"بارقههای امید در تلویزیون"
📺 سریال بچه مهندس با روایت کودکی جواد جوادی در پرورشگاهِ خانه خورشید آغاز شد و پس از روایت نوجوانی او، اکنون دوران جوانیاش را به نمایش میگذارد.
✅ این مجموعه ضمن دارا بودن شاخصههای جذب مخاطب، به آموزش نیز توجه نموده و از ظرفیتهای موجود جهت انتقال مفاهیم متناسب با فرهنگ ایرانی-اسلامی بهره برده است.
🎞 از پررنگترین موضوعاتی که به آن پرداخته شده ایجاد انگیزه علمی، خودباوری ملی و جوانگراییست. در موقعیتهای مختلف شاهد اعتماد به نیروهای جوان متخصص و بهکارگیری آنها در امور مهم و کسب موفقیت با تکیه بر توان داخلی هستیم. اعتماد تینا به تیم "جهت" برای حل مشکلات کارخانه، تیم تخصصی و جوان دکتر توفیقی و سطح بالای رقابتهای علمی دانشگاه، از این دست میباشد.
❎ صرفنظر از بزرگنمایی جدال کودکانهی تیمهای دانشجویی، نحوه تعامل استاد با شاگرد و نمایش نهچندان واقعیِ ارتباط تنگاتنگِ تیم دکتر توفیقی با تیم امنیتی، این مجموعه نمایش قابل قبولی از باور به نیروی کار داخلی داشته و علاوه بر نخبگان، نیمنگاهی به قشر کارگر و جایگاه آنها نیز انداخته است؛ گرچه اصلاح ایرادات قصه میتوانست به موفقیت هرچه بیشتر آن کمک کند.
ادامه دارد...
👤معصومه عمرانی
📡 وایپ در پیام رسانهای بله، ایتا، سروش، روبیکا، تلگرام و اینستاگرام
@irwipe
♨️اصول تربیتی ناصحیح در شبکه پویا
⛔️برنامهی "منم بچه مسلمان" که از شبکه پویا در حال پخش است، سعی دارد مفاهیم دینی را به مخاطب کودک انتقال دهد اما در مسیر انتقال پیام عملکرد صحیحی نداشته، چراکه در آن عمدتاً مفاهیمِ انتزاعی و کلی بیان میشود.
👧👦 طبق اصول تربیتی سن زیر شش سال، دورانِ 'کسب تجربه با حواس' و 'ملموسسازی' مفاهیم انتزاعی است. در این سن، تربیت دینی بهروش اُنسدهی کودک با شعائر دینی صورت میپذیرد.
❌متاسفانه برنامه با بیان کلی فضائل دینی، تنها سبب افزایش ورودیهای کودک میشود. مفاهیمی چون خدا، فرشته و... جزو انتزاعیاتی هستند که ذهن کودک توان درک آن را نداشته و با انتقال ناملموس این مفاهیم ممکن است در بزرگسالی دچار استغنای کاذب شده و گمان ببرد همهچیز را میداند؛ درحالیکه تنها به ادبیات سطحی دین واقف شده است. از سوی دیگر برای کودک بیان فضائل اخلاقی به شکل کلی، مانند "دروغ نباید گفت" یا "باید به والدین احترام گذاشت"، در این سن کارآ نخواهد بود، بلکه باید به شکل جزئی با خلق یک موقعیت خاص صورت بگیرد.
🔔میبایست در ساخت انواع برنامههای کودک دقت ویژهای صرف شود و از کارشناسانِ زبدهی تربیتدینی با طرحی کامل، علمی و دقیق برای ساخت برنامهها استفاده شود تا ناخواسته به نتایج ناخوشایند منتج نگردد.
👤زهرا خندان
📡 وایپ در پیام رسانهای بله، ایتا، سروش، روبیکا، تلگرام و اینستاگرام
@irwipe
♨️ اندر احوالاتِ رسالت تربیتی رسانه
📺این روزها اکثرِ والدین، بخشِ اعظم مسئولیت تربیتی خود را به رسانه واگذار کردهاند. رسانهای که توقع میرود پس از گذشت چهل و یک سال از انقلاب، تربیتی همسو با فرهنگ ایرانیاسلامی ارائه دهد؛ 📛ولی افسوس که حجم کارهای ارائه شده با توجه به عمق رسالتشان، اندک و در برخی موارد مغایر با مبانی صحیح تربیتی میباشد.
🎼برنامههایی مانند «بچه محل یا همان عموپورنگ سابق» ، «دوقلوها یا عمو فتیلهایهای سابق» و برنامههای دیگری از این دست، پر از موسیقیهای ریتمیک به همراه حرکات موزون بازیگران است که انتقال مفاهیم هرچند انسانی از این راه ناهموار، فرازی نخواهد داشت.
❗عجیب است که برای ایجاد شادی و هیجان، تنها گزینه پناه بردن به ریتم باشد؛ گویا برنامهسازان این عرصه عاجز از به کاربستن خلاقیت و ابتکار هستند! به گونهای که در برنامهای مانند «کودکشو» که با مخاطب کودک سروکار دارد کممانده پدران با موسیقی آن برقصند!
🖋 امید است مسئولین مربوطه به صورت ویژه به نوع اجرای برنامههای این حوزه نظارت کنند و راه را برای ایدههای جذاب و پرمحتوا بگشایند!
🚫امروزه که با حجم فراوان استفاده از موسیقی و رقص در محصولات خارجی و برخی تولیدات داخلی مواجهیم، نیاز است راه ″شادی حقیقی″ که همان داشتن ″هویت مستحکم″ است را نشان آیندهسازان مملکت داد.
👤زهرا خندان
📡 وایپ در پیام رسانهای بله، ایتا، سروش، روبیکا، تلگرام و اینستاگرام
@irwipe
📚تربیتِ هوشیارانه
💻 با افزایشِ رسانههای جمعی و ورود کالاهای فرهنگیِ جهانی در معرض عقاید و سبکهای گوناگون زندگی هستیم، در چنین بستری نیاز به تربیتی هوشیارانه است.
🔍پخش انیمیشنهایی چون داستان اسباببازی، عصر یخبندان، زوتوپیا و... در برنامه پُففیلم که با جذابیتهای بصری و ارائه راهکارهای مبتنی بر نظام تربیتی فرهنگ بیگانه، تفکر فرزندان ما را شکل میدهند، نیازمندِ یک اقدامِ موثر در جهت ایجاد رویکرد انتقادی در تماشاگر است.
🔅توصیه مجری پفُفیلم به کودکان برای تبادلنظر و صحبت با بزرگترهایشان در مورد فیلم بعد از تماشای آن، اقدام مناسبیست.
📍توصیهای که ثمرات زیادی دارد؛ کودک را به مشاهده فعال وا میدارد، قدرت بیان او را در داستانگویی افزایش داده و دید انتقادیاش را تقویت میکند.
🖊 اما این ثمرات زمانی به بار مینشیند که والدین زمان کافی برای کسب مهارت و نحوه نقد اختصاص دهند و به نقد انیمیشن، آگاهی داشته باشند. بدینجهت ضروری است، در خلال انیمیشنها منتقدِ متبحری حضور یابد که هم روش نقد را آموزش دهد و هم نکات پنهان و مؤثر در ناخودآگاهِ بیننده را یادآور شود.
👤زهرا خندان
📡 وایپ در پیام رسانهای بله، ایتا، سروش، روبیکا، تلگرام و اینستاگرام
@irwipe
"بارقههای امید در تلویزیون"
✅ بچه مهندس قهرمانانی از جنس انسانهای عادی دارد؛ انسانهایی که نه از توانایی معنوی یا جسمی خارقالعادهای برخوردارند و نه در موقعیتهای عجیب و دور از ذهن قرار دارند، بلکه سعی میکنند با تلاش و پشتکار به اهدافشان برسند. این مجموعه، نمایش زندگی اجتماعی و تخصصی افراد در کنار توجه به زندگی معنوی و خانوادگی آنهاست؛ امور معنوی جزئی از امور روزمره شخصیتهاست. جواد و رفقایش درعین متخصص بودن از حضور خداوند غافل نیستند و دعا و توسل را با تلاش درآمیختهاند.
📺 بیننده پس از تماشای سریال پر از امید و هیجان مثبت خواهد شد، چرا که میبیند انسان با وجود تمام خلأهای زندگی میتواند تنها با تکیه بر خداوند و به کار گیری تلاش و پشتکار به جایگاهی برسد که بسیاری از افراد دارای امکانات مادی و حمایتهای خانوادگی، نمیتوانند و یا همت رسیدن به آن را ندارند؛ و این همان هنر تبدیل تهدید به فرصت است.
❎ بااینحال فیلمنامه خوب سریال میتوانست بهتر باشد اگر برخی روایتهای معلق به سرانجام میرسید و پرداخت تعدادی از موقعیتها دقیقتر انجام میشد.
ادامه دارد...
👤معصومه عمرانی
📡 وایپ در پیام رسانهای بله، ایتا، سروش، روبیکا، تلگرام و اینستاگرام
@irwipe
⚠️″دستهای خالی مسئولان هنری″
🔴در حال حاضر که عرصه هنر در جمهوری اسلامی با بحران محصولات هنری در زمینه مسائل مهم و راهبردی در دوران پس از انقلاب مواجه است و تا زمانی که مسئولان فرهنگی مسیر ″فرسوده و متحجر″ در روند کنونیِ فعالیتهای هنری را اصلاح ننمودهاند، ایران اسلامی حرفی برای گفتن در داخل و خارج کشور نخواهد داشت!
🗝اکنون که به واسطه مدیران منفعل عزمی برای تولید فیلم و سریال راهبردی در سطح جهانی و حتی داخلی وجود ندارد؛ بهترین راهحل ورود جدی در حوزه کلیپها و نواها و بازیهای رایانهای و... بهویژه قالب جذاب ″انیمیشن″ است.
✅تبیین اهمیت تولید محصولات پویانمایی کوتاه و بلند برای مردم در موضوعاتی همچون مقاومت و روز قدس، سبب جلب حمایتهای مادی در این زمینه و اقبال استعدادهای جوان انیمیشنساز به موضوعاتی از این دست خواهد شد! بهویژه در زمان کنونی که پس از شهادت سردار سلیمانی، مردم جهان تشنه شنیدن و دیدنند. بنابراین نیاز به درانداختن طرحهایی نو در سطح ملی و جهانیست.
📡 وایپ در پیام رسانهای بله، ایتا، سروش، روبیکا، تلگرام و اینستاگرام
@irwipe
″هنرمند یا مهره هجمه و سیاهنمایی!؟″
📸عکاسی به نام Mykolas Juodele اهل کشور لیتوانی که حدود هفده ماه در ایران حضور داشته، گزارشی تحت عنوان روحیه هیپی ″جزایر جنوب ایران″ در ″سایت گاردین″ منتشر کرده، این هنرمند در نقش پیاده نظام دشمن گزارشهای دیگری نیز از اشاعهی ″فساد و فحشا″ در ایران تهیه نموده است.
🗣فعالیتهای یوادله در ایران با محوریت جنگ فرهنگی دشمن پایهریزی شده؛ او در مقالهاش به صورت ویژه به موقعیت جغرافیایی، اقتصادی و تراکم جمعیتی جزایر جنوبی کشور پرداخته و با انتشار عکسهایی طی سالهای ۲۰۱۸ تا ۲۰۲۰، وضعیت فرهنگی جزایر را تشریح کرده است. بهگونهای که به صورت مصداقی تعدادی از جوانان گردشگر یا بومی منطقه را گزینش نموده و به این واسطه آزادی به معنای ″ولنگاری، بیقیدی، هرجومرج و بیقانونی″ در این سواحل را به تصویر کشیده و این سبک را به قاطبه جامعه تعمیم داده است! ولنگاریای که مردم منطقه نیز به واسطه آن امرار معاش میکنند.
♨️یوادله از سپاه پاسداران بعنوان عامل ایجاد محدودیت در منطقه نام برده و جالبتر از آن به میزان حوزهی استحفاظی سپاه، پایگاههای نظامی در منطقه، آمار مردمی که در زمان جنگ به امارات پناهنده شدند و موارد قابل تامل دیگری نیز اشاره نموده است!
⁉️مجوز این فرد برای سطح دسترسیهای بیحدومرز و آزادی عمل او ابهامی است که نیاز است مسئولین امر تشریح نمایند.
ادامه دارد...
📡 وایپ در پیام رسانهای بله، ایتا، سروش، روبیکا، تلگرام و اینستاگرام
@irwipe
🖥 ماکیاول در بچه رئیس!
🕹 در قسمت «دوام بیار رفیق» از مجموعه «بچه رئیس» قهرمان داستان به برادرش میگوید: «تا وقتی هدفت یه خیر بزرگتره هرکاری میتونی بکنی، گاوصندوق بزنی، چیز بشکنی،تا صبح بیرون بمونی... »
♨️این دیالوگها جملهی معروف ″هدف وسیله را توجیه میکند″، از فلسفه سیاسی ماکیاول را تداعی میکند.
‼️ سوال مهم از دست اندرکاران شبکه پویا این است که آیا در هنگام دوبله و یا قبل از پخش، ناظری جهت بررسی این آموزهها وجود ندارد؟
📡 وایپ در پیام رسانهای بله، ایتا، سروش، روبیکا، تلگرام و اینستاگرام
@irwipe
″پادرمیانی نفوذیها یا پذیرش حقارت؟″
🚫میکلاس یوادله با طیب خاطر مستندات بسیاری در زمینه نفوذ فرهنگی و اشاعه فحشا یا به تعبیری آزادی تعدادی از مکانهای مختلط در کشور جمعآوری و در رسانههای مختلف و صفحهی شخصیاش منتشر کرده است.
♨️او با انتشار عکسی در یکی از یاداشتهایش با عنوان ″کشور حل نشده″، به خروج نسل جدید ایرانی از سنتها اشاره و آن را بهعنوان ″واقعیت کمتر شناخته شده از ایران در سطح جهان″ قلمداد میکند. او جامعه ایران بهویژه جوانان را مدرنیتهخواه نامیده که بخش سنتی جامعه نیز متاثر از آنان در این ریل در حال تغییرند.
⭕️ماجرا وقتی اسفناک میشود که این عکاس با برگزاری نمایشگاهی در تهران، مجموعهای ازعکسهای سیاه و زاویهدارِ خویش را در معرض دید عموم جامعه ایرانی قرار میدهد! این پرسش جدی وجود دارد که مسئولان وزارت ارشاد با چه توجیهی چنین مجوزی را به وی دادهاند! آیا فعالیتهای گستردهی وی از دید مسئولان و ناظران وزارت ارشاد و نهادهای امنیتی، پنهان مانده یا طبق معمول پای ″نفوذیها″ در میان است؟! کدام کشوری در جهان به یک فرد خارجی که وظیفه تأمین خوراک رسانههای دشمنش را دارد، حاشیه امنی برای قلب واقعیتها ایجاد میکند؟
ادامه دارد...
📡 وایپ در پیام رسانهای بله، ایتا، سروش، روبیکا، تلگرام و اینستاگرام
@irwipe
″دغدغهمندان داخلی و خارجیِ مناطق آزاد فرهنگی!″
🚫انتخاب سواحل جنوبی کشور و تمرکز ویژه عکاس اهل لیتوانی بر شرایط فرهنگی، اقتصادی و امنیتی جزایر تاملبرانگیز است. اهمیت این موضوع از چند منظر قابل بررسی است:
⚠️طی سالهای اخیر عدهای از مسئولان به دنبال ایجاد مناطق آزاد فرهنگی به بهانه واهی توسعه صنعت توریسم در کشور بودند، حال آنکه سایر مناطق بکر و دارای ظرفیت توریستی مغفول ماندهاند!
⚠️انتشار چنین یادداشتها و عکسهایی، ذیل پروژه نفوذ فرهنگی قلمداد میشود. نتایجی که در سایه غفلت ناخواسته یا عامدانه مسئولین مربوطه در نمایشگاهی عرضه شده و در صفحه شخصی عکاس و سایتهای خارجی از جمله گاردین منتشر گردیده است.
♨️اکنون به برکت بیتدبیری، غفلت، وادادگی و حتی نفوذی بودن یا تحت نفوذ بودن متولیان فرهنگی کشور، انواع فیلمهای سیاه و ناامید کننده به جشنوارههای جهانی راه یافته و چهرهای مجعول از مردم شریف ایران به جهانیان معرفی شده است. حال امثال این عکاس و چه بسا افراد دیگر نیز به دنبال وارونه نمایی جامعه در منظر مردم جهان هستند و در حکم تکملهای برای برخی هنرمندان معلومالحال ایرانی محسوب میشوند.
🔔ضروریست فعالیتهای این عکاس بهویژه در ″سواحل جنوبی کشور″، با دقت رصد شده و نوع تعامل مسئولین مرتبط با وی نیز بررسی و آشکار شود.
📡 وایپ در پیام رسانهای بله، ایتا، سروش، روبیکا، تلگرام و اینستاگرام
@irwipe
🕯کارتونهای فرهنگساز
🔶 با وجود تمامی نقدهایی که به مباحثِ تربیتیِ کودک و نوجوان در رسانه وارد است و تولیداتی که با توجه به ظرفیت موجود، زمان و هزینهی صرف شده در طول سالیان گذشته رضایتبخش نیست؛ اما بیان نقاط قوت میتواند سبب امیدواری و ترویج آثار خوب شود و استعدادهای این حوزه را به برخی مسئولین منفعل یادآوری کند.
📺 کارتونهای «ببعی» و «مهارتهای زندگی» از جمله مواردی هستند که محتوای مناسبی دارند و در آنها با روایتِ اتفاقاتی، نقش اصلیِ داستان دست به انتخاب میزند و با نمایش تبعات خوب یا بدِ این انتخاب، سبک زندگی مطابق با فرهنگ ایرانی را در حد توان فکری کودک به تصویر میکشد.
🦁🦊 پویانماییهایی همچون «کلیله و دمنه» نیز کودک را با غنای ادبی ایران زمین آشنا کرده و با بیانی مصداقی، آموزههای اخلاقی را به تصویر میکشند.
📡 وایپ در پیام رسان های بله، ایتا، سروش، تلگرام و اینستاگرام
@irwipe
📍روحهای گرسنه
✅ همانگونه که تغذیهی جسم کودک حائز اهمیت است، حساسیت در تغذیهی فکر و روح او نیز مهم است و البته حساسیتی به مراتب بیشتر؛ چراکه انسانیتِ انسان، به فکر و روحش بستگی دارد. بنابراین لازم است رسانه ملی توجه ویژهای به این امر داشته باشد، بهویژه در برنامههای کودک که با اجرای مجری همراه است، به دلیل تاثیر و نفوذ کلام مستقیم، از اهمیت زیادی برخوردار است.
👦👧 برنامه «منم بچه مسلمان» علیرغم برخی انتقادات، حضور یک روحانی مهربان به عنوان مجری را حلقه وصلی میان کودکان و مبانی دینی قرار داده است و در خلال برنامه، خلأهای اشعار و قصههای کودکانهی دینی در رسانه را تا حدی پوشش میدهد.
🔆 برنامه «پاشو پاشو کوچولو» با اغماض از برخی نکات، محتوای خوبی در زمینه تربیت کودک ارائه داده؛ خلاقیت را با آموزش کاردستی بالا برده و با خواندن داستانهای جذاب، عملکرد صحیح در موقعیتهای مختلف را به او میآموزد.
با تلاش در رونقِ این سبک برنامهسازی با محتوای علمی دقیق، شاهد گسترش مبانی صحیح تربیتی میان فرزندان و والدینشان خواهیم بود.
👤 زهرا خندان
📡 وایپ در پیام رسان های بله، ایتا، سروش، تلگرام و اینستاگرام
@irwipe
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚫″تلطیف همباشی و فرزند نامشروع″
🎥مهمانخانه ماه نو فیلم مشترک ″ایران و ژاپن″ است که اخیرا بدلیل اظهار پشیمانی مهناز افشار از بازی در آن، با حاشیههایی همراه شد. فیلم پس از اکران در ″سیوهفتمین جشنواره جهانی فیلم فجر″، به اکران آنلاین رسیده است.
وایپ
🚫″تلطیف همباشی و فرزند نامشروع″ 🎥مهمانخانه ماه نو فیلم مشترک ″ایران و ژاپن″ است که اخیرا بدلیل اظه
🎞زن و مردی در گذشته در یک مهمانخانه زندگی میکردند، پس از مدتی مرد، زن را ترک کرده و زن به ژاپن سفر میکند. او بهعنوان کارگر کارخانهای مشغول به کار میشود و پس از چند ماه زندگی در ژاپن، دختری به دنیا میآورد. مدیر کارخانه که فرزندی نداشت، میپذیرد در ازای سرپرستی نوزاد به زن پناه دهد؛ اما زن پس از مدتی بهصورت پنهانی با فرزند خویش به ایران باز میگردد. پس از سالها که مرد ژاپنی برای سرمایهگذاری به ایران سفر میکند به سراغ زن رفته و مراودات آنها، سبب کنجکاوی دختر و بازخواست از مادر برای اطلاع از سرگذشت پدرش میشود.
❌فیلم ابهام دارد و مشخص نیست پدر واقعی چه کسیست. اگر پدر ژاپنی فرض شود، پیام نویسنده ایرانی فیلم، ″تحقیرآمیز″ و قبیح محسوب میشود. مضاف بر آن، ژاپنیها همواره مرئوس نمایش داده شدند! مرد ژاپنی نیز در کسوت یک سرمایهگذار صادق و کارآفرین است که ایرانیها در خدمتش هستند!
💢اما با توجه به قرینههای موجود در فیلم، پدر ایرانی بهعنوان دوست مادر فرض میشود که در اینصورت جامعه ایرانی از منظر کارگردان ژاپنی اثر، ″حرامزاده″ تلقی شده است.
♨️در هر حال بیهویتی دختر که خود نیز ″راه مادر را در پیش گرفته″، مشهود بوده و مشروع یا نامشروع بودن تولدش در هالهای از ابهام است! لازم بهذکر است که با فرض ″نمادین″ بودن فیلم نیز، اوضاع فاجعهبارتر خواهد بود.
🚫نکته تاسفبار دیگر، اکران چنین فیلمی که ″حاکمیت سیاسی و مبانی عقیدتی″ ایران کنونی را مورد هجمه قرار داده، در جشنواره جهانی فیلم فجر است!
📡 وایپ در پیام رسانهای بله، ایتا، سروش، روبیکا، تلگرام و اینستاگرام
@irwipe
🎙نماهنگهای شورآفرین
🖋 شعر، قدرتِ اعجابانگیزی در ایجاد شور دارد؛ اگر محتوای آن شعورزا باشد، قطعا شورِ پایدار و انسانسازی خواهد بود.
🎶 پخشِ نماهنگهای مختلف از شبکه پویا که حاوی اشعار پرمحتوا و حماسی همراه با خلاقیتهای نمایشی و استفاده از نوجوانان خوش صدا است، نقش ویژهای در ایجاد هویت ملی و فراملی ایفا میکند. تاکید بر همدلی، استفاده از تولیدات داخلی و حمایت از مظلوم از جمله موضوعاتی هستند که با پرداخت مناسب، احساس غرور و مسئولیتپذیری را در مخاطب ایجاد میکند.
🔴 برخلافِ بعضی از موسیقیهایی که در برنامههای «بچه محل» یا «بامابیا» پخش میشود که یا محتوای مناسبی ندارد و یا محتوای صحیح را با ضربآهنگ تند و مضرّی از موسیقی همراه کرده، این آثار ارزشمند از محتوای خوب و با موسیقی دلپذیر برخوردار هستند که سبب میشود 👈ذائقهی شنیداری کودک رشد کرده و در بزرگسالی از موسیقیهای نازل که حاوی مضامین سطحِ پایین، در حد رنگ عسلی چشم یا محکم نبستن در است، استقبال نکند.👉
👤 زهرا خندان
📡 وایپ در پیام رسان های بله، ایتا، سروش، تلگرام و اینستاگرام
@irwipe
"بچه مهندس روی ریل احترام به مخاطب"
🔴 در امر تربیت آنچه بیش از نمایش زشتیها موثر است ارائه الگوی مناسب رفتاریست؛ توجه صرف به زشتیها که در آثار برخی از فیلمسازان، به بهانه نمایش واقعیتها دیده میشود نهتنها بازدارنده نیست بلکه ترغیب کننده و قبحشکن نیز میباشد.
✅ بچه مهندس از این آفت به دور بوده است. در این مجموعه نه از سیاهنماییهای مفرط و خودتحقیری خبری هست و نه انکار واقعیتهای تلخ.
☑️ با وجود ایرادات فنی که شیرینی محتوای پربار سریال را تا حدی تحت تاثیر قرار داد، استقبال مخاطبان از پیامها و سوژههای سریال نشان داد که پرداختن به این موضوعات میتواند جانی بر کالبد صنعت فیلم و سریالسازی بدمد. موضوعاتی چون زندگی بزرگان سیاسی و دینی، موفقیتها در زمینههای گوناگون علمی، پروندههای امنیتی و بسیاری سوژههای جذاب دیگر.
پرداختن به موضوعات اجتماعی و اقتصادی هم از رسالتهای مهم رسانه ملی است و جایگاه ویژهای در سبد بصری خانوادهها دارد مانند ازدواج آسان، فرزندآوری، اشتغال و تولید.
📡 وایپ در پیام رسانهای بله، ایتا، سروش، روبیکا، تلگرام و اینستاگرام
@irwipe
💢 محتواهای جذاب
🔊 گاهی رسانهی حوزه کودک ونوجوان به قدری درگیرِ کُپی میشود که از استعدادهای موجود داخلی غفلت میورزد.
📗 داستانِ مصور «ایلیا» از مجموعه تولد یک قهرمان، از آن داستانهایی است که به علت روایت هیجانانگیز و توجه به نیاز مخاطبِ نوجوان مبنی بر داشتن قهرمان، قابلیت تبدیل به انیمیشنی جهانی را دارد و میتواند با مجموعههای «لاک پشتهای نینجا» و «مرد عنکبوتی» رقابت نماید.
🗣 مجموعه «نظر شما چیه؟» تقابل جذابی از انسان خبیث و انسان پاک را به نمایش گذارده که در نهایت با یک سوال فکر را درگیر میکند؛ به جهت نمایش صحیح اتفاقات، بیننده به سنجش بهترین راه میرسد بدون آنکه مستقیم جواب را دریافت کرده باشد.
📡 وایپ در پیام رسان های بله، ایتا، سروش، روبیکا، تلگرام و اینستاگرام
@irwipe
″سلبریتیهایی که از ظن خود یار مردم میشوند″
♨️این روزها سلبریتیها در صفحات مجازیشان پستهایی گذاشتند سراسر آه و فغان برای کشته شدن رومینا اشرفی بهدست پدر جاهلش!
⁉️اما چرا جنس همراهی سلبریتیها با جنس همراهی مردم تفاوت دارد؟ چرا طوری پست میگذارند که خود را تافتهی جدا بافته بنمایانند؟ مگر مردم از مرگ رومینا یا حادثههای دیگری مانند هواپیمای اوکراینی خوشحال شدند که اینچنین در بزنگاهها ژست اپوزیسیون به خود گرفته و با شبکههای معاند همزبان شدهاند؟
🔅چرا با غمهای دیگرِ مردم همراهی نمیکنند؟ هستند افرادی که بر اثر بیماری کرونا و درهم شدن اوضاع مالیشان دچار مرگ تدریجی شدهاند، درد مردم و دلسوزیشان چرا آنجا بهکار نیامد تا باور این روزها برایمان سادهتر باشد!
⛔️این انتخاب مواضع گزینشی، این باور را برایمان قطعی میکند که اختیاردار و گردانندگان فضای مجازیِ سلبریتیها، از یک چشمه آب میخوردند.
📡 وایپ در پیام رسانهای بله، ایتا، سروش، روبیکا، تلگرام و اینستاگرام
@irwipe
❗️سلبریتیها در خط مقدمِ هشتگهای داس و پدر...
🔺رومینا اشرفی مستمسکی شد تا برخی در بوق و کرنا کنند که:
📢"حقتان است نگذاشتید خانه پدری اکران شود تا پدر دخترک قربانی عبرت بگیرد از پیشگوییهای قبل از انقلابِ فیلم، برای این روزها!"
🔺هیاهوی گزینشی، مقطعی و هدفمند این جماعت اتفاق تازهای نیست؛ مسلک پیشینه داری است اما مردم جامعه هوشمند شدهاند حواسشان هست که این افراد، بیاراده فرمایشات اربابانشان را مشق میکنند و نمیشود به بهانه پدر رومینا همگان را با یک چوب راند!
❗️با چه قباحتی روی خون دخترک تالشی موجسواری کردند در حالیکه تا توانستند در انواع فیلمها، سریالها و تئاترهایشان پدران ″خائن و جانی، معتاد، بیعاطفه و بیمسئولیت″ را به اذهان جامعه تزریق و تحمیل کردند، حال رومینا اشرفی بهانهای شد برای ادامه ″زنجیره پدرکُشی″ از حیث مقام و مرتبه!
چرا که تجویزکنندگان فروپاشی نظام خانواده بهخوبی میدانند پدر ستون است و تخریب ستون، بنا را از هم میپاشد! نسخهای که چند صد سال در غرب پیاده کردند و نتیجه داد!
📡 وایپ در پیام رسانهای بله، ایتا، سروش، روبیکا، تلگرام و اینستاگرام
@irwipe
✍علم بهتر است یا ...؟
⚠️سالهاست که به بهانهی جذب مخاطب و حامیِ مالی، بیمناسبت یا بامناسبت، سلبریتیها مهمان برنامههای تلویزیونی هستند.
📗اما افرادی که عمر و جوانی خود را صرف مطالعه، تحقیق و پژوهش در رشتههای مختلف علمی کردهاند هیچ سهمی از این ویترین سلیقهها ندارند.
🎭مدیران محترم! آیا فکر نمیکنید تبلیغ خوانندگی و بازیگری، تبلیغ مهارتهای ورزشی و یا دعوت گاه و بیگاه بازیگران و فوتبالیستها در برنامههای مختلف میتواند موجب اقناع کاذبِ اذهان مخاطبین شود تا جایی که تشویق امیدهای آیندهی کشور به علماندوزی را از فکر بیننده و برنامهریزی تصمیمگیران فرسنگها دور کند؟
🔴 برخی برنامهسازان و سلبریتیپرورها چگونه به این دوگانگی پاسخ میدهند که وقتی فلان دانشمند در خارج از کشور از دنیا میرود بر طبل اعتراض به عدم حمایت از او میکوبند ولی از استعدادهای فراوان علمی، المپیادی و نخبهی کشور سراغی نمیگیرند؟
🍀خوب است در فضای مسموم پهلوانپنبه پروری سکولارها، قهرمانان واقعیمان را بشناسیم و بشناسانیم.
👤امیرپور
📡 وایپ در پیام رسانهای بله، ایتا، سروش، روبیکا، تلگرام و اینستاگرام
@irwipe
❌تبلیغات مصرفگرا به توان تهاجم فرهنگی
‼️برخی از انیمیشنهای تولیدیِ حوزهی سلامت در مسیر تغییر ذائقه پوششی مردم گام نهاده و با نمایش زنانی که حجاب ناقصی دارند، سیما را در رودربایستی همان مقدار اندک پایبندی به حجاب قرار دادهاند!!
♨️جریان غربزده درون سازمان صدا و سیما تا حد امکان بهعنوان پیاده نظام دشمن در موضوع تهاجم فرهنگی تلاش کرده و نه تنها در طول دهههای گذشته اقدام مؤثری برای افزایش سطح تفکر و به کارگیری تعقل عموم جامعه برای ترویج عفاف و حجاب نداشته، بلکه در خلاف جهت آن عمل نموده است.
📢اکنون نیز به حربهی پیام سلامت در قالب انیمیشن متوسل شده! نکند که فردا روزی انمیشنها ابزار و توجیهی شوند برای تبلیغ عریانیهای بیشتر!
📡 وایپ در پیام رسانهای بله، ایتا، سروش، روبیکا، تلگرام و اینستاگرام
@irwipe
⛔️سلبریتیهای منافق دوست
🔺پس از وفات نامعلوم ″شهلا صافی ضمیر″ معروف به ″مرجان″ از بازیگران فیلمهای مستهجن قبل از انقلاب و عضو سازمان منافقین، برخی سلبریتیها پیامهای سوگ و همدری خود را روانه فضای مجازی کردند.
🔺این خواننده، سال ۵۸ به سازمان مجاهدین پیوسته و در سال ۶۱ دستگیر میشود؛ پس از آزادی، از ایران فرار کرده و با اعلان رسمیِ عضویت مجدد در سازمان منافقین، مدتی را در مقر آنان زندگی میکند. او همواره ″ابراز ارادت″ خویش به مسعود و مریم رجوی و آرزوی فتح تهران را در برنامههای مختلف اعلان نموده است.
🔺حال با وجود اعتراف شخص این زن و شواهد متعدد دیگر، همچنین
پیام مریم رجوی پس از فوت او که نشان از ارتباط عمیق سازمانی و حمایتی دارد، چگونه سلبریتیهایی که برخی از آنان بهتازگی با چهره ماسک زده از آزادی نداشتنشان دم میزنند، پیام تسلیت و جاودانگی منتشر میکنند؟؟ آیا نمیدانند یا فضای ولنگار مجازی و ″غفلت مسئولین″ مختلف سبب وقاحت این افراد شده؟!
❓کدام منطقی ابراز ارادت به فردی که حامی ″قاتلان هموطنِ بیگناهش″ است را میپذیرد؟ آیا وزارت ارشاد و نهادهای امنیتی غافلند یا طبق روال گذشته چشم بر این بیشرمی نیز فرو بستهاند؟!اگر مصادیق عملکرد ″ضد امنیتی سلبریتیها″ با عموم مردم تفاوت دارد، ″مسئولان نظارتی و قضایی″ این مصادیق را برشمارند تا عموم جامعه نیز آگاهی یابند و بر آنان خرده نگیرند.
📡 وایپ در پیام رسانهای بله، ایتا، سروش، روبیکا، تلگرام و اینستاگرام
@irwipe
❌فیلمهای همجنسگرایی در تلویزیون
🎥 چندی پیش فیلمی سینمایی از شبکه یک سیما پخش شد که داستان دو زن همجنسگراست؛ یکی از آنها به قتل رسید و دیگری در پی یافتن قاتلش به زنی بنام آگاتا پناه میبرد. آگاتا زندگی زناشویی ناخوشایندی دارد، در عین حال عشق بین دو زن حتی پس از کشته شدن یکی از آنها همچنان پابرجاست. نمایش این دو زندگی در کنارهم، کفه را به نفع زیست ناهنجار سنگین کرده است.
🔴 آنچه در پخش فیلم مشهود است پناه بردن به فن دوبله و سانسور است تا مفهوم واضحِ همجنسگرایی داستان مبهم شود.
⁉️ سوال اینجاست، آیا صدا و سیما با کمبود فیلمهای سینمایی روبروست که فیلمهای همجنسگرایی پخش میکند یا دست جریان نفوذ پشت ماجراست که به هر ترفندی در پی اجرایی ساختن سند ۲۰۳۰ ست؟!!
📡 وایپ در پیامرسانهای بله، ایتا، سروش، روبیکا، تلگرام و اینستاگرام
@irwipe
❓وسوسههای سعودی یا شیطنت..
👨⚕آقای حیاتی بازنشسته و حقوقبگیر صداوسیمای جمهوری اسلامیست. سرمایه اعتماد مردم را دارد؛ مردمی که سالها راوی خوشی و ناخوشیشان بوده، به او اعتماد دارند؛ بهجاست انتظار داشته باشند گویندهی خبرشان حواسش باشد که ابراز علاقمندیهایش آب به آسیاب دشمن نریزد؛ چراکه فرد مورد علاقهاش خواننده لسآنجلس نشین است و درد مردم را نچشیده، از قضا برای وهابیپرورها خوشرقصی هم کرده و دستمزدش را گرفته!
✅آقای حیاتی شما برای ایرانیان خاطرهها ساختید، در ذهن مردم شأن و جایگاه دارید، فریب نخورید، به مردمتان ستم نکنید و عزتتان را به آنور آبیها و اینور آبیها نفروشید! وجههتان را حفظ کنید تا برای مردم باقی بمانید.
❌اجازه ندهید مردم باورشان شود که رسانه ملی سکوی پرتابیست برای افراد فرصت طلب که تا به نان و نوایی میرسند و شهرتی دست و پا میکنند، پشت میکنند به پلهای پشت سرشان و میفروشند هر آنچه نباید را.
📡 وایپ در پیام رسانهای بله، ایتا، سروش، روبیکا، تلگرام و اینستاگرام
@irwipe
🎥 نمایشِ اقتدار
📚 برای داشتنِ جامعهای اثرگذار، باید به تزریق امید از طریق نمایش داشتهها، ارتقای تخصصها و استقامت در باورها اهتمام ورزید. پرورش خودباوری بهتر است از کودکی آغاز شود؛ دو نمونه از آثار قابل قبول تولید شده در حوزه کودک و نوجوان، «منطقه پرواز ممنوع» و «نبرد خلیج فارس» است.
🚁 «منطقه پرواز ممنوع» اثبات نمود ایجاد حس استقامت و ما میتوانیم در نوجوان در بستر روایت هنرمندانه کار سختی نیست. 🇮🇷 🇱🇷
✅مجموعههای «نبرد خلیجفارس» ابرقدرتِ آینده را با ایجاد خودباوری و قدرت نظامیِ نیروهای ارزشی و متخصص به نمایش گذارده است. با دیدن آن، خودتحقیریهای رسانههای فارسیزبانِ وطنفروش و داخلیهای مجذوب غرب کمی تعدیل شده و عزتِ زیستن در کشورشیعی را یادآور میشود.
📡 وایپ در پیام رسان های بله، ایتا، سروش، روبیکا، تلگرام و اینستاگرام
@irwipe