🛑نتایج عجیب و قابل تحلیل یک نظرسنجی جدید در ایالات متحده آمریکا
بر طبق نظرسنجی سال ۲۰۲۰.م گالوپ در امریکا، ۱۵ درصد افراد بازه سنی ۱۸ تا ۲۳ سال در این کشور، خود را متعلق به جامعه lgbt (یعنی همجنسگرای زن، همجنسگرای مرد، دوجنس گرا، یا ترنس) می دانند!
این در حالی است که فقط ۲ درصد از متولدین ۱۹۶۵.م به قبل چنین برچسب هایی به خود می زنند.
چنین تفاوت فاحشی را دیگر نمی توان به مواردی مثل عدم پذیرش این افراد در جامعه نسبت داد. چرا که متولدین ۱۹۶۵ به قبل هم به خوبی می دانند که اگر در جامعه آمریکا چنین برچسبهایی به خود بزنند، ساختارهای جامعه کاملا از ایشان حمایت خواهد کرد.
این رشد قارچ گونه را باید در پذیرش بی ملاحظه و بدون رعایت شرایط و تبلیغ و ترغیب لیبرالیسم جنسی، برخی جریانات فمینیستی (جریانات مخالف ازدواج زن و مرد منظور هست)، القائات رسانه ای و ... دانست.
همچنین دیگر نمی توان از نقش داشتن ژنتیک در چنین تغییر فاحشی سخن گفت!
ان شاءالله در کتاب در این باره بیشتر خواهم نوشت.
منبع نتایج نظرسنجی👇
https://abc7.com/lgbt-gallup-poll-gen-z-lgbtq-how-many-americans-are-gay/10367562/
محسن عزیزی ابرقوئی
http://eitaa.com/islamic_psychology
هدایت شده از مُحیی: زندگیبخش
#روانشناسان_ایران_اسلامی_بهوش!
💥تلاشی مضاعف باید؛ تا #شاگرد باقی نمانیم!
👈آنچه در دنیای روانشناسی میگذرد:
🔸برگزاری #اولین دوره آنلاین روانشناسی اسلامی در آمریکا
🔹مؤسسه الکرم با همکاری دانشگاه جُرج واشنگتن
#العلم_سلطان
#روانشناسی_اسلامی
🌿🌺🍃🌸🌿
#نوشتارهای_حمید_رفیعی_هنر
eitaa.com/Mohyiee
دکتر محسن عزیزی ابرقوئی
#روانشناسان_ایران_اسلامی_بهوش! 💥تلاشی مضاعف باید؛ تا #شاگرد باقی نمانیم! 👈آنچه در دنیای روانشناس
و ما در ایران اسلامی همچنان در حال بحث بر سر امکان سنجی وجود روانشناسی اسلامی!
🌿سخنان کمتر شنیده شده
👈رابطه ضعف با کینه، غیبت، حسادت و ...
قدرت آن است كه انسان به كمك دیگران بشتابد. یك روح مقتدر آن است كه به فرزندان خود می گوید: كونا لِلظّالِمِ خَصْماً وَ لِلْمَظْلومِ عَوْناً [۱]. علی علیه السلام خطاب به دو فرزند عزیزش امام حسن و امام حسین (علیهماالسلام) می فرماید: فرزندان من! همیشه قدرت و نیروی شما به كمك مظلوم و به ستیزه ی با ظالم بشتابد. این كار [ناشی از] قدرت است. اتفاقاً كینه توزی ها، حسادتها، بدخواهی ها و همین چیزهایی كه آقای نیچه پیشنهاد می كند، همگی ناشی از ضعف است. آدمی كه دلش می خواهد دائماً از همه ی مردم انتقام بگیرد و بدِ همه ی مردم را می خواهد و آن كسی كه سادیسم دارد و همیشه می خواهد آزارش به دیگران برسد، كارهایش از قدرت نیست- آن طور كه آقای نیچه گفته- بلكه ناشی از ضعف است. انسان هرچه مقتدرتر باشد، حسد و كینه اش كمتر است.
جمله ای از امام حسین علیه السلام برای شما نقل می كنم: اَلْقُدْرَةُ تُذْهِبُ الْحَفیظَةَ [۲].
جمله ی خیلی عجیبی است و بر ملاحظات روانی بسیار دقیقی بنا شده است.
می فرماید: قدرت كینه را از بین می برد؛ یعنی وقتی انسان در خودش احساس قدرت كند، نسبت به دیگران كینه ندارد. در نقطه ی مقابل، آدمِ ضعیف است كه همیشه كینه ی دیگران را در دل دارد؛ آدم ضعیف است كه همیشه نسبت به دیگران حسادت می ورزد.
جمله دیگری از امیرالمؤمنین علیه السلام در باب غیبت نقل می كنم. از علی علیه السلام می پرسند: چه كسانی غیبت می كنند و همیشه دلشان می خواهد پشت سر مردم حرف بزنند و بدگویی كنند و از بدگویی دیگران لذت می برند؟ علی علیه السلام می فرماید:
ضعیفها، عاجزها، ناتوانها: اَلْغیبَةُ جُهْدُ الْعاجِزِ [۳] غیبت منتهای كوشش یك آدم ناتوان است. یك انسان قوی و مقتدر و آن كسی كه در روح خود احساس قدرت می كند، عار و ننگش می آید كه غیبت كند و غیبت را كار دنی ها و ضعفا و كاری پست می داند. یك انسان قوی حاضر نیست پشت سر مردم غیبت كند و یا غیبت دیگران را بشنود.
علی علیه السلام غیبت را مستند به ضعف میكند و می گوید: انسان قوی و مقتدر و یك روح مقتدر هرگز غیبت نمی كند.
[۱] نهج البلاغه، نامه ۴۷
[۲] بلاغة الحسین، ص ۸۹
[۳] . نهج البلاغه، حكمت ۴۶۱
مجموعه آثار شهید مطهری، ج ۲۳، ص: ۲۷۷_۲۷۸
http://eitaa.com/islamic_psychology
🌿 فرهنگ استفاده از فضای مجازی و شبکه های اجتماعی
👈نظر به استفاده فراگیر از فضای مجازی توسط مردم، بر آن شدیم تا نکاتی درباره فرهنگ استفاده از این شبکه های ارتباطی را به بحث بگذاریم. ان شاء الله بحث در چند مطلب ارائه خواهد شد.
قسمت اوّل
۱- قصارها و جملاتی که در شبکه های اجتماعی پخش می شود اگرچه قشنگ هستند اما همه صحیح نییستند بلکه ۲ نوع دیگر هم هستند، قشنگهای آسیب رسان و قشنگهای بی خاصیت.
۲- قصارها و جملاتی را که منتسب به افراد مختلف هستند خیلی جدی نگیرید. به محتوای قصارها توجه زیادی بکنیم.
۳ - برای ارزیابی قصارها و جملات زیبا حتما کمک بگیریم از . آگاهی های قبلی، تفکر و تعمق، آیات، احادیث و محکمات دینی ، مشورت با متخصصین آن امور
۴- بعضی قصارها دو وجهی هستند یک بخش قطعی صحیح و یک بخش قطعی فریبنده، باید دقت کنیم که فریب تردستی و شعبده بازی ادبی آن را نخوریم.
مثال: می بخور، منبر بسوزان..... مردم آزاری نکن>>>>>>مردم آزاری قطعا غلط هست اما منبر سوزندن و می خوردن هم غلط هست و نباید توصیه شود.
مثال: ترجیح می دهم در خیابان راه بروم و به خدا فکر کنم تا اینکه در مسجد باشم و به کفشهایم فکر کنم.>>>> چه اشکالی دارد مسجد که نباید در آن به خدا فکر کنیم و برویم در خیابان !!!!!
۵ - بعضی افراد در فضای مجازی خیلی مشهور و معروف شده اند، لذا قصارهایی از آن پخش می شوند. توصیه می شود برای ارزیابی دقیق یکبار به صورت عمقی و با دقت سیره و سبک فکری و منش این اشخاص و مکاتب را که چه خطاها و مشکلات و عیوبی در کنار قشنگ گویی دارند را مطالعه و بررسی کنیم مثل: بودا ، اشو، کریشنا، اکنکار، پائولوکوئيلو ، رام الله
۶ - بعضی قصارها که با تابلو روانشناختی می آیند صرفا یک خطای شناختی افراد احساسی هستند که تحت فشار صادر می شود:
مثل: رابطه زناشویی مثل یک لیوان شیشه ای هست اگر شکست دستکاری آن منجر به زخم و جراحت بیشتر می شود باید رهایش کرد.
۷ - بعضی قصارها برای دین زدایی، حیا زدایی، تفکر زدایی، استهزاء و .... ایجاد گردیده است باید با تامل و تفکر عمق آن را یافت. مثل جملات ذیل که غلط و درست آن در هم پیچیده شده است:
رعایت حجاب مهم نیست، آدم باید قلبش پاک باشد..(غلط)
دانشگاهیان شعور ایجاد می کنند، روحانیون شور..(غلط)
۸- بعضی قصارها نیاز به تحقیق دارد و ناکامل هست و باید زمان، مکان گوینده و همچنین قبل و بعد آن قصار مورد توجه قرار گیرد مثل:
زیر پرچم یزید نمی توان سینه برای حسین زد.
این قصار اشاره دارد که باید یزید و حسین زمان خود را بشناسید و در زمان شاه گفته شده است که مثل یزید مشروب خوری رایج بود و احکام اسلامی اجرا نمی شد.
۹- بعضی قصارها یک غلط فاحش هست و آنقدر تکرار شده است که افراد بدون تامل پذیرفته اند مثل:
معتاد یک بیمار هست نه یک مجرم. .(غلط)
درستش اینست که معتاد در انتخاب اعتیاد و مصرف مواد ابتدا مجرم بوده است. و بعد از انجام این جرم بیمار شده است.
مثل اینست که یک موتور سوار تک چرخ از چراغ قرمز عبور می کند و تصادف کرده و مجروح می شود. او ابتدا مجرم هست. اما بعد از تصادف به واسطه جرمش بیمار هست و باید مداوا شود.
یا مثل:
نظر هر کسی محترم هست.(غلط)
این هم غلط فاحشی هست. اگر شما متوجه بشوید دوست شما جزء داعش هست و نظرش اینست که به زودی ۱۰ تن از اعضاء فامیل شما را سر ببرد یا سربریدن دیگران را با سخنرانی و بحث ترویج کند ، باز هم می گویید نظر هر کسی محترم هست.
(تبصره تا وقتی کسی نظری در ذهنش دارد و منتشر نمی کند و دیگران را سوق به خلافی نمی دهد و رفتاری بخاطر آن نظرش نمی کند و درون خودش هست محترم هست. اما وقتی نظرش را آراد کرد و ترویج کرد و بر اساس آن رفتارها در حال شکل گرفتن هست دیگر محترم نیست.)
بیان کننده نکات بالا آقای ابوالفضل سنگتراشان، مشاور خانواده می باشند.
در صورت مفید یافتن مطالب، لطفا آنها را انتشار دهید
#فرهنگ_استفاده_از_فضای_مجازی
http://eitaa.com/islamic_psychology
علیرضا زادبر ذیل این تصویر نوشت👇
لجبازی با تاریخ
.
این تصویر و ادعا را که دیدم با خودم گفتم اصلا چه لزومی دارد به این "لطیفه مضحک" توجه کنم؟ این دروغ خوشگل و جذاب جامعه مجازستان چه ارزش علمی و پژوهشی دارد که حالا برای اثبات یا رد آن وقت هزینه شود!؟ یعنی صبح تا شب تحقیق در کتب تاریخی، اسناد، روایت ها و خاطرات برای این است که به این #خزعبلات_روزانه پاسخ دهیم؟
فرض هم بر اینکه آمدم نوشتم و زیرآب این دروغ را زدم بعد چه اتفاقی خواهد افتاد؟ آیا ماه بعد، هفته بعد یا روز دیگر دروغ جدیدتری "جعل" نخواهد شد تا از پهلوی قهرمان و اسطوره مجازی برای نسل جدید بسازند؟
.
خواستم از کنار این تصویر عبور کنم اما دیدم در چند صفحه اینستاگرامی پرمخاطب بازنشر داده شده است، تا حدودی هم گویی سازمانی دارد که هر جعل جدید تاریخی را با قدرت پمپاژ میکنند تا در ذهن مخاطب بنشیند. باز هم اهمیت ندارد. مهم آن است که زیر هر پُست چند هزار نظر(کامنت) نوشته شده بود در تعریف و تمجید یا در توجیه این داستانک جدیدالتاسیس!
.
کسانیکه شبانه روز از این جنس تولیدات می آفرینند مسلما اتاق فکر برنامه ریزی شده ای را در نظر گرفته و رسالت مشخصی دارند. مقصود من این طیف نیست که ماموریت دارند، مخاطب من آن کسانی هستند که از #لجبازی با شرایط فعلی در دامن جعلیات مجازی و بادکی قرار گرفته و بدون هیچ پرسشی هر گزاره ای را می پذیرند. در واقع نارضایتی بحق از شرایط اقتصادی و معیشتی فعلی فضا را برای آن #اتاق_فکرها فراهم نموده است که دروغ تولید کنند و در جامعه دست به تصویرسازی های از پهلوی بزنند که مرغ پخته هم از خواندن آنها خنده اش بگیرد!
.
اما بعد...
محمدرضا پهلوی #خوش_خط بود. هنگام اعزام به سوئیس رضاخان تکلیف کرد که هر هفته ولیعهد باید به خط خود برای پدر نامه بنویسد کاری که محمدرضا از آن نفرت داشت. میرزا حسنعلی مستشارالملک از سمت رضاشاه همراه ولیعهد به سوئیس اعزام شد و وظیفه او نظارت بر تعلیم ادبیات و خطاطی محمدرضا بود. #رضا_شاه در اداره پست و تلگراف ماموری گذاشته بود که بلافاصله نامه ولیعهد را به شاه برسانند اگر نامه دیر می رسید اوقات شاه تلخ و واویلا می شد. پس از مدتی رضاشاه نامه ای نوشت و دستور داد ولیعهد به کشور بازگردد، محمدرضا هم که در مدرسه در تیم های ورزشی فعال تر بود و در درس ها ضعیف ناچار شد درس را نیمه کاره رها کند و به کشور بازگردد. محمدرضا مستقیم به دانشکده افسری رفت. داستان خوش خطی محمدرضا ریشه در این سخت گیری پدر دارد اما تخیل اینکه امضای شاه جز ده امضای برتر سیاستمداران جهان است از آن دست خزعبلات ساختگی ماههای اخیر است.
#علیرضا_زادبر
به شخصه معتقدم اگر هزاران هزار ساعت کاری برای رفع شبهات صرف کنیم، کارمان برد اثر گذاری اش زیاد نخواهد بود اگر به شکل گیری مبنای معرفتی و قلبی در افراد توجه نکنیم
باید اصل را درست کرد تا ذهن جوان و نوجوان ما آنقدر مستحکم با ریشه های معرفتی صحیح پیوند خورده باشد که به چنین بیدهایی نلرزد.
البته در کنار معرفت، باید مطالب در قلب او نفوذ یافته باشد.
دشمن از فرصت مشکلات اقتصادی مردم دارد نهایت بهره برداری را می کند و جنگ شناختی را پیش میبرد. همه باید با اتحاد و وحدت کلمه دست به دست هم بدهیم تا از بحران ها عبور کنیم
محسن عزیزی ابرقوئی
http://eita.com/islamic_psychology
🌿 بحثِ جاری کانال : فرهنگ استفاده از فضای مجازی
👈بخش دوم
۱- ارتباط گیری با جمع حقیقی در هنگام میهمانی و در حضور جمع، نشانه احترام به شخصیت خود و دیگران است.
۲ - هنگام تعامل در شبکه های اجتماعی سعه صدر، صبر و تحمل داشتن از علائم خردمندی است. زودرنجی و سریع درگیر و خارج شدن، برداشت مثبتی ایجاد نمی کند.
یا باید اثرگذار بود، یا اگر فرصت اثرگذاری نیست و بودنِ بی دلیل و اثر را مضر تشخیص می دهیم، با بیان علّت گروه را ترک کنیم.
۳. دیگران را بدون اجازه وارد گروه هایمان نکنیم. اینکه افراد بخواهند عضو گروه یا کانال ما بشوند یا نه، انتخاب آنهاست.
۴- اگر کسی را در گروه یا کانالمان عضو کردیم و خارج شد، ناراحت شدن ما بی معناست. چون ما رعایت نکردیم و بی اجازه وارد حریم دیگران شدیم.
۵. تنظیمات را به گونه ای قرار دهیم که اگر کسی خواست ما را عضو کند، ناگزیر به فرستادن دعوتنامه شود و نتواند بدون اجازه ما را عضو کند. با این کار، هم به خودمان احترام گذاشته ایم و هم به دیگران اهمیت احترام را گوشزد کرده ایم.
۶- زمان استفاده از شبکه های اجتماعی را برای خودمان در روز یادداشت کنیم تا به مرور تومور وار رشد نکند و ما را از دیگر جنبه های مهم زندگی غافل نکند.
در صورت مفید یافتن مطالب، لطفا در انتشارشان سهیم باشید
#فرهنگ_استفاده_از_فضای_مجازی
http://eitaa.com/islamic_psychology
دیشب در موتور جستجوی گوگل (نه، شاید بهتر است بگویم موتور القای تفکر و هیجان و...)، واکسنهای خبرسازتر رو جستجو کردم.
من نمیدانم چقدر از پیشنهادات این سایت بر مبنای جستجوهای کاربران است و چقدر از آن به صورت تعمدی ممکن است پیشنهاد شود (بنا به دلایل زیادی، شخصا تحلیل های ساده انگارانه ناشی از اینکه همه چیز این رویه جستجویی به صورت اتوماتیک رخ می دهد را پذیرا نیستم!)، اما هر چه که هست، متاسفانه یا خوشبختانه، با توجه به پیشنهادات جستجویی در گوگل، گویی همه واکسن ها به هر حال ممکن است عوارض یا نیمچه عوارضی داشته باشند و در زدن یا نزدن آنها تردیدهایی باشد
نکته اصلی اما اینجاست که دو واکسن فایزر و مدرنا که اسم آمریکا پشت آنهاست، بر مبنای پیشنهادات جستجویی گوگل و یا بر مبنای تکرار جستجوی کاربران عوارضی ندارند و مساله انتخاب بین خوب و بهتر درباره شان مطرح است!
و بر همین مبنا، واکسن وطنی برکت، پراحتمال ترین عوارض ممکن را خواهد داشت!
کاری ندارم با زدن واکسن به طور کلی موافق هستیم یا نیستیم (آن مساله ای دیگر است)، اما یا القای رسانه گوگل یا تلقی ذهنی برخی از ما ایرانی ها این است که مرغ همسایه غاز است و از طرف دیگر مدام میپرسیم چرا نخبگان ما از کشور فرار میکنند؟
در اینکه نقش مسئولین در این زمینه بسیار پررنگ است، تردیدی وجود ندارد، اما القائات رسانه ای و عدم حمایت از توانمندی های خودی هم عوامل کم اهمیتی نیستند.
این را هم بگویم که تاثیرات واکسن(یا هر عامل دیگری بر بدن)، شدیدا متاثر از نوع ذهنیت هاست...
محسن عزیزی ابرقوئی
#سواد_رسانه
#تولید_داخلی
#واکسن
http://eitaa.com/islamic_psychology
یادمان نرود که در کنار این تحلیل، فراموش نمی کنیم که در ابتدای ورود و معرفی واکسن برکت، حمایت هنرمندان و مسئولین و ... از این واکسن قابل قبول بود
اینکه بعد از آن انتظار می رفت تولیدکنندگان محترم واکسن برکت نسبت به مطالبه انتشار نتایج کار تحقیقاتی شان سرعت عمل بیشتری به خرج بدهند نیز شایان توجه است
در مجموع، حرفم این است که کیفیت تولید داخلی و اعتمادسازی متعاقب آن توسط تولیدکنندگان، حمایت از تولید داخلی توسط مردم و مسئولین، و آشنایی و درک درست نسبت به فضای مجازی و القائات روانی رسانه، از عوامل اصلی رشد کشور هستند...
http://eitaa.com/islamic_psychology