خط قرمز.pdf
3.97M
✨ به مناسبت میلاد امام حسین علیهالسلام و حضرت عباس علیهالسلام،🌱
🥀به مناسبت روز پاسدار و روز جانباز،
ویراست سوم رمان #خط_قرمز تقدیم به شما...✨
پ.ن: عباس شخصیت خیلی خاصیه؛
هم عباسه،
هم جانبازه،
هم پاسدار...
#میلاد_امام_حسین
#میلاد_حضرت_عباس
http://eitaa.com/istadegi
نسیم پنجم شعبان ز راه آمده است
صدای پای بهاران ز راه آمده است
ببین بدون پیمبر بدون جبرائیل
دوباره آیه قرآن ز راه آمده است
میان بیشه شیران هاشمی امشب
غزال عرصه ایمان ز راه آمده است
فقط نه اینکه ز راه آمده عزیز عرب
عزیز دختر ایران ز راه آمده است✨
#میلاد_امام_سجاد علیهالسلام مبارک!🌻
#ماه_شعبان
https://eitaa.com/istadegi
سلام
اینها رمان نیستند، بلکه صرفا تراوشات ذهنی و خیالبافیهای مخاطبهای یک سریال هستند... نه ارزش ادبی دارند، نه محتوا، و نه ارزش وقت تلف کردن... حتی گذاشتن اسم داستان روی چنین متنهایی، ظلمه در حق ادبیات داستانی!
البته فنفیکشن یک گونه ادبیات داستانی هست؛ ولی با چیزی که الان به عنوان فیک جا افتاده متفاوته.
از بس به نام مادر تو ماه و سال ماست
آغشته با دعای تو رزق حلال ماست
شد مادرت عروس علی، خوش بحال ماست
ایرانی است مادر تو، این مدال ماست
#میلاد_امام_سجاد علیهالسلام مبارک باد!🌷✨
#ماه_شعبان
http://eitaa.com/istadegi
مهشکن🇵🇸
✨بسماللهالرّحمنالرّحیم✨ 🌷 #ریحانه 🌷 ‼️آنچه بانوان و دختران کشورم باید بخوانند...🌱 امّا در مور
✨بسماللهالرّحمنالرّحیم✨
🌷 #ریحانه 🌷
‼️آنچه بانوان و دختران کشورم باید بخوانند...🌱
اصلاً نظام سرمایهداری غرب یک نظام مردسالار است؛ یعنی آن چیزی که آنها نسبت به اسلام میگویند و غلط میکنند و خلاف واقع میگویند، عیناً در مورد خودشان صادق است؛ چرا؟ ریشهی این نگاه هم این است که در نظام سرمایهداری، سرمایه بالاتر از انسانیّت است؛ و انسانها در خدمت سرمایه قرار میگیرند. خب هر انسانی که بیشتر بتواند سرمایهآوری کند، سرمایهاندوزی کند، ارزشش بیشتر است. مرد گردنکلفتتر است، قویتر است؛ [استخراج] معادن طلا و جواهرات و الماس و غیره در آفریقا و در آمریکا و آمریکای جنوبی و مانند اینها را مردها [انجام میدادند]؛ مدیریّتهای کلان اقتصادی و تجاری و مانند اینها را مردها انجام میدادند؛ بنابراین مرد اولویّت دارد بر زن در نظام سرمایهداری؛ چون رجحان سرمایه بر انسان، در مورد مرد بیشتر صادق است. خب، حالا که بنا شد سرمایه جایگاه انسانها را تعیین بکند، انسانها دیگر یکسان نیستند، طبعاً مختلفند. بعد گفتیم بر طبق این نگاه سرمایهسالاری، جنس مرد طبعاً بالاتر از جنس زن است. لذا شما میبینید در نظام سرمایهداری دو جور از زن سوء استفاده میشود: یکی در مورد خود کار؛ این یکی از این نکات مهم است. حالا این خانمی که گفتند در غرب بودند، در این نکات، ایشان قاعدتاً خوب مطّلعند، واردند؛ در کتابها و جاهایی هم که اطّلاعات عمومی هست، میتوانید پیدا کنید. همین الان در بسیاری از کشورهای غربی، مزد زن برای کارِ مشابه با مرد، کمتر از مرد است، یعنی همان کار مرد را به زن محوّل میکنند، مزد کمتری میدهند؛ چون ضعیفتر است، چون زورپذیرتر است؛ این [جور] است. این یک جور سوء استفاده است. یک علّت اینکه در قرن نوزدهم و بعد، قرن بیستم ــ بیشتر قرن نوزدهم ــ مسئلهی آزادی زن مطرح شد، برای این بود که زنها را از خانه بیرون بکشند، ببرند کارخانه، با مزد کمتر از آنها استفاده کنند.
💠بیانات امام خامنهای در دیدار اقشار مختلف بانوان، ۱۴۰۱/۱۰/۱۴
ادامه دارد...
#حجاب #لبیک_یا_خامنه_ای
https://eitaa.com/istadegi
....mp3
2.64M
نمیدونم چرا حس میکنم این آهنگ خودِ سلماست...
و به شدت الهامبخش.
شما هم مثل من، داستان سلما رو از این آهنگ میشنوید؟
انگار بهم میگه چطور باید بنویسم...
شاید اگه دقیق بشنوید، بتونید جلد دوم رو حدس بزنید.
پینوشت: نوشتن جلد دوم شهریور خیلی لذتبخشتر از جلد اوله. برام دعا کنید.
#شهریور
مهشکن🇵🇸
✨بسماللهالرّحمنالرّحیم✨ 🌷 #ریحانه 🌷 ‼️آنچه بانوان و دختران کشورم باید بخوانند...🌱 اصلاً نظام
✨بسماللهالرّحمنالرّحیم✨
🌷 #ریحانه 🌷
‼️آنچه بانوان و دختران کشورم باید بخوانند...🌱
اینجا من یک پرانتز باز کنم؛ عین همین قضیّه در مورد آزادی سیاهان در آمریکا اتّفاق افتاد در جنگهای داخلی آمریکا در ۱۸۶۰ ــ یعنی تقریباً صد و شصت سال پیش که در آن جنگهای داخلی چندسالهی آمریکا [طیّ] چهار سال، بیش از یک میلیون کشته دادند؛ بین شمال و جنوب جنگ بود ــ که دنبالهی این جنگها مسئلهی آزادی غلامان، آزادی بردگان سیاهپوست مطرح شد. در جنوب، کشاورزی بود، در شمال صنعت بود. جنوب مرکز بردگان بود، بردهها بیشتر در جنوب بودند که کشاورزی میکردند، شمالیها احتیاج داشتند به کارگرِ ارزان، به این سیاهها احتیاج داشتند؛ جنجال آزادی بردهها را شمالیها شروع کردند. شما اگر این کتاب رمان کلبهی عمو تام را خوانده باشید، میبینید؛ این تقریباً مال دویست سال پیش است؛ این کلبهی عمو تام، نوشتهی نزدیک دویست سال قبل [است]؛ مال همان وقتها است. آنها را تشویق میکردند، از اینجا فرار میکردند، آن طرف میبردند؛ برای چه؟ برای اینکه آزاد باشند؟ نه، برای اینکه کارگر ارزان لازم داشتند؛ کارگر ارزان! تقلّبِ حضراتِ متمدّنینِ غربی در مسائل گوناگون از این قبیل است. حالا البتّه امثال و نظایر زیاد دارد.
بنابراین یکی اینجا بود که به زن ضربه زدند و او را وارد میدان کار کردند برای اینکه خرج کمتری بکنند، هزینهی کمتری به عهده بگیرند، پول کمتری بدهند؛ یکی هم چون مرد جنس برتر است، زن وسیلهی التذاذ مرد قرار بگیرد. البتّه برای من سخت است؛ دربارهی این قضیّه حرف زدن در همهی مجالس واقعاً برایم سخت است، بخصوص مجلس زنانه، لکن واقعیّتی است؛ چه کار کنیم؟ همه کار کردند برای اینکه بتوانند زن را قانع کنند که امتیاز او به نوع رفتاری است که جذّابیّتهای جنسی او را برای مرد بیشتر کند؛ همهی تلاش را کردند. این داستانِ خیلی غمانگیزی است؛ من در این زمینهها خیلی چیزها خواندهام که واقعاً آدم نمیتواند [بیان کند]. در یکی از مجلّات آمریکایی ــ هفت، هشت، ده سال قبل از این برای من آوردند ــ یک سرمایهدار آمریکاییِ خیلی برجسته که مثلاً دهها رستوران زنجیرهایِ خیلی مدرن و پیشرفته و زیبا و مانند اینها داشت، اعلان کرده بود که استخدام میکند؛ چه کسی را؟ دختران جوان را؛ زنهای جوان را با این خصوصیّاتی که ذکر کرده؛ یکی از این خصوصیّات این است که اینها باید حتماً لباسشان، دامنشان، از زانو فلان مقدار بالاتر باشد؛ عکسش را هم انداخته بودند که باید این جوری باشد! یعنی ببینید، برنامهریزی برای تجارت، برای صنعت، برای زندگیِ متعارف در کوچه و خیابان جوری است که مردِ هوسباز و هوسناک بتواند خودش را با چشم، با غیر چشم اشباع کند! خب، اینها واقعاً کرامت زن را شکستند؛ اینها حرمت زن را شکستند. بدترین قضیّه هم همین است که اشاره کردم: کار را به جایی برسانند که خود زن ــ زن جوان یا دختر جوان ــ صلاح خودش را در این ببیند که جوری ظاهر بشود که از جنبهی جنسیّتی بتواند نظر مرد را به خودش جلب کند! حالا کدام مرد را؟ مردی که در کوچه خیابان دارد راه میرود. رساندنِ زن به این نتیجه، بزرگترین ضربهای بود که اینها به زن وارد کردند. و حالا دیگر قضایای فراوانی دارد که خیلی از آنها را شماها شاید میدانید و خواندهاید.
💠بیانات امام خامنهای در دیدار اقشار مختلف بانوان، ۱۴۰۱/۱۰/۱۴
ادامه دارد...
#حجاب #لبیک_یا_خامنه_ای
https://eitaa.com/istadegi
انقدر گفتید حبیب شبیه عباسه، امشب به خواهرم گفتم تلویزیون رو روشن کن ببینم این حبیب چیه که انقدر میگن شبیه عباسه؟
از وقتی اینو گفتم مامانم و خواهرم دائم دارن بهم میخندن😐
الان که فیلم رو دیدم فهمیدم حق دارن🙄
سریال رو دنبال نکردم؛ فقط کمی از قسمت دومش و امشب رو دیدم.
اما با دیدن قسمت امشب نتیجه گرفتم سریالی بسیار ضعیف، غیرواقعی و مضحکه؛ انگار کسی که سریال رو ساخته اصلا نمیدونه داعش چیه و صرفا یه چیزهایی براش تعریف کردند...
تاسفآورتر از اون، وضعیت حجاب و ظاهر بازیگرهای سوری هست... حتی یک زن محجبه نبود توی قسمت دوم، زن قهرمان داستان هم همینطور، بعد الان که داعش اومده همه رو به زور باحجاب کرده!!!
بعد میگن چرا وضعیت حجاب اینطوریه و چرا یه عده با حجاب قانونی مخالفن... وقتی صدا و سیمای خود جمهوری اسلامی چنین وجههای از حجاب نشون میده، دیگه نیازی به رسانه بیگانه نیست!
عزیزان، این سریال رو باور نکنید... اگر میخواید با داعش و جنگ سوریه آشنا بشید، حتما خود تاریخ جنگ سوریه رو از منابع علمی بخونید... این خالهبازیای که نشون داده شده شباهتی به جنگ سوریه نداره!
سوالی که پیش میاد اینه که داعش با این دست و پا چلفتیهای خنگ تونست بزرگترین و خطرناکترین گروه نظامی تکفیری جهان بشه؟
نه!
اتفاقا نوابغ زیادی جذب داعش شدند، و ابتکارات بینظیری داشتند، چه در زمینه کارهای رسانهای چه نظامی...
داعش رو که اینطوری نشون میدن، آدم با خودش میگه آخه اصلا لازم بود با اینا بجنگیم؟🙄
البته همین که بالاخره یه چیزی در این رابطه ساختند امیدوارکننده ست، ولی ای کاش با تامل و دقت بیشتری ساخته میشد، اصولیتر ساخته میشد...
امریکا و کشورهای دیگه دارند فیلم میسازند، خیلی حرفهایتر... و اینطور میگن که: ما بودیم با داعش جنگیدیم!
چند سال دیگه هیچکس باور نمیکنه حاج قاسم ما بود که شاخ غول داعش رو شکست...
سلام
کسانی که دنبال پول بودند و چندان گرایش مذهبی نداشتند، بیشتر به ارتش آزاد سوریه و گروههای سکولار پیوستند(ارتش آزاد سه سال قبل از داعش به وجود اومد).
درباره حجاب، بله زنان سوری چه مسلمان چه مسیحی، خیلی مقید به حجاب نیستند؛ اما مسئله اینه که چرا الان که توی جامعه با کشف حجاب و اعتراض به حجاب اجباری مواجهیم، این سریال باید اینطوری پخش بشه و داعش رو به عنوان نماد حجاب اجباری قرار بده؟
چرا یه سریال که مخاطبش غالبا مذهبیها هستند، باید از بیحجابی قبحزدایی کنه؟