#همایش_دکترین_مهدویت
#حسین_الهی_نژاد
#پژوهشکده_مهدویت
در شانزدهمین همایش بین المللی دکترین مهدویت؛کتاب «رویکرد شناختی پاسخ علمای اهل سنت به مخالفان مهدویت» برگزیده شد.
کتاب رویکرد شناختی پاسخ علمای اهل سنت به مخالفان مهدویت اثری از حجت الاسلام و المسلمین حسین الهی نژاد از پژوهشکده مهدویت و آینده پژوهی از پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی می باشد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ایسکا (پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی )در شانزدهمین همایش بین المللی دکترین مهدویت با رویکرد طرح کلی حرکت انبیاء و امامان از آغاز تا انجام، کتاب «رویکرد شناختی پاسخ علمای اهل سنت به مخالفان مهدویت» به عنوان کتاب برگزیده همایش انتخاب گردید.
کتاب رویکرد شناختی پاسخ علمای اهل سنت به مخالفان مهدویت اثری از حجت الاسلام و المسلمین حسین الهی نژاد از پژوهشکده مهدویت و آینده پژوهی از پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی می باشد.
در این کتاب به صورت تفصیلی به نگرش مخالفان مهدویت در اهل سنت با رویکرد های حدیث شناسانه، قرآن شناسانه، نماد گرایانه، دین شناسانه، مذهب شناسانه، عقل گرایانه و... پرداخته شده و اندیشمندان و علمای اهل سنت با همین رویکردها، به پاسخ مخالفان مهدویت پرداخته اند.
💠مشاهده خبر در لینک زیر
🌐http://dte.bz/zm7hh
✨🌼✨
مژده ای دل که شب نیمه شعبان آمد
بر تن مُرده و بی جانِ جهان جان آمد
بانگِ تکبير نِگَر در همه عالم بر پاست
همه گويند مگر جلوه يزدان آمد
از زمين نور به بالا رود امشب زيرا
نور خورشيد امامت همه تابان آمد
قائمِ آل محمد گلِ گلزارِ رسول
حجت بن الحسن، آن مظهر ايمان آمد
✨میلاد امام زمان ارواحنا فداء
بر منتظران آن حضرت مبارک باد✨
#مصطفی_صادقی
#امام_مهدی
#پژوهشکده_تاریخ_وسیره
✅حجتالاسلام صادقی:انگیزه جعل در روایات علائم ظهور فراوان است
⬅️عضو هیئت علمی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی با تاکید بر لزوم نگرش عمیق علمی به روایات گفت: انگیزه جعل در روایات علائم ظهور بسیار زیاد است، ضمن اینکه متن خیلی از روایات علائم ظهور موقوف است.
💠 حجتالاسلام والمسلمین مصطفی صادقی، عضو هیئت علمی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی، شامگاه پنجشنبه، پنجم فروردینماه در نشست علمی «علائم ظهور» گفت: بحث منجی و موعود مختص مسلمین و شیعیان نیست و مطلبی بین ادیانی و بین مذهبی است و همه ادیان دیگر هم آن را قبول دارند، لذا علائم و نشانههای ظهور در ادیان دیگر بیان شده و حتی برخی مطالب مطرح شده در یهودیت و مسیحیت شبیه مطالب بیان شده روایات شیعه است.
💠مشاهده متن کامل خبر در لینک زیر
🌐http://dte.bz/ZcAuc
9.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #ببینید | انتظار به چه معناست؟!
🔺️پاسخ حجت الاسلام والمسلمین سلیمیان (عضو هیئت علمی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی)
🇮🇷🇮🇷🇮🇷
انقلابی ماندهایم و اهل کتمان نیستیم
از مسیر آمده هرگز پشیمان نیستیم
درد داریم و به درد خویش میبالیم ما
درد دین داریم پس محتاج درمان نیستیم
روز اول با امام عشق پیمان بستهایم
اهل کوتاه آمدن از عهد و پیمان نیستیم…
*١٢ فروردین روز جمهوری اسلامی ایران مبارک باد*
🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@isca24👈👈🌷🕊
با سلام و عرض تبریک اعیاد و آرزوی سالی پر خیر و برکت، به اطلاع می رساند، جلسه پنجاه و هفتم کرسی«حکمرانی در قرآن» به صورت هفتگی، شنبه ها (شنبه 14فروردین) ساعت 13:30 با ارائه استاد نجف لک زایی و دبیری دکتر مختار شیخ حسینی برگزار می شود.
لینک حضور در جلسه انلاین:
http://dte.bz/hokmconf.
پژوهشکده علوم و اندیشه سیاسی