#نجف_لک_زایی
#معاونت_منابع_انسانی
#پژوهشگاه_علوم_وفرهنگ_اسلامی
◾️طی حکمی از سوی رئیس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی انجام شد:
✅سرپرست «معاونت منابع انسانی و پشتیبانی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی»
💠طی حکمی از سوی رئیس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی جناب آقای احمد احسائی به عنوان سرپرست «معاونت منابع انسانی و پشتیبانی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی» تعیین شد.
❎به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ایسکا (پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی) طی حکمی از سوی معاون پژوهشی دفتر تبلیغات اسلامی و رئیس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی دکتر نجف لک زایی، سرپرست «معاونت منابع انسانی و پشتیبانی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی» منصوب شد ،مطابق با این حکم جناب آقای احمد احسائی به عنوان سرپرست این معاونت انتخاب شده اند در متن حکم آمده است:
✍️فاضل ارجمند جناب آقای احمد احسانی(زید عزه)
نظر به مراتب علمی، تعهد، توانمندی و سوابق ارزشمند مدیریتی به موجب این حکم به عنوان سرپرست «معاونت منابع انسانی و پشتیبانی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی» منصوب میشوید.
تأمین نیروی انسانی کارآمد و بهکارگیری آنان در جایگاه مناسب، پشتیبانی از تمامی عرصههای فعالیت پژوهشگاه و اهتمام به انضباط و صرفهجویی در راستای تحقق اهداف و مأموریتهای پژوهشگاه و دفتر تبلیغات اسلامی، مطابق مقررات، از اهم فعالیتهای این معاونت میباشد. انتظار میرود با همکاری مدیران و همراهی کارکنان و با بهرهگیری از تجربه و تدبیر خود و تقویت تعامل سازنده با مدیران مجموعه، زمینه انجام روان، منظم و ارتقای بیشتر امور مربوط را فراهم سازید.
فرصت را مغتنم شمرده، از تلاشهای خالصانه، ارزشمند و مؤثر برادر گرامی جناب آقای دکتر علی اکبریمعلم در دوران تصدی پست مذکور تقدیر و تشکر نموده و برای ایشان، از خدای متعال، توفیق روزافزون مسألت مینمایم.
نجف لکزایی
معاون پژوهشی دفتر تبلیغات اسلامی
و رییس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی
🌐https://eitaa.com/isca24/7237
#شمس_الله_مریجی
#دانشگاه_باقر_العلوم
#مهدی_ایرانپور
#اداره_امور_هیات_علمی
✅طی حکمی توسط رئیس دانشگاه باقر العلوم(ع) انجام شد
💠سرپرست اداره امور هیأت علمی دانشگاه باقرالعلوم علیه السلام»
✅جناب آقای مهدی ایرانپور طی حکمی از سوی حجت الاسلام و المسلمین شمس الله مریجی به عنوان سرپرست اداره امور هیأت علمی دانشگاه باقرالعلوم علیه السلام» منصوب شد.
⬅️به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ایسکا (پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی ) جناب آقای مهدی ایرانپور طی حکمی از سوی حجه الاسلام و المسلمین شمس الله مریجی رئیس دانشگاه باقر العلوم علیه السلام به عنوان سرپرست اداره امور هیأت علمی دانشگاه باقرالعلوم علیه السلام» منصوب شد.
✍️ در متن حکم ایشان امده است:
جناب آقای مهدی ایرانپور «زید عزه»
سلام علیکم
با عنایت به تعهد، توانمندی و تجارب سودمندتان در امور اداری هیات علمی به موجب این حکم، شما را به عنوان «سرپرست اداره امور هیأت علمی دانشگاه باقرالعلوم علیه السلام» منصوب می نمایم.
امید آنکه در پرتو الطاف الهی و عنایات امام عصر (عج) و همکاری مجموعه مرتبط بتوانید با انجام دقيق وظایف تعیین شده، در جهت توسعه و تسهیل امور اداری اعضای محترم هیأت علمی دانشگاه و معاونت آموزش و شعب دفتر تبلیغات اسلامی موفق و کامیاب باشید.
شایسته است از خدمات ارزشمند جناب آقای سید محمدرضا پاکدامن در این پست، صمیمانه تشکر و قدردانی گردد.
شمس الله مریجی معاون آموزش دفتر تبلیغات اسلامی و رئیس دانشگاه باقرالعلوم(ع)
🌐https://eitaa.com/isca24/7238
#حمید_رضا_مطهری
#پژوهشکده_تاریخ_وسیره_اهل_بیت
#نجف_لک_زایی
✅طی حکمی از سوی ریاست پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی انجام شد:
◾️انتصاب حجه الاسلام و المسلمین دکتر حمیدرضا مطهری به عنوان رئیس پژوهشکده تاریخ و سیره اهل بیت علیهم السلام
در متن حکم ایشان آمده است:
✍️حجت الاسلام والمسلمین جناب آقای دکتر حمیدرضا مطهری فر (دام عزه) نظر به مراتب فضل، دانش، توانمندی و پیشینه موفق علمی و مدیریتی، به موجب این حکم به مدت دو سال به عنوان «رییس پژوهشکده تاریخ و سیره اهل بیت (ع)» منصوب می شوید. امید است با عنایات الهی و در ظل توجهات حضرت ولی عصر (عجل الله تعالی فرجه الشريف) در عمل به شرح وظایف موفق باشید.
❎شایسته است پژوهشکده تاریخ و سیره اهل بیت (ع) با بهره گیری از پیشینه درخشان خود،ظرفیت ها و استعدادهای بالفعل حوزوی و دانشگاهی و با هم فکری چهره های علمی توانمند و خوش فكر به صورت فعال در جهت انجام وظایف محوله و به ویژه رویکرد جدید پژوهشگاه در زمینه مساله محوری و پاسخ گویی به مسائل اساسی نظام اسلامی نقش آفرینی کرده و تدابیر مناسبی اتخاذ نماید. ضمن ارج نهادن به تلاش های مدیران، اعضای هیأت علمی، محققان و کارشناسان محترم پژوهشکده، از همه آنان انتظار می رود با همکاری، همفکری و همدلی، در اعتلای اهداف، مأموریت ها و برنامه های پژوهشی پژوهشکده تلاش خود را مبذول دارند.
نجف لکزایی رئیس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی
🌐https://eitaa.com/isca24/7239
هدایت شده از کتابشناخت
🔶پادکست(فایل صوتی) معرفی کتاب : معنویت گرایی جدید (مؤلفه های مفهومی، لوازم اعتقادی و نشانه های گفتمانی)
🔹نویسنده: دکتر احمد شاکر نژاد
🔳تهیه کننده: پژوهشکده اخلاق و معنویت
🔳کاری از روابط عمومی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی
✅بشنوید
#پادکست
#معرفی_آثار
#پژوهشکده_اخلاق_ومعنویت
🌐https://eitaa.com/lib_isca_ac_ir/420
#نجف_لک_زایی
#معاونت_منابع_انسانی
#دکتر_علی_اکبری_معلم
#دکتر_احسانی
✅با حضور شخصیت های علمی و پژوهشی برگزار شد:
◾️آیین تکریم و انتصاب معاونت منابع انسانی و پشتیبانی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی
💠آیین تکریم و معرفی معاونت منابع انسانی و پشتیبانی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی در روز شنبه سی ام فرودین ماه ۱۳۹۹ در دانشگاه باقر العوم علیه السلام برگزار گردید و از خدمات شایسته معاونت منابع انسانی و پشتیبانی جناب آقای دکتر اکبری معلم تقدیر شد و معاون جدید منابع انسانی و پشتیبانی جناب آقای دکتر احسانی معرفی شد.
🔳به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ایسکا(پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی) با حضور رئیس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی،رئیس دانشگاه باقر العلوم علیه السلام،معاونت منابع انسانی دفتر تبلیغات اسلامی،رئیس حوزه ریاست دفتر تبلیغات اسلامی ،مدیر روابط عمومی دفتر تبلیغات اسلامی،مدیران پژوهشکده ها،اعضای هیات علمی و محققان در دانشگاه باقر العلوم علیه السلام بر گزار گردید.
❎در ابتدای این مراسم ابتدا حجه الاسلام و المسلمین دکتر نجف لک زایی رئیس پژوهشگاه علوم و فرهنگ سخنرانی ضمن خیر مقدم به مدعوین در جلسه از تلاش های دکتر اکبری معلم و همکارانشان تشکر کردند.
در این جلسه که در جوار شهدای گمنام برگزار شد با توجه به این که این جلسه در پایان ماه مبارک شعبان قرار داشت ایشان با خواندن فراز های از دعای ماه شعبان یادآوری کردند که:
⬅️از روایات استفاده می شود که ماه مبارک شعبان به نام ماه رسول اعظم نامیده شده است و ماه رمضان که ماه ضیافت الهی است به ماه خدا نامیده شده است و در این ماه به استغفار سفارش زیاد شده است.
طبق برخی از روایات هفتاد مرتبه استغفار در این ماه معادل با هفتاد هزار استغفار در ماه های دیگر است.
در کنار روزه، استغفار و توبه به پیشگاه حضرت حق نیز در این ماه سفارش شده است. از امام رضا (علیه السلام) سوال میشود کدام دعا در ماه شعبان جایگاه بالایی دارد؟ ایشان در جواب پاسخ میهند:
«فَقَالَ الِاسْتِغْفَارُ إِنَّ مَنِ اسْتَغْفَرَ فِی شَعْبَانَ كُلَّ یَوْمٍ سَبْعِینَ مَرَّةً كَانَ كَمَنِ اسْتَغْفَرَ فِی غَیْرِهِ مِنَ الشُّهُورِ سَبْعِینَ أَلْفَ مَرَّةٍ قُلْتُ فَكَیْفَ أَقُولُ قَالَ قُلْ أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ وَ أَسْأَلُهُ التَّوْبَةَ».
«استغفار، همانا کسی که در ماه شعبان هر روز ۷۰ مرتبه استغفار نماید همانند کسی است که در سایر ماهها ۷۰ هزار بار این ذکر را گفته باشد. کیفیت نقل آن نیز چنین میباشد: أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ وَ أَسْأَلُهُ التَّوْبَةَ».
به طور کلی استغفار از گناهان اثر فورى در رفع مصائب و گرفتاریها و گشوده شدن درب نعمتهاى آسمانى و زمینى دارد. بین صلاح جامعه انسانى و فساد آن، و بین اوضاع عمومى جهان ارتباطى برقرار است، و اگر جوامع بشرى خود را اصلاح كنند، به زندگى پاكیزه و گوارایى مىرسند، و اگر به عكس عمل كنند عكس آن را خواهند داشت. و در سه روز آخر این ماه دارای اعمال ویژه ای است که می توان با مراجعه به کتب ادعیه به ان دست یافت.
🔳 در برخی از دعای ماه شعبان می خوانیم که اَللّهُمَّ اِنْ لَمْ تَکُنْ غَفَرْتَ لَنا فیما مَضی مِنْ شَعْبانَ، فَاغْفِرْ لَنا فیما بَقِی مِنْهُ.خدایا اگر در آن قسمت از ماه شعبان که گذشته ما را نیامرزیدهای در آن قسمت که از این ماه مانده ما را بیامرز.
معاون پژوهشی دفتر تبلیغات اسلامی با یادآوری کرونا ویروس و این که ما تازه متوجه شدیم که از چه نعمت های الهی برخوردار بودیم که از آن غافل بودیم یادآور شدند که یکی از نعمت های الهی نشست های علمی بودکه درروایات نیز داریم که نعْمَتَانِ مَجْهُولَتَانِ الْأَمْنُ وَ الْعَافِيَة.
پیامبر(صلّیالله علیه وآله) فرمودند: دو نعمت است كه ناشناخته است: امنیت و تندرستی.، انسان زمانی ارزش چیزی را میشناسد و میداند که آن را از دست بدهد.
🔶بسیاری از نعمتهای الهی در اختیار ماست و ما از آنها غافل هستیم و قدر و منزلت آن را نمیشناسیم و سپاسگزار آن نیستیم. زمانی که این نعمتها از دست برود، تازه متوجه میشویم که چه نعمتهای بزرگ و گرانبهایی را در اختیار داشتیم.
رئیس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی با خواندن فرازهایی از دعای شعبانیه همگان را سفارش به خواندن این دعا و رشد و تعالی معنوی دعوت کردند.
🔷ایشان در ادامه از تمامی همکاران پژوهشگاه و دانشگاه تشکر کردندو این افراد را جزء کسانی دانستند که برا ی خدا کار می کنند و برای انجام کارهای خیر مسابقه می دهند.
⬅️ادامه این گزارش خبری از لینک زیر مطالعه کنید
🌐https://b2n.ir/975839
✅طی حکمی از سوی دکتر رجبعلی اسفندیار مدیر اداره همکاری های علمی و بین الملل منصوب شد و جناب آقای سیداسماعیل موسوی پور «زیدعزه»به عنوان مدیر اداره همکاری علمی و بین الملل منصوب شد.
💠به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ایسکا(پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی) طی حکمی از سوی دکتر رجبعلی اسفندیار رئیس مرکز هممکاری های علمی و بین الملل پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی ،«مدیر اداره همکاری های علمی و بین الملل» منصوب شد و جناب آقای سید اسماعیل موسوی پور مدیریت این اداره را به عهده گرفت.
⬅️در متن حکم ایشان آمده است:
جناب آقای سیداسماعیل موسوی پور «زیدعزه»
سلام عليكم
با احترام، نظر به تعهد و توانمندی و سوابق ارزشمند فعالیت مدیریتی، به موجب این حکم به عنوان «مدیر اداره همکاری های علمی مرکز همکاری های علمی و بین الملل »پژوهشگاه منصوب می شوید.
امید است با استعانت خداوند متعال و تعامل مؤثر با مدیران و کارشناسان محترم و بهره گیری از توان علمی اعضای محترم هیأت علمی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی نسبت به ارتقای سطح همکاری های علمی درون سازمانی و برون سازمانی تلاش نمایید. تقویت زیرساخت های نرم افزاری فعالیت های مرکز همکاری های علمی و بین الملل جهت تسهیل تعامل با پژوهشکده ها و مراکز مورد انتظار است.
رجبعلی اسفندیار رئیس مرکز همکاری های علمی و بین الملل
🌐https://eitaa.com/isca24/7244
#احمد_یزدانی_مقدم
#عضو_هیات_علمی
#پژوهشکده_علوم_واندیشه_سیاسی
#شعار_جهش_تولید
✅عضو هیئت علمی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی:
◾️تقویت زیرساخت های مادی، فکری و فرهنگی، لازمه تحقق شعار جهش تولید است
⬅️حوزه/ عضو هیئت علمی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی گفت: تقویت زیرساخت های مادی، فکری و فرهنگی، لازمه تحقق شعار جهش تولید است.
⬅️به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ایسکا (پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی) به نقل از خبرگزاری حوزه حجت الاسلام و المسلمین دکتر احمدرضا یزدانی مقدم در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه با تأکید بر این که برای تحقق شعار سال ۹۹ مبنی بر جهش تولید می بایست شرایط و ظرفیت هایی لازم برای عملیاتی کردن جهش تولید محقق شود، اظهار داشت: علاوه بر شرایط و ظرفیت های مادی، با توجه به بین المللی شدن اقتصاد، لازم است که در این خصوص به شرایط و اقتضائات بین المللی و جهانی نیز به خوبی توجه شود.
🔶وی افزود: طبعاً در این باره همچنین به وجود و فعالیت افراد متخصص، کارگران و تولیدکنندگان ماهر و کاربلد و نیز مدیران توانمند و متعهد به شدت نیاز است و این که یک نوع همدلی و همیاری ملی برای تحقق بخشیدن به شعار "جهش تولید" را در کشور شاهد باشیم.
🔳وی همچنین با اشاره به اینکه در علوم اجتماعی مباحثی در رابطه با ذهنیت و عینیت وجود دارد گفت: برخی اندیشمندان صرفاً به جنبه های مادی یا عینی تحولات و برخی دیگر به جنبه های غیرمادی همچون امور ذهنی و روحی و فکری و فرهنگی توجه دارند
⬅️جزئیات خبر در لینک زیر
🌐https://b2n.ir/isca_yazadani
#شریف_لک_زایی
#پژوهشکده_علوم_واندیشه_سیاسی
✅نگاهی به پدیده دولت در ایران معاصر|کرونا شرط تشدید یا تعدیلِ دولتِ متورم
🔶این فضا به دولت میگوید باید به این سمت حرکت کند که مردم را در فعالیتهای جاری جامعه مشارکت داده و از حضور و توان و ظرفیت نهفته در جامعه بیش از گذشته بهرهمند شود.
✍️به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ایسکا (پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی) به نقل از روزنامه «فرهیختگان آنلاین»، شریف لکزایی،عضو هیاتعلمی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی نوشت:
1️⃣_ ۱۲ فروردین هر سال، بهخاطر اینکه نوع نظام سیاسی جمهوری اسلامی ایران توسط مردم و در یک رأیگیری مستقیم پذیرفته و تایید شد، تعطیل و جشن گرفته میشود. این جشن البته در میان تعطیلات نوروز خیلی ملموس نیست ولی اصل موضوع واجد اهمیت زیادی است. پیدایش نوع جدیدی از دولت در ایران پس از انقلاباسلامی مشخصه عمدهای است که در طول تاریخ ایران تازگی دارد. اینکه برای نخستین بار در تاریخ این مرز و بوم، نظام سیاسی بر آرای مستقیم مردم مبتنی میشود و آنان قرار است در بخشهای مختلف آن، چه بهصورت مستقیم و چه بهنحو غیرمستقیم، نقشآفرینی کنند، در مبحث ماهیت دولت، نکته کلیدی و مهمی است.
🔷معمولا همیشه دولت برخاسته از آن چیزی است که مردم آن را طلب میکنند. از اینرو در اینجا درباره ماهیت دولت بر این نکته تاکید میکنیم که دولتها در عصر جدید عمدتا ساخته و پرداخته آن چیزی هستند که در جامعه شکل گرفته است و بهطور طبیعی در تداوم و استمرار آن دولت و با توجه به جهتگیریهایی که در راستای ارزشهای جامعه است، مشارکت عمدهای دارند. با چنین منظری، این ساخت دولت جدید در ایران درواقع با حمایت و پشتیبانی و حضور مستقیم مردم اتفاق افتاد. از اینرو است که این موضوع باید در تداوم دولت برآمده از این خواسته عمومی همچنان حفظ شود و بتواند بهصورت مطلوبی ادامه پیدا کند. بنابراین، عدم توجه به مردم و حضور و نقش آنان میتواند انحراف اساسی در اهداف و شعارهای انقلاب اسلامی باشد.
🔳اگر در طول تاریخ، حضور مردم در تاسیس یک دولت را بررسی کنیم انقلاب اسلامی ایران بیشترین حجم همراهی مردم را با خود داشت. این حضور مردم بود که با دمیدن بر تنور انقلاب و اوجگیری تظاهرات به رهبری حضرت امام خمینی(ره) توانست نظام سیاسی پیشین را از بین ببرد و نظام سیاسی جدیدی در ایران به وجود بیاورد که در قالب «جمهوری اسلامی» استقرار یافت. از این منظر رهبری مورد قبول و حضور و نقش مردم باعث این تغییر شد و اگر این حضور و نقش مردم دچار چالش و کمرمق شود و مورد توجه قرار نگیرد طبیعتا در ادامه با کاهش مشروعیت و اقتدار مواجه میشود. علاوهبر اینکه این موضوع میتواند آسیبهای جدی بر کارآمدی دولت نیز وارد آورد. درنتیجه فاصلهها باید ترمیم شود و همچنان مردم اولویت و صاحب نقش و اثر باشند.
🔹بنابراین نیاز به ساختی از دولت داریم که بتواند زمینه نهادمند حضور و نقش مردم را در ساحات مختلف جامعه فراهم آورد و از آن مراقبت و حفاظت کند. با توجه به نحوه شکلگیری و پیروزی انقلاب اسلامی و تاسیس جمهوری اسلامی، بهصورت طبیعی دولت مورد حمایت مردم و برخاسته از حضور و نقش مردم و مشارکت موثر و فعال آنان است که میتواند این واقعیت جدید را در جامعه تداوم بخشد و درصدد باشد که خواستههای اساسی مردم در انقلاب اسلامی را تحقق بخشد.
🔶جزئیات خبر در لینک زیر
🌐https://b2n.ir/sharif_lakzaei_isca
آیا حکومت ما بر اساس موازین شرعی است؟.Mp3
654.7K
✅پاسخ به پرسش های سیاسی در موضوع انقلاب اسلامی توسط حجت الاسلام و المسلمین دکتر نجف لک زایی
🔳آیا حکومت ما بر اساس موازین شرعی است؟
⬅️سال ۵۷ وعده کردید که طبق موازین شرع حکومت می کنید. آیا بعد از چهل سال این گونه است؟
#پرسمان_انقلاب_اسلامی
#نجف_لک_زایی
#پاسخ_به_پرسش_های_سیاسی
🌐https://eitaa.com/isca24/7249
چکیده ازادی و دانش .pdf
862.1K
✅معرفی کتاب آزادی و دانش
🔷نویسنده : دکتر شریف لک زایی
🔳 تهیهکننده: پژوهشکده علوم و اندیشه سیاسی؛ چاپ اول، قم: پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی، بهار 1389، 152ص رقمی.
🌐https://eitaa.com/isca24/7251
✅پاسخ به پرسش های سیاسی در موضوع انقلاب اسلامی توسط حجت الاسلام و المسلمین دکتر نجف لک زایی
🔳شاخص های انسانی انقلاب اسلامی
⬅️در بحث شاخص های انسانی ما پیشرفت های خیلی زیادی داشتیم اما در مقام عمل درست استفاده شده؟
#پرسمان_انقلاب_اسلامی
#نجف_لک_زایی
#پاسخ_به_پرسش_های_سیاسی
🌐https://eitaa.com/isca24/7253
شاخص های انسانی انقلاب اسلامی.Mp3
1.26M
✅پاسخ به پرسش های سیاسی در موضوع انقلاب اسلامی توسط حجت الاسلام و المسلمین دکتر نجف لک زایی
🔳شاخص های انسانی انقلاب اسلامی
⬅️در بحث شاخص های انسانی ما پیشرفت های خیلی زیادی داشتیم اما در مقام عمل درست استفاده شده؟
#پرسمان_انقلاب_اسلامی
#نجف_لک_زایی
#پاسخ_به_پرسش_های_سیاسی
🌐https://eitaa.com/isca24/7253
معرفی کتاب پژوهشی فقهی در خبر و خبرگزاری.mp3
3.85M
🔶پادکست(فایل صوتی) معرفی کتاب : پژوهشی فقهی در خبر و خبرگزاری
🔹نویسنده: جواد فخار طوسی
🔳تهیه کننده: پژوهشکده فقه و حقوق
🔳کاری از روابط عمومی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی
✅بشنوید
#پادکست
#معرفی_آثار
#پژوهشکده_فقه_وحقوق
🌐https://eitaa.com/isca24/7257
🔶پادکست(فایل صوتی) معرفی کتاب : پژوهشی فقهی در خبر و خبرگزاری
🔹نویسنده: جواد فخار طوسی
🔳تهیه کننده: پژوهشکده فقه و حقوق
🔳کاری از روابط عمومی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی
✅بشنوید
#پادکست
#معرفی_آثار
#پژوهشکده_فقه_وحقوق
🌐https://eitaa.com/isca24/7257
عیار تمدنی همراه با شناسه و فهرست مقاله دکتر بابائی(1).pdf
616K
غیریت غربی در فرایند تمدنی جمهوری اسلامی (مقالهای در کتاب عیار تمدنی جمهوری اسلامی)
✅ویژه علاقه مندان به مباحث تمدنی
💢 برای مهمانی بزرگ آمادهایم؟ 💢
✳️ بخشی از خطبه پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله در آخرین جمعه ماه شعبان:
«اى مردم! همانا ماه خدا همراه با برکت و رحمت و آمرزش به شما روى آورده است؛ ماهى که نزد خدا برترینِ ماههاست و روزهایش برترینِ روزها،
شبهایش برترینِ شبها و ساعاتش برترینِ ساعات است.
ماهى است که در آن به میهمانى خدا دعوت شدهاید و از شایستگانِ کرامت الهى قرار داده شدهاید.
نَفَس هایتان در آن تسبیح است، خوابتان در آن عبادت، عملتان در آن پذیرفته و دعایتان در آن مورد اجابت است.
پس با نیّتهاى راست و دلهاى پاک از پروردگارتان بخواهید تا براى روزهدارىِ آن و تلاوت کتاب خویش توفیقتان دهد.»
🌾https://t.me/isca24/7346
✅نرم افزار قرآنی سراج
🔷تهیه کننده:پژوهشکده فرهنگ و معارف قرآن
💠معرفی نرم افزار
♈️تلاوت قرآن همراه با صوت، ترجمه و تفسیر
❎دسترسی آسان به ترجمه، تفسیر و صوت آیات
🔶به اشتراک گذاری متن، ترجمه و تفسیر آیه
✳️جستجو در متن و ترجمه و تفسیر قرآن
🔷تغییر نوع ، رنگ و اندازه قلم متون
🔶ایجاد و شرکت در ختم عمومی و گروهی قرآن
♈️شرکت در ختم عمومی و گروهی قرآن
ایجاد ختم گروهی توسط کاربر
🔷اشتراک گذاری ختم در شبکه های اجتماعی
🔶مشاهده لیست شرکت کنندگان در ختم گروهی
📥https://cafebazaar.ir/app/isca.quran.seraj
🏴انا لله و انا الیه راجعون
● روح آیتالله "ابراهیم امینی" نماینده مردم تهران در مجلس خبرگان رهبری و نایب رییس سابق این مجلس به ملکوت اعلی پیوست.
ایشان که چند روز گذشته در "بیمارستان شهید بهشتی قم" بستری بود شامگاه امروز جمعه ۵ اردیبهشت ۱۳۹۹ و همزمان با شب اول ماه مبارک رمضان دار فانی را وداع گفت.
دعای روز اول ماه رمضان
خدایا روزه مرا در این روز مانند روزه روزه داران حقیقى قرار ده و اقامه نمازم را مانند نمازگزاران واقعى مقرر فرما و مرا از خواب غافلان هوشیار ساز خدایا روزه مرا در این روز مانند روزه روزه داران حقیقى قرار ده و اقامه نمازم را مانند نمازگزاران واقعى مقرر فرما و مرا از خواب غافلان هوشیار ساز