هدایت شده از 🇱🇧 ابنسبیل|محسن آقایی 🇮🇷
«پویش شکافنده حصر»
بند آخر طومار پویش مردمی شکافنده حصر:
ما دانشجویان و مردم ایران بدین وسیله از نمایندگان خانه ملّت، مسئولین قوه مجریه، بالاخص شخص رئیس محترم جمهور و شورای عالی امنیت ملی جمهوری اسلامی درخواست و مطالبه داریم تا برای پایان دادن به خلق دوباره تصاویر دخترکان قحطیزده فلسطینی، برای شروع یک جریان امیدبخش دیگر، برای شکست هیمنه دروغین صهیونیستها، برای جلوگیری از قتلعام مردم مظلوم غزه، تدارکات و اقدامات لازم را برای ارسال کشتی حامل مواد غذایی، تجهیزات دارویی، کمکهای بشر دوستانه و مردمی و سایر مایحتاج برای ارسال به غزه فراهم کند.
🔴 امضا مطالبه اعزام کشتی به غزه:
🔗 survey.porsline.ir/s/73OTHhB
🔴 عضویت در گروه پویش شکافنده حصر:
🔗 t.me/+s6wbDPlMDxE0NDI0
🔴 متن کامل مطالبه اعزام کشتی به غزه:
🔗 t.me/ghodamaa/69
#نشر_حداکثری
🆔 @ghodamaa | قرارگاه دانشجویان مقاومت اسلامی
در یک گروه در فضای مجازی در پاسخی نوشتم👇
موضعگیریها و پاس گل های دشمن شاد کن و به اسم حقوق بشر و آزادی به آرمان امام و شهدا و احکام اسلام خدشه وارد کردن به عده و عده ربطی ندارد
نقص و اشکال جای دیگر است
تقابل با الزام قانونی حجاب حرف جدیدی نیست دهه هاست توسط خانم ها و آقایان جریان سیاسی اصلاح طلب مطرح است و قبل از آن ها توسط ضدانقلاب و چپ و ضد اسلام والبته تفاله های جامانده از پهلوی
تظاهراتشان در همان اول انقلاب در مقابل ساختمان نخست وزیری آنروز
مسیر و خط کشی روشن است مهم اینست که هر کس کدام طرف ایستاده باشد
ولی مراد
@iranzanan
🔻ولی مراد
🌿تقابل با الزام قانونی حجاب توسط هر مقام مسول یا فعال مدنی یا رسانه ای یا قلم به دست از آن جا روشن می شود که به عوض دفاع از الزام قانونی حجاب بگوید حجاب اجباری که در "مقابلش" بشود اختیاری. 🌿اختیاری به معنی تقابل با الزام قانونی است به همین دلیل حتی "حرام سیاسی" را فقط حواله به کار فرهنگی بدهد و بس و در مقابل راه تنبیه متخلف سنگ اندازی کند
🌿از آنجا روشن می شود که در مقابل تعیین هر مجازاتی برای متخلفین بایستد به اسم حقوق شهروندی و آزادی، ولی چشم بر حجاب که "حق خدا"ست و الزام حفظ حکم خدا در نظام اسلامی ببندد
🌿بدیهی است که او فعلا نگوید در مقابل الزام قانونی حجاب است بلکه متوسل به وادی های دیگر شود مثلا
🌿 فقط از کار فرهنگی برای حجاب حرف بزند در حالیکه حجاب موضوعی فرهنگی_اجتماعی است. حجاب موضوع فردی نیست که با دفاع از حقوق فردی با الزام قانونی آن مقابله شود
🌿 لازم است متخلف اجتماعی تنبیه شود ولی او در مقابل هر گونه تنبیهی ایستاده است
🌿استاندارد دوگانه که نتیجه اش باز کردن دست متخلف و رهانیدن او از مجازات است.
از یک طرف بگوید مجازات متخلف قانونی نیست، از طرف دیگر بگوید مجازات فقط در دادگاه تعیین شود
از یک طرف قانون شکن را متخلف بگوید از طرف دیگر تعیین مجازات را فقط در دادگاه بخواهد که آن جا جرم تعیین تکلیف می شود
❌️بدیهی است که فعلا نگوید در مقابل الزام قانونی حجاب است ولی ببینید آیا جایی در ضرورت الزام قانونی حجاب موضع گرفته؟ و پای ضرورت تنبیه و مجازات متخلف ایستاده؟
⭕️او مقابل الزام قانونی حجاب است حتی اگر به ظاهر انکار کند و مدعی شود که موضوع فقط روش است. موضعگیریها روشن می کنند که موضوع فقط روش نیست. این تعارض ها بیانگر محتوا و مفهوم است.
⭕️تاریخ گواه است آن ها که روزی گفتند موضوع تفاوت روش است رسیدند به جایی که انکار خود را علنی کردند.
@iranzanan
🌴توران ولی مراد: عملکرد معاونت زنان ریاست جمهوری در حد یک خیریه است / این معاونت ۳۲ سال است که در اجرای وظایفش کوتاهی می کند
🌿توران ولی مراد گفت: معاونت زنان در جایگاه خودش، عقلا و منطقا نباید وارد امور اجرایی شود و بعد اینگونه می شود که در حد یک خیریه عمل می کند که اصلا در سطح ملی نیست.
به گزارش رکنا، انسیه خزعلی، معاون رئیس جمهور اسلامی ایران در امور زنان و خانواده که برای شرکت در شصت و هشتمین نشست کمیسیون مقام زن سازمان ملل به نیویورک سفر کرده است، در گفت و گو با نشریه آمریکایی نیوزویک گفت: ایران تلاش میکند حقوق زنان را تا جایی که امکانات در اختیار دارد در ایران و کشورهای دیگر مورد حمایت قرار دهد. ....
🌿توران ولی مراد، مدیر شبکه ایران زنان، در گفت و گو با رکنا در خصوص مبهم بودن عملکرد معاونت زنان ریاست جمهوری گفت: حدودا ۳۲ سالی می شود که معاونت زنان، در نهاد ریاست جمهوری ایجاد شده است. مهم ترین وظیفه که بر عهده این معاونت است تهیه لوایح لازم برای زنان با توجه به شرایط روز جامعه است. معاونت زنان، این لوایح را توسط کمیته های علمی و کارشناسی شده تشکیل می دهد و بعد در دولت تصویب می کند، سپس این لوایح در مجلس تصویب شود تا اجرایی شود. اما این معاونت، ۳۲ سال است که در اجرای وظایفش کوتاهی کرده است....
🌿وی در ادامه تاکید کرد: دانشگاه های کشور پُر شده است از مطالعات و کارهای تحقیقاتی که به آنها عمل نمی شود و یک گوشه خاک می خورند در صورتی که می توان از آنها برای پیشبرد اهداف دستگاه ها و حل مسائل کشور استفاده کرد.
🌿گفتگو را در لینک زیر بخوانید: https://iranzanan.com/4030/
@iranzanan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔆شما ارزش زن را نشان دادید به دنیا...
@Majmae_Mahya
🌿🌿🌿
نسخه دولت جدید برای حجاب و عفاف چیست؟
...
در حوزه زنان بیبرنامهایم
اما توران ولیمراد، مدیر شورای همکاریهای زنان در این باره دیدگاهی متفاوت دارد و میگوید: مسئله زنان تنها به عفاف و حجاب محدود نمیشود، بلکه در ابعاد گوناگون با موضوعات مختلف مطرح است با این حال چهار دهه است به مشکلات زنان پرداخته نشده و حالا به اینجا رسیده است.
مدیر شبکه «ایران زنان» اذعان میکند: چنانچه دولتها به وظیفه خود درخصوص کرامت انسانی زن در همه ابعاد حقوقی، اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و... رسیدگی میکردند و درباره مشکلات زنان به گونهای اقدام و رفتار میشد که زن خود را موجودی با کرامت و شخصیت ببیند، بهگونهای که نیازی به ارائه خویش با جذابیتهای جنسی نداشت، بیشک کار به اینجا نمی رسید.
ولیمراد ادامه میدهد: ما در کشورمان معاونت امور زنان داریم اما در عمل رئیسجمهور معاون امور زنان ندارد، چراکه بیشتر اقدامهای خیریهای انجام میشود و در حوزه زنان بیبرنامهایم.
وی تصریح میکند: در واقع مبنای رسیدگی به امور زنان باید براساس نگاه و نگرش و گفتمان انقلاب اسلامی باشد و آن کرامت انسانی زن است و نظام باید بر این مبنا خود را اصلاح، بازتعریف و بازسازی میکرد. بنابراین در حال حاضر امور زنان در کشور مانند بدنی است که دست و پا و زبان دارد، اما سر ندارد.
وی میافزاید: از سویی خوراکهای فرهنگی به صورت شبیخون به جامعه ما وارد شده است و توقعی غیر از اینکه زن نگاه جنسی پوش داشته باشد، نیست. بنابراین باید اقدامهای اساسی و ریشهای در همه ابعاد حقوق زنان صورت گیرد، چراکه مشکل زنان تک بُعدی نیست هرچند موضوعی قانونی است و باید اجرا شود و هنجارشکنی و قانونشکنی در هیچ شرایطی مورد تأیید نیست، اما اگر قرار است مسائل زنان با همان مبنای گفتمان انقلاب اسلامی به جریان اصلی خود برگردد باید مسئله کرامت انسانی زن در نظر گرفته شود.
مدرس کارگاه مطالعاتی زنان و خانواده تأکید میکند: وظیفه دولت چهاردهم این است که به این نقطه اصلی آسیبزا توجه ویژه داشته باشد و کسی که به عنوان معاون امور زنان رئیسجمهور انتخاب میشود خیریهای عمل نکند و از مأموریت خود آگاه باشد و لوایح لازم را تهیه و در راستای اصلاح قوانین و رفع خلأهای قانونی و نیز برای اقدام مبتنی بر گفتمان انقلاب اسلامی برنامه بنویسد و در راستای فعال کردن دیگر دستگاهها گام بردارد.
برای مطالعه کامل گزارش به لینک زیر مراجعه کنید:
https://www.qudsdaily.com/newspaper/BlockPrint/95700
@iranzanan
هدایت شده از محسن قنبریان
حجاب.mp3
5.72M
این ده دقیقه تبیین دقیق و نقطه زن استاد قنبریان در مورد مساله "حجاب" را لطفا با دقت گوش کنید و برای تمام کسانی که در مساله حجاب دغدغه مند هستند ارسال کنید.
#حجاب
@h_abasifar
☑️ @m_ghanbarian
هدایت شده از کانال دکتر حسینی "تربیت/همسرداری"
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽پاسخ دکتر کمیل حسینی به برنامه مروج همجنس گرایی...
#خانواده #آسیب_شناسی #همجنس_گرایی #آسیب_اجتماعی
⊰᯽⊱┈─────♂️─────┈⊰᯽⊱
🆔 @AcademyOfSexualSciences
⊰᯽⊱┈─────♀️─────┈⊰᯽⊱
هدایت شده از کانال دکتر حسینی "تربیت/همسرداری"
کسانیکه برنامه دیشب زمانه پیرامون هویت های جنسیتی را ندیدند می توانند با استفاده از لینک زیر در تلوبیون تماشا کنند👇
https://telewebion.com/episode/0xe79e533
#تربیت #خانواده #زیست_جنسی
کانال دکتر سید کمیل حسینی در ایتا👇
https://eitaa.com/joinchat/3000238094C7b2a122df1