هدایت شده از رادیو پژوهش پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی
سوره، فصل محمد رسولالله (ص)»اشبکه چهار سیما 990726.mp3
17.8M
✅برنامه «سوره، فصل محمد رسول الله (ص) ساعت ۲۳ | شبکهٔ چهار سیما
📒ارائه دهنده: استاد نجف لک زایی
⏰زمان: شنبه 1399/7/26
🔶مکان: شبکه چهار سیما برنامه سوره
📒از رادیو پژوهش بشنوید
🌐https://b2n.ir/129657
💠فیلم برنامه را از آپارات پژوهشگاه مشاهده نمایید.
🌐https://www.aparat.com/v/8tw7n
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅آیین افتتاحیه اولین همایش ملی معنویت های نوظهور
⬅️خیر مقدم گویی توسط مرحوم دکتر ابراهیم علیپور رئیس پژوهشکده فلسفه وکلام اسلامی
⏰زمان:سه شنبه 1399/6/18
💠مکان:قم- پردیسان- خیایبان دانشگاه- پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی- طبقه دوم- تالار شهید سلیمانی و سالن اجتماعات
🌐https://eitaa.com/isca24/8153
36.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅آیین اختتامیه اولین همایش ملی معنویت های نوظهور
⬅️گزارش توسط مرحوم دکتر ابراهیم علیپور رئیس پژوهشکده فلسفه وکلام اسلامی
⏰زمان:پنج شنبه 1399/6/20
💠مکان:قم- پردیسان- خیایبان دانشگاه- پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی- طبقه دوم- تالار شهید سلیمانی و سالن اجتماعات
🌐https://eitaa.com/isca24/8154
✅از سوی رئیس قطب تعمیق ایمان دینی صورت گرفت؛انتصاب حجت الاسلام والمسلمین عیسی زاده به عنوان رئیس میز تخصصی «توسعه و تعمیق فرهنگ قرآنی»
📒به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ایسکا (پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی) حجت الاسلام والمسلمین محمدتقی سبحانی رئیس قطب تعمیق ایمان دینی، طی حکمی حجت الاسلام و المسلمین عیسی عیسی زاده عضو هیات علمی و مدیر گروه فرهنگنامه های قرآنی پژوهشکده فرهنگ و معارف قرآن پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی را به عنوان رئیس میز تخصصی توسعه و تعمیق فرهنگ قرآنی منصوب کرد.
💠جزئیات خبر در پایگاه اطلاع رسانی ایسکا (پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی)
🌐https://b2n.ir/320634
✅به همت پژوهشکده تاریخ و سیره اهل بیت ع برگزار شد:کرسی ترویجی «فقر نظریه در سیره پژوهی اهل بیت علیهم السلام»
🔹کرسی ترویجی «فقر نظریه در سیره پژوهی اهل بیت علیهم السلام» روز یکشنبه سیزدهم مهرماه، ساعت ده و سی دقیقه صبح، بصورت مجازی برگزار شد.
💠به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ایسکا (پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی ) این کرسی ترویجی یکی از پیش نشستهای ذیل کنفرانس بین المللی آسیب شناسی مطالعات تاریخ اهل بیت علیهم السلام در دوره معاصر میباشد. این کنفرانس در تاریخ هشتم آبان ماه سال جاری به همت پژوهشگاه حوزه و دانشگاه با همکاری پژوهشکده تاریخ و سیره اهل بیت علیهم السلام برگزار خواهد شد. حجت الاسلام و المسلمین رمضان محمدی دبیر علمی و دکتر خزائیلی دبیر اجرایی این کنفرانس هستند.
✍️در این کرسی ترویجی، دکتر سعید نجفینژاد دبیر کرسی و دکتر سید علیرضا واسعی، دانشیار پژوهشکده اسلام تمدنی و مؤسس و سردبیر فصلنامه سیره پژوهی اهل بیت علیهم السلام دفتر تبلیغات اسلامی شعبه خراسان رضوی، به عنوان سخنران و ارائه دهنده بحث و دکتر نعمت الله صفری فروشانی، مدیر دانشنامه اهل بیت علیهم السلام پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی، در جایگاه ناقد به بحث و بررسی در مورد فقر نظریه در سیره پژوهی اهل بیت علیهم السلام پرداختند.
💠جزئیات خبر در پایگاه اطلاع رسانی ایسکا (پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی)
🌐https://b2n.ir/579952
✅به همت پژوهشکده تاریخ و سیره اهل بیت ع برگزار شد:سمینار طرح پژوهشی کتاب «بررسی سبک زندگی اهل بیت (ع) با رویکرد اخلاق»
✍️به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ایسکا (پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی ،سمینار طرح پژوهشی کتاب «بررسی سبک زندگی اهل بیت (ع) با رویکرد اخلاق جنسی» در روز یکشنبه ۱۳۹۹/۷/۱۳ رأس ساعت ۸ الی ۱۰ با حضور رئیس پژوهشکده تاریخ و سیره اهل بیت(ع)، اعضای هیأت علمی گروه سیره اهل بیت(ع)، مجری و ناظر طرح، نمایندگان: رئیس پژوهشگاه، معاون پژوهشی پژوهشگاه و قطب اخلاق و سبک زندگی، در سالن شهید سلیمانی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی برگزار گردید.
💠جزئیات خبر در پایگاه اطلاع رسانی ایسکا (پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی)
🌐https://b2n.ir/932679
✅رئیس حوزه ریاست :برنامه دیدار با اصحاب قلم، فرصتی مناسب جهت معرفی آثار پژوهشی پژوهشگران
🔶برنامه دیدار با اصحاب قلم، فرصتی مناسب جهت معرفی آثار پژوهشی پژوهشگران و محققان پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی به مخاطبان و مشتاقان علم و دانش است؛
✍️به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ایسکا (پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی )به همت حوزه ریاست و روابط عمومی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی، برنامه دیدار با اصحاب قلم پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی هر دوهفته یک بار با حضور مؤلفان و محققان و اعضای محترم هیات علمی پژوهشگاه برگزار می شود؛
حجت الاسلام و المسلمین تیموری رئیس حوزه ریاست پژوهشگاه، هدف از برگزاری این برنامه را آشنایی مخاطبان و محققان با مؤلفان و پژوهشگران پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی و آثار علمی پژوهشگاه و دیدار چهره به چهره مخاطبان با مولفان و پژوهشگران دانست وبیان کرد: تا کنون بیش از ۹۰ برنامه دیدار با اصحاب قلم پژوهشگاه برگزار شده است که مورد استقبال صاحبان قلم و علاقه مندان به علم و پژوهش قرار گرفته است.
📒ایشان افزود: در سال های گذشته این برنامه به صورت حضوری و با مشارکت طلاب، روحانیون و دانشجویان و علاقه مندان به علوم اسلامی در فروشگاه نشر پژوهشگاه برگزار می شد تا مشتاقان علم و دانش علاوه بر دیدار چهره به چهره با نویسندگان و پژوهشگران، با آثار مکتوب پژوهشگاه نیز که از جایگاه ممتازی در حوزه علوم اسلامی و انسانی برخوردار است آشنا شوند اما با توجه به شیوع ویروس کرونا و لزوم رعایت مقررات بهداشتی، برنامه مذکور به صورت مجازی برگزار می شود و برنامه ضبط شده در سایت-ها و کانال های پژوهشگاه در فضای مجازی پخش و در اختیار علاقه مندان قرار می گیرد.
🌐https://eitaa.com/isca24/8160
✅پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق علیه السلام برگزار می کند
🔲 نظم ولائی و نظم معنوی در تجربه تمدنی جمهوری اسلامی
💠ارائه دهنده دکتر حبیب ا... بابایی ،عضو هیات علمی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی
⏰زمان: دوشنبه ۲۸ مهرماه ساعت 13 الی 14:45
🔲مکان : قم بلوار شهید محلاتی، پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق عليه السلام سالن جلسات شهید طهرانی مقدم
🌐https://eitaa.com/isca24/8161
✅دکتر محمد باغستانی: حضرت رضا(ع) به خراسان هویت بخشید.
🔹عضو هیات علمی پژوهشکده اسلام تمدنی گفت: شرایطی که پس از ورود حضرت رضا(ع) پیش آمد، آثار هویتبخشی حضرت بر خراسان و ایران بود و ایشان به خراسان هویت بخشید.
✍️به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ایسکا (پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی ) به نقل از روابط عمومی پژوهشکده اسلام تمدنی، محمد باغستانی در مراسم شب آئینهای رضوی که شامگاه ، ۲۳ مهر ماه، در فرهنگسرای جهاد دانشگاهی خراسان رضوی برگزار شد،وی در رابطه با تاثیرات حضور امام رضا(ع) در خراسان بیان کرد: پس از حضور ایشان، توس به مکانی مقدس تبدیل شد و ایشان در مسیر آمدن به خراسان و اقامت، مکانهای مقدس دیگری را که موسوم به قدمگاه است را به وجود آورد و توس از یک آبادی به یک شهر تبدیل و زائرپذیر شد؛ رونق این منطقه به دلیل روا کردن حاجات مردم که از همان آغاز رخ داد و توسلاتی که مردم به ایشان داشتند، صورت گرفت.
💠جزئیات خبر در پایگاه اطلاع رسانی ایسکا (پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی)
🌐https://b2n.ir/615495
✅به همت پژوهشکده اسلام تمدنی؛درس گفتار- درآمدی بر فقه مقارن حجت الاسلام و المسلمین علی شفیعی برگزار گردید.
🔶یازدهمین برنامه از برنامه های سخنرانی های علمی با موضوع درس گفتار- درآمدی بر فقه مقارن حجت الاسلام و المسلمین علی شفیعی برگزار گردید.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ایسکا (پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی ) به نقل از روابط عمومی پژوهشکده اسلام تمدنی، یازدهمین برنامه از برنامه های سخنرانی های علمی با موضوع درس گفتار- درآمدی بر فقه مقارن (جلسه ۱۶،۱۷،۱۸،۱۹،۲۰)، با حضور حجت الاسلام و المسلمین علی شفیعی مدیر گروه و عضو هیأت علمی گروه فقه کاربردی پژوهشکده اسلام تمدنی به همت واحد فناوری اطلاعات پژوهشکده اسلام تمدنی برگزار شد.
💠جزئیات خبر در پایگاه اطلاع رسانی ایسکا (پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی)
🌐https://b2n.ir/400179
✅به همت پژوهشکده تاریخ و سیره اهل بیت ع برگزار شد:کرسی ترویجی «آسیب شناسی تعصبات مذهبی و سیاسی در نگارش سیره
🔶کرسی ترویجی «آسیب شناسی تعصبات مذهبی و سیاسی در نگارش سیره (بررسی سیره نگاری حسین مونس)» برگزار شد.
✍️به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ایسکا (پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی ) کرسی ترویجی «آسیب شناسی تعصبات مذهبی و سیاسی در نگارش سیره (بررسی سیره نگاری حسین مونس)» به عنوان پیش نشست «کنفرانس بین المللی آسیب شناسی مطالعات تاریخ اهل بیت (علیهم السلام) در دوره معاصر» روز چهار شنبه ۲۳/۰۷/۹۹ در پژوهشگاه حوزه و دانشگاه برگزار شد.
در ابتدای این جلسه که با همکاری پژوهشکده تاریخ و سیره اهل بیت(ع) پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی برگزار شد دکتر سعید نجفی نژاد ضمن تبیین موضوع نشست به معرفی اساتید ارائه کننده و ناقد پرداختند و در ادامه حجت الاسلام و المسلمین قاسم خانجانی به عنوان ارائه دهنده، به معرفی سوابق علمی و روش کار حسین مونس پرداخت و گفت: حسین مونس در نگارش آثار خود ادعای آزاد اندیشی دارد؛ اما در کتابها و آثار او بیطرفی مشاهده نمیشود. او در کتاب «دراسات فی السیره النبویه » درباره علت گرایش به این موضوع مینویسد: «مشاهده نمودم نویسندگان در زمینه سیره نگاری با دید احساسی و عاطفی به تألیف کتابهایشان پرداختهاند.».
💠جزئیات خبر در پایگاه اطلاع رسانی ایسکا (پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی)
🌐https://b2n.ir/891612
✅استاد نجف لکزایی تشریح کرد؛فرق میان سیاست متعالیه و سیاست متدانی چیست؟/ رابطه سیاست و معنویت
✍️رئیس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی گفت: رویکرد سیاست متعالیه، توحیدی و الهی است ولی رویکرد سیاست متدانی دنیوی و مادی است و به جهان دیگر و عقبی کاری ندارد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ایسکا (پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی ) به نقل از خبرنگار مهر، دین با هدف «تکامل معنوی انسان» که یک حرکت جوهری آگاهانه است به دنبال آن است که انسان را تا عالیترین کمالات وجودی رشد دهد و این مهم جز در بستر جامعه و امور سیاسی ممکن نیست. از این منظر هر چند سیاست در حوزه اعتباریات قرار دارد اما با توجه به اینکه کارکرد اصلی اعتباریات این است که واسطه رساندن انسان از نقص به کمال شوند و سیاست نیز متکفّل دستیابی به مصالح عمومی جامعه است، دین به عنوان مجموعه برنامهها و راهنماییهای الهی سیاست را در رساندن انسانها به کمالات معنوی شأن هدایت میکند. سیاست به معنای علم و فنّ کسب، حفظ و استمرار قدرت برای اجرای هدف حق یا باطل است و معنویت با دو رکن اخلاق و عرفان به معنای رویگردانی از وابستگی به دنیا، تهذیب نفس، توجه به آخرت و معرفت شهودی خداوند جلّ و علی است. دنیای مسیحی غرب با تمایزگذاری بین دو حوزه عرفی و قدسی پس از رنسانس به سکولاریزم رسیده است، اما اسلام آن را بر نمیتابد.
💠جزئیات خبر در پایگاه اطلاع رسانی ایسکا (پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی)
🌐https://b2n.ir/246190
پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی
کرسی ترویجی خشونت و افراط گرایی ارایه دهنده:دکتر مختارشیخ حسینی
به اطلاع می رسانم این کرسی که بنا بود فردا برگزار شود در زمان دیگر برگزار می شود متعاقبا در همین کانال اطلاع رسانی انجام خواهد گرفت.
⬅️لینک حضور در برنامه:
https://www.skyroom.online/ch/ricac/content-cyberspace
✅در راستای برگزاری سلسله نشستهای «حکمرانی؛ فرهنگ و فضای مجازی»:
💠نشست «نظام ارزشگذاری محتوا در فضای مجازی» برگزار میشود.
⏹نشست تخصصی «نظام ارزشگذاری محتوا در فضای مجازی» با سخنرانی حجتالاسلام والمسلمین دکتر مهدی علیزاده (معاون فضای مجازی، هنر و رسانه دفتر تبلیغات اسلامی)، امیر خوراکیان (معاون فرهنگی اجتماعی و امور محتوایی مرکز ملی فضای مجازی) و مهندس یاسر جلالی (دستیار رئیس سازمان تبلیغات اسلامی) روز سهشنبه ۲۹ مهر ماه ۱۳۹۹ از ساعت ۱۰ تا ۱۲ به صورت وبینار برگزار میشود.
♈️این نشست، از سلسله نشستهای گفتگو پیرامون «حکمرانی؛ فرهنگ و فضای مجازی» میباشد که دبیری آن را دکتر حسین حسنی، عضو هیأت علمی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات بر عهده خواهند داشت.
⬅️لینک حضور در برنامه:
https://www.skyroom.online/ch/ricac/content-cyberspace
پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی
✅سلسله نشست های راهبردی- تمدنی 2|سلامت اجتماعی و آینده آن در جهان اسلام ✍️ارائه دهندگان: 🔶 دکتر ی
✅دهمین نشست راهبردی ـ تمدنی با موضوع «سلامت اجتماعی و آینده آن در جهان اسلام» با حضور دکتر یونس نوربخش (رئیس کرسی یونسکو در سلامت اجتماعی در ایران) و دکتر ودادهیر (مدیر روابط بین الملل کرسی یونسکو در سلامت اجتماعی) در پژوهشکده مطالعات تمدنی و اجتماعی برگزار شد.
✍️در این نشست نخست دکتر ودادهیر بر مفهوم هویت (ما) و ضرورت شکلگیری «ما»ی فراگیر در سطح جهانی تأکید کرده و تصریح نمودند که تا زمانی که حسنیاز و یا حس خطرِ پیوسته وجود نداشته باشد و تا زمانی که ما به صورت همگانی فکر نکنیم و عزم و ارادههای بزرگی از خود نشان ندهیم و بالاخره تا زمانی که فرهنگ یاریگری و همدلی در سطوحی کلانتر را تجربه نکنیم، در مواجهه با پاندمیها همچنان عاجز خواهیم بود. در این باره دکتر ودادهیر مسئله فرقهگرایی را یکی از موانع شکلگیری مابودگی در جهان اسلام قلمداد کردند و بر حل آن تأکید نمودند.
🔶در ادامه دکتر نوربخش علاوه بر مصارف دینی وقف (وقف مسجد) و مصارف علمی وقف (وقف مدرسه) به مسئله «وقف سلامت»، «وقف درمان» و «وقف بهداشت» در جهان اسلام اشاره کردند و اهمیت نهاد وقف بویژه «وقف در حوزه پیشگیری» (بهداشت) را خاطرنشان کردند و آن را در شکلگیری «خیر عمومی» مهم دانستند. نکتهای که دکتر نوربخش بر آن تأکید کردند سنتی بودن و سنتی ماندن نهاد وقف در کشورهای اسلامی و پاسخگو نبودن نظام وقف به مسئلههای کنونی جهان اسلام است که دیگر همچون گذشته نمیتواند داراییهای عمومی را مدیریت کند. ایشان تصرف دولت ملتها در موقوفات و همینطور اصلاحات ارضی و تقسیم زمینهای وقفی در جهان اسلام را از جمله آسیبهای مهم در استفاده از داراییهای عمومی برشمردند.
📒گزارش تفصیلی نشست بعدا منتشر خواهد شد.
🌐https://eitaa.com/isca24/8169
سخنرانی استاد نجف لک زایی در آیین اختتامیه اولین همایش ملی معنویت های نوظهور
http://m.aparat.com/v/KAMO6
💠 کرسی نقد علمی «راهکارهای رفع موانع اخلاق فردی ازدواج جوانان»
❎ارائه دهنده: حجت الاسلام و المسلمین اصغر هادی
⬅️ناقد: حجت الاسلام و المسلمین عبدالرسول احمدیان
⏹ دبیر علمی:دکتر محمد ثناگویی زاده
⏰زمان:چهارشنبه ۱۳۹۹/۷/۳۰ ساعت ۹:۳۰
🌐مشاهده آنلاین:
dte.bz/1001
✅سامانه بازنمایی دستاوردهای قرآنی کشور رونمایی میشود
♈️دبیر میز توسعه و تعمیق فرهنگ قرآنی قطبهای فکری و فرهنگی دفتر تبلیغات اسلامی، گفت: سامانه بازنمایی دستاوردها و محصولات قرآنی کشور با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و رئیس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه
✍مرتضی غرسبان در گفتوگویی با اشاره به جلسه اخیر میز «توسعه و تعمیق فرهنگ قرآنی» با معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اظهار کرد: در آیندهای نزدیک از سبد قرآنی (سامانه بازنمایی دستاوردهای قرآنی کشور) رونمایی خواهد شد.
💠وی افزود: در سال گذشته، پروژه «وضعیتسنجی تولید محصولات قرآنی کشور» از سوی کمیسیون توسعه فعالیتهای ترویجی، تبلیغی، قرآنی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به دفتر تبلیغات اسلامی واگذار شد.
⬅️دبیر میز توسعه و تعمیق فرهنگ قرآنی قطبهای فکری و فرهنگی دفتر تبلیغات اسلامی با اشاره به طرحی که میز قرآن ارائه کرد، تصریح کرد: به پیشنهاد حجتالاسلام والمسلمین محمد قطبی، «رییس میز قرآن» طراحی سامانه بازنمایی دستاوردهای قرآنی، لازمه اجرای پروژه وضعیتسنجی تولید محصولات قرآنی کشور دانسته شد.
❎وی افزود: بر این اساس، یکی از فعالیتهایی که در برنامه میز قرآن برای پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی تعریف شد، طراحی سامانه سبد قرآنی بود؛ این فعالیت که با بیش از یک سال تلاش از سوی اداره فناوری پژوهشکده فرهنگ و معارف قرآن پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی انجام گرفت، در جلسه اخیر میز قرآن با معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ارائه شد.
⬅️غرسبان با اعلام استقبال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از این سامانه و تأکید بر ارتقاء آن به سطح ملی، تصریح کرد: مقرر شد که مراسم رونمایی رسمی از این سامانه در جلسه آتی «کمیسیون توسعه فعالیتهای ترویجی، تبلیغی، قرآنی»، با حضور سید عباس صالحی، وزیر محترم فرهنگ و ارشاد اسلامی و حجتالاسلام والمسلمین احمد واعظی، رئیس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم صورت گیرد.
✅وی یادآوری کرد: همچنین مقرر شد از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، همه نهادها و دستگاههای فرهنگی و قرآنی کشور، ملزم به بارگذاری محصولات قرآنی خود در این سامانه شوند.
قرائت پیام حضرت آیت الله نوری همدانی توسط حجه الاسلام و المسلمین حمید نوروزنژاد
http://m.aparat.com/v/Etk7b
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅معرفی مرکز همکاری های علمی و بین الملل
💠اهداف مرکز همکاری های علمی و بین الملل
◀️برگزاری کرسی های نظریه پردازی
⬅️برگزاری نشست های علمی
📒برنامه ریزی مطالعات علمی و بین الملل
🔹کاری از پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی
🌐https://eitaa.com/isca24/8174
✅پژوهشکده حج و زیارت و پژوهشکده تاریخ و سیره اهل بیت ع پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی و معاونت بین الملل بعثه مقام معظم رهبری برگزار می کنند.
⬅️همایش بین المللی مغرب اسلامی، حج و حرمین شریفین
◀️از سلسله همایش های سراسری «جهان اسلام حج و حرمين شريفين»
1️⃣اهمیت حج و حرمین از دیدگاه مسلمانان مغرب اسلامی با رویکرد تقریبی
2️⃣ احکام و آبین های تقریبی حج و حرمین
3️⃣ ظرفیت ها و راهکار های همکاری های مشترک ایران و کشور های مغرب اسلامی در چارچوب حج
4️⃣ افق های مشترک سیاسی، فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی ایران و کشورهای مغرب اسلامی
5️⃣ نقش عالمان و فرهیختگان شمال افريقا در مقابله با افراط گرایی در میان مسلمانان
6️⃣ تلاش های وهابیت جهت اثر گذاری بر مسلمانان مغرب اسلامی
7️⃣ تاریخ و فرهنگ حج گزاری در مغرب اسلامی .
8️⃣ اهتمام مغربیان به مشاهد مشرفه و نمادهای اهل بیت
9️⃣ نقش حج و حرمین در تعامل و تعالی تمدنی ایران و مغرب اسلامی
0️⃣1️⃣ نقش حج و حرمین در تحقق اهداف بین المللی بیانبه گام دوم در باره مغرب اسلامی
1️⃣1️⃣نقش و تأثیر حج بر روابط و فرهنگ ابران و مغرب اسلامی
⏰زمان برگزاری: ۲۵ دی 1399
🔶آخرین مهلت ارسال چکیده ها: آخر شهریور ۱۳۹9
📒آخرین مهلت ارسال مقالات: ۲۰ آبان 1399
✍️جزئیات ارسال مقالات در پوستر ملاحظه نمایید.
🌐https://eitaa.com/isca24/8175