✴️ «دیوانگی» رمزِ نایافتهی «روح»
✍انیمیشن بین
💢 انیمیشن «روح» به دنبالِ یک راهکار در دنیایی است که رسیدن به اهداف، اقناعکننده نیست و یک سوال «که چی بشه؟» تمام معاملات و تلاشها را پوچ میکند! آدمهای این دنیا، یا مسخ میشوند و درگیر تکرار یا با رسیدن به اهدافشان به پوچی میرسند که در این صورت، آدمهای روراست، خودکشی را انتخاب میکنند و آدمهای بیجسارت، دنبال لذت میروند.
⛔️ اکثر جوامع درگیرِ این مباحث شدهاند زیرا ذاتِ تمدن مادی، خواهوناخواه، انسانهای باهوش را به خلا میرساند...در این انیمیشن، «لذت در لحظه» به عنوان راهکار و حتی فهمیدنِ زندگی مطرح میشود! اما بنظر این نوع زیست هم بعد از مدتی عیارش را از دست میدهد، زیرا این نگرش سبب ایستایی در تغییر جامعه و خود میشود بنابراین برای کاراییِ این راهکار به معنای بالاتری نیاز است که در «مستند دیوانگی» پرداخته شده است.
✅ «دیوانگی» رمزِ زیستِ انسانهای «پرفایده و مُثمِر» است، انسانهایی که «معنای بالاتر» را در زندگیشان دنبال میکنند، هدفشان منطبق بر «روح» است و فراتر از «ماده» میاندیشند. این انسانها، جهان ایدهآلشان را تصور میکنند و با دیدن خلاهای جهان فعلی به دنبال نقش و ماموریتشان برای تحقق آن جهان؛ با توجه به استعداد و هنرشان میروند.
✅✅ انسانهای دیوانگی، هم در لحظه زندگی میکنند و هم سازندهی جهان هستند، برخلاف انسانهای روح که بدنبال لذت هستند و منفعل میشوند.
📡 وایپ را در پیامرسانها دنبال کنید
@irwipe
🎥 «گاندو» وقتِ دنیا رو نگیر!
🎞 سریالِ «گاندو» توانست در نظرسنجیها با کسب حدود ۶۲٪ بیننده در رتبه دوم قرار بگیرد. این میزان بیننده، خط بطلانی بر ادعای پرمدعاهای رسانههای آنوری که «مردم در نوروز منتظر سریالهای طنز هستن» کشید و به آنها اثبات کرد، مردم برای وطنشان و کسب اطلاعاتِ امنیتی آن هم از مجرای رسانهی ملی ارزش قائل هستند.
⛔️ اطلاعات ارائه شده در گاندو، اطلاعاتی بود که سندیتش اثبات شده؛ زیرا از منظر عقل سریالی در رسانهی ملی در زمان حضور همان دولتی که به آن نقد شده، هیچگاه اطلاعات غلط ارائه نمیدهد، چرا که نوع برخورد دولت و مشاوران نام آشنایش با منتقدان بر همگان روشن است! طبیعتا عوامل سریال و مسئولان رسانه ملی میدانند که سینهچاکان حتما هر خطایی را با فرافکنی به بمبی علیه سریال تبدیل میکنند!
⛔️⛔️ جالبتر آنکه مسئول دولتی! نیز ادعایی بر کذب بودن تمام محتوای گاندو دارد‼️ و همانند آن زن مجری آنور آبی منتقد گاندوست! اما نه تنها تلاشی برای اثبات ادعایش نمیکند بلکه میگوید وقت ندارد‼️ البته همانطور که واضح است ایشان واقعا سرشان شلوغ است؛ احتمالا در حال تایپ مرقومهای احساسی برای بایدن هستند!!
✅ از مسئول محترم انتظار میرود یا ادعایش را اثبات کند یا با اظهارات بیپایهاش ذهن مخاطبان بسیار این سریال را درگیر نکند.
✅ دیالوگ محمد، خطاب به صحبتهای لغوِ همکارش به همکار دیگر، توصیه خوبی به آقایان مدعیست که سندی برای ادعایشان ارائه نکردند: لطفا!
«وقتِ دنیارو نگیر»
✅✅ جسارت پخش چنین سریالهایی بسیار دلپذیر و گامی محکم در جهت نقد ساختاری است، امید است که مسئولین خود را مخاطب اصلی بدانند و به جای پاک کردن صورت مسئله به اصلاح بپردازند! هرچند که عمرکوتاهی از دولت باقی است اما امید است این روند در ادامه شدت یابد، زیرا اطلاعات با سریالهای خوشساخت بهتر در اذهان عمومی باقی میماند تا اظهارات روزنامهای.
📡 وایپ را در پیامرسانها دنبال کنید
@irwipe
✅این فصل از سریال، توجه ویژهای در جهت «فرهنگسازی برای برخورد صحیح باطبیعت» داشت، که با طنازی توانست، توصیههای صحیح در حفظ محیط زیست داشته باشد.
✅✅ توجه به میهنپرستی و حفظ منافع ملی برای ملت هشتادمیلیونی، هم از نکات پررنگ در این فصل بود که با نمایش موانعی که مسبب حزبگرایی میشود، به خوبی به آن اشاره شد.
🎭حضور بازیگرانِ بومی، سبب قوت کار و همچنین انتقال بهتر فرهنگ آن دیار شد، چیزی که در پایتخت به علت ناآشنایی بازیگران اصلی به فرهنگ دیار مازندران یافت نمیشد.
✅✅ نقش اولِ طنز این سریال، معقول و موجه بود، کارگردان با تیزهوشی برای خنده گرفتن بیشتر از مردم سعی نکرد نقش اول را کوچک کند؛ بنظر این رویکرد در بین سریالهای طنز نادر باشد. همین توجه باعث الگودهی مناسب به مخاطبان میگردد.
❇️ انتقادات به جا و مناسب اقتصادی و سیاسی از زیرکی نویسندگان مجموعه حکایت داشت، این انتقادات در جای صحیح خود قرار گرفت و رسالت اجتماعی سریال را انجام داد. شاید بتوان اوجش را آنجا دید که شخص مسئول با هدایایی بیارزش از جانفشانی مردم روستا تجلیل میکند و وقتی یکی از اهالی میگوید: «چه خوبه ما با این چیزای بیارزش هم خوشحال میشیم»، بزرگ محل در پاسخ میگوید: «ما این کار رو با بالایی(خدا) معامله کردیم».
✳️ دیالوگی که در عین سادگی، نقش مسئولین بیکفایت را کمرنگ کرد و مسئولیت هر انسانی در قبال میهنش را یادآور شد.
❎ توجه به محوریت خانواده، ادب در برابر بزرگتر و... از نکات مثبت این سری از مجموعه شد.
🔶 انتظار میرود که کارگردان مجموعه، با توجه به همین فرمولها، فصل بعدی را نیز بسازد زیرا مخاطبین هم دغدغه را میپسندند، هم ادب را و هم طنز را، نکاتی که بیتوجهی به آن سبب افت پایتخت گشت.
👤زهرا خندان
📡 وایپ را در پیامرسانها دنبال کنید
@irwipe
💢 محاورهای بجا در «احضار»
✅ هر سریالی یک یا چند خط داستانی دارد که آن را دنبال میکند، نگرش و دغدغهی عوامل آن است که پیامی خاص را منتقل میکند.
👥مائده وقتی ناپدری خود را میبیند، میگوید: «وای چه کتِ قشنگی! حتما ترکه»؛ ناپدری در جواب میگوید: «نخیر تولید داخله» و مائده با تعجب میگوید: «چه با کیفیته»
🔷 بودن یا نبودنِ این دیالوگ تغییری در سیر داستان ایجاد نمیکند اما بودنش اثری به مراتب بیشتر از سخنرانی در باب حمایت از تولید داخل دارد.
″....گاهی یک محاورهی درست و بجا در یک نقطه میتواند حقیقتی را که شما میخواهید با یک ساعت حرف زدن به ذهن مخاطب - بخصوص اگر جوان و نوجوان باشد - القا کنید، القا کند. از باب مثال عرض میکنم: حرف میزند میگوید فلان کار را نکردم؛ جواب میشنود: «آقا! مگر نمازت است که دیر شود!؟» یک جملهی «مگر نمازت است»، معلوم میکند که نماز را نمیشود تأخیر انداخت. یا با جملهی «مگر وحی منزل است؟» معلوم میشود که وحی منزل غیرقابل تغییر است. این نکتههای بجا را، هم در زمینهی مسائل دینی میشود آورد، هم در زمینهی مسائل سیاسی و هم در زمینهی فجایع رژیم طاغوت....″
بیانات در دیدار مسئولان صدا و سیما ۱۳۸۱/۱۱/۱۵
📡 وایپ را در پیامرسانها دنبال کنید
@irwipe
افول یک قهرمان
✅مهندس جواد جوادی، جوانی موفق و مومن که تا فصل سوم بچهمهندس با تلاش و اعتماد به نفس به قلههای موفقیت دست یافت. او الگوی خوبی برای افرادی که با شرایط نامناسبی دستوپنجه نرم میکنند بود. میتوانست خودباوری را در آنهایی که منتظر تلنگری برای نجات از وضع موجود هستند بیدار کند؛ چراکه خود از دلِ سختیها سربلند برخاسته بود.
🔴اما اینک در فصل ۴ سریال، به یکباره قهرمان داستان فرو ریخت. جواد فعلی هیچ سنخیتی با آن جوان موفق، وطنپرست، دلسوز و مومن ندارد. او ضعیف، شکننده و بیمنطق شده است.
⚠️بچهمهندس میتوانست در فصل ۳ به پایان برسد؛ ولی ادامه یافت و متاسفانه فیلمنامهی ضعیف و کارگردانی ضعیفتر، سریال را از اوج به زیر کشید. از بازی بد و مصنوعی نقش اول سریال بگذریم؛ که کاش فرد تواناتری را برای این نقش جایگزین میکردند، سایر بازیگران مشترک با فصل قبل نیز نتوانستند خوب به ایفای نقش بپردازند.
🔴کاش سریال بچهمهندس در اوج خداحافظی میکرد.
📡 وایپ را در پیامرسانها دنبال کنید
@irwipe
🎥 دیدنِ این برنامه برای برخی از مسئولین، ضروری است!
💢 برنامهای پژوهشی با محوریتِ «تجربههای نزدیک به مرگ»، توانست یکی از پربینندهترین برنامههای مناسبتی شبکه چهار سیما شود.
🔸 ″زندگی پس از زندگی″ با بیان مصادیق چنین تجربیاتی در سراسر جهان به اتقان کار افزود و مهمتر؛ حضور اساتید متخصص و بیانِ پشتوانههای فلسفی و اعتقادی این تجربیات بود.
✅ وجود چنین تجربیاتی را نمیتوان رد کرد، اما میتوان اظهار داشت که برخی اجل معلقشان فرارسیده بود، برخی رویای صادقه دیدند و برخی در لحظه مرگ بازگشتند؛ ممکن است تعدادی از این تجربیات، مطابق با واقع نباشد.
👈 وجود چنین تجربیاتی که دارای اشتراکات فراوان در مصادیقِ سراسر جهان و تطابقِ بیشترِ بخشهای آن با حکمت متعالیه بود، سبب درک وجدانیِ صدق اکثر موارد میشود. 👉
✅✅✅ به فکر واداشتن مخاطب در ارتباط با مسئلهی حقیقی «روح» و ایجاد یک احتمال قوی از وجودِ «جهانی فراتر از این جهان با ادراکات وسیعتر»، را میتوان از نکات کلیدی این برنامه و حتی رسالتِ حوزه هنر دانست. نکاتی که منجر میشود، مخاطبِ این روزهای دنیای بُریده از وحی و سرگرم با علم مادی را متذکر شود که تمام دنیا، اینجا نیست و «تو» محدود به هفتاد سال عمر نیستی؛ جایی وجود دارد که «آن» را خودت و اعمالت میسازند.
🔶 «زندگی پس از زندگی» مفهومِ جدیدی از مرگ را به سوی مخاطبش میگشاید که محور آن ″نهراسیدن از ذات مرگ و هراسیدن از اعمال و رفتار خود است.″ مسئلهای نگرشی و در حوزهی جهانبینی که نقش اساسی در انتخاب سبک زندگی و ایدئولوژی ایفا میکند.
🔔آنچه حائز اهمیت است، تبدیل برخی از این تجربیات که استناد بیشتری به آیات و روایات و حکمت متعالیه دارند به سریالها و فیلمهای سینمایی است که مطمئنا با اقبال زیادی از سوی مخاطبین روبهرو میشود و به علت واقعی بودن آن، خلاهای فیلمنامهایِ سریالهایی مانند «احضار» را نخواهد داشت.
🔸این دست برنامهها نیاز روز برخی مسئولان است؛ بهویژه عزیزانی که اکنون اشکشان جاری شده یا احساس وظیفه جهت برداشتن بارِ جمهوری اسلامی کردهاند.
عزیزان، کاش این برنامه را میدیدید تا برایتان یادآورِ آخرت باشد و آرزوهای پوچ را از شما دور کند، تا برخیهایتان که همیشه مسئول بودید، یادتان بیاید اگر بنا بر انجام وظیفه داشتید مدتهای مدیدی در پستهای کلان حضور داشتید، چه چیز شما را از خدمت بازداشت!؟ جز آرزوهای حقیرانه و سبکزندگی متمولانه و البته کمی خباثت!!!
✅ امیرِ مومنان میفرماید: از هواپرستی و آرزوهای طولانی دوری کنید! که هواپرستی شما را از حق بازمیدارد و آرزوهای طولانی، آخرت را از یاد میبرد!
📡 وایپ را در پیامرسانها دنبال کنید
@irwipe
❌آقای بهداد چگونه این عمل را تقبیح میکنید؟
مگر شما خودتان افاضه نکردید که👇
❌من زندگی میکنم حتی به غلط!❌
این هم زندگی کرده به غلط! حالا غلطش خیلی غلط بوده!
🚫طبق مبنای فکری شما و امثال شما، نمیتوان این توحش را نقد کرد...
توحشی که بخش مهم آن را آزادی بی حدوحصر جنابتان و سایر رفقای سلبریتیتان به آن معتقد هستید، در گفتارتان و در فیلمهایی چون ″قورباغه″ و... در حال دامن زدن به آن و تسری در جامعه هستید...
⛔️خودتان را گول نزنید...این توحش و سقوط انسانیت، نتیجهی ذاتی تفکر لیبرال و متوحش است.
📡 وایپ را در پیامرسانها دنبال کنید
@irwipe
عقبماندگی رسانه ملی در تبیین اقتصاد اسلامی
🔷سالهاست که در گفتمان اقتصادی جامعه، بحث از اقتصاد، بهویژه اقتصاد مقاومتی میشود. برخی صرفا آن را تحمل فشارهای اقتصادی توسط مردم پنداشته و برخی روشنفکران و شاگردان مکتب اقتصادی غرب، آن را زاییدهی ذهن عدهای تندرو میدانند.
⚠️اما سوال اساسی اینجاست پرچمداران اقتصاد اسلامی و ایضا مقاومتی در جامعهی ما چه کسانی هستند.
مرجع رسمی این گفتمان اقتصادی کجاست؟
🔴وقتی مجری سازمان صداوسیما، آقای حیدری در اخبار سیما علنا مروج اقتصاد لیبرالی بهعنوان پیشنهادی برای رئیس جمهور منتخب آینده شده و بهطور مثال در یک فقره تصریح میکند بگذاریم کارخانهای که دارد ورشکست میشود بشود تا کارخانههای جدید روی کار بیایند و بهرهوری رشد کند؛ این کجای فرهنگ اقتصاد اسلامی ماست.
✅گرچه برخی برنامههای تلویزیون همانند ثریا حرفهای خوبی در این زمینه بیان کردهاند ولی قطعا این بضاعت اندک سازمان عریض و طویل صداوسیما برای گفتمانسازی اقتصاد اسلامی کافی نخواهد بود.
⁉️چرا رسانهی ملی حداقل محلی برای ترویج اقتصاد اسلامی نبوده و بهجای نشر مکتب اصالت سود و زیان و حمایت از نظام سرمایهداری، طرفدار منافع قشر مستضعف نمیگردد.
📡 وایپ را در پیامرسانها دنبال کنید
@irwipe
اعتماد به جوانان
🔶این شبها مسابقات فوتبال یورو ۲۰۲۰ از شبکه سه در حال پخش است.
✅آنچه این بازیها را جلوهای دیگر داده، رونمایی از جوانانی با دانش و فن بیان بالا در عرصهی گزارشگریست. چه در تحلیل های قبل و بعد از بازی و چه گزارشهایی نظیر بازی اسپانیا و کرواسی.
🔴این را بگذارید کنار سیاهنمایی عدهای که با رفتن مزدک و عادل، این حوزه را خالی از متخصص میپنداشتند. چراکه هر جا؛ چه در صداوسیما و چه هر مرکز دیگری انحصار ایجاد شود، عدهای را وهم برمیدارد که بهتر از انحصارگران کس دیگری وجود ندارد.
✅در صورتیکه اعتماد به جوانان، ضمن احترام به پیشکسوتان و راهنمایی خواستن از آنان همواره پاسخ مطلوب داده است.
💯هدایت صحیح این جوانان در عرصه گزارشگری سبب میشود تا سرمایهگذاری روی آنان به هدر نرفته و فوتبال را صرفا به عنوان یک سرگرمی و ورزش مفرح ببینند نه معشوقهای خیالی از غربی دلفریب که سرابش برخی را از راه به در کرده است.
📡 وایپ را در پیامرسانها دنبال کنید
@irwipe
♨️ الناز شاکر دوست؛ گلشیفته جدید یا بازیگر تبلیغاتی؟!
🔶 اکثرا در فیلمهای تجاری بازی میکرد، چهرهاش
شاید بیتاثیر نبود.
هرچه بود در فیلم شبی که ماه کامل شد، و در ادامه تی تی و...بازیِ قابل قبولی به اجرا گذاشت.
🔷 آنچه باعث شد، «او» سوژه مطلب شود، اظهارنظر و حمایتش از ″دگرباشانِ جنسی″ است، هرچند بعد از مدتی، پست را حذف کرد اما عکسهای روز تولدش با شمعهایی به رنگ پرچمِ همجنسبازان، راه حسنظن را سد میکند.
🔴 در حال حاضر تلاشهای بسیاری در حال انجام است که بتوانند برای همجنسبازان در ایران، پرچمی علم کنند، غافل از آنکه این مورد مانند تابوهای خانوادههای سنتی نیست که با فیلمهایی چون ″آواز قو″ و ″عروس آتش″ سعی در شکستن آن داشته باشند.
✅ دین اسلام، دین فطرت و سعادت است، در این دین به علت مفاسد فراوان همجنسبازی، با این عمل به هیچ عنوان نمیتوان مسامحه کرد، درحالیکه همین دین و مراجع عالیقدرشان، عمل تغییرجنسیت را به رسمیت شناختهاند.
⁉️ با این حال آیا بهتر نیست این خانم به جای حمایت علنی از یک مفسده، همانند همکارش به حمایت از ترنسها و بهبود شرایط تغییرجنسیتشان، بپردازد؟! یا آنکه منافع دیگری در میان است؟!
♦️ شاید بعد از درخشیدن در چند فیلم، هوس گلشیفته شدن داشته باشد و قهرمانی برای جماعت اپوزیسیون؟ یا همچون تعدادی دیگر مهرهای برای تبلیغات و درنوردیدن هنجارها!
📡 وایپ را در پیامرسانها دنبال کنید
@irwipe
🔘حنای بیرنگ
🔸️خون امثال من جایی میجوشد که منافعم ایجاب کند!
🚩هر دو قربانیان بیگناه، خون یکی به عداوت؛ از روی عمد ریخته شده و قاتلانش تشویق شدند، دیگری با خطایی که داغ بزرگی بر دل همگان نهاد...
⁉️حال چرایی رفتار دوگانه خانم بازیگر در قبال خون هموطن بیگناهش، این روزها حنای بیرنگی شده...
📡وایپ را در پیامرسانها دنبال کنید
@irwipe
💢 سازمانهای مردمنهاد، با هدف بالابردنِ کنشگری اجتماعی عوام، در سراسر جهان رو به افزایش است.
❌ برخی از این سازمانها به علت خصوصی بودن با سیاستهای کلی ایران زاویه دارند، بهعنوان نمونه سازمانی با حمایت یونسکو در دهه هشتاد در روستاهای ایران، اقدام به آموزش جنسی و توزیع وسایل پیشگیری و... به صورت رایگان بین دختران و زنان روستایی نموده بود.
⭕️ جمعیت امداد مردمی امام علی(ع) یکی از همین NGOهاست که از سال ۲۰۱۰ در شورای اقتصادی و اجتماعی سازمان ملل متحد، به عنوان مقام مشورتی عام عضویت دارد؛ مهمتر آنکه، با فعالیتهای ظاهرا عامالمنعه و صدالبته تبلیغ برخی از سلبریتیها توانست پایگاه اجتماعی برای خود دست و پا کند.
⛔️اما ناگهان در سال نودونه، شارمین میمندینژاد مؤسس این جمعیت، کتایون افرازه و مرتضی کیمنش دو عضو دیگر این سازمان بازداشت شدند و مدارکی دال بر اقدامات امنیتی، آموزشِ افراد جهت توهین به مقدسات، تغییر ارزشهای فرهنگی و پیشبرد سیاستهای آمریکا و صهیونیست منتشر شد.
⛔️به دنبال آن با صدور حکم انحلال این جمعیت گروهی از سلبریتیها، نگران شدند.
⁉در حال حاضر نیز شقایق دهقان و هانیه توسلی در صفحه شخصی، اقدام به تبلیغ این جمعیت نمودند؛ لذا این شائبه بوجود میآید که آیا حکم انحلال لغو شده؟
1⃣ اگر انحلال پابرجاست؛ از قوه قضائیه انتظار برخورد با سلبریتیهای خاطی وجود دارد؛ هنوز داغِ اظهاراتِ جاهلانه افشار پابرجاست...
2⃣ در غیر این صورت اگر انحلال لغو شده؛ نیاز است شفافسازی شود که چه شرایطی برایشان درنظر گرفته شده تا اقدامات گذشته تکرار نشود!
📡 وایپ/روبش را در پیامرسانها دنبال کنید
@irwipe
🔴فرهادی سنگپا را زنهار گفت...
🔺اصغر فرهادی راست گفت که ایران کشور سرکوبگر است و آزادی برای بیان تفکرات وجود ندارد ....
⛔️در طول این چهار دهه بسیاری از حرفها که باید گفته میشد با وجود فرهادی و امثال او سانسور و سرکوب شد؛ در عوض این افراد، خوشایند جشنوارههای خارجی را ساختند، دستوراتشان را پیاده کرده و تحویل دادند، علاوهبر آن لگدپرانی و پاچهخواری را هم اشانتیونش کردند، ظاهرا هم نه کسی مانع آنها شده و نه به کسی جوابگو بودند..
📡 وایپ/روبش را در پیامرسانها دنبال کنید
@irwipe
کدام ایران!؟
❇️ایران نام برنامهای است که مدتها از شبکه دوم سیما به روی آنتن میرود. برنامهای که کارشناس ثابت آن چهرهای شناخته شده به نام دکتر ولایتی است و به تاریخ علم در ایران میپردازد.
🔮اطلاعات عمومی و علمی دکتر ولایتی بر کسی پوشیده نیست. همینطور سوابق و مسئولیتهایی که ایشان در خارج از رشته اصلی تحصیلی خود داشتهاند.
⚠️اما بحث اصلی ما بهکارگیری موضوعی مهم در برنامهای خشک و بدون خلاقیت است.
🚫شاید شما هم شنیده باشید که همین الان، صدها هزار جلد کتاب خطی ما در اسراییل و اروپا و روسیه موجود است. بعد از اشغال عراق توسط آمریکا و انگلیس، کتاب های خطی کتابخانههای مهم این کشور نخستین محل دستبرد افراد ناشناس بود که برای این کار بهخصوص ماموریت داشتند.
🚫حتی برخی اندیشمندان یکی از علل قیام انسان الهی همچون امام راحل را خروج میلیونها جلد کتب خطی یعنی خروج سرمایههای بالقوه ایران و سایر ممالک اسلامی از این کشورها در عصر پهلوی دانستهاند.
⁉️حال پرسش اساسی این است آیا با چنین برنامهسازیهایی سطحی میتوان هویت گمگشته ایرانی نزد جوانان را به آنها بازشناساند؟
✅به روشنی مشهود است که یافتن هویت گذشته و فهم این معنا که سارقین علمی غربی، علوم دانشمندان ما را با اهداف استکباری به ما می فروشند همان چیزی است که دشمن از آن میترسد و سعی دارد جوانان این مرز و بوم را محدود در تفریحهای وهمآمیز و فضای مجاز نماید.
✍عالیه بهرامزاد
📡 وایپ/روبش را در پیامرسانها دنبال کنید
@irwipe
❌ اهلِ رسانهی فاقدِ سوادِ رسانه
🔴 در صفحهاش مینویسد👇
«باورم نمیشد این کسی که آنقدر غریبانه و تنها داره از فرودگاه خارج میشه همون قهرمانیه که چند روز پیش تو المپیک برای ایران میجنگید.»
🔴مسئولین امر پاسخ می دهند که ما به دیدار تمام ورزشکاران میرویم و عکس دیدار را میگذارند.
بعد از این برایمان از خلط مبحث مینویسد‼️
⚠️سلبریتی محترم! تو خودت، خلط مبحثی‼️‼️
اولا در "پارکینگ" فرودگاه ورزشکار را با خانواده دیدی گویی انتظار داشتی مسئولین او را تا درب خانه همراهی کنند و چون آنها نبودند، پس کیانی مورد بیمهری قرار گرفته و ممکن است از ایران برود‼️
دوما اگر به رسیدگی بود که هیچ کس به اندازه #علیزاده رسیدگی نشد، پس چرا رفت؟⁉️
❌اما در ادامه از سیاسی شدن مسابقهاش نوشتی که👇
«این وسط همه کیمیا رو دیدن و ناهید کیانی که تمام تلاشش رو برای رسیدن به المپیک کرده بود کمتر دیده شد، حالا هم در برگشت از المپیک هیچکس در کنارش نیست جز خانوادهاش! همین بی مهریها باعث رفتن خیلی از قهرمانهای ما شد...»
چه کسی سیاسیاش کرد⁉️ چه کسانی کیمیا را بزرگ کردند⁉️
✅کمرانی مربی تیم میگوید👇
«کمیته بینالمللی المپیک اصرار بر برگزاری این دیدار داشت.»
پس سیاسی شدنش بماند پای بینالملل...
اما این دوستان شما از فلانی تا بهمانی بودند که فقط کیمیا را دیدند و برایش کف بالا آوردند، قطعا اگر کیانی طلا میگرفت هم دوستانتان یقه غریبی و بی کسی برای کیمیا می دریدند.
پس آن را هم به حساب دوستانتان بزنید...
❌ چند وقت پیش هم جمعی از سلبریتیها از عکسی برای تظلمخواهی خوزستان استفاده کردند که مشخص شد، کذایی است...
کاش حال که خود را از اهالی رسانه میدانید، کمی سواد رسانهای داشتید...
شاید بازیگران خوبی باشید اما اصلا باهوش نیستید...
✍ زهرا خندان
📡 وایپ/روبش را در پیامرسانها دنبال کنید
@irwipe
📣 آقای امیرفضلی!
📣 دوستان سلبریتی!
❌ فراموش کردید مهمترین اهرم فشار به مردم را وارد کنید...
فشار حداکثریِ چرندیاتِ برخی از سلبریتیها؛ که با افاضاتِ فاقد علمشان، جلوی تفکر صحیح مردمی که دنبالشان میکنند را میگیرند.
🔸 اهرمی که اگر نبود قطعا خیلی از بار فشارهای دیگر کاسته میشد.
⭕️ هرچند با توجه به سطح رفاه امثال شما و دغدغههای پوچی که اربابان رسانهایتان برایتان ترسیم کردهاند، نمیتوان توقعی جز این دست توهمات را از شما داشت.
📡 وایپ/روبش را در پیامرسانها دنبال کنید
@irwipe
شمول یک سریال
🔍به دور و بر خود نگاه کردم. به جوانهای دم بخت و آنها که تازه ازدواج کردهاند.
⁉️این جستار شاید برای یک مقایسه است و پاسخ به این سوال که قهرمانان سریال زندگی زیباست بیانگر چند درصد جوانان این دوره سنی هستند.
⚪️نشاط، شور جوانی، احترام به بزرگتر و حتی پرداختن به مسئلههایی مانند سرطان و اعتیاد از نکات مثبت این سریال هستند؛ اما این ضعف قدیمی فیلمنامههای ما دست از سر این سریال هم برنداشته است. به تصویر کشیدن آدمهای پولدار، تحصیلکرده و آرمانی به جای مردم کف کوچه و بازار با درآمدهای معمولی و عشقهای عمدتا عادی که در طول زندگی مشترک بالنده میشود.
⚠️جذاب از جنس خانوادههایی با حیا و دینباور. نه روابطی باز و آزاد و خارج از عرف برای دختران و پسران، نمایش آواز و لالایی زنان و عاشقانه های افراطی همسران...
زندگی زیباست با شور و شیرینی جوانی، امید و زندگی آغاز شد و فراز و فرودهای زندگی را به نمایش گذاشت. اما در پایان راه همچون گاو نه من شیر، هرآنچه از امید و زندگی در مخاطب ساخته بود با تراژدی بیش از حد ویران کرد.
🔴نمایش مرگ سعید و خاکسپاری او علاوه بر تلخ کردن کام مخاطب، سرشار از نمادها و القائاتی بود که کمترین خوانش را با عقاید و مرام مخاطب مسلمان ایرانی داشت. دفن یادگاری همراه جنازه، اعتقاد به جوانه زدن و زندگی از نوع دیگر و سر ریز شدن روح مرده در سایر انسانها، حضور در مراسم با پوشش مشابه ادیان دیگر و حتی برخی فرقههای انحرافی، مراسم شمع و کافه و... بخشی از آن هاست.
✍عالیه بهرامزاد
📡 وایپ/روبش را در پیامرسانها دنبال کنید
@irwipe
انیمیشن خانواده پاگنده: تربیت نسل و ترویج ایدئولوژیهای حاکمیت
✍انیمیشنبین
💢 انیمیشنِ سینمایی «خانواده پاگنده» (Bigfoot Family) محصول مشترک کشورهای بلژیک و فرانسه است که «جرمی دگروسن» و «بِن استاسن» کارگردانی آن را بر عهده داشتهاند.
...⛔️ آموزش عشق در دوران نوجوانی و این سطح از ارتباطات احساسی تا آن حد؛ از سوئی و منع کردن، تقبیح ازدواج در سنین نوجوانی، عدم بلوغ نوجوان در ابعاد دیگر که لازمهی زندگی مشترک است از دگرسو، منجر به ارتباطات جنسی در سنین نوجوانی میشود که نتیجهاش درگیری عاطفی، افسردگی در این سنین و افزایش مادرانِ نوجوان که از معضلات کشورهای اروپایی است، میگردد.
.
..
...
❌ این نوع ملاحظات فرقِ فیلمهای آنها با فیلمهای ایرانیست، زیرا آنها با آنکه فساد در ذات دولتهایشان وجود دارد، آن را تطهیر میکنند و در نهایت نیز ساختارهای دولتی به کمک میآیند، درحالیکه در فیلمهای ما، کوچکترین اشتباه فردی به یک معضل اجتماعی و تهمت به ناکارآمدی نظام میشود...
متن کامل را در نشانی زیر مطالعه کنید👇
http://roubesh.ir/1400/06/13/ bigfoot family- animation
📡 وایپ/روبش را در پیامرسانها دنبال کنید
@irwipe
آمار قابل تأمل تلوبیون!
🎞احضار، گاندو، دودکش در صدر بازدیدها
🔸نگاهی گذرا به آمار بازدیدهای تلوبیون نشان از تفاوتی فاحش بین سریالهای پخش شده از رسانه ملی دارد.
✅بررسی این مهم، نتایج مفیدی را از برای مسئولان و هنرمندان بدست میدهد تا در تولید سریالها تجدید نظر کنند. چراکه به نظر میرسد تفاوت محتوایی این سریالها دلیل استقبال مخاطبان بوده است.
🎞سریال«احضار» با موضوع تقریبا بکرِ روح و جن، بازدید بالای شانزده میلیون را به خود اختصاص داده و «گاندو» با محتوایی مستندگونه و امنیتی، بازدیدی بالغ بر پانزده میلیون را ثبت کرده است! سریال «دودکش» نیز داستانهای خانوادهای از قشر معمول جامعه است که نظر مثبت نه میلیون مخاطب تلوبیون را به خود جلب کرده است.
⛔️در حال حاضر تعداد بسیاری از فیلمهای سینمایی و تئاترها همسو با سیاستهای جشنوارههای جهانی و منویات آنان ساخته میشود و سرریز این محصولات بصورت رقیقتر در تلویزیون تولید میشود، محصولاتی تکراری که غالبا در تقابل با ″دین و فرهنگ ملی و اسلامی″ است. مقایسهی بازدیدهای این سه سریال با سایر سریالها و همچنین آمار تماشاگران فیلمهای سینمایی حاکی از آن است که سطح سلیقه و پسند مخاطب بالاست؛ با وجودی که همت بسیاری صرف شده تا ذائقه مخاطب تخریب شود.
⚠️لذا نیاز است که مسئولان فرهنگی و رسانهای پایش سادهای انجام دهند و برنامهریزیهای آینده را مبتنی بر واقعیات موجود انجام دهند.
📡 وایپ/روبش را در پیامرسانها دنبال کنید
@irwipe
✍نقدی بر سریال دراکولا
⛔️طنزی قوی برای نمایش فساد ساختاری، ازدواج حرام و سبک زندگی مدرن
🎞سریال «دراکولا» با وجود داشتن شاخصهای مطلوب یک مجموعه طنز و هزینه و انرژی صرف شده برای آن، میتوانست اثرگذاری خوبی در تصحیح سبک زندگی باطل و تقبیح عادات و رفتارهای غلط داشته باشد ...
⁉️آقای مدیری یک ابهام را در ذهن مخاطبش ایحاد کرد که هدف این سریال چیست؟!
آیا هدف نقد سبک زندگیای بوده که بخش مهمی از آن در زندگی شخصیاش نیز جریان دارد؟! از حیوانات خانگی گرفته تا حقوق نجومی و برخی رفتارهایی که در سریال دراکولا با مطایبه به نمایش درآمد. یا نقدی در کار نیست، بلکه این نوع زندگی مطلوب ایشان است و آقای مدیری در پی تسری دادن سبک مفلوک زندگی خود به مخاطب است‼️سبکی که تنها به طنازی با آن میپردازد و نقد جدیای به آن نمیکند! و این احتمال را تقویت میکند که مهران مدیری با این طنازیها، سعی در پذیرش عمومی آن و عدم نقد دارد!
متن کامل را در نشانی زیر مطالعه کنید👇
http://roubesh.ir/1400/06/28/drakula_seryal
📡 وایپ/روبش را در پیامرسانها دنبال کنید
@irwipe
♦️ یکی از عواملِ احساس نکبت در جامعه، سلبریتیهایی هستند که نکبتهای وجودشان را به جای آنکه با روانشناس حل کنند یا در سطل زباله بریزند، در صفحهیشان پخش میکنند.
به این سلبریتیها عرض میکنیم:
⛔️ لطفا آشغالهای روحتان را در جامعه نریزید.
✅ بر پدر و مادر سلبریتیای رحمت که از شهرتش استفادهی درست میکند.
📡 وایپ/روبش را در پیامرسانها دنبال کنید
@irwipe
❗️درس اخلاق جدید خانم بازیگر
🔸بزرگنمایی بخشی از گفتههای #اکبر_مولایی توسط برخی از رسانهها سببِ ترویجِ دین فردی و ایجادِ نگرشِ جمعِ بین شهوات و دین یا همان هم خرما و هم خدا میشود.
✅درحالیکه روحِ عبادات در افزایش انگیزه برای جهانیکردن نظام توحیدی است.
❌ #مهناز_افشار، که هنوز دستانش از خونِ طلبهای که احتمالا جزو روضهخوانانِ حسین علیه السلام بوده، آلوده است این اظهارات را تصویری بدون ریا، خشونت و قضاوت میداند!
🕹باید به ایشان گفت: تو خود ملکهی قضاوتی خانم بازیگر! قضاوتی که منجر به اتهام و تشکیل پرونده در قوه قضائیه است...
اما باید دانست که:
⛔️ روضهخواندن و روضه شنیدن بسیار اتفاق میافتد، لذا وقتی شرکت در این روضهها، ″ادبدانت″ کرد و مثل «طیّب حاجرضایی» از وفاداری به نظامِ سرسپردهی استکبار در کودتای مرداد، به حضور در تظاهرات پانزده خرداد برای ایجاد نظام اسلامی برسی، آنگاه مشخص میشود، خوب به روضه گوشدل سپردهای و اثر پذیرفتهای.
📡 وایپ/روبش را در پیامرسانها دنبال کنید
@irwipe
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞سریال پایتخت عبدالحمید
⛔️سلطان عثمانی: روزی خواهد آمد که در تبریز پرچم ترک برافراشته خواهد شد!!
تبریز و ارومیه و سلماس شهرهای ترکان هستند!
⚠️در این روزهایی که گروکشیهای منطقهای داغ است دیدن این سکانس سریال ″ پایتخت عبدالحمید″ خالی از لطف نیست....
⚠️غفلت، جهالت و یا خیانت برخی مدیران سیاسی و فرهنگی در طول دهههای گذشته، اکنون در لافزنیهای اردوغان و علیاف نمود پیدا کرده است!!
📡 وایپ/روبش را در پیامرسانها دنبال کنید
@irwipe
📽معرفی فیلم کوتاه کپسول به اسکار 2022
❓کدام شاخصه داوران خارجی را متفقالقول کرده؟ وحشیگری پدر یا نگون بختی پسر
🔸از بین دهها فیلم ایرانی و خارجی پذیرفته شده در سی و هشتمین جشنواره بینالمللی فیلم کوتاه تهران، جایزه بزرگ بخش مسابقه سینمای بینالملل که به اسکار ۲۰۲۲ معرفی میشود، به فیلم «کپسول» ساخته امیر پذیرفته از ایران اختصاص یافت. به نقل از ابوالفضل جلیلی تمام داوران مهربانانه متفقالقول این فیلم را انتخاب کردند.
🎞کپسول داستان پسر نوجوانیست که پدر ستمگر و وحشياش او را از تحصيل محروم كرده و در مغازهاش براي جابجايي كپسولهاي گاز به كار گرفته است. او با توسل به زور و تنبيه فيزيكي فرزندش را از بازي فوتبال منع ميكند در حالی که علاقه و استعداد خوبي در اين ورزش دارد. روزي كه قرار است مسابقات فوتبال و انتخابی بهترین بازیکن انجام شود دست این نوجوان توسط پدر ظالمش به کپسول گاز زنجیر میشود. پدر حتی مانع از بازی زنجیر بدست پسر میشود!
⚠️انتخاب این فیلم به عنوان نماینده ایران سبب خوشحالی مسئولین شده و دبیر جشنواره آن را حاصل دوره عملكردي خویش معرفی میکند، حال آنکه این فیلم با این محتوا چه دستاوردی برای ایران در پی خواهد داشت اهمیتی ندارد!
📡 وایپ/روبش را در پیامرسانها دنبال کنید
@irwipe
وایپ
🎞 فیلم كوتاه مورس؛ برنده جایزه بهترين كارگرداني فيلم داستاني و بهترین فیلم بخش مسابقه جشنواره فیلم
🔸فیلم کوتاه مورس به کارگردانی روناک جعفری که نامزد دریافت جایزههای بسیاری شد، از خسرو گلسرخي شاعر و نويسنده ماركسيستي نام میبرد كه قبل از انقلاب اعدام شد. اما مضمون فيلم با آنچه در واقعيت براي گلسرخي اتفاق افتاده تطابق ندارد و كارگردان با ادعاي ساخت فيلمي سورئال! از اين سوژه براي اعتراض و هجمه به واقعيتي مانند عدالت در جامعه امروزي استفاده كرده است.
🎞مورس ماجرای کشف علت حکم اعدام شخصی به نام خسروست که دوستانش با طرح نقشه اي و با متقاعد ساختن بهرام؛ دوست و هم بندي خسرو پي به واقعيت ماجرا ميبرند.
آنها در مكان متروكهاي جمع میشوند تا با احضار روح خسرو توسط شخصي به نام «سيد علي شاه» که ادعا میشود علت بسیاری از مرگ های مشکوک را کشف کرده! واقعيت ماجرا را بفهمند. آنها میخواهند از روح بپرسند علت مرگ خودکشی بوده یا اعدام، با سیانور خودکشی کرده یا چيز ديگر، کجا خاک شده و... و روح با زبان مورس پاسخ ميدهد كه تيرباران شده است.
⚠️در فیلم دو بار جریان خوابی تعریف می شود که خسرو گفته او را کشتهاند و با نامی دیگر در مكاني دفن کردهاند همچنین صحنهای با مکث طولانی، انبوهی از پروندههایی را به تصویر می کشد که مشخص نیست صاحبان آنها چه سرنوشتی داشتهاند! اما خسروِ اين فيلم از آن دسته محكوميني به نظر میرسد كه از زندان گريخته و در نقش سيد علي شاه در پي شخصيست كه او را لو داده است.
⛔️حضور فيلمی که با حمایت انجمن سینمای جوان ساخته شده و سه جایزه دریافت کرده و این گونه صریح و فراتر از یک فیلم انتقادی، انگشت اتهام را به سوي حکومت نشانه رفته، با صحبتهاي دبير جشنواره از سياستهاي حاكم بر جشنواره و همچنين انتقادها از سانسورها در تضادي آشكار است.
📡 وایپ/روبش را در پیامرسانها دنبال کنید
@irwipe