم بوده اند.
🔻عیان شدن اسلام سکولار جولانی چالشهای خاص خود را به همراه خواهد داشت. اولین ناراضیان، سلفیهای متحد تحریرالشام هستند که یک دهه در کوه و بیابان برای دولت اسلامی خالص مطابق با اندیشه سلفیه جنگیده اند و قطعا چرخش جولانی را بر نخواهند تابید.
🔻 گزارش های جسته و گریخته ای از ادلب و دیگر شهرهای سوریه در مخالفت با جولانی بخاطر مذاکره با آمریکا و برزبان راندن جملات با رنگ و بوی سکولار منتشر شده است. قطعا سازش احتمالی جولانی با رژیم صهیونیستی چالش مهم دیگری خواهد بود که از منظر سلفی هایی که اکنون دشمن نزدیک را از بین برده اند و باید به سمت دشمن اصلی بروند، غیر قابل پذیرش خواهد بود.
🍀پایگاه تحلیلی غرب آسیا🍀
@iranfact