eitaa logo
☫مه‌شکن🇵🇸🇮🇷
1.9هزار دنبال‌کننده
7.9هزار عکس
817 ویدیو
92 فایل
✨﷽✨ ✍️مکانی برای روایت، داستان، تبیین، گفت‌وگو، و اندیشه🌱 اطلاعات بیشتر: https://eitaa.com/istadegi/17323 نوشته‌هایمان‌تقدیم‌به‌ اباعبدالله‌الحسین(ع)‌وشهیدان‌راهش..‌. ⛔️کپی مطالب اختصاصی کانال مورد رضایت نیست.
مشاهده در ایتا
دانلود
🥲💚 دعا کنید خوب پیش بره🌱
☫مه‌شکن🇵🇸🇮🇷
ضمن اینکه اونی که جنگ‌طلبه، ما نیستیم! ولی وقتی دشمن توی آتش‌بس و درحالی که تفاهم‌نامه امضا شده، دا
برعکس ما جنگ طلب نیستیم ما میخواییم کاری کنیم که سالها دیگه جنگ نشه نه اینکه با یه تفاهم یا بایه نظر اشتباه هرروز کشور مورد هجوم قرار بگیره. وقتی انتقام امام جامعه و شهدا از دشمن گرفته بشه حساب کار دستش میاد. ما صلح طلب تر از سازشگران و بی تفاوت ها هستیم
☫مه‌شکن🇵🇸🇮🇷
تا جایی که یادمه، تابستون‌های گذشته که جنگ نبود هم همین مشکل برق وجود داشت و خاموشی هم بود. دیگه این
آقا یا خانوم محترمی که این پیام رو دادی، اگر این قطعی برق نتیجه جنگ با آمریکا بود من با جون و دل می‌پذیرفتم و باهاش کنار میومدم، ولی الان چند ساله که مشکل آب و برق نتیجه تفکر افرادیه که فکر میکنن ملت حتما باید بمیرن تا یه چیزی رو حل کرد و تا وقتی که کسی در اثر چیزی هنوز نمرده پس فعلا پیگیری نکنیم! با اینکه اغلب سیاستمداران ما دانش‌آموخته رشته جغرافیا هستن اما همه چیزی بلدن به جز جغرافیا، توی همین جنگ، جغرافیا و تنگه هرمز برگه برنده ما بود! چطور وقتی جغرافیا انقدر در مسائل سیاسی اثرگذاره، ما انقدر پرتیم از موضوع؟ کی باید متوجه بشیم آب و برق و گاز و این‌ها، خودش یه نوع قدرته؟ کاش چنگ نزنیم به نارضایتی مردم و افزایش اضطراب‌هاشون با این عدم مدیریت منابع. نه منِ شهروند آگاهم که چجوری باید نعمت خدا رو هدر ندم، نه شمای مسئول در جریانی باید اصلا مدیریت این منابع رو چجوری انجام بدی! عالی شد.
فعلا قابلیت بارگیری به دلیل درخواست زیاد فراهم نیست
نمایش در ایتا
🥲 خدا قوت به شما مردم نجیب جنوب💚
یه چیزی رو چند وقته میخوام بگم... هی نمیشه.
میدونید چیزی که خیلی شنیدم، اینه که بعضی فکر می‌کنن "انتقام"، یه عمل ناشی از هیجان و خشم کوره. یه کینه شتری و الکی، که باعث میشه جنگ الکی ادامه پیدا کنه و خسارت بیشتری ببینیم. و باید بی‌خیال انتقام و واکنش هیجانی و احساسی بشیم، تا کشور از جنگ نجات پیدا کنه.
☫مه‌شکن🇵🇸🇮🇷
میدونید چیزی که خیلی شنیدم، اینه که بعضی فکر می‌کنن "انتقام"، یه عمل ناشی از هیجان و خشم کوره. یه کی
در نگاه اول هم واقعا منطقی به نظر میاد. این که بی‌خیال کسانی که رفتن بشیم و به فکر زنده‌ها باشیم. بله این درسته. آدم باید از گذشته درس بگیره، ولی نگاهش به آینده باشه. و البته که هیچ چیز جای خالی عزیزانی که توی جنگ از دست دادیم رو نمی‌گیره، حتی کشتن تک‌تک جانیان اسرائیلی و امریکایی. این داغ بزرگ رو هیچ چیز جبران نمی‌کنه. هیچ چیز شهدای ما رو برنمی‌گردونه. ولی ایراد این نگرش، توی برداشت ما از مفهوم انتقامه. انتقام قرار نیست یه واکنش احساسی کور باشه، که صرفا انجام میشه تا دل آدم خنک بشه. انتقام قراره یه اقدام حساب‌شده، مدبرانه و قاطع باشه. یه اقدام که نه حین عصبانیت و هیجان شدید، بلکه حین فکر و تدبیر شکل می‌گیره. انتقام، یه اقدام ناظر به گذشته‌ی از دست رفته نیست! یه اقدام ناظر به آینده ست! انتقام قراره آینده رو تضمین کنه. قراره طوری باشه، که تجربه‌های تلخ گذشته تکرار نشه. هدف از انتقام، این نیست که دل ما خنک بشه. دل ما که خنک نمیشه. هدف از انتقام، اینه که دشمن متوجه بشه اگر باز هم به خاک ما تجاوز کنه، زیرساخت‌ها و مراکز علمی و صنعتی و مناطق مسکونی ما رو بزنه، باید هزینه سنگینی بده. واضح بگم: هدف از انتقام، نه تنها تداوم جنگ نیست، بلکه ایجاد صلح پایداره. و انتقام نه تنها یه کنش احساسیِ کور نیست، بلکه یه کنش کاملا عقلانیه؛ مخصوصا جایی که مذاکره و تفاهم‌نامه به نتیجه نرسیده و تو مطمئن شدی که دشمنت با گفت‌وگو و امضای پیمان صلح، دست از حمله برنمی‌داره. قصاص، که توی آیات قرآن هم هست و حکم خداست هم دقیقا همینطوره. "وَلَكُمْ فِي الْقِصَاصِ حَيَاةٌ يَا أُولِي الْأَلْبَابِ لَعَلَّكُمْ تَتَّقُونَ"(179 بقره). قصاص بر خلاف ظاهر خشنش، مایه زندگیه. چرا؟ چون بازدارندگی ایجاد می‌کنه. انتقام هم همینطوره.
یه چیزی هم درباره پیامدهای اقتصادی جنگ بگم... بله جنگ هزینه اقتصادی خیلی سنگینی خواهد داشت. زیرساخت‌ها و مراکز صنعتی آسیب می‌بینن. نخبگان و مراکز علمی هم همینطور. از طرفی محاصره دریایی قطعا به اقتصاد داغون ما فشار شدیدی میاره. ولی نکته اینجاست که نباید ساده به قضیه نگاه کنیم. نجنگیدن، باعث نمیشه مشکلات اقتصادی حل بشه. چیزی که به اقتصاد یه کشور کمک می‌کنه، آتش‌بس شکننده و وضعیت نه جنگ نه صلح نیست. اقتصاد برای رشد و پیشرفت، به صلح پایدار نیاز داره. این وضعیت که جنگ نباشه، ولی هر آن احتمال جنگ باشه و به جنوب کشور حمله بشه، وضعیت ایده‌آلی نیست! وضعیتی نیست که بشه بگیم: خب نمی‌جنگیم، پس اوضاع خوبه. ما به صلح پایدار نیاز داریم. نه آتش‌بس مقطعی. توی صلح پایداره که سرمایه‌گذار خارجی حاضر میشه سرمایه‌ش رو بیاره توی کشور. توی صلح پایداره که واحدهای تولیدی و کسب و کارها، بدون ترس از نوسانات ارزی و تحریم، می‌تونن یه مسیر روبه‌رشد داشته باشن. توی صلح پایداره که مردم بدون ترس از قحطی و جنگ، می‌تونن کالاهای اساسی رو بخرن. توی صلح پایداره که زیرساخت‌ها سالم می‌مونن و امکان توسعه وجود داره، بدون ترس از بمباران. و تجربه نشون داد که در شرایط فعلی، مذاکره و توافق نمی‌تونه ما رو به صلح پایدار برسونه. صرفا یه آتش‌بس شکننده ست که از جنگ بدتره! قطعا جنگ خوب نیست. ولی گاهی راه حل بهتری وجود نداره.
☫مه‌شکن🇵🇸🇮🇷
✨بسم الله قاصم الجبارین ✨ 📚 #جنگ‌نوشت قسمت ۱: وسط خود خود تاریخ ✍️ش. شیردشت‌زاده الان که این فایل
راستی اگه سلسله نوشتارهای رو نخوندید، حتما بخونید. ان‌شاءالله قراره خاطرات سایر خادمین معراج رو هم منتشر کنیم به زودی...